جواب میده ولی باید برنامه ی blue audio رو نصب کنی!نقل قول:
درحالت عادی جواب نمیده.
پیداش نکردی بگو لینک بدم.:20:
Printable View
جواب میده ولی باید برنامه ی blue audio رو نصب کنی!نقل قول:
درحالت عادی جواب نمیده.
پیداش نکردی بگو لینک بدم.:20:
تنها جاوا نیست، اکثر سیستمعاملهارو داره .نقل قول:
سایتی که گرفتم یادم نیست ولی طرف اسمش "tashtak" بود که توی خود فایل هم که براتون آپلود کرده ام هست :نقل قول:
[HTML]http://www.4shared.com/file/0iiWeqL6/Farsi-Keyboard.html[/HTML]
ولی اکثرا برنامه هاش جاوا هستش:27:نقل قول:
نقل قول:
دوستان اگه برنامه تشخیص دست خط eng میخواهید خود گوشی بین کیبورد ها سه تا بر نامه block rec وletter rec و transcriber هر سه تا دست خط eng رو تشخیص میدن که 2 تای اولی زیاد جالب نیست اما سومی خوبه
افزایش سرعت و حل مشکل بهم ریختی sms
فعال کردن sms دیفالت ویندوز موبایل :
با یک registery editor مسیر زیر رو دنبال کنید :
HKEY-CURRENT-USER \ SOFTWARE \ MICROSOFT \ INBOX \ SETTINGS
وارد SMS AVAIABLE بشید و مقدارش رو از یک به صفر تغییر بدید و OK کنید.بعد گوشی رو ریست کند.
از این به بعد داخل بخش EMAIL که بشید TEXT MESSAGES رو میبینید .
البته با این کار SMS خود سامسونگ هم سر جاش میمونه
آقا من دهنم سرویس شد تا این مطلب بالا رو پیدا کردم اما هرچی میگردم این مسیری که گفته رو پیدا نمیکنم،کسی میتونه راهنمایی کنه؟
--------------------------------------------------
خودم کشف کردم :20:
مورد این بود که از registery editor استفاده نمیکردم و با اکسپلورر دنبالش میگشتم
-------------------------------------------------
جالبه ها...
فقط حیف که همه پیامکها رو یه جا نشون میده و کتگوری نداره
#1275 post
سلام به همه
نمیدونم از لحاظ قانون فروم این کار صحیحه یا نه ولی به هر حال...
من 120 صفحه اول این تاپیک رو که خوندم نکات مهم رو توی یه فایل ورد واسه خودم کپی کردم که شاید بعدا به دردم بخوره.
حالا این فایل رو میذارم شاید برای شما قابل استفاده باشه
مثلا همین روش فعال کردن کردن دوربین جلو توی پست های قبلی گفته شده بود
توجه کنید که این پست ها از آخر به اول هست یعنی از صفحه 120 به صفحه 1 و فقط پست های مهم
http://rapidshare.com/files/419788031/Omnia_lite.rar
پست بالایی ماله این دوست عزیزمون هست
لطفا فقط متن پوست رو کپی نکنید!نقل قول:
یا اینکه اسم نویسنده هم ذکر کنید
دوست عزیز اگر یکم بهتر نگاه میکردید میدیدی که اول از همه شماره پست گذاشته شده تا اشاره شده باشه این پست تکرار پست دیگه ای که به علت مفید بودن مجدد گذاشته شدهنقل قول:
لزومی نداشت شما فول بگیری و کارت قرمز بدی...:angry:
ولی ببین عجب مچی ازم گرفتی...اصلاً فکرش رو هم نمیکردم...گفتم این مقاله علمی که پهلو به مقاله های انیشتین میزنه رو الان به اسم خودم میزنم و کلی لذتش رو میبرم....هیچ فکر اینجاش رو نکرده بودم که یه آدم زرنگی مثل تو باشه که مچم رو بگیره و جلو بقیه رسوام کنه...وای که تو چقدر تیزی...:42:
با سلام . من امروز این گوشیرو گرفتم .
باید بگم که تجربه ی اوله منه تو خریده پاکت پی سی .برا همین ممکنه بعضی از سوالاتم مبتدی باشن که دوستان لطف کنن و کمی تامل کنن و از من خرده نگیرن.
اولین سوالی که دارم اینه که گوشی من به کامپیوتر وصل نمیشه .پی سی پیداش نمیکنه.
دوم.حتما باید سی دی نرم افزاره همراه دستگاه رو پی سی نصب بشه.؟
سوم .برنامه هاییرو که از پی سی میریزم روی گوشی توی کدوم قسمته حافظه باید باشه (تو کدوم قسمت باید بریزم )و بعد برای نصب روی گوشی از کدوم قسمته منو باید وارد بشم.این سوال بعد از حله مشکله اوله.
چهارم.الان هیچ نرم افزاری نصب نکردم یعنی موفق نشدم دوستان راهنمایی کنید که چه نرم افزار هایی اول از همه باید نصب بشن.
من قسمته زیادی از مطالبه تاپیکو خوندم و تاپیکه جمع بندیرو هم مطالعه کردم .در صورتی که پسته من موجبه بهم ریختگی نظمه تاپیک میشه از مدیران در خاسته اجرای قوانین را دارم.
با تشکر از دوستان
نقل قول:
سلام.
شما برای ارتباط با کامپیوترتون اگر ویندوز XP دارید باید مایکروسافت اکتیو سینک رو نصب کنید و اگر ویندوز 7 یا Vista دارید برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو نصب کنید.اگر رو سی دی گوشی نیست از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید.
برنامه ها هم میتونن تو حافظه داخلی گوشی نصب بشن هم تو حافظه خارجی (مموری کارت).فقط یک تعداد کمی برنامه هستن که باید رو حافظه اصلی نصب بشن.
معمولا" اولین نرم افزار فارسی ساز هست واسه دریافت فارسی (در اس ام اس) و همینطور کیبورد فارسی واسه تایپ فارسی.
شما برای دسترسی به فایلعاتون میتونید از قسمت فایل اکسپلورر وارد بشید.:11:
سلام بچه ها بالا خره تونستم همراه بانک ملتو رو گوشیم نصب کنم با برنامه java fx که لینکشو براتون میزارم اسم این نرم افزار شبیه ساز ، JavaFX هست که از نرم افزار های شرکت اصلی Java یعنی Sun به حساب میاد و نسخه های متفاوتی اعم از Windows , Linux و سایر سیستم عامل ها رو داره که یکیشم Windows Mobile است.
من از سایت اصلی این نرم افزار رو دانلود کردم و در حالی بود که زیر سایت نوشته ی معروف تحریم ایران رو داشت " این نرم افزار به دلایلی در کشور شما قابل دسترس نیست " و به هیچ مشکلی بر نخوردم!
فقط دو نکته ی کوچیک اونم اینکه بعد از نصب همراه بانک و اجرای آن برای هر پرمیشنی که از شما درخواست کرد OK دهید تا روند عادی کار طی شود و بعد از انتخاب درخواستتون از همراه بانک (درخواست موجودی،حواله و …) و پیام درخواست شما با موفقیت ارسال شد ۱۰ ثانیه صبر کنید و همراه بانک رو دوباره اجرا کنید تا اطلاعات همراه بانک Refresh بشه و جواب درخواستتون نمایش داده بشه.
اما نکته ی بعد اونم اینکه به دلیل اهمیت بالای کار خودم و نیاز به همراه بانک وقت تست کردن بازی و بخصوص بازی های سه بعدی جاوا رو نداشتم که امتحانش رو به عهده ی شما دوستانم می گذارم.
دانلود:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
دوست عزیز توصیه میکنم پست شماره 1275 رو نگاه کنید و فایل آپ شده رو دانلود کرده و مطالعه کنید
این فایل حاوی مطالب مفیدیه که پبسخ خیلی از سوالاتتون رو میده
برای دریافت نرم افزار هم توصیه میکنم به فروم ir-tci برید چون نرم افزار ها رو بر اساس کاربردشون طبقه بندی کردن و پیدا کردن نرم افزار مورد نیازتون خیلی آسونه
موفق باشید
صفای بچه های اهواز:40:
سلام دوستان
نرم افزاری هست که ویدیو های HD رو توی پاکت پیسی اجرا کن؟
برای همین گوشی میخوام!
فکر کنم coreplayer تا 720p رو میخونهنقل قول:
فورمتی که شما مدنظرتون هست چیه؟
بیشتر فرمت mkv گاهی اوقات هم avi .نقل قول:
مطمئنید که تا 720p رو ساپورت میکه؟
کسی میدونه آخرین ورن core player چنده؟
البته خود من هم توي اوون فايل اسم نويسندگان هر پست رو ذكر نكردم چون خيلي وقت ميگرفتنقل قول:
با اين حال .......
دوست عزیز لازم نیست اندازه فونتتون رو انقدر بزرگ کنید...اگر پستتون مفید باشه دیده میشه حتا اگر میکروسکپی باشهنقل قول:
سلام
دوستان کسی برنامه ای میشناسه که هر کلمه یا جمله انگلیسی بدیم تلفظ کنه؟
و اینکه برنامه ای سراغ دارید که بشه سرعت اینترنت گوشی رو چک کرد؟ جاوا هم باشه خوبه
G-Netspeedنقل قول:
دوست عزیز میشه فایل رو یه جا دیگه هم (مثلا فور شیرد) یا خود سایت اپ کنی من ا رپید شر نمیتونم فایل رو بگیرمنقل قول:
فایل آپ شده رو دانلود کرده و مطالعه کنید
ممنون
سلام
جدیدا شارژ گوشیم زود تموم میشه خیلی زود اگه فقط سیم تو گوشی باشه و از صبح تا شب حرف نزنی فقط 1-2 تا اس ام اس 1 روز دوام نمیاره !!!!!!!!!!!!!!!
البته فریم ور رو عوض کردم و jc2 نصب کردم !
1.یه چک بکن ببین برنامه ای چیزی توی استارت آپت نباشه که باطری رو بخوره!!نقل قول:
2.یه بار بدون سیم تست کن ببین باطریش چقدر میره!!
3.دیگه نظرام تموم شد
4.راستی بیخیل عوض کردن گوشی شدی؟!:27:
چرا از رپیدشیر نمیتونی بگیری؟نقل قول:
ایمیل بده برات بفرستم
سلام.نقل قول:
تو این مدته جایی نیستی که وضعیت آنتن خراب باشه؟ چون اگر یه همچین جایی باشی به دلیل اینکه گوشی مدام مجبوره دنبال آنتن بگرده باطری خیلی سریع مصرف میشه.یا اینکه تو این مدته نور صفحه رو بیشتر نکردی؟اونم تاثیر زیادی داره.و همون موارد بالا که دوستمون فرمودن.
سلام.نقل قول:
اگر فایلی که میخوای از رپید شیر بگیری زیر 20 مگ حجم داره با رپید باز بگیر.
آدرسش: w w w . r a p i d b a z . c o m (فاصله هارو بردار ).لینک فایل رو بزار تو لینک باکس این سایت برات لینک رو مستقیم میکنه.:11:
سلام
آقا این تقویم رو کسی نصب کرده؟
کد:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-first-persian-calendar-for-manila.html
اینم یه تم خوشکل واسه این گوشی......
این چیه ؟:5:کد:http://www.pocketgear.com/en/usd/5152,Samsung-SPH-i700/freedownload.html?pid=2869581&do=download&lid=2&dv=0
این چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثنوي معنويه ديگه.نسخه ي پاكت پي سي
با سلام
من جدیدا یه مشکل دارم
تونم اینه که وسط کار یکدفعه استروج کارد رو نمیشناشه همین دیروزم اینطوری شد و نمیدونم چرا یه سزی از برنامه های که تو استروج بود پریدند
حالا میخواستم ببینم دوستان به این مشکل برخوردند مشکل از کجاست راه حلی داره؟
ممنون
سلام.
من یک ورژن از رام منو پایین برای اومنیا لایت دانلود کرده بودم که نسخه فیکس شده بود کلی باهاش هم حال کردم ولی وقتی که به گوشیم زنگ خورد دیدم ویبره اش قطع نمیشه . و جایی گفته یودند که همه گوشی های اومنیا این مشکل رو داره .
داشتم صفحات 160 تا 170 رو میخوندم دیدم انگار چند نفری دارند و مشکلی ندارند .
خلاصه اگر از دوستان کسی رام استارت پایین داره استفاده میکنه و مشکل ویبره رو هم نداره لطفا :11: لینک بدهد . واقعا دنبالش هستم . :10:
بی نهایت ممنون .
آقا یکی بود یه چند تا تم واسه این رام استارت پایین گذاشته بود!!!
من هرچی تو پستا گشتم پیدا نکردم کسی میدونه کجاست؟!
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
باید نسخه فیکس شدشو نصب میکردینقل قول:
فک کنم اشتب زدی!!
ممنون . خودت نصب کرده ای میتونی همون لینکش رو بدی ؟نقل قول:
فایلی که من نصب کردم یک فایل exe بود که پس از اجرا یک فایل نهایی تولید میکرد . اسم فایل exe هم eng_fix3 بود .
رام استارت پایین منظورت همون touch flo 2dست؟ منم الان همین رام رو دارم خیلی راحت و سالم، ویبرشم مشکلی نداره
البته من یه سری فایلا و نرم افزارهای اضافشو پاک کردم اما قبلشم درست بود
تاپیکش توی modaco هست
آره منم همونو نصبیدم مشکلیم نداشتمنقل قول:
تو مداکو هم تاپیک اصلیشو خوندم نوشته بود که نسخه اولیش این مشکلو داشته!!!
در هر صورتمن این مشکلو ندارم!!:11:
خیلی عجیبه که روی بعضی گوشی ها جواب نمیده و روی بعضی ها جواب میده . توی سایتدارم دنبالش میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه .کد:http://eomnia.net/
سلام.
بالاخره مشکلمون حل شد . البته نفهمیدم چجوری ولی اولش یک رام با بوت لودرش رو نصب کردم و بعد اومدم سراغ این و یک جایی هم دیدم که یک نرم افزار گذاشته بود که اگر نصب کنید مشکل ویبره حل میشه . در هر صورت فعلا که درست شده و با ایتارت پایین و تمهاش حال میکنم .
آقا این رامهنقل قول:
یکم تاچ فلوش خز نیست؟!
هم گندست(میاد تو دهن آدم!!)
هم این که نصفش نیست!!!
گوگل مپ و....:41:
کسی نظری داره؟!
تاچ فلو رو که غیر فعال کرده ام . جز با spb mobile shell نمیتونم کار کنم . ولی هم سرعتش بالاست و هم برنامه اضافی نداره . از همه مهمتر تم های 6.5.x هستش .نقل قول:
اقا جدیدترین رامی که خود سامسونگ واسه این گوشی داده چیه
رام اورجینال
اصلا داده؟