معمولا از تایم ثبت سرویس تا پرداخت سرویس چند ساعت زمان میبره راه اندازی کنن؟
Printable View
معمولا از تایم ثبت سرویس تا پرداخت سرویس چند ساعت زمان میبره راه اندازی کنن؟
سلام دوستان
این سرویس سه ماهه 1500 گیگ فقط واسه کاربرای جدیده یا قدیمی ها هم میتونن فعالش کنن ؟
سرعتش چجوریاس ؟
یه سرویس 8 مگ 200 گیگ چن ماه تو پنلم فعال کرده بودن فاکتورشو پردخت میکردم از ای ماه برداشتن :sad: الان شده 40 گیگ :|
سلام دوستان، لطفا یه نفر راهنمایی کنه. این سرویس 8 مگ ویژه، چقدر حجم بین الملل میده؟ در بازه زمانی یکماهه.
پیشگامان پهنای باند سرویساشو چجوری میبنده؟
مثلا سرویس 4مگ رو همون 4096Kbps میبنده یا بیشتر؟
من همین جشنواره 1500 گیگ رو گرفتم رو 12 مگ بستننقل قول:
من 8 دارم رو 16 ست فعلا. البته هر چن وقت یه بار انگول میکنن معمولانقل قول:
نقل قول:
یعنی 1.5 مگ دانلود میده واقعا؟
دیروز ساعت۴ سرویس جشنواره ۳ماهه رو خریدم
امروز چراغ لینک مودم روشن شد، چک کردم دان استریم ۲مگ و آپ استریم ۲۵۰کیلوبیت، چراغ نت هم خاموش!
فقط یوزرنیم پسوردی که باهاش وارد پنل شدم رو وارد میکنم در مودم وصل نمیشه، vpi vciرو هم 0 - 35 وارد کردم.پشتیبانی آنلاین هم که ۲ساعته پیام دادم جواب ندادن
0 32 بزننقل قول:
باید برات فعال کنن پشتیبانی فنی. زنگ بزن
جالبه با اینکه چراغ dsl روشنه، پشتیبانی میگه خط شما هنوز رانژه نشده و سرویستون شنبه راه اندازی میشهنقل قول:
همه شرکتا همینو میگن عیب نداره یه کم دیگه صبر کنیدنقل قول:
برا منم چراغ نت روشن بود ولی میگفت کامل رانژه نشده.همش برمیگرده به مخابرات.شما برا امروز یه نت همراه بگیر. تا فردا ایشالا وصل بشه.نقل قول:
وضعیت تک کانکشن و پینگ با اروپا چطوره؟نقل قول:
برای من به نسبت پولی که پرداخت کردم و حجمی که گرفتم رضایت بخش بود. تک کانکشن اروپا رو مواقعی که چک کردم همون سرعت دریافتی یا کمی کمتر میداد. اما فاجعه نبود. پینگ ثبات داشت.نقل قول:
و یک چیزی که هست اینه که نت کشور ما مرتب در حال دستکاری شدن هست متاسفانه و بخش بیشتر اختلال هایی که شما تجربه می کنید مربوط به همون موارد هست تا خود شرکت.
من راضی بودم. سه ماه از نتم مونده بود و به اشتباه تخلیه کردم رفتم شاتل. به هیچ وجه بهتر نیست این شاتلی که من الان دو هفته هست دارمش. و دو هفته دیگه که سرویس یکماه شاتلم تموم بشه یا بر میگردم همین پیشگامان یا ماهان نت که یک افر با حجم بالا زده.
من دلیل این همه تغییر دادن شرکت هام بخاطر گیم فیفا بود که متوجه شدم کلن برای من هیچ کدوم از این شرکت های ADSL بدرد بخور نیستن. الان دیگه به چشم فقط یک اینترنت با حجم بالا میخام بهش نگاه کنم و ببینیم در اینده چی میشه.
سرویسم بعد ازتقریبا ۲روز کاری وصل شد.همه چیز خوبه از سرعت عمل واحد فروش و پشتیبانی تا کیفیت سرویس فقط یه مورد عجیب انجام داد پشتیبانی فنی این شرکت
دیشب بهشون گفتم دانلود رو ۲مگ بستین، اپلود رو ۲۵۰کیلوبیت.گفت از تست سرعت پیشگامان اسکرین شات بده.۵دقیقه بعد آپلود شد ۸۰۰کیلوبیت اما دانلود شد ۱ مگ :mellow::D
نمیدونم طرف خوابش میومد یا چی:D.ساعت۱۱شب بود اینکارو انجام داد.جالب بود تا اون ساعت از شب پاسخگو بودن
سلام. به تازگی از آسیاتک تخلیه کردم قصد دارم از شاتل یا پیشگامان سرویس بگیرم. خیلی وقت هست که پستی در تاپیک پیشگامان زده نشده، عزیزانی که استفاده میکنند توصیه به انتقال میکنند؟
سلام.حدود 10روزه از پیشگامان سرویس جشنواره 3ماهه خریدم.از نظر پینگ، سرعت دانلود، نویز خط، پاسخگویی پشتیبانی وضعیت خوبی داره. من که راضیم از سرویسمنقل قول:
سلام و احترامنقل قول:
با چه سرعتی ارائه می شه؟
نقل قول:
من همين سرويس رو گرفتم رو يه خط ديگه م ، تا 16 مگ رو باز كردن برام با فعالسازي Annex M و آپلود هم روي 2 مگ
ولي قطع و وصلي زيادي داشت واسه همين من مجبورا تخليه كردم
اكثر مواقع زنگ بزني به پشتيباني نفر 23 به بالاييي .. از لحاظ پشتيباني ضعيف ن .
تشکر از شما و درود به شرف تون که جلوی آسیب و ضرر رو گرفتید و روشنگری کردید.:»نقل قول:
دوستان راهی هست مایی که مشترک قدیمی هستیم هم بتونیم این سرویسو فعال کنیم ؟نقل قول:
من اوندفعه زنگ زدم گفت چون قبلا یه سرویس ویژه دیگه براتون فعال شده فعلا نمیشه اینو فعال کرد.
معمولاً رسم اینه که جشنواره های فروش را به کاربرای جدید میدن تو بعضی شرکتها اگه کاربر قدیمی درخواست جمع آوری بده و دوباره درخواست رانژه کنه کاربر جدید محسوب میشه و میتونه جشنواره ها رو بگیره البته چند روز بی نت میشید قبلش از خود پشتیبانی شرکت سوال کنید ببینید این سرویس جشنواره است یا چیز دیگهنقل قول:
سلام دوستان از سرعت دانلود و کیفیت پیشگامان راضی هستید؟ چند روز بعد اشتراک مخابرات من تموم میشه , الان انصافا راضی هستم فقط یه کم گرون کرده و جشنواره پیشگامان به نظرم برای سرویس یکساله جذابتر هست و بین رای نت و پیشگامان نمیدونم کدومش بهتره ممنون
لطفا حذف بشه
دقیقا مثل شرایط چندماه پیش مننقل قول:
یه سرویس 3ماهه از رای نت خریدم مثل چی پشیمون شدم فقط 1هفته طول کشید سرویس راه اندازی بشه.کلا فاجعه بود.اینستا رو بدون فـیلـترشکن باز نمیکرد
حالا از پیشگامان سرویس دارم کیفیتش واقعا خوبه.هم از نظر پینگ، عدم قطعی و بازگذاشتن سرعت دانلود تا جایی که خط کشش داره
خیلی ممنون پس ان شاءالله با خیال راحت همون پیشگامان میام چون به نظر میاد جشنواره های عیدش از بقیه بهترهنقل قول:
سلام دوستان
این سرویس صفحه اول سایت 1400 گیگ یک ساله 499 هزار تومن سرعتش رو چند بسته میشه ؟
تا کی برای خرید فعاله ؟ کسی این طرحو داره اینجا ؟ سرعتش خوبه ؟
سلام من همین طرح رو چند روز پیش خریدم, تا جایی که خطتتون کشش داشته باشه فکر کنم باز بذارن , واسه من روی 16 بسته شده ولی سرعت دانلودش اطراف 1.6 هستنقل قول:
ممنون از جوابتنقل قول:
خبر نداری این طرح از کی تو سایتشون فعال شده و تا کی فعاله ؟
خواهش میکنم , یه هفنس فعال شده, به من گفتن اطراف دو هفته قراره ادامه پیدا کنه حالا آیا راست گفتن یا نه نمیدونم ولی کلا این طرحش نسبت به خیلی طرحای دیگه شرکتها , سرعت و حجم و قیمتش واقعا مناسبهنقل قول:
سلام به همه
حدود دو هفته است که سرویس جشنواره 6 ماهه با حجم 5000 گیگ بین الملل با هزینه حدودی 280 تومن را از این شرکت گرفتم. سرعت هم تا 16 مگ بازه
قبلا مشترک مخابرات بودم سرویس ماهانه 100 گیگ 50 هزار تومن که تا 16 باز بود.
به علت اینکه ترافیک مخابرات برام کم بود تصمیم به جابجایی گرفتم از این شرکت بعد 2 سال در طول این مدت ازشون راضی بودم برخلاف بقیه منطقه ما کیفیت خوبی داشت. (اصفهان)
اما بریم سراغ پیشگامان
قطع سرویس مخابرات و وصل پیشگامان 48 ساعته انجام شد که خودم از این سرعت عمل تعجب کردم چون دو سال قبل حدود 5 6 روز کاری زمان میبرد.
تو این مدت ازشون راضی هستم.
مشکلی نداره و خدا را شکر همه چیز پایداره
سرعت دانلود تا حدود 1.6 تا 1.7 مگابایت میرسه داخل IDM
پینگ هم راضی کننده است من call of duty moble بازی میکنم و مشکلی ندارم.
استریم گاهی ضعیف میشه ولی اکثر وقتا با Youtube با قندون غیر رایگان راحت 720P پخش میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشگامان فقط طعمه برا ورود کاربرا میذاره . طرح های چن ماهه با قیمت مناسب و سرعت بالا بعد که سرویس اولیت تموم شد تو میمونی و سرویس های گرونش.
یعنی این همه ساله که مشترکشونم دریغ از یک جشنواره فقط یک جشنواره برا مشترکای قدیمیش
الانم باز سرویس ویژه 8 مگشو گرون کرده
لعنت بهش خسته شدم دیگه :sad:
به غیر از مخابرات تقریبا همه شرکتها بین مشترکان قدیمی و جدید فرق می گذارند، بهترین راه تخلیه بعد از پایان سرویس جشنواره و گرفتن سرویس جشنواره شرکت دیگر است.نقل قول:
خب این کارم اعصاب میخوادنقل قول:
کلی معطلی در تخلیه از شرکت اول و همینطور معطلی در فعال سازی شرکت دوم هم زمان بر و هم فرسایشیه:sad:
سرویس 8 مگش 180 گیگ ترافیک داره 75 تومن ماهانه این یعنی بده واقعا ؟نقل قول:
من قبل اینکه سرویس بگیرم تماس گرفتم و گفتم وقتی جشنواره تموم شد چیکار کنم سرویساتون خیلی گرونه
به زبون بی زبونی میگفت باید درخواست تخلیه بدی از پیشگامان و اونموقع اگه سرویس جشنواره دیگه داشتیم اونا بگیر دوباره.
روش تخلیه هم برای دوستان بگم که سریع انجام بشه.
اول 195 شکایت ثبت کنید. چون یک روز کامل زمان میبره درخواست شما توسط اپراتور در حال بررسی بشه و بعد تازه ارجاع بشه به ISP شما
بعد تو سایت ISP درخواست تخلیه بزنید.
بعد برای تخلیه تماس بگیرید چند بار پیگیری کنید.
همزمان هم برای شرکت جدید درخواست رانژه بزنید.
من اینجوری 2 روزه سرویس مخابرات قطع شد و پیشگامان وصل شد.
یعنی تقریبا همزمان به محضه اینکه اولی قطع شد بعدی وصل شد.
اگر کسی دو خط تلفن داشته باشد معطلیش کمتر است، برای جشنواره بالای 6 ماه فکر می کنم بیارزد.نقل قول:
نقل قول:
ماهی 80 تومن پول نت بدی خوبه واقعا ؟ شاید واسه شما مناسب باشه ولی واسه من زیاده
پول بسته موبایل و و پ ان هم بهش اضافه کنید هر ماه کلی پول اینترنت باید بدیم
بعدشم بعد بیش از 7-8 سال مشترکشون بودن حداقل یه جشنواره تخفیف قیمت حقمون هست نه اینکه صد تا تخفیف واسه مشترکای جدید بذارن و برا مشترکای قدیمی فقط قیمتو بالا ببرن هر چن وقت یه بار
من حدود 80 گیگ اینا نیازمه در ماه بقیه حجمم سوخت میشه یه سرویس مدت دار بذارن با حجم و قیمت کمتر چی میشه مگه ؟!
فکر کردی تو سوئیس زندگی میکنیم ؟ بله ماهی 80 تومن 180 گیگ خیلی هم عالیه تو این خراب شده ای که ما هستیم من خودم دارم گیگی 1600 پول اینترنت میدم بعد گیگی 450 با اشتها شما سازگاری نداره ؟ یکی از بهترین قیمت ها رو پیشگامان داره برو شاتل گیگی 1000 به بالا بده بعد ببینیم چی میگینقل قول:
والا