دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن نیاز به کنترول مخصوص است این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن نیاز به کنترول مخصوص است این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
سلام آقای متین پور عزیز
ما شمارو بی زحمت نمیزاریم
شرمنده ولی این تلویزیون به محض اینکه دوشاخه اش را به برق میزنم خودبه خود روشن میشه و همینکه آرم اسمارت تیوی میاد دوباره خاموش و روشن میشه بعضی وقتها بعد آرم صفحه ای نیم سیاه و نیم سفید بدون صدا میاره یا رنگهای جورواجور ودوباره خاموش و روشن میشه/حالا چه جوری کارهایی را که گفتید را انجام بدم? راستی برای فریمورش
UE46ES8000Q لفأ آدرس
نقل قول:
تی من سری D است ایا نیاز به همین کنترل دارم ایا با نرم افزار خاصی نمیشه چون من تو کارای فنی صفرم
دوست عزیزنقل قول:
از این نرم افزار هم می توانید استفاده کنید
موزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزارrusamsungTVcommunicator
با سلام دوستان خوب
تقدیم دوستان آموزش را با نام خدا شروع میکنیم
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار...............................
کد:
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید- آنتی ویروس و فایروال خاموش به طور موقت! - با دوبار کلیک بر روی "ruSamsungTVCommunicator.exe
.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... http://samsung.rainerullrich.de
دوست عزیزنقل قول:
برای دانلود این UE46ES8000Q فقط می توانید از سایت ایتالیا استفاده کنید
و برای ریست کردن هنگامی که تلویزیون روشن است دکمهEXIT"را برای" تا 12ثانیه15 فشار دهید بهتر است از آنجایی که شما نمی توانید تصویر تلویزیون تان را ببینید اول کلید Left"و سپس ""Enter"را فشار دهید "
نکته: در حالی که پایین نگه داشتن دکمه EXIT نور آماده به کار باید در تمام مدت بدون وقفه چشمک بزند.
:آقای متین پور من از موقعی که reset factory کردم دیگه وقتی ارتقای نرم افزار رو می زنم پیغام میده که فعلا نرم افزار جدید برای ارتقا وجود نداره.در حالی که ورژن فعلی مربوط به 2010 هست .قبالا یک بار آنلاین آپدیت کردم. فریمور رو هم دانلود کردم که با usb هم آپدیت نشدویک سوال دیگه اینکه وقتی یک کانال تلویرزیون رو می بینیم ابعاد 576*720 با فرکانس 50 رو صفحه نمایش داده میشه.چطورمیتونم این رو به 1080*1920 تغییر دهم.سپاس
model:ua40c6200
تشکر آقای متین پور
من وقتی تیوی روشن بود اگزیت را تا 15ثانیه نگه داشتم دکمه چپ و اینتر را زدم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد/حتی روی تیوی خودم هم که سالم است امتحان کردم به طوری که چراغ چشمک زن بود ولی هیچ پیامی ظاهر نشد/ بیزحمت راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از این سایت آخرین ورژن فریمورتان را دانلود کنید.
و برای اندازه به این مسیر بروید منو--> تصویر--->اندازه تصویر
دوست عزیزنقل قول:
عجیب است من با هر مدل تلویزیون این کار را کردم جواب داده پس باید از منوی مخفی و از قسمت option وارد شده و ریست فاکتوری کنید.
جناب متين پور، ميشه به بنده هم پاسخ بديد؟نقل قول:
من ميترسيم اين همه وقت بذارم و همه اون كارهارو انجام بدم تا به برنامه هاي خارجي دسترسي پيدا كنم، بعد دوباره خودبخود همشون حذف بشند و زحماتم به هدر بره...
دوست عزیزنقل قول:
شما اگر هم اینکار را بکنید چون دارید از دیتا بیس اینترنت ایران استفاده می کنید باز بطور خودکار به سایت سامسونگ ایران وصل شده و برنامهایتان مطابق با این سایت آبدیت می شود.و برنامه های قبلی تان هم پاک می شود در ضمن باید ساعت و تاریخ تلویزیون تان بطور دقیق تنظیم باشد شاید برنامه ها کمتر از دست برود.
تشکر جناب متین پور
ولی تیوی یک ثانیه هم درحالت استندبای قرار نمیگیرد و تقریبأ هر ۲۰ثانیه ریستارت میشود وتصویرش سیاه است/اونوقت چه جوری تو منومخفیش برم و ریست فکتوریش کنم/بازم ببخشید اگر میشه راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
تنها کاری را که می توانم به شما پیشنهاد بدهم ریست کردن آی سی eeprom بطور دستی است و از روش زیر استفده کنید
قبل از هر کاری مشخصات منوی option یعنی Model / Type / Tuner / Font Color را یاداشت کنید
EEPROM چیست؟
EEPROM در واقع یک تراشه کوچک الکترنیکی با حافظه فقط خواندنی پاک شدنی قابل برنامه ریزی است. که در تلویزیون های سامسونگ، تمام تنظیمات منوی سرویس در آن نگه داری می شود. شما می توانید این تراشه را میلیون ها بار حذف و تغییر برنامه بدهید. به طوری که آنها سریع و قابل اعتماد هستند.
مشخصات آی سی EEPROM
این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد
Reseting NVRAM (EEPROM)
برای تنظیم مجدد تلویزیون، تنظیمات، شما نیاز به حذف آی سی EEPROM از دستگاه تلویزیون دارید. اما این کار لازم نیست. در جهان الکترونیکی، اگر شما ارتباطات را از تراشه غیر فعال کنید ، این کار باعث حذف اطلاعات می شود . بنابراین ما فقط نیاز به از بین بردن ارتباطات EEPROM را داریمEEPROM . در تلویزیون سامسونگ برقراری ارتباط از طریق پروتکل I2Cمشترک است. این پروتکل حمل داده ها را از طریق خط SDA یعنی پایه شماره 5 و ارسال ساعتها از طریق خط SCL یعنی پایه شماره 6 انجام می دهد. برای شرایط ما، هر دو SCLوSDA برای مسدود کردن با این نسخهها کار می کند.اما من برای این کار تصمیم دارم با SDA کار را شروع کنم.
شما باید برای تغذیه پایه GND) یعنی پایه شماره 4 و یا VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خطSDAیعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید . از آنجایی که این خطوط HIGH (v3.3) درIDLE هستند، بهتر است آن را از طریق VCC نگه دارید.شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND بیش از حد نگه دارید.اما سعی نکنید برای اتصال هر دوپایه GND وVCC. را اتصال دهید چون موجب اتصال کوتاه خواهد شد و احتمالا مین بورد تان آسیب میخواهد دید.
زمانیکه VCCوSDA را اتصال دادید، تلویزیون را روشن کنید و به مدت 20 ثانیه نگه دارید این مقدار برای تلویزیون طراحی شده است. این کار باعث می شود خطا های تنظیمات را از EEPROM به خواندن و از بین ببرد ، آنجا که نمی توان هر چیزی را به خواند منظورModel / Type / Tuner / Font Colorیک پیام هشدار نمایان می شود و با پیش فرض شروع می شود.که باید بعدا مقدار همان آیتمها را وارد کنید این چیزی است که ما می خواهیم. سیم را از خطSDA قطع و تلویزیون را خاموش می کنیم ، تنظیمات بر روی EEPROM با محتوای خالی به روز رسانی می شود ، که تلویزیون می تواند با آن بوت.
تشکر میکنم از شما آقای متین پور
من تعمیرکار نیستم ولی اگر شما راهنمایی کنید از پسش برمیام
آیا برای این کار فقط لازمه طلق پشت تیوی رو باز کنم و آیسی و سی پیو قابل دسترس هستن?
دوست عزیزنقل قول:
بله باید اول کاور پشت را باز کنید و سپس از روی مین بورد آی سی را پیدا و طبق دستورالعمل بالا عمل کنید ولی اول از هرکاری اطلاعات تلویزیونتان را یادداشت کنید
اینم عکس آی سی روی مین بورد
خیلی ممنونم جناب متین پور
از آنجا که قیمت تیوی بالاست احتیاط میکنم و زیاد سوال میکنم شمارو هم تو زحمت میندازم
1_پایه ها را از روی خود آیسی اتصال دهم یا از روی مدارقسمت سوراخها اینو بخاطر خط قرمزه گفتم
2_سیم را روی پایه پنج لهیم کنم یا نه همینجوری هم میشه روی هردوپایه نگه داشت?
3_بعداز بیست ثانیه خودش برای تغیر چهارتا آیتم پیغام میده و بعد اتصال را قطع کنم?
دوست عزیزنقل قول:
اول پایه ها را ردیابی کن ببین با آن مشخصاتی که دادم به کدام سوراخ مرتبط می شود بعد با یک سیم مفتولی که اندازه روی سوراخ است پایه ها را نگهداری و از لحیم کردن بپرهیزید و مطابق دستورالعمل باقی کارها را انجام دهید
تشکر میکنم آقای متین پور
انشاالله از این شبهای پربرکت سال و عمری پرخیر و برکت نصیبتان شود
1_ببخشید نگفتید که بعد از 20ثانیه اتصال را قطع کنم یا بعد از اینکه پیغام تغییر چهارتا آیتم را داد اتصال را قطع کنم ?
2_الان تیوی هی ریستارت میشه حتی آرم اسمارت تیوی رو هم نمیاره/ شما مطمئن هستد که با این روش مشکلش حل میشه? میترسم مشکل از پاورش باشه و با این کار مشکل دیگه ای بوجود بیاد
دوست عزیزنقل قول:
خیر از پاورش نیست اگر آی سی را بدرستی پیدا کرده باشید و طبق دستورالعمل انجام داده باشید باید مشگل حل بشود ما این عمل را وقتی که سیم را به آن دو آیتم وصل کرده و سپس تلویزیون را روشن کرده و 20 ثانیه نگهدا شته و وقتی که پیام ظاهر می شود سیم را قطع کرذه و تلویزیون را خاموش می کنیم و سپس با کنترول وارد منو مخفی شده و اطلاعات مورد نیاز را وارد می کنیم
سلام آقای متین پور
دقیقأ طبق دستورالعملی که گفته بودید پایه شماره پنج را با پایه هشتم اتصال دادم تیوی را به برق زدم اولش نصف صفحه سفید و نصفی سیاه شده و بعدش باسرعت رنگهای قاطی پاطی عوض میشدن و بعد صفحه سیاه شد تا ۲۵ الی ۳۰ثانیه هم اتصال را نگه داشتم ولی پیامی ظاهر نشد/چندبار دیگه هم این کارو انجام دادم ولی دقیقأ بعد هجده ثانیه خودبه خود ریستارت میشود/ با راهنمایی های مفیدتان خیلی امیدوارشدم که درست بشه ولی با اینکه درست انجام دادم نشد که نشد و آبرویمان....
به نظر شما علت چیه و آیا خرابیه دیگه ای داره?
دوست عزیزنقل قول:
آیا تلویزیون به شما فرصت داخل شدن در منوی مخفی را حالا می دهد اگر بتوانید وارد منوی مخفی بشوید می توانید تلویزیونتان را دوباره درست کنید اگر با این کار مشگلتان حل نشود احتمالا بردتان آسیب دیده که نمی تواند از هیچ راهی وارد بشود و متاسفانه باید آی سی eerprom آن تعویض شود
متشکرم جناب متین پور
فعلأ که گذاشتیم تو کارتن که 700کیلومتر از چابهار بفرستیم زاهدان
احتمالأ اونا هم بردش را عوض میکنن چیز زیادی حالیشون نیست/شما گذرتون اینورا نمیاقته در خدمتتون باشیم
دوست عزیزنقل قول:
اگر برد را تهران بیاورید به خیابان جمهوری -ساختمان آلومینیم - طبقه چهارم -تعمیرگاه مرکزی نوری احتمال 99% درست می شود البته بشرطی که برد مشگل زیادی نداشته باشد
با سلام دستگاه ال سی دی دارم مدل37LB505 که تایم شیفت آن از کار افتاده چه کار باید کرد ؟باسپاساز شما
تشکر جناب متین پور
متأسفانه به دلیل بعد مسافت و الی...
امکان تهران آمدن نیست و فعلأ میفرستیمش زاهدان/تیوی رو بردیم پیش فروشنده گفت احتمالأ به خاطر تحریم با فارسی کردن جریانی فعال شده که تیوی خودبه خود خراب بشه
آیا همچین چیزی درسته? و اینکه تیوی سه روز بعد از فارسی کردنش اینجوری شد.
دوست عزیزنقل قول:
اصلا همچین چیزی امکان ندارد و اصلا ربطی به تحریم هم ندارد با فارسی ساز کردن این اتفاق بوجود نمی آید و تا حالا در هیچ کجا یک همچین مسله ای گزارش نشده است و اصلا با عقل جور در نمی آید چون این جزء امکانات تلویزیون است
سلام
دوسوال:
1.چرا تو مدل های سری d60 با اینکه پی وی ار پیفرض فعاله ولی بازم تو منومخفی که با rusamsung فعال شده بازم pvr تو منوی sub خاکستری رنگه به جای رنگ زرد؟
2.در مدل ua40d6960
auto power در منو مخفی باید رو چه حالتی باشه؟
always off؟
درسته؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
بعضی از آیتمها نیازی به تغییر کردن ندارد و به خاطر همین شما نمی توانید آن را روشن یا خاموش کنید از جمله همان آیتم
و در ضمن auto power باید دارای سه گزینه باشد always on -- always off- memory که شما آن را روی memory بگذارید.
سلام
اول تبریک میگم بخاطر تگتون!
دوم ممنون بخاطر توضیحات ولی الان شانسی داشتم ارشیومو میگشتم دیدم یه پکیج عکس از منو مخفی دارم که دیدم خوده تی وی مقدار پاور رو روی power last گذاشته!!!
در مورد قسمت دوم سوال هم ممنون
درضمن ممنون میشم در مورد این ایتم ها تو منو sub توضیح بدید:
CI SUPPORT
24Px4SUPPORT
GEMSTAR SUPPORT
ENERGY STAR
POP DEFAULTS
دوست عزیزنقل قول:
CI SUPPORT
رابط مشترکCI (Common Interface)، یک شکاف در عقب گیرنده تلویزیون دیجیتال برای قرار دادن یک ماژول دسترسی مشروط CAMاست. به این منظور قادر به مشاهده برنامه های تلویزیونی است. CAM و کارت می تواند در هر زمان نصب شده باشد، که آیا تلویزیون روشن باشد یا خاموش پیگیری کنید.
POP DEFAULTS
بنر پیام و هشدار هاست
24Px4SUPPORT
اگر این آیتم روی on باشد تصویر تلویزیون صاف می شود
GEMSTAR SUPPORT
برای EPG اطلاعات راهنما برنامه های تلویزیون
ENERGY STAR
این آیتم به وسایلی که دارای استاندارد جهانی برای حفاظت از محیط زیست دارند داده می شود و برای بهره وری و صرفه جویی انرژی است
خوب اینا همه برا من غیر فعال هستن ارزش داره اینا رو فعال کنم؟
راستی معنی انرژی استار رو میدونم منظورم اینکه این ایتم واقعا کار میکنه یا فیک هستش؟
مدل:
UA40D6860MW
فریمور:T-GASDAAC-1018.1 ,BT-G
دوست عزیزنقل قول:
شرکتها برای محصولات خود در بعضی از سیستمها پنل های یکسانی تولید می کنند ولی قطعات آن را سوار نمی کنند یا اگر هم سوار کنند به حالت خنثی است و کاربردی ندارد و در گاهی اوقات بصورت جهانی است یعنی شرکت سازنده نمی داند که محصولش ممکن است در کدام کشور مورد استفاده قرار بگیرد. که در آن صورت می شود آن را فعال کرد. و شما هم می توانید در صورت نیاز اگر مثلا پورت CIیا Common Interface را دارید و فعال نیست آن را فعال کنید در غیر این صورت بکارتان نمی آید و دیگر موارد ....
درست خب
24Px4SUPPORT
باعث بهبود تصویر میشه؟
فک کنم اینم در ایران مفید باشه؟
GEMSTAR SUPPORT
درسته؟
درضمن با فعال کردن این موارد احتمال بریک هستش؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
تا حالا موردی ندیدم
سلام تست کردم تا الان موردی نداشته!نقل قول:
فقط یه سوال قابلیت LNA تو منوم مخفی بود فعالش کردم
میخواستم بپرسم اصلا کیتش تو تی وی D6906 هست؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
در رابطه با مدل تلویزیون شما در هیچ سایتی نشان یا اثری ندیدم شما مطمعن هستید که مدل را درست نوشتید.
بله مدل
UA40D6960MW!!!
دوست عزیزنقل قول:
گزینه LNA هم مربوط میشه به جاهای که سیگنال ضعیفی دارند با ON کردنش یک آمپیلی فایر روشن میشه که سیگنال دریافتی رو قوی تر میکنه
با سلام من با وارد شدن به منو مخفی ال سی دی سامسونگ مدلla32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر متاسفانه الان هم تصویر بر عکس شده هم دکمه کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان خواهشمندم راهنمایم کنند در صورت امکان به ایمیلم ارسال کنین vanvany_kh