14 و 15 درصدنقل قول:
Printable View
14 و 15 درصدنقل قول:
سود رو که بانک ها زیاد با هم فرقی ندارند حالا یکی 21 یکی دیگه 22نقل قول:
به نظر من این کار اشتباهه که پول رو یکسال بخوابونی
شما میتونی اون پول رو بخوابونی یکسال و بعد از یکسال 3 برابرش رو با اقساط 24 ماهه و سود 14 درصد وام بگیری یا دو برابرش رو با اقساط 48 ماهه و سود 15 درصد
اگر هم میخوای سرمایه گزاری کنی میتونی روی سکه و طلا سرمایه گزاری کنی
دوستان در دستگاههای خود دریافت میشه همزمان چندتا تراول گذاشت؟یا حتما باید تک تک انجام بشه؟
و اینکه محدودیت داره مبلغ واریزی؟((مثلا مثل برداشت که روزی 200تومن هست ایا این هم محدودیتی داره؟))
اگه کسی تازگیا حساب در موسسه کارسازان آینده حساب وا کرده لطفا راهنمایی کنه:
موسسه کارسازان آینده سالیانه (یکساله) چند درصد سود میده( با پرداخت سود ماهیانه) و دریافت سود در سررسید یکساله چقدر؟
سپاس
نه متاسفانه...یکی یکی (و وقت گیرتر اینکه تصویر هر چک رو پرینت میکنه براتون... که در اکثر موارد هم سیاهه و دیده نمیشه : )نقل قول:
5میلیون تومن.نقل قول:
و اینکه محدودیت داره مبلغ واریزی؟((مثلا مثل برداشت که روزی 200تومن هست ایا این هم محدودیتی داره؟))
تفاوت انتقال وجه از طریق ساتنا و پایاحتما برای شما هم پیش آمده وارد اینترنت بانکتان شده و ببینید برای انتقال وجه دو امکان در اختیار دارید یعنی دو گزینه وجود دارد،انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا. اما این دو سیستم چه هستند و چه تفاوت هایی با هم دارند.
به گزارش بانکی دات آی آر، هردو این سیستم ها سامانه انتقال وجه بین بانکی هستند که هم سریع اند و هم مطمئن اما هرکدام شرایط و قوانین خاص خودشان را دارند و شما با دانستن شرایط هرکدام بهتر می توانید تصمیم بگیرید.
سامانه پایاپای الکترونیکی (پایا) از روشهای الکترونیک برای پرداختهای خرد و سامانه تسویه ناخالص آنی( ساتنا) برای پرداختهای کلان و حواله های فوری است که هیچ کارمزدی نیز برای آنها در نظر گرفته نشده است. تفاوت ماهیتی این دو سیستم نیز در این است که در سیستم ساتنا عملیات طی نیم ساعت انجام می شود، اما در سیستم پایا با تاخیر یک یا دو ساعت صورت می گیرد.
** یکی از تفاوت ها در زمان انتقال است که پایا دیرتر انجام میشود و تفاوت دیگر در مبلغ است که با پایا هر مبلغی امکان پذیر است ولی ساتنا از سال 91 به بعد قوانینی برایش گذاشته شده است.
«پایا» زیرساخت مبادله پیامهای مالی مبتنی بر شماره حساب بانکی بوده و تسویه بین بانکی مبادلات انجام شده توسط این سامانه از طریق «ساتنا» صورت خواهد گرفت. به این منظور «پایا» مستقیماً به «ساتنا» متصل بوده و عملیات تسویه را در پایان هر چرخه پایاپای به صورت خودکار انجام خواهد داد.
در سیستم ساتنا تسویه حساب و واریز به حساب مشتری به صورت تک تک و درزمان درخواست به بانک مرکزی و بانک مقصد ارسال میشود و سرعت به نسبت قابل قبولی دارد که هم اکنون بین 2 ثانیه تا 20دقیقه در بانکهای مختلف متفاوت است اما در پایا ارسال به بانک در ساعتهای مشخصی و به صورت دسته ای از بانک مبدا به بانک مقصد صورت میگیرد یکی 5/7 صبح یکی 5/9 صبح و یکی 5/11 صبح و واریز به حساب مقصد بسیار با تاخیر است و تا آخر وقت اداری روز مورد تقاضا در بعضی شرایط طول میکشد
** سقف انتقال پایا 150،000،000 ریال در شعبه و از طریق 50،000،000 ريال در هر بار در سیستم سبا می باشد.
** انتقال وجوه از طریق پایا حدود 2ساعت و نیم طول می کشد . تا به حساب مقصد انتقال یابد.
** انتقال وجه از طریق ساتنا آنی می باشد
** حداقل انتقال وجه از طریق ساتنا 150،000،000 ریال می باشد.
** حداکثر انتقال وجه در ساتنا از طریق سبا 500،000،000 ریال می باشد.
** انتقال وجه از طریق ساتنا از شعب بانک ملی محدودیت مبلغی ندارد.
** اگر تمایل دارید تا وجهی را به سرعت به یک سپرده در بانک دیگری انتقال دهید از ساتنا استفاده کنید.
** اگر تمایل دارید تا وجهی را به یک سپرده در بانک دیگری انتقال دهید اما نیازمند انجام این کار در تاریخ فعلی نیستید از پایا استفاده کنید.
درباره ساتنا
سامانه تسویه ناخالص آنی (ساتنا) برای دو هدف اصلی از آذرماه سال 1385 راه اندازی شده است:
1- تسویه مبادلات بین بانکها
2-انتقال وجه فوری بین حسابهای مشتریان در دو بانک مختلف
از شهریورماه 1387 خدمات ساتنا برای حواله بین حسابهای مشتریان در دو بانک مختلف معرفی شده است. مشتریان بانکها میتوانند با مراجعه به شعب بانک خود، از متصدیان مربوط درخواست حواله ساتنا به حسابی در بانک دیگر بنمایند. خدمات ساتنا در حال حاضر بدون کارمزد در تمامی شعب همه بانکها و برای انواع حسابها (اعم از سنتی و متمرکز) ارایه میشود.
درباره پایاپای الکترونیک (پایا)
پایاپای الکترونیک (پایا) زیرساخت اصلی مبادلات پولی بین بانکی حسابی انبوه به شمار آمده و ستون فقرات حوالههاو انتقال وجه بین بانکی را در کشور تشکیل میدهد. «پایا» به گونهای طراحی شده که میتواند دستور پرداختهای متعدد را از طرف بانکها دریافت، پردازش و برای انجام به بانکهای مقصد ارسال نماید. متناظراً بانکها نیز میتوانند دستور پرداختهای مشتریان خود را به صورت انفرادی یا انبوه دریافت و برای پایاپای و انجام در بانکهای مقصد به «پایا» ارسال کنند. سامانه پایاپای الکترونیک در درون خود دارای دو هسته جداگانه «انتقال اعتبار» و «برداشت مستقیم» است که ارایه خدمات ارزشافزوده را برای بانکها میسر میسازند.
هسته انتقال اعتبار یا انتقال مستقیم همانند یک سامانه حواله بین بانکی عمل مینماید، با این تفاوت که این سامانه علاوه بر پذیرش حوالههای انفرادی قادر خواهد بود تا حوالههای انبوه شامل تعداد بسیار زیادی دستور پرداخت را نیز از بانکها و مشتریان آنها دریافت و پردازش نماید. قابلیتهای «پایا» ارایه خدمات زیر را در شبکه بانکی میسر خواهد ساخت:
1. پرداخت الکترونیکی اقساط تسهیلات: بسیاری از تسهیلات گیرندگان، دریافتیهای مستمر خود را در بانکی غیر از بانک تسهیلات دهنده دریافت میکنند. بر این مبنا استفاده از خدمات «پایا» امکان واریز وجه اقساط تسهیلات را بدون نیاز به مراجعه به شعب دو بانک و انتقال فیزیکی اسکناس، ایران چک یا اسناد بانکی کاغذی میسر خواهد ساخت.
2. پرداخت حقوق و مستمری: در حال حاضر سازمانها برای پرداخت حقوق یا مستمری کارکنان یا بازنشستگان ناچارند برای تمامی تابعان خود در یک بانک حساب افتتاح کنند. استفاده از امکانات «پایا» به سازمانها و کارکنان و بازنشستگان آنها امکان میدهد تا بدون نیاز به افتتاح حسابهای متعدد در بانکهای مختلف بتوانند حقوق یا مستمری خود را از طریق واریز به حسابی که مد نظر کارکنان است دریافت کنند. این ویژگی به صورت ضمنی از تعدد حسابها در شبکه بانکی کشور خواهد کاست.
3. پرداخت سود سهام و اوراق بهادار: شرکتهایی که دارای تعداد انبوهی سهامدار هستند میتوانند با استفاده از امکانات «پایا» بدون نیاز به افتتاح حساب برای تک تک سهامداران، یا ارایه فیش برای دریافت سود سهام، وجوه را مستقیماً به حساب سهامداران واریز کنند.
فکر می کنم سودش 4 درصد باشه البته بانک قرض الحسنه مهرنقل قول:
بانک پاسارگاد استخدام میکند
بانک پاسارگاد از واجدان شرایط پس از ثبت نام الکترونیکی و بر اساس اولویتهای مورد نیاز جهت شغل بانکداری دعوت به مصاحبه کرده است.
به گزارش ایسنا، بانک پاسارگاد به منظور تامین و تکمیل سرمایه انسانی مورد نیاز شعبههای خود از واجدین شرایط در رشتههای ریاضی ،آمار، اقتصاد، فیزیک، مدیریت، حسابداری، مهندسی صنایع و حقوق پس از ثبت نام الکترونیکی و بر اساس اولویت های مورد نیاز جهت شغل بانکداری دعوت به مصاحبه کرده است.
شرایط: خانمها متولد ۱۳۶۶ به بعد، آقایان متولد ۱۳۶۴ به بعد (در خصوص متقاضیان دارای مدرک کارشناسی ارشد شرایط سنی با ۲ سال اختلاف از شرایط سنی قید شده نیز قابل پذیرش است).
روش ثبت نام فقط از طریق سایت و به صورت اینترنتی است از طریق آدرس کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام می شود، لذا از متقاضیان درخواست شده به هیچ عنوان مدارکی به دفاتر و ادارات بانک ارسال نکنند.
انجام مصاحبه با متقاضیان هیچ گونه تعهد استخدامی برای بانک ایجاد نخواهد کرد.
زمان مصاحبه بر اساس اولویت های مورد نیاز از طریق تلفن به اطلاع متقاضیان خواهد رسید ، نکته قابل ذکر اینکه متقاضیان فقط و صرفاً شماره تلفن همراه خودشان را ثبت کنند.
منبع کد:
تو اینترنت بانک ملت چرا گزینه انتقال وجه به کارت دیگه نیست؟! :n13:
سلام
من یه وجحی را اشتباهی به حساب دیگری انتقال داده ام
چیکار میتونم بکنم ؟
حتما باید از صاحب حساب درخواست کنم راهی وجود نیست برای عودتش ؟
هیچ راهی نیست فقط باید از صاحب حساب درخواست کنینقل قول:
سلام .نقل قول:
به بانک خبر بدین .
اونها میدونند چه کار کنند چون اول باید مطمئن بشند شما واقعاً اشتباهاً پول به حساب ریختین نه اینکه مسئله ای پیش اومده و از واریز پشیمان شده اید . بانکها همون روز اول که میریم حساب باز کنیم , از همه تعهد میگیرند که بانک حق دارد بدون موافقت ما از حساب پول بردارد اگر مصلحت اقتضا کنه .
توی قسمت حواله ها حواله سحاب رو انتخاب کنیدنقل قول:
ممنون ولی دو تا عنوان داریم "انواع حواله اينترنتى" و "مديريت كارت حواله سقف بالا" که جلوی هر کدوم گزینه هاش باید بیاد که نمیاد!!نقل قول:
انگار فعال نیست ! :n23::n29:
برای شما میاد؟
برای دفعات بعد اگر پولی رو اشتباه واریز کردیدنقل قول:
همون روز قبل از تموم شدن ساعت کاری به شعبه ای که پول رو واریز کردید مراجعه کنید سند رو باطل میکنن و پول رو برگشت میدن
بله میاد.نقل قول:
شما یا فعال نکردید یا تاریخ خدمتش منقضی شده که باید مجدد فعال بشه ( احتمال قوی کلا توی شعبه فعال نشده)
بانک اینترنتی ملت رو تازه فعال کردیم! همون احتمال قوی فک کنم درسته :دی. برم بگم تو بانکداری اینترنتی قسمت کارت به کارت فعال نیست؟ یا انتقال وجه.نقل قول:
من شعبشو پرسیدم و پیدا کردمنقل قول:
بانک تجارت
آدرس دقیقی گفتند ثبت نشده و یه شماره ثابت دادند
دیروز که زنگ زدم برنداشت
بعدا خودش بهم زنگ زد
گفت امروز میره بانک و نگاه میکنه تا بگه
امروز هم که زنگ زدم برنداشت
ظاهرا بی میل به برگرداندن پول به حساب من هست
ولی نکته عجیب اینه که از دیشب تا 10 صبح امروز هنوز پول تو حسابش بود
که باعث میشه حس کنم شاید ادم درستکاری باشه و پولو پس بده ....
والا من اگه میدونستم اینجوریه میرفتمنقل قول:
چون از تبریز تا مراغه نزدیکه
ضمنا من زمانی واریز کردم که وقت اداری داشت تموم میشد و به هر حال میموندش برا روز بعد
من مدرکی دارم که ثابت میکنه اشتباهی واریز کردم
مدرکش هم اینه که فقط یکی از شماره های کارت را اشتباهی زدم
ولی متاسفانه بانک اهمیتی نداد
البته یکی از شعب گفت اگه ثابت کنم میتونند با پر کردن یه فرم این مبلغ را به تعلیق در بیارند
تا بعدا بعد از شکایت مانندی در دادگاه پولمو پس بگیرم
ولی فعلا که نتونستم کاری بکنم و متاسفانه مبلغ 380 تومن در عرض 1 ثانیه به باد رفت
تو عکس زیر مشخصه که پولو اشتباهی ریختم
به جای 22 زدم 23
و بعدش هم مجبور شدم دقیقا همین وجحو به حساب دوستم بریزم :
سلام دوستان.من 2 تا حساب تو ملت دارم.یه حساب توی کشاورزی
دیروز یه پاکت اومد خونمون که مربوط به بانک مسکن بود و برام حساب باز کردن و کارت بهم دادن
به نظر شما بانک مسکن خوبه؟
فعالش کنم؟
دوست عزیز منظورم از شعبه ای که واریز کردی : همون شعبه ای هست که پول ریختی حساب:n02:نقل قول:
ظاهرا شما فکر کردی شعبه ای که طرف حساب باز کرده رو میگم:n02:
سود روز شمار چطوری محاسبه میشه؟؟
بانک دی الان 19% هست.....چطوری حساب میشه؟؟
به صورت اتوماتیک به بالاترین سپرده شما در 24 ساعت شما اگه حساب 19 درصد بانک دی دارین پیامک بانک رو فعال کنین تا از جزعیات دقیق واریز سود مطلع بشیدنقل قول:
به کمترین مانده در هر روز سود 19 درصد تعلق میگیرهنقل قول:
انتقال وجه اینترنتی بودهنقل قول:
وام های بانک های خصوصی چطوره؟
اقا دیروز عصری رفتم عابر بانک صادرات و کارتم رو وارد کردم و یه صورت حساب گرفتم ...
امروز زنگ زدن بهم گفتن ...دیروز قبل از من یکی کارتش رو وارد میکنه و 60 تومن میخاسته پول بگیره ...و دستگاه طول میکشه و کارش رو انجام نمیده و طرف ول میکنه میره ...
و طبق گفته یارو بانک داره و اون پرینتی که نشون من داد ...دقیقا 4 ثانیه قبل از اینکه من کارتم رو وارد کنم پول و کارت طرف قبلی از باجه میاد بیرون و یکی هم پول رو بر میداره و هم کارت عابر بانک طرف رو
حالا سوالم اینه چجوری معلوم میشه واقعا کارت و پول طرف از عابر بانک اومده بیرون ؟؟؟؟ تو تراکنش مینویسه ؟؟؟ و اگه واقعا کارت و پول طرف اومده بیرون دستگاه عکس یا فیلمی تهیه میکنه که واقعا کی اون موقع جلو عابر بانک بوده ؟؟؟؟
از دوستان تو این قضیه کمکم کنن ممنون میشم
قضیهه از ناموسی هم واجب تر شده واسم
سلامنقل قول:
کمترین موجودی در روز ضربدر 19 تقسیم بر 100 تقسیم بر 365 = سود روزانه
اگر به جای تقسیم بر 365 , تقسیم بر 12 بشه نتیجه سودِ ماهیانه هست
دوست عزیز دستگاه های ATM کلیه عملیاتی رو که روشون انجام میشه رو در یک ژورنال ثبت میکنن مثلا کی کارت وارد شده ؟ چه پولهایی به طرف داده شده ؟ یا مثلا شخص پولش و گرفته یا نه؟کلا همه چی ثبت میشهنقل قول:
در ضمن یه دوربینی هم هستش که عکس میگیره کی با دستگاه در فلان ساعت کار کرده و فلان کارت و وارد دستگاه کرده...
شما تشریف ببرین اون بانکی که ATM مال اونه
اولین عابربانک ایران در سال 1351 + عکس
روزنامه کیهان، شانزده بهمن 1351، صفحه نوزده و بیست:
«اولین باجه اتوماتیک کامپیوتری شروع به کار کرد
آقای «راد ـ لون» مسئول آموزش موسسه «باروس» کارت اعتبار نقدی خود را در محل مخصوص باجه اتوماتیک کامپیوتری قرار می دهد 10 ثانیه بعد، پول نقد مورد نیاز بطور اتوماتیک در اختیار آقای «لون» قرار خواهد گرفت.
این عکس، بامداد امروز در مراسم آغاز کار اولین باجه اتوماتیک کامپیوتری در شعبه مرکزی بانک بیمه بازرگانان گرفته شده است.
اولین باجه اتوماتیک کامپیوتری که در محل شعبه مرکزی بانک بیمه بازرگانان (واقع در خیابان شاه) نصب شده است، از بامداد امروز آغاز بکار کرد و بدین ترتیب، ایران، در گروه کشورهای پیشرفته جهان که از سیستم اتوماتیک کامپیوتری در امر بانکداری استفاده می کنند، جای گرفت.
باجه اتوماتیک بانک بیمه بازرگانان، نخستین دستگاه کامپیوتری است که در خاورمیانه (صفحه ی 20) آغاز بکار میکند و با شروع بهره برداری از این دستگاه، کلیه دارندگان هر یک از حسابهای بانکی در بانک بیمه بازرگانان اعم از حساب پس انداز، حساب سپرده ثابت، حساب جاری و حساب اعتباری، خواهند توانست، با داشتن کارت اعتباری نقدی از باجه اتوماتیک کامپیوتری استفاده کنند و در 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته، پول نقد مورد نیاز خود را بسادگی و فقط در 10 ثانیه دریافت دارند.
بامداد امروز در مراسم آغاز کار نخستین باجه کاپیوتری گفت و شنودی داشتیم با دو متخصص بین المللی که در کار نصب باجه اتوماتیک کامپیوتری بانک بیمه بازرگانان نظارت مستقیم داشته اند. ... 1 ـ آقای «راد ـ لون» مسئول آموزش موسسه بین المللی «باروس» انگلستان که در نصب باجه های اتوماتیک کامپیوتری در چند کشور جهان نظارت و شرکت داشته است. 2 ـ آقای «جیم ساترلند» متخصص باجه های کامپیوتری که اهل انگلستان است و هم اکنون مدیریت فنی شرکت «دیبا» را به عهده دارد.
.......
سئوال 3
آیا در کشورهای خاورمیانه نیز این دستگاه نصب گردیده است؟
ــ خیر. ایران، نخستین کشور در خاورمیانه است که باجه اتوماتیک کامپیوتری در آن آغاز بکار میکند.
......
سئوال 8
آیا از باجه های اتوماتیک کامپیوتری، باز هم در ایران نصب خواهید کرد؟
ــ بله، ما در اسفند ماه دومین باجه اتوماتیک کامپیوتری را در ایران نصب می کنیم. دومین باجه در یکی دیگر از شعب بانک بیمه بازرگانان در تهران آغاز بکار خواهد کرد.
منبع: بانکی دات آی آر
سود ماهیانه مساویست با = موجودی ضربدر 19 ضربدر 31 (30) تقسیم بر 36500نقل قول:
وام بانک های خصوصی اکثرا مبالغ بالا هستش و اکثرا به صورت مضاربه ای هستشنقل قول:
خیالت راحت تمام تراکنش ها ثبت میشه و توی پرینتی که طرف بگیره مشخص میشه که توی چه ساعتی و تاریخی و ... پول برداشت شدهنقل قول:
اقا دیروز عصری رفتم عابر بانک صادرات و کارتم رو وارد کردم و یه صورت حساب گرفتم ...
امروز زنگ زدن بهم گفتن ...دیروز قبل از من یکی کارتش رو وارد میکنه و 60 تومن میخاسته پول بگیره ...و دستگاه طول میکشه و کارش رو انجام نمیده و طرف ول میکنه میره ...
و طبق گفته یارو بانک داره و اون پرینتی که نشون من داد ...دقیقا 4 ثانیه قبل از اینکه من کارتم رو وارد کنم پول و کارت طرف قبلی از باجه میاد بیرون و یکی هم پول رو بر میداره و هم کارت عابر بانک طرف رو
حالا سوالم اینه چجوری معلوم میشه واقعا کارت و پول طرف از عابر بانک اومده بیرون ؟؟؟؟ تو تراکنش مینویسه ؟؟؟ و اگه واقعا کارت و پول طرف اومده بیرون دستگاه عکس یا فیلمی تهیه میکنه که واقعا کی اون موقع جلو عابر بانک بوده ؟؟؟؟
از دوستان تو این قضیه کمکم کنن ممنون میشم
قضیهه از ناموسی هم واجب تر شده واسم
بانک ها دوربین دارن اگر کار به مراجع قضایی برسه باید از فیلمی که دوربین بانک گرفته استفاده بشه
در ضمن اگر دستگاه کارت رو بگیره مینویسه کارت گرفته شده مثلا به دلیل اشتباه وارد کردن رمز و .. و بعد شخص باید به شعبه مراجعه کنه برای تحویل کارت اگر طرف بدون این که ببینه سر کارتش چی اومده ول کرده رفته و یکی دیگه اومده پول گرفته رفته هیچ کس جوابگو نیستش و خود شخص مقصره .
آیا موسسه یا بانکی هست که برای خودرو سریع وام بده. حالا 15 20 درصدش مهم نیست
چون پول از حساب مشتری کم شده و کارت هم داخل دستگاه نیست تو تراکنش هم می نویسه خیر فکر نکنم دستگاه عکسی گرفته باشهنقل قول:
وام خودرو 7 میلیون تومن هستش که با این پول نمیشه ماشین خرید ضمنا بانک این پول رو مستقیما به حساب شرکت تولید کننده خودرو می ریزه نه به حساب شخص شمانقل قول:
البته باید یه خورده پول تو بانک بخوابونی
خوب بیشتر پولشو دارم می خوام یه 5 6 تومن وام بگیرم ماشین بهتر بخرمنقل قول:
پول و کارت و که دستگاه مشخص میکنه اومده بیرون یا نه ، شکی نیست و یا چه اسکناسهایی دادهنقل قول:
ولی اینکه دستگاه از اون نفری که بعدا اومده کارت و پول و برداشته عکس گرفته یا نه بستگی به دستگاه داره یعنی اینکه تو تعریف atm اومده باشه که وقتی پول برداشته بشه از دستگاه مثلا همون لحظه یک عکس دیگه بگیره (فکر کنم اینجوری باشه قاعدتا)
ضمنا ممکنه بانک دوربین پیاده رو داشته باشه
در رابطه با بورس اوراق بهادار لطفا توضیح بدید .نحوه کار باهاش چطوریه ؟
ارزش داره روش کار کنم ؟چقدر سرمایه میخاد؟
دستگاه atm بانک ها خیلی جالبا لحظه ورودکارت عکس میگیره لحظه ورود رمز و دریافت پول و دریافت کارت هم عکس میگیره . وضوح عکس هم بسیار خوبه حتی اسکناس بالایی که برمیداری رو میشه سریالش خوند..... روی هر عکس زمان وتاریخ ونوع عملیاتی که داری انجام میدی و شماره کارت درج میشه.
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
دوستان سکه های پیش فروش رو دادند؟