برادران ایمانی و ماشین بازی:
واسه این بازی سیستم خفن لازمه؟
Printable View
برادران ایمانی و ماشین بازی:
واسه این بازی سیستم خفن لازمه؟
نقل قول:
نه!
این بازی انعطاف بالایی داره!رو اکثر سیستم ها جواب میده!
با یه کارت گرافیک 256 یا 512 معمولی و رم 1گیگ جواب میده!
با تشکر از اقا امیر و جک
فایل سیو بخوبی کار کرد و همه مراحل باز بودن
-----------
یک سوال دارم ، که این فایل تقلب که گذاشتین را اول باید اجرا کنم و بعد بازی را اجرا کنم :46:؟
آخه صداش روی اعصابه . نباید کلوزش کنم ؟
اول اجراش کن و بعد بازی رو اجرا کن خودش صداش قطع میشه یا روی sfx کلیک کن صداش قطع میشهنقل قول:
فک نمیکنم سیستم خیلی قوی لازم داشته باشه. به نظرم موتورش خیلی عالیه.
سلام
من بعد از MW ماشین سواری به این باحالی ندیده بودم !!! ( حتی Burnout ) ! البته هنوز هم جای Ronnie و Razor بلک لیست های 3 و 1 در بازی خالیه !!!
ولی خب هیجان پلیس بازی هاش تقریبا به MW می رسه !
ولی من یه مشکلی با این بازی دارم !
من الان همه مسابقات پلیسی و همچنین مسابقات معمولی را طلا گرفته ام و تا جایی هم که تونستم Bounty های ضمن مسابقات ( شامل داغون کردن ماشین های دیگر - جا خالی دادن هنگام دریفت و ... ) را گرفته ام و در هردو حالت پلیسی و مسابقات بازی اعلام کرد که تموم شده !!!!!!!!!! :31: ( یعنی credit آمد ! ) و کل مسابقات خاموش شده !
ولی الان من درجه پلیسی ام به 14 و مسابقات ام ( level wanted ) به 13 رسیده !!
برای رسیدن به 20 باید دوباره همون مسابقات قبلی رو تکرار کنم ؟؟؟!!!!!!!
یا باید در طول مسابقات عملیات محیرالعقولی !!!!!!! انجام بدم که بونتی بگیرم ؟؟!!!
مر30
ایراد اصلی این بازی هم نداشتن داستان و کوتاه بودن بازی هست.نقل قول:
دقیقا شما باید دوباره مراحل رو تکرار کنید و اول بشید تا بهتون بونتی بده ولی فایده نداره و تا آخرین level هم برید هیچ فرقی در روند بازی ایجاد نمیشه.
چه بد :41::41::41:نقل قول:
پس علی رغم حرف بعضی دوستان نمی توان گفت که این بازی جایگزین مناسبی برای MW هست !!
یادمه هر بلک لیست رو که رد می کردی این قدر انگیزه داشتی که همه مسابقات رو انجام بدی تا مسابقه بلک لیست بعدی باز بشه ولی در این بازی چی !!! در حالی که هنوز یک چهارم بازی از لحاظ LEVEL باقی مونده ، مسابقات ته می کشه !!!
دوستان من شیفت رو تمام کردم خیلی وقته الان هم میخوام نیدفور اسپید جدید بخرم به نظر شما اگه شیفت دو رو بخرم این رو هم بخرم یا ولش ارزش بازی کردن داره وقتی شیفت دو رو بخرم؟
shift2 رو بخری میندازیش سطل آشغالنقل قول:
ولی nfs hot pursuit واقعا معرکس
این بازی سیستمش کلااااا فرق داره با سری شیفت. سری hot pursuit برای رانندگی fun و با هیجان و سرعت بالا طراحی شده، در حالی که سری شیفت، یه جورایی شبیه ساز رانندگیه. HP بخری دستت رو میذاری رو گاز، با 170 تا دستی میکشی پیچ رو رد میکنی، سر یه پیچ یه نیش ترمز بزنی برات کل پیچ رو دریفت میزنه، نیتروس بزنی مثه چی سرعت میگیره. اما شیفت که خودت دیدی، حداقل شیفت 2 که من بازی کردم، اعصاب پولادین میخواد، ماشین به هر چیزی برخورد کنه = ریستارت کردن لول، قاعدتا اگه اول یه مرحله ای عقب بیافتی، تا آخر هم اول نمیشی، نیتروسش هم از دنیای واقعی هم بی اثر تره، به پیچ میرسی باید ترمز کنی و ...نقل قول:
به نظرم HP برای عشق ماشین هاست و Shift برای عاشقین رانندگی واقعی. تو HP چون لازم نیست ماشین رو بخری، تمام ماشین های بازی رو میتونی امتحان کنی
جدی؟:41: مگه شیفت 2 چشه؟نقل قول:
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
مگه شیفت هم نیتروس داره؟ شیفت یک هم داره؟ کدو دکمه رو باید بزنم؟نقل قول:
بگو چش نیست..........
hp منو برگردوند به دوران خوش اولین نسخه های nfs !! فوق العاده عنوان اصیلی بود گرافیک خوب به همراه هیجان تعقیب و گریز که تکنولوژی های جدید و ماشین های خوب به بهتر شدنش کمک کردن ....
آهنگ 30seconds to marsهم که دیگه با روحت بازی میکرد!!
اما شنیدم خیلی کوتاهه:13:درسته؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
از شیفت 1 هم بدتره؟نقل قول:
اصلا این دوتا قابل مقایسه نیست . اون یکی شبیه ساز و این یکی ارکید
آقا من هر کاری می کنم اولش سریال می خواد کنسل هم کهخ می زنم بازی بالا نمیاد
کرک هم کردم یعنی اونی که تا press any key میره.
دیگه دارم قاطی می کنم مگه سریال مال بازی آنلاین نیست ؟ پس چرا نمیاره؟
dirt 2 یا dirt 3 رو بازی کردی ؟نقل قول:
اونها هم خوبن
کنترل بازی از شیفت بهتره
روی pc ریختم بدون مشکل run شد ولی توی لپ تاپم سریال می خواد.نقل قول:
لپ تاپم 64 بیتیه امکان داره روی 64 بیت run نشه؟
شیفت 2 منظورته؟ من شیفت 1 رو بازی کردمنقل قول:
نه ربطی به نوع ویندوز نداره!!نقل قول:
بازی رو توی لپ تاپ کرک کردی؟؟
دقیقا توی لپ تاپ همون مراحلی رو رفتم که توی PC رفتمنقل قول:
من هر جا خوندم کسی مشکل سریال نامبر رو بعد نصب نداشته خودمم توی PC اصلا سریال نامبری وارد نمی کنم ولی راحت Run میشه
شیفت 1 منظورمه:20:نقل قول:
شیفت 2 خوبه؟
دوستان این بازی برای من کند اجرا میشه
مشخصات سیستم :
cpu :6500 dual
vga : 1024 geforce gt240
ram :2
یعنی سیستم من برای این بازی کمه ؟
کنترل بازی و محیطش شبیه به شیفت 1 هست اگه شیفت 1 برات راحت باشه تو این بازی مشکلی ندارینقل قول:
خیر کم نیست بازی اجرا میشه:46:نقل قول:
با تشکر از شما پس چرا تیک میزنه ویندوز هم عوض کردم فرقی نکردنقل قول:
تو پست بالایی ننوشتین تو چه رزولیشنی بازی میکنید ؟برای همین من هم کلی گفتمنقل قول:
یه مقدار رزولیشنی رو کم کنید درست میشه
سلام دوستان من هات پرسوت را خریدم بعد از 6 دیتاش یکیش یعنی دیتا 6 نیست....کسی نمی تونه برام بزاره....؟؟؟؟data6.cab
هی وسطش اینا می خواد ولی تو دو تا دی وی دی ها نیست
خواهشا یکی کمک کنه
نقل قول:
فکر کنم برگردونی به همون فروشگاهی که خریدی تعویض کنن برات راحت تر باشه!
سلام به همه و پروفشنال.شیفت2نسبت به نسخه1از نظرگرافیک و موزیک و صداگذاری و گیم پلی بهتره و واقعا یک بازی حرفه ای است.ارزش بازی کردن رو داره.
سلام بچه يه سوال
اين نسخه قشنگ تره يا شيفت 2؟
این کلا سریش با شیفت فرق می کنه ، شیف ریسینگ تو پیست هست این مسابقه تو شهر
من اینو بیشتر می پسندم ، کلا از شیفت 2 خوشم نیومد ، گرافیکش در هر بوقلمونه
سلام
چرا این بازی اینهمه فرمونش سنگینه و خیلی دیر دور می زنه سر پیچ ها خیلی در جواب میده . چرا ؟
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
آره واسه ما هم سوال هستش. واسه همین نمیشه درست بازی کرد همش عقب میمونی! یا اینور اونور میزنی! کلا خرابه همین فرمونش درست نکردنش!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
به عادت بستگی داره!اگه سرپیچ ها یکی دوبار گاز رو ول کنید و دوباره گاز بدید ماشین خیلی قشنگ دریفت میزنه!!!!
من این بازی رو خیلی خوب بازی میکنم و مشکلی ندارم!ولی تو شیفت و سایر بازی ها به سبک شیفت اصلا نمیتونم بازی کنم!فرمونشون خیلی تیزه و غیر طبیعیه!
نسخه های most wantedوh pursuitsنسبت به دیگر بازیهای race خیلی جذابترند.من میدونم بازم EA میترکونه.بی صبرانه منتظرم.:11:
اتفاقا اصلا اینطور نیست و کنترل ماشین خیلی راحته باید سر پیچها حتما سرعت با ترمز کم بشه من همه مرحله ها رو طلا گرفتم.بی اندازه بازیش قشنگه خیلی هم تو این بازی ادعا دارم.:31:
سلام
دوستان می خواستم بدونم این بازی رو میشه به صورت دونفره با کی بورد هم بازی کرد ؟ اگه میشه چطوری باید دونفره ش کنم ؟!
میشه 2نفره بازی کرد.باید سیستمها تون رو شبکه کنید.:40: