اگه منظورت فیلم بعد بازیهنقل قول:
روی setting کلیک کن از سربرگ display گزینه disable movie playback رو تیک بزن
Printable View
اگه منظورت فیلم بعد بازیهنقل قول:
روی setting کلیک کن از سربرگ display گزینه disable movie playback رو تیک بزن
اینجا 4 تا لینک هات فایلکد:http://pes-patch.blogspot.com/2010/09/30-teams-patch-by-free921.html
محتوای مخفی: واسه مستقیم کردن
این تیم هارو خود کونامی اضافه کرده ؟
نه کنامی هیچ وقت همچین کاری نمیکنه اینا کار شخصی به اسم free921 چون نوشته patch-by-free921نقل قول:
منم یه دست بازی کردم به نظرم اصلا جالب نبود..........امسال کونامی باید به فکر ضرر مالی باشه.....
من کلا از بازی خوشم اومده واقعا میتونم بگم امسال کونامی تغییر اساسی داده تو بازی :8:نقل قول:
نظر شما هم مثل دوستمه که با هم بازی میکردیم میگه از بازی خوشم نیومد بخدا تعجب کردم اینو گفت میگه امسال چرت شده بازی گفتم چرا میگه سخت شده نمیتونی راحت گل بزنی واقعا حتی دوستم اینو ثابت کرد کونامی از همین تغییرات میترسید چون عده زیادی که pes بازی میکنن با همون گیم پلی قبلی عشق میکردن یعنی با این نسخه الان طرفداری pes ممکنه نصف نصف شده باشه عده ای خوشحال عده ای ناراحت که این عده هم با کمی بازی تفاوت این نسخه رو با نسخه ای دیگه متوجه میشن و تازه میفهمن چه شاهکاری شده
با این تغییرات تو گیم پلی میتونیم بگیم از سال بعد واقعا فوتبال متفاوت تری رو تجریه خواهیم کرد:46:
امسال باید بگیم ViVa Pes & FiFa :10:
سلام . هر موقع کونامی تغییرات زیادی تو بازی داد مخالفت باهاش زیاد شد اما بعد از مدتی بازی پی به این بردیم که تغییراتش مثبت بوده ، درسته خیلی ایراد داره که دوستان اشاره کردن ، ولی امیدواریم که این مشکلات حل بشه ...
تا تاریخ انتشار
تو اين بازي خيلي راحت ميشه رو سخت ترين درجه ي بازي با سانتر از جناحين گل زد....هرچي سانتر مي كني دقيقا ميفته جلوي پا يا سر مهاجم.
فكر كنم يكي از مهمترين نقطه ضعف هاي بازي همين مساله باشه...
تیمهای جدید رو اضافه کردم
دو دست الکلاسیکو زدم اخرش بود :26:
سلام
ساکر بازان خسته نباشید
از این 2010 خسته شدم والا
من بازی میکنم از هر 10 تا گلی که میخورم کمش 5 تا از روی اشتباه خط دفاعی میخورم
و امار گل به خودی در 2010 خیلی بالاتر بود نسبت به سایر ورژنها
و ایرادهای زیاد که همگی میدونند
سیو نکردن ترکیب بازیکنان هم یک مشکلی بود حالا بیخیال
سیستم پاس دهی فوق العاده شده....پاس تو در میدم 30 متری!!! دقیقا می تونی توپ رو همونجا بندازی که می خوای...
گرافیک واقعا نا امید کننده هست...
سیستم دوربین جدید هم من خوشم اومده ازش..بازی که سریع میشه هیجان بازی رو بیشتر می کنه...
این اسم بازیکنها از پایین صفحه حذف شده خیلی خوبه...انگار صفحه بزرگتر شده...
رادار هم خیلی خوب و جالب موقعی که توپ میاد پایین صفحه کمرنگ میشه...ایده خوبیه...
داور خیلی خطا میگیره...سیستم شوت زنی هم زیاد خوب نیست...خیلی کم پر می کنی میبینی زده آسمون...
با سلام من یک چند دقیقه تو کامپیوتر یکی از دستان چند دقیقه بازی کردم فعلا به pc خودم دسترسی ندارم بازی خوب شده بود ولی فرصت کم داشتم نتونستم تمرکز کنم ولی اون چیزی که دیدم واقعا حرکات بعضی از بازیکنا خیلی شبیه به واقعیت بود مثلا من رو پیکه نگاهم بود و خیلی عالی بود!
چند تا سوال: يعني اون دوربين حالت Wide قبلي ديگه نيست؟:41:نقل قول:
اگه اسم نيست پس از كجا متوجه بشيم توپ زير پاي كيه؟ مشخص نيست.من عادت به اسم كردم.نكنه اين چون دمو هست بي اسمه؟!
بله اين داوري هم كه مثل نسخه ي قبل حتما مشكل داره.منتها اونجا اصلا خطا نميگرفت اما اينجا تعدد خطا هيجان رو كم ميكنه.
عشقش روی همین سانت ها هست pes خیلی جالب هست که روی سر بازیکنان میندازه و می تونی گل بزنی با سر برعکس فیفا که همش توپ سانت این ور واون ور هست ...نقل قول:
من تو فیفا قید سر زدن وسانت کردن رو می زنم .. فقط حمله سانتش خوب نیست بقول دوستان می گن فیفا واقعی هست دیگه زیادی واقعی است ! ! 1
نه دگه اون wide دیگه تغییر کرده و به حالت دوربین تلویزیونی تبدیل شده دیگه دوربین از یکجا ثابت نمی چرخه انگار که رو سر بازیکنان قرار داره خیلی جالب شده و هیجان رو بالا میبرهنقل قول:
اون زیر دیگه اسم نداره ولی رو سر هر بازیکن میزان انرژی و اسم رو نوشته که جالبه
در مورد داوری باید بگم که هر برخوردی رو الکی خطا میگیره و زیاد بازی رو متوقف میکنه و جالب اینجاست که 95 درصد خطاها رو کارت زرد میده اگه بخوای یه لیگ 30 هفته ای رو بازی کنی تو هر بازی چند تا محروم داری .
موفق باشی :40:
دو تا سوال داشتم :
1) قسمت manegment edit کارش چیه ؟
2) قدرت بازکنان ( روحیه ) رو تو ترکیب نشان نمیده ؟
قسمت management edit واسه اینه که مثلا از دقیقه 10 تا 30 تیم تدافعی باشه یا از دقیقه 40 تا 70 تیم با پاس بلند کار کنهنقل قول:
دسته خودته که بخوای چی اونجا ها بزاری
اولی مال برنامه ریزی کل بازی هست...می تونی تعیین کنی تو چه دقایقی از بازی...چه روشی رو داشته باشی...مثلا آخرای بازی آفساید گیری کنی و از این حرفا...نقل قول:
روحیه رو دکمه L1 یا R1 رو بزنی نشون میده...مثل قدیمیا
دوربین این شکلی شده و دیگه مثل قدیم نیست الان بهتر هم شده چون دید بیشتری نثبت به زاویه دروازه دارینقل قول:
مثل دوربین تلویزیونی نیست چون اون دوربین وسط میمونه اما این حرکت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وسط
کد:http://www.irfreeup.com/images/ii3qdiz6hjc947ngqmny.jpg
manegment edit کارش اینه که در زمانهای عقب بودن برابر بودن و جلو بودن تیم چه تاکتیکی در هر زمان بندی داشته باشه در طول 90 دقیقه یا 120 دقیقهنقل قول:
اگر دگمه سرعت( RB )رو بزنی روحیه رو نشون میده
این ( manegment edit ) زمانی که خودش بازی کنه زمانی که خودت بازی میکنی فکر نکنم ربطی داشته باشه ؟ میشه بهتر توضیح بدی مثلا در بازه ی زمانی 0 تا 15 بازی میزاری روی پاس های بلند چون خودت داری بازی میکنی ربطی نداری
دریبلاش دلبخواهیه .نقل قول:
توی اون قسمت تعویضها که بری یه قسمت به اسم Feints داره که توش مشخص میکنی که با کدوم جهت آنالوگ سمت راست (وقتی L1 رو نگه داشتی) کدوم حرکتو بکنه.
وضعیت دریبل چطوره ؟
در 2010 که دریبل کردن خیلی سخت بود
آیا مسی بهتر هست ؟
چون در 2010 مسی ضعیف بود برعکس 2009 که خیلی قوی بود
کسی نمیدونه چطور باید پنالتی زد من یه بازی رو دونفره گذاتشم و یه 20 تا پنالتی گرفتم اما اصلا نمیشد توپ رو هدایت کرد فقط وسط یا بیرون میزد بعد بازی امار تعداد پنالتی نداره فقط اگر گل بشه مینویسه
اگر به نظرت شما مسی تو 10 ضعیف بود :18:اینجا خیلی خیلی ضعییفهنقل قول:
توپهای بلند خیلی کار بردیه من در تمام 90 دقیقه ازش استفاده میکنم وقتی این حالت رو تنظیم میکنی محاجمات روی خط افساید منتظر توپ بلند میمونن با یه پاس درست تک به تک میشن خیلی به درد زد حمله میخورهنقل قول:
در گزینه ی manegment edit سه سربرگ به نام های leading و level و trailing داره اینا قضیش چیه ؟
دوستان کسی پچی چیزی نداره که دو تیم اینتر و رئال رو داشته باشه
واقعا خیلی لازمش دارم.
البته زیر 50 مگ باشه
و تیم منچستر و چلسی . مرسینقل قول:
من اصلا از قسمت تنظيمات تركيب سردر نميارم (كاملا عوض ده اين قسمت:13:
گفتم کهنقل قول:
trailing عقب بودن اگ دقت کنی 15 دقیقه اخر ینی 75 تا 90 رو روی all out attack گذاشته ینی حمله همه جانبه
level مساوی بودن
leading جلو بودن
راج تیم ها هم بگم چون اون پک 800 مگی اومد و کلی تیم توش بود و اروپایی ها دلشون واسه ما که نت زغالی داریم نمیسوزه هیچ کی نمیاد تیم هارو تکی بده البته فعلا من پچ برای چلسی ندارم
منم اون پک 30 تمیه رو با بد بختی و کمی شانس دانلود کردم
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه پاس دادن رو از این حالت خارج کرد و فقط با یه ضربدر پاس داد؟
ارهنقل قول:
اگر به نظرت شما مسی تو 10 ضعیف بود اینجا خیلی خیلی ضعییفه
اصلا نمیشد عبور کرد
روبینیو خیلی قویتر از مسی بود
کافیه از دفاعهایی همچون مایکون بخواهی عبر کنی
بادش هم میخورد توپو میگرفت
درسته مسی بازیکنی نبود که بادی بالانس زیادی داشته باشه
اما چطور در 2009 از داخل بازیکنان هم عبور میکرد ؟
خدا خیر کنه 2011 را
:23::23:ولی اینجوریام که میگی نبود قبول دارم روحیه توی بازی مسی خیلی تاثیر داشت و اگر روحیش پایین بود اینجوری میشد اما اگر نارجی هم بود نمیشد توپو ازش گرفت من با مسی راحت تنه به تنه از فردینان رد میشدمنقل قول:
راجب 11 هم بگم روحیه توی بازی مسی خیلی تاثیر داره الان داشتم بازی میگرم و شانسی مسی قرمز excellent بود منم فقط شروع کردم به دریبل و تونستم چند بار دفاع رو بهم بریزم 3-4 نفری رو دریبل کنم اما مسی سریع خسته شد و انرژیش تموم شد تا اخر بازی کند راه میرفت ونمیتونست دریبل کنه کلا تو 11 انرژی زود تموم میشه و هر بازیکنی روحیش کمتر باشه زودتر
سلام، شما که این پچ رو دان کردی به نظرت ارزش دانلود کردن رو داره؟ واقعا تیما مال 2011 هستند یا نه همینطوری از 2010 یا مشابه پورت شدن؟نقل قول:
بستگی به خودت داره این پچ ابراهیمویچ رو از بارسا به میلان برده و نقل انتقالاتی که دیدم بیشترش درست بودنقل قول:
من از دانلودش پشیمون نیستم البته کر کنم کسی تو این مدت کم بتونه همه تیمها رو بسازه میتونی یه کپی برداری باشه اما شما میتونی این تیمهارو با گیم پلی این بازی امتحان کنی به من که خیلی چسبید مخصوصا وقتی کنامی بخاد تاریخ انتشار رو عقب بنداره
سلام دوست عزيز.نقل قول:
ببخشيد مگه الان چطوري شده سيستم پاس دادن بازي؟ ميشه توضيح بديد.
من بازي نكردم دمو رو...
سلامنقل قول:
اگه یادت باشه تو سری های قبلی بازی اگه یه بازی کن کنارت بود جهتتو یکم به سمتش میگرفتی و ضربدر
میزدی توپ صددرصد به بازیکن مورد نظرت میرسید.
ولی الان باید دقیقا جهتت رو به سمت بازیکن بگیری و قدرت پاس رو تعیین کنی من که در تاپ پلیر بازی کردم
به نظرم وقتی تو حمله هستی پاس دادن در بازی از پادس دادن در فیفا با حالت دستی بسیار دشوار تره.
یه سری عکس های فوق هنری در PES2011 :
1- کمک داور پشت ادبورد کنار تماشاگر ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آرنج آبیدال توی صورت دنی آلوز . صحنه ی هنری بسیار زیبا تازه دستش از اون طرف هم در اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://0k.010.-----.com/out.php/i345552_1.gif
3- کمک داور داره از توی ادبورد ها میاد بیرونکد:http://0k.010.-----.com/out.php/i345554_2.gif
4.بلاخره اومد بیرون فقط مثل اینکه کفشاش گیر کردهکد:http://0k.010.-----.com/out.php/i345555_3.gif
5- بازم از اون صحنه های هنری بسیار زیبا فقط نمیدونم چرا خون نمیزنه بیرون :-? راستی به نظر شما دست زلاتان رفته توی قلب پی کی یا قلب پی کی رفته توی دست زلاتان؟کد:http://0k.010.-----.com/out.php/i345556_4.gif
6- داور بوکسور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://0k.010.-----.com/out.php/i345557_5.gif
امیدوارم از دیدن صحنه ها روده بر بشید :31:کد:http://0k.010.-----.com/out.php/i345558_6.gif
منبع:persianpes.com
ایول خیلی باحال بود !
یه چیزی که مهمه اینه که کنامی امسال استارتشو برای تغییر زده ( البته خیلی دیر) و فکر کنم PES 2012 بتونه با فیفا رقابت کنه
باید برگردن به PES 6 با گرافیک نسل جدید
فیفا آدمو یاد Pes 6 میندازه اونا تونستن از pes نسل قبل کپی برداری خوبی کنن
من خودم فقط PES بازی کردم و امسال هم همین طوره اما باید بگم که کنامی شکست سختی در این نسل از ea خورده و فقط PES 2012 تنها امیدش در این نسله که اونم باید انقدر خوب باشه که حداقل فیفا 11 رو بتونه شکست بده
!!!نقل قول:
فیفا آدمو یاد Pes 6 میندازه اونا تونستن از pes نسل قبل کپی برداری خوبی کنن
ما سه ساله بازی می کنیم هیچ شباهتی چه از نظر ظاهر چه گیم پلی چه .. ندیدیم !!! الان داشتم بازی می کردم چرا دروازه بانا اینقدر خنگن !!!