خوبه اما dns سرور رو هم حتما باید فعال کنید حالا یا کمودو یا نورتون یا کلر کلود و .....نقل قول:
موفق باشید
Printable View
خوبه اما dns سرور رو هم حتما باید فعال کنید حالا یا کمودو یا نورتون یا کلر کلود و .....نقل قول:
موفق باشید
سلام.. دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین
comodo internet security
comodo firewall only
comodo firewall with optimom security
comodo firewall with maximum security
دقیقا چیه و با نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
دفاع پیشگیرانه یا proactive defence کمودو تو کدوم محصول بالا هست ؟
نسخه comodo internet security رو تنها نصب کنید. با تنظیماتی که در پست دوم هست نرم افزار رو تنظیم کنید.نقل قول:
proactive defence جزئی از تنظیماته که بعدا شما افزایش یا کاهش میدید.
پست اول و دوم تاپیک کاملا راهنمایی تون میکنه. مطالعه کنید.
موفق باشید
دکتر عزیز سلامنقل قول:
من پرسیدم فرقشون چیه و هر کدوم چه آپشنهایی به ما میده
نپرسیدم چه جوری نصبش کنم که... من کجای پستم گفتم تصمیم دارم نصبش کنم ؟
از زحمات بیدریغ شما سپاسگزارم :11:
شما با انتخاب از بین این 3 گزینه یک سری تنظیمات رو برای قسمت پرواکتیو کمودو انجام دادید.نقل قول:
Firewall only : خاموش بودن HISP
Firewall with Optimum Proactive Defense: دقت HIPS متوسط
Firewall with Maximum Proactive Defense: دقت HIPS حداکثر
توی تنظیمات پست دوم بخش سومی اعلام شده و مناسب ترین گزینه هم هست.
چه اینجا انتخاب کنید چه بعدا طبق تنظیمات پیش برید تفاوتی نمیکنه.
موفق باشید
منظور از Optimum Proactive Defense در واقع اعمال تنظیمات دستی و پیشین کاربر هستش نه دقت متوسط HIPSنقل قول:
در واقع سه حال فوق شامل : خاموش کردن HIPS - اعمال تنظیمات دستی یا پیشین در HIPS - اعمال حداکثر تنظیمات سخت گیرانه HIPS
من متوجه نشدم این جمله چه مفهومی رو داره: اعمال تنظیمات دستی یا پیشین در HIPSنقل قول:
اما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firewall with Optimum Proactive Defense - Selecting this option will install the packet filtering Comodo Firewall with Defense+. Defense+ is installed with optimum protection settings. This also sets the default configuration for security settings to optimum level. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details on default protection level.
دوستم خوبم اگر این متن رو خونده باشین قسمتی که قرمز کردم گفته شده این گزینه به طور پیش فرض انتخاب شده نه این که این گزینه تنظیمات پیشین کاربر یا پیش فرض رو میاره. این گزینه ها در مراحل نصب هست.
کامل تر بگم:
این همان انتخاب بین گزینه های زیره:
که به طور پیش فرض internet security انتخاب شده ، یعنی سوالات HIPS متوسط و آلارم ها فقط برای تغییرات زیاد و کلی هست : آلارم ها از اتفاقات کوچک دده نمیشه ===> دقت HIPS متوسط
موفق باشید
با سلامنقل قول:
جناب دکتر مختصرو مفید و درست جواب را دادند. ولی چون پیغام فرستادید اینجا نظر خودم را میدهم:
comodo internet security= اگه منظورتون نصب نرم افزار امنیتی کومودو اینترنت سکوریتی است =(آنتی ویروس) و (فایروال) و (+Defense)نقل قول:
دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین :
comodo firewall only=فرض میگیریم که شما فقط قصد استفاده از فایروال را دارید= (فایروال) و (+Defense با تنظیمات پیش فرض خاموش)
comodo firewall with optimom security= (فایروال) و (+ Defense با تنظیمات پیش فرض ملایمتر)
comodo firewall with maximum security=(فایروال) و (+Defense با تنظیمات قویتر)
در نصب آپشنها فرقی ندارند.( ولی اگر اینترنت سکوریتی را نصب نکنید آنتی ویروس را ندارد.)نقل قول:
نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
نکته: فقط فرقشان در تنظیمات پیش فرض است ولاغیر.ولی همینطور که ذکر شد چون تمام آپشنها نصب
میشوند شما میتوانید وارد تنظیمات کومودو بشوید و آنرا هر طوری که دوست دارید تنظیم بکنید.
در محصول نباید بگویییم؛ بلکه باید بگوییم در کدام تنظیمات؛؛ جواب:نقل قول:
COMODO-Proactive Security بالاترین تنظیمات را به شکل پیش فرض برای شما درست میکند.
نکته: همه این تنظیمات کومودو برای این است که کاربر با یک کلیک بتواند تنظیمات مورد نظر را داشته باشد. ولی
همه اینها را دستی هم میتوان ساخت.مثلا من میتوانم اول تنظیمات COMODO-Internet Security را فعال کنم بعد
بروم در تنظیمات کومودو و تنظیمات را دستی بهینه بکنم و حتی از حالت پرواکتیو هم بالاتر ببرم.
نکته: بهترین تنظیمات را خودتان باید با توجه به نیازتان درست بکنید.:11:
در خود فروم کومودو عنوان شده
Optimum are your custom, learned rules
همچنین اولین بار که این عبارت در کومودو وارد شد بدین معنی بود
Optimum Security is the configuration you imported from CFP 3.0
http://forums.comodo.com/install_setup_configuration_guides/which_configuration_should_i_chose_how_to_change_c onfigurations-t29866.0.html;
در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیست
البته تفاوت دیگه
When you install Comodo Firewall, you're given a choice of whether to install
only the basic firewall,
the "Firewall with Optimum Proactive Defense" (which also protects against malware which can bypass firewalls),
or the Firewall with Maximum Proactive Defense+, which does what "Firewall with Optimum Proactive Defense" does, plus protecting against "leaks"--information about things such as open ports on your PC being sent out over the Internet.
.
دکتر ناظر انجمن هست و حرف الکی نمیزنه . پاچه خواری نکردما :31: متهمم نکنید .نقل قول:
سوال من :
سلام.. دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین
comodo internet security
comodo firewall only
comodo firewall with optimom security
comodo firewall with maximum security
دقیقا چیه و با نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
جواب دکتر هانیبال :
شما با انتخاب از بین این 3 گزینه یک سری تنظیمات رو برای قسمت پرواکتیو کمودو انجام دادید.
Firewall only : خاموش بودن HISP
Firewall with Optimum Proactive Defense: دقت HIPS متوسط
Firewall with Maximum Proactive Defense: دقت HIPS حداکثر
توی تنظیمات پست دوم بخش سومی اعلام شده و مناسب ترین گزینه هم هست.
چه اینجا انتخاب کنید چه بعدا طبق تنظیمات پیش برید تفاوتی نمیکنه.
نظر شما چیه ؟ حرف دکتر رو تائید میکنید ؟
دوست عزیز شما اگر firewall only رو انتخاب کنی فقط ورودی وخروجی شبکه تحت کنترلت خواهد بود و میتونی کارهایی از قبیل تنظیم rules و قطع کردن اتصالات و دسترسی به پورتها رو انجام بدی و محدود کنی
اگر internet security رو انتحاب کنی کاملترین حالت هست و بهترین proactive رو داری . یعنی firewall + defence plus + antivirus به صورت فعال .
دو تا حالت دیگه آنتی ویروس باهاشون نصب نمیشه و فایروال به علاوه ی دفنس+ در دو حالت کامل و مینیموم نصب میشه .
با سلام
شما فرض کنید دو کاربر یکی فایروال کومودو را با تنظیمات Optimum نصب کرده و نفر دوم با تنظیمات Maximum و بعد از نصب هم به تنظیمات دستی نزدند. . . سوال؟ کدامیک تنظیمات دلخواه را اعمال کردند؟؟؟!!!نقل قول:
در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیست
=====
اگر بخواهیم از تنظیمات دلخواه حرف بزنیم :
من روی سیستمم کومودو اینترنت سکوریتی دارم و از هیچکدام از تنظیمات پیش فرض استفاده نمیکنم و خودم تنظیمات مورد نظر خودم را اعمال کردم . و اگر کسی از من بپرسد تنظیمات کومودوی شما چیه میگم تنظیمات Jadda :
خوب این تنظیمات چه جوری ین ؟نقل قول:
همین تنظیماتی که توی همین تایپیک بهش اشاره شده؟
من از لحاظ نگارش Level مزبور و منعطف بودنش گفتم در حالیکه در حالت ماکسیسم محیط سفت و غیرقابل انعطافی داریمنقل قول:
در حالت ماکسیسمم فایروال کومودو همه پورت ها (حتی پورت های غیرضروری) رو تحت پوشش قرار میده ولی در حالت Optimum چینین چیزی نیست
شما می تونید حالت Optimum رو تنظیم کنید ولی در حالت ماکسیمم خیر
اصولا Optimum به معنی بهترین حالت یا مطلوب ترین چیز عنوان میشه
در کومودو در حالت Optimum ضمن داشتن بهینه ترین تنظیمات امکان تغییرات به کاربر در هر سطحی داده میشه (بدون نیاز به ساختن پروفایل جدید)
این تعریفی بود که از ورژن 3 وارد شد و من نمیدونم این تعریف در ورژن جدید عوض شده یا نه !
اون جمله اول هیچ مفهومی رو در بر نمیگره در ضمن این جمله رو یک کاربر عادی اون هم سال 2008 که احتمالا تعداد پست هاش تک رقمی یا دو رقمی بوده توی فروم کمودو گفته ، برای استناد به فروم کمودو گاها پست های مدیران قابل استناد نیست چه برسه به یک جمله نامفهوم یک کاربر عادی.نقل قول:
من فکر میکنم اگر جمله های خودتون سعی کنید براش یک مفهوم پیدا کنید اون اشتباهی که توی ذهنتون ایجاد شده رفع میشه. یعنی ببینید توی تنظیمات Optimum چه تنظیمی رو میتونید انجام بدید که توی تنظیم ماکس نمیتونید. ( همچین چیزی وجود نداره پاین توضیح میدم )
نکته اول اینه که در تمام حالات فایروال کمودو تمامی پورت هارو زیر نظر میگیره. نکته دوم تفاوت Firewall with Optimum Proactive Defense و Firewall with Maximum Proactive Defense فقط در HIPS هست به کلمه Proactive دقت کنید.نقل قول:
در حالت ماکسیسمم فایروال کومودو همه پورت ها (حتی پورت های غیرضروری) رو تحت پوشش قرار میده ولی در حالت Optimum چینین چیزی نیست
شا می تونید حالت Optimum رو تنظیم کنید ولی در حالت ماکسیمم خیر
اصولا Optimum به معنی بهترین حالت یا مطلوب ترین چیز عنوان میشه
در کومودو در حالت Optimum ضمن داشتن بهینه ترین تنظیمات امکان تغییرات به کاربر در هر سطحی داده میشه (بدون نیاز به ساختن پروفایل جدید)
نکته دوم help کمودو گزینه Optimum رو کاملا واضح توضیح داده و اصلا این چیزی که مد نظر شماست وجود نداره. لینک رو قبلا بهتون دادم به غیر از این که خودم تجربه استفاده از 2 گزینه Optimum و Maximum دارم و با تفاوت آلارم های HIPS آشنایی دارم.
این تویضیح که صفحات قبل گذاشتم نه برای یک کاربر عادیه نه در سال 2008 داده شده.
Firewall only - This option is only recommended for experienced firewall users that have alternative Host Intrusion Prevention software installed on their systems. Selecting this option will install ONLY the packet filtering network firewall and not Defense+ (Defense+ is essential for blocking malicious software like worms and Trojans from making outgoing connection attempts). This isn't to say this option is an unwise choice (the network firewall is one of the strongest available - offering highly effective and configurable inbound and outbound protection) but it is important to realize that, on it's own, it does not offer the host intrusion protection as afforded by Defense+.
Firewall with Optimum Proactive Defense - Selecting this option will install the packet filtering Comodo Firewall with Defense+. Defense+ is installed with optimum protection settings. This also sets the default configuration for security settings to optimum level. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details on default protection level.
Firewall with Maximum Proactive Defense - This is the most complete option and offers the greatest level of security. Selecting this will install Comodo Firewall with Defense+. Defense+ settings are set to the highest protection levels. This also sets the default configuration for security settings to maximum level. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details on default protection level.
لینک منبع بالا:
،
با انتخاب گزینه Firewall with Optimum Proactive Defense در مراحل نصب شما پس از پایان نصب گزینه COMODO - Internet Security در configuration انتخب کردید.
یعنی :
COMODO - Internet Security - This configuration is activated by default, when both Antivirus and Firewall components are installed, i.e. the complete installation. Firewall is always set to Safe mode. But according to the malware scanning results performed during the setup process, if no malware is found, Defense+ is set to Clean PC mode. Otherwise, the default is Safe mode. In this mode,
- Image Execution Control is disabled.
- Computer Monitor/Disk/Keyboard/DNS Client access/Window Messages are NOT monitored.
- Only commonly infected files/folders are protected against infection.
- Only commonly exploited COM interfaces are protected.
- Defense+ is tuned to prevent infection of the system.
به طور خلاصه بگم توی این تنظیمات HIPS از آلارم های کوچک و اتفاقات کوچک و safe صرف نظر میکنه و به همین دلیل گفته شده option که یعنی بـــهــــیـــنـــه
لینک منابع بالا حتما بخونید:
نکته آخر که شاید اشتباه شما از اینجا ایجاد شده اینه که اگر لینک بالا رو باز کنید زیر هر تنظیمی یعنی زیر فایروال ، اپتیموم و ماکس این جمله نوشته شده :
و احتمالا زمانی که دنبال مطلب Firewall with Optimum Proactive Defense بودید این جمله بالا رو خوندید و اشتباها تصور کردید فقط در option شما قادر به تنظیمات شخصی هستید.نقل قول:
If you wish to switch to Proactive Security option, you can [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the option using My Configurations interface.
که در واقع این چنین نیست اگر یک بار دیگه به لینک بالا برگردید این حالت برای هر 3 نوشته شده : )نقل قول:
از این کامل تر نمیتونستم بنویسم و فکر میکنم دیگه سو تفاهمی نباید باقی بمونه.
موفق باشید
راستش با یکی از کاربران فعال سایت کومودو تماس گرفتم آدرس زیر رو داد
https://forums.comodo.com/empty-t41981.0.html
Maximum Proactive will enable everything (Image Execution, Keyboard/Monitor/Windows Messages/DNS-Client Service and explorer.exe in Computer Security Policy is Custom).
Optimize is the reverse, it will disable the above and explorer.exe will be set as "Windows System Application". It's not a security risk
Max Proactive is really for Advanced users. If your running another AV you can choose Optimum.
عنوان کرد که ماکسیمم صرفا برای کاربران حرفه ای هستش و البته کسانیکه آنتی ویروس دارند Optimum گزینه بهتریه
من چرا گفتم که حالت Optimum برای تنظیمات دستی و وارد کردن تنظیمات هستش بخاطر تاپیک زیر
https://forums.comodo.com/empty-t22247.0.html
من چند سال پیش که کومودو استفاده میکردم یه سوال برام پیش اومده بود اصلا Optimum Security چیه و تفاوتش Network Security چی هستش
اون زمان تاپیک مزبور رو پیدا کردم (امروز سرچ کردم دیدم هنوز پابرچاست) ... اینگونه شد چنین برداشتی از این حالت برام صورت گرفته
سلام
من CIS نسخه 5.0.163652.1142 روی سیستمه نصبه و اپدیتش هم روی 7559 و دو هفته ای میشه که اپدیتش نکردم.
حالا که دکمه اپدیت رو میزنم کومودو شروع به دانلود کل فایل اپدیت (138 مگ) میکنه.
مشکل کجاست؟
ممنون
سلام خواستم بپرسم ایا
این کومودو خوب هست یا نه؟
چون میخوام نصبش کنم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من یه چیزی بگم(شخصه نه سر پیازم و نه ته پیاز)
ولی خدمتتون عرض کنم فروم یه محل برای بحث و تبادل نظر است!! و نه منبع معتبر و مورد تایید!! چه فروم کسپر و چه کمودو و چه پی سی ورد
مثلا من در مورد یه چیزی اطلاعاتی میدم و ممکنه غلط باشه..> که خودتون اونروز تویه تاپیک کسپر گفتید که ورژن فینال اومده!(نظر من اشتباه بود)
.......
لطفا منبع معتبر بدید مثلهdrhaniball
ممنون.
سلام آقا یه کمک به ما هم بکنید!!
من می خوام دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم ولی از تنظیمات و منوهای نرم افزار سر در نیاوردم لطفا کمکم کنید
من یه نسخه 5.3.18 فایروال کومودو رو دارم
ممنون
راه اول:نقل قول:
سربرگ فایروال ---> Firewall Behavior Settings ----> سربرگ جنرال ---> نوار کشویی رو روی گزینه زیر بذارید:
با این کار هر برنامه های که بخواد به نت وصل بشه از شما اجازه میگیره.
راه دوم:
سربرگ فایروال روی define a new blocked application کلیک کنید و نر مافزار مورد نظر رو اد کنید تا بلاک بشه.
موفق باشید
نقل قول:با سلاماگر تاکنون برنامه مورد نظر به نت وصل نشده بود از همان روشی که دکتر فرمودند استفاده بکنید.ولی اگر برنامه مورد نظر به نت وصل شده بود و ما اجازه دسترسی به اینترنت را داده بودیم و کومودو برایش رول ساخته بود:وارد بخش Firewall بشوید و قسمت Network Security Policy و سربرگ Applicatio Ruls و برنامه مورد نظر را انتخاب
کنید و دکمه Edit را بزنید و Use a Predefined Policy را انتخاب کنید و از نوار کشویی Blocked Application را انتخاب
کنید و در پایان هم Apply و OK و تمام.
براي منم همچين چيزي اتفاق افتاده. ظاهرا ديتابيس بعد از چند روز بروز نكردن بايد از نو بروز بشه. اگه راه حلي وجود داره اساتيد توضيح بدن.نقل قول:
با سلامنقل قول:
من چون همیشه کومودوم آپدیته این مشکلو نداشتم.ولی سعی میکنم مدتی کومودو را آپدیت نکنم و بعد ببینم چی
میشه. آیا دچار این مشکل میشم.و سعی میکنم راهی براش پیدا کنم.
مثلا چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که مثلا تاریخ سیستم رو برگردونم به آخربن روزی که کومودو را آپدیت کردم. .
یا آخرین بکابی را که از کومودو گرفتم را دوباره جایگزین فایل bases.cav بکنم . .
یا ...
سعیم را میکنم.
چرا كمودو ويروس زير رو شناسايي نميكنه:
رمز: 123کد:http://up.--------.com/images/5ccellvobf3v7pm7lik4.rar
سيستمم ويروسي شد و موقع بالا اومدن Explorer نميآد و با Task Manager اين فايل اجرايي رو اجرا ميكنم و صفحه دسكتاپم رو مشاهده ميكنم.
شاد باشيد :40:
you must make sure virus.exe is a safe application bfore allowing this requestنقل قول:
تست با فایروال کمودو.
من به صورت افلاین اپدیت کردم ولی دوباره از اول داره ۱۳۸ مگ اپدیت میکنه
قبلا کار میکرد الان تغییر کرده؟
روش جدیدی نداره؟
نقل قول:نقل قول:تغییر در ساختار آپدیت ها !نقل قول:
لینک پست اول:
حجم در این لحظه: 138.86کد:http://download.comodo.com/av/updates50/sigs/bases/bases.cav
لینک برای آخرین نگارش:
حجم در این لحظه: 137.46کد:http://downloads.comodo.com/av/updates51/sigs/bases/bases.cav
پس از این به بعد بجای لینک پست دوم لینک زیر:
احتمالا نسخه های جدید که هم با دانلود از سایت حاصل میشه و یا آپدیت آنلاین باعث میشه دیتابیس قبلی شناخته نشه.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان
بنده هم سیزده روز پیش در همین تاپیک و پست شماره 2088 عرض کردم که برای دریافت آخرین و کاملترین آپدیت کومودو دوستان
چیکار بکنند. ولی مثل اینکه دوستان فقط صفحه آخر هر تاپیک رو میخونند.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5900446&postcount=2088
ضمناً دوستان سعی کنند هفته ای دوبار از فایل bases.cav که در مسیر پیش فرض :
C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
قرار دارد ،کپی جدید بگیرند.یک دقیقه هم زمان نمیبره.این کار باعث میشه که اگر ورژن جدید کومودو را نصب کنید چون آخرین bases
را با آخرین تغییرات دارید ،به راحتی کومودو را آپدیت آفلاین بکنید و هیچ مشکلی هم نداشته باشید.
برای آپدیت آفلاین کومودویی که در سیستم دیگری نصب است هم از همان بکابی که در سیستم خودتان دارید استفاده بفرمایید.:11:
با سلامنقل قول:
اگه قرار باشه وقتی کومودو مخربی رو نشناخت ما به راحتی ویروسی بشیم ،باید در این تاپیک رو گِل گرفت.:21:
من آنتی ویروس کومودو را خاموش کردم (با فرض اینکه نمیشناسد) و روی فایل دابل کلیک کردم:
همینطور که میبینید اتوسندباکس میشه.و از آلودگی خبری نیست.
مگر ما اشتباه کنیم.یعنی روی قسمت Don't isolate it again کلیک کنیم.با این کار فایل را به لیست سفید کومودو اضافه کردیم و . . .:41:
بنابراین تا از سالم بودن فایل مطمن نشدیم آنرا از سندباکس خارج نکنیم.:11:
=======
ویرایش:
ضمناً دوستان سعی کنند هر چند وقت یکبار سری به بخش +Defense و قسمت Trusted Files بزنند و فایلهایی را که به عنوان سالم به کومودو معرفی کردند را چک بکنند.اگر فایل مشکوکی دیدند تجدید نظر بکنند.
دوستان برای استفاده از فایروال comodo باید internet security رو نصب و بعد بخش آنتی ویروسش رو غیرفعال کنم یا میشه فقط فایروالش رو نصب کرد؟
آنتی ویروس نود 32 دارم...با این حساب لازمه از قابلیت defence+ و sandbox استفاده کنم...اینا تداخلی با کار آنتی ویروس ندارن؟
این برنامه قابلیت شناسایی malware و spyware هم داره؟!
تشکر از راهنماییتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع اینستال ، فقط گزینه ی firewall only رو تیک بزن تا تداخل پیدا نکنه . بعضی از گزینه های defenece+ رو استفاده کنی بهتره مثلا همین sandbox که گفتی و dns server یا cloud scsnنقل قول:
بله اگر internet security رو بریزی malware و spyware هم شناسایی میکنه (ولی باید در این صورت آنتی ویروس nod32 رو پاک کنی)
اگر هم فایروال خالیش رو بریزی ، از طریق cloud scannig موجود در defence+ بعضی از malware ها و spy ها رو شناسایی میکنه .
خوب قدیما اینجور نبود مثلا ۲ ماه پیش اپدیت رو کپی کردم بعد ۱ ماه همون فایل قدیمی رو کپی میکردم ولی هیچ مشکلی پیش نمیومد الان اینجوری که شما میگی هر روز باید کپی جدید گرفتنقل قول:
روش خیلی خوبی نیس:41:
نقل قول:
سلام
شما تو اون پست كه ادرس دادين فرمودين 3 روز يك بار و اينجا دارين ميگين 2 هفته يكبار. بالاخره كدوم؟!:31:
بعدم اينكه شما خودتون باشين ميشينين 250 صفحه فروم رو بخونين؟ وقتي حجم مطلب بالا ميره سخت ميشه خوندنش. من چند روزي هست كه اين مطلب رو هر روز دارم سر ميزنم و مطالب جديد رو مي خونم اما انتظار نداشته باشين چه من و چه ديگران بيايم بشينيم دونه دونه پست هارو بخونيم :13:
با سلام خدمت دوستان
اگه بخواهیم هر روز کپی جدید بگیریم بله خسته کننده میشه. ولی اگه کمی توجه کنید متوجه میشوید که اصلا نیازینقل قول:
الان اینجوری که شما میگی هر روز باید کپی جدید گرفت
به این کار نیست دلیلش رو پایین میگم.
نه؛؛ من گفتم: هفته ای دوبار؛؛ معنیش هم یعنی هفته ای دو بار، نه دوهفته یکبار:11:نقل قول:
اينجا دارين ميگين 2 هفته يكبار
=========
دو حالت را من اینجا فرض میگییرم و توضیح میدم:
اینکه من گفتم هفته 2 بار کپی بگیرید فقط و فقط جهت اطمینان عرض کردم.وگرنه این هم لازم نیست.
فقط زمانی نیاز است که از فایل bases.cav کپی بگیریم که بخواهیم از آن استفاده بکنیم و کومودو را آپدیت آفلاین بکنیم. . .
حالت اول:
بخواهیم کومودو را مثلا روی سیستم دیگری نصب بکنیم: انوقت کومودو را آپدیت میکنیم و بعد از فایل bases.cav کپی میگیریم .. .{میبینیم که نیاز نیست هر روز کپی بگیریم}
حالت دوم:
وقتی بخواهیم ورژن جدید کومودو را نصب بکنیم: باز هم اول کومودو را آپدیت میکنیم و از فایل bases.cav کپی میگیریم و ورژن جدید را نصب میکنیم و فایل bases.cav را جایگزین میکنیم(اینجوری میشه حدودا هر 4 الی 5 ماه . .)
{اینجا هم میبینیم که نیاز نیست هر روز کپی بگیریم}
====
دوستانی هم که فرمودند ما مدت زیادی(مثلا 15-20 روز) کومودو را آپدیت نکردیم و در آپدیت مجدد کومودو شروع به آپدیت از ابتدا نمود هم من فکر میکنم این اتفاق نادر باشه چون ما اگر هر برنامه ای را آپدیت نکنیم لااقل آنتی ویروسمان را همیشه آپدیت نگه میداریم.و فرقی هم نداره که از چه برنامه امنیتی استفاده بکنیم در کل همبشه باید اونو آپدیت داشته باشیم.. .
ولی در کل خودم سعی میکنم اینرا یک تستی بکنم ببینم راهی وجود داره.:13:
دوستان من از comodo استفاده میکنم چند وقتی هست و یه مشکل حاد برام پیش اومده که خیلی نگرانم کرده !:41:
اونائی که میتونن کمکم کنن ممنون میشم بیان این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5943661#post5943661
رفتار شناسی HIPS
همینطور که دوستان مطلع هستند +D کومودو دارای رفتار شناسی مناسبی است و در برابر فایلهای ناشناخته ، کومودو از این قابلیت استفاده میکند.در دو مثال عملی سعی میکنم توضیحاتی ارائه بدهم:
در عکس زیر یک مخرب که توسط آنتی ویروس کومودو شناسایی نشده اجرا شده و اوتوسندباکس گردید، برای اطلاع از نظر کومودو در برابر این فایل میتوانیم مطابق عکس بر روی قسمت نشان داده شده کلیک کنیم و فایلهای فعال در سندباکس را مشاهده کنیم:
و در پنجره باز شده همینطور که مشاهده میشود زیر عنوان Verdict که کومودو نظر خود را بیان میکند نوشته شده است:Suspicious ؛ یعنی کومودو از روی رفتار شناسی به فایل اجرا شده مشکوک است.و احتمال بسیار قوی فایل یک مخرب است.
پیغام واضحتر همان فایل به صورت پیغام زیر نشان داده میشود:
==
و مثال بعدی:
. . . و باز پیغام مشخص ترش این عکس است:
==
این عکس :
اینجا یک مخرب اجرا میشود و اوتو سندباکس میشود و کومودو نمیتواند از روی رفتار شناسی تشخیص بدهد و در زیر عنوان Verdict نوشته شده است Unknown ؛ در برابر این فایلها: تا سالم بودن فایل برایمان مشخص نشده است به عنوان فایل سالم به کومودو معرفی نخواهیم کرد.
نتیجه:هر وقت کومودو فایلی را برد توی سندباکس حتما سری به بخش Verdict بزنیم.
بعد مدتی در حدود سه ساعت و نیم ویروس یابی و اسکن در حدود یک میلیون و هفتصد هزار فایل توسط کمودو ،سیستم خودبه خود شات دان و خاموش میشه ،ایراد از چیه
با سلامنقل قول:
به نظرم این مشکل ربطی به اسکن کومودو نداره.راستی وقتی کومودو اسکن کرد، مخربی پیدا کرد یا نه؟
دلیل اول مشکل سخت افزاری به ذهن میرسه، مثلا مشکل برای هارد و وجود بد سکتور یا سی پی یو خیلی داغ کند یا مشکل رم یا مشکل برای پاور و ...
شما سیستم را کاملا تمیز کنید و گرد و غبار داخل کیس و روی سی پی یو و پاور . . . . را کاملا پاک کنید و اگر قطعه جدیدی مثل کارت TV نصب کرده اید را فعلا جدا کنید.
اگر هنگام خاموش شدن صدای تق از هارد شنیدی احتمالا مشکل از هارد یا پاور است.ببین کابل پاور خوب وصله و شل نباشه؟ یا فن سی پی یو خوب کار میکنه ؟
شایدم برنامه ای مثل تایمر و auto shotdown این کارو بکنه.
در کل از اینکه به کومودو ربطی داشته باشه احتمالش خیلی ضعیفه.راستی در کنار کومودو نرم افزار امنیتی دیگری به
شکل فعال که نداری؟اگر اینجوریه اونو یا پاک کن یا به شکل دیسیبل داشته باش.
بیزحمت آخرین ورژن کمودو و دیتابیسشو برام بنویسید