رسیدن به هدف لذت زیادی نداره راهی که برای رسیدن بهش میری لذت بخشه
Printable View
رسیدن به هدف لذت زیادی نداره راهی که برای رسیدن بهش میری لذت بخشه
سلام
همیشه به خداتون توکل داشته باشید و بدونید اون همیشه به فکر بنده هاشه
من خودم یه مشکل بزرگ برام پیش اومد که دو تا گره ی سخت جلوش بود.
اصلا فکرشم نمیکردم که خیلی راحت جور شه
فقط باید خالصانه از خدا بخوای
hamid_diablo خبر داره از مشکلم
حمید نگی به کسیا:دی
ویرایش:
این کار به شکلی خودجوش برای شوخی با حمید انجام شد:دی
بیشتر موقع ادم های خوب دشمنان زیادی دارند هر کاری رو که هم انجام میدن چه لطف چه کمک بد تعبیر میکنند
هیچ وقت به دیگران نگید که فلانی مشکلمو میدونه.چون دیگران به فلانی گیر میدن که مشکل طرف چیه به ما هم بگو:31:نقل قول:
hamid_diablo خبر داره از مشکلم
حمید نگی به کسیا
همیشه بدونید تو دانشگاه به نمره های خوب و بالا اهمیت میدن و نمره ملاک هست
اما در بیرون دانشگاه به چیزی بیش از نمره اهمییت میدن چیزی هایی شبیه:
شهامت ، شجاعت، باهوش بودن، ریسک پذیر بودن، صداقت ، کم نیاوردن زیر بار مشکلات ،کیفیت کار، خلاقیت و ....
نبوغ یا استعداد همیشه نیازمند اطلاعات فنی و شجاعت هست.
نباید تو زندگی بیش از حد بترسید مخصوصا موقع ریسک کردن ،
اگر بیش از حد بترسید یا جیگر روبه رو شدن با مشکلات نداشته باشید یواش یواش تمام استعداد هاتون نابود میشه.
نا آگاهی یا ندانستن یکی از بزرگترین خطر های زندگی هست.
آگاهی یا دانسته ها یکی از بزرگترین دارایی هاست در زندگی.
پس همیشه تا جایی که میتونید کنجکاو باشید،از کنجکاو بودن لذت ببرید
کنجکاو بودن باعث میشه یه نکته هایی رو ببنید که قبلا خودتون یا اطرافیان اون نکته رو نمیدید.
سر کلاس هی سوال کنید استاد رو به چالش بکشید،
از زیر کاری که بلد نیستید در نرید یه بار انجام میدید یاد میگیرید.
اگه چیزی رو بلد نیستید سول کنید نگی ولش کن مهم نیست.
انیشتین میگه بذار هر اتفاقی که میخواد بیفته مهم اینه که سوال کردن(کنجکاو بودن) رو متوقف نکنی.
تا موقعی که شخص خاصی رو فراموش نکرده باشید مطمئن باشید که اون شخص هم شما رو فراموش نکرده.
اینو شخصا تجربه کردم مطمئن باشید بلوف نیست.
همانا انسان جایزالاشتباه است.واسه اشتباه هم فرصت جبران خیلی وقتها هست. ولی وقتی یه اشتباه رو ۲ بار مرتکب بشی دیگه اسمش اشتباه نیست;بلکه خطاست. آدم خطاکار هم هیچ معلوم نیست تا ابدالدهر فرصت برای جبران داشته باشه... شاید وقتی به خودش بیاد که دیگه دیره و جای فرصت،بهش کارت قرمز داده باشن. پس قدر فرصتها رو بدونیم و نذاریم کار به اخراج برسه. هیچ وقت اجازه ندید کارتون با سهل انگاری،تنبلی و بیخیالی به مشکل بخوره. تا وقتی فرصت دارید به فکر باشید و اقدام کنید و اجازه ندید کار به جایی برسه که حلش براتون سخت بشه. وگرنه مجبورید گرهی رو که میشد چشم بسته و با دست بازش کرد،با دندون بازش کنید.
هیچ وقت الکی با کسی دعوا نکنید.
اگر دعوا میکنید با قوی تر از خودتون دعوا نکنید (چون میزنه شل و پل میشید)
اگر دعوا میکنید با ضعیف تر از خودتون دعوا نکنید(چون میزنید شل و پلش میکنید طرف میره دنبال کارهای پزشک قانونی و دیه .دادگاه براش حکم میده این پولی که به زحمت در میارید خرج اونی میشه که ...)
اقا کلا سعی کنید اگر دعوا میکنید لفظی باشه.فحش هم ندید.تهمت هم نزنید.(حالا نمیدونم دیگه اسم این رو میشه گذاشت دعوا یا نه؟)
مهم تر اینکه توی هیچ شهرستانی (برای تهرانی ها) و تهران (برای شهرستانی ها) دعوا نکنید.هر نقطه از این کشور مردمش برای دعوا کردن یه کار خاصی انجام میدن .مثلا بعضی ها 30 نفری میریزند سر یه نفر.و کافیه کارتون به کلانتری اون شهر برسه.اصلا نگاه نمیکنند کی مقصره.فقط میبینند کی همشریشونه
نقد شدن خیلی خوبه، اما به هر کسی اجازه ندین مدام نقدتون کنه.
همونطور که نقد پذیر بودن جنبه میخواد، نقد کردن هم جنبه می خواد.
به یک عده وقتی میگی نقد کن، این رو به یک موقعیت برای تخریبتون استفاده میکنن و اگه سریع جلوش رو نگیرین دیگه نمیتونین جمعش کنین و روی طرف بهتون باز میشه.
هیچ موقع تو محل کسب دعوا نکنید رو آینده اعتبار و کسب تون تاثییر میزاره.
اگر هم دعوا شد یه ببخشید گفتن کاری نداره که .
یه بار با یه نفر رهگذر از دست من سره یه قضیه ای(بار خالی کردن دمه مغازه تو بازار) از دست من شدید عصبانی شد طرف هم حیکلش 4 برابر من بود شک نداشتم منو بد میزنه چپ و راستم میکنه
من ازش معظرت خواستم تقاضای بخشش کردم ولی طرف خیلی عصبانی شده بود بهش گفتم داداش شرمنده ، ولی طرف بد جوری آمپر چسبونده بود.
رفتم نزدیکش گفتم داداش اگر با زدن من اگه آروم میشی بیا بزن ما گردنمون از مو نازک تره بخدا
یارو یه لحظه مکث کرد . آروم شد گفت: دشمنت شرمنده باشه و ...
نه دعوا شد ، نه من کتک خوردم،آبرومون هم به خاطر یه اشتباه کوچیک نرفت صاحب کارم هم از حرف من خوشش آمد میگفت یه مغازه دار یا کاسب هیچ وقت دعوا نمیکنه.
خیلی تاپیک قشنگی هست،حیف که تازه دیدمش.
بذارین من هم یه چندتا از تجربه هام رو بگم شاید به درد یه نفر خورد...
اول اینکه به شدت مراقب رفتاراتون مخصوصا با بچه ها باشین.یه نگاه،یه حرف یا هر چیز دیگه میتونه تو زندگی نه تنها فقط خود فرد بلکه تو زندگی خیلی ها تاثیر بذاره.به اینم توجه داشته باشین که مسولیت همه این تاثیرات گردن شماست.
دوم هم اینکه همیشه به حرف عقلتون گوش بدین،اگه فکر درستی باشه بعد از یه مدت میشه حرف دلتون و جوری توش جا میگره که حتی اگه بخواین هم نمیتونین جداش کنین...
در آخر هم اینو بدونین که بالاخره یه روزی دیر میشه...
# اگه هیچی تو زندگی نداری؛اگه سرمایه و یا حتی کار نداری؛اگه از خودت خونه و زندگی نداری، پس لااقل ادب داشته باش!
نه مثل بعضی ها که به خیال خودشون همه چی تمومن ولی حیف ، ۲زار هم ادب ندارن.
# من به شخصه حالم ازین آدمهایی که سعی میکنن خودشون رو باشخصیت و باکلاس نشون بدن به هم میخوره.
ممکنه خوشون کیف کنن ولی بقیه متوجه رفتارشون هستن حتی اگه به روش نیارن.
البته تشخیص اینکه کی داره واسه ظاهر سازی درست رفتار میکنه و چه کسی واقعا خودشه و نقش بازی نمیکنه شاید خیلی هم راحت نباشه.
# مطمئن باشید که تحصیل فرهنگ نمیاره.
تحصیل و مدرک نهایتا بتونه برای شما شغل،ثروت ، وجهه و موقعیت اجتماعی به همراه داشته باشه؛ ولی فرهنگ لزوما نه.
اینجاست که میگن تحصیل لزوما فرهنگ نمیاره.
چه بسیار افراد تحصیل کرده ای که بویی از انسانیت ، نوع دوستی و شرف نبردن.
در عوض آدم های بیسوادی که با شرافت و انسانیت خودشون آدم رو به زندگی امید وار میکنند.و چه بسا حتی روشن فکرتر از افراد تحصیل کرده باشند.
سلام
دوستان برای هر کسی الکی کار نکنین+وقتی کسی چیزی رو نمیدونه سر اون چیز باهاش کل کل نکنین
دیشب دوستم برام اسمس داد گفت یه ایمیل برام درست کن توی یاهو با آیدی فلان
بهش گفتم فردا یادم بنداز الان دسترسی به کامپیوتر ندارم
کلی تشکر کرد.امروز اسمس داد گفت یادت نره
رفتم براش درست کنم دیدم اون ایمیلی که میخواد رزرو شده
منم با یه آیدی دیگه درست کردم براش
رمز و آیدیشو براش تکست کردم برداشته میگه این اونی که میخواستم نبود
بعد سه ساعت براش توضیح دادم که توی اینترنت و یاهو نمیشه آدرس تکراری گرفت و...
به من اس داده میگه میرم خودم درست میکنم اونوقت می بینی میشه یا نه.گربه دستش به گوشت نمی رسه می گه بو میده
آخه بدبخت مگه من وظیفه دارم برا تو ایمیل درست کنم؟
بعدشم اگه خودت میتونی درست کنی چرا به من میگی؟
منم اصن جوابشو ندادم چون میدونم اون دسترسی به اینترنت پر سرعت نداره و با دایال آپ میاد و میره و برای همین زیاد سر در نمیاره
نمیدونم اینا چه فکری کردن که از آدم انتظار الکی دارن
انقد با این آدم ها سر و کار داشتم که نگو.
یه روز دبیرمون برگه های امتحانو داد و گفت پیش تو باشه اگه تونستی تصحیح کن.
یکی از بچه ها که درسش خوب بود به من گفت برگه هامو بده غلطامو اصلاح کنم مم گفتم نمیشه دبیر به من اعتماد کرده و...
اونم لج کرده بود یواشکی توی دفتر انضباطی مدرسه برام مورد گذاشته بود
جالب اینه که انقد اسمش خوب دررفته بود که دبیرا نوزده شو بیست می کردن.
ما 19.75 میشدیم اصن انگار نه انگار
یه بارم رفته بود سر کمد دبیرا برگشو دزدیده بود
ما هم تقریبا 25 نفر شدیم رفتیم اعتراض کردیم اونا هم فقط به یه تذکر بسنده کردن
:41:
از گفتن حقیقت نترسید
تو علاالدین بودم یه جوان با لباسای ساده اومد و گوشی نکسوس خواست، فروشنده هم خواست مسخرش کنه گفت الان دوره نکسوس تموم شده، جدیداً گلکسی نکسوپ اومده!
طرف هم گفت از پیشنهادتون خیلی خیلی ممنونم...
خلاصه همه شون خندیدن که این یه داهاتیه و سوژه خندش کرده بودن، من این رفتار رو که دیدم از مغازش زدم بیرون و گفتم به مشتریهات احترام بذار، شاید این بابا ده برابر من و شما سواد و پول و ... داشته باشه...
تا اینکه
دیشب توی تلویزیون دیدم دارن به عنوان یه جوان موفق نشونش میدن که چندین اختراع، مدرک بین المللی و ... داره و حتی گفت که خیلی ها فقط ظاهر طرف رو می بینن...
هیچ وقت ظاهربین نباشین....
# به هر کسی باید اندازه ی لیاقتش بها داد و بهش اعتماد کرد. اکه کمتر از حقش واسش ارزش قائل بشیم در حقش اجحاف میشه و اکه بیشتر بهش میدون بدیم در حق دیکران ظلم میشه.احترامت را نثار همه و اعتمادت را نثار عده ای معدود کن!
مدارک و هرچیز مهمتون رو همیشه یه جای مخصوص نگه دارین که همیشه یادتون بمونه کجا گذاشتین ( گاهی وقتا یه چیزی رو یه جا میزارم که فکر میکنم جای مطمئن و خوبیه بعد فراموش میکنم کجا گذاشتمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رمز و شماره هایی که انتخاب میکنید رو حتما یه جا برا خودتون یادداشت کنین
گاهی اون لحظه فکر نمیکنید که فراموش کنید اما این احتمال رو بدید که فراموش میکنید
همیشه حساب ریال به ریال (درآمد و خرج کردن) پول توی جیب تون رو داشته باشید،اگر حسابش رو نداشته باشید پس حتما 85% یا 95% اون پول رو از دست میدید.خیلی راحت خرج میکنید و خودتون هم نمیفهمید.
همیشه این نکته رو در مورد پول بدونید. هر سکه یا هر اسکناس دو رو دارد.
1- روی دریافت کردن(گیرنده پول،درآمد و ...)
2- روی پرداخت کردن(خرج کردن،قرض دادن و ...)
ترازوی اقتصادی جیب شما به کدام روی سکه سنگینی میکنه!!؟
به نظر خودم بد ترین حالت ممکن حالتی هست که هر چی جمع کنی(1-دریافت کردن) بعد مدت کوتاهی 95% شو(2- پرداخت کنی)
یادمه یکی زمانی خیلی بهم فحش داد و پشت سرم توطئه کرد، بدجوری آبروش رو بردم، همیشه میگفتم من که مثل اون نیستم، اون عوضی بود.
اما روزی رسید خودم کاری بدتر از اون کردم و اینبار خیلی از دوستان آبرویم را بردند و از دو طرف ضربه خوردم.
از اونموقع قبل از هر قضاوتی در مورد هر انسانی، فکر میکنم منم میتونستم جای اون خاطی باشم.
آدم هارو به خاطر اشتباهاتشون سریع قضاوت نکنیم، آبروشون رو نریزیم و :
یادمون نره، هیچکس هیولا نیست.
شاید خانومها ازین حرف دلگیر بشن ولی این یه واقعیته که:
یه راز رو اگه دو نفر بدونن دیگه یه راز نیست؛ مخصوصا اگه اون نفر دوم یه زن باشه.
مواظب باشید چه کسی رو به عنوان سنگ صبور انتخاب میکنید.
سلام بر دوستان .
کمک و اطاعت از پدر و مادر ، بعد از توحید قرار دارد ، جزو بزرگترین اعمال خیر می باشد ، و انصافا هرکسی در اینده شخص بزرگی شد، بخاطره کمک و اطلاعات از پدر و مادر (مادر،مادر،مادر) بوده ( خیلی توفیق اوره)
تو رو خدا گولتون نزنند بگن ، بچه سوسول ... از اینجور حرفا شما رو از پدر و مادرتون دور کنند ، بدونید این افراد یا جاهلان ، یا اوباش یا حسود، ، وگرنه وقتی خدا به این صراحت اعلام کرده، دیگه اینا چی مگن برای خودشون !!!؟؟؟(البته پدر و مادر اگر دستور به کفر دادن نباید انجام بدهیم.. )
سعی کنید بعد از ازدواج یک خونه بگیرید در کنارشون زندگی کنید . (تا ایندگانتون همین طور با شما رفتار کنند) تا صمیمت و محبت و احترام و ارامش و توفیق های بزرگ رو همیشه داشته باشید.
باتشکر:11:
من یه چند مورد رو که به نظرم عامل مهمی تو موفقیت آدما هستن رو مینویسم :
- سحر خیز باشید.....به موقع بخوابید و به موقع(صبح) پا شید...شب بیداری های بیهوده تمام انرژی کاری فردای شما رو می گیرن
- بهترین دوست زندگی انسان در هر وهله ای پدر و مادر انسان هستن....اونها رو به هیچ وجه نرنجونید و تا حد الامکان به حرفاشون گوش کنید....انسان هر چقدر سنش بیشتر میشه قدر اونها رو بیشتر میدونه
- زمان مهمترین عامل در موفقیت هست......به موقع درستون رو تموم کنید...به موقع کار پیدا کنید....به موقع و به اندازش تفریح کنید....عقب افتادن از دیگران از بعد زمانیش فقط حسرت رو برای انسان در پی خواهد داشت
- به هر محیط کاری که وارد میشید بودن در اونجا رو جدی بگیرید.....وارد دانشگاه شدین : معدل خوب و تحقیق یادتون نره(ول کنید کسایی رو که می گن بیکاریه ومعدل به درد نمی خوره و...)وارد یه محیط هنری شدین سعی کنید بهترین هنر جو یا هنرمند اون جمع باشید.....وارد محیط کاری شدین :خودتون رو نشون بدین و فعال باشین و .....
- منظم باشید ...انسانهای شلخته هیچگاه به هیچجایی نمیرسن
- تلاش کنید تا نیازمند کسی نباشید.....نیاز به روی پای خودتون ایستادن رو از دوران دبیرستان یاد بگیرید
- همواره سعی کنید در کنار شغل اصلی یا درستون یک چیزی رو هم بطور تخصصی یاد بگیرید(زبان رو که دیگه تقریبا همه میرن...به غیر اون هم اگر تونستید بهتره)
- حساسیتتون رو نسبت به محیط اطراف پایین بیارید....تا یکیرو دیدین مخالف نظر شماست یا مثلا اوضاع بر وفق مراد نیست سریع عصبانی نشین....خودتونو کنترل کنید تا تسلط بهتری بر زندگیتون داشته باشید
- در هر سنی که باشید به فکر خرج کردنتون باشین ...پس انداز رو از یاد نبرید(حالا چه 10 هزار تومن باشه یا 10 میلیون)
- با جنس مخالف سریع و احساسی برخورد نکنید...اگر وارد دانشگاه نشدید هنوز برای شروع رابطه عجله نکنید.....در دوران دانشگاه هم احساسی برخورد نکنید و بگذارید آرام آرام و به همرا پخته شدنتون با این مسایل کنار بیایید
- اگر پسرید سریع به فکر فارغ التحصیلی(حالا در هر مقطعی) و جذب بازار کار شدن باشین
- اگر دخترید سریع به فکر فارغ التحصیلی(حالا در هر مقطعی) و ازدواج باشین
- اگر حتی انسان مذهبی هم نباشید یاد خدا و امید اون رو از یاد نبرید.....خدا مال همه انسانهاست
شاید اکثر این موارد برای بعضی ها خنده دار بیاد.........حق هم دارن چون تا انسان خودش یک چیزی رو تجربه نکنه به تبعاتش پی نمیبره......ولی لااقل بیاییم با استفاده از تجربه دیگران تبعات منفی رو از خودمون دور کنیم.....
موفق باشید:11:
.
سلام به همه . بعد از 7 ماه دوباره برگشتم .
اقا هیچ وقت با خونوادتون جر و بحث نکنین که بعدش مجبور شین قهر کنین و کارتون خوابی کنین یا هر شب برین خونه دوستان اشنایان
هر جور رفتار کنی همونجور باهات رفتار میشه (منظورم از رفتار عمل گفتار و کرداره)
همیشه کارهاتون رو سر موقع انجام بدین
نذارین تلنبار شن برای بعد
یه دفعه به خودتون میاین و می بینین کلی کار ریخته روی سرتون
وقتتون هم برای انجام دادنش کمه
همیشه تو مشکلات تنها راه حل خداست توکل کردن بهش امید میده به آدم
از من به همه وصیت...
هیچ وقت منت کسی که میدونید یا احتمال میدید کارتون رو راه نمیندازه نکشید.
هم خودتون رو کوچیک میکنید و هم کارتون به احتمال 160 درصد حل نمیشه.
تازه بدتر از همه اینه که وقتی مشکلت حل میشه میان به خاطر کاری که انجام ندادن سرت منت میگذارن!
هیچ وقت فکر نکنید زندگی به راحتی جودکیتون پیش میره
تا دلتون بخواد مشکلات و سختی ها براتون بوجود میاد
فکر نکیند فقط خودتون گرفتارید.انسانها در هر رده و مقام و منصب مشکلات خودشون رو دارن
مهم اینکه بتونی از پسشون بربیاد
تو خیابان و مخصوصا کوچه های خلوت سرتون رو نندازین پایین موسیقی گوش بدین و خوش باشین.
مخصوصا توی این تهران، که هر لحظه ممکنه با موتور بپیچن جلوتون و خفتتون کنند.
فقط 5 دقیقه رفتم تو خودم و داشتم آواز میخوندم که موتوری پیچید جلو و کیف پولم رو با تهدید قمه گرفت.
همین از عقب صدای موتور شنیدین یا موتوری اومد آدرس بپرسه، هوشیاری کامل داشته باشین که چیزی شد بتونین فرار کنین.
هر وقت دلتون آشوب بود یاد خدا کنید ازش بخواید دلتون رو آروم کنه خیلی کارسازه خیــــــلی
با سلام .
بی اساس ترین و بی پایه ترین تصمیمات ؛ اون تصمیماتی هستن که توی عصبانیت می گیرید هیچ وقت توی عصبانیت تصمیم گیری نکنید بذارید اروم که شدید بعد تصمیم بگیرید .
همیشه همه چیز خوب پیش نمیره
نمی دونم اسم این تجربه است ، دردِ دله و یا ...
هر اسمی دوست دارید روش بذارید
اصلش دل نوشته بود می خواستم بذارم بخش ادبیات ، ولی فکر کردم اینجا باشه بهتره :
آدمهــــــــــــا !!!!
شما را به هر چه خوبی قسم
نه....
بعضی ها خوبی رو نمی فهمن؛ جمله باید عوض شه
شما را به هرچه برایتان مقدس است قسم
قبل از ورود به زندگی آدمها فکر کنید ،دقیقه ای، ثانیه ای، لحظه ای،........
شـــــــــــــاید
شــــــــاید
شـــاید
آن آدم همه دنیای یک نفر باشد که شما نمی شناسید
دنیای آدمها را خراب نکنید ، ویران نکنید
آوار زلزله ترمیم میشه، همه دستگاهها برای کمک می رن
بازار همدردی داغه داغه
وااای به وقتی که همه دنیای یک آدم (همه عشق یک آدم) خراب شود
همه دست به دست هم میدن ویران تر کنن
ویرانه های یک دنیا، ویرانه های دنیای یک آدم، ویرانه های عشق یک آدم تا ابد عزیز است
بوی ناب عشق می دهد
هر چه ویران تر بشه بوی عشقش بیشتر میشه
وااااااای از عشقها و خاطره های ماندگار......
/همین/
اگر تو مسابقه زندگی شکست خوردی، فرقی نداره هر نوع شکستی :28:
اینو بدون شکست برای برنده ها یه انگیزه هست :21:
ولی
برای بازنده ها نابودی:32:
میدونی بدترین نوع شکست چیه؟ اینکه تسلیم ترس بشی(نظر شخصی)
و تو بدترین شرایط هرگز تسلیم نشید حتی موقعی که امیدی به پیروزی نباشه
اونایی که مدام تکرار می کنن هیچ دروغی نمیگن ، جزء آدمهای دروغگو هستن
همیشه شک کنید شاید این جرف بزرگترین دروغشون باشه :
"من هیچ وقت دروغ نمیگم"
[B]هیچوقت جوگیر نشید
و هیچگاه با تمام خلوص تون به کسی هر حرفی رو نزنید
نمی دونم ، شاید یک درصد افرادی که این مطلبو میخونن بخوان برن مدرسه تیزهوشان یا بخوان امتحانای هماهنگ این مدارس رو بدن ، هستن ، ولی خوب اگه نگم رو دلم میمونه
امتحان : تمام مطالب کتابو بخونین حتی اگه بخشنامه اومده باشه از فلان جا سوال نمیاد (مثلا همین امثال به ما گفتن از کتاب تکمیلی سوال نمیاد ،اول خوشحال شدیم که 250 صفحه کمتر میخونیم ، اما سر امتحان هرچی سوال بود از تکمیلی دادن)
امتحان ورودی : آمادگی همه چیز رو داشته باشید ( تستی ، تشریحی ، تستی + تشریحی ) و همین طور هرسال ضد سال قبلشون عمل میکنن
موفق باشید
:46:
تو هرکاری اگه دیدید کاراتون خیلی راحت و بی مشکل پیش میره بدونید که یه جای کارتون میلنگه ...! هر جریانی هر کاری حتما سختی های خاص خودشو داره ...!