سلام
من مشکل چپتر 7 رو داشتم که بازی رو دوباره نصب کردم و کرک skidrow رو ریختم و الان تا چپتر 5 رفتم ولی مشکلی هست اینه که بعضی مواقع تو خیابون جاده قرمز میشه !!
انگار یه حاله ای از نور قرمز بازی رو فرا گرفته :31: ولی بعد از یه مدت خوب میشه !!!
Printable View
سلام
من مشکل چپتر 7 رو داشتم که بازی رو دوباره نصب کردم و کرک skidrow رو ریختم و الان تا چپتر 5 رفتم ولی مشکلی هست اینه که بعضی مواقع تو خیابون جاده قرمز میشه !!
انگار یه حاله ای از نور قرمز بازی رو فرا گرفته :31: ولی بعد از یه مدت خوب میشه !!!
کسی میدونه سیوهای بازی تو ویندوز 7 کجاست؟
من جیمی رو ریختم و چند مرحله رو رفتم خوشم نیومد آخرش چی میشه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:واسه اين مشكلات كسي نبود يه راهي بگه؟:41:نقل قول:
آخه داستان نداره که شما میگید آخرش چی میشه.نقل قول:
محتوای مخفی: آخر بازی
بعد از 8 سال انتظار بازي مافيا 2 اينبار براي موبايل :31:
[HTML]C:\Users\Ehsan\Desktop\Downloads\Compressed\Mafia-II-Mobile_JavaGame-[PersianMob.Net].zip[/HTML]
این DLC جدید مافیا را از کجا میشود گیر اورد؟ سایتی برا ی فروش ایDLC نیست؟
C:\Users\i7\AppData\Local\2K Gamesنقل قول:
برای گوشی های رزولیشن 176 در 144
برای گوشی های رزولیشن 320 در 240کد:http://up.--------.com/Files7/e48c36ee8ce247e0aedd.zip
کد:http://up.--------.com/Files7/b7e9d4fa5abe48329988.zip
کسی نیست مرا یاری کنـــد ؟نقل قول:
نقل قول:
از اين سايت ميتوني دانلود كني :
[HTML]www.p30day.com[/HTML]
از اين سايتم ميتوني بخري :
[HTML]www.maniyasoft.com[/HTML]
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
آره هست :31:نقل قول:
قبلا يه چندتا dlc اومده بود كه سر هم همشون 50 مگابايت حجم داشتن كه براي Fix بازي بازي عرضه شده بودند مثلا براي افزايش تنوع لباس + افزايش تنوع عابرين و ...
بچه ها این jimmy اخرین DLC بود؟
کسی خواست دانلود کنه:
محتوای مخفی: dlc
یعنی بعد از این jimmy's vendetta دیگه DLC نمیدن بیرون
سلام
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اگه 5 سالم شده صبر کنم تا یه کرک مثل آدم بیاد ارزش داره!!!
مشکل چپتر 7 داشتم که وارد ماشین که میخواست بشه از بازی میرفت بیرون ...گفتند کرک اسکیدرو رو بریزم ....ریختم و همه سیو هام پاک شد!!! ...دوباره از اول شروع کردم ...ولی الان با همون تنظیمات گرافیکی نسبت به کرک قبلی خیلی بازی گیر میکنه ...به قول خودتون فریم کمتری میده...با همین تنظیمات خیلی روانتر بود!!!
فیزیک رو هم خاموش میکنم وبقیش رو high میکنم
من موندم با این سیستم نباید بشه این بازی رو با تنظیمات high بدون فیزیک رووون بازی کرد!!!؟!؟!
]Intel core i3
5770 XFX
4 GB ddr3
من هم جیمی رو دانلود کردم. بد نیست. تو این دوران بی بازی، از هیچی بهتره.
به نظرم کیفیت بازی بعد از نصب این dlc خیلی بهتر شده. مثل gta iv که تو G tony خیلی بهتر بود.
والا من یه جایی خونده بودم این تازه اولین dlc هست.بزودی dlc های بیشتر میاد(منظورم dlcهایی هست که داستان جدید اضافه میکنه.نه لباس)نقل قول:
بچه ها سایتی هست که بشه آهنگهای بازیرو دانلود کرد.من بازی رو ندارم خواهشا آدرس درایو ندین.
من چنین آدرسی پیدا نکردم.:41:نقل قول:
نقل قول:
عزيزم i7 اسم يوزر كامپيوتر شماست ، AppData هم تو حالت عادي مخفيه ( Hidden ) با از اين حالت خارجش كني كه ايشالله بلدي چطور بايد اين كارو انجام بدي :31:
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم dlc واسه xbox اومده؟ اگه اومده لطفا لیکنشو بزارید
سلوم من بازیو تموم کردم ولی همه مجله هارو پیدا نکردم چی کار کنم همه رو گیر بیارم جاهایی که مجله هستو بهم بگین
چند صفحه قبل همه جاهای مجله ها هست.بعضی هاش رو باید در طی ماموریت پیدا کنی.بعد بازی نمیشه.چون اون جاها درش بسته شده.یعنی یه بار دیگه باید بری تا آخر بازی تا باز بشن.و اون موقع برشون داری.نقل قول:
عزیزان من یه جا تو مرحله 14 گیر کردم
بعد اینکه کشتار تموم میشه تو بالاش مینویسه کارخونه رو سرقت کن یا ماشینا ر برا یه کسی ببر
باید چیکار کنم دقیقا نمیدونم ماشینا کجاست راهنمایی لطفا..ممنون
البته مجله هاش ، مجله های بی خودی هستن اگه خیلی علاقه مند به دیدنشون هستید و حوصله از اول بازی کردن رو هم ندارید، سیو کامل بازی رو به همراه اون مجلات از لینک زیر دانلود کنید.
اینم مسیری که باید این سیو رو جایگزین سیو خودت بکنیکد:http://www.4shared.com/file/k588cyi7/Mafia_II_save_game_with_mag.html
محل ذخیره سیو ها تو ویندوز سون اینجاست
C:\Users\* * * *\AppData\Local\2K Games\Mafia II
تو ویندوز ایکس پی هم اینجا:
C:\Documents and Settings\USER_NAME\Local Settings\Application Data\2K Games
فقط حواستون باشه که اون DLC قدیمیه باید حتما رو بازیتون باشه، اگر نیست از لینک زیر استفاده کنید. در ضمن برای دیدن بعضی از فولدر ها در مسیر هایی که بالا ذکر کردم باید گزینه Show Hidden را فعال کنید چون بعضی هاشون Hidden هستند.
کد:http://www.mediafire.com/?1vun5bb86l59l39
طریقه نصب :فایل از حالت فشرده خاج کنید و فولدر dlcs رو کپی تو فولدر pc . دقت کنید که برای استفاده از این dlc ها باید از همین کرک اسکیدرو استفاده نمایید، اگر ندارید از لینک زیر دانلود کنید.
عجب پستی نوشتما!! :31:کد:http://gf.wiretarget.com/ma/sr-mafia2f.7z
موفق باشیــد
شما پول کم داری منظورش این هست که باید ماشین ها رو ببری پیش b تا اونارو پرس کنی یا اینکه از مغازه ها دزدی کنی تا 55000دلار رو به دست بیارینقل قول:
واقعا بازی خیلی عالیه .من در مرحله 14 هستم .ان شا الله به زودی تمومش میکنم.
سلام
ببخشید اگر سوالم بیجا بود
من این بازی رو هنوز نصب نکردم بیشتر تو کار gta سان آندریاس هستم
دوستم این بازی رو داره میخواد عکسهاشو استخراج کنه
آیا برنامه ای هست که بشه با اون عکساشو استخراج کرد مثل gta
سلام دوستان
چرا تو این بازی حرکت به جلو بر میگرده عقب و بلعکس؟
راهی برای درست کردن این قضیه هست؟
من تا وقتی این درست نشه نمی تونم بازی کنم ...
{لطفا راهنمایی کنید}
مشکل از کرکتونه. از کرک اسکیدرو استفاده نمایید. اینم لینک دانلودش:
http://gf.wiretarget.com/ma/sr-mafia2f.7z
منم این مشکلو داشتم رفتم توی ستینگ بازی جای w وs عوض کردم و درست شدنقل قول:
سلام
بالاخره تونستم چیت های این بازی رو پیدا کنم
برای استفاده باید حتما حتما C++ 2010 نصب باشه
.net frame work 4 هم باید نصب باشه
بعد اینو دانلود کنید
حتما یه جایی اکسترکتش کنید بعد بازی رو اجرا کنید وقتی داخل بازی شدید بیاید mafia2console رو اجرا کنیدکد:http://www.mediafire.com/?2eymsqwcs2uucnz
یک کنسول باز میشه از توش میتونید به زبان lua هر چیخواستید بنویسید بعد با موس روش بکشید که نوشتتون آبی بشه بعد از نوار بالا قسمت tools روی run selected code کلیک کنید و توی بازی میبینید که تاثیر میده
فعلا کد های خیلی کمی توسط برنامه نویس ها نوشته شده
مثلا اینو امتحان کنید نتیجه شو همون لحظه که برمیگردید به بازی میبینید
game.game:GetActivePlayer():InventoryAddMoney(100)
n
(اون n که پایین نوشتم رو نزنید)
میتونید به جای 100 که داخل پارانتزه 100000000 یا هر مقداری که میخواید به پول اضافه کنید رو وارد کنید
با این کنسول میتونید پلیس هارو غیر فعال کنید- به گاراژ ماشین اضافه کنید
و ...
[QUOTE=Transporter2009;5396815]البته مجله هاش ، مجله های بی خودی هستن اگه خیلی علاقه مند به دیدنشون هستید و حوصله از اول بازی کردن رو هم ندارید، سیو کامل بازی رو به همراه اون مجلات از لینک زیر دانلود کنید.
اینم مسیری که باید این سیو رو جایگزین سیو خودت بکنیکد:http://www.4shared.com/file/k588cyi7/Mafia_II_save_game_with_mag.html
محل ذخیره سیو ها تو ویندوز سون اینجاست
C:\Users\* * * *\AppData\Local\2K Games\Mafia II
ویندوز من 7 هست سیوام کجا میره؟؟؟ من سیوی که دان کردم بدش توی محل سیوای خودم باید بریزم؟؟یه سوال دیگه این آموزشی که واسه نصب هست به چه دردی می خوره؟؟؟؟
سلام دوستان
من کرک اسکیدرو رو نصب کردم و بازی روان و خوب اجرا میشه و مشکلی نداره ولی یچیزی هست که نمیذاره بازی کنم ، بعد از هر چند ثانیه بازی برای دو ثانیه (تقریبا) مکث می کنه ، گفتم شاید از کرک سی دیم باشه ولی با تعویضش به اسکیدرو هم درست نشد. اصلا نمیذاره بازی کنم مخصوصا در پایان مرحله اول که باید با رگبار کار کرد همش مکث می کنه ، میشه بگید مشکل از چیه و چجوری درستش کنم ؟
ممنون
تو چپتر یازده بعد از اینکه میرم خونه جویی دیگه نمیتونم بیام بیرون ، در باز نمیشه ! خود جویی هم فقط جلوش وای میسته ، چیکار کنم ؟ کرکم رو عوض کنم ؟
کرک عوض کنم سیو ها که نمیپره
این لینکش خرابهنقل قول:
سلام دوستان
"DLC های پنجگانه مقدماتی بازی"
رو از پست دوم دانلود کردم. می شه یکی بگه این 5 تا پوشه چی هستن و اگه اینارو بریزم سیوم همچنان کار می کنه (سه چهار چپتر رفتم.)
مرسی
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
دوست من آنتی ویروس رو غیر فعال کن تا بتونی دانلود کنی. البته فایل ویروس نداره خیالت راحت. به خاطر سایتشهنقل قول:
دوستان یکی که اینترنت پر سرعت داره کرک رو یه جای دیگه آپلود کنه چون ازین آدرس بعضی آنتی ویروس ها گیر می دن.
من Avast دارم. مجبور شدن غیر فعالش کنم تا بتونم دانلود کنم.
مرسی
بازی رو تموم کردم با حال بود بهش 8.5 میدم مخصوصا چپتر اخر عالی بود
با سلام.
به نظر من چپتر آخر آسونتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم.
اگه تو نسخه یکش یادتون باشه تامی باید میرفت تو یک موزه اگه اشتباه نکنم. که درگیریها اونجا خیلی شدید تر و سخت تر بود.
طوری که من بارها و بارها میمردم تا بلاخره تونستم تمومش کنم.
اما حالا اونو با چپتر آخر سری دوم مافیا مقایسه میکنم میبینم خیلی راحتر بود حتی راحتر از 14 چپتر قبلش !
سپاسگذارم.
سلام خدمت دوستان گلم.
راستیتش من مشکلم از جنس مشکلات شما نیست.من دنبال فیلم هایی هستم که حین بازی پخش میشه ؛ اما توی MAFIA II/PC/SDS/VIDEO نیست ؛ خیلی درگیرم ، خواهشا یه نفر کمک کنه که کجاست و اگه نرم افزا خاصی می خواد بذاره واسه دان.
در ضمن ؛ دوستان اگه میشه بگید که آیا میشه آبجکت های بازی رو یک به یک در محیط ویندوز پیدا کرد یا نه؟
مثلا لیوان،تابلوهای روی دیوار و ...
خیلی نو کرتونم
دانلود سالم ترین کرک بازی :نقل قول:
دوست من آنتی ویروس رو غیر فعال کن تا بتونی دانلود کنی. البته فایل ویروس نداره خیالت راحت. به خاطر سایتشه
دوستان یکی که اینترنت پر سرعت داره کرک رو یه جای دیگه آپلود کنه چون ازین آدرس بعضی آنتی ویروس ها گیر می دن.
من Avast دارم. مجبور شدن غیر فعالش کنم تا بتونم دانلود کنم.
مرسی
نکته : فایل های پوشه کرک را دو فولدر PC کپی کنیدکد:http://tinyurl.com/2us5p3h