سلام و ممنون از شما.نقل قول:
منظورتون از پک سامسونگ چیه؟از کجا دانلود کنم؟خود سامسونگ؟کدوم قسمت؟
Printable View
سلام و ممنون از شما.نقل قول:
منظورتون از پک سامسونگ چیه؟از کجا دانلود کنم؟خود سامسونگ؟کدوم قسمت؟
Samsung USB Driver for Mobile Phones v1.5.45.0نقل قول:
OS Requirement: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8
Download: 8.8 MB
Download:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Or
Samsung direct download link. (v1.5.45.0) 15.27 MB
لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
مدل دقیق این گوشی sm-g9008 هست.
با چه برنامه ای میتونم این گوشی رو روت کنم و از رام اصلی بک آپ بگیرم؟
چه رامهایی میتونم روی اون نصب کنم؟
با سلام
برای ویرایش مخاطبهای گوشی نوکیا x2 چطور باید عمل کنم؟
چنین گزینه ای نداره که بشه ادیتشون کرد.
سلام دوستان
برا من یه مشکلی پیش اومده خیلی نیازمند کمک دوستان هستم
من گوشیم xperia zr رو داشتم با برنامه Sony PC Companion 2.1 اپدیت میکردم فایلهارو که دانلود کرد وقتی گوشی رو وصل کردم و زدم که اپدیت کنه
یکی دو دقیقه که گذشته بود نمیدونم چی شد که کامپیوترم restart شد وقتی هم بالا اومد دیگه اپدیت رو ادامه نداد
حالا گوشیم رو میخام روشن کنم روشن نمیشه و فقط یه صفحه میاد که میگه اپدیت کامل انجام نشده دو باره اپدیت کن
میخامم که اپدیت کنم گوشی رو کامپیوتر نمیشناسه؟
چیکار کنم
گوشیم روت هم نبود
سلامنقل قول:
من درایور رو دانلود و نصب کردم ولی باز هم نمیشناسه؟:n13::n03:
با فلش تولز نصب کنیننقل قول:
من گوشی Huawei Honor 3C 8gigدارم ولی نه همراه اول ونه ایرانسل تنظیمات مربوط به اینترنتشو رو نداره ومن تا به حال نتونستم از اینترنت سیکارتهای گوشیم استفاده کنم!! و فقط از طریق وای فای مودم خونه به اینترنت وصل میشم
کسی می تونه به من کمک کنه تا از ظریق گوشی به اینترنت وصل بشم؟!
Settings (All) >> Mobile networks >> Access Point Namesنقل قول:
اینجا مثلا اگر ایرانسل داری، access point مربوط بهش رو انتخاب کن و در تنظیماتش فقط Name و APN رو وارد کن. بقیه رو بذار خالی بمونه. اصلا پورت و پرو*کسی وارد نکن. برای ایرانسل هم
Name: Irancell-GPRS
APN: mtnirancell
البته بگم این گوشی با شبکه 2g خوب جواب نمیده. اپلیکیشنهای پیامرسان شاید کار کنن، ولی صفحات وب خیلی سخت باز میشن.
با 3g مشکلی نداره و راحت کار میکنه.
سلام دوستان
من نمی دونم چرا تو خونه ما سیم کارت ایرانسل تو گوشی های اندرویدی انتن نمیده؟
هر کی هم میاد خونمون گوشیش اندرویده ایرانسلش آنتن نمیده فرقی هم نداره گوشیش از چه برندی باشه هواوی و سامسونگ و سونی و ... تو همه همینجوریه
ولی سیم کارتمو تو گوشی های قدیمی یا غیر اندرویدی که میندازم انتن میده ولی تو گوشی اندرویدی که میندازم انتش میره
مشکل چیه؟ راه حل چیه؟
به خاطر پانچ شدن سیم کارت هست؟
البته سیم کارت پانچ شده را با تبدیل سیم کارت که میذارم تو گوشی های قدیمی آنتن میده پس فکر نکنم به اون خاطر باشه
درود به همه دوستان
گوشی سامسونگ مدل
Samsung Galaxy Win I8552 Dual
هستش
که وارد مخاطبین نمی شه شد و نمی شه شماره گیری کرد باهاش
چش شده دوستان، ویروسی شده، اگه ویروسه چجوری درستش کنم؟
سپاسگذارم
در تنظیمات دستگاه وارد قسمت بکاپ و ریکاوری بشید و گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردونیدنقل قول:
درودنقل قول:
مشکلش به نظرتون چی هستش؟
با ریست فکتوری همه دیتای گوشی، مخاطبین و برنامه ها پاک می شه؟
چجوری پشتیبان بگیرم؟
شما قبلش این که میگم رو انجام بده احتمالا درست میشه:نقل قول:
settings>apps>all
از اونجا اپلیکیشن contacts یا people یا هر چی که مربوط به مخاطبین هست رو پیدا کن...بزن روش و clear data رو بزن ببین حل میشه یا نه.
گوشی اندرودیمو با چی میشه عکساشو برگردوند و ریکاوری کرد با نرم افزارای ریکاوری شناسایی نشد با دوتا گوشی امتحان کردن نرم افزار مای ریکاوری و ایزی ریکاوری مدل گوشی گلکسی نوت 3
سلامنقل قول:
با برنامه Card Recovery امتحان کن جواب میده.
منتها نباید قبل ریکاوری فایلی کپی کرده باشی تو کارتت.
یه سری برنامه معرفی کردن دوستان ولی خودم به شخصه برنامه های ریکاوری رو چندتاشونو تست کردم جواب ندادن!!!نقل قول:
شما اگه جواب گرفتین به اطلاع بدین :n16:
همونطور که دوستان گفتن شما باید با برنامه فلش تولز گوشیتونو فلش بزنیننقل قول:
بنده محیط اندروید نوکیا رو نمیدونم و تنظیمات رو نمیتونم بتون بگمنقل قول:
ولی میتونین برنامه SnapPea از دسته برنامه های مدیریت گوشی های اندرویدی رو نصب کنین و از طریق کامپیوتر شماره هاتونو مدیریت کنین
سلام دوستان .
تو Galaxy Note4 نمیشه کاری کرد که قفل گوشی همزمان هم با اثرانگشت و هم پترن باز شه ؟
نقل قول:منم جواب نگرفتم کارت مموریو که راحت میشه ریکاوری کرد ولی حافظه گوشیرو اگه کسی بلده ریکاوری کنه آموزش بدهنقل قول:
سلام
دوستان من يدونه htc sensation دارم چندباري رست شد الان ديگه روشن نميشه
ولي وقتي وصلش ميكنم به pc ميگه كه يه دستگاه جديد وصل شده
به نظرتون چيكارش ميتونم بكنم
پيشاپيش ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk
من با این مشکل برخوردم البته با برندای دیگهنقل قول:
زمانی که وصل میکنین پیغام اتصال میده یعنی شما میتونین با فلش مشکلتون رو حل کنین بگردین دنبال آموزش فلش کردن گوشی های اچ تی سی
اگرهم آشناییت با کامپیوتر ندارین بیرون بدین براتون فلش بزنن
با سلام.
تاریخ عرضه آندروید5.0 lollipop برای galaxyS5 چه موقع است؟
آقا من درایور گوشی سونی رو میخوام این لینکو پیدا کردم ولی توش چندین درایور هست. موندم مال چیه این همه !
چیکار کنم عایا
یه جا هم آموزش نصب درایور دادن انگار با فلش تولز هم میشه.
موندم چیکار کنم. ولی دوس دارم درایور نصب کنم تا هر گوشی سونی ای اومد درایورش نصب بشه.
یسوال دگ:
گوشی سامسونگ بعضیاشون با mtp کار میکنن. وقتی به سیستم با کابل میزنی. mass storage نمیاره . Samsung Mobile MTP Device رو دان کردم ولی وقتی که در حال شناسایی هست نصب نمیشه درایورش نمیدونم چرا؟!
شما از سالم بودن کابل مطمئنی؟نقل قول:
به فکرم راه حل دیگه ای نمیرسه اگه امکانش هست براتون رو سیستم عامل دیگه هم تست کنین
به صورت غیر رسمی برای نوت 3 و S5 اومده و به احتمال زیاد تا آخر این ماه ارائه میشه به صورت رسمینقل قول:
نقل قول:
شما برا دانلود درایورای سونی این بسترو دانلود کنین و هر مدلی خواستین قبل نصب انتخاب کنین و نصب کنین
Flashtool Driver pack v1.5 20140318
برا درایور های سامسونگ هم میتونین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین
موفق باشید
به نظرتون sony pc companion بهتره یا اون درایور پک؟نقل قول:
و این درایور پک نیازی به اینترنت نداره پس؟
ویرایش:
من این sony pc companion رو نصبیدم ولی گوشی رو نمیشناسه!
usb debuging رو فعال نکنم که کلا سرچ هم نمیکنه! وقتی فعالش میکنم سرچ میکنه گوشی رو که وصل میکنم ولی نمیشناسه. چیکار کنم؟!
آقا من میخوام فایل انتقال بدم با کامپیوتر به حافظه گوشی. چیکار کنم اخه؟!
سلام دوستان . ال جی گوشی های قدیمی ترش مثل اپتیموس جی رو هم به اندروید 5 آپدیت می کنه ؟
من خودم برا فلش کردن Z و SP همین درایور پک رو دانلود و نصب کردم و مشکلی نداشتمنقل قول:
به اینترنت هم نیازی نداره
USB Debuging رو فعال هم نکردین باید بشناسه برای تبادل اطلاعات
شما درایور رو نصب کنین و تست کنین
درایور رو هم نصب کردم نمیشه. اصلا حافظه گوشی نمیاد تو مای کامپیوتر !نقل قول:
چیکار کنم اخه؟ راه های مختلفی رفتم نشد!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم میاد ولی مثل اون موقع هایی که رم خراب میشه و حتی حجمشو هم نشون نمیده فقط درایوشو تو مای کامپیوتر نشون میده!
اساتید من یه اچ تی سی وایدفایر معمولی دارم کلا با حرف "ی" مشکل داره چه تو اس ام اس چه اینترنت... کلا همه جا مربع به جاش میاد... چکار کنم؟ رام دیگه بریزم؟ لینک بدین ممنون میشم
شما زمانی که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنین قفل گوشی رو باز میکنین؟نقل قول:
با تغییر رام درست میشه من اچ تی سی کار نکردم شما باید رام خاورمیانه دانلود کنین و گوشی رو باش فلش بزنین تا زبان فارسی یا نهایت عربی براتون اضافه بشه!نقل قول:
این مدل شما هم خیلی قدیمی شده بیاشتر باید بگردین!
شما دنبال کاستوم رام عربی به اسم شریف باش.نقل قول:
اره.نقل قول:
یه جای دیگه گفتن که وین 7 باید باشه. رو وین xp نمیاد.
مثل سامسونگ نیستش این گوشی که بزنی با کابل بعد تایید کنی بعد درایو رو نشون بده! خیلی مسخرس. یه جوریه. با سونی حال نمیکنم زیاد! به قول یکی فقط سامسونگ!
از هواوی هم خوشم میاد. از کیفیتش و فونتش. یه جوری خیلی کیفیتش قشنگه! و رنگای توش گوشی بازتر!
پیدانکردم... میشه لینک دانلود بدین؟ ممنوننقل قول:
پ ح دادمنقل قول:
امیدوارم مفید باشه
نقل قول:
دوست عزیز من خودم سامسونگ دارم و به صورت MTP میشناسه و بدون مشکل و بدون انتخاب گزینه خاصی هم درایو گوشی و هم مموری رو برام میاره!
Xp که خیلی قدیمیه اگه اون درایور ها هم نتونستن کارتونو راه بندازن بهتر به فکر رفتن روی سون باشید چون اون درایور های سامسونگ هم برای Xp بود
سلام
فیلم ها با mx player پخش نمیشن چرا؟! قبلا میشده
نقل قول:
آخرین نسخه رو تهیه کنین!
کدک رو هم نصب کنین
سلام دوستان یه سوال
روشی هست که حافظه ی داخلی با حافظه ی خارجی ادقام بشن؟
یا همه ی اتفاقات با اس دی کارت حل بشه مثلا دیتا ی بازی ها رو ریخ روی حافظه خارجی؟
گوشیم روت هست
honor 3C
این گوشی که خودش این قابلیت رو داره. بدون روت هم میتونه این کار رو بکنه.نقل قول:
Setting >> Storage >> Default storage location
از اینجا کارت حافظه SD رو انتخاب کنید. بعدا میتونید یه سری اپها رو به کارت حافظه منتقل کنید و دیتای بازیها رو هم روی کارت حافظه بریزید.
البته برای بعضی از اپها ممکنه اجازه نده. یا بعضی بازیها بعدش اجرا نشن. این دیگه شانسیه.
ما یه G750 3X واسه یکی از اشناها گرفتیم حالا که دقت میکنیم میبینیم دوربین اصلی گوشی مقداری کج هستش بخاطر همین قابش خوب جا نمیخوره!! حالا بنظرتون چیکار کنم ؟ تعویض میکنه؟ گوشی هم پلمپ بوده و جلوی خودم بازش کرده!