به علت بعضی مسائل پستمو تغییر میدم.
Printable View
به علت بعضی مسائل پستمو تغییر میدم.
حذف شود ! :-)
من چند سوال دارم تا بتوانم گوشی مورد نظرم را انتخاب کنم.
1- هسته 4 هسته ای به درد می خورد یا فقط کلک بازاریابی است؟ آخه شنیدم اندروید 4.1 هم دو هسته را درگیر می کند و تازه نه همه هسته ها را
2- سرعت سی پی یو چقدر باشد خوبه تا هنگ نکنه؟ داغ نکنه؟
3- می خواهم بتوانم تا مدتها گوشیم را آپدیت کنم. پس رام چقدری باید بگیرم؟ مثل اینکه الان 1 گیگ آخرشه!
4- این ضررهای امواج گوشی را از کجا میتوانم بررسی کنم؟ شنیدم سونی خیلی به این اهمیت نمیدهد اما سامسونگ اوضاعش بهتره ! فکر کنم باید sar را چک کنیم . اما بیشتر نمیدانم.
5- برام خیلی دوربین مهم نیست اما رزولیشن تصویر و کیفیت صفحه و قدرت تاچ برام مهم است.
6- دوست ندارم پول برا چیزی بدهم که برام کاربرد نداشته باشد. مثلا اگر استفاده از بعضی قابلیتهای گوشی مستلزم بلد بودن برنامه نویسه پیشرفته و حرفه ای باشد برای من کاربرد ندارد. اما اگر بیارزد ارزشش را داشته باشد مشکلی نیست.
یه چیزی میگم نخندیدها: من الان یه p1 دارم که نسبتا راضیم.مشکلم باهاش اینه قابش شکسته و باعث آبروریزی است. دیگه خودم یاد گرفتم تاچ را هم عوض کنم. اما می گویند اندروید دنیای دیگری است. واقعا ارزش داره عوض کنم؟
لطفا به همش جواب دهید تا بتوانم چند گزینه انتخاب کنم و دربارشون مشورت کنم.
تصصیح شد!نقل قول:
درست شد؟
دوستان کسی قیمت xperia tipo dual رو داره؟
نظرتون در مورد این گوشی چیه؟
سلام.نقل قول:
تـــــــــــشکر
قیمت : 434000 تومان بدون گارانتینقل قول:
قیمت : 509000 تومان با گارانتی 1 ساله شرکت پارس کامتل
گوشی بدی نیست cpu ضعیفه.دوربینش هم 3.2 هست.صفحه نمایشش هم 3.2 اینچ هست.
ولی اگه میخوای باگارانتیش رو بخری یه 60 تومن دیگه بذار روش ایکسپریا u بگیر.از هر لحاظ از این گوشی بهتره.یعنی اصلا قابل مقایسه با هم نیستند
سلام دوستان
بالاخره من گوشی one x سفید خریدم:n02:
واقعا رابط کاربری htc فوق العاده است.
لازم به ذکر است که قبل از اینکه این گوشی رو بگیرم متوجه یه نکته حساس شدم که لازمست قبل از خرید هر گوشی دوستان به آن توجه کنند
متاسفانه بعضی از کسبه (که واقعا نمی دونم چی بهشون بگم) اقدام به فروش گوشی دست دوم به جای گوشی آکبند می کنند که خود من به 2 مورد برخوردم و اگر پول داده بودم همون اول بدجوری گوشی رو بهم انداخته بودند.
1- به بسته بندی گوشی و نحوه آکبند بودن بسیار توجه کنید
2- مطمئن شید که شارژر گوشی در بسته بندی اصلی خودش هست.
3 -به بدنه گوشی نگاه کنید به درگاه usb ، جک هدفون توجه کنید باید کاملا تمیز و عاری از هرگونه خط خش باشد.
4-روی صفحه نمایش تمامی گوشی ها برچسب خاص مربوط به آن گوشی وجود دارد.
5- و نکته مهم تر همه اینکه سعی کنید تا گوشی رو تست نکردین پول به فروشنده ندید البته سخته ولی ممکنه من این کارو کردم
خیلی به خودت سخت گرفتی...نقل قول:
میرفتی طبقه های 5 و 6 راحت یه گوشی آک میخریدی این همه ام پول ستاپ و با کس برنامه هم ازت نمیگرفتن.
این سوالایی که پرسیدی فک نکنم کسی بشون جواب بده بهتره خودت بری دنبالش تونت...نقل قول:
یه چیز کلی بگم مهم بودن هسته بستگی داره به نوع CPU و اصلا خود گوشی و کلی نیستش خیلی پیچیده تره....
رم 768 مگابایت به بالا و سی پی یو تک هسته ایه 1 گیگاهرتزی هم کاملا جوابگوهه...پایین تر باشه جالب نمیشه.
شما بهتر بود سقف بودجتو میگفتی تا ما بهتر میتونیستیم راهنماییت کنیم...
ولی من چنتا گوشی میگم از متوسط به بالا خودت برو دنبالشون...
Ace 2=700
Galaxy s Advance
Xperia p
Xperia S
Galaxy Nexus
LG 4X HD
One X
S III=1600
پایین تر از این رنج نگیری بهتره...
گوشی های پیشنهادیت خوبن ولی ایکسریا یو هم گوشی خوبیهنقل قول:
این xperia sl گوشی خوبیه؟؟قیمت چنده؟
ارزش خرید داره.....
Xperia S ارزون تر و بهتر از اونه
یا Galaxy nexus که از جفتشون بهتره
سلام
یه راهنمایی میخواستم.
S III بگیرم یا نه؟
الان S II دارم و مشکل اصلیم باطری 1650 میلی آمپریشه که کشش نداره.
مد نظر خودم بیشتر Razr Maxx موتورولا هست اما فکر کنم قیمتش خیلی ناجوانمردانه! باشه.
چیزی در حد این دو چی بگیرم؟
اسلات رم مهمه برام!
سلام دوستان. من بالاخره بعد کلی تحقیق گوشی galaxy s3 خریدم . 1650
البته یه اشتباه کردم و بابت پانچ لیزری سیمکارت 20 تومن ازم گرفت . اما میشد این را هم ندهم.
راستی دو سوال: من با گارانتی کامتل گرفتم اما این هیچ کارت گارانتی ندارد؟ وقتی اومدم خونه متوجه شدم توش کارت نیست.
بین گوشی ساخت چین و ویتنام فرقی هست؟
بهترین گوشی اندرویدی برای وبگردی چیه؟
یه رنج قیمت میزاشی بد نبودا ! ... اگه میلیونر میباشی یه نوت 2 باید بگیری !نقل قول:
سلام
گوشی اندرویدی میخواستم بگیرم حدود قیمت 800 تومان خواستم بین گلکسی و htc انتخاب کنم
چند تا مدل گفتند تو این قیمت ها مثلا
سامسونگ
Galaxy S Duos S7562
و اچ تی سی
Desire V
Desire VC
Desire X
سی پی یو هاشون تقریبا همه یکی هستند فقط Desire X نوع سی پی یوش Dual-core است
شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ یا کلا خیلی فرقی ندارند؟
همون desire x بگیر ... البته تا 800 از سونی اکسپریاهای مختلفی هم که هست میتونی انتخاب کنی ... سونی 400 500 تومنیاشم 2 هسته این !
سونی ها رو که الان نگاه میکردم تو زمینه عکاسی و آپشن هاش چیزهای بیشتری دارند اما تو اچ تی سی اینطور نیست شاید هم تو سایت ننوشته مثلنقل قول:
پانوراما
استابلایزر
تشخیص صورت و لبخند
فوکوس لمسی
اما برای اچ تی سی اینها نیست
به نظرم یکم هزینه کنی xperia p هم همین حدوداس مطمین باش ناامیدت نمی کنه من الان xperia s دارم با اطمینان میدونم یکی از قدرتمند ترین دو هسته ای های بازاره البته به همراه برادراش xperia t acros و ... کلا به نظرم تو این رنج قیمت گوشی های سونی خیلی بهترن ... بازم پیشنهاد میکنم سونی بگیری ...
اره گوشیه خوبیه تو رنج قیمت خودش ولی رم 512 یکم کمه دیگه واسه اندروید... بعدا پشیمون میشی چرا یکم بیشتر هزینه نکردی...نقل قول:
از اس 2 به اس 3 چیز زیادی گیر شما نمیاد... اگه باتریه اس 2 جواب شما رو نمیده مطمئن باش با اس 3 هم به مشکل میخوری...نقل قول:
ریز مکس باتریه خوبی داره ولی قیمتش به قول شما ناجوانمردانس 1350 1400...
سخت افزارش یه نسل عقبه صفحه نمایش جالبی هم نداره...
ریزر مکس اچ دی عالیه که البته هنوز نیومده و قیمتش حتما فضاییه.
من جای شما بودم یا گوشیمو نگه میداشتم یا یه گوشیه اس 3 کار کرده میگرفتم که خیلی ضرر نکنم.. اونم تو این بازار و این قیمتا.
چرا انقد یهویی:n02:نقل قول:
باید از طبقه ای 5 و 6 میخریدید..
پانچ لیزری:n09: اون موقع که من رفتم میگفتن 30 دلار میشه:n02: دزدای کثیف...
رو کارتنش هیچ لیبلی نداره؟ اس 3 با کامتل ندیدم تاحالا یا سامتل یا همراه سرویس این دوتا گارانتی کردنش...
شما بیشتر بررسی کن حتما باید یه نشونی از گارانتی روش باشه وگرنه که سرت کلاه گذاشتن این فروشنده ها ازین کارا زیاد میکنن...
بین چین و ویتنام هم هیچ فرقی نیس...
دوستان به نظرتون XS بهتره یا X ION ؟
یون نخر...خیلی بزرگه... تو دس یه جوریه به نظرم زیاد کار کردن باهاش جالب نیس...تازه همین چن وقت پیش هم واسش اندروید 4 اومد!... واسه اس 4.1 هم داره میاد... تایه هفته دیگه تقریبا!... در کل شما با این هزینه ای که میخوای بکنی میتونی ایکس اس ال یا اگه خیلی پول داری تی یا آکرو اس هم بگیری...نقل قول:
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
والا بوجه ام که به Acro S یا T نمیرسه که بیشتر نظرم روی این 2 مدله ، اتفاقا این مشکل بزرگ بودن رو بهش فکر کردم به نظرم S هم مشکل باشه کار کردن باهاش؟نقل قول:
کیفیت ساخت گوشی های سونی خوبه؟گوشی از دست من زیاد زمین میخوره...
والا به نظر من خرید یون منطقی نیست ! ... به نظر نمیاد سونی زیاد علاقه ای به ساپورتش داشته باشه انگار ! ... بین اس و یون اس بهتره ... البته خب اگه هر کدومشون بخورن پیشت زمین همونجا باید بندازیش دور ! البته کیفت ساختشون عالیه ولی ظریفه ! نوار شیشه ایه زیر اس اگه بخوره تو زمین .... خدا نکنه ! ... اگه میخوای هم یه گوشی سگ جون ضد ضربه ضد آب ضد خاک بخری xperia go ... ولی اگه ایکس اس خریدی باید خیلی حواست بش باشه ! ... خیلی ...نقل قول:
اکسپریا اس خوبه از نظر ساپورت هم رفته جز AOSP که در آینده مثل نکسوس ها آپدیت براش میاد...نقل قول:
تو این رنج یه نگاهی هم به گلکسی نکسوس بندازید واقعا گوشیه عالیه ای...
چیزی که تو یون نگران کنندس همون بحث آپدیتشه...
تمام اسمارت فون ها با زمین خورن زخمی میشن ولی بعضی ها مثل اس 3 میترکن:n02:
که با یه گارد 10 تومنی این مشکل حل میشه...
سلام.منم میخام یه گوشی آندرویدی حداکثر تا 1 تومن بخرم الانم galaxy ace دارم.
البته خودم xperia s میخاستم بخرم که تو نظرات خوندم صفحش زرد میشه و دوربینش قطع میشه و آسفالتو خوب اجرا نمیکنه و رنگ قاب پشتش بعد یه مدت میره .
نظر شما چیه؟ اینم بگم که باتری زیاد واسم مهم نیست! کارکرده هم مسئله ای نیست.
ace چند بفروشم؟
سلام
نوت1 اصل کره با فاکتور فروش بدون جعبه چند میارزه؟!
نقل قول:دوستان به خاطر مشکلاتی که بهش اشاره کردین یون رو کاملا کنار گذاشتم!حال میمونه اس!اینم که گفتین زمین بخوره داغون میشه...منم که استاد نابود کردننقل قول:
گوشی!چند وقت پیش وایلدفایرمو زمین زدم Light پرید درستم نشد...
گلکسی نکسوس هم نمیتونم نظری بدم چون اصلا اط سامسونگ خوشم نمیاد...
دوست عزیز یون گزینه خوبی هستا نمی دونم چرا دوستان میگن یون خوب نیست
اگه واسه اپدیت حتما 4.1 واسش خواهد امد به احتمال خیلی زیادم 4.2 هنوزم که هنوزه سونی داره رنج 2011 خودشو واسش اپدیت میده بیرون واسه رفع باگ های نهایی اگه بازم مشکل دارید تنها دیوایس گوگل واسه شما خوبه که اونم دوس ندارید
اگه گوشی مقاوم هم می خواید اکرو اس گزینه خوبی هست :n05:
یون نمیدونم چرا تو عمل عین سنسیشن شده.خیلی ضعیف عمل کرده
دوستان من می خوام Xperia Acro S بخرم گزینه بهتری تو این رنج قیمت سراغ دارید؟ دوربین واسه من از همه چیز مهمتره. و اینکه می خواستم بدونم تفاوت چندانی بین کیفیت عکس و فیلمبرداری بین گوشی های 12 و 13 مگاپیکسلی سونی وجود داره یا نه؟ یعنی S و SL و T و ion و همین Acro S
xperia s رو شما تایید می کنید؟ همه چیزش خوبه فقط آندرویدش 2.3 هست؟ میشه به 4 آپدیت کرد؟ چقدر این آپدیت هزینه داره؟
اینکه باطریش قابل تعویض نیست یعنی چی؟
در ضمن مدل s با sl فرقی داره؟
دیزایر اس تک هسته ایه اصلا با این قابل مقایسه نیس...نقل قول:
دیزایر ایکس قدرتش خیلی بیشتر و درحد Galaxy S advance هست حتی کمی قوی تر...
اگه دوربین برای شما اهمیت داره کلا دور دیزایر ایکس رو خط بکشید چون دوربینش اصلا خوب نیس با اینکه دوهسته ایه قابلیت فیلم برداریه 720 رو نداره...
البته تو عکاسی خیلی بد نیست.... اگه دوربین رو بیخیال شید یکی بهترین گوشی ها تو این رنجه...
بعدش میتونید به Galaxy s advance و Ace 2 و Xperia P که من بیشتر نظرم رو این و ادونس هست...
کد:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4951&idPhone2=4469&idPhone3=3776
اگه دوربین انقد براتون مهمه یه دوربین دیجیتال بگیرید کنارشم یه گوشی با دوربین متوسط....نقل قول:
الان بهترین دوربین رو S III داره به این 12 13 توجه نکنید اونا فقط سایز عکس ها توشون بیشتره... نوع لنزه که کیفیت رو مشخص میکنه...
کد:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4238&idPhone2=4781&idPhone3=4899
نمیدونستم اینجا فقط چند نفر جواب همدیگرو میدن وگرنه مزاحم چتتون نمیشدم!
:n03::n03::n03::n03:
یعنی اینکه شما نمیتونی باتریش رو دربیاری... باید گوشی باز شه. مهم نیس اصلا نگرانش نباشید.نقل قول:
من خودمم موندم چرا اصلا SL رو زده! تفاوتشون تو کلا پردازندس که SL 1.7Ghz که 0.2 بیشتر از S ـه همین...
آپدیتش که خیلی وقته اومده الان منتظره 4.1 ان ملت...
گوشیه خوبیه ولی شما میتونی گلکسی نکسوس هم در نظر داشته باشی.... تو این رنج فقط همین دوتا هستن...
نقل قول:ناراحت نشو دادش احتمالا پستتو کسی ندیده یا جوابشو نمیدونسته....نقل قول:
ایس رو هر چقد که تونستی رد کن این که سوال نداره:n02: الان نوش 550 هه اگه خیلی تمیزه 420 اینا اگه نه 380....
تو یه تومن البته یه 80 تومن اینا بیشتر بهترین گزینه همین Xperia S و Galaxy Nexus هستش...
زردیه صفحه هم مال سری قبلیاش بود... آسفالتو خوب اجرا نمیکنه :n02: آسفالتو X8 هم اجرا میکرد...
پشتش حالت مخملی داره که احتمال رفتنش هست ولی من موردی رو ندیدم....
به نظر من گلکسی نکسوس بگیر اتنخابهای پایین ترم میتونه Desire X و Advance باشه.
موفق باشی
یه سوال دیگه دارم اونم اینه که
بعضی آندروید 4
sandwich هستند بعضی ها jelly
آیا برنامه ها شون بهم میخورن ؟ با هم چه فرقی دارن؟ کدوم بهتره؟ یا کلا فرقی نمی کنند؟
اون عددش هر چقدر بزرگتر باشه ورژنش جدیدتره... جدیدتر هم همیشه بهتره. 4.0.4 بعدش 4.1 بعدش 4.1.1 بعدش 4.1.2 و 4.2 ایشالا سال دیگه 5.0نقل قول:
نه همشون میخوره بهم هیچ فرقی نداره...
موفق خرید گول حرفای فروشنده رو هم نخورید...