چند سالته.چند سال سابقه داری. وزن قد لطفا. بیماری خاصی ذاری. واگر فرض بگیریم نرمالی بیشتر بخاطر افت فشاره سعی کن آب زیاد بخوری و بیشتر از نیم سلعت نشه تمرینت. نبات بعد تمرین یادت نره عزیز:n01:نقل قول:
Printable View
چند سالته.چند سال سابقه داری. وزن قد لطفا. بیماری خاصی ذاری. واگر فرض بگیریم نرمالی بیشتر بخاطر افت فشاره سعی کن آب زیاد بخوری و بیشتر از نیم سلعت نشه تمرینت. نبات بعد تمرین یادت نره عزیز:n01:نقل قول:
سلام
من تازه میخوام شروع کنم
29 سالمه قد 180 وزن 70-71 کیلو
هدفم اینه که بدنم یه شکل و فرمی داشته باشه . اصلا اهل کل کل و این چیزا نیستم . عجله هم ندارم تقریبا
بیشتر میخوام بدنم عضلانی باشه تا گنده باشم و حجم داشته باشه
تقریبا مثل بدن ژیمناستیک کار ها
دقیقا چیکار کنم ؟ هر روز برم باشگاه ؟ روزی چند ساعت ؟ مکمل هم بخورم یا نه ؟
مرسی
سه سال سابقه دارم چاق و لاغر هم نیستم سنمم زیاد نیست.نقل قول:
اتفاقن یه بار بعد تمرین نوشابه خوردم بهتر شدم، فعلن دیگه تمرین نمی کنم چون عادت نکردم یاد حالم میافتم بی خیال تمرین میشم.
راه حلی نداره؟
کامل سوالم رو جواب ندادی ولی فکر کنم کم خونی دارید احتمالا البته نه زیاد که اونم با یک بطری آب شیرین بین تمرین حله. سعی کن سبک بزنی با ستای پایین و تعداد بالای 20... البته تا وقتی که بدنت عادت کنه به تمرینات سنگین تر.نقل قول:
بدنسازی ورزشیه که اگر زیادی و بی دلیل به خودت فشار بیاری حتی اگر مکمل هم بخوری بازهم به مشکل می خوری. هر روز هم تمرین نکن هفته 2 یا سه بار بسه. البته سعی کن روز قبل از تمرین زود بخوابی و کامل.:n01:
دوستان کراتین مونو هیدرات چه مارکی خوبه بخرم؟؟
big c شنیدم خوبه کانادایی هستش.
پارسال مارک ساترن گرفتم خوب بود از این ساندیسی ها.
یکی دو تا مارک معروف معرفی کنین پولش مهم نیس کیفیت برام مهمه.
ماسل تچنقل قول:
ماسل فارم
BSN
الیمپ
سلوکور
چرا کراتین ترکیبی نمیگیری ؟
وزنت چجوره ؟ میخای اضافه بشه یا کم ؟
من این معجون را درست کردم:
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مواد لازم :۱.نیم کیلو پودر سفیده تخم مرغ ترجیحا خارجی (دانمارکی)که در مغازه های مواد خام فروشی (مواد اولیه)مخصوص شیرینی یافت میشود.
۲.نیم کیلو شکر
۳.یک عدد پودر شیر خشک ۴۰۰ گرمی (ترجیحا خارجی مثل نیدو)
۴.پودر جوانه گندم ۴۰۰ گرم
۵.پنج قاشق غذا خوری پودر کاکایو یا پودر قهوه لازم به ذکر میبا شد اضافه کردن پودر کاکائو سلیقه ای و برای طعم دهی میباشد ولی از این موضوع غافل نباشید که کافیین موجود در قهوه و کاکائو باعث افزایش نسبی قدرت در تمرین شده و به اصطلاح ورزش کاران از کم آوردن در تمرین به حد زیادی جلو گیری میکند.
۶.برای از بین بردن بوی بد پودر سفیده تخم مرغ به اندازه نصف قاشق چای خوری وانیل به کل پودر اضافه کنید اما توجه کنید اضافه کردن زیادی وانیل طعم پودر شما را تلخ و تیز میکند!طریقه قاطی کردن مواد و زمان مصرف مواد :
خوب ابتدا یک قوطی خالی مخصوص پروتیین پیدا کنید (در هر ظرف جا دار و تمیز دیگر هم میشود)بعد پودر سفیده تخم مرغ را درون ظرف ریخته وبعد پودر جوانه گندم را کم کم اضافه میکنیم و به هم میزنیم(برای سهولت درب قوطی را بسته وخوب تکان دهید)تا کاملا مخلوط شود بعد پودر کاکا یو را به همین ترتیب اضافه و ترکیب کنید ،همین کار را برای پودر شیر خشک انجام دهیدانجام دهید(توجه داشته باشد اضافه کردن پودر شیر خشک زودتر از مراحل ذکر شده مخصوصا قبل از پودر کاکایو باعث نم دار شدن مخلوط ودر نتیجه خوب مخلوط نشدن و همچنین گلوله شدن ترکیب میشود)در نهایت شکر را اضافه کرده وباز هم خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود .حالا این پودر گیاهی برای افزایش ۱۰۰% وزن آمادست.
طریقه مصرف:یک تا دو قاشق غذا خوری قبل از صبحانه حتما با شیر میل شود.کازوین موجود در شیر هضم پروتین موجود در سفیده تخم مرغ را به طول میانجامد و باعث جذب پروتین بیشر خواهد شد پس حتما ترکیب را با شیر بخورید.دو تا سه قاشق غذا خوری نیم ساعت قبل از تمرین
سه قاشق غذا خوری بلافاصله بعد از تمرین(افزایش وزن تا ۷کیلو)
قبل اینکه این معجون را درست کنم و مصرف کنم بعد تمرین سفیده تخم مرغ می خوردم الآن به نظرتون چون این معجون پودر سفیده تخم مرغ داره نیاز هست که مثل قبل سفیده تخم مرغ بخورم؟
این سوال رو قبلا پرسیدم الانم دوباره میپرسم
آمیتو که من گرفتم بصورت قرص هست
مربی که به من داده تاکید زیاد داره یا باید خوب بجویی یا اگه نمیتونی آسیاب کن
هرگز درسته قورت نده که دفع میشه و جذب بدنت نمیشه
حالا راسته همچین چیزی من بدم میاد به بجوم خوش طعم نیست درسته قورت بدم مشکل داره؟
دوستان نظرتون درباره این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوه عضله ایران درگذشت
ورزش > دیگر ورزشها - بیتالله عباسپور، قهرمان پرورش اندام ایران دار فانی را وداع گفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این ورزشكار قهرمان ایرانی، بعد از ماهها دست و پنجه نرم کردن با یک بیماری نادر، امشب دار فانی را وداع گفت.
كوه عضله ايران، مدت ها در بیمارستان بستری بود و از بیماری نادر خود رنج میبرد. او در ماههای آخر بسیار ناتوان شده بود. بیتالله سه روز در کما بود و بعد از آن پزشکان تایید کرده اند که او فوت كرده است.
مرحوم عباسپور مقامهای جهانی زیادی کسب کرد و نام ایران را در رشته پرورش اندام، سر زبانها انداخت. او بیماری التهاب رگهای خونی داشت.
خبرگزاری خبرآنلاین، این ضایعه بزرگ را به خانواده آن مرحوم و جامعه ورزش کشور تسلیت عرض می کند.
نقل قول:
تسلیت میگم. واقعا نگران کنندست. امیدوارم به خاطر چیزهایی که مصرف میکرده نباشه. اگه این بنده خدا که حرفه ای اینکار بود این بلا سرش اومده پس این همه جوون که دارن از چیزهای تقلبی استفاده میکنن چی میشن ! فکر کنم به زودی شاهد سونامی مرگ بدنسازا باشیم!
خدا رحمتش کنه ، خیلی خبر بدی بود :n03:
جایی خوندمنقل قول:
ولی خب این حرف ها زیاد شده و بیشترشون هم از روی بی اطلاعی هستنقل قول:
دکتر محمد زندی پزشک معالج بیت الله عباسپور اعلام کردند مرگ ایشون هیچ ربطی به مصرف استروييد ويامکمل نداشته ولی امکان داره از طریق ضعیف شدن سیستم ایمنی بدنشون براثر رژیم های پی درپی این بیماری به بدنشون نفوذ کرده باشه
هرچی هست باید سکوت کرد تا درد بیشتری نباشه بر دردهای بازماندگانش
خدا رحمتش کنه
یه سوال برام پیش اومده.......چرا افراد با وجود قد و استخوان بندی و وزن یکسان لزوما به یک اندازه چاق به نظر نمیرسن؟مثلا عکس زیر یکی از اشنایان ما هست اصلا به هیکلش نمیخوره ولی وقتی رفت رو ترازو 78 کیلو وزن داشت!خیلیامون که چاق تر ازش به نظر میایم حتی کم وزن تر هم بودیم!
سلامنقل قول:
خیلی علتها داره:
• اختلاف در درصدِ تراکم استخوانها (استخوانهای هم اندازه و هم حجم اما یکیشون استخوانهاش متراکم تر و سنگینتره)
• عضلات سنتگینتر از چربی هست . ممکنه یک نفر تعداد تارهای عضلانی ماهیچه های رانش بیشتر باشه و یک نفر دیگه رانش هم حجم رانِ اون باشه ولی تعداد تارهای عضلانیش کمتر باشه اما یک لایه ی چربی ضخیمتر روی عضلاتش رو پوشانده باشه و هم حجم به نظر بیان .
برای درک بهتر این موضوع , فرد عظلانی در آب فرو میره اما کسی که هم حجمش هست اما عضلاتش کمتره و به جاش چربی داره , روی آب شناور میمونه مثل یک متر مکعب آهن و یک متر مکعب چوب
تعداد تارهای عضلانی رو ژنها تعیین میکنه و تارهای عضلانی در دورانِ جنینی تشکیل میشه و تا آخِر عمر ثابت میمونه
ورزش مناسب فقط باعث میشه تارهای عضلانی قطورتر بشه (اطرافش پروتئین تشکیل میشه) .
کار کشیدن از عضلات و ورزش پرورش اندام و استفاده از هورنونها و نیروزاها و داروهای دیگه حتی یک تار عضلانی هم به بدن اضافه نمیکنه
• اختلاف در حجم اندامهای داخلی مثل قلب , کبد , ریه ها , معده , رودها • اختلاف در وزنِ سر
یه رفیق دارم گیاه خواره حتی تخم مرغ هم نمی خوره بعد می خواد بره بدنسازی، به نظر من که بدون گوشت و تخم و مرغ بدنسازی فایده نداره، نظر شما چیه دوستان؟ بهش چی بگم؟
- - - Updated - - -
یه رفیق دارم گیاه خواره حتی تخم مرغ هم نمی خوره بعد می خواد بره بدنسازی، به نظر من که بدون گوشت و تخم و مرغ بدنسازی فایده نداره، نظر شما چیه دوستان؟ بهش چی بگم؟
سلامنقل قول:
نتیجه ی رضایت بخشی نمیگیره مگر اینکه گیاهان پروتئین دار زیاد بخوره مثل قارچ و حبوبات و غیره و بدنش هم کاملاً سالم باشه خصوصاً دستگاه گوارشش
بذارید خودش امتحان کنه و نتیجه رو ببینه
آقا این کافئین علی الخصوص قهوه چه اثری داره
امروز قبل تمرین یه فنجون قهوه فرانسوی درست کردم(جای شما خالی)دو ساعت تمرین سنگین انجام دادم رفتم بعد باشگاه دیدم مغازه آشنامون بار دارن خالی کلی بار خالی کردیم(صندلی و مبل)الآن که ساعت نیم ساعت به 00:00 هست هنوز احساس خستگی نمی کنم
برم چند ست شنا و دراز نشست برم بلکم خوابم بگیره :n02:
سلام دوستان
این برنامه به نظرتون چطوره؟
بدون دیدن بدن و سن و وزن و دانستن مدت زیادی که فرد قبلن تمرین داشته نمیشه نظر داد.
ولی کلن اگه تازه کاری و زورت زیاد نشده هر تمرینی بکنی خوبه زیاد فرقی نمیکنه چی باشه اول باید هماهنگی عصبی در حرکات به دست آورد.
- - - Updated - - -
بدون دیدن بدن و سن و وزن و دانستن مدت زیادی که فرد قبلن تمرین داشته نمیشه نظر داد.
ولی کلن اگه تازه کاری و زورت زیاد نشده هر تمرینی بکنی خوبه زیاد فرقی نمیکنه چی باشه اول باید هماهنگی عصبی در حرکات به دست آورد.
بله تازه کارمنقل قول:
از وقتی هم سه چهار روز پیش واسه اولین بار رفتم تا الان همه جام درد میکنه
سلام دوستان
معیار انتخابِ وزنِ مناسب برای هالتر و دمبل چی هست تا باعث خراب شدنِ غضروف مفصلها و مفصلها و سوختن ماهیچه ها نشه ؟
یعنی یک خانوم یا آقا با قدِ 150 و وزنِ 45 یا قد 180 و وزن 90 چطوری وزنِ هالتر و دمبل رو مشخص کنند تا تاثیر مطلوب داشته باشه و به بدن هم ضرر نزنه ؟
دوستان من دو روز پيش براى بار اول رفتم باشگاه و الان تمام بدنم درد ميكنه
چكار كنم كه فورا خوب بشه؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
بین یک هفته تا ده روز درد داری.طوری که حتی شب ها هم از درد از خواب بیدار میشی مخصوصاً اگه جلو بازو داری که اصلاً دست هات از آرنج صاف صاف نمیشه درد زیادی این قسمت هستنقل قول:
حمام و ماساژ استخر و سونا جکوزی شاید بهتر بشه
به این فکر کن که روزی شاید مثل رولی وینکلار بشی(البته اگه هدفت حجم و عضله باشه)از درد کم میشه
عکس زیر آماده سازی برای کمتر از 2 ماه مونده به Mr Olympia 2015
بله جلو بازو هم دمبل دارم هم سيمكشىنقل قول:
البته هدفم از بدنسازى فقط و فقط تناسب اندامه اصلا دوست ندارم اين شكلى بشم
قبل از تمرین حتما حرکات کششی و گرم کردن بدن رو انجام بده.نقل قول:
قبل از تمرین و در حین تمرین مهمترین چیز مصرف آب هستش به مقدار مناسب.بیشتر گرفتگی عضله مربوط به کم آبی بدن هست.
ریکاوری و دوش آب سرد بعد از تمرینات از گرفتگی عضله جلوگیری میکنه.
مصرف پروتئین و ویتامین بعد تمرین برای ریکاوری و بازسازی عضلات.
- - - Updated - - -
قبل از تمرین حتما حرکات کششی و گرم کردن بدن رو انجام بده.نقل قول:
قبل از تمرین و در حین تمرین مهمترین چیز مصرف آب هستش به مقدار مناسب.بیشتر گرفتگی عضله مربوط به کم آبی بدن هست.
ریکاوری و دوش آب سرد بعد از تمرینات از گرفتگی عضله جلوگیری میکنه.
مصرف پروتئین و ویتامین بعد تمرین برای ریکاوری و بازسازی عضلات.
سلامنقل قول:
عضله وقتی کار میکنه فرایند شیمیائی انجام میده و قند رو میسوزونه و تبدیل میکنه به حرکت و گرما
نتیجه ی این فرایند شیمیائی , جمع شدن اسید لاکتیک در عضله هست
اگر خیلی کار بکشین از عضله , اسید لاکتیک زیاد تولید میشه
علت خستگی ماهیچه هم همین اسید لاکتیک هست که با ماشاژ و حرکات سبکِ نرمشی و استراحت از عضله خارج میشه کم کم
کار زیاد کشیدن از عضله باعث پارگی بعضی از تارهای ماهیچه ای هم میشه اما با استراحتِ کافی و تغذیه ی مناسب , تارهای پاره شده ترمیم میشه و قویتر هم میشه یعنی دور تار عضله مقداری پروتئین جمع میشه و کم کم عضله حجمش زیاد میشه و قوی میشه
استراحت بعد از ورزش سنگین ضروری هست تا عضله فرصت پیدا کنه اسید لاکتیک رو دفع کنه و تارهای آسیب دیده رو ترمیم کنه
اگر فشار بیش از حد باشه و یا تغذیه بد باشه یا به عضله استراحت داده نشه یا بدن بیمار باشه و سیستمهاش درست کار نکنه باعث صدمه ی جدی به بدن میشه . برای همین باید قبل از بدن سازی از سلامت بدن مطمئن بشیم و روزهائی که مریض هستیم نباید ورزش کنیم
باید در انتخاب وزنه ها دقت کرد تا نه خیلی سبک باشه و بی تاثیر و نه بیش از حد سنگین و صدمه زن به عضلات و مفاصل و استخوانها
باید بین حرکتهای سنگین یک یا دو دقیقه استراحت داد به عضلات و نفس عمیق کشید و اگر موقع ورزش احساس تشنگی دارید , هر 5 دقیقه کمی آب در حد یک قاشق غذاخوری بخورید تا دهان و گلو تر بشه و تا حدی رفع تشنگی بشه بدون رسیدن آب به معده
یک روز در میان ورزش کردن برای استراحت و ترمیم و قوی شدن عضله خیلی مهم هست
سلامت سیستمهای بدن مثل دستگاه گوارش و اعصاب و سیستم حرکتی و استخوانها و مفاصل و قلب و عروق خیلی مهم هست
ماشاژ با حوله ی زبر بعد از ورزش خیلی خوبه برای خارج کردن اسید از ماهیچه
یا دوش با آب پر فشار با حرارت 36 درجه
استفاده از مواد شیمیائی نیروزا و هورمونها و داروها اشتباه بزرگی هست که ممکنه حتی باعث بیماریهای بدون علاج و مرگ بشه
توی تلوزیون چند روز پیش نشون داد که چند باشگاه بدن سازی رو بستند به علت فروش هورمون و آمپول و قرص و مولد نیروزا به جوانها تا زودتر عضلاتشون پف کنه !!!
نه خدا رو شكر نه من اهل دارو هستم نه باشگاهمون دارو ميارهنقل قول:
فقط يه سوال: من ١٦ سالمه قدم ١٦٥ و وزنم ٦٤ هست
چه وزنه اى برام مناسبه؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
یه سری از مکمل ها فکر نکنم مشکل زیادی داشته باشن مثل آمینو ها یا پروتئین وی تو داروخونه ها هم می فروشننقل قول:
نقل قول:
یه خرده تمرینات زیاده بویژه تمرینات سینه، درد عضلاتی اجتناب ناپذیره من خودم بعد چند سال تمرین باز هم درد عضلانی داشتم.نقل قول:
الان که تازه کاری و جوونی وزنه زیاد سنگین نکن، فعلن فقط وزنه ای بردار که بتونی حرکات رو بدون فشار زیاد انجام بدی بعد یک ماه سیستم اعصابت قوی میشه بعد دو سه ماه عضلات اونوقت میتونی فشار تمرین رو بیشتر کنی البته این نظر من هست.
درد بعد تمرینت همونطور که دوستان گفتن عادیه.به خصوص چون تازه شروع کردی.سعی کن خوب گرم کنی قبل تمرین و بعد تمرینم سرد کنی تا این درد هم کمتر بشهنقل قول:
نمیشه دقیق گفت که شما باید چه وزنه ای بزنی! به عوامل مختلفی بستگی داره.ولی همیشه برای انتخاب وزنه مناسب این اصل رو رعایت کن: وزنه ای رو انتخاب کن که تو تکرارهای آخر از حداکثر
توان عضله استفاده کنی.یعنی دیگه نتونی بیشتر از این بزنی. برای مثال اگه قراره سه ست 10تایی جلو بازو با دمبل بزنی باید دمبلی رو انتخاب کنی که در آخرین تکرارت(اینجا تکرار دهم) بیشترین فشار رو به عضله بیاری.اگه بتونی بیشتر از 10 تکرار با اون وزنه بزنی یعنی برات سبکه! و اگه مثلا تو همون تکرار چهارم پنجم بمونی یعنی وزنه رو سنگین تر از توانت انتخاب کردی...
در ضمن چون تازه شروع کردی فعلا با وزنه های سبک تر کار کن ...
چون هنوز تو سن رشدی سعی کن حرکات سنگین پا رو نزنی (مثلا اسکات)
موفق باشی:n01:
سلام دوستان
کسی میتونه یه دارو برام بخره و پست کنه ؟50تومن هم به عنوان دستمزد میدم
از دوستانی که بدنسازی حرفه ای کار میکنن یک سوال داشتم
میخواستم بدونم داروهایی مثل استرویید که نیاز به نسخه دارند رو چطور تهیه میکنن
ایا عرض شانه و نوع استخوان بندی بالاتنه با هم ارتباطی دارن؟یعنی هر چی عرض شونه بیشتر باشه پس استخوان بندی بالاتنه درشت تره؟ایا ممکنه دو نفر با عرض شانه یکسان باشن ولی یکیش به میزان قابل توجهی استخوان بالاتنش درشت تر باشه؟
میشه، تو استخوان و کشکک زانو هم همینطوره، می بینی دو تا آدم هم قد هم هستند و اندازه ی عرض بدنشون یکیه ولی یکی کشکک زانوی خیلی بزرگتری داره، تو باشگاه هم زیاد دیدم افراد نازک اندامی که عرض شونه ی خوبی دارن و به قولی بدنشون V شکل است.
- - - Updated - - -
میشه، تو استخوان و کشکک زانو هم همینطوره، می بینی دو تا آدم هم قد هم هستند و اندازه ی عرض بدنشون یکیه ولی یکی کشکک زانوی خیلی بزرگتری داره، تو باشگاه هم زیاد دیدم افراد نازک اندامی که عرض شونه ی خوبی دارن و به قولی بدنشون V شکل است.
به نظرم اینجوری کسی نمیتونه باشه......اخه وقتی ادم چاق میشه به نظر میاد استخوناش درشتتره در صورتی که واقعا اینجور نیست.
مثلا من خیلیا رو میشناسم که عکس وقتی لاغر بودن رو نگاه میکنی و با الن که چاق شدن خیال میکنی استخونا درشتر شده ولی اینجور نیست.
کل بدن تناسب داره
عرض بدن بیشتر =لگن پهن تر...استخون پای درشتر..شماره کفش بالاتر و دنده درشتر و.....
سلام برای شروع باید روزی چند دقیقه بدنسازی انجام داد برای تناسب اندام ؟
20 دقیقه در روز ورزش هوازی و نرمش میکنم علاوه براین منظورم هست
سلام، قد من 176 و وزنم 69 هستش بدنم هم معمولی ولی چهارشونه هستم یکم پُر نشون میده در کل نه عضلانی نه چربی اضافه که مثلا شکم باشه، دوستانم که باشگاه میرن من هم بصورت آماتوری ولی حالت صحیح ببا هالتر و دمبل کار میکنم واسه همین حجم بازوهام خوب نشون میده بعدش هم رو دوچرخه یا تردمیل میرم. کلا برنامه مشخص تمرینی ندارم بیشتر واسه سرگرمی.
حالا یکی از دوستانم که مقام هم داره میگه من اگه یه سال حرفه ای باهاش تمرین کنم میتونم یه بدن فیتنسی خوب بسازم.
به نظرتون جواب میده که شروع کنم؟ اصلا برم فیتنس یا نه؟
آقا یه مشاوره ای هم به ما بدیننقل قول:
دوستان سلام
من تازه ثبت نام کردم تو باشگاه دانشگاهمون . مربی هم به اونصورت نیست که بخوام یه برنامه کارشناسی ازش بگیرم . یه برنامه تمرینی میخواستم که تو مدت یکی دو ماه یه مقدار وزن و مخصوصا حجم اضافه کنم البته بدون مکمل . تو اینترنت برنامه های مختلفی هم بود که اخرش نفهمیدم کدوم بهتره . یه برنامه عملی و بدرد بخور میخواستم اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن .
ممنون
دوست عزیز همون اول کار یعنی یکی دو ماهه اول تازه با استاندارد حرکت آشنا میشی و هرچقدر کربوهیدرات و پروتئین بخوری و تغذیت درست باشه اون اوایل نمی تونی حجم بگیری بعد هم که مدتی گذشت نظر من اینه بدون مکمل نمبشع حجم و وزن آنچنانی گرفتنقل قول:
خود من بعد چهار پنج ماه که استاد بالا سرم بود حجم و ورن خاصی نگرفتم تا اینکه مکمل شروع کردم که وزن و حجم بالا رفت ولی حیف که قلبم بیش از این اجازه نداد و باشگاه رو ول کردم و الآن شدم همون حجم معمولی قبل باشگاه [emoji17]
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk