میدونید جای پاکت استیشن کجاست ؟ که اینهمه دنبالشید؟ وقتی به دستش آوردین میره می افته تو منوی استارت که جای خالی بین غذای گاو و ماهی است.نه توی کوله پشتی یا جعبه ابزار؟
Printable View
میدونید جای پاکت استیشن کجاست ؟ که اینهمه دنبالشید؟ وقتی به دستش آوردین میره می افته تو منوی استارت که جای خالی بین غذای گاو و ماهی است.نه توی کوله پشتی یا جعبه ابزار؟
Will Will بلاخره یکی پیدا شد ,که حرف جدیدی داشته باشه!
و سوال اصلی اینه:از کجا بدستش بیاریم.
باید اول با کوتوله ها دوست شوید وبه انها خوبی کنید و هر روز به انها خوبی وکادو بدهید وبا مردم هم دوست شوید وبعد از دوستی با انها هر روز از ابشار ماهی گیری کنید
در ضمن باید در کل مسابقات و بخصوص در مسابقه اشپزی و موزیک ؟
برنده شوید ؟ در این بازی کوتوله ها خیلی مهم هستند وبیشتر ایتم های مخفی بازی توسط انها بدست میاید کوتوله ها را دست کم نگیرد چون فقط اونا برای کار نیستن فکر نکنید با 10 تا قلبی که با کد میزنید میشه با اونا صمیمی شد نه جونم نمیشه این بازی طوری طراحی شده که هر چه هم کد بزنید بازم باید تلاش کنید؟ دوست شما Tony Jaa باز هم میام خدا نگهدار
نقل قول:
برادر من ميگم شما سيوت خودت رو آپلود كن بزار خيلي باحالي دمت گرم
اقا راس میگه اگه سیوتو بزاری خیلی حال میده:10:نقل قول:
مسابقه موزیک دیگه چه صیغه ای,فقط تو کلیسا فلوت میزنی مسابقه ای در کار نیست.نقل قول:
دوستان حاضرید فردا ساعت 7 شب(شنبه) تو اینجا باشیم که درست مشکلامون حل کنیم.
من ميگم يه سيو مشكل رو حل ميكنه
من متاسفانه نيستم وگرنه حتما ختما ميومدم ببخشيد كه نميتونم بيام
pocket station سخت افزاره مثل مموری کارت یه سرچ کنید متوجه میشید
اگه می خواهید بزاریم یکشنبه.
در ضمن اگه کسی pocket station گرفته باید تمام غذاها را بلد باشه.
یه خبر جدید: نرم افزاری به نام 7z آمده از شرکت zip قدرت فشرده سازیش عالی
فقط باید روش کارشو بلد باشی .harvstmoon .nintendo64 که132M بود 4.8M کرده بود.
سلام من امدم با دست پر
اگه می خواهید تو مسابقه آشپزی اول شید این غذا را بپزید:
miso soup تشکل شده از:
چاقو-قابلامه-(نمک-soy sauce-miso paste)
مواد لازم:
فلفل سبز-کلم-کرفس-ماهی کوچک-قارچ-ترب-پیاز-bomboo shoot .
وقتی داور مسابقه این غذا را بخورد از شدت هیجان کف می کنه.
من یه آس انداختم .حالا نفر بعدی کیه که آس بندازه.
سلام یه دلیله دیگه دارم که تو این بازی شهر وجود داره عکاسم میگه شهر وجود داره.حالا شما باور نکنین تو این بازی 3 بار صحبت از شهر میشه تلویزیون-عکاس-دختره که میگه درباره شهر برام بگو تازه پوپوریم اینو میگه منم میگم رفتم شهر حالا دیگه خود دانی:27:
سلام یه دلیله دیگه دارم که تو این بازی شهر وجود داره عکاسم میگه شهر وجود داره.حالا شما باور نکنین تو این بازی 3 بار صحبت از شهر میشه تلویزیون-عکاس-دختره که میگه درباره شهر برام بگو تازه پوپوریم اینو میگه منم میگم رفتم شهر حالا دیگه خود دانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا عکس یا سیوی اینجا نزاری هیچکس باورش نمیشه که شهری در کاره :27:
اسم این بازی هست بازگشت به طبیعت نه به شهر :13:
شهری وجود نداره و این پاکت استیشن هم الکیه :20:
این بازی فقط یه سرگرمیه و سال هاش هم تا بی نهایت ادامه داره
خلاصه سرکاریه
جناب ، با همون پیتزا یا sashimi هم میشه برنده شد ...نقل قول:
این مسابقه که خیلی راحته :18:
من یه سوال دارم :
کسی می دونه تو فستیوال پرتاب گوجه و فستیوال مسابقه سگ ها به برنده چی میدن ؟؟؟
من همیشه این مسابقه ها رو برنده میشم ولی چیزی بهم نمیدن !
با این غذا که گفتم 100% برنده ای-(پیتزا یا sashimi اگه مخلفات خوبی بکار ببری, برنده میشه):31:
آقای Ehsan PCbase فکر نکنم تو این مسابقه ها چیزی بدن.حداقل تو مسابقه گرجه پرت کنی که مطمئنم چیزی نمیدن.
تا حالا کسی تونسته بره توی اتاق بالایی کتاب خونه؟من که هنوز تو کفش موندم
با ید چیکار کنم تا بتونم برم اونجا؟
سلام دوستان
می خوام جوابتون رو بدم؟
سلام دوستان من
علیک سلام
ما منتظر جواب شما هستیم.
بفرمایید لطفا شاید شما بتونید ثابت کنید که شهری هست
amir_bdr تو فکر می کنی خیلی زرنگی تو این بازی: نه زرنگ نیستی میدونی چرا چون نمیتونی این بازی رو انجام بدی ؟ اون مسابقه ای که تو براش صیغه گذاشتی که فلوتی در کار نیست . اخه تو : تو این بازی اصلا تلاش کردی ماه یا سال اولشو با حوصله بازی کردی اما دو سال دیگه رو خدا میدونه چه جوری بازی کردی
فقط سال سوم میتونی خودت تو مسابقه موزیک شرکت کنی و خودت فلوت بزنی . به دست اوردن فلوت هم کار خیلی سختی نیست من تو صفحات قبلی خوندم که فلوت رو از کوتوله ها میشه به دست اورد . فقط ربط کوتوله ها در این ایتم مخفی این است که باید با انها دوست شی و kappa الهه عشق رو بیدار کنی برای گرفتن فلوت باید با pastor carter_ همون پدر کلیسا دوست صمیمی شی بعد در اخر ای سال دوم وقتی به کلیسا میری با هاش صحبت کن میبینی که در مورد فلوت سحرامیز با تو صحبت میکنه گزینه ی اول رو انتخاب کنید البته باید یه جای خالی داشته باشید فلوت زرد رنگه که از چوب ساخته شده بعد از اون هم باید هر بافلوت تمرین کنی تا بتونی برنده شی. موفق باشید
:11:سلام به همه ي اعضاي گل اين انجمن:40:
برای برنده شدن تو مسابقه اشپزی بهترین غذا املت اونم نباید تو کوله پشتی بزارید وباید دست پخت خودتون باشه وقسمت دوم خونتون تکمیل باشه...........حتما............ حتما.............حتما .......برنده میشید
آيا كسي توپ طلايي سگ را بدست آورده؟
من در مورد پاکت استیشن قبلا توضیح دادم
پرینت ها رو هم میشه با گیم شارک زد و تو کوله پشتی قرار داد پاکت استیشن هم یه چیزی مثل پرینت هاست باید خودت به دست بیاری بره بیفته تو منوی استارت؟
اگه كسي تونسته بدون رمز درصد مزرعش رو به 100% يا 90% به بالا برسونه كار هايي كه انجام داده را بنويسد:12:
چطوري بايد به داخل در كنفرانس كليسا رفت (و در چه ساعتي و چه روزي) و گزينه مربوط به آمرزش گناهان كدام است.:24:
باید به پدر و مخصوصا مادر Marry زیاد گل بدی همچنین با خود Marry هم صمیمی باشی تا بتونی وارد اونجا بشی.نقل قول:
اون در به طبقه بالا خونه پدر و مادر Marry وصل میشه که چیز خاصی اونجا نیست.
تاپيك رسيده به صفحه 216 اما همش بيهوده بوده اينجا بحث كردن فايده نداره اگه كسي مثلا به چيزي مثل پاکت استیشن رسيده بابا يه سيو بزاره
اتاق بالایی کتابخونه چیزی نیست ... اونجا اتاق marry هست ...
جناب harvest_bandel تو اگه راست میگی و اون فلوت و بقیه چیزها رو پیدا کردی , عکس بزار :13:
(در ضمن حرفات رو تو یه پست جمع کن دیگه ... تاپیک رو شلوغ کردی)