نقل قول:
نقل قول:
خوش به حالتون.نه بابا من روزانمو میگم انقددره..چرا انقدر کمه واسه من ؟ دلیلی داره؟
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
خوش به حالتون.نه بابا من روزانمو میگم انقددره..چرا انقدر کمه واسه من ؟ دلیلی داره؟
سرعت روزانه 128 با حجم 3 گیگ صبانت تو تهران چنده الآن؟
اگه از مرکز نبوت بفرمایین که چه بهتر.
سلامنقل قول:
برای من 115روزانه هست اما بعضی وقت ها بعد ار 1min میاد روی 55تا60
شبها هم از ماه7امد روی 5kالبته اولش 120هست اما بعدش ..............
الن کمی بهتر شده ومیشه با یک کاری شب ها بیشتردان کرد
من نظری هستم7757
سلام من حودا 4 ساله دارم از این شرکت تو مشهد استفاده میکنم . تقربا اطلاعات زیادی در موردش دارم
ولی یک مشکل دارم میخام بدونم کهLine Rate - Upstream و Line Rate - Downstream و من چهجوری میتونم تعقیر بدم
میدونم که نمیشه در حالت ادی و توست شبکه تعین میشه ولی من از طریق معولی نمیخام عمل کنم :31:
همون طور که میدونین اینا ماله سرعت انتقال اتلعات بینه modem و DSLAM هستش که توست DSLAM تعین میشه !
وقتی که شما line دانلود تون 2048 باشه پس نهایت سرعتی که میتونین برسین بهش 250 تا هست ! در شرایت خوب !
دقت کنین که من به محدودیتی که روی هر Acont میزارن کار ندارم از نظر سخت افزاری میگم :31:
جالبه که این و به پشتیبانی گفتم ولی به طرز وحشتناکی پیچوند ! :18:
اگه دوستان اطلاعاتی در مورد نفوز به DSLAM و تعقیر پورت دارن مارم بی نصیب نزارین :10:
توی شبکشون از این قطعات استفاده شده :46:
Huawei MA5600
Huawei MA5300
Mikrotik RB 450
تقربا کل اطلا عات شبکشونو دارم :13:
اگه کمکم کنین ممنون میشم به هر حال هممون از صبانت یم دیگه ! :31:
با سلام، من این رو (با روی باز) از مدیریت خواستم و پس از پیگیری های مکرر، بالاخره رسیدگی شد. :10:
البته مشکل من در اصل این بود که پروفایل مرکز ما G.DMT بود و پیشفرض براش 1024 رو تعریف کرده بودند، درحالی که مراکز دیگه +ADSL2 با نرخ 2048 نعریف شده بود.
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
امروز ترافیکم که 3ماهه 5گیگ بود تموم شد( زودتر از موعد) من هم 2باره شارژ کردم 3 ماهه 9 گیگ ولی با گذشت چند ساعت هنوز اضافه نشده اما توی ریز مصرف زده :
شارژهای رزرو شما B3R3 کنارش هم اسم کاریری
قبلاً 3ماهه 5گیگ رو شارژ می کردم بلافاصله اضافه می شد . می شد کانکت شد اما این دفعه نمی دونم چرا این قدر طول کشیده
چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز مودم را10minخاموش کن ودوباره روشن کن اگر مشکل کانکت شدن داشتی بزنگ به پشتیبانی
تا 100KB گفتم من محدودیت مه شما میزارین روی accont هاتونو نمیگم دارم سرعت بین مودم خودم و مخابرات و میگم گفت از تهران تعین میشه !نقل قول:
اخه اگه بخان همچی از تهران تعین شه که که پس اینا رو برای چی گذاشتن گذاشتن که بگن از مرکز ؟
البته خوب مال شما 1024 بوده ولی من چیزی میخام که از ماله خودم بیشتر شه !
مال خودم اینجوری :
Line Rate - Upstream (Kbps):511Line Rate - Downstream (Kbps):2047
ولی بیشتر میخام :19:
کسی این چند روزه مشکلی با صبا نداره؟؟؟ , خیلی بد کانکت میشه ارور 651 و 734 و 731 میده دیشب هم شبانه کانکت نمیشد
سلامنقل قول:
شما اخر تونستی از g.mdt به adsl2+ تغیرش بدی؟!
دیشب روزانه نیز کاکت نشد چه برسه شبانهنقل قول:
نقل قول:
منم همین مشکل را دارم. فکر میکردم ارور 651 مال مودمم هست که انگار مشکل شما هم همینه.
ما هم که از طریق اینترنت شارژ کردیم پس از حدود 18 ساعت هنوز به حساب کاربری اضافه نشده و ارور 691 میده :19:
پشتیبانی تهران رو هم اگه پیدا کردید سلام مارو برسونید
2 تا دیگه از دوستام هم همین مشکل رو دارن خیلی بد کانکت میشه این مدتهنقل قول:
//
کسی اگه زنگ زد صبا به ما هم بگه مشکل چیه
سلام دوست عزیز. نه،لازم نبود. فقط مقدارش رو تغییر دادیم، G.DMT تا 12Mb/s جواب میده. خط ما حداکثر 10Mb/s رد می کنه.نقل قول:
نه، من پرسیدم که میشه محدودیتش رو برداشت و سقفی براش نگذاشت که حداقل بشه 1MB/s، که گفتند معذوریم چراکه از حد استانداردش خارج میشه (به عبارتی تابلو می شه) و مسئولیت داره! :13:نقل قول:
از من می پرسید تو مگه چی دنلود میکنی که اینهمه پهنای باند لازم داری؟؟:blink:
از طرفی کلیه مراکز کشور زیر نظر دفتر مرکزی تهران فعالیت می کنند و دفتر اصلی به تمامی تجهیزات مراکزشون دسترسی داره و از این طریق اونها رو کنترل می کنه.
با تشکر
سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
دوستان من حدود 7 روز است که با وصل شدن صبانت مشکل دارم . کسی از دوستان می تواند راهنمایی کند ؟
هنگامی که برای اولین بار وصل می شوم . می نویسه Connected اما انگار وصل نیستم . وقتی قطع و وصل می کنم درست میشه . کسی از دوستان می دونه مشکل از چیه ؟ ضمنا ویندوز 7 نسخه 64 است .
این مشکل خیلی برای شبانه دردسر شده .
منم همین مشکل را دارمنقل قول:
گویا شما هم مشهدی کدوم منطقه؟
بله به عمد این کارو کردن در نتیجه شبانه هر یک ساعت یک در میون دانلود نداره
سلام همشهری عزیزم :20:نقل قول:
من ابوطالب زندگی می کنم . نمی دونم کدوم منطقه است :31: . .... بر این صبانت که هر دفعه یک کلک می زند.
دیگه نمی دونم با این صبانت چکار کنم . حدود 7 روز است که این مشکل را دارم . تازه چند شب پیش که اصلا وصل نمی شد. الان هم یک ساعت در میان قطع است.
قربون همشهری عزیزم :40:
منم این مشکل رو داشتم با عوض کردن dns حل شد ، زنگ بزن پششتیبانی dns های جدید رو بگیر .نقل قول:
کلا صبانت هر روز داره بدتر میشه . دیگه هیچ امیدی بهش نیست .
منم 2 هفتس شبانه دانلود نمیکنه ! همش ارور پشت ارور !
از عمد کردن یعنی ؟ :دی
من تخلیه کردم و از مخابرات میخوام بگیرم.
بله مثل همیشه کاری از پشتیبانی بر نمیاد ! :27:نقل قول:
ما که خودمون دست به کار شدیم محدودیت و از روی Accont ام ورداشتم :46:
فقط چون از نظر سخت افزاری نمیشه از 250 تا بیشتر speed داشت نهایتش همونه دیگه :31:
ولی از اونجای که تو کشور ما رسم اینه که ادم به فکر خودش باشه نه به امید پشتیبانی که تعهد داره :13:
اکانت شبانه ام فکر کنم 6 ماهی هست که باهش وصل نشدم :31: چون هرچی مخام با همون اصلیه میگیرم دیگه لازم نیست !
:whistle:نقل قول:
شبانه دو شبه سرهتش فوق العاده رقته بالا 100کیلو بایتن در ثانیه شبی 1.5گیگ دان دارم
ببخشد ولی کم خالی ببندید چون هیچ جوره نمیشه سرعت رو دستکاری کرد و پهنای باند رو کم یا زیاد کرد اگه اینجوری بود که کلی پول امنیت شبکه و سرور نمیدادن:5:نقل قول:
مرگ بر صباتر امشب هم سرعت از 35 بالاتر نمیره:19:
چند شبه که دیگه نمیشه با دیسکانکت کردن تو ساعت 6:44 تا ساعت 7:44 کانکت موند. یعنی بعد از دیس کانکت کردن دیگه وصل نمیشه، برای کسه دیگه هم این ط.ری شده؟؟
......................
خاله 8مگ،یا حضرت عباس!
خیلی ببخشید ولی من گفتم تقریبا کل اطلاعات شبکه رو دارم :27: شما هم اگه شک داری به امنیت ISP تون بیاین تا ثابت کنم براتون :46:نقل قول:
تو محیط NET هیچوقت فکر نکن که امنیت داری ! :10:
:40:
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
جان !!!!!!!!!!! :18: 450 چی ! :18:نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
8MB :18: :18: چه جوری !نقل قول:
قضیه چیه داداشی؟نقل قول:
چطوری اینکارو کردی؟
یه راهنمایی میکنی ماهم بهره مند شیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این یک سال و نیم هیچ وقت اینقدر افتضاح نشده بود سرعتم! الان یک هفته ای میشه که وضعیت سرعت روزانه ام اینه!
مشهد - مرکز مخابرات پانزده خرداد.
Hey Boys!
بعد از مدتها اومدم.صبانت امشب خیلی داره حال میده هنوز که ساعت 10:10 صبحه دیسکانکت نکرده و دارم با دو تا سیستم که به مودم کومبو وصل کردم میدانلودم.رکورد دانلود تاریخ خودم رو شکوندم تا این لحظه جمعاًبالای 3.5 گیگ! ببینم تا ساعت چند دی سی نمیکنه :27:
الان منم با شبانه وصلم نکنه از اکانت روزانه ام کم کنه بعدا
تو سایتش هم نوشته کاربر در حال استفاده نیست
همین جور تا میتونی دانلود کن که هیچی کم نمیکنه.نقل قول:
من تا الان کلی دانلود کردم :21: مفتِ مفت
دوستان مطمئن از اکانت کم نمیشه؟:31:
خوب ربطی نداره بهم :46: وقتی با یوزر پسورد شبانه کانکت شدی مگه میشه از روزانه کم شه؟ مثل اینه یکی دو تا کارت اینترنت مختلف داره با یکی کانکت شه از اون یکی کم شه!:18:نقل قول:
بهر حال تا ساعت 14:20 با شبانه وصل بودم و حدود 5.8 گیگ گرفتم:5:
نکنه هر روز این بساط برپاست و ما بیخبریم؟
یکی DNS صبانت داره بده به ما ؟ 20 روزه شبانه فقط ارور میده ! اعصاب نذاشته جون شما :دی
مخلصیم .
تا ساعت چند شبانه وصل میشد ؟ :31:
خدا کنه فردا هم همینوطور باشه :41:
6:45، یه سوال دیگه؛ 1 ساعت دیسکانکت برداشته شده؟
دیشب با هر یوزر و پسووردی کانکت میشد صبانت !! من حدود ساعت 2:50 فهمیدم و بجای یوزر نیم و پسوورد چرت و پرت نوشتم و کانکت شد تا صبح روز بعد 4.3 گیگ هم دانلود کرد و بعدش قطع شد.
ولی سرعت روزانه ام به شکل عجیبی کم شده. یک هفته ای میشه که شده 7 کیلوبایت در ثانیه!
من امروز همش کانکت میشدم ولی ارسال و دریافت نداشتم کس دیگری هم این مشکل را داشت