[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درودنقل قول:
اره منم زیاد پیدا کردم
و...
من که دیگه خودمو کشتم الان 5 ساعته دارم تو نت میگردم یک جوری این ها رو مستقیم کنم هیچی پیدا نشد دیگه خسته شدم:sq_3::sq_10:
ببین داداش این سایتا که هستم وقتی شما دانلودو میزنین یه صفحه جدید باز میکنه میگه باید یکی از این کارارو بکنین که از اینور هم شرایط دانلودتون جور بشه!!! بزارین ساده بگم میخوان پول بزنن فقط تمام اون مرحله ها همش به SHOP مربوط میشه... تنها راحش اینه که دوسته عزیزمون که دانلود کرده فایلشو با لینک سالم آپلود کنهنقل قول:
:31:من پرسیدم بیشتر این فیلا یا ویروسه یا سرکاریه :دینقل قول:
دوم نوامبر که زیاد نیست صبر میکنیم به شرط اینکه مثل بازیش تاخیر نخوره!نقل قول:
داداش اینقدرا هم ببو گلابی نیستمنقل قول:
همین کار را می کنم ولی دوباره به حالت اول بر می گرده
من خودم توی یورو تراک یک کلی از همین بهره ها بردم
سلام دوستان
من به اینترنتم موقعه بازی وصل نیستم ولی همه سریال ها رو غیر فعال کرده دیگه نمیتونم بازی کنم ، پچ 1.1.3 رو نصب کردم ، کسی کرک بازی رو نداره
سریال های غیر فعال شده برای من :
3342J-*****-XEA3K-5J0YS-40UFY
THWYR-******-71V7H-L8KLL-4KFXE
7KWDE-*****-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
غیر فعال شده ها رو دوباره بزن.من زدم قبول کرد
اگر وسط بازی مثلاً esc رو زدید یه دفعه با پیغام برای اکتیو کردن روبه رو شدید همون لحظه از بازی خارج شید و دوباره برید تو بازی و به بازی ادامه بدید
دوستان من فلارهای بازی رو ویرایش کردم چون واقعا مسخره بودن،حالا این ها هم خیلی خوب نشدن ولی بهتر از خودش هستن
اینم لینکش
:31:آخه نمیشه!نقل قول:
حتما یه کاری رو انجام نمیدید!
اگه به ایناست من خودم تو جرمن تراک ماشین ادیت میکردم :دی
بچه ها تو رو خدا یکی کمکم کنه.
وقتی وارد بازی میشم سیو بازی رو نمیشناشه .کلا مثل اینه که سیوی ندارم و صحفه ایجاد profile باز میشه. :sq_3:
نمیشه تقریبا همه کلید هارو امتحان کردم دنده عوض نمیشه!!!نقل قول:
یک پروفایل جدید با همون اسم قبلی بساز بعد برو تو بازی سیو کن . از بازی خارج شو و سیو قبلیتو درست بزار جای پروفایل جدیدنقل قول:
درود بر شما دوستان عزیز
با چه نرم افزاری کامیون ها رو ادیت میکنین
لطفا لینک نرم افزار رو بزارین
با تشکر
بچه ها عکس پروفایلتونو تغییر بدین به جای عکس نقاشی عکس واقعی خودتونو بزارید
به زودی آموزش کامل ادیت بازی + مود های ساخته شده رو قرار میدمنقل قول:
bacheha sorrato nega konin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 170km/h[IMG][/IMG]
چطوری عوض کنیم؟نقل قول:
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
ولی هر چند دقیقه یه بار اینجوری میشه اعصاب آدم رو خورد میکنه راه دیگه ای نداره؟
اقایون این علامت تابلو یک طرفه تو شهرا چیه که نمیشه رفت تو اون خیابون؟بعد ها باز میشه؟
وقتی اکتیو میاد سریع از بازی خارج شید بعدش کد اکتیو مختلف با کد قبلیتون بردارید برید توی بازی هر وقت پیغام اکتیو اومد وارد کنید درست یمشه
واسه من اینطوری شد هیمنکارو کردم درست شد
والا من لول 36 هستم هنوزم باز نشدن بعضیاشوننقل قول:
فکرم نکنم باز بشن:sq_24:
آقا این مود محدودیت سرعت یه جاش حواستون باشه(از من گفتن بود)
وقتی از سر برامدگی رد میشین وقتی ازش میاین پایین به هیچ وجه ترمز نزنین اگه ترمز بزنی جلو ماشین میخوره زمین یهو ماشین کله میکنه بارت میره فضا
من 3 بار تجربه کردم گفتم که شما تجربه نکنید:sq_3:
اونا باز نمیشه...نقل قول:
دوستان مد های خوب و پرکاربرد رو که پیدا کردید در تاپیک بالا قرار بدید تا به راحتی قابل دسترس باشند
لطفن راهنمایی کننقل قول:
چجوری عکس خودمون رو بزاریم
برای euro 2 هم لینک گذاشته
از من که درست شد
حتی مد زمستان داشت خیلی جالب بود
حتما سر بزنید بانک مد اونجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مد برای برند هی اصلی euro2
سایت اصلی وارد لینک euro2 بشین و مد هاشو دانلود کنید
واقعا کارش 20 هست
این لینک رو شما باید میدادی :نقل قول:
فرقی نداشت!؟!نقل قول:
چطور فرقی نداشت با لینک اولی شما میری به صفحه اصلی سایت ولی با لینکی که من گذاشتم مستقیم میری به صفحه دانلود مد های euro truck sim 2 واسه دانلود و دیدن مد ها هم باید عضو باشین که سر بازی جرمن تراک یکی از دوستان که اسمش یادم نیست عضو شده بودن و یوزر پسورد رو گذاشته بودن ملت صفا کنن :نقل قول:
user : p30world
pass : 123456
بچه ها اول از بازی جرمن تراک فایل base رو استخراج کنید بع پوشه ای به اسم material بازکرده بعد پوشه ui وبعد پوشه driver فایلهای بافرمت dds را میتونید با فوتشاپ بازکنیدنقل قول:
که عکس راننده هاست شما باید دنبال عکس پروفایل خود باشید واونو با فتوشاپ باز کنید وعکس خودتونو بزارید به جای عکس قبلی فقط دقت داشته باشید که سایز عکس خودتون هم اندازه عکس راننده باشه وحتما باید سیو بشه به همون اسم وشماره داخل پوشه راننده ها
ودرآخر کار پوشه را راست کلیک کرده گزینه add to archive رو بزنید ودر کادر باز شده archive format گزینه zip ودرقسمت compression mothed گزینه store ودرقسمت
archhive name یه اسم برای کارتون انتخاب کنید ودر آخر اسم پسوند scs بنویسید و ok بزنید به عنوان مثال driver.scs حالا شما یه مد ساختین اونو تو قسمت مدها بریزی و حالشو ببرید
اینم اضافه کردن پلاگین dds برای فتوشاپ که فایلهای dds رو باز کنید
باز اگه مشکلی داشتید در حد توان درخدمتیم
اینطور که پیداست DAF هم لایسنس شده و قراره تو آپدیت بعدی که شامل موارد زیر هم میشه به بازی اضافه بشه . آپدیت شامل بهبود و تغییر در نقشه ، هوش مصنوعی ، فیزیک ، نور و زبان بازی میشه . منبع : blog.scssoft.com
[QUOTE=JOOOLY;7286138]درود بر دوستان عزیز
من این بازی رو تا لول 4 رفتم بعد از این که به لول 4 رسیدم دیگه همش اروور میده کد رو وارد کن بعد که وارد میکنم قبول نمیکنه این اروور رو میده :
دوستان راهنمایی کنید
باید کد اکتیو رو وارد کنی اینا جدید ترین کد های اکتیو هستن
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21 :sq_8:
یکی میتونه این مدها رو از این سایت معنی کنه ببینیم چی هست ؟ خوباش رو بگیریم
دوستمون این پسوورد ورود رو گذاشته بود
user : p30world
pass : 123456
با این وارد شید
شما برو تو این سایت مترجم گوگل رو درگ کن تو نوار bookmark مرورگرت بعد کل صفحه رو ترجمه کن آخه سخته همه رو بیایم بنویسیم که چیه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر نصبیده بودید :31:
من اعصابم از دست این راننده ها خورد شد دوباره همون پچ رو نصبیدم
متاسفانه بعد از یک مدت هر یکی یا دوتا باری که ببری پیغام اکتیو کردن میده که از بازی میام بیرون و دوباره میرم داخل همه چیز درست میشه
میدونی چیه !؟ میشه بازی کرد ولی میبینی یهو ازت کد میخواد که یا با وارد کردن کد درست میشه یا باید از بازی بری بیرون دوباره وارد بشی کد رو وارد کنی تا بتونی بازی کنی یا بعضی وقتا Esc رو میزنی کد میخواد . میشه بازی کرد ولی با دردسر . راستی این کرکی که بچه ها میگفتن تو نوامبر میاد جریانش چیه ؟ چه کسی میخواد کرک بده ؟نقل قول: