نچ! چون بازی های انگیج نیاز به صفحه کلید سخت افزاری دارن.نقل قول:
شاد باشین :31:
Printable View
نچ! چون بازی های انگیج نیاز به صفحه کلید سخت افزاری دارن.نقل قول:
برای اونایی که مشکل gps دارند بگم که
اول چک کنید ببینید تو positioning method به جز بلوتوث بقیه رو هم دارن یا نه
اگر داشتید که بحثش جداست
ولی اگر نداشتید باید با nokia software updater آپدیت کنید فقط
فعلا اینو چک کنید
دوستان من مشکلم با نوکیا مپ حل شد ولی متاسفانه موقعی که به اینترنت وصل نیستم نقشه قم فقط چند تا خیابان اصلی هست که به تهران ختم میشه ولی با اتصال با وایرلس به اینترنت تا کوچه های باریک قم هم نشان داده میشود حالا میخوام بدونم جریان چیه؟
در ضمن این نقشه رو چه جوری میتونم به صورت استفاده از ماهواره داشته باشم ؟ تمام ورژن ها هم نصب کردم ولی فایده نداره
راستی کلا فایل مربوطه هم از مموری پاک کردم که نقشه رو کامل نشون میده حالا من موندم چرا و به چه علت؟
نقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27::27:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
چرا ضایع بازی در میاری
مگه تو ایران زندگی نمیکنی
نمیدونی همه دنیا مارو تحریم کردن
نوکیا هم این قسمت رو هم بخاطر تحریم و هم بخاطر ...تلر
البته دوستان طریقه دانلود از سایت مربوطه رو زدن و کسایی که از اون روش استفاده کردن جواب گرفتن
تو قید OVI STORE رو بزن برو تو سایت mobile9 هرچی میخوای دانلود کن
دوستان میخواستم بگم که اگر خواستید x6 بخرید حتما کره ای بخرید خواهر زاده ام کره ای خریده و من چینی اولا موقعی که خاموش هستن بغل هم میذاری صفحه من مشکیه ولی اون یکی یه حالت قرمزی داره در موقع روشن بودن وضوح کره ای بالاتره مال من انگار تاره جی پی اس اون قوی تر و زودتر وصل میشه و دقیق نشون میده ولی مال من بعد از 3 تا 4 دقیقه که وصل میشه حداقل یه چند کیلومتری خطا داره کیفیت ساخت هم که کاملا متفاوته و کره ای با سلیقه تر ساخته شده در مورد باطری هم که کاملا قیافتن فرق میکنن به طور کلی حالم گرفته شد اخه همش 4 روزه گرفتم جفتشون هم گارانتی فارسی دارن
آقایون این هم یه تست صدا از اسپیکر های ایکس 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم تست صدای ان 900
دوستان به نظر شما من گوشی x6-8GB بگیرم یا 16 گیگ از رنگ سورمه ای 8 گیگش بیشتر خوشم میاد ولی به نظر شما قاب آببی و سورمه ای واسه 16 گیگش گیر میاد که بخرم موندم چی کنم یا گوشی HTC Wildfire
بخرم کمکم کنید ملاک من صدای گوشی هست و گاهی رفتن تو اینترنت
و مشکل داغ کردن باطری گوشی رو دارید دوستان یا نه ؟
از گوشی راضی هستید ؟:10:
چون نقشه قم هنوز به طور کامل عرضه نشده. فعلا فقط نقشه های تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان و کرمانشاه هست.نقل قول:
یه چیزی این وسط می لنگه؛ ازونجایی که کره ای و چینی این گوشی سر و ته یک کرباس اند، یکی از این دو گوشی ورژن قلابی یا دستکاری شده است.نقل قول:
هر دو گارانتی رسمی نوکیا ایران هست؟ چک کردی ببینی درسته؟
شما هنوز تصمیمتو نگرفتی؟:18:نقل قول:
این دوتا لینک رنگ بندی 8 و 16 هستش غیر از اینا هر قابی باشه اصلی نیست :
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_x6_8gb-pictures-3397.php
در کل 16 گیگ با توجه به اختلاف قیمتی کم نسبت به 8 گیگ بیشتر توصیه میشهکد:http://www.gsmarena.com/nokia_x6_16gb-pictures-3109.php
مشکل داغ شدن هم اصلا نداره به هیچ وجه
اما در مورد wildfire باید بگم که من هم بین این و ایکس6 کمی شک داشتم که به خاطر آشنایی قبلی با سیمبیان و همچنین ovi map و ... ایکس 6 انتخاب شد
البته wildfire هم گوشی خوبیه و از آندروید بودنش نمیشه گذشت
wildfire فقط کیفیت تصویرش و پایینه و من عاشق سورمه ای ایکس 6 شدم و از نظر محکمی و کیپ بودن دربش انگار تمیزتر ساخته شده و به نظرتون قاب آبیش میاد بازار بگیرم مانند ایکس 6 بنفش 8 گیگ چون مشکی 16 گیگ بگیرم از رنگش بدم میاد به نظرتون 8 بنفش بگیرم یا قاب بنفش میاد واسه 16 گیگ و ان 8 که اینجا اومده عکسش جالبه اما تو دست بگیری و از نزدیک خیلی زشته
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
راست میگه 8 گیگش زیبا تر هست و بنفشش و فاصله خالی کنار ال سی دی نداره و لقی درب پشت ندارهنقل قول:
یه چیزی این وسط می لنگه؛ ازونجایی که کره ای و چینی این گوشی سر و ته یک کرباس اند، یکی از این دو گوشی ورژن قلابی یا دستکاری شده است.
هر دو گارانتی رسمی نوکیا ایران هست؟ چک کردی ببینی درسته؟
شاد باشین :31:[/QUOTE]
به نظر من هم يه چيزي اين وسط مي لنگه!
دوست عزيز مطمئني گوشيت رو از جاي مطمئن خريدي؟
گوشي من كره اي هست اما كره اي و چيني ايكس شش با هم فرقي ندارن ولي اين تفاوت ها كه گفتين گوشيتون با گوشي فاميلتون داره خيلي عجيبه!
راستش چيني ها يه سري گوشي درست كردن با مارك خود نوكيا! برادر من يه ان97 چيني خريد. وقتي نگاهش مي كني هيچ فرقي با ان97 اصلي نداره و ماركش هم نوكياست اما كيفيت دوربين و ال سي دي و تاچ و خيلي چيزهاي ديگه اش با نوكياي اصلي متفاوت هست. بنابراين به نظر من هم ورژن دستكاري شده يا قلابي هست.
دوستان اهواز بدون گارانتی هست از کجا بفهمم اصلی هست و کره ای بگیرم یا چینی 8 گیگ
نقل قول:
دوست خوب بسته به نيازت هست كه چند گيگ بگيري. اگه مي خواي فايل و برنامه هاي زيادي بريزي 16 گيگ بگير اما اگه مطمئني نيازت بيشتر از هشت نيست، هشت بگير. من الان 16 گيگ گرفتم و تو اين يك هفته اي كه دستم بوده 5 گيگش رو پر كردم و از دلايل انتخابم براي 16 اين بود كه چون ايكس شش كارت حافظه نمي خوره ممكن بود بعدا جا كم بيارم و پشيمون بشم و واقعا از اينكه حافظه ي گوشي پر باشه و هي مجبور بشم فايل هام رو پاك كنم، بدم مياد.
HTC Wildfire دوربين ضعيف تري داره وصداي اسپيكرش هم ضعيفه و ضمنا تو بررسي تخصصي جي اس ام نوشته:” كيفیت پایین تصویر ، QVGA برای به نمایش در آوردن آندروید جالب نیست و همین طور رزولوشن صفحه نمایش با توجه به اندازه آن برای Wildfire مناسب نیست”
بازم ميگم به خودت بستگي داره كه از يه گوشي چي مي خواي.
راستي من هم قبل از اينكه گوشيم رو بگيرم خيلي جاها خوندم كه قاب پشت ايكس6 لقه! ولي اصلا چنين چيزي نيست و اتفاقا خيلي هم سفته! حداقل براي من كه اينجوري نبود. قبلا ديده بودم كه قاب پشت N78 لق باشه و يكي از دوستانم كه داشت به مرور قاب پشتش بهتر شد ولي اوايل واقعا لق بود اما تو X6 چنين چيزي رو نديدم.
باطري گوشي تو اين مدتي كه دستم بده نديدم داغ كنه.
به هر حال هروقت تصميم نهايت رو گرفتي و گوشيت رو خريدي، خبرش رو بهمون بده.:11:
مشکل من مالی نیست من رنگ بنفشش رو دوست دارم که 8 گیگش هست اگه قابش باشه 16 گیگ میگیرم با قاب بنفش
چی رو باید چک کنم عزیز شماره سریال درسته فریم ور هم آخرین هست 210004نقل قول:
دیگه اگه چیزی مونده بگو چک کنیم
نه گلم منظورم درستی گارانتی بود.نقل قول:
اگه با گارانتی جفتش خریداری شده، شماره سریال IMEI هر دو گوشی رو به شماره 200023013 پیامک کن. اگه پاسخ اومد که گارانتی درسته که هیچ، اما اگه گفت از صحت فلان و بهمان مطمئن شوید، بدون که گارانتیش کشکیه!!!
برای بدست آوردن IMEI هم کد ( از چپ به راست ) #06#* رو بزن
فعلا این رو روی دو تا گوشی چک کن تا ببینیم بعدش چی میشه
فکر میکنی این شماره درست باشه رو کارتن 23013 رو زده :13::13::13:نقل قول:
23013 تلفن برای تماس مستقیم هست. 200023013 فقط برای ارسال پیامک ویژه اثبات درستی گارانتی هست :13::13::13:نقل قول:
دوست من 16 گیگ هم کمه واسه من ولی از رنگ بنفش بدنه و شیک بودن 8 گیگ خوشم اومده و قاب بنفشش هر جا رفتم گفتن نمیاد و گرنه 16 گیگ بهتره .:11:نقل قول:
دوستان 16 گیگ این رنگش گیر میاد پشت سفید ؟
دوستان خواستم نقرا ای این گوشی رو از گوشی شاپ بخرم عکسش در پست قبلی هست گفت گارانتی اصلی نداره فقط پارسه هست و آیا بدون گارانتی با گارانتی دارش فرق داره ورژن گوشی و دیگر امکانات ؟
بدون گارانتی گفت 360 هزاره 16 گیگش
نقل قول:
دوستان 8 گیگش فلش پلیر 3.1 هست فرقش با 16 گیگ چیه ؟:20:
این یعنی چه ؟
اینکه با پک اسپشیال هست یا نه؟
راسته این حرف ها ؟:41:نقل قول:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
دوستان اگه بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم اصلی هست به شرکت نوکیا سریال گوشی رو اس ام اس کنم ؟
یه مدت که بگذره،خوب میشه.
اولش زیاد شارژ تموم می کنه ولی به مرور زمان خوب میشه.
شما سعی کنید تا وقتی که شارژ تموم شد،بزنید شارژ کنید و بزارید کاملآ هم شارژ بشه.
همه ی باتری ها داغ می کنه،فکر کنم به خاطر جنس گوشی هستش که حرارت رو زودتر منتقل می کنه.
من از 100، 80 بهش می دم.
مشکلات:
1- صدای خارجی چندان قوی نیست.
2- سرعت خروج از برنامه ها پایینه.
3- تو میزیک پلیر جستجوی آهنگ نداره
نقاط قوت:
1- صفحه تاچ خازنی فقط جون می ده واسه لمس کردن. عالمی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- دوربین مناسب
3- صدای باکیفیت در هندزفری
نه خیر اینا همش تکذیب میشهنقل قول:
دوربینش در حد خودش هست و کیفیتش هم متوسطه
صفحه نمایش قدرتش خیلی عالیه و پاسخدهی خوبی داره
اینا که همش چرتهنقل قول:
.حالت خوب.گوشی صحفش سفید میشه.بعد تم و بعد صحفه گالری.که شاید 40 ثانیه طول بکشه.
2.حالت نورمال.گوشی یه چند دیقه هنگ میکنه بعد میره تو گالری.
3.حالت بد.گوشی هنگ میکنه و باید ریستش کنی.
من خودم 16 گیگ دارم الان حدود 3000 تا عکس 1600*900 دارم همش رو باز میکنه+کلی فیلم و شو و آهنگ تقریبا 3 گیگش خالیه و گالری هیچ مشکلی نداره فقط چون عکسها رو به صورت Thumbnails باز میکنه ممکنه چند ثانیه طول بکشه ولی گالری در آن واحد باز میشه
صفحه نمایش هم زیر نور خورشید مشکل داره ولی نه اینکه هیچی نشه بخونی
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
تایید میشهنقل قول:
گوشی گارانتی دار اصلیش فقط مشکیه یا نقره ای و رنگ های دیگه اش هست الان که فقط میگن مشکی 16 گیگ گارانتی اصلی داره و 8 گیگش گارانتی اصلی داره و بقیه متفرقه هستن که ارزشی ندارن من چی کار کنم بخاطر گارانتی 8 گیگ بگیرم یا بدون گارانتی ؟:10:نقل قول:
و خش خش اسپیکر تو صدای بلند همیشه هست یا واسه آهنگ های بی کیفیته من عشقم صدای گوشیه کمک
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
دوستان برای شما هم اسپیکرش تو اخرین حد ولوم نویز داره؟نقل قول:
من تو سایت نوکیا نماینده اهواز بود تماس گرفتم ازیت کرد و شرکت رو گفتم گفت سایت به روز نشده و اون نماینده ما دیگه نیست و چند تلفن داد تو اهواز و اکثرآ گفتن ما نماینده نوکیا نیستیم و اونایی هم که گفتن هستیم گفتن گارانتی نداریم و تو اهواز معنی نداره گارانتی اینجا هر دن بیلیه گارانتی:27:
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
آره با طرح هدفمند کردن یارانه ها میره بالای 400 هزار تومان تا مدتی :10:نقل قول:
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
باید نرم افزار ها رو اگرSISهستن ساین کنید مگه نمیشه الان برنامه سیس رو گوشی ریخت نصب کرد عادی ؟
nokia-n95 این قضیه رو شما ثابت کنید در تخصص شما هست دوست گل من و آیا گوشی ارزون تر میشه یا نه ؟نقل قول:
دوستان جواب بدین ؟نقل قول:
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
مگه ضد خش نیست محافظ ال سی دی فایده اش چیه ؟:18:نقل قول:
صدا ی گوشی چطوره مبارک باشه ؟نقل قول:
alex_pk :
پست ها ادغام شدند.
لطفا از ارسال پست های پشت سر هم با فاصله زمانی کوتاه خود داری کنید.
در اینگونه مواقع میتونید پست قبلیتون رو ویرایش کنید.
t2download عزیـــز پست های پشت سرهم ارسال نکنیـــد فکر نکنیــد مدیریتی وجود نداره !
پست های شما ثبــت شده و همه یکجــا تو یـه پست ادغام میشــن ;)
موفق باشید!:40:
دوستان یه چند تا بازی و برنامه نصب می کنم ولی گوشی نصب نمی کنه!
باید -- کنم گوشی رو؟
گوشیم مدل x6 8gig هست
نقل قول:سلام دوست عزیز چه اروری میده موقع نصــب ؟
گوشیتون ورژن جدید اگه باشه هـک نمیشــه . برای هـک کردن باید فایل های کوک شده رو فلش کنی رو گوشیتون :46:
موفق باشید!:40:
ارور نمیده فقط اونا رو اجرا نمی کنه
من از 100، 80 بهش می دم.
مشکلات:
1- صدای خارجی چندان قوی نیست.
2- سرعت خروج از برنامه ها پایینه.
3- تو میزیک پلیر جستجوی آهنگ نداره
نقاط قوت:
1- صفحه تاچ خازنی فقط جون می ده واسه لمس کردن. عالمی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- دوربین مناسب
3- صدای باکیفیت در هندزفری
تایید میشه
amin jan چرا تآیید میکنی مگه صداش ضعیفه شنیدم قوی هست مانند 5800
با سلام عزیز من - من منظوری نداشتم از ارسال پی در پی پست من 1 ماهی هم نبودم فکر نکنید برای افزایش درجه پست میدم من گوشی می خوام بخرم حساس هستم سالی هست بررسی میکنم این دلیلشه عزیزمنقل قول:
اگه شک دارید من حاظر هستم تعداد پست های من 0 بشه .
با تشکر از شما و اون پست ها را در زمان 3 ساعتی که صفحات قبل را خوندم ارسال کردم .:11:
با این حال بیشتر دقت میکنم .
t2download جان مي بينم كه سري به تمام پست هاي قبلي زدي.
راستش اين حرفاي پائين كذب محضه!
1((.دوربین چرت. 2.زیر نور هیچی نمیبینی. 4.صحفه لمسی ضعیف در کار با دست
4.که خیلی مهمه.وقتی میری تو گالری (قسمت.آهنگ.عکس.فیلم.) سه حالت داره
1.حالت خوب.گوشی صحفش سفید میشه.بعد تم و بعد صحفه گالری.که شاید 40 ثانیه طول بکشه.
2.حالت نورمال.گوشی یه چند دیقه هنگ میکنه بعد میره تو گالری.
3.حالت بد.گوشی هنگ میکنه و باید ریستش کنی.
من خودم این مشکلات رو دیدم ))
حتما دوستي كه اين چيزا رو نوشتن از جاي نامطمئن گوشيشون رو خريدن.
مخصوصا اون سه حالتي كه مربوط به گالري هست. گالري سريع باز ميشه و تو لد عكس ها يه مكث خيلي كوچيك داره.
تا حالا هم ن كه نديدم هنگ كنه. ولي در كل گوشي اي نيست كه بخواي باهاش بازي هاي سنگين اجرا كني و بهتره بازي هاي سبك رو روش بريزي.
دوربينش هم واقعا خوبه. حالا سرم خلوت شد چندتا عكس ميذارم كه توانايي عكس گرفتن اين گوشي رو بهتون نشون بدم. يه فيلم هم گرفته بودم ولي به خاطر لرزش زياد دستم از گذاشتنش منصرف شدم.
راجع به صفحه ي لمس هم كه ديگه چي بگم اين گوشي رو همه به اين ويژگي كه تاچ فوق العاده اي داره ميشناسن.
در مورد سئوالي هم كه راجع به كيفيت اسپيكر پرسيده بودي بايد بگم ايكس شش صداي خيلي واضح و خوبي داره.
در كل براي اينكه نقاط ضعف و قوت گوشي رو بهتر بشناسي به نظرم بررسي تخصصي سايت جي اس ام خيلي خوب و موثقه.
و اما از كجا بخري... با اين شرايطي كه نوشي بايد از همشهري هات كه بهشون اعتماد داري بپرسي كدوم مغازه هست كه گوشي هاي خوب ميفروشه و سابقه ي خوبي داره و براي گارانتي فرعي هم خدمات خوبي ارائه ميده. وگرنه چون نمايندگي ها غيرفعالن تو شهرتون يا بايد بري يه شهر ديگه مثل تهران بخري يا همين كارو بكني.
بهترین کانورتور mp4 برای تبدیل فایل های تصویری برای پخش در گوشی چیه
اگه بشه امکاناتی برای گوشی ها هم داشته باشه
نقل قول:
دوست من برنامه زیاد هست توی گوگل سرچ کنی یا پک نرم افزاریش هست با این حال این ها بد نیستند .
Aiprosoft Quicktime Video Converter
Daniusoft Video Converter
اگه پیدا نکردی بگو لینک دانلود بدم عزیزم .
:10:
این نرم افزار توسط خودم جهت کمک به دوستان آپلود شده :8:
برای شما تا به حال پیش آمده که در هنگام نصب بعضی نرم افزار ها با پیام های متفاوتی که همگی ناشی از ساین هست رو به رو شده اید ٫ در این پست آموزشی رو به شما خواهید گفت که در کمتر از ۳ دقیقه بتوانید هر نرم افزاری را که خواستید بدون نیاز به ساین نصب و به سایر فولدر های مخفی در نوکیا سری ۶۰ ورژن ۳ دست بیابید.
دقت کنید برنامه ها را همگی روی رم گوشی نصب کنید.
۱) فایل پیوست زیر را دانلود کنید
۲) در فایل دریافتی باتوجه به مدل سیمبیان خود که ۹.۱ یا ۹.۲ هست پوشه مربوط را باز کنید.
۳) سه فایل به نام های HelloCarbide.sisx ٫ installserver.exe ٫ Y_Browser_3rdEd_088_3.SIS را در یک فولدر در رم گوشی خود قرار دهید.
۴) برنامه های HelloCarbide.sisx ٫ Y_Browser_3rdEd_088_3.SIS را به طور کامل نصب کنید.
۵) حال برنامه Y Browser را اجرا کنید و برنامه را باز نگه داشته و کلید منو را بزنید و وارد منوی گوشی خود بشوید در همین حال که برنامه Y Browser باز است برنامه HelloCarbide را اجرا کنید و در برنامه مسیر زیر را دنبال کنید Options>Menu1 و سپس Yes را بزنید.
۶) حال باز به برنامه Y browser بازگشته و به وسیله برنامه فایل installserver.exe را در مسیر C:\SYS\BIN قرار دهید ( کپی کنید ) ٫ پس از انجام اینکار فقط کافیست یکبار گوشی خود را ریست کنید.
تمام دیگر نگران ساین نباشید تمای برنامه ها را بدون نیاز به ساین نصب کنید .
پسورد فایل ahvaz
نقل قول:دوست خوبم دقيقا متوجه سئوالتون نشدم.نقل قول:
اصلا نصب نميشن؟
يا نصب ميشن اما وقتي مي خواهين برنامه رو باز كنين، اجرا نميشن؟
اگه دومين مورده يعني نصب ميشن ولي اجرا نميشن مشكل اينه كه برنامه با گوشيتون سازگار نيست يعني سيمبيان 60 ورژن 5 نيست. مثلا ممكنه سيمبيان 3 باشه.
برنامه ها رو از كجا اوردين؟
من اين سه تا سايت رو براي برنامه بهتون معرفي مي كنم:
mobile9 دات كام
gsm دات آي آر
mob4u دات آي آر
اميدوارم مشكلتون حل بشه:11:
دوستان یه نرم افزار ساین شده ی ضبط مکالمه واسه ی ایکس 6 بگید که هیچ بوقی نزنه و ترجیحا ام پی تیری ضبط کنه !میخوام قبلش تست کرده باشید و تضمین بدید که بوق نمیزنه.
سلام به همه بعد 1 ماه برگشتم :31:نقل قول:
در مورد نقاط ضعف بگم که
1. صداش یه کم خر خر می کنه وقتی تا ته بلند کنی
2.سرعت خروج از برنامه ها خوبه :20:
3. فکر نکنم تو موزیک پلیر نیازی به جستجوی آهنگ باشه:31:
و اما 1.یه وقت هایی لمسی صفحه کلا هنگ می کنه
یه وقت هایی برای خودش ری استارت میشه
فعلا که دیگه عیبی ندیدم :31:
سلام بجه ها
یه بنده خدایی میخواد x6 بگیره از ما آمار گرفته ببینه خوبه یا نه.منم که خیلی وقتی دیگه تو کار سیمبین نیستم اطلاع ندارم چی به چیه
در کل شماها که دارین خرید این گوشی و توصیه میکنید یا نه؟
راستی شنیدم این گوشی مشکل gps داره.درسته؟آیا الان هم اگه بخریم با توجه به آپدیت تر بودن فریمور هنوزاین مشکلو داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:20:
:27::27:والا برای من که تا حالا هیچ مشکلی نداشته gps هم هیچ گونه مشکلی نداشته فقط یخورده صداش اونم وقتی رو آخر هست خرخر میکنه ودیگر هیچ:27::27::27:نقل قول:
یعنی میفرمایید مشکل gps کلا شایعه بوده؟!
گوشی X6 منوی برای تغییر حساسیت صفحه داره