بنظرم طراحی XPERIA X10 مشکی رنگ از زمان خودش جلوتره و پول فروش طراحی خاص خودشو میخوره
Printable View
بنظرم طراحی XPERIA X10 مشکی رنگ از زمان خودش جلوتره و پول فروش طراحی خاص خودشو میخوره
عجب! كي اونوقت؟نقل قول:
سونی اریکسون به طور رسمی تایید کرد که Xperia X10 به دلیل محدودیت های سخت افزاری نمی تواند به multi-touch مجهز شود.
اتفاقا رسمی اعلام کرد که در 2011 Q1 یک آپدیت 2.1 ریلیز می کنه که قابلیت DUAL TOUCH و به ایکس 10 اضافه میکنه. مطمئن باش
تایید میشه!!نقل قول:
اتفاقا رسمی اعلام کرد که در 2011 Q1 یک آپدیت 2.1 ریلیز می کنه که قابلیت DUAL TOUCH و به ایکس 10 اضافه میکنه. مطمئن باش
بازم تایید میشه!!هرچند،سخت افزاری عقب نیست و نرم افزاری عقبه...فعلا هم که رام براش اومده کلی!!نقل قول:
فیلمی که منتشر شده و Dual Touch را روی ایکس 10 نشون میده:
کد:http://www.xperiax10.net/2011/01/17/dual-touch-and-one-finger-zoom-shown-off-on-xperia-x10-video/
DUAL TOUCH فقط تغیرات نرم افزاری هست و با مولتی تاچ فرق دارد
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
اونهم فقط در بعضی نرم افزار ها مثل google maps استفاده خواهد شد.
جاهایی که میشه ازش استفاده کرد:
browser, Google Maps Navigation, Office Suite and Moxier
توی کالری هم که توی ویدئو مشخص هست که کار میکنه.
در بازی ها چی؟
ولی من خونده بودم چون دیگه گوشی تماس دو انگشت و تشخیص میده در همه جا کاربرد داره.
سلام دوستان بعد از اپدیت ۲.۱ اوی که اومد اپدیت دیگری هم اومده تا الان؟
توی بازی هم هست.بازی انگری برد رو نشون میداد که زوم رو انجام میداد.باقیش رو نمیدونم.
دیگه با بیشتر برنامه ها کار میده !!!!
انگری برد رو کار داد،گوگل مپ رو باهاش کار کرد!!گالری رو هم که کار کرد!!! یعنی توی بازی،برنامه و مرورگر،و گالری کار داد...چیزی میمونه؟!!نکنه میخوای روی والپیپر مولتی تاچ استفاده کنی؟!!!
قائدتا باید کار کنه دیگه به هر حال تماس دو انگشت و دیگه تشخیص میده.
دوستان به نظر شما قاب مشکیش گیر میاد یا نه من الان یدونه سفید دارم ولی خوب چون مشکیش خیلی خوشکلتره من اونو میپسندم البته چون من تو شهرستان هستم مجبور شدم همین سفید رو از سایت بخرم چون به غیر از سفید نداشتن
در مورد مولتی تاچ این کوشی فقط همین رو کم داره که من خوشبین هستم به این مساله چون میگن که نرم افزاریه سونی انجام نده هکرا کارشون رو خوب بلدن البته سیاست سونیه دیگه شما یه نگاه کنید دوربین جلو نداره فلاشش اصلا فلاش نیست چراغ قوست یا همین مولتی تاچ و اپدیت ضعیف که بتونه بعدا ایکس 12 رو بفروشه چون اگه اینا رو ایکس 10داشت با این قیمت دیگه هیچ کس نمیرفت دنبال گوشیه دیگه ایی
در ضمن نگید که دوربین جلو تو ایران کاربرد نداره که شاکی میشم چون من همین الانش دار م با نیم باز و اسکایپ و اوو تماس صوتی برقرالر میکنم و در اینده نه چندان دور هم تماس تصویری برای این برنامه ها میاد ولی خوب بودجه هم مهمه کدوم گوشی با 420 تومن این همه امکانات رو یکجا به ادم میده ؟
Heard the rumors? The driver and firmware of the Xperia™ X10's digitizer has been changed, making it possible to pinch-zoom and double tap on web browsers and Google maps. What's more, support for some third party application like Angry Birds is included. The plan is to include the multi touch feature in an over the air update during Q1 2011.
دوستان الان بطور خلاصه وضعيت اين گوشي چطوريه ؟ خريدش صلاحه ؟ ورژن 2.2 و بالاتر بالاخره براش خواهد اومد؟ يا
رامهاي دستپخت ديگران بايد راهو هموار كنه ؟ هنوزهم روت نميشه كردش ؟
من اطلاعاتم خيلي قديميه در اينمورد و شايد بخوام بگيرمش پس كمك كنيد. ممنون .
راستش منم از وقتی خریدمش،افسرده شدم!! اطلاعاتم بر میگرده به یه ماه پیش!!!نقل قول:
من اطلاعاتم خيلي قديميه در اينمورد و شايد بخوام بگيرمش پس كمك كنيد. ممنون .
ولی تا جایی که اطلاع دادم،فعلا داره براش رام کوک میشه...
سه چهار تا رام هم داره که تو اندو ایرانی پیداشون میتونید بکنید!
افسرده چرا ؟ بخاطر ساپورت ضعيف SE ؟
والا الان تو اين رنج قيمت اين مشخصات سخت افزاري بنظرم خيلي بهتر از مثلا ساتيو و ويوازه ! ( ميدونم اونا ارزونترن)
از طراحي و فرمش هم خيلي خوشم مياد و ديگه از نخريدنش خسته شده ام!
فقط جسته گريخته ميشنوم كه خيلي از ورژن روز اندو بدوره و راستي اون رامها مشخصه برترشون چي هست؟
ببخشید،منظورم از خریدمش،فروختمش بود!! از وقتی فروختمش و گلکسی گرفتم!!اخه عادت ندارم با چیزی که سونی نباشه کار کنم!نقل قول:
افسرده چرا ؟ بخاطر ساپورت ضعيف SE ؟
تو رنج قیمت که گفتم،بهترینه!!رام هم که براش کوک میشه و خوبه!!نقل قول:
والا الان تو اين رنج قيمت اين مشخصات سخت افزاري بنظرم خيلي بهتر از مثلا ساتيو و ويوازه ! ( ميدونم اونا ارزونترن)
اره! همونقد که خوش هیکله،خوش کار هم هست و سگ جون!!نقل قول:
از طراحي و فرمش هم خيلي خوشم مياد و ديگه از نخريدنش خسته شده ام!
خوب الان رام 2.2 براش اومده...مشخصه اش اینه که وقتی اونا رو نصب میکنی،باید از تایم اسکیپ و مدیا اسکیپ و اینا خداحافظی کنی!و به 2.2 سلام کنی!نقل قول:
فقط جسته گريخته ميشنوم كه خيلي از ورژن روز اندو بدوره و راستي اون رامها مشخصه برترشون چي هست؟
یک خبر خوب اینکه آپدیت جدید اومده اما فعلا برای ژاپن:31:
پس فعلا همه باهم تو کفش میمونیم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xperia ™, Version Announcement -1 function sequentially started after 19 months, corresponding to
the pinch zoom
نقل قول:
Multi-touch operation by the rotation is not supported.
ترجمه گوگل:کد:http://www.sonyericsson.co.jp/company/press/20110118_xperia.html
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en&u=http://www.sonyericsson.co.jp/company/press/20110118_xperia.html&prev=_t
بنظر من رنگ سفیدش خوشگل تره
ایکس 10 با 2.3 چه میکنه:
این عکس داره ها.لود نمیشه:بنچمارکش 1258 هست.
خیلی ها ایکس 10 رو گزینه نمیدونن!!!ولی اونهایی که ایکس تن نداشته اند،هیچوقت نمی فهمن که گوشی یعنی چی!!!
همین گلکسی،اگه اپدیت و رام هاش نبود،یه هفت بعد از خریدش فروخته بودمش!!!
سلام دوستان
اين متن رو كه نقل قول ميكنم تو تاپيك X8 بي جواب موند گفتم اينجا بپرسم بهتره. فقط خواهشي كه دارم همه نگيد كه مسلما X10 سرتره چون اين كاملا مشخصه. من فقط ميخوام بدونم آيا X8 با نصف قيمت ميتونه كار رو راه بندازه، مشكلي با برنامه ها نداشته باشه، كند نباشه و كلا به نسبت قيمتش بيارزه يا نه فقط X10 و ديگه هيچ!!!
مرسي
نقل قول:
من تو انتخاب بين اين گوشي و مدل X10 موندم. ويژگي هاي برتر X10 كه نياز به گفتن داره اما ويژگيهاي بدش براي من (تاكيد ميكنم اين ويژگي ها براي من بد هستند نه اينكه صرفا ويژگي بدي باشند) اينه كه به خاطر صفحه نمايش بزرگ، سايز گوشي بزرگه و كمي حمل و نقلش توي جيب برام سخته - البته شايد اين تصور من باطل باشه چون واقعا توي جيب نذاشتم تا حالا ببينم ايجاد مشكل ميكنه يا نه- قيمتش بالاست و نميدونم به اندازه پولي كه براش ميدم برام كاربرد داره يا نه (مشكل مالي ندارم اما هميشه خريدهام منتبق با نيازمه نه اضافه تر و نه كمتر). از طرفي X8 يك ويژگي ناپسند براي من داره و اون هم رنگ سفيدش كه اگر مشكي داشت عالي ميشد. مشكل بعدي ترس از سرعت معمول پردازنده هست كه يه وقت گوشي تو منوها، عملكردها و برنامه ها كند نشه كه از گوشي كند بيزارم. و همچنين نگران اينم كه پلير گوشي مناسب و خوشدست نباشه (درسته كه با داشتن سيستم عامل و امكان نصب برنامه هاي مختلف از جمله پلير، اين مشل به چشم نمياد اما پلير خود گوشي معمولا مشكلي با هدفونهاي بلوتوثم نداره و ... خيلي رويو از هر دو خوندم ولي باز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با اين توصيفات، دوستاني كه هر كدوم از دو گوشي رو دارند يا تست كردند يه محبت كنند كمكي بكنند و ويژگي منفي اگر ديدند گوشزد كنند و همچنين ويژگي هاي مثبت رو براي انتخاب درست تر
پيشتر ممنونم
بچه ها بنظرتون ان 8 بخرم؟
چطوره؟
من با ایکس 8 صفر کیلومتر و 1.6 بدون نسب برنامه کار کردم.سرعتش خوب بود.
همین ایکس 10 با سی پی یو 1 گیگاهرتزی باز به علت رم نسبتا کمش توی بعضی جاها کم میاره.اون ایکس 8 رو دیگه نمیدونم.ولی احتمالا سیستم عاملش باید سبکتر باشه.ولی در کل رمشون خیلی کمه.
برای پلیر هم خود گوشی ایکس 10 هندزفری بلوتوث روش بوده یه زمانی نباید مشکلی داشته باشه.مگه اینکه بد شانس باشی.
برنامه پلیر خوب زیاده.از اون بابت مشکلی نداره.
دیگه چی میخوای بدونی؟عیبهاش؟
رم کم.آپدیت نشدن به بالاتر 2.1(این خودش کلی نقص با خودش میاره مثل نداشتن فلش پلیر و عدم نصب برنامه ها روی مموری کارت و 65 کیلوکالر موندن صفحه و سرعت کمتر و ....)
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
باید توی کلوپش بپرسی.بستگی به خودت داره.بسته به نیازت و توقعی که از گوشی داری.نقل قول:
بچه ها بنظرتون ان 8 بخرم؟
چطوره؟
اینم از مولتی که امروز واسه ژاپن زده بیرون:
از هر لحاظ ان ۸ خریدن دیوونگیهنقل قول:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
بعد از اپدیت اول شرکت که ۲.۱ بود اپدیت دیگه ای نیامده؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
چرا 1 آپدیت دیگه اومد که اونم 2.1 بود. چیز خاصی به همرا نداشت:دی
؟؟؟حجمش چقدر بوده؟میشه کامل بگین چه تغییراتی حتی کوچک انجام شده؟نقل قول:
صفحه ها روونتر باز میشه.
تایم اسکیپ کمی سریعتره.
آنلاک شدن کمی سریعتر.
تغییر رنگ کیبورد مجازی!
اینا رو من شنیدم.
تاچند روزدیگه آپدیت جدید تر هم میاد.منتظر چیزای زیادی جز همین مولتی نباشید.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
همون 160 تا 200 مگ.
مثلا چند روز دیگه؟اگه صبر کنیم یک دفعه اپ کنیم بازم همون ۱۶۰ مگ حجمشه؟خود پارس کامتل اپدیتش میکنه کارت گارانتیو ببری هر نمایندگیش؟نقل قول:
من تو یوتیوب یه ویدئو دیدم که رو ایکس 10 اندروید 2.3 نصب کرده بود ولی بعضی جاها سرعتش کمی کند می شد. مثل اینکه چیپ گرافیکش بیشتر از 2.2 رو نمی کشه
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
و شاید بخاطر کم بودن رم باشه
بالاخره در آپدیت های بعدی صفحه نمایش این گوشی 16 میلیون رنگ خواهد شد؟
هرگز!!!نقل قول:
ولی کیفیت صفحه اونقدری بالا هست که مشکلی پیش نیاد!!
چرا هرگز؟ پس این افکتیو که جی اس ام آرنا نوشته چیه؟!نقل قول:
هرگز!!!
من میگم نهایتا تا 1-2 هفته دیگه میاد.بستگی به ناحیه گوشی شما هم داره.نقل قول:
مثلا چند روز دیگه؟اگه صبر کنیم یک دفعه اپ کنیم بازم همون ۱۶۰ مگ حجمشه؟خود پارس کامتل اپدیتش میکنه کارت گارانتیو ببری هر نمایندگیش؟
اگه ای دی اس ال داری خودت هم میتونی.البته واسه اینکه گارانتیت نپره ببری همون شرکت بهتره.البته نمیدونم چقدر این شرکتا به روز هستن.
از نسخه غیر رسمی اونم توی مراحل اولیه توقع بیشتر از این داری؟تا همینش هم که اول کار هست خیلی زحمت کشیدن به نظرم.نقل قول:
من تو یوتیوب یه ویدئو دیدم که رو ایکس 10 اندروید 2.3 نصب کرده بود ولی بعضی جاها سرعتش کمی کند می شد. مثل اینکه چیپ گرافیکش بیشتر از 2.2 رو نمی کشه
به 2 چیز بستگی داره.نقل قول:
1.خود سونی اریکسون بخواد و توی یه آپدیت این قابلیت رو اضاف کنه.
2.بوت لودر ه ک بشه و این قابلیت رو دولاپر ها اضاف کنن.
من با خود گوشی آپدیت کردم حجم آپدیت فکر کنم 8.5مگ بود
فقط دیدم کیبورد تغییر کرده
و فکر کنم یکم هم صدا با کیفیت تر شده
کسی تغییراتش رو نمیدونه؟
راستش من خودم آپدیت نکردم.خوبه 8 مگ!
تغییرات رو به نقل از بیقه گفتم.
مولتی تاچ؟نقل قول:
کسی تغییراتش رو نمیدونه؟