نحوه ی ساختن یه menu pause رو میگین
Printable View
نحوه ی ساختن یه menu pause رو میگین
ساخت Pause Menu یه روال روتین نیست ، واسه هر مدل بازی میتوه متفاوت باشه.
عموما از یه اسکریپت Game manager استفاده میکنن ، که
1 - کنترل توابع گرافیکی منو رو رو انجام میده.
2 - اسکریپت هایی که بر اساس زمان هستن رو غیر فعال میکنه ( جز خودش )
3 - Time.TimeScale رو مقدار خیلی خیلی کوچیک قرار میدن
4 - انیمیشن ها رو Stop میکنن
و . . .
یعنی این که یک تابع نیست که شما فراخوانی کنی و کار انجام بشه. 4تای بالا تقریبا اصلی ها هستن
دقیقا البته میشه Time.timeScale صفر کرد و تو همه اسکرپیت ها تو قسمت Update و FixedUpdate اینو گذاشت.نقل قول:
if(Time.timeScale=0)
{
return;
}
البته راه حل حامد جان سخت تره اما بهینه تره .
موقع خروجی گرفتن واسه آندروید این پیغامو میده چرا ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطممنی مسیر درست رو بهش میدی؟
اره دیگه مسیر نصب sdk ? همون پوشه ای که توش platforms , add-ons و ... هست
با API 10 هم تست کردم نشد همین پیغامو میده !
UNITY 4
رضا :n04:
بابا یه بار ارورو بخون تا تهش :n04:
کاملا واضحه :n04:
ورژن api توی یونیتی 4 باید حداقل api 14 باشه.
تو ارور خیلی صریح گفته ... چطور متوجه نشدی :n04:
یعنی این؟ :
خیلی حجمشه مطمئنی با این مشکلم حل میشه ؟! :n02:
اونوقت اینجوری رو Xperia X8 اجرا نمیشه ؟ چون ورژن آندروید ایکس 8 ورژن 2.3.3 هست یعنی API 10
ایول ...نقل قول:
میدونی چقد دنبال لینکش بودم ؟ :n02:
دمت گرم :n16:
رو همه آندرویدهای 4 به پایین اجرا میشه دیگه.
ما که بلد نیستیم کدشو کامل بنویسیم :(نقل قول:
پع ... بازم نشد :دی همون پیغامو میدهنقل قول:
ایول ...
میدونی چقد دنبال لینکش بودم ؟ :n02:
دمت گرم :n16:
رو همه آندرویدهای 4 به پایین اجرا میشه دیگه.
تو همه اسکریپت ها بالای رو بنویس و فقط یکش time.TimeScale دستکاری کن.
الان خروجی گرفتم خروجیم روی گوشی ForceClose میده !
وقتی خروجی گرفته میشه warning میده یونتی واسه یه سری اسکریپتهایی که روی انجین هست ولی ارور نمیده . مشکل کجاست ؟
با همون ورژن آندرویدی که گرفتی خروجی داد ؟نقل قول:
اره با همون مشکلش این بود که Java 6 Update رو باید نصب کنی
فقط واسه ورژنای بالای آندروید خروجی میداد مثل 4 که فایده نداشت !
در نتیجه یونیتی 3.4 رو گرفتم و خروجی اجرا شد فقط وقتی از مثلا bloom استفاده میکنم صفحه صورتی میشه . البته تو ادیتور تو گوشی تست نکردم
کسی میدونه چجوری برطرف میشه مشکل ؟
image effiects فکر نکنم تو آندورید جواب بده.
اونوقت برای ساخت بازیهای دوبعدی باید چیکار کرد ؟ از GUITexture مگه نباید استفاده کنی ؟ پس چرا هر چی position یا rotation رو تعغیر میدی حرکت نمیکنه ؟
ایمیج افکتا تو اندرویید میاد ولی نه اینا ایمیج افکت مخصوص داره از اونایی که تو انگریبات هست استفاده کنید .
اصلا باری ساخت بازی دوبعدی از اینها استفاده نکن یک plane بساز و یک تکچستر png بهش نسبت بده.نقل قول:
این انگری بات چی هست ؟ کجاست ؟نقل قول:
ایمیج افکتا تو اندرویید میاد ولی نه اینا ایمیج افکت مخصوص داره از اونایی که تو انگریبات هست استفاده کنید .
اینجوری کلیژن مربع میگیره فقط. چجوری باید کلیژن بهش داد که اون قسمتایی که با png حذف شدن ( شفاف شدن ) کلیژن نگیره ؟نقل قول:
اصلا باری ساخت بازی دوبعدی از اینها استفاده نکن یک plane بساز و یک تکچستر png بهش نسبت بده.
دوستان من آموزش ساخت آتش . دود و لیزر را می خوام
ممنون میشم کمک کنید
همین پروژه خود یونیتی دیگه . از ورژن 3.5 به بعد با یونیتی نصب میشه .نقل قول:
سلام دوستان
یونیتی 4 رو نصب کردم میخوام خروجی اندروید بگیرم ، به فرض که sdk android 4.1 رو هم دانلود و نصب کنم و jdk7 رو هم نصب کنم ، آیا خروجی میده ؟
حالا خروجی هم بده چطوری میتونم توی شبیه ساز این خروجی رو تست کنم؟ یعنی فایل apk رو در کدوم پوشه Emulator اندروید بریزم که توی امولاتور اجرا شه : منظورم از امولاتور همون شبیه سازیه که با نصب sdk توی قسمت virtual device استارت میکنیم و بعد از چند دقیقه لود میشه.
ار آقا پرویز هم ممنون میشم مراحل کار رو توضیح بدن .:n01:
ممنون.
جواب سوال رو پیدا کردم
sdk رو توی درابو d ریختم
فایل بازی به نام box.apk رو در پوشه platform-tools ریختم.
توی خط فرمان داس ، به اون آدرس رفتم platform-tools
بقیه مراحل توی تصویر مشخصه .
خوب آقای فلاح من که همینو برات فرستادم.
گفتم همون که که داری نصب می کنی شبیه ساز اجرا کن.
سلام پرویز جان، ممنون از کمکت ، اون موقع اینترنت نداشتم sms شما هم جابجا میومد حروف انگلیسی و فارسیش قاتی بود ،
android sdk 4.1 رو دانلود کردم از اینجا :
و موقع درست کردن AVD تمام قسمت ها رو درست وارد میکنم ,ولی این خطا میاد :
Error anable to find a userdata.img file to copy into the AVD folder
مشکل چیه؟
این فایل userdata.img رو از کجا دانلود کنم ؟ و پوشه AVD کدوم قسمته ؟
ممنون.
نمی دونم وژن های دیگه امتحان کن.
برای ورژن های پایین تر از 4 یه ارور دیگه میده mksdcard.exe is missing from sdk folder
ولی برای بیشتر مساوی 4 ، همین ارور رو میده .
این رو مطالعه کن
تو این مطلب یکی همین مشکل رو پرسیده و جوابش رو دادن البته انگلیسی
ممنون آقا احمد، دیشب مشکلش رو حل کردم البته با استفاده از فایل های ورژن های پایین تر ، sdk کاملی از 2.3.1 رو داشتم و توی پوشه هاش فایل ها رو کپی گرفتم و ریختم تو ورژن 4.1 ، درست شد و ویرچوال دیوایس رو درست کرد . الان برای هر ورژنی از یک تا 4.1 میسازه ولی مشکل اینه وقتی میخوام خروجی ار یونیتی بگیرم ، آدرس مسیر sdk رو میدم بهش میگه : شما هیچ پلتفرمی نصب نکردید !!! در صورتی که نصب کردم و به درستی هم کار میکنه.
ویندوز 7
64 بیت دارم و jdk7 64 bit نصب کردم ، sdk رو توی درایو d ریختم ، ویندوزم تو سی هست .
ارور اینه فقط به جای android 4 من 4.1 دارم . تصویر رو از پست های بالا کپی کردم :
ممنون .
من خودم این مشکل رو داشتم . آپدیت Java 6 رو نصب کن و اگه ورژن یونیتی شما 4 هست :
آخرین SDK و پلتفرمرها رو از آدرس اصلی دانلود و نصب کن ( توی یک فایل جمع شده حدود 400 مگ ) و خروجی روی آندروید 4 به بالا اجرا میشه
و اگه ورژن 3.4 هست :
بدون مشکل خروجی میده با همون نصب جاوا = خروجی 2.1 به بالا اجرا میشه
بازم مشکل داشتی بگو راهنمایی کنم خودم این مشکلو داشتم :n16:
ممنون از راهنماییتون:
در حال حاضر این ورژن های جاوا رو نصب دارم تو سیستم .
همه هم 64 بیت هستن . چون ویندوزم 64 هست .
آدرس آخرین SDK و پلتفرمرها رو که میگید 400 مگ هست رو میشه لینک بدید.
فعلا یونیتی 4 نصب کردم.
ممنون.
Java7 رو حذف کن
این از SDKManager من ببین چی کم داری :
sdk رو از همون آدرس پست های بالا که گذاشتم، دانلود کردم و پکیج ها رو به صورت نصب شده آپلودش کردن و اینم قسمت SDKManager منه حالا معلوم نیست چی کم و زیاده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسن پست رو آقای مهدی فنایی در یکی از سایت های بازی سازی ( PD ) قرار دادن ، البته مهر ماه ، ولی من امروز دیدمش. من هم قرار میدم اینجا ، چون واقعا برای شروع مقاله ی عالیی هست :
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____
ازی های ویدئویی به کمک نرم افزارها و انجین های مختلفی ساخته می شوند که هر سال نیز نسخه ها، امکانات و آموزش های جدیدی، برای آنها ارائه می شود. اما یادگیری این نرم افزارها، بدون آشنایی با اصول بازیسازی، به نتیجه خوبی منتهی نخواهد شد. در سری مباحث پیش رو، ابتدا اصول ایجاد جذابیت در یک بازی را بررسی خواهیم کرد، سپس به سراغ مراحل طراحی بازی بر روی کاغذ می رویم و نگاهی کلی نیز خواهیم داشت بر روی دیگر مراحل دیجیتالی طراحی بازی.
نویسنده : مهدی فنائی
تعداد صفحات : 80
فرمت : PDF
Download :
- در صورتیکه به این مجموعه آموزشی علاقه مند هستید، می توانید این پست را بر روی وب سایت یا وبلاگ خود نیز، به اشتراک بگذارید.
- برای ارتباط با نویسنده، یا ارسال انتقادات و پیشنهاداتتان می توانید به آدرس ایمیل موجود در فایل آموزشی مراجعه نمائید.
- در بخش اول این کتاب، پیرامون اصول ایجاد هارمونی در تصویر و صدا صحبت شده و می تواند برای هنرمندان دیگر رشته ها نیز، مورد استفاده باشد.
- برای نوشتن این مجموعه آموزشی، ماه ها وقت صرف شده است و صرفا جهت اینکه طیف وسیع تری از بازی سازان کشورمان بتوانند از این اطلاعات استفاده نمایند، این مجموعه به صورت "رایگان" منتشر می شود. به امید آنکه همه ی ما، با به اشتراک گذاشتن دانش و اطلاعاتمان، به پیشرفت یکدیگر کمک نمائیم.
دوستان میخام از یه اسکریپت یه متغیر رو تو یه اسکریپت دیگه تعغیر بدم میشه ؟
تغییر بدی یعنی مقدار دهی کنی ؟نقل قول:
Unity Document -> Script reference -> search => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .GetComponent
درسته یه متغیر floatنقل قول:
تغییر بدی یعنی مقدار دهی کنی ؟
والا چیزی ازش نفهمیدم میشه یه توضیح بدی ؟ :n16:نقل قول:
Unity Document -> Script reference -> search => GameObject.GetComponent
میتونی متغیرت رو از نوع static تعریف کنی، اون وقت به راحتی با اسم کلاست در دسترسه و میتونی صداش بزنی.نقل قول:
مثلا اگه :
static int a
داشته باشی و توی کلاس num باشه میتونی با دستور num.a=5 مقدار دهیش کنی.
البته این واسه وقتیه که میخوای متغیرت مقدارش توی حافظه بمونه و از اول ریست نشه.
اگه متغیرت این خاصیت رو نداره بهتره از دستوری که حامد گفت استفاده کنی.
دستور GetComponent یه کمپوننت از آبجکت رو برمیگردونه که میتونی مقدار دهیش کنی.
خب تو کمپوننتت از نوع اسکریپت هست و میخوای متغیر اون رو مقدار دهی کنی بنابراین اینجوری باید بنویسی :
GameObject.GetComponent<Script>().variable = 100;