منم نوسان سرعت دارم پینگ تغییری نکرده اما ارتباط وقفه های کوتاه داره که باعث میشه صفحات دیرتر باز بشن مخصوصا وقتی چندین صفحه رو با هم باز می کنم...
+
پشتیبانی گفت آنتی ویروستو چک کن و تهش ویندوز عوض کن!:دی
Printable View
منم نوسان سرعت دارم پینگ تغییری نکرده اما ارتباط وقفه های کوتاه داره که باعث میشه صفحات دیرتر باز بشن مخصوصا وقتی چندین صفحه رو با هم باز می کنم...
+
پشتیبانی گفت آنتی ویروستو چک کن و تهش ویندوز عوض کن!:دی
سلام به همگی
اینجا کسی تونسته سرعت 256 از مخابرات بگیره. من الان 128 دارم از مخابرات بخوام 256 بگیرم مدارک چی میخواد؟
3 سوال دارم
تو تهران اینترنت ملی ارائه داده میشه؟
کسی از این سرویس گرفته؟ و قیمتهاش چطوره؟ (اگه وجود داشته باشه)
من گرفتم 512. کارت دانش جویی . حوزه. سپاهی. جانبازی.بسیجی فعال.پروانه شرکتنقل قول:
:18:نقل قول:
اطمینان داری با اینا میدند
اینترنت ملی میخوای چیکار ؟:18:نقل قول:
3 سوال دارم
تو تهران اینترنت ملی ارائه داده میشه؟
کسی از این سرویس گرفته؟ و قیمتهاش چطوره؟ (اگه وجود داشته باشه)
آدم تست کنه که بد نیست :20:نقل قول:
سهمیه دانشگاه و سهمیه استخدام کم بود، اینترنتم اضافه کردن :41:نقل قول:
اینترنت ملی میتونه یه مزیت بزرگ داشته باشه. اینکه چون کلا در محیط اینترنت جهانی در بعضی از موضوعات خاص و تخصصی محتوی فارسی خیلی کمه و آدم وقتی میخواد یه مطلب تخصصی یا کم یاب رو پیدا کنه به مشکل میخوره. در کنار این موضوع یعنی کمبود محتوای فارسی کارشناسی شده بحث فیل.ترینگ هم مطرحه که باعث میشه سایتهایی که عملا علمی-آموزشی هستن دسترسی بهشون خیلی کم بشه. اگه یه دیتابیس بزرگ و جامع برای محتوای فارسی ایجاد بشه میتونه تاحدود زیادی مشکلات جامعه دانشگاهی و پژوهشی کشور رو رفع بکنه. البته اگه به این منظور اینترنت ملی تدوین بشه وگرنه اگه برای تبلیغات و فروش کالا و sms و اینجور چیزها ایجاد بشه میشه گفت به جز حرام کردن پول من و شما چیز دیگه ای انجام نشده.
هــــــــی روزگار عجب مملکتی داریم :41:نقل قول:
به من با كارت دانشجويي هم 128 بيشتر ندادن ؛ ؛جلو خودم به جانباز 512 دادن؛حالا من دانشجو بيشتر به اينترنت نياز دارم يا جانباز؟اخر سر هم دعوا كردم
این قوانین حاکم بر جامعه ا ی ر ا ن می باشد . خودت فکرشو بکن یه نفر میره خودشو می کشه می خونه بهتر از همه هم جواب میده اخر کاری چی میشه ؟ شما برو شبانه بخون ؟ نمیدونم اگه این 8 سال دفاع مقدس نبود چه بهونه ای داشتن واسه این کارا . البته اینجا هر چقدر بخوای میدن 1 مگ هم میدن ولی کلی گفتم
بابا شما سر 256 512 دعوا میکنید. یک ساله که منطقه ما هنوز سرویس رو ارائه نداده ولی جالبه همون پارسال اسم نویسی میکردن و فرم پر میکردن.
بیخود ملت رو الاف کردن!
معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk:27:نقل قول:
نمی خوام به جانباز ها و شهدا و ... بی احترامی کنم ولی فکر کنم حق این نباشه که بیان این کارا رو بکنن . شهدا و جانبازها جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن جنگیدن نه برای اینکه adsl با سرعت بالاتر و ارزانتر و ... بگیرن . این کار و کردن که هر کس به حقش برسه .
بچه ها خواهشا بی خیال این بحث بشین ! :دي
البته درست ترین راه اینه که به همه بدن ! نه اینکه واسه 128 کیلو بیت بالا پایین تر باید خودتو بکشی !
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :دينقل قول:
معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :دينقل قول:
معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي
من یه اصلی دارم و بهش اعتقاد دارم.
الان وضعیت اینترنت تو مملکت ما خرابه.
اگه قرار باشه به همه 512 و 1 مگ بدن پهنای باند انقدر میاد پایین که سرعت میرسه قد دیال آپ.
پی میان محدود میکنن و به یه سری آدمای خاص میدن. کاری ندارم به کیا.
اگه زرنگ باشی. کار بلد باشی میتونی 512 بگیری. حتی با هیچ مدرکی.
تنها دلیلی که واسه سرعت بالا ( به قول خودشون قانون) بالاتر از 128 نمیدن نبودن بستر واسه پهنای باند بیشتر و قیمت بالایی تجهیزات و البته ضعیف بودن خصوص ارتباطی!
-
این بحثی هم که شما راه انداختین و شما دارین بخاطرش میسوزین.توی قانون هست که برداشته بشه! ( طرحش تو مجلس اومده. قراره تا حدودا 6 ماه دیگه یعنی اول مهر تمام صنف ها و کارها و هرچیزی که هست روال عادی خودش رو داشته باشه و پارتی بازی و امتیازی دیگه واسه اینجور آدما نباشه و به صورت شخصی ( مالی) ّبه خودشون تعلق بگیره!) راست و دروغش دیگه معلوم نیست!
فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.نقل قول:
پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.
میگم تو هر مرکز میدونید چند تا پورت موجوده ؟ امروز رفتم ثبت نام کردم برا تو نوبت بودن، نفر 931 ام شدم....میدونید برنامشون برا اضافه کردن پورت چطوری هست ؟!
من به این چیزاش کاری ندارم . من منظورم قوانین اسلامی واقعی بود . تو قوانین اسلامی هیچ کس بر دیگر برتری ندارد ( حتی شما دوست گرامی)نقل قول:
فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.
پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.
سلام دوستان
سرویس شما هم قطع بود؟؟؟؟
سرویس من از ساعت 11 تا الان قطع بود
الان هم که وصل شده به زور صفحه باز می کنه
بله قطع بود الان وصل شد - مركز مهديه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم تا الان قطع بود ...واسه چی ؟:24:
امروز رفتم یه 256 گرفتم . سرعت دانلود حدودا رو چنده . پینگ چنده و آیا خوبه یا نه ؟
یه مودم هم از خودشون گرفتم حوصله بازار رفتن رو نداشتم . مدلش HUAWEI - SmartAX MT882a هست . مدل خوبی هست .
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میشه همزمان دو کامپیوتر با مودم وصل باشن ، یکی از USB و یکی هم از LAN مودم .
ممنون .
این سرعت هم با کمی اصرار تونستم به راحتی بگیرم :دی
سلام.
یکی از دوستانی که سرویس 256 داره اگه میشه speedtest عکس بزاره.
من مشهد هستم ، 256 به کاربران خانگی نمیدن؟
این پست را اگر هم می خونید جدی نگیرید چون جواب اشتباه می باشد
فکر نکنم بشه . باید مودم مخصوص داشته باشی . مودم هایی که بیش از یک کارت شبکه میشه بهشون وصل کرد باید از اونا استفاده کنی . خودم می خواستم این کار رو بکنم باسیستم خونگی با یو اس بی و شبکه هم با لب تاب ، اول با خونگی وصل شدم بعد لبتاب را که وصل کردم سیستم خونگی اتوماتیک دیس شد ( منظورم اینه که اولویت با کابل شبکه است ) البته مودم من با مودم شما فرق می کنه (TP-LINK)نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میشه همزمان دو کامپیوتر با مودم وصل باشن ، یکی از USB و یکی هم از LAN مودم .
با سلامنقل قول:
خير دوست عزيزم نميدن
مگه اينكه نامه داشته باشيد از شركت يا دانشگاهي جايي
موفق باشيد.
با کارت دانشجویی میشه؟نقل قول:
کاردانی نرم افزار میخونم.
تا فردا میزارم . من خودم امروز گرفتم و فردا شب وصل میشه .نقل قول:
با کارت دانشجویی و کمی اصرار هم میدن ، آشنا هم که داشته باشین که حله .
نقل قول:
دوست عزیز شما ناخواسته با این جواب باعث گمراهی شدید.
مودمهایی که 2 پورت دارن یکی usb و یکی lan همزمان میتونن به 2 تا سیستم اینترنت برسونن.
اگه کسی نتونسته این کارو بکنه لابد راهشو اشتباه رفته. ولی این کار شدنیه و خیلی ها دارن از این روش به 2 تا سیستم توی خونه هاشون اینتزنت میرسونن.
1. دوستان با يك مودم دو پورت هم ميشه همزمان دو سيستم وصل بشن چرا راهنمايي الكي ميكنيد مردم رو من خودم در منزل همينكارو كردم
2. بچه ها از اونجايي كه مخابرات اي پي ها رو يكي ميبنده و قبا گفتم مراقب باشيد چون ديرگان ميتونند بيان سيستم شما اگر سيستمتون شير share هم باشه درايواش ديگه بدتر ميتونن ببنش حالا ببنيد چون مخابرات به هر سيستم يك آي پي نميده و همه طبق 192.168.0.1 بسته ميشن الان من در منزل شبكه خانگي دارم به سه سيستم اما ببينيد روي سيستم اول من كه آي پيش با آي پي شبكه همسانه ( همون 192.... ) هست ارور ميگيرم كه اين اي پي در شبكه وجود داره حالا
راه حلي بجز تعويض آي پي سيستم اولم نداريد كه اينو بشه حل كرد ؟ ديگه ارور نده
شرمنده نمیدونستمنقل قول:
دوست عزیز شما ناخواسته با این جواب باعث گمراهی شدید.
البته آخرش گفتم که مودم من فرق میکنه
یه تیکه آخرش هم می خواستم بنویسم یادم رفت و اون اینکه باتجربه تر ها جواب بدن شاید بهتر باشه
( آنچه من امتحان کردم رو کامل اینجا نوشتم ) ببخشید کلا اشتباه از من بود
نقل قول:
مودم شما هرچی که می خواد باشه فرقی نمیکنه همه مودمهایی که 2 پورت هستن میتونن به 2 تا سیستم همزمان اینترنت برسونن. تجربیات شخصی هرکس نسخه واحدی برای همه نمیتونه باشه.ممکنه من و شما هر دوتامون دقیقا از یه مودم داشته باشیم ولی شما با اون مودم مدام به مشکل بخورید و من هیچ مشکلی نداشته باشم.
به هر حال قبول اشتباه کردن خودش شهامت میخواد که شما دارید.
سلام
دوستان من مستاجرم و خط هم به نامم نیست و میخوام ADSL 128 از مخابرات بگیرم ...لطفا بگید هر چی لازمه انجام بدم... فقط قید صاحبخونه رو بزنید قضیه آتیشی میشه!:31:خواهش میکنم با تمام جزییات بگید:11:
من اشتباه کردم قبولنقل قول:
مودم شما هرچی که می خواد باشه فرقی نمیکنه همه مودمهایی که 2 پورت هستن میتونن به 2 تا سیستم همزمان اینترنت برسونن. تجربیات شخصی هرکس نسخه واحدی برای همه نمیتونه باشه.ممکنه من و شما هر دوتامون دقیقا از یه مودم داشته باشیم ولی شما با اون مودم مدام به مشکل بخورید و من هیچ مشکلی نداشته باشم.
به هر حال قبول اشتباه کردن خودش شهامت میخواد که شما دارید.
حالا می خوام بپرسم که آیا اینکهشما گفتید میشه به صورت همزمان با دو سیستم وصل شد به برنامه خاصی نیاز داره یا نه؟
و اینکه آیا میشه تنظیم کرد که سرعت هر کدام چقدر باشه؟
ممنون و باز شرمنده
تنها چیزی که لازم هست درایور پورت usb مودم . البته برای اون ویندوزی که دارید یعنی اگه ویندوز 7 دارید باید روی cd مودمتون درایور usb برای ویندوز7 وجود داشته باشه. یکی از سیستمها از طریق lan کانکت خواهد شد که هیچ مشکلی نداره. اون یکی سیستم هم باید روش درایور usb مودمتون نصب بشه بعد وقتی کابل بهش وصل شد بتونه کانکت بشه. مودم هم باید رو PPPoE تنظیم بشه تا هر وقت سیستمها روشن شدن اتوماتیک کانکت بشن.نقل قول:
در مورد تنظیم سرعت متاسفانه دقیقا اطلاع ندارم.
نقل قول:
سلام
- آخرین قبض تلفن پرداخت شده
- کپی شناسنامه مستاجر
- کپی کارت ملی مستاجر
- کپی اجاره نامه
نقل قول:
اطلاعات شما از اساس غلطه....
1- اون آی پی مخابرات نیست گت وی مودم شما هست
2- وقتی قراره بیشتر از یک سیستم وصل شه به مودم واحد باید ip ها در هر سیستم دستی وارد شه تا تداخل پیش نیاد.
3- ای پی استاتیک نیست اما دینامیک بودنش به معنی شیر نیست....در هر لحظه فقط یک مودم با یک آی پی در دنیای نت میتونه حضور داشته باشه و این اساس شبکه جهانی اینترنته .....
اگه مودم خاموش نشه و کاملا روشن بمونه مشکلی پیش میاد .
نقل قول:
هر چه بیشتر از سخت افزار کار بکشی عمر سخت افزار کم میشه
نه فقط مودم بلکه کل سیستم اگه زیاد روشن باشه عمر سیستم میاد پایین
البته زیاد مهم نیست چون بلاخره همه سیستمشونو تعویض می کنن دیگه هر چی میریم جلو تر سیستم های بهتری میاد بیرون.