دوستان ef7 گیربکس اتوماتیک هم داره؟
اگه داره تفاوت قیمتش با معمولی چقدره؟
Printable View
دوستان ef7 گیربکس اتوماتیک هم داره؟
اگه داره تفاوت قیمتش با معمولی چقدره؟
نه دوست عزیزنقل قول:
هنوز برای موتور EF7 گیربکس اتوماتیک تعبیه نشده.
نه خیر. متاسفانه هنوز ایران خودرو نتونسته برای موتور قدیمی XU7 هم گیربکس مناسب دستی تولید کنه. گیربکس اتوماتیک اونم برای موتور EF7 که کلی جلوتر از اینهاست.نقل قول:
سلام
ببخشید برای اینکه حرکت سمند نرم باشه باید لاستیکهای فابریکشو عوض بکنیم؟یا لاستیکهایی که روی ماشین صفر هست خوبه ونیاز به تعویض نداره؟
لاستیک های فابریک که شرکت میزاره رو خودروهاش الان دیگه یا ایرانی هستن یا چینی که کیفیت و استحکام و کارایی نمونه های ژاپنی یا کره ای رو ندارهنقل قول:
عموما لاستیک های ماشین رو بلافاصله بعد از خرید عوض میکنن.
برای مشاوره و خرید لاستیک به تاپیک خودش سر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:
سمند ef7 دوگانه با سمند ef7 دوگانه یورو 4 چه تفاوتی داره اگه میشه دقیقا تفاوت ها را بفرمایید.
اوناییکه یورو 4 هستند برای مصرف کننده چه مزایایی داره که قیمتش گرونتر هست؟
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
و یه سوال دیگه اونم اینه که یکی از بستگان بنده سمند ef7 دوگانه سوز مدل 92 تازه تحویل گرفته ، نمیدونم چرا بعضی مواقع مثلا تو دنده یک که بهش گاز میدی و میخوای حرکت کنی خود بخود گاز میخوره تا اینکه کلاج را بالا بیاری و دور موتور بیاد پایید؟ تا حالا کسی این مشکل را داشته و بنظرتون ایراد از چی میتونه باسه؟
سلام دوستان
ماشینم مدل 91،دیروز یه مسیر 25 کیلومتری رو رانندگی کردم وقتی که توقف کردم موتور به شدت لرزش داشت طوری که اتاق ماشین تکون میخورد و فرمون کلی لرزش داشت.ماشین رو خاموش کردم بعد از نیم ساعت که خاموش بود روشن کردم که ماشین ببرم پیش یه مکانیک که دیدم ماشین خوب کار میکنه هم رو گاز و هم بنزین،کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
با تشکر
ماشین یکی از آشناهای بنده تو راه فکر کنم همین مشکل براش پیش اومده بود سرسیلندر و ... سوزوند و موتورشو برد گارانتی تعمیرش کردن. بنظر من تا گارانتیت تموم نشده برو ایرانخودرو و با یه بهونه ای بده بعضی از اون قطعات بی کیفیتی که روی مدل های 90 و 91 انداختن تعویض کنن. (بنده دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حتی برای بعضی مدل ها شرکت فراخوان زده که برای تعویض بعضی قطعات مراجعه کنن ایرانخودرو (دقیق نمیدونما باید خودتون بپرسید))نقل قول:
لطفا یکی جواب بده.نقل قول:
لطفا یکی جواب بده.نقل قول:
این مشکل توی سمند های EF7 خیلی شایع است و فقط هم به دلیل برقی بودن گاز خودروست ، ببرید نمایندگی تا ECU رو ریست و مجدد برنامه ریزی کنن ، درست میشود .نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم فشنگی هیدرولیک کارش چیه ماشینهای پارس 405 سمند معمولی و EF7 فشنگیشون یکیه؟؟؟
ماشین چقدر کار کرده؟ مشکل دیگه ای نداره؟ مطمئنی ماشین 3 کار نمیکرد؟ چون وقتی 3 کار میکنه میلرزه!نقل قول:
وقتی ماشین اینجوری شد گرم بود یا نه؟
فکر نکنم ربطی به واشر سر سیلندر داشته باشه.
دو نوع گاز خوردن داریم.نقل قول:
یکی اینکه مربوط میشه به دریچه گاز برقی. یعنی شما که گاز رو فشار میدید دیر عمل میکنه و وقتی پا رو از روی پدال برداشتین بازم گاز میخوره،البته این گاز خوردن زیاد نیست و به یه ثانیه هم نمیرسه.
مورد دوم مربوط میشه به سنسور زیر پدال کلاچ که وقتی کلاچ رو تا اخر میگیرید اون کلید تا اخرش فشرده نمیشه. این مورد بین تعویض دنده مشکل ایجاد میکنه بیشتر هم توی تعویض یک به دو. البته همیشه نییست و اگه پر شتاب رانندگی نکنید مشکلی نداره! ولی اگه یکدفعه گاز بدید و یک رو پر کنید و کلاچ بگیرید ماشین گاز میخوره و تا دنده عوض نکنید و کلاچ رو رها نکنید همونطور گاز میخوره. این سنسور رو ببرید نمایندگی براتون تنظیمش میکنن.
دوست من ربطی به اینها که فرمودید ندارد ، مشکل شایع به این صورت است که خود به خود در حالت درجا یا در دنده ماشین زیاد از حد و غیر معمول گاز میخورد یا با کمی فشار پدال گاز ، موتور زیاد از حد گاز میخورد یا موقع رها کردن گاز ، دیر عمل میکند و گاز به کندی پایین میاید .نقل قول:
همه اینها خطای ECU هستند که با یک ریست و برنامه ریزی مجدد درست میشود .
می خواهم روغن گیربکس سمند را عوض کنم چی بریزم بهتره کدوم روغن بهتره وصدای گیربکس هم کم بشه ودنده هم خوب جا بره؟+قیمت تقریب هم بدهید.
سلام
میخواستم بدونم لوله خرطومی سیم فشنگی از کجا میتونم تهیه کنم ؟
الکتریکی ها که ندارن
نقل قول:
ادینول 75 90 بگیرید.ماه رمضون لیتری فک کنم 22 بود(اگه گرون نگفته باشن بهم)
هم توی زمستون دنده ها نرمه و هم تابستون به دلیل 90 بودنش صدای گریبکس در نمیاد.
لوازم یدکی ها ندارن؟ خود نمایندگی چی؟ خرطومی خودش مگه چشه؟نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم لوله خرطومی سیم فشنگی از کجا میتونم تهیه کنم ؟
الکتریکی ها که ندارن
دوستان ماشین من از کنار موتور (بالای ترموستات) یکم روغن زده،از دو تا پیچ الن خود که فک کنم کور کن باشن درسته؟ باید چیکار کنم؟ البته خیلی کمه. و یه پیچش که خاک گرفته و کلا روغنش قطع شده.
xn--mgbai1acq61e7d.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mob-charge.ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرطومیش شکسته
سلام دوستان
یه سوال : من میخوام سمند ef7 پایه گاز سوز 92 ثبت نام کنم . الان به نظر شما اینو بخرم خوبه یا یه زانتیا مدل 83 - 84 ؟؟؟ یه اگه ماشینی مد نظرتون هست بگین قیمت همون حول و حوش 28 - 30 ت .
یکی از این سمند خوب میگه و میگه عالیه و فلاااان و یکی میاد میگه افتضاحه و ال و بله . میخوام بدونم سمند های 92 بازم مشکلات قبلی رو دارن یا نه ؟؟؟ :n01:
سلام اگه رو این سمندهای اف7 قطعات اصلی بزارن واقعا ماشین عالی هست. درمورد مدل های 92 هم باید بگم تا الان که من نشنیدم مشکل داشته باشن . ما خودمون هم یکی همین مدل 92 داریم حدودا 1000 تا کار کرده الحمدا... تا الان مشکلی نداشته.نقل قول:
من به شخصه اخبار سمند رو دنبال می کنم. به نظر می رسه که مشکل سوختن واشر سر سیلندر از سال 92 دیگه برطرف شده. حتی شایعاتی مبنی بر حل شدن مشکل اویل ماژول هم به گوش می رسه.نقل قول:
اما دو تا راهنمایی از من: اگه خواستین سمند بگیرین، EF7 بنزینی بگیرین. هم این که مشکلاتش کمتره، هم این که مصرف سوختش کمتره. بیشتر مشکلات این موتور مربوط به نمونه های گاز سوز بوده.
مورد دوم اینه که زانتیا نه ماشین ایمنیه، نه مصرف سوخت خیلی شاهکاری داره. به علاوه ماشین کار کرده اونم از سال 82-83 ریسکش بالاست. اگه با قیافه ی تندر می تونید کنار بیاید ماشین بسیار خوبیه. بد نیست ببینید دست دومش گیرتون میاد یا نه. 206 دست دوم رو پیشنهاد نمیکنم چون 206 ماشینیه که اوایلش خوبه. از یه حدی به بعد میفته تو خرج. تو رنج قیمتی که گفتین رانا هم هست که البته باز هم باید ببینید ازش خوشتون میاد یا نه. در کل انتخاب با خودتونه.
من خرداد 91 یکی داشتم که بعد از 2200 کیلیومتر کارکرد روغن ریزی داشت و البته خرابی ایموبلایزر که به دلایلی 2 ماه بعد فروختمشنقل قول:
الان 1 ماهه دوباره مهر 92 خریدم
تا الان تقریبا 2000 کیلومتر کارکرد داشته
الحمدالله هیچ مشکلی نداره حتی ,مشکلات ریز و معمول که خیلی وقتا توی ماشین های ایرانی پیش میاد
ولی باز پیشنهاد بنده ef7 بنزینی است و یا 405 slx با موتور tu5 که حتی من برتر از سمند میدونمش
هر چند هم که ef7 ماشین بدی باشه بهتر از زانتیا 83 است که حدود 9 سال کارکرده
از طرفی هم زانتیا هم ماشین پر خرجیه ,هم بخاطر قدرتش تمام صاحبینش تا میتونند بهش گاز میدند به جز موارد خاص
سمند 2 سال گارانتی داره اگه موتورتم سوخت یا واشر سر سیلندر سوزوند یک ریال هم شما خرج نمیکنی
در صورتی که همون زانتیا در بهترین حالت الان فقط باید ازش لنت عوض کنی که همین یک قلم 140 تا 160 برات آب میخوره
بچه ها سمند اف 7 که ما گرفتیم رو شیشش نوشته رنگ سفید دو پوششه منظورشون از این رنگ دو پوششه چیه؟ مزیت خاصی داره؟ فقط سمندها اینطوری هستن یا سایر محصولات ایرانخودرو هم دارای رنگ دوپوششه هست؟ و اینکه کدوم مدل به بعد دارای رنگ دوپوششه هستن؟
این مربوط به نحوه ی رنگ کاری ماشین استنقل قول:
سفید دو پوششه به معنی پاشش دو لایه رنگ روی خودروست و تمامی محصولات غیر متالیک همینطورند
اما رنگ های متالیک 3 مرحله رنگ کاری دارند که مرحله ی آخری پاشش ذرات اکلیلی و کیلر رویی رنگ هست ,اگر توی آفتاب به یک ماشین متالیک دقت کنید کاملا مشخصه
برادر من هم از سمند ef7 بنزینی استفاده می کنه و خیلی راضیه. فروردین 91 تحویل گرفت و تا الان راضی بوده.نقل قول:
فقط یک ایراد داشت که نمی دونم تو مدل 92 برطرف شده یا نه و اون اینکه پمپ بنزین زیر صندلی عقب قرار داره و اگر یک آدم سنگین وزن وسط صندلی عقب بنشینه سر پمپ بنزین می شکنه !
رادیات سمند من الومنیومییه داره از قسمت بالا آب می ده که بردم رادیات ساز ها همشون گفتن50 هزار تومان هزینه درست کردنشه ولی دوستم که مکانیک درجه یک است گفت فردا بیار با چسب درستش می کنم نظرتون چییه آیا درست می شه یا نه ببرم رادیات ساز؟
بااین حساب که شما گفتید دوپوششه بودن اصلا مزیتی حساب نمیشه که بخوان با نوشتن رو شیشه ماشین تبلیغش کنن....!نقل قول:
دوست عزیز حتما مزیت خاصی هست که جدیدا رو ماشین نوشتن.و اگه تمام ماشین های غیر متالیک دو پوششه بودن چرا قبلا این را نمینوشتن؟
ما خودمون یکی از همین ef7 ها رو حدود 4 سال پیش از اون موقع تا حالا براش هیچ مشکلی پیش نیومده.فقط لنتا و روغن و .. رو تعویض کردیم که عادیه برای این کارکرد طولانی.
البته ما اون سری اولیا رو خریدیم جدیدا رو خبر ندارم.
محسن جان هرچیزی که روی خودرو و برگه های روی شیشه یا هر قسمت دیگه ماشین دلیل تبلیغات نیست و اصلا جنبه ی تبلیغاتی ندارهنقل قول:
اون برگه روی شیشه صرفا جهت مشخص شدن رنگ خودرو و شماره شاسی خودرو جهت مراحل داخلی کارخانه است و بعد از اون هیچ استفاده دیگری
نداره و جزأ موارد زایده که بعدا باید کنده بشه
تا اونجا که بنده اطلاع دارم تمام خودرو های غیر متالیک 2 مرحله رنگ دارند و دو پوششه به همین معنی است
خودرو های متالیک هم 3 مرحله ای البته در سایر خودروسازی ها مراحل بیشتری هم انجام میشه
حسین جان ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.:n16::n16::n16:نقل قول:
دوستان دیگه هم اگه در این مورد نظری دارن بفرمایید تا استفاده کنیم.
همونطور که دوستان فرمودن دو پوششه رنگ غیر از متالیک هستش. مزیتی نداره و اتفاقا از متالیک ارزونتر در میاد. چون سفید متالیک نداریم فقط سفید دو پووشه رو برای رنگ خودرو استفاده می کنن. معنی دو پوششه هم این هست که دوبار رنگ آمیزی شده.نقل قول:
من که تبلیغی ندیدم روی ماشینها. اصولا فقط یک برگه موقعی که ماشینو می خرید روی شیشه جلو می چسبونن (که کندنش هم سخته) که معمولا خصوصیات ماشینو نوشته. این برای خود سیستم انبارداری کارخونس. بعضی ماشینها هم برچسب انرژی می چسبوندن که اونم مشخصات ماشینو نوشته. پس این برگه ها اصلا ربطی به تبلیغ نداره دوست عزیز
سلام به همگی
صبح ها وقتی ماشین رو روشن میکنم موتور ماشین بد جورتکون میخوره ،طوری که اتاق ماشین هم یه تکون هایی میخوره بعد از مدتی کار موتور به حالت عادی بر میگرده.کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
یه سوال دیگه.
مشکلی هست از اگزوز ماشین ،آب بیاد؟
اون اب اومدنش که طبیعی هست به خاطر گاز طبیعیه.نقل قول:
ولی لرزش اتاق ماشین به نظرم عادی نیست.
ما خودمون داریم لرزش نداره و لی اب میاد
ریزش اب در زمستان امری طبیعیستنقل قول:
لرزش زیاد موتور با توجه به پارک ماشین در پارکینگ روباز
میتونه از سردی زیاد هوا و استفاده از بنزین سوپر باشه
شما وقتی موتور ماشین را روشن میکنید تا موقعی که گرم نشده حتی اگرهم لرزش داره از گازهای زیاد و متوالی
بپرهیزید چون باعث اسیب به موتور در دراز مدت میشه
سلام دوستان
بنده میخوام توی یکی 2هفته آینده یه سمند ef7 lx پایه گاز سوز صفر کیلومتر مدل اواسط 92 بخرم
حالا میخواستم ببینم شتاب این خودرو چطوریاست ؟ ! با خودروهای هم تراز خودش مثل پارس و 405 و ... چطور شتاب میگیره ؟
شتابش نسبت به ٤٠٥ و پارس با موتور xu7بيشتره امانقل قول:
نسبت به موتور tu5پژو به خصوص در دنده هاي ١،٢ منتزه
Ef7بنزيني شتابش نسبت به بايه كارسوز به خاطر سيمي بودن دريچه گاز بيشتره
و اون مكس گاز و گاز خوردن هاي إضافي ماشين را ندارد
سلام دوستان کسی میدونه ماشینی با مشخصات زیر واسه ثبت نام موجود هست یا خیر ؟
ای اف 7 دوگانه سوز با قابلیت 2 کیسه هوا و ملتی پلکس و داشبورد p2 (داشبورد سورن روی سمند) ؟
ظاهرا شکل این داشبورد هم اینطوره : دوستان این سمنده نه سورن - فقط داشبورد سورن روشه
دوستان کسی نظری نداره راجب این پست؟
دوستان کولر EF7 پایه گاز سوز - خوب خنک میکنه ؟ در حد کولر 405 XU7 هستش ؟
==========================
دوستان خودروef7 پایه گاز سوز رو اگر به صورت مداوم و زیاد فقط از گاز استفاده کنیم مشکلی واسه موتور خودرو پیش نمیاد ؟ آخه بعضی از خودروها ی 2گانه رو شنیدم میگن هم باید از بنزین استفاده کرد هم گاز