واسه من عالی اجرا میشه بدون هر گونه مشکلی .نقل قول:
Printable View
واسه من عالی اجرا میشه بدون هر گونه مشکلی .نقل قول:
دوست خوبمنقل قول:
من 5500 (سکه س تومنه دلاره پوینته؟!حالا هر کوفتی هس)دارم
باهاش چی میخرن؟
از کجا میخرن؟
شما میتوانید کدها و تصاویر مختلفی را که در بخش krypt بازی تعبیه شده است در ازای مبلغی تهیه کنید.
بدین صورت که پس از ورود به بخش main menu ، وارد بخش extra شده و سپس krypt را انتخاب کنید.
در krypt سورپرایز های جالبی در انتظار شما می باشد.
برای مشاهده اقلام موجود نیز میتوانید به nekropolis مراجعه کنید.
کلا نینجاهای بازی خیلی خوبن، هر چی اومدم اسمه یکی دوتاشون رو بگم نشد :دی
اسلم های ارماک
سرعت رپتایل
کمبوهای ساب زیرو
کلاس راین، یعنی اون لگدش خیلی فاز میده :دی
اسکورپیون و نوب و اسموک هم که اصلا وحشتناکن، عشق میکنم باهاشون :دی
عجب Fatality های چندشی هم داره این اسکارلت :دی به خصوص دومی :دینقل قول:
آخ آخ عاشق اِسلم های ارماکم :دینقل قول:
داداش شوخی میکنی دیگه؟ ربتایل کنده؟ یه نظر من که یکی از سریع ترین هاست ضمن اینکه اسپشیال های خوبی هم داره
آخ آخ آخ آخ. اصلا این اسموک روانیه، به خصوص وقتی تلپورتش رو با "بار" میزنی که از بالا هم میاد:دی خیلی دوست دارم، هه ههنقل قول:
آقا این ادیتهاتو اگه سختت نیست در اختیار مام بزار دیگه:n02:! یه سره ادیتای شما رو استفاده بکنیم ! ثواب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بقیه رو هم ادیت کردی ؟!
نمیشه یه mod ساخت برا شخصیت های مونث که از چادر ملی استفاده کنن؟
اگه فیزیک پویا هم داشته باشه و بر اثر ضربه پاره نشه که دیگه فقلاده میشه.
دوستای آشنا به مادنویسی لطفا افدام کنن...
دوستان من نمیتونم کومبو بزنم با دسته تو بخش تمرینی. هر چی میگه چه کند چه تند میزنم فایده نداره.
پچ جدید چند وقت دیگه برای حل مشکل اسلو موشن میاد دوستان نگران نباشید ولی من تو یوتیوب یه کلیپ دیدم طرف با گرافیک انبود HD 4000 و یه i5 خیلی روون بازی میکرد
جدا از شوخ بی مزه شما :n24:نقل قول:
عرض کنم نمیشه mod ساخت. چون فایل های x.x.x. بازی با اینکه قابل اکسترکت کردن هستن، اما قابلیت ریپک کردن هنوز ندارن، یعنی هنوز برنامه نویس قدری برای این کار اقدام نکرده، به استثنای فایل های dds که پوست و لباس فعلی بازیکنا رو میشه ادیت کرد.
منم همینطورم . با کیبرد بهتر میتونم بزنم و بازی کنم . کلا تیکن رو هم با کیبرد میزدم بهتر بود . اما اونجا یه سری کمبوها فقط با دسته میشد بزنی اما اینجا همه نوع کمبو رو میتونی با کیبرد به راحتی بزنی .نقل قول:
بازی توی استیجهای مختلف که فرق داره ؟ یه استیج بود یادم نیست اسمش چی بود ولی رنگ استیج تقریبا سبز بود و تاریک . اونجا واسه من کندترین بازی هستش ولی جاهای دیگه نسبتا خوبه .نقل قول:
اره بابا رپتایل که سریعه کی میگه کنده . همون سم زدنش خیلی سریعه . تو نامرئی شدن هم دست اسموک رو از پشت بسته .نقل قول:
دو تا بازی جالب من داشتم : یکی اسموک بودم در مقابل رپتایل . خیلی باحال بود . کلا مبارزه نامرئی شده بود و پشت سر هم هر دوتامون تلپورت میزدیم .
بازی دیگه هم اسکورپیون در مقابل ارماک بودم که اونجا هم فقط شده بود تلپورت زدن .
ولی من هر کار کنم از این نینجا رباتی ها خوشم نمیاد .
اره دادا، ادیت کل زن های بازی حجمش یه 150مگی میشه زیاد هم پیچیده نیست:نقل قول:
اموزشش هم اینجاست که صفحات قبل ذکر کرده بودم:
نقل قول:
حالا چرا مشکی؟نقل قول:
اینطوری انگار طرفو پرت کردی تو قیر
حداقل همرنگ لباس خودشون کن
.
.
در ضمن زانوی سیندلو یادت رفته رنگ کنی :دی
اقا این بازی چون قابلیت frame skipping رو نداره بخاطر همین اسلو موشن میشه که با تماسی که WB شده دارن روی یه پچ کار میکنن.منبعش:steamcommunity.com/app/237110/discussions/0/864972621163892739
کار فوری فوتی بود دیگه، واسه اینکه دهن ماه رمضونی...:n06: حالا درای جهنم بستس درس، ما نباید سو استفاده کنیم:n02:نقل قول:
خیلی ممنون دادا:n19:
بچه ها من از بین کل شخصیتای کامبت اول ارمک.خدایی شخصیته!کمبو هاش خیلی قویه!جادوها و فنونشم خیلی سریعه.بعد اسکورپیون کخ سروره!بعدم ملینا رو خیلی دوست دارم.ناگفته نمونه که ساب زیرو هم مهشره و خیلی خیلی قویه.از استریکرم خوشم میاد.
کسی لیستی از این بخش krypt داره من فقط لباس میخوام.
fa...bility و concept art و آهنگ نمیخوام.
تو اين دو صفحه ميشه كاملا معني" از ماست كه بر ماست "رو درك كرد !
از بچه کسی این مشکل رو نداره
من هم همین مشکل را دارم
نقل قول:
به اعقاید هم احترام بگذاریمنقل قول:
مهسان66 پس تو به عقاید ما احترام میزاری؟
اینو بگم نوب سایبات کل کرکترای مورتال رو قورت میده فقط نوب
کسی لیستی از این بخش krypt داره من فقط لباس میخوام.
fa...bility و concept art و آهنگ نمیخوام.
یه جونمرد پیدا میشه برا ما که مبتدی هستیم لیست فن ها و کمبو های شخصیت های مختلف رو بزاره.بخدا نمیخوام با ترینر برمش اما اگه همینطور الکی برم انگشتای شصتم مرخص میشن.اگه تو یه فایل پی دی اف باشه که دیگه محشره:n25:
استارت رو روی دسته و یا Esc رو روی کیبرد بزنید و گزینه moves list رو انتخاب کنیدنقل قول:
هر شخصیتی رو که انتخاب کرده باشید کمبو هاشو نوشته
واسه شما دکمه Esc هستش ؟نقل قول:
نمیدونم چرا ولی چندتا دکمه تو بازی هست که فکر میکنم مشکل از بازی منه . برای مثال اکثر انتخاب ها با دکمه G هست مثلا انتخاب کاراکتر یا برگشت با دکمه J . استارت و back هم روی دکمه 1 و 4 تعریف شده و توی کانفیگ هم نداشت که عوض کنم .
اقا مد باس ها رو بریزم جایگزین کارکتر ها میشه ؟ یا اضافه میشه؟
اگه جایگزین میشه نگیرم
اضافه می شه ولی واسه دیدن بقیه وقتی میای پایین باید بیشتر بری سمت چپ(چی گفتم :n02:)نقل قول:
آقا من می خوام این بازی را بگیرم ، نسخه BlakBox غیر از حذف زبان های غیر از انگلیسی تغییر دیگه ای هم نسبت ب نسخه اصلی داره ؟
آقا ویندوزت چیه؟+مشخصات سیستمتنقل قول:
خیر غیر از زبان هیچ مغایرتی با نسخه اصلی نداره. نسخه Ka0s هم هست که اون حجم ویدیو ها رو پایین اورده و بازی شده 4 گیگ.نقل قول:
دوستان تو کمبت سگا که بازی میکردیم یه قسمتی بعد از finishing داشت به نام brutality اگه درست نوشته باشم که ما بهش میگفتیم 24 ضرب یا 12 ضرب !
اون قسمت تو این بازی حذف شده؟؟؟؟
اینجا گفتم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با کیبورد فقط یه بار بازی کردم همینطوری که شما میگین بود .....نقل قول:
ولی esc میرفت توی منو :)
ما میگفیم 40 ضرب :n09:نقل قول:
اره به نظر حذف شده . کسی که تا حالا ندیده و مدارکش هم موجود نیست
اره نیستش...کمبو حین بازی هست در عوضش....
واقعا ارماک خیلی قویه....بچه ها بیان به نوبت شخصیت ها رو تحلیل کنیددددددددددد.....
سون نسخه 64 بیت کارت گرافیک 8400 یک گیگنقل قول:
چه خوبه به بهانه همین بازی که به نظر من اخرین بازی مرتال کمبات هستش یه نظر سنجی بزاریم که محبوبترین شخصیت مورتال کمبات از اول تا حالا مشخص بشه .
خیلی عالی و استقبال میشه و نظرسنجی رو به همین تاپیک اضافه می کنیمنقل قول:
به نظرم همین شخصیت های این قسمت کافی باشن و به نظرم قانونی قرار بدیم که بیشتر از 3 شخصیت رای ندیم تا به نتیجه بهتری برسیم
متاسفانه بازی رو سیستمت اجرا نمیشه.گرافیک ضعیفهنقل قول:
حداقل گرافیک برای اجرای بازی:
Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS
.
کاراکتر من کسی نیست جز نوب.:n12:
خیلی ممنون :n16:نقل قول:
به نظرم عالیه . البته باز هم فکر کنم نیازی نباشه که محدودیت واسه سه شخصیت باشه . پیاده سازیش با توجه به سیستم ووتینگ انجمن هم فکر کنم نمیشه . میشه ؟