فقط شامل پراید و تیبا هستنقل قول:
Printable View
فقط شامل پراید و تیبا هستنقل قول:
L90 جزو محصولات پارس خودرو هست و تخفیف برای محصولات سایپا!!نقل قول:
L90 پارس خودرو ار نظر کیفیت بهتر از ایرانخودرو هست و تو رده بنده خودروهای ساخت داخل از L90 ایرانخودرو بالا تر هست!!
فرمایش شما درسته ولی از پراید سایپا بهتر هست که.چون میخوام یا L90 یا پراید بگیرم. ضمنا طی تحقیقات میدانی و تحقیقات اینترنتی به این نتیجه رسیرم که اونقدرها هم فرقی نداره. چون در هر صورت هردو مدل از تولیدات صتعت بیمار و داغون خودرو داخل هست. پارس خودرو هم همچین آش دهنسوزی نیست.نقل قول:
100% موافقم پس همین کارو انجام بده!!!:10:نقل قول:
کد:http://www.pedal.ir/%d9%85%d8%aa%d9%81%d8%b1%d9%82%d9%87/%d8%b1%d8%af%d9%87-%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%da%a9%db%8c%d9%81%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%af%d8%b1%d9%88%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%ae%d9%84%db%8c/
دوست عزیز تندر 90 E0 هم که تقریبا هیچی نداره 100% از پراید برتره و اصلا این دو خودرو قابل مقایسه نیستند.نقل قول:
مخصوصا از جهات قدرت موتور,ایمنی,جادار بودن
سایپا بعد از این همه سال تولید پراید متاسفانه هنوز یک کیسه هوا هم در پراید تعبیه نکرده و تقریبا از لحاظ ایمنی صفره.
بنده قصد مقایسه نداشتم. شرایط خودم را عنوان کردمنقل قول:
بنده مقایسه نکردم شرایط خودم را عنوان کردم.نقل قول:
خودروسازی دنیا درحال پیشرفته بعد ما پسرفت!! :2::2::2:
ببخشید ولی تندر یا همون لوگان فقط تحت نظارت کارخانه رنو تو ایران تولید میشه و شرکت های ایرانی حق هیچ گونه دست بردن تو خط تولید (لااقل موتورش) را ندارند.نقل قول:
بعدش شما 2 بار پشت پراید و 2 بار پشت لوگان بشینی فرق ماشین با ماشین را میفهمی.
از نظر قدرت نرمی راحتی ایمنی . . .
یه چیز بهت بگم. پراید ماشینی برا فقط تو شهر هستش. به نظر من واقعا ارزشش را داره برا حفظ جون خودت و خونوادت هم که شده یه ماشین گرون تر بگیری.
اصلا بحثم دفاع از l90 نیستا. بحث من نا مرغوب بودن پراید هست. تو رنج قیمت l90 چیزای دیگه هم هست که اونا هم ایمن باشند مثل 206 lx و ...
از ما گفتن بود.
به خدا مقایسه نکردمنقل قول:
به تمام فرمایشات تون واقفمو فقط اندازه جیب و اینکه یا L90 یا هیچی (پراید) :31:
دوستان پراید سواران منو ببخشن.:11:
لیسانس و نظارت و استاندارد اینجا یه تعریف دیگه ایی داره این خبرها هم نیست.
ولی میدونم تواین رنج قیمت بهترین انتخاب هست تو این بیکیفیتی ماشینای تولیدی. 206های الان که نمیشه رفت سمتشون.کم مونده اسمش هم به زبان چینی پشتش بنویسن:31:
ببخشید میشه لینک مشخصات تندر 90 مدل e2/lp و مدل e2 رو بزارید ما هم بخونیم؟
بفرما:نقل قول:
کد:http://www.parskhodro.ir/product-tondar%2090.htm
خوب دیروز برای بار سوم تو کیلومتر 1800 تا ماشین خود به خود دور موتورش افتاد و لرزش و بعد هم خاموش شد ! چه شانسی دارم من اون از 206 اینم از ال 90 !!
محمد این مورد تندر شما واقعا خیلی مشکوک هست
خاموش شدن موتور اون هم در حال حرکت؟!
ممکن هست بنزین کثیف زده باشی و پمپ بنزین یا شیلنگ بنزین مسدود شده باشه!
این جا هیچکس تمام و کمال نمیتونه راهنماییت کنه ببر نمایندگی ببین چیمیگننقل قول:
الان داداشم 2 ماهه ال 90 فول خریده 17 هزار تا هم رفته اخ هم نگفته فک کنم ال 90 خرابه شانس شما بوده
سلام دوستان
هفته قبل چراغ پشت پنل تهويه هوا (چراغ مربوط به دكمههاي تهويه كه در شب نمايش داده ميشه) ديگه روشن نشد
و ديروز هم چراغ استپ وسط كه زير شيشه عقب هست روشن نشد
مشكل از كجاست و آيا خودم ميتونم درستش كنم ؟
مرسي
نقل قول:
بنزین که تا الان از یه پمپ زدم فقط فک کنم 4 باکی شده ! نمیدونم شاید ! ولی شک خودم رفته به استپر از چند نفری هم که پرسیدم نظرشون استپر بود این دفه تو ترافیک شروع به لرزش کرد و دور از 1000 امد پایین و خاموش شد !
یه مورد دیگه هم که هست با روشن کردن گرم کن شیشه عقب دور موتور میافته و حتی جون ماشین هم گرفته میشه به گمونم مشکل برقی هم داره ! شانس ندارم :19:
کلا الان 3 بار خاموش کرده ! 1 بار تو حرکت . 1 بار تو دور برگردون که فرمون رو کامل چرحوندم لرزید و خاموش شد . 1 بار هم همی پریروز تو ترافیک !
جونشم خیلی کم شده کشش نداره اصلا دور موتور بالای 3.5 معنی نداره براش فقط صدای موتور زیاد میشه !
مهدی جون 206 که داشتمم همین بود ! با 206 همه فرق داشت خرابه بود !
ال 90 هم همینه انگار ! برم لامبورگینی هم بگیرم خرابه رو میدن بهم :((
اون خاموش شدن توی دور برگردون طبیعی هست بخاطر درگیر شدن هیدرولیک فرمون هست و برای من هم اوایل زیاد اتفاق می افتاد که خود به خود حل شد:31:
ولی خاموش شدن موتور در ترافیک و حرکت اصلا طبیعی نیست!!
گرمکن عقب یک وسیله برقی هست و اگر با روشن شدنش کاهس توان خودرو خیلی ملموس باشه ایراد یا از جانب باتری هست یا دینام
من میگم شما یکبار کولر بگیر ببین وضعیت خودرو چطور میشه؟
راستی پارس خودرویی هست یا ایران خودرویی؟
چون یکی از دوستان ایرانخودرویی گرفته بود ترمز مشکل اساسی داشت و نمایندگی هم عجیب زیر بار نمی رفت:31:
نه برای من پارس هست ! از طرفی الان سرمم شلوغ یه نمایندگی مرکزی نزدیکمون هست تو خیابان دماوند که اونم از 6 صبح باید برم تو صف !نقل قول:
دوستان افتادن دور موتور اینطور که دارید شما بحث میکنید مربوط به باتری هست. من که همون اول باطری 60 رو رد کردم 74 گذاشتم. حتی هیچ مشکلی هم نداشت.
فواید:
بهبود جرقه زنی شمع
جبران کاهش آمپر لحظه ای در خودرو(افتادن دور موتور یا زیاد شدن دور موتور در سلو برای جبران افت آمپراژ یا ولتاژ در باتری با آمپر پایین اتفاق میفته)
این آخری شک دارم جدث خودم هم هست مثل بقیه ولی به نظرم با همچین باطری ای دیرتز کویل ها خراب میشن.
هیشکی راجع به باتری نه تحقیق میکنه نه مطلبی میدونه اما واقعا کل سیستم برقی ماشین روی باتری میچرخه مگه دینام چقدر میتونه توان تولید کنه.
استپر موتور هم که اون دوستمون مطرح مردن کاری ندارهخ بازش کن با یه محلول شئینده مثل بنزین یا اسپری شست و شوی انژکتور یا اگه نداشتی الکل یا حتی استون(قویتره) تمییزش کن داخل استپر هم که یابد با مسواک یا چیز دیگه تمییز کن.
بعد از اون ببندش سر جاش
نکته خیلی مهم هنگام تمییز کردن و تنظیم استپر موتور:
اصلا محورش رو با دست نچرخونین و بهش هیچ نیرویی چه طولی چه عرضی چه فشاری چه کششی وارد نکنید.
برای تنظیمش وقتی بستید سوییچ رو باز کنید چند ثانیه اندازه 6 ثانیه صبر کنید دوباره ببنید دویاره همین کار روانجام بدید و ببندید سوییج رو بعد از اون روشنش کنید. تموم. حالا اینکار رو توی نمایندگی میکنند و الکی پول مفت میگیرن فلانشو تنظیم کردیم و درست کردیمو....
سلام به همه
اوضاع قطعات یدکی L90 چجوریه؟ راحت پیدا میشه؟
میخواستم L90 بگیرم که یکی از آشناهام که دستش تو کاره (نمایندگی ایرانخودرو داره) گفت قطعاتش راحت گیر نمیاد گفت 206 بگیرم بهتره. رأیمو زد:45::9:
البته خودم هم 206 دوست دارم ولی از لحاظ فنی L90 رو بیشتر قبول دارم که حا لا اینطور شنیدم.
لطفا راهنماییم کنید بدجور سر دوراهیم
کسی تجربه نیاز به قطعه داشتن رو داره که راهنماییم کنه؟:42:
تو 1800 تا استپر نیاز به تمیز شدن پیدا میکنه!!!! اینجوری باشه که من همش باید استپر تو دستم باشه که !نقل قول:
یادم نمیاد روی حرفم به شما بوده باشه یا حرف شما رو نقل قول کرده باشم.نقل قول:
بعد هم اینکه بحث کثیف بودن استپر شد من هم روش تمییز کردنش رو توضیح دادم.راستش از حرفت اصلا خوشم نیومد شاید ماشینت مشکل داره کمی عصبی هستی.
در حال حاضر اوضاع لوازم یدکی تندر 90 نسبت به سال های گذشته بهتر شدهنقل قول:
و روز به روز هم بهتر میشه.
هنوزم هم در برخی موارد کمیاب بودن قطعه امکان داره اما گیر میاد.
چیری نیست که اصلا نباشه.
شما اگر قصد خرید تندر دارین با خیال راحت بخرید.
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
شما با مشکل قطعه روبه رو شدین؟ با این وضع تحریم هنوز میفرمایید بهتر میشه؟ به این جهت هنوز نگرانم که یکی از نمایندگی های ایرانخودرو اینو گفت. هر دوی ماشیهارو هم داشت ایا فروش 206 از L90 براش پر سودتره!؟؟
دوستانی که با L90 شون تصادف کردن مشکلی از این جهت نداشتن؟
نقل قول:
:31:داداش من که چیزی نگفتم ! تعجب بود از این که استپر تو 1800 مثلا نیاز به تمیز شدن پیدا کنه ! دعوا نبود که :31: داد نزدم که :31: شاید شما این جوری برداشت کردی ! من واسم اصلا اهمیتی نداره دیگه میخواد بترکه ماشینم بترکه فدای سر من و شما !
بعد تو این صفحه فقط من مشکل استپر رو مطرح کردم ! برا همین پست شمارو راهنمایی به حودم دونستم . اما در کل اگه باعث ناراجتی شدم بخشش از بزرگان است :46:
ولی شما هم انقدر این چیز هارو سخت نبین ! اتفاقا فک کنم شما عصبانی بودی چون من چیزی نگفتم به هیچ وجه .
نقل قول:
دوست من.
به تدریج قطعات هر خودرو رو سازندگان ایرانی تولید میکنن.
الان اکثر قطعات بدنه خودروهای ایرانی رو سازندگان داخلی دارن تولید میکنن.
قطعات موتور هم دیگه به تدریج داره میوفته دست سازندگان داخلی
اثری که تحریم میزاره میدونی چیه؟ خودروساز نمیتونه مستقیم از شرکت مادر قطعه تهیه کنه
برای همین مجبوره از شرکت های واسطه خرید کنه و برای همین قیمت قطعات میره بالا
اما نایاب نمیشه.
پس قطعه هست اما گرون تر از قیمت واقعی.
دوستان,برادران,خواهران
کسی هست جواب مارو بده (البته به غیر از mohamad skystar که زحمت کشیدن و راهنمایی کردن)
قطعات یدکی L90 راحت گیرمیاد؟
بگیرم L90 رو از این لحاظ بیمشکله؟
آره دوست من قطعاتش توی بازار موجوده بعدشم شما وقتی ماشین صفر میگیرین اونهم ماشینی با کیفیت l90 زیاد نباید نگران قطعات باشید چون با نگهداری درست این ماشین به این زودیها به خرج نمیفته و به همین خاطر علیرغم گرانی بعضی از قطعات بدلیل استهلاک پایین ماشین خوب و کم خرجیهنقل قول:
آخه چرا اینقدر نگرانی بخر قطعاش کم کم از چین میاد:31:
ولی در کل ماشین خوب و کم خرجیه.فقط سنسور عقب بذار دید عقبش کمه
چقدر سوت و کوره اینجا !!!!!!!!!!!!
L90 کلا تو برنامه این ماه لگنسازان نیست !!
دوستان
دیروز تو ترافیک وحشتناک همت افتاده بودم آخرای ترافیک ماشین موقع حرکت لگد وحشتناک هنگام ول کردن کلاچ میزد !
که فک میکنم بخاطره بالا ول کردن کلاچ و سفت بودن کلاچ باشه ! اما به من گفتن تا 3000 تا نبرم برای رگلاژ ولی اینجوری دو تا ترافیک دیگه بخورم حتما به سیستم انتقال آسیب میرسه ! نظر دوستان چیست؟
سلام دوستان
یه سوال
تو یه سایتی داشتم گشتو گذار میکردم دیدم یه بحثی شده راجع به 206 تیپ 5 که هوادارانش هم خیلی بودن
و با بعضی هم کلی کل کل داشتن که 206 تیپ 5 از پارس ELX خیلی سر تره و تو شتاب اولیه و سرعت اصلا در حد 206 تیپ 5 نیست
یکی هم اینکه یه قیاسی داشته باشین بین 206 تیپ 5 و ال 90 .صفر تا صد کدوم کمتره ؟:8:
شنیدم صندلی های ال 90 زیاد راحت نیستش ! درسته ؟:13:
امکان عوض کردنش هست ؟
:5:
شتاب را نمی دونم ولی از نظر صندلی که مطمئنا راحت تر از 206 هست.نقل قول:
بین 206 تیپ 5 و ال 90 کدومو انتخاب کنم ؟؟؟؟
پیشاپیش تشکر میکنم از دوستانی که وقت میذارن تو این سایت واسه بقیه
راحتی صندلی تندر با قدر راننده رابطه داره
برای افراد کوتاه قد صندلی 206 بسیار راحت تر هست و برای افراد بلند قد قطعا صندلی تندر بهتر هست
نظر من 206نقل قول:
نقل قول:
شتاب که تیپ 5 سر تره اینو برای این میگم که هم تیپ 5 داشتم الانم که اینو دارم
صندلیش هم اون پشت سریش تغییر وضعیت نمیده که این باعث گردن درد من یکی که میشه ولی 206 برای من راحت تر بودن صندلیش :46:
انتخاب بین این دو خودرو واقعا کار سختیه ولی برای خانواده به نظر من l90 بهتره و نکته مهم در مورد تندر اینه که در آخرین رده بندی خودروهای داخلی از نظر کیفیت تندر رتبه پنجمه ولی 206 هشتم شاید این مطلب انتخاب رو واست راحتتر کنه ولی در نهایت تفاوت این دو خودرو چندان زیاد نیست به دل خودت نگاه کن ببین کدوم رو بیشتر میپسندی انشاا... مبارکت باشهنقل قول:
سلام به همه
بلاخره ابتیاع گردید خودرویی سفیدرنگ از نشان رنو
خدا کند که بچرخد چرخش
با تشکر ویژه !!!! از تمامی دوستان .....نقل قول: