سلام
خبر خوب:بازی های ویو کرک شدن و میتونید نصبدکنید
بربچ ایرانی هم نصبیدن پس مطمعن هست به سایت badas.ruبرید
سلام
نقل قول:
من گوشیم همین رام رو داره. آپلودش جه طوریه؟
ممنون این دیکشنری رو ندیده بودم کارمو راه میندازه خیلی ممنون دوست من...!:10::11:نقل قول:
دقيقا کجاي سايته هست؟ من پستهاي آخريشو چک کردم خبري از کلمه "هـک" نبود.نقل قول:
سلام
امروز ما هم به جمع دارندگان این گوشی پیوستیم...
نقل قول:نه هکه، نه کرک، بیشتر کلکه!!کد:http://www.badas.ru/forum/index.php?showtopic=612
آواتار و پیکسلو نصب کردم کار کرد.
لطفا هر چی سریع تر تا قبل این که سامسونگ موضوع رو بفهمه موضوع رو توضیح بدین...
با سلام
من می خواستم این گوشیو بخرم آیا شما این گوشی رو پیشنهاد می کنید یا گوشی دیگه با همین قیمت را؟
لطفا صادقانه راهنمائی بفرمائید
با تشکر
رفیق این سایت همش روسیه! چطور شما فهمیدی؟ گوگل ترنسلیت؟نقل قول:
نه هکه، نه کرک، بیشتر کلکه!!
آواتار و پیکسلو نصب کردم کار کرد.
========================================
کسی می تونه در مورد حالت های مختلف اتصال به رایانش توضیح بده؟
یه سری مود داره که من اصلا نمی دونم به چه دردی می خوره
هلپه هم نداره
==============
و یه چیزه دیگه
چرا وقتی گوشی به یو اس بی در حالت برنامه سامسونگ هست اینقدر داغ میشه؟ می دونم داره شارژ میشه ولی شارژی که با شارژرش انجام میشه اینقدر گوشی رو داغ نمی کنه
دیگه بفهمه هم کاری نمی تونه بکنه، همه چیز آفلاین انجام میشه.نقل قول:
روش کلیش اینه که شما یه چیز کوچولو رایگان نصب می کنید. بعد فایلای بازی یا برنامه ی پولی رو (با کمی دستکاری) جاش کپی می کنید.
ولی هنوز هم اگه چیزی مثل Cydia یا iPhone PC Suite براش بیاد بهتره.
.................................................. ................................
پ.ن. خدا کنه این قفل جدید بازی ها ایکس باکس هم هر چه زودتر مثل این کرک شه...
یه توضیح در مورد نصب آواتار میدینقل قول:
دیگه بفهمه هم کاری نمی تونه بکنه، همه چیز آفلاین انجام میشه.
روش کلیش اینه که شما یه چیز کوچولو رایگان نصب می کنید. بعد فایلای بازی یا برنامه ی پولی رو (با کمی دستکاری) جاش کپی می کنید.
ولی هنوز هم اگه چیزی مثل Cydia یا iPhone PC Suite براش بیاد بهتره.
.................................................. ................................
پ.ن. خدا کنه این قفل جدید بازی ها ایکس باکس هم هر چه زودتر مثل این کرک شه... __________________
سلام بر رفقا
من 320 بودجه داشتم میخواستم x6 رو بخرم اما این گوشی رو دست یه بنده خدا دیدم خیلی ازش خوشم اومد مخصوصا اینترفیسش که خداست . با هزار بدبختی دارم پول جور میکنم
میخواستم ببینم نکته ای برای خریدش ندارید؟؟
و ادرس یه محل تو اصفهان رو میخواستم که جنس اصل رو با قیمت خوب بده
امروز 8/25 قیمت کردم تو احمد اباد همه 430 تا 35 بود البته بدون گارانتی
دست دومشم دوتا بود 360 میداد
حالا به نظر شما با توقف ساخت بخرمش زودتر یا صبر کنم ارزونتر بشه؟؟ یا برم سراغ 7230 ؟؟اصلا بدون گارانتی مشکلی نداره ؟؟دست دوم چطور؟؟
منتظرم
ممنون:11:
بستگي به كابردتون دارهنقل قول:
اگه رزوليشن و كيفيت صفحه و سرعت براتون مهمه كه بايد ويو رو بگيرين
اما اگه خيلي اين چيزا براتون مهم نيست 7230 هم نيازهاتون رو برطرف ميكنه
اما در كل اگه مشكلي براي قيمتش ندارين همون ويو رو بگيرين
اگه از مغازه مطمئني بگيرين و همه چيز رو هم چك كنيد بدون گارانتي هم مشكلي نداره
دوست عزیز شما نمیخای ادرس بدی تا ما هم بریم خرید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هر کدوم از دوستان هم اصفهان محل خوبی رو میشناسن معرفی کنن ؟؟
:11:
عالی بود. دمت گرم!نقل قول:
حالا کلک یا -- یا کرک فرقی نداره مهم اینه که برنامه ها با این روش نصب میشن!
از این به بعد فقط باید کسانی که برنامه های پولی نصب کردن فایلای نصب شده شون رو واسه دانلود بزارن تو نت اونوقت همه میتونن اونا رو نصب کنن.
من همین الان بالاخره بعد از مدتها انتظار Real Football 2010 رو نصب کردم. کلی الان خوشحالم:10:
در ضمن وحی منزل نیست که حتما مثلا ریل فوتبال رو بجای پیانو بریزیم یه دستکاری ساده است که هرکس یاد بگیره میتونه برنامه های مورد نظرشو با هرچی که خواست جایگزین کنه.
آخ جوووووووووووووووووووووووو ن
Magic Cube رو نصب می کنید، گوشی رو به کامپبوتر وصل می کنید و به Memory Card:\Others\__@@bada_applications@@__\04numdl2o9\ میرید و همه ی فایل ها رو پاک می کنید. بعد فایل هایی که دانلود کردد رو جاش می ریزید.نقل قول:
والا من یه ذره تلاش کردم نشد، نفهمیدم کجا رو اشتباه رفتم...نقل قول:
یه کمکی برای نصب به ما هم بکنید .نقل قول:
شما هم روشت رو بگو که بچه ها استفاده کنننقل قول:
عالی بود. دمت گرم!
حالا کلک یا -- یا کرک فرقی نداره مهم اینه که برنامه ها با این روش نصب میشن!
از این به بعد فقط باید کسانی که برنامه های پولی نصب کردن فایلای نصب شده شون رو واسه دانلود بزارن تو نت اونوقت همه میتونن اونا رو نصب کنن.
من همین الان بالاخره بعد از مدتها انتظار Real Football 2010 رو نصب کردم. کلی الان خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن وحی منزل نیست که حتما مثلا ریل فوتبال رو بجای پیانو بریزیم یه دستکاری ساده است که هرکس یاد بگیره میتونه برنامه های مورد نظرشو با هرچی که خواست جایگزین کنه.
==================
من الان شیفت رو نصب کردم ولی تیک می زنه! به خصوص صداش که هی قطع و وصل میشه
ماله همه همین جوره شیفت یا فقط این جوری نصب کنی این بلا سرش میاد؟
دوستان منم دارم اینو می خرم اگه میشه کمک کنین.
1-می دونم که کیفیت صفحش عالیه ولی آیا کیفیت صفحه Galaxy بیشتره؟
2-منظور از انیکه می گن سیستم عاملش -- نمیشه چیه؟ پس چجوری باید روش برنامه بریزیم؟
3-به نظرتون منتظر بمونم واسه گوشیه I8520 یا دیگه خبری از این گوشی در ایران نخواهد بود؟
چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!
تنهای تفاوت در سایز نمایشگر هست و الا هیچ تفاوتی از لحاظ کیفی ندارننقل قول:
دوستان منم دارم اینو می خرم اگه میشه کمک کنین.
1-می دونم که کیفیت صفحش عالیه ولی آیا کیفیت صفحه Galaxy بیشتره؟
2-منظور از انیکه می گن سیستم عاملش -- نمیشه چیه؟ پس چجوری باید روش برنامه بریزیم؟
3-به نظرتون منتظر بمونم واسه گوشیه I8520 یا دیگه خبری از این گوشی در ایران نخواهد بود؟
خیی راحت.سامسونگ یه شبکه ایجاد کرده به نام سامسونگ اپ که کلی برنامه و بازی رایگان توش هست.الانم که تقریبا داره بازی های پولی هم با یه روش رو گوشی نصب میشه
سوال آخر رو نمی دونم ولی این گوشی واقعا عالیه
احتمال ویروسی شدن هست.یه ویروس کشی بکننقل قول:
چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!
یا مموری کارتت رو به کل فرمت کن
یا فکتوری ریست کن
اینا رو انجام بده شاید یه کدوم جواب بگیری
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
روش نصب بازی ها
فقط انگلیسی هست ولی فکر نمی کنم کسی مشکلی پیدا کنه
کد:http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.badas.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D612&sl=ru&tl=en&hl=&ie=UTF-8
دوست عزیر چه طور real football رو نصب کردید؟:18::18::18::18::18:نقل قول:
ولی فکر کنم کیفیت wave و galaxy با هم فرق داره. اینجارو ببینین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها پس فعلا" باید application های رایگان رو استفاده کنیم تا h.a.c.k شه.
بعد منظورتون از جمله آخر کدوم گوشی بودم که عالیه؟ Wave یا Beam ؟
هیچ تفاوتی از نظر کیفیت صفحه نمایش با هم ندارند . این عکس مربوط به wave II که صفحه نمایش اون به جای Super AMOLED از Super Clear LCD استفاده شدهنقل قول:
اول از همه دوستان اینجا رو مطالعه بکنن:
عارضم به خدمت دوستان که تنها مشکلی که این روش داره همین هست که باید بازی رو جایگزین یه بازی یا برنامه نصب شده کرد.کد:http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.badas.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D612
مثلا کرم خاکی رو باید روی VflashON ریخت که خب شاید خیلی ها مثل من دوست ندارن چراغ قوه شون رو از دست بدن! یا مثلا فوتبال باید روی پیانو ریخته بشه یا آفیس روی قطب نما!!
این سه تا برنامه رو مثال زدم واسه اینکه من اینها رو تغییر دادم. کرم خاکی رو ریختم روی یه برنامه آرایش زنانه به اسم bobibrown و فوتبال رو ریختم روی myvuvu و آفیس رو هم البته الان نصب ندارم ولی ریخته بودم روی bingo
این تغییر دادن بسیار ساده است!
بازی رو که دانلود کردید باید چندتا چیز رو تغییر بدید. مثلا واسه کرم خاکی مثال میزنم که روی Vflash فیکس شده بود و من میخواستم روی BobbiBrown بریزمش.
مواد لازم : بازی کرم خاکی که روی چراغ قوه فیکس شده. و برنامه BobbiBrown که تو گوشی نصب شده و ما از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر و رفتن به پوشه برنامه های نصب شده بهش دسترسی داریم. کد پوشه این برنامه هم 09wxe3ae76 هست.
1- وارد پوشه bin کرم خاکی میشید و VFlashOn.exe رو به BobbiBrown.exe تغییر میدید.
2- وارد پوشه info میشید و VFlashOn.htb رو به BobbiBrown.htb تغییر میدید و سپس تمام محتوای پوشه info برنامه ی BobbiBrown رو غیر از این فایلی که تغییر نام دادید میریزید تو پوشه info کرم خاکی
3- وارد پوشه res میشید و VFlashOn.png رو که آیکن برنامه هست به BobbiBrown.png تغییر میدید. Splash Screen برنامه ها ممکنه با نامهای متفاوتی ظاهر بشن. مثلا توی VFlashOn با نام load.png قرار داره ولی توی BobbiBrown با نام Splash.png که باید حواستون باشه در اینجور مواقع اسم این عکس رو هم تغییر بدید. البته صرفا جهت زیبایی است!
وقتی این تغییرات رو دادید کل محتویات پوشه 09wxe3ae76 رو از داخل گوشیتون پاک کنید و محتویات بازی کرم خاکی رو که با تغییرات دلخواهتون بوده جاش بریزید.
دیدید چقدر راحت و مزخرف بود؟! :دی
البته فقط درصورتی این کار رو انجام بدید که جایگزینی بازیها باعث بشه یکی از برنامه های موردنیازتون رو از دست بدید مثل ماجرای منو چراغ قوه!!!
یه نکته کوچیک هم بگم که این حرکت روی بازی Hero of Sparta جواب نداد! منم مجبور شدم nomzero رو تند تند تموم کنم تا دلم نسوزه!
چه طور میشه به این پوشه دسترسی داشت ؟نقل قول:
باید حتما با kies برنامه رو دانلود کنم یا با خود گوشی هم می تونم ( برنامه ای که باید پاک بشه )
اینم محبوبترین صفحه منوی گوشیم!!!
به شیش تای وسط توجه کنید حتما! بازیهای پولی که با همون روش بالا نصبشون کردم.
آخ راس می گی. اصلا" حواسم به wave II نبود.نقل قول:
می گم آیا این امکان وجود داره که سیستم عامل wave رو هم به 1.2 ارتقا بدیم؟
نقل قول:
اگر محل نصب برنامه ها رو روی مموری کارت ست کرده باشید این پوشه رو میتونید با اسم bada_applications در پوشه Other روی مموری کارت پیدا کنید. البته از داخل گوشی معلوم نیست. باید گوشی رو در حالت mass storage به کامی وصل کنید تا بتونید این پوشه رو ببینید.
برنامه ای که باید پاک بشه هم طبق معمول هم از طریق kies میتونید بگیرید هم از طریق گوشی.
نقل قول:
مال من هنوز ریست نکرده. ولی اگه خاموش روشنش کنم کلی دلیوری میاد برام!!!
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
نقل قول:
Made By samsung بخر نه Made in china By samsung .
قیمت هم 410 تومنه.
نقل قول:
درود. میشه علت اینکه made by samsung رو توصیه کردید، بگویید؟!
آیا دیگری تقلبیست و یا کیفیت پایین تری دارد؟!
اولیش کره ای هست.
دومیش ساخت چینه و قاچاقی میاد .
میشه آدرس بدی مثلا من این آواتار رو از کجا دان کنم؟نقل قول:
تو این سایت روسیه یه جایی 1 آدرس برای دان هست ولی از تو او صفحه نمیتونم دان کنم آدرسش اینه:
upload.com.ua/get/902097841/Magic Cube - AVATAR.rar
تو موبایلستان رو مدیافایر آپلود کرده بودن.نقل قول:
مثلا این لینک همون آواتاره که من از این دانلود کردم
بقیه اش هم همونجا هست فقط نمیدونم میشه اینجا لینکشون رو بدم یا نه؟ بهتره خودتون برید به قسمت بازیهای بادای موبایلستان. تو قسمت بازیهای -- شده صفحه 9 بقیه لینکها پیدا میشه.کد:http://www.mediafire.com/?0bd16sp7x85yx1u
دوستان بنده 1 مشکلی با وایرلس دارم:
چندی هست یک مودم linksys wag120n که نوع n هم ساپورت میکنه خریدم اوایلش برای من خیلی خوب و عالی با سرعت بالا با این گوشی جواب میداد ولی حالا بعد از اینکه وصل میشم وقتی میخوام استفاده کنم مینویسه dns faild یا not response توجه کنید برادرم 5800 داره و راحت استفاده میکنه بدون هیچ مشکلی
نمیدونم تنظیمات گوشیم مشکل داره یا مودم اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه منو راهنمایی کنه ممنون از همه
مربوط میشه به مودم چو منم همچین مشکلی داشتم . البته مودم من TP-Link بود .نقل قول:
اگه لطف کنی راه حل بدی ممنون میشمنقل قول:
چه طوری باید درستش کنم؟
می تونی از این سایت استفاده کنینقل قول:
فقط این دو نکته رو حتما به خاطر داشته باشید : 1 - حتما بعد از تنظیمات چراغ internet روشن بشه 2-کد:http://shabhaft.blogfa.com/post-40.aspx
DHCP Server مودم حتما روی گزینه Enabled باشه البته خود مودم به صورت پیشفرض اونو روی Enabled میذاره ولی اگر در گزارش اخر این گزینه روی disable بود اونو به Enabled تغییر بدید.
توجه : حتما ابتدا مودم رو ریست کن تا تمام تنظیمات به حالت اولیه برگرده
لینک دانلود real footbal 2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.megaupload.com/?d=9RBLN15B
لینک دانلود اواتار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.megaupload.com/?d=HQBZSHRN
لینک دانلودEarth worm jim HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.filesonic.com/file/32205987/0671jh7t0e.rar
لینک دانلود smart office
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://us.ua/87681
لینک دانلود NFS SHIFT
دوستان برای نصب هریک از بازی های فوق به یه برنامه بعنوان پیش نیاز احتیاج دارین.کد:http://www.megaupload.com/?d=VR4FESGC
مثلا برای نصب real footbal 2010 باید ابتدا برنامه piano رو با استفاده از برنامه کیز نصب کنید(روی مموری کارت)
بعد از نصب piano باید گوشی رو تو حالت mass storge به کامپیوتر وصل کنید و به ادرس زیر برید:
مموری کارت ------> bada application<------ other
و در این قسمت فایل real footbal 2010 رو که از لینک بالا دانلود کردید رو جایگزین فایل نصب شده(piano) کنید بعد از انجام این مراحل وقتی piano رو باز میکنید بجاش real footbal 2010 باز میشه:31:
خلاصه اینم یه جور هکه دیگه:31:
به همین سادگی بازی کنید و به جونه هکر های عزیز دعا کنید:31:
مراحل نصب سایر بازی های فوق نیز به همین ترتیب هست که عرض کردم و فقط پیش نیاز ها فرق میکنه.
پیش نیاز بقیه بازی ها به شرح زیره:
Earth worm jim HD= VflashON
NFS SHIFT=ARDefender
smart office=Compass
نکته: تنها مشکل این روش عوض نشدن Icon برنامه ها هستش :5:
زبان گوشیتون هرچی که هست یه بار تغییرش بدید دوباره برگردونید به حالت قبل... حالا هم آیکن بازی درست میشه هم اسم بازی...
اگر درست نشد بگید تا بهتون بگم چجوری دستی عوضش کنید!