سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات این اپدیت:
update fixes GPS
gives apps like Media Hub, HD Camcorder and Task Manager
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات این اپدیت:
update fixes GPS
gives apps like Media Hub, HD Camcorder and Task Manager
سلام یه برنامه خوب که نسخه جاوا و من روی گالاکسی تست کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5494700#post5494700
سلام دوستان
قیمت گوشی الان چجوریاست؟
696 گارانتی مایکروتل 8 گیگ
واااااااااای پس 16 گيگ چند شده :18:نقل قول:
فکر کنم ماه پيش پارس مکروتل 720 ميداد :19:
ممنوننقل قول:
البته من بدون گارانتی منظورم بود
16 گیگ رو که مایکروتل از همون اول 736 داده بود بیروننقل قول:
دوستان مدل 16 بدون كارانتي الان جنده؟
705نقل قول:
این کلمه آخر معنیش چیه؟:31: کیبردت عربیه؟
امروز تو سایت ایستگاه میچرخیدم یه آگهی دیدمبه نظر شما خالی بندی هست یا میشه با این قیمت؟؟؟؟؟؟؟کد:http://www.istgah.com/search/?stext=galaxy+s&limit=25&limitstart=0&siteid=730654&kid=127
i9000 16g 450 000
شماره که داده زنگ بزن .. بخر .. اگه خالی بندی بود به ما هم بگو :31:نقل قول:
یعنی این آپدیت مشکل لاک نشدن به ماهواره رو حل کرده؟نقل قول:
نقل قول:
این شخص یک دزد بیشتر نیست. من تحقیق کردم. یه بار میگه کیشه یه بار میگه خارک. خلاصه آدرسی که داده بود تحقیق کردم وجود خارجی نداشت.
نقل قول:
سلام دوست عزیز من بهت هندزفری مدل موتورولا ROKR S9 رو پیشنهاد میدون ولی فکر نکنم تو ایران الان موجود باشه من وقتی Z8 داشتم روش بود الانم 3 ساله دارمش خیلی کیفتش بالاست و هیچی به پاش نمیرسه حدود 70 دلار قیمتشه اگر ارزونتر نشده باشه و خوبیش اینه که مثل بقیه گنده و رو گوشو نمیگیره دقیقا مثل هندزفری های معمولی و کوچیکه ولی کیفیتش فوق العادس الانم تو علائدین مدل کپیش چینی اومده شکل همونه ولی موتورولا نیست
نقل قول:
من خودم واسه گالاکسیم کیف گرفتم از علادین.30 میگفت 25 گرفتم.کیفشم کاملا مخصوص خودشه[/QUOTE]
دوست عزیز من بهت کیفهای گلا GOLA رو پیشنهاد میکنم مطمئن باش اندازه خود گالاگسی هست و احتیاجی هم نیست انقدر گرون بخری من 8 تومان گرفتم قابل شست و شو هست ظمانت داره و اصل فنلانده البته فقط تو علائدین یک مغازه کیف اصل گلا رو داره مدلشم فکر کنم اینه : 10T-1040206 در ضمن میتونی بکنی تو کمر بندت و خیالت راحت باشه پشتشم زیپ داره و میتونی چیزی بزاری توش و حلوشم جا داره مشکی هست و روش یک تیکه فلز داره که نوشته GOLLA اگه خواستی پیدا نکردی مال من هست خواستی بهم بگو
دوستان گلم چند تا سوال داشتم اگه خدا بخواد من سر برج گوشی رو بگیرم اول بگم که قیمت ها خیلی مسخرس و هر کی یه چیزی میگه بدون گارانی 16 رو میگن 640 بعد هست رو هم همون میگن بگذریم
1- اول اینکه تفاوت جعبه بزرگ و کوچک این گوشی چیه منطورم اون آبی و مشکی هست .
2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
3- مشکل خاصی که این گوشی نداره و اینکه 8 گیگ و 16 فقط از لجاط حجم فرق داره ؟
4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟
625 گرفتم...... از بغل علائدین.... 8 گیگ!!! :دی
مشکل دانلودینگ و ریکاوری هم نداره....
فقط زبانش آلمانیه!!!!:41: از کجا برم تغییرش بدم...؟!!!
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
version
i9000xxjf3
کسی اگه میتونه ترجمه کنه واسم:دی
یکم قیمت بالا گرفتم.... متاسفانه
بله متاسفانه كوشيم فقط كيبورد عربي داره.نقل قول:
بنظرتون قيمت ها باز برميكنردن؟ارزونتر ميشن؟
به به داش پوریانقل قول:
مبارکه داداش
باز خوبه زود گرفتی.10-20 تومن ارزش وایسادن نداره.حالشو ببر.
xx که یعنی واسه اروپاست
j یعنی 2010
اون آخری هم مربوط به ماه و رم هست.
تو setting زبان اینارو تغیر بده حالشو ببر.:10:
دوستان گلم چند تا سوال داشتم اگه خدا بخواد من سر برج گوشی رو بگیرم اول بگم که قیمت ها خیلی مسخرس و هر کی یه چیزی میگه بدون گارانی 16 رو میگن 640 بعد هست رو هم همون میگن بگذریم
2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟
سلام.نقل قول:
برای جواب گرفتن یکم صبورتر باشید شما 3 پست بالاتر هم همین سوالات رو پرسیدین اینکار شما باعث شلوغ شدن تاپیک و زیاد شدن صفحات میشه و اینجوری دوستان برای دسترسی به مطالب مجبورن صفحات بیشتری رو ببینن و باعث هر رفتن وقتشون میشه.:11:
سلام به همهٔ شما دوستان گلم من تازه وارد سایت شما شدم :دوستان من یه I9000 دارم اما ۲ تا مشکله بزرگ باهاش دارم ۱ من به دلیل شغلیم باید ۲۴ ساعت به GPSوصل باشم که نمیدونم چرا این گوشی اصلا خودشو به GPS وصل نمیکنه ۲ گوشیم فارسی نیستش و میخواستم ببینم که کجا باید ببرمش تا برام فارسی ساز نصب کنه و اینکه گوشی من GPSخرابه یا شنیدم که اگه UP بشه مشکله حل میشه خلاصه امیدوارم که از اینجا به جواب سوالاتم برسمراستی چطوری میتونم سیستم عامل گوشیم رو UP کنم?
نمیدونم! نشنیدم کلا شاید تفاوت در حافظه ی داخلیشون باشه؟! 8 گیگ و 16 گیگ!!! کلا تاکید میکنم که اطلاعی از این مورد ندارم!!نقل قول:
مشکل سه دگمه فقط در گوشی های 16 گیگ بود،اونم در حال حاظر حل شده!! راه اندازی فرویو،ربطی به گارانتی نداره و شما با اینترنت پر سرعت خیلی راحت پیغام گوشی رو تایید و فایل های اپدیت رو دریافت میکنی!!!نقل قول:
ولی در کل من نسخه ی گارانتی دار گوشی رو پیشنهاد می کنم چون کلا خراب شدن یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!!گارانتی میتونه اطمینان خاطری باشه برای شما!!
فرق کمی هم نیست! 8 گیگ تفاوت حافظه هستش که به معنای امکان نصب برنامه های بیشتره!!(یادتون باشه که app2sd که توی فرویو بحثش میشه کلا کارامد نیست!! و معمولا واسه گوشی 8 گیگ رم نمیگیرن!! الته هرچند 8 گیگ هم واسه برنامه و بازی های خیلی خیلی زیادی جا داره!!)نقل قول:
التبه خرابی بی دلیل و یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!! بالا هم گفتم....
تو بخش نرم افزارهای اندرویدی کاملا توضیح دادم،گوشی رو وصل میکنین،روی برنامه توی سیستم دبل کلیک و بعدش برنامه رو گوشی نصب میشه!!! دانلود از مارکت هم که بدون مشکل و راه حل اصلیه!!! مشکلی در این باره وجود نداره....اندورید هم بهترین کلکسیون نرم افزاری رو داره...(البته اپ استور رو جدا کن!)نقل قول:
ها؟ نمیدونم! نشنیدم.....نقل قول:
فیلم برداریش 720 با 30 فریم در ثاینه هستش....توی شب در جایی که تاریک باشه،حرفی برای گفتن نداره!!نقل قول:
جعبه ها رو قبلا هم گفتم نمیدونم چیه!!! شاید بخاطر تفاوت حافظه داخلیشون باشه؟!نقل قول:
همون سه دگمه رو تست کنین که تو دردسر نیوفتین!! جی پی اس و جی پی ار اس و وای فای(اگه امکانش بود!) رو حتمی تست کنین که بعدا به مشکل بر نخورین چون مشکل در جی پی اس و جی پی ار اس و وای فای توسط خیلی ها گزارش شده!!
کلا گوشی خوبیه با قیمت 700 تومن(کمتر و بیشتر!!) و میتونید ازش خیلی خوب استفاده کنین....
صفحش هم ضد خشه و مقاومت بالایی داره و کلا میتونه در کلاس قیمتیش گزینه ی مناسبی باشه....ولی بین این و نکسوس،من به شخصه نکسوس رو انتخاب میکردم!
سلام رفیق....نقل قول:
سلام به همهٔ شما دوستان گلم من تازه وارد سایت شما شدم :دوستان من یه I9000 دارم اما ۲ تا مشکله بزرگ باهاش دارم ۱ من به دلیل شغلیم باید ۲۴ ساعت به GPSوصل باشم که نمیدونم چرا این گوشی اصلا خودشو به GPS وصل نمیکنه ۲ گوشیم فارسی نیستش و میخواستم ببینم که کجا باید ببرمش تا برام فارسی ساز نصب کنه و اینکه گوشی من GPSخرابه یا شنیدم که اگه UP بشه مشکله حل میشه خلاصه امیدوارم که از اینجا به جواب سوالاتم برسمراستی چطوری میتونم سیستم عامل گوشیم رو UP کنم?
اولا ورودتون رو تبریک میگم.....
جی پی اس اکثر گلکسی ها مشکل داره متاسافنه....راه حلی هم نیست!(نیمتونه قفل کنه رو ماهواره ها درسته؟ اگه نه مشکلش رو بگین شاید راه حل داشت!)
منوی فارسی برای این گوشی و کلا اندروید فکر نیمکنم اومده باشه! یا من اطلاعی ندارم چون زیاد دنبال زبان فارسی رو گوشیم نیستم(کلا هیچ چیزی رو تو گوشیم به زبان فارسی ندارم و گوشیم کاملا انگلیسه و با فارسی بیگانه!)....
ولی برای حل مشکل اس ام اس فارسی(دریافت و اراسل) شما باید برنامه یmirsal رو نصب کنی که براتون اپلود میکنم الان.....
نسخه ی جدید سیستم عامل برای گوشی شما نیومده هنوز....منتظر باید باشین....
لینک دانولد برنامه ی mirsal:
کد:http://---------.ir/Forum/download/1286576426-463addb7fde67e6f97694151dfee99505dae1999/386/
يعني شما ميفرماييد با اين برنامه مسجاي گوشي گالاكسي فارسي ميگيره و ميفرسته؟خودتون تست كرديد؟بعيد ميدونم با برنامه بشه فارسي بگيره يا بفرسته.نقل قول:
این دوست خوبمون senaps منظورشون از این گفته چی بود
"التبه خرابی بی دلیل و یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!"
دوستانی که دارن کلا چه عیبهایی تو این گوشی دیدن هر عیبی حتی خیلی کوچک رو بگن خواهشا ؟؟؟؟؟؟؟
با وجود احترامي كه براي جناب senaps قائلم اما اطلاعاتي كه ايشون ميدن اكثرا به نظرم اشتباهه.نقل قول:
این دو پک هیچ فرقی با هم ندارن و فقط پک جدیدتر یه کیف هم همراش هست.نقل قول:
نمیدونم! نشنیدم کلا شاید تفاوت در حافظه ی داخلیشون باشه؟! 8 گیگ و 16 گیگ!!! کلا تاکید میکنم که اطلاعی از این مورد ندارم!!
مشکل 3 دکمه ربطی به 16 و 8 نداره.مربوط به یه سری رام های سنگاپوری هست که رامشون dxjg4 هست.این مشکل هم به طور رسمی حل نشده.روش هایی وجود داره که اونم ریسکش بالاست خصوصا برای کسانی که تازه کار هستن.نقل قول:
مشکل سه دگمه فقط در گوشی های 16 گیگ بود،اونم در حال حاظر حل شده!! راه اندازی فرویو،ربطی به گارانتی نداره و شما با اینترنت پر سرعت خیلی راحت پیغام گوشی رو تایید و فایل های اپدیت رو دریافت میکنی!!!
ولی در کل من نسخه ی گارانتی دار گوشی رو پیشنهاد می کنم چون کلا خراب شدن یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!!گارانتی میتونه اطمینان خاطری باشه برای شما!!
میشه بفرمایید چه خرابی گزارش شده؟؟؟؟من تو 5 فروم عضو هستم به جز یک مورد سوختگس پیکسل هیچ خرابی نشنیدم.نقل قول:
نقل قول:
تو بخش نرم افزارهای اندرویدی کاملا توضیح دادم،گوشی رو وصل میکنین،روی برنامه توی سیستم دبل کلیک و بعدش برنامه رو گوشی نصب میشه!!! دانلود از مارکت هم که بدون مشکل و راه حل اصلیه!!! مشکلی در این باره وجود نداره....اندورید هم بهترین کلکسیون نرم افزاری رو داره...(البته اپ استور رو جدا کن!)
اتفاقا روش آنلاین آپدیت رام گوشی رو هیچ کدام از اساتید توصیه نکردن.چون ما تحریم هستیم و امکان قفل شدن گوشی وجود داره.
اینکه میفرمایید دانلود از مارکت بدون مسکل و راه حله هم درست نیست.مارکت بدون استفاده از v p n برای ما ایرانی ها بستست و نمیتونیم ازش دانلود کنیم.
همه دوربین ها در شب همبنطورن.در حالت عکاسی Night تا حدی عکساش خوبه.چه بسا که من با ویواز 8 مگاپیکسلس و دارای فلاش در شب امتحان کردم بهتر بود.نقل قول:
فیلم برداریش 720 با 30 فریم در ثاینه هستش....توی شب در جایی که تاریک باشه،حرفی برای گفتن نداره!!
نقل قول:
کلا خراب شدن یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!!گارانتی میتونه اطمینان خاطری باشه برای شما!!
عجب..!نقل قول:
گویا شما در اتاق کنترل به سر میبرید که این گزارشات بهتون میرسه !!
سلام دوباره
دوستان که تو همین سایت میگفتند با UP کردن گوشی مشکله GPS حل میشه
من برنامهٔ فارسی ساز رو برای اینترنت میخوام که خوب گوشی من نمیتونه فونت فارسی رو ساپورت کنه
چطور میشه FROYO رو نصب کرد و آیا کسی که وارد باشه میتونه این رو به همراه فونت فارسی برام نصب کنه یا خیر?!!!
عزيز فارسي كردن گوشي راهي جز تعويض رام نداره؛برنامه اينا هم روش تاثير نداره؛اگه با برنامه درست ميشد ديگه گوگل چه كاريه واسه هر منطقه يه رام بده بيرون.نقل قول:
فرويو رسمي واسه گالاكسي نيومده؛اونايي كه هستن باگ زياد دارن؛2هفته ديگه وايسا نسخه رسميش مياد.اونموقع شما رام فرويو مخصوص آفريقا رو نصب كن فارسي هم پشتيباني ميكنه.
نقل قول:
دوست عزيز ميشه بگي فلش كردن اين گوشي مثل گوشي مثلا جت يا مدلاي ديگه راحته يا دردسر داره و كار متخصصه چون ميخوام بدون گارانتي بگيرم با گارانتي خيلي گرونه در ضمن اينكه موقع خريد كه نميزارن روشن كني تست كني از كجا بفهممم مشكل 3 دكمه و ريكاوري نداره و اينكه ريكاوري دقيقا چي هست ممنونم از همه كه جواب دادين
فكر نكنم زياد سخت باشه؛براي مثال تو گوگل سرچ كن آموزش نصب رام روي گالاكسي كامل مياره.در ضمن اگه با گارانتي بگيري و بخواي رام رو عوض كني گارانتي ميپره؛اونا هم برات عوض كنن مطمئنا پول زيادي ازت ميگيرن .نقل قول:
در مورد اينكه چطور بدوني مشكل 3دكمه نداره راهي نداره؛تنها راه اينه با فروشنده قرار بزاري به شرط سه دكمه ميخرم.
میبخشید ولی من متوجّه نمیشم این ۳ دکمه یعنی چی ؟ و کلا منظور از ۳ دکمه چی هستش ؟!!نقل قول:
به ظنرم،بهتره امتحان کنین.....نقل قول:
دوستانی که دارن کلا چه عیبهایی تو این گوشی دیدن هر عیبی حتی خیلی کوچک رو بگن خواهشا ؟؟؟؟؟؟؟
من این گوشی رو ندارم،ولی تا جالیی که من تو فروم های مختلف خوندم،اکثرا با این گوشی مشکل داشتن....تو صفحات قبلی،اگه مطالعه کنین من راه حل بسیاری از این مشکلات رو گفتم،ولی خوب حل کردن این مشکلات خودشون دردسر دارن....
خیلی ها با جی پی اس و قطب نما مشکل داشتن!!! مدارکش هم موجوده....
این برنامه اولین توصیه به تمام کاربران اندرویدی هستش!!! بدون نیاز به روت،بدون نیاز به هیچ چیزی اس ام اس هاتون رو فارسی میگیرد و می فرستید! البته برنامه در اصل مال اقایون عرب هستش!!!نقل قول:
يعني شما ميفرماييد با اين برنامه مسجاي گوشي گالاكسي فارسي ميگيره و ميفرسته؟خودتون تست كرديد؟بعيد ميدونم با برنامه بشه فارسي بگيره يا بفرسته.
کدوما مثلا؟ شما گ.شی رو داری، من گوشی رو ندارم...مسلما اطلاعات شما از مال من کامل تره،ولی خوب در مقام یه نفر که همه ی سایت ها رو میخونه،این اطلاعات رو گرفتم که در اختیار دوستان قرار میدم ......نقل قول:
با وجود احترامي كه براي جناب senaps قائلم اما اطلاعاتي كه ايشون ميدن اكثرا به نظرم اشتباهه.
یک عدد 8 گیگ با مشکل سه دگمه در کل اینترنت پیدا کنین..... مشکل با رام رو نمیدونم،ولی راه حلش تغییر رام نیست!! از هر سه چارتا 16 گیگ،یکیشون لا اقل مشکل سه دگمه داشته!!!منابعش هم موجوده....نقل قول:
مشکل 3 دکمه ربطی به 16 و 8 نداره.مربوط به یه سری رام های سنگاپوری هست که رامشون dxjg4 هست.این مشکل هم به طور رسمی حل نشده.روش هایی وجود داره که اونم ریسکش بالاست خصوصا برای کسانی که تازه کار هستن.
البته من بیش از 12 فوروم ایرانی عضو هستم،تو کلوپ لجندشون کسی چیزی نگفته،هیچ گزاریشی از مشکل نیست!! ایا این نشون دهنده ی عدم خرابی این گوشیه یا اینکه کسی این گوشی رو نداره؟!!نقل قول:
میشه بفرمایید چه خرابی گزارش شده؟؟؟؟من تو 5 فروم عضو هستم به جز یک مورد سوختگس پیکسل هیچ خرابی نشنیدم.
مشکل سه دگمه(حل شده! ولی کماکان یه مشکله! و راه حلش دانلود 120 مگ فایله!) مشکل جی پی اس( حل نشده! راه حلش ظاهرا اپدیت به 2.2 هستش که اطمینانی توش نیست!) مشکل وای فای ( که نسبتا حل شده!! ولی کماکان خیلی ها رو اذیت میکنه!)،مشکل قطب نما ( خیلی ها با تنظیم و کلا استفاده ازش مشکل داشتن!) و ....!!!
اتفاقا با یه چیز پی ان به راحت ترین صورت و پیشنهاد شده ترین حالت میتونید اپگرید کنین!!نقل قول:
اتفاقا روش آنلاین آپدیت رام گوشی رو هیچ کدام از اساتید توصیه نکردن.چون ما تحریم هستیم و امکان قفل شدن گوشی وجود داره.
فکر نمیکنم اینو گفته باشم! نرم افزار هایی برای مارکت هستن که میشه با استفاده از اونها،بدون چیز پی ان،حتی برنامه ها و بازی ها پولی رو دریافت کرد!! نمونه هاشون هم خیلی زیاده فقط گاهی از کار می افتن!!نقل قول:
اینکه میفرمایید دانلود از مارکت بدون مسکل و راه حله هم درست نیست.مارکت بدون استفاده از v p n برای ما ایرانی ها بستست و نمیتونیم ازش دانلود کنیم.
امیدوارم که بشه شما رو قانع کرد که یه گوشی بدون فلاش،همیشه توی عکس برداری در شب و تاریکی،کمتر از یه گوشی با فلاش حرف داره!!! منم فقط همینو گفتم و توی توضیحم اعلام کردم که فیلم برداریش عالیه همینطور عکس برداریش البته فقط توی روز و یا جاهای با نور مناسب!نقل قول:
همه دوربین ها در شب همبنطورن.در حالت عکاسی Night تا حدی عکساش خوبه.چه بسا که من با ویواز 8 مگاپیکسلس و دارای فلاش در شب امتحان کردم بهتر بود.
نمونش اول همین صفحه،یکی از دوستان با جی پی اس مشکل داشتن!! بدون اینکه به اتاق کنترل نیازی باشه،میشه فهمید که خیلی ها با این مشکل دست و پنجه نرم کردن!!نقل قول:
گویا شما در اتاق کنترل به سر میبرید که این گزارشات بهتون میرسه !!
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
تا جایی که من شنیدم،برنامه ی mirsal همیشه معرفی میشه برای کسانی که با sms مشکل داشتن!!!باری فارسی در اینترنت ولی فعلا تنها راه حل(جز اپدیت به فرویو!) روت و نصب رام کاستوم هستش که پر باگه و نمی ارزه مگه معروف هاش که بازم خیلی هاشون فارسی نداره!)نقل قول:
عزيز فارسي كردن گوشي راهي جز تعويض رام نداره؛برنامه اينا هم روش تاثير نداره؛اگه با برنامه درست ميشد ديگه گوگل چه كاريه واسه هر منطقه يه رام بده بيرون.
مشکل سه دگمه حل شده و فقط توی گوشی های 16 گیگ هستش....درضمن،بهتون پیشنهاد میکنم تحت هیچ شرایطی گوشی رو بدون تست نگیرید حتی اگه رایگان بود!!!جی پی اسو قطب نما،وای فای و ... رو تست کنین حتمی...نقل قول:
دوست عزيز ميشه بگي فلش كردن اين گوشي مثل گوشي مثلا جت يا مدلاي ديگه راحته يا دردسر داره و كار متخصصه چون ميخوام بدون گارانتي بگيرم با گارانتي خيلي گرونه در ضمن اينكه موقع خريد كه نميزارن روشن كني تست كني از كجا بفهممم مشكل 3 دكمه و ريكاوري نداره و اينكه ريكاوري دقيقا چي هست ممنونم از همه كه جواب دادين
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
راستی میتونید به این سایت مراجعه کنید و تمام شکلاتتون رو حل کنین!!(نکالتی که باید بهشون موقع خرید دقت کنین،برخی مشکلات گزارش شده،راه حل ها و سوالات و....)
کد:http://www.---------.ir/Forum/forum.php
دوستان بشنويد جوك هفته رو
نوكيا ان8 رو گوشي شاپ زده يك ميليون وششصد هزار تومن!
يك مليونش كه هيچ خدايي 600هم زيادشه:دي
350خوبه.
1,600,000 تومن؟نقل قول:
دوستان بشنويد جوك هفته رو
نوكيا ان8 رو گوشي شاپ زده يك ميليون وششصد هزار تومن!
يك مليونش كه هيچ خدايي 600هم زيادشه:دي
350خوبه.
این گوشی رو بذار حدس بزنم:
یک ال سی دی 42 اینچ همراهش عرضه میشود....
امکان فیلم برداری فول اچ دی(1080p) رو دارد.....
دارای 80 گیگ فظای داخلی،و قابل ارتقا تا 500 گیگ......
دارای دو عدد پروژکتور میباشد....
دارای 3 نوع کیبرد فیزیکی فول میباشد....
دارای 8 باطری با قدرت کاری 24 ساعت برای هرکدام می باشد که بدوننیاز به برق و همینجوری با صلوات شارژ میشوند!
دارای خدمات پس از فورش 10 ساله است....
و....
جدا این گشوی چی داره که این قیمت رو داره؟! یه ایفون با اون همه خرزوریش، و امکاناتش،1 میلیون 200 تا فروخته شد....
خوب جای یان گشیو طرف یه 1100 و یه ایمک میگیره خیال خودش و جامعه ی بشری رو راحت میکنه!!
این پست های شما منو یاد یکی میندازه.....:27:نقل قول:
یک عدد 8 گیگ با مشکل سه دگمه در کل اینترنت پیدا کنین..... مشکل با رام رو نمیدونم،ولی راه حلش تغییر رام نیست!! از هر سه چارتا 16 گیگ،یکیشون لا اقل مشکل سه دگمه داشته!!!منابعش هم موجوده....
خودم هم الان یاد همون افتادم!!!نقل قول:
این پست های شما منو یاد یکی میندازه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل واقعا جدئی میگم! دوستمون میگن مشکل سه دگمه برا همه ی گلکسی ها میتوهه اتفاق بیوفته ولی واقعیت اینه که فقط 16 گیگ ها این مشکل رو داشتن! من که تاحالا نشنیدم یه نفر با یه 8 گیگ بیاد بگه که من مشکل سه دگمه دارم!
انصافا اگه اين با اين قيمت اومده باشهنقل قول:
بايد گفت دزدي شركت نوكيا توي روز روشن
اميدوارم اينجوري نشه چون خيلي از دوستان طرفدار نوكيا براي داشتنش نقشه ها كشيدن
واقعا اين قيمت يه توهين به مردم ايران و كلا هر جاييه كه با اين قيمت n8 ارائه بشه