نه من منظورم اينه كه خودن راه بري و بعدش برات بگه كه چند متر يا كيلوكتر رو پيمودي؟با ovi هم ميشه ميشه يه لينك كه رو كه رو ويواز جواب بده بهم بدي
Printable View
نه من منظورم اينه كه خودن راه بري و بعدش برات بگه كه چند متر يا كيلوكتر رو پيمودي؟با ovi هم ميشه ميشه يه لينك كه رو كه رو ويواز جواب بده بهم بدي
جواب منو نمیدید؟imei من با 01 شروع مشه مشکلی داره؟نقل قول:
سلام مجدد
دوستان یه مشکل
من واسه تماس گیرنده هام دارم عکس میذارم
اما شدیدا عکس ها رو در حین تماس کوچیک نشون میده
میشه کاری کرد که بزرگ نشون بده؟
نقل قول:
سلام ، فقط با برنامه !
سرچ کن تو سری 60 ورژن 5 ، دو سه تا هست !
اره من يكي قبلا ديدم فكر كنم كامل نشان دادن تصوير تماس گيرنده بود يه همين طور چيزايي
بيا اين يكي البته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه بخواین مثلا با براوزر کار کنین و یه آدرس وارد کنین ازتون اکسس پوینت رو سوال میکنه که بعد از انتخاب وایرلس مورد نظر ازتون باید پسورد رو بخواد. مگر اینکه نوع رمز گذاری ارتباط برای گوشی قابل تشخیص نباشه. البته این فقط در صورتی اتفاق میافته که شما از روش دیگه ای به غیر از WEP یا WPA2 برای کد کردن ارتباط استفاده کرده باشین که البته بعیده و تو حالت عادی همیشه از این دو نوع یا مشتقاتشون استفاده میشه.نقل قول:
در ضمن میتونین برین به Setting>connectivity>Wi-Fi و منتظر بشین تا سرچ بکنه و بعد کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنین و از option کانکت رو بزنین که بازم ازتون پسورد رو میخواد و با وارد کردنش تو اونجا دیگه تا فرمت بعدی گوشی ازتون هیچ وقت نمی پرسه که پسورد این کانکشن چیه... و بعدش میتونین از هر برنامه تحت وبی که خواستین با انتخاب این کانکشن توی اون برنامه استفاده کنین...
آنتن بعضی دانشگاه ها، مخصوصا اگه درست یادم باشه دانشگاه های دولتی ایران، کانکشن رو کد میکنن که برای استفاده باید برنامه دیگه ای روی سیستمتون داشته باشین که اتصال رو دکوده کنه. در نتیجه چون اون برنامه رو نمیشه رو گوشی نصب کرد، پس دسترسی از طریق موبایل هم منتفی میشه...
اما در مورد وایرلس های کد نشده روش بالایی واسه همشون صادقه...
خود گوشی که کوچیک نمیکنه!!!نقل قول:
شما هر عکسی رو که خواستین در حالی که تو گالری بازش کردین روش اون دکمه سمت چپی رو که یه مربع با 4 تا دایره توشه بزنین و از اونجا contact رو انتخاب کنین و بعد از سلکشن مخاطب مورد نظر ok کنین و باهاش تماس بگیرین تا ببینین بزرگ میندازه...
من تعجب میکنم که چطور دوستان میگن با برنامه باید اینکارو کرد! من که بدون هیچ برنامه ای اینکارو میکنم!!!
در ضمن اگه کنتاکت ها رو از گوشی های دیگه ای مثل 2nd یا 3rd ادیشن ها به این منتقل کرده باشین عکسهاشون چون رو خود کنتاکت ذخیره شده کوچیک هست و باید با این روش یه عکس از گالری بهشون اختصاص داد...
در ضمن نمایش اون عکس به هنگام تماس منوط به وجودش توی گالری هست و اگه ازونجا پاک بشه، عکس قبلی یا خالی به جاش میاد. همینطور میتونین از همون جا و کنار contact گزینه call pic رو بزنین و یه عکس مشخص به تمام تماسهای بدون عکستون اختصاص بدین... مثلا من یه عکس گرافیکی با متن You have a call واسه اینکار ساختم...
باید مشکلی داشته باشه؟!نقل قول:
شماره هست دیگه...
برو قسمت برنامه های کاربردینقل قول:
2 تا هست که رو بقیه گوشیها جواب میده
یکیشو من و یکیشو پیام گذاشته
هر دو را نصب کن و تست کن
هر کدوم واست درست کار کرد با همون کار کن
معمولا با 35 شروع میشهنقل قول:
دیگه نمیدونم مال شما چرا اینطوریه
رو ویواز تست نکردمنقل قول:
اسم برنامه هم (Full Screen Caller) هست
تو دانشگاه ما من می تونم به وایرلس دانشکده وصل بشم و سایتهای داخل دانشگاه را که داخل حلقه پراکسی هستند میاره ولی سایتهای بیرون از دانشگاه را به غیر از پاسور وایرلس یک یوزر پسورد پراکسی باید تعریف بشه که من نمیدونم تو ویواز چطور میشه این را تعریف کرد. مثلا توی اینترنت اکپلورر ویندوز توی Tools> internet Options > connection میشه توی LAN پراکسی را تعریف کرد ولی من هرچی گشتم توی براوزر ویواز یک چنین چیزی برای تعریف پراکسی وجود نداره! آیا راهی وجود داره؟نقل قول:
ایولانقل قول:
خود گوشی که کوچیک نمیکنه!!!
شما هر عکسی رو که خواستین در حالی که تو گالری بازش کردین روش اون دکمه سمت چپی رو که یه مربع با 4 تا دایره توشه بزنین و از اونجا contact رو انتخاب کنین و بعد از سلکشن مخاطب مورد نظر ok کنین و باهاش تماس بگیرین تا ببینین بزرگ میندازه...
من تعجب میکنم که چطور دوستان میگن با برنامه باید اینکارو کرد! من که بدون هیچ برنامه ای اینکارو میکنم!!!
در ضمن اگه کنتاکت ها رو از گوشی های دیگه ای مثل 2nd یا 3rd ادیشن ها به این منتقل کرده باشین عکسهاشون چون رو خود کنتاکت ذخیره شده کوچیک هست و باید با این روش یه عکس از گالری بهشون اختصاص داد...
در ضمن نمایش اون عکس به هنگام تماس منوط به وجودش توی گالری هست و اگه ازونجا پاک بشه، عکس قبلی یا خالی به جاش میاد. همینطور میتونین از همون جا و کنار contact گزینه call pic رو بزنین و یه عکس مشخص به تمام تماسهای بدون عکستون اختصاص بدین... مثلا من یه عکس گرافیکی با متن You have a call واسه اینکار ساختم...
درسته
از تو گالری اگه انتخاب باشه بزرگ نشون میده
ممنون
چه عجب یه مقدار پیشرفت کردن...نقل قول:
میتونین اینجا رو چک کنین:
settings>phone>application sett>video player>streaming .... شاید روی پیج لود هم اثر بزاره...
متاسفانه به غیر از این منم نه تو براوزر دیفالت و نه هیچ براوزر دیگه ای پروکـــسی ستینگ ندیدم...
ur welcomeنقل قول:
لطفا ازین پس برای مباحث عکاسی مرتبط با ویواز، به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=439936
دوست عزیز چرا راه دور میری ، توی انجمن خودمون دو سه تا هست ، کافیه فقط سرچ کنید !نقل قول:
درضمن نباید از سایر سایت های اینترنتی لینک و آدرسی داده بشه ، خلاف قوانینه فرومه !
شرمنده ها :46: !
.................
ویرایش :
مثل اینکه پیام عزیز راه حلی پیدا کرده !
سلام گوشي من كه باهاش عكس ميگيرم وقتي مي خوام عكساشو اپ كنم همش ارور ميده ولي بقيه ي عكس ها نه گوشي شما هم همينطوره؟
آخه این چه ربطی به این تاپیک داره :41: ؟نقل قول:
حالا شما بگو چه اروری میده ؟ شما عکسهاتونو با سایز اصلی آپلود میکنید ؟
سلام دوستان
ورژن جدید vivaz امده برید آپدیت کنید سرعت خوب و مشکلاتی حل شده از قبیل فیلمبرداری و باز بودن چندین برنامه و ...
آخرین ورژن در حال حاضر R2EA023 هست
شما کمی دیر متوجه شدین :worried:نقل قول:
ما قبلا اپدیت کرده ایم :40:
بطش اينه كه مي خواستم بدونم مال بقيه هم اينطورهنقل قول:
بله من با سايز اصلي اپ مي كنم
راستي هر اپديت چند وقت به چند وقت مياد؟
منظورت این بود که عکسها را با گوشی اپ میکنی یا پی سی ارور میده ؟نقل قول:
اپدیت هم نمیشه گفت
ممکنه واسه یه گوشی سالی یه بار هم نیاد
ممکنه واسه یکی 1 ماه بکشه بیاد
اپدیتهای ویواز 1.5 تا 2 ماه بود فکر کنم
چون جدیدا اپدیت اومده پس باید یه 1.5 ماه کمش واسه بعدی صبر کرد
پیام تو ویدئو سنتر وقتی فیلمی را جلو عقب میکشی چند ثانیه تصویر بهم میریزه
چطوری میشه این مشکلو حل کرد ؟
و یا اگه مال شما اینطوری نیست پس مشکل از فرمتهای من هست
این مشکل رو موقع دیدن فیلمهای یوتیوب با براوزر گوشی، یا پخش فرمت های غیرمعمول دارم.نقل قول:
کلا هر فرمتی غیر از wmv basic & MP4 basic همین مشکل رو داره، بخصوص FLV ها... منظورم فرمتهای کاستومایز شده تو فریم ریت یا bit rate یا ... های دستکاری شده هست.
البته مشکل MP4 ها هم تو آپدیت جدید حل شد، در حالیکه قبلا بغیر از فیلمهای خود گوشی، تمام MP4 ها این مشکل رو داشتن.
من واسه حلش از تبدیل به بیسیک ویدیوها با ماکزیمم کیفیت معقول استفاده میکنم. بهترین نرم افزاری که واسه اینکار پیدا کردم که بی دردسر اینکارو انجام میده، CyberLink MediaEspresso v6.0.0722.28792 Multilingual هست که اینم لینکشه:
با حجم 132.39مگابایتکد:http://dl.------------.com/SoftWare/Multimedia/Media_Convertor/CyberLink_MediaEspresso_v6.0.0722.28792_Multilingual_www.------------.com.zip
تو قسمت تبدیل برای گوشی، فعلا ویواز رو نداره و میتونین از سونی اریکسون جنرال استفاده کنین و دقت کنین که اسمارت فیت ویدیوها و حالت هایtrue theater تو برنامه روشن باشه. خروجی با حداقل حجم، بالاترین کیفیت، سرعت فوق العاده، روشنایی بهبود یافته تصویر و بدون شطرنجی شدن در حین فوروارد یا بکوارد هست.
اره گوشي منم همينطوره و وقتي كه جلو و عقب مي كنم تصوير يه جوري ميشه
راستي من قبلا وسط دانلود فايل هاي اپديت گوشي رو قطع كردم مشكلي نداره يا برم بزارم اپديت ادامه پيدا كنه؟؟؟؟؟؟
بچه ها يه كشف جالب!!!
وقتي مي خواين هدفون رو به گوشي وصل كنيد، آروم ببريد داخل تا دو تا گزينۀ headphone و Tv out cable رو صفحه بياد، اين بار tv out cable رو انتخاب كنيد كه بالاي صفحه بجاي علامت هدفون، علامت tv مياد، حالا به موزيكتون گوش بديد و در كمال تعجب مي بينيد كه كيفيت و بلندي صدا عالي شده! من با هدفون كريتيو گوش كردم، ميتونم به جرآت بگم صداش فوق العاده بود، مثله يه mp3 player خوب جواب ميده.
اگه ديديد صدا يكم خر خر داره، يه نمه سر هدفون رو بكشين بيرون، اون مشكل هم حل ميشه! (تشكر يادت نره :31:)
سلامنقل قول:
ميگم آپديتش از طريق چه برنامه اي هست ؟ حجم آپديت چقدره و آيا بعد از آپديت مشكل زبان فارسي حل ميشه ؟؟؟
ممنون .:40:
اگه با اون برنامه تبدیل کنین دیگه پیش نمیادنقل قول:
اگه موقع دانلود بوده باشه احتمالا نباید مشکلی باشه... میتونین هر موقع خواستین از سر بگیرین...
WOWنقل قول:
هر روز چیزای جالبتری ازین گوشی دیده میشه...
با همون هدفون خودشم غوغا میکنه و البته کَر...!!!
البته ولتاژ بالاتری میده رو سر فیشهای هدفون (حدود 2 ولت بیشتر) و فشار میاره روش، ولی می ارزه...
ممنون، جالب بود...
از طریق آپدیتر خود سونی اریکسون:نقل قول:
با حجم 35.4 مگابایتکد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1283758423/Update_Service_Setup-2.10.9.13.exe
حجم خود آپدیت هم حدود 110 تا 130 تا متغیره... بسته به زبانهای روی گوشی و برنامه های سفارشی منطقه ای... اگه فارسی از قبل روش باشه، آپدیت میشه، وگرنه با آپدیت اضافه نمیشه...
دوستانی که از اینترنت گوشی استفاده میکنن حتما یک سری به قسمت play now بزنن و چند تا از برنامه های رایگان رو دانلود کنن .
برامه هایی مثل Snaptu که داخلش چند تا خبرگزاری مختلف و گروههای اجتماعی داره مثل فیسبوک و توییتر و اطلاعات هواشناسی و نتایج فوتبالی و ... چیز خیلی جالبیه . مخصوصا که نسخه موبایله و سریع . (نکته خوبترش قیلتر نبودن فیسبوک و بقیه شبکه های اجتماعی از طریق این برنامس .
من یک برنامه تراز بنایی هم دانلود کردم و nimbuzz که یه جور مسنجره فقط نمیدونم مستقله یا نه . بازیاش البته تعریفی نداشت !
برنامه های طراحی هم برنامه نقاشیش چیز خوبیه . (توی لیست برنامه های انجمن های مختلف ندیده بودم . )
یوتاب دیفالت خود گوشی هم قیلتر نیست که خیلی خوبه برعکس توییتر و فیسبوک !
من از فرمتهایی استفاده میکنم که ان86 و x1 براحتی بازش میکرد بدون مشکلنقل قول:
ظاهرا برای ویواز باید طوری دیگر تبدیل کرد
راستی این کانورتر را تست نکردم
شما با video convert master غش total کار کردین ؟
من از کانورتر شرکت htc ایتفاده میکنم
همانظور که پیام گفتند مشکلی ندارهنقل قول:
مال من 200 بار تا حالا قطع شده
چیزی نشده
اپدیت مهم نیست اصل کار فلش هست
که در اخرین مرحله فلش میشه
شما میتونین اپدیت را ادامه بدین
در xperia یه بار حتی وسط فلش قطع شد
ولی گوشی نمرد
خوشبختانه گوشیهای سونی اریکسون از این نظر عالی هستند
جالبهنقل قول:
قبلا اعلام مشکل شده بود
حالا اعلام کشف شده
ممکنه با این روش مصرف باطری بره بالا
باید تست کنید
QUOTE]
اون برنامه نیمبوز را رد کن بیادنقل قول:
یکی دارم درست نصب نمیشه
بلاخره من هم ویوازی شدم
من که نمیتونم 215 صفحه بگردم یه پست نیست که چیزهای ضروری که اول کار باید انجام بدیم توش باشه؟
مزیت اونجا اینه که برنامه هاش احتیاجی به ساین ندارن و آنلاین نصب میشن...نقل قول:
Nimbuzz هم مستقل نیست و فقط رابط بین اکانت های IM های دیگه هست. ولی خوب کار میکنه و امکانات خوبی داره.
برنامه نقاشیش هم با اسم دیگه ای و کرک شده تو نت هست. اگه اون expire شد میتونین با اسم Mobile paint گیرش بیارین...
من total video converter رو امتحان کرده بودم که دردسر زیادتری داشت و کیفیت خروجیش مخصوصا از بابت روشنایی به این نمیرسید. ولی کانورتر HTC رو استفاده نکردم. این CyberLink واقعا عالی کار میکنه و خروجیش هم با کیفیت و کم حجم و روشنتر درمیاد... حتما امتحانش کنین.نقل قول:
Nimbuzz رو اگه آنلاین نصب کنین بهتره. زبون فارسی هم روی اون میاد. ولی میتونین از اینجا:
هم بگیرینش. گرچه این ورژن باید ساین بشه و گاهی مشکل اتصال به سرور داره ...کد:http://www.nimbuzz.com/en/mobile/pc/download
مبارکهنقل قول:
تو پست 3 یه چیزهایی تو حالت کلی هست. بازم اگه موردی سوالی بود بپرسین تا حد توان جواب میدیم
دوستان سلام
با عرض معذرت شما کمک کنید من از سردرگمی دربیام
من قصد خرید پیکسون 12 رو داشتم اما این تاپیک منو از خواب غفلت بیدار کرد
لطفا محاسن و معایب این گوشی رو نسبت به پیکسون 12 بگین
من توی این یک روزی که این گوشی رو خریدم به چند تا مشکل خوردم
اول از همه دوربین : من قبلا c905 داشتم ولی کیفیت عکس این از c905 برام پایین تره و جدا کردن رنگ هاش از هم خوب نیست برام(البته فقط توی اتاق با نور متوسط چکش کردم) انگار که دستت خیلی لرزیده ولی حتی اگه یه جا ثابت هم بگذارمش کم میشه ولی بازم همون طوره در ضمن با اینکه روی 8MP تنظیم هست حجم عکسا بین 0.8 تا 1.3MB هست در صورتی مه با c905 بین 2 تا 3.5MB بود توی فیلم برداری هم همین مشکل هست و تصویر دون دون هست و شفاف نیست:41:
نسخه ی نرم افزارش R2CA024 هست باید آپدیتش کنم؟چه طور؟(با وایرلس میتونم وصل شم)
این که باید روی همه چی 2 بار کلیک کرد راهی نداره بشه با یک کلیک انجام بشه؟
اوایل سرعتش یکم کم بود ولی الان عالیه
سلام دوست عز یزنقل قول:
خوب ویواز فلش زنون نداره و ال ای دیشم خیلی کم نوره و طبیعیه که سی 905 بهتر بگیره.
شما عوضش برو تویه محیط بیرون و روز اونوقت میبینی سی 905 هیچ حرفی برای گفتن نداره.
سلامنقل قول:
اول اینکه این دوتا گوشی مربوط به دوتا کلاس کاملا متفاوت کاری هستن. این سیمبیان هست و پیکسون 12 سیستم عامل نداره.
پیکسون 12 تا اونجاییکه من دیدم کیفیت فیلمبرداریش خیلی پایین هست. به نسبت ساتیو هم رده خودش از نظر دوربین اصلا جای صحبت نداره، چه برسه به ویواز...
فیش استریو استاندارد هم نداره.
البته عکسهاش هم طبق معمول سامسونگ ها زیادی پر رنگه...
پیکسون صفحش هم یکم کوچیکتره، ولی در عوض کیفیت تصویر سامسونگ ها تو مونیتور به نظر بهتر میاد... البته به نظر...
باتریش هم به نسبت ساتیو یا ویواز ضعیفتره.
صدای بلندگوی خارجی پیکسون قویتر از ویواز هست.
این تفاوت های ظاهری قضیه هست. ولی خوب همونطور که گفتم مقایسه این دوتا یکم سخته. چون از دو خونواده متفاوتن و اصلا کلاس کاریشون یکی نیست.
در ضمن گوشی موفقی نبود و فروش خیلی کمی داشت. از افت شدید قیمتش تو سطح جهانی میشه اینو برداشت کرد. در حالیکه اسما قویترین دوربین سامسونگ بود و اگه جا داشت، میشد خیلی روش مانور داد...
یه تاپیک هم بود راجع به مقایسه ساتیو و پیکسون 12
برای اطلاعات بیشتر درباره معایب پیکسون از نظر استفاده کننده هاش، میتونین به اونجا هم مراجعه کنین...
اما در کل اگه هدفتون فقط عکس گوشی باشه، با توجه به قیمت پیکسون 12، انتخاب معقولتری به نظر میرسه...
همونطور که گفتن عکس ویواز فقط تو داخل اتاق و نور کم چندان خوب نیست. تو بقیه موارد واقعا عالی عمل میکنه که c905 پیشش هیچ حرفی واسه گفتن نداره. به شرطی که تنظیمات درست هر موقعیت رو انجام داده باشین.نقل قول:
برای لرزش هم استابلایزر رو روشن کنین
از طرفی حجم عکس ملاک کیفیت نیست. اینو اشتباه نگیرین...
باید آپدیت بشه. باید حتما از PC استفاده بشه. روشش رو چندتا پست قبلتر هم بطور خلاصه گفتم...
دوبار کلیک فقط تو بعضی جاها مثل فایل منیجر هست. تو منو یا اکثر جاها یه بار کافیه...
راستی تو جعبه گوشی اینا بود
1- خود گوشی ما مموری 8 گیگ و باتری روش
2- کابل usb
3- یه کله برا شارژ با برق که به کابل usb وصل میشه
4- یه قلم کوتاه و به درد نخور
5- کیف
6- هدست
هیچ گونه cd ای هم تو جعبه نبود!!!!
سیدی نداره، همهچیز توی مموریه. PC Suit, Media Go, Users Manual و ...نقل قول:
اون قلمه یهکم سلیقهایه، من خودم کموبیش به کارم میاد. بعضیا باهاش حال نمیکن. بهتره از کیفش استفاده کنی، لنز ویواز ممکنه خش بیافته. کردم.
گوشی فول پک معمولا یه کابل تیوی یا یک شارژر فندکی واسه تو ماشین داره. (یکی از ایندو). بعضی پکها هم دوسهتا محافظ صفحه توش هست.
چند روز محافظ صفحهها رو گذاشتم،خود پلاستیک محافظ شد پر خش، داغـون! تاچش هم که خب محافظ گذاشته بودم یهکم افت داشت، صفحه هم بهاون شفافی نبود. کندم انداختم اونور. الان خود صفحه خشهای کوچیکی داره، اما تاچش راحته و درست هم صفحه رو میبینم. به نظر من آدم میخواد از گوشی استفاده کنه دیگه، حالا صفحهرو درست نبینی و تاچت افت کنه صفحه خش نیافته، شاید نیارزه، مگر اینکه بخوای بفروشیش.
چند گرفتی شما؟ با گارانتی؟
راستی، باید یه هدست هم باشه تو جعبه (البت کیفیت هدست ویواز خیلی جالب نیست، نبود غصشو نخور :) )
راستی پیام
ovi maps 3.06 اومده
اسفاده کردی ازش ؟
بیا روشی برای نصبش رو ویواز پیدا کنیم
اره هدست هم توش بود با گارانتی 335 مال من هم از این محافظ صفحه یک دونه اضافه فروشنده گفت توشه منمنگاه نکردم فک نکنم باشه هر چند به هیچ دردی نمی خورهنقل قول:
سلام
کسی هست که با wi-fi گوشی به اینترنت وصل بشه؟
من وصل شدمنقل قول:
گوشی من وصل نمیشه!!!:41:
با n900 به راحتی وصل شدم...
داخل گوشی تنظیمات خاصی نمی خواد؟
اشکال از کجاست؟
نقل قول:
نه برای من هیچ مشکلی نداره تنظیمات خاصی هم انجام ندادم