سایت زیر قیمت رو لحظه ای میده دیشب 312 فروشش بود دراین لحظه که این پست رو میزنم 308 فروش هست:46:نقل قول:
کد:http://www.mesghal.com
Printable View
سایت زیر قیمت رو لحظه ای میده دیشب 312 فروشش بود دراین لحظه که این پست رو میزنم 308 فروش هست:46:نقل قول:
کد:http://www.mesghal.com
عرضه ی c7 هم داره شروع میشه.335 یورو
یکی از بروبکس مثل اینکه دنبالش بود.
اولین n8 بدون گارانتی در بازار ایران:
به نقل از gsm:
گروه خبری GSM:کارشناسان بازارجی اس ام خبر از ورود اولین N8 به بازار ایران در روز گذشته را دادند(این گوشی در یکی از فروشگاه های پاساژ علاالدین برای فروش موجود بوده)
بنا بر این گزارش قیمت این گوشی بسیار بالا در حدود 1600000 (یک میلیون و ششصد) هزار تومان بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره اون کلمه ی (وارد بازار نشده) از اسم تاپیک پاک بشه ...
گوشی وارد بازار شد
باباجون این یه قیمتیه که نوشتن هنوز که تو گوشی شاپ موجود ندارن . اگه بیارن هم حتما پایین تر خواهد بود! توجه کنی می بینی علامت چرخ دستی کنار قیمت ان8 نیست یعنی اینکه موجود نیست !نقل قول:
نقل قول:دوست عزیزم نماینده رسمی نوکیا تو ایران که اکثرا گوشی هاشو از چین وارد می کنه (چین تحت لیسانس فنلاند که با نمونه فنلاندیش مو نمی زنه و من به شخصیه عشق نام فنلاندیشو دارم) همه گوشی های نوکیا رو وارد بازار ایران می کنه البته باید بگم نمونه هایی مثل ایکس 6 مدل 32 گیگی بدلیل گرونی بیش از حد هیچ وقت وارد بازار خاورمیانه نشد. یا گوشی هایی مثل ان92 و ان77 که --- داشتن وارد بزار ایران بطور رسمی نشد. مضاف بر اینکه نمایندگی رسمی نوکیا با گارانتی خود نوکیا 12 ماهه هستش و جدیدا حدود 3-4 سال میشه که فعالیت خودشو آغاز کرده و قبلا ها گارانتی هایی مثل اتصالات و نیکاتل و ایرانوکیاو غیره و غیره فعالیت داشتند که در حال حاضر فقط و فقط گوشی با گارانتی نوکیا با نام گارانتی اصلی نوکیا وارد بازار میشه و گوشی ها با عبارت ساخت چین تحت لیسانی فنلاند وارد بازر میشن. در ضمن خواستی بفهمی گارانتیت معتبره و گوشیت اصله شماره سریال رو به 200023013 مرکز خدمات مشتریان نوکیا پیامک می دی و واست اصل بودن گوشیتو میگه!کد:http://persian.nokia.com/find-a-store
منم چاکر هر چی رفیق باحاله مثل شما!
این هدفون دیگه چیه؟ تو بسته ان8 که موجود نیستش!نقل قول:
در ضمن گفته بودن واسه مناطق خاصی مثل ایران قلم مخصوص خازنی هم وارد بسته خوایم کرد چه چوریاس؟ البته این چیزا رو فقط میشه با گارانتی اصلی پیدا کرد. به یا ددار موقع خرید ایکس 6 مشاهده میشد که تو پک های موجود تو بازار شارژر فندکی وهلدر ماشین موجود نبود ولی تو پک های وارداتی قانونی موجود بودند.
ما که صدبار گفتیم ولی کسی گوش ندادهنقل قول:
البته یکی از افراد ی که در مقام شامخ مدیریت دارند فعالیت می کنند فرمودند بعد اینکه بطور رسمی وارد بازار کشور شد تاپیک جدیدی ایجاد خواهد د واین تاپیک بسته خواهد شد!
با قلم چطوری میخواین pinch zoom کنین ؟نقل قول:
در ضمن گفته بودن واسه مناطق خاصی مثل ایران قلم مخصوص خازنی هم وارد بسته خوایم کرد چه چوریاس؟
اگه قیمت واقعیش این باشه که فقط بچه مایه دارها میخرن و ما عشقه گوشی ها همچنان منتظر !!!!
سلام به همگی دوستان.
من میخوام یه درخواست یا پیشنهاد به مدیران سایت بدم و اونم اینه که در بخش اسمارت فون ها یه بخشی رو تحت عنوان "کلوب گوشی های تحت Symbian^3" ایجاد کنند
و بعد هم کلوب این گوشی و همینطور گوشیهایی که با این سیستم عامل عرضه میشوند نظیر Nokia E7 رو به اونجا منتقل کنند.
چونکه دیگه سیستم عامل Symbian^3 همانند سیستم عامل Symbian^1 نیستش که نشه به گوشیهاش به دید یک اسمارت فون نگاه کرد بلکه با توجه به متن باز بودن
و امکانات این سیستم عامل و همینطور امکانات فوق العاده ای که گوشیهای این سیستم عامل دارند باید بهشون به دید یه اسمارت فون نگاه کرد و نه یه گوشی معمولی.
با سپاس.
راستی بچه ها میگم که Nokia N8 دو تا فلش داره؟؟؟
آخه یه جا خوندم که گفته بود یه فلشش که Xenon هست و یه فلش led هم داره برای فیلم برداری درشب ، حالا درسته؟؟؟
اگه اینطور باشه که دیگه Nokia N8 رسما ترکونده و واقعا اسمارت فون شایسته ای هستش.
در زیر تصویر اتصال پورت HDMI رو برای شما علاقه مندان قرار میدم.
با سپاس.
اولا سلامنقل قول:
دوم مگه سیمبیان 3 متن باز هستش؟ تا جایی که میدونستم می گو که پروِه اینتل و نوکیا و مبتی بر لینوکسه اینجوریه!!!!
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
دوست عزیز این بحث خیلی وقتها پیش بحث داغی بود ولی افسوس اینکه یک فلاش زنون برای عکسبرداری داره و یه فلاش ال ئی دی کوچک به احتمال قرمز یا نارنجی رنگ برای فوکوس و کمک به فوکوس کردن! برای فیلمبرداری فلشی نداره! متاسفانه ولی c905 سونی اریکسون هر دوتاشم داره مال اون سه تا فلش ال ئی دی کوچولو هستش که برای فیلمبرداری استفاده میشه و یه فلش زنون و یه فلش ال ئی دی دیگه برای فوکوسنقل قول:
nokia-n95:
بله متن بازه دیگه روش حساب می کنن:46:
قلم رو معمولا برای طراحی و نقاشی و کارهای دقیق و مویی بکار می گیرن؛ نه برای کارای سطحی مانند پینچ زوم!نقل قول:
شاد باشین :10:
یه مقایسه از جنس نوکیایی در مورد ان8 و 5800 اسپیکر و ایر فون
ضمنا تو رده بنده کلی نمره خیلی خوب رو ان8 کسب کرده که من ازش انتظار نداشتم
رده بندی آرنا این طوریه
زیر میانگین
میانگین
خوب
بسیار خوب
عالی
Voice
dB
N8
75.8
5800
75.7
Pink noise/ Music
dB
N8
66.2
5800
66.5
Ringing phone
db
N8
82.7
5800
68.5
Overall score
N8
Very Good
5800
بابا ما انقدر دندون رو جیگر گذاشتیم جیگرمون پاره پاره شد. نوکیا یه بار گفت که تاریخ عرضه گوشی یه چند هفته ای عقب افتاده بعد دید همه ناراحت شدن . تکذیب کرد . نگو فقط ظاهرا تکذیب کرد یعنی اون گوشی هایی که پیش فروش شده بودنو فروخت و عرضه ی رسمی گوشی از 22 اکتبر شروع میشه. یعنی نوکیا تو عرضه رسمس گوشی همون دو سه هفته تاخیر کرد.
خوب به همین خاطر بهش میگن نوکیا:31::5:
تبریک میگم به همه ی بچه ها خدارو شکر قیمت تا اینجای کار 500 هزار تومان افت داشته ، قیمت کنونی و موجود در گوشی شاپ به 1,100,000 کاهش پیدا کرد .
با سلام خدمت دوستان عزیز خدا رو شکر قسمت اعظمی از تردید ها در مورد کیفیت نا مطلوب دوربین ان 8 در این مدت کوتاه بر طرف شد منتها بنده فکر میکنم برای نتیجه گیری قطعی و تصمیم گیری برای خرید این گوشی در این مدتی که قیمت ها همین طوری که در این سه روز دیدیم به یه سطح منطقی برسه ارائه یه مقایسه منصفانه هست . و به نظر من منصفانه ترین مقایسه برای اثبات کامل کیفیت دوربین میتونه مقایسه اون با یه گوشیه 12 مگا پیکسله دیگه باشه و نه با یه دوربین عکاسی (نه کامپکت نه اس ال ار) که تنها گزینه های موجود برای همچین کاری ساتیو و پیکسونه البته این مقایسه باید بیطرف باشه که اگه به نظرم از طرف gsmarena این امر صورت بگیره خیلی جالب میشه و کاملا جای همچین مقایسه ای از طرفه یه منبع معتبر خالیست. در ضمن اینم عرض کنم که دوستان نگرانه این قیمت های نوبرانه نباشن به زودیه زود قیمت ها در 600 الی 700 تومن برای یه مدتی فیکس خواهد شد که این بهترین موقع واسه خریده چون اگه پایین تر از اون بیاد دیگه گوشی خز میشه .تشکر
بله الان دیگه میشه گفت بدعت های مسلمون جماعت به روز روشن کشیده شد! تا دیرو یک میلیون و ششصد تومن میفروختن امروز شد یک میلیون یکصد و پنجاه هزار تومان و با گارانتی پارسه تو گوشی شاپ فروخته میشه ولی هنوز بصورت رسمی توسط نوکیا وارد بازار نشده
بچه ها تا رسیدن به قیمت جهانی ان8 یه یاتاکونگای دیگر بیش نمانده:27:
بنده یه سوال نیمه خصوصی و خیلی مهم داشتم
من شدیدا طالب خریدن رنگ نقره ای سفید ان8 بودم ولی تو preview ای که gsmarena تو سایت خودش قرار داده عکسهای ان8 نقرهای رنگ یه جوریه انگار رنگش دون دونه و صاف و صیقلی نیست واقعا از چشمم افتاد یعنی رنگ های آلومینومی اینجوریه؟ نظر شما چیه؟ اگه اینجوری باشه مشکیشو باید بگیرم
خواهشا راهنمایی های بی دریغتون رو از من دریغ نفرمایید
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n8-review-520.php
برداشت بنده از تصاویری که از گوشی ان8 گرفته شده در رابطه با دوربین:
بیاد دارم اولین باری که واسه یکی از آشناهام کا800 سونی اریکسون می خریدم متوجه شدم گوشی آک قبل از انداختن سیمکارت و باتری پرده شاتر سه تکه دوربین جلوی سنسور را گرفته بود و کاملا پوشیده بود ولی بعد اینکه باتری رو انداختیم و دوربین رو بکار انداختیم این کاور کنار زده شد و دیگه هیچ وقت مثل اولش نشد
فکر کنم در مورد ان8 هم اینطوری باشه ولی دقیقا مطمئن نیستم از اینرو دوستانی که قصد خرید دارند حتما توجه کنند به این نکته در رابطه با صفر بودن گوشیشون
باتشکر
نمونه باز نشده شاتر
نمونه باز شده شاترکد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/nokia-n8/phone/gsmarena_032.jpg
البته بازم مطمئن نیستم!کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=newsimg/10/04/nokia-n8/gsmarena_002.jpg
نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست و نوکیا جان به نظر شما امکان داره تا پایان سال با در نظر گرفتن طرح تحول اقتصادی به 500 هزار تومان برسه یا امکان داره بالتر هم بره و دوستان به نظر بنده گوشی رو خریداری نکنید تا فروشندگان و قاچاق چیان سودجو مجبور شوند قیمت گوشی را پایین تر بیاورند یک روزی میاد این گوشی عالی پا جای نوکیا ان 95 گذاشته امیدوارم به زودی به قیمت مناسبی برسد تا دوست داران این گوشی بتوانند این گوشی را داشته باشند .و امیدوارم تمام رنگ های این گوشی با گارانتی نوکیا وارد بازار بشه نه مانند ایکس 6 بعضی رنگ ها شامل گارانتی شود .
شاد و پیروز در پناه ایزد منان باشید .
اون مقایسه صدا با 5800 که علی جان گذاشت رو ببین ... صفحه ی قبلنقل قول:
نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست
دوست عزیزم سلامنقل قول:
امیدوارم حالت خوب باشه
این گوشی هنوز بصورت رمس توسط نوکیا وارد بازار ایران نشده فقط یه مورد هندزآن اون جهت بررسی های اولیه به نمایندگی ایران فرستاده شده بود که ریویوهاشو هم دیدیم. این گوشی تازه وارد بازار ایران شده اونم بصورت قاچاقی و هنوز قیمتش خیلی بالاست و یه 1150000تومن هستش که نسبت به دیروز یا چند ساعت پیش 50 تومن گرون تر شده البته قیمت کذایی اولیش 1600000تومن بود.
محققا این قیمت کذائیه. ان95 لحظه ورود به ایارن دقیقا یادمه که مقارن شد با ثبت شماره سریال گوشی ها 2میلیون تمام بود که 1200000تومن شد بعد که مخابرات گفت باکسش واسه ثبت سریال پر شده و هم چنین افت قیمت گوشی شد 800 و خیلی زود پایین اومد. ان8 هم مبرا از این امر که چون تازه وروده و قیمتشم به ثبات نرسیده نخواهد بود و به زودی پایین خواهد اومد. فکر می کنم تا پایان سال 600-500 تومن بشه البته امیدوارم!
در مورد صدای گوشی باید بگم ریویو و سمپل های فیلمبرداری انجام شده بود انگار صداش قویه ولی درسته که به ایکس 6 نخواهد رسید. صداشو تو یه محیوط پرسروصدا محک زدند بلندی خودشو به اثبات رسونده و جای نگرانی نیست (راستی من ایککس 6 خودمو فروختم)
والا نوشته تو سایتش که رنگ ها برا مناطق مختلف طراحی شده شاید بعضی رنگها وارد ایران با گارانتی نشه! بعید نیست. احتمالا با گارانتی اصلی قلم مخصوص هم بدن!
سلامنقل قول:
من با اجازتون این پست این دوستمون رو دوباره اینجا نقل قول کردم, فکر کنم لازم باشه Symbian ^3 یه بخش جدا داشته باشه که اونجا بشه راجع بش بحث کرد.
ممنون.
نه خیر دوست عزیز اینیکه شما تصویرشو گذاشتین مربوط به کاوراتوماتیک لنزه که تو پیکسون 12 هم هست و با فشار دادن شاتر به طوره اتوماتیک کنار میره و بعد از خروج دوباره بسته میشه و میشه گفت یه نوع محافظ درونیشه عدسیه لنزهنقل قول:
نوکیا جان شما اینجور که میگید به صدای ایکس 6 نمیرسه اگه اینجور باشه که ایکس شش از 5800 صداش کمتر هست و اگه ان 8 پایین تر از ایکس باشه که ضایعه ولی با این امکاناتی که داره عالیه و با بررسی صدای علی جان
خواهشا در این نظر سنجی شرکت کنید. ممنونم ازتون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=446510
دوستان من تصویر هم واسه این مطلبم دارم ولی روشه اپلودشو تو فروم نمیدونم میشه راهنماییم کنیم ممنوننقل قول:
والا دوست من 5800 صداش بلندتر و بی کیفت تر از ایکس 6 بودش ولی باید در نظر داشت دوتا بلندگوی بزرگ داشتند و گوشی مخصوص سری موسیقی بوند ان8 گوشی اسمارت فونی هستش که بیشتر رو چیزهای دیگه ای تمرکز داره البته باید بگم قسمت موسیقی و پخش فیلم این گوشی اونقده تقویت شدس و با ریویوهایی که انجام شده و آماری که بدست اومده ان8 صداش بیشتر از این گوشی ها نباشه زیاد کمتر هم نیستش. باید عملا بیاد ببینیم چندمرده حلاجه ولی تستس های انجام شده میگن که صداش سوسک می کنه! اصلا نگران نباشنقل قول:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
اگه عکس تو اینرتنت هستش آدرسشو بدی کافیه وگرنه اگه تو کامیپترته باید عکس رو توسط سایت های آپلود رایگان (با یه سرچ تو گوگول پیدا می کنی) آپ لودش کنی بعدش دکمه تصویر بالای محل نگارش رو تو این فروم بخش ارسال نظرات بزنی و آدرسشو بدی تا اینجا دیده بشه. همون آدرسشم اینجا بنویسی کافیهنقل قول:
قیمت این گوشی زیبا رو تو گوشی شاپ دیدم؛نمیدونم چرا یاد گوشی n95 افتادم
کسی مثل من چنین حسی بهش دست داد؟:31:
اینم ریویو gsmarena که لحظاتی پیش منتشر شد:
Nokia N8 review: Director of photography
[PHP]http://www.gsmarena.com/nokia_n8-review-523.php [/PHP]
بخش هایی از این ریویو:
مهمترین معایب گوشی:
No video light
Battery life is not on par with best in the business
مهمترین محاسن گوشی:
DivX and XviD video support
Nice audio reproduction quality
Scratch resistant Gorilla glass display
اینهم نتایج تست اسپیکر گوشی:
After we saw how solidly the N8 did in the telephony department, we also put it through its paces in our traditional loudspeaker test. The handset did quite well there too, snatching a Very good mark meaning it should be loud enough for every situation
نتایج تست صدای گوشی :
Impressive audio output
Nokia N8's multimedia prowess wouldn't be complete without high quality audio output. Fortunately, the handset managed to deliver on that one too, achieving some excellent scores in our traditional test. And the thing is pretty loud too.
When attached to an active external amplifier (i.e. your car stereo or your home audio system) the Nokia N8 performs greatly with no weak points whatsoever.
There wasn't much quality deterioration when we plugged in headphones either. Sure, the stereo crosstalk got a bit worse and we recorded some intermodulation distortion but those are rather hard to detect in anything but lab conditions. And here come the full
پخش فیلمهای دایویکس و عدم ساپورت زیرنویس فیلم:
Impressive video player, but no subtitles
The other problem with the video player is the lack of any kind of subtitles support.
Generally the Nokia N8 does impressively on the video playback front but it’s certainly not perfect. Nokia should be able to easily fix all those little shortcomings in some future software updates
تست باطری گوشی:
The Nokia N8 is powered by a 1200 mAh LI-Ion BL-4D battery that’s quoted at up to 400 hours of stand-by or up to 12 and a half hours of talk time. In real life we managed to squeeze just about two days of moderately heavy use out of the handset
سلام .
اسم صفحه نمایشی که نوکیا اختراع کرده چی بود ؟ :دی
اینکه دیگه GSMArenaتونه :دی
تازه شانس آوردین با SGS مقایسه نکرده :دی
مخلصیم .
اقایون دقیقا پیش بینیه دیشبه منو راجع به ارائه یک ریویوی مقایسه ای بین 12 مگا پیگسلا رو در gsmarena مثله اینکه شنیدن و درست چند ساعت بعد این ریویو توسط جی اس ام منتشر شد .
واقعیتش من از دیدن این مقایسه ها کمی از دوربین ان 8 نا امید شدم چون نتونسته از پیکسونه یک سالو نیمه پیشه سامسونگ برتری خاصی داشته باشه اگر در نمونه عکسها متوجه شده باشین رنگها در پیکسون زنده تراند و نوکیا به بهای کاهش نویز به میزان زیادی شارپنس تصاویرو پایین اورده و فدا کرده. باطری هم مثله اینکه وضعش زیاد خوب نیس متاسفانه .یه مورد هم که در این ریویو جالب بود عدم ارائه یه سمپل از فیلم برداریه این گوشیه البته نمیدونم شاید هست من ندیدم
اون تکنولوژی ClearBlack Display (CBD) نوکیا فقط تو گوشی های C6 و E7 هستن. N8 همچین تکنولوژی صفحه ای نداره.نقل قول:
جالبه اینجا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.engadget.com/2010/09/14/nokia-cbd-vs-apple-retina-fight/
داداشه من مثل اینکه خودتو زدی به اون راه.نقل قول:
این سنسورش نور صفحه رو کم میکنه که چشممون اذیت نشه. شما تو روزه روشن دستتو بگیر جلو سنسورش اتومات نور صفحش کم میشه.
این نوکیاست عزیز من.
نقل قول:
حالا غیر از جوابی که دوستان دادن
به قول یکی از علاقه مندان به گلکسی اس:
شما چند بار تو عمرتون گوشی رو از این زاویه میبینید؟!!
دوست عزیز میدونم خودتم میدونی ولی لامصب تعصب نمیزاره قبول کنی ... وقتی میخان مقایسه کنن این تنظیم رو غیر فعال میکنننقل قول:
داداشه من مثل اینکه خودتو زدی به اون راه.
این سنسورش نور صفحه رو کم میکنه که چشممون اذیت نشه. شما تو روزه روشن دستتو بگیر جلو سنسورش اتومات نور صفحش کم میشه.
این نوکیاست عزیز من.
به هر حال amoled با super amoled و retina قابل مقایسه نیست و مطمعناً کم میاره
آره عزیز مطمئنا بهتر نیست اما چیزی کم نداره.نقل قول:
شما بهتره به جا اینقدر تمسخر و تو سر زدن n8 این ریویو توسط یوزر ها رو نگاه کنی
تا کفیت قابل تحسین صفحه نمایش رئ ببنیکد:http://www.youtube.com/watch?v=UOykZRupQwM
و همینطور gsmarena v, یه دور خوب بخونی گویا بد خوندی!
اگر چیزی همونقدر که هست ارایه بده و حتی بیشتر نیاز به تمسخرنداره و پیشنهاد می کنم فیلم بالا توسط یوزر ها رو ببینین که این تفاوت اصلا انقدر محسوس نیستنقل قول:
Another first is a Nokia AMOLED display to remain perfectly legible under direct sunlight. Previous attempts were pretty poor on a bright sunny day, but this time they got it right.
The indoor image quality, as is to be expected from an AMOLED unit, is pretty good with deep blacks and nicely saturated colors. Not as impressive as Samsung’s SuperAMOLED screens, but certainly competitive elsewhere.
این شمایی که تعصب باعث شده چشاتون رو ببندین
شما زیاد جوش نزن :دی فعلا با TFT حال کنید :دینقل قول:
حالا غیر از جوابی که دوستان دادن
به قول یکی از علاقه مندان به گلکسی اس:
شما چند بار تو عمرتون گوشی رو از این زاویه میبینید؟!!
فرقی نداره عزیز . AMOLED یا هرچی دیگه . هم اپل خودشو مسخره کرده و اسم اختراع کرده و هم نوکیا .
خوش باشین .
با اینگونه حرف زدن شما معلومه چقدر باید حرف ها تون جدی گرفته شهنقل قول:
آره فقط سامسونگ خوبه.! منم موافقم دوست عزیز این تعصب نمی زاره که...
جهت اسپم نشدن دوباره متذکر میشیم که n8 صفحه اش cbd نیست.