سلام
وقتی با این گوشی به یک نفری که در حال مکالمه هست میزنگم هیچ پیغامی مثل wating نمیده؟
از کجا فعال میشه؟
سلام
وقتی با این گوشی به یک نفری که در حال مکالمه هست میزنگم هیچ پیغامی مثل wating نمیده؟
از کجا فعال میشه؟
ای بابا کی این چرندیاتو گفته.من خودم شرقم دیگه.نقل قول:
اگه همچین مشکلی بود کسی دیگه هم تو این فروم و جاهای دیگه می گفت
نمی دونم چرا بعضی ها راجع به این گوشی شایعه سازی می کنن.یکی میگه ال سی دیش می سوزه ،یکی می گه صفش می شکنه و....
:18::41::41::41:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز چرا جوش اوردي؟؟؟
اولا من اشتباها تايپ كردم.منظورم غرب تهران بود نه شرق تهران.
دوما آقاي محترم دروغ كه ندارم بگم.خودم اين گوشيو دارم 3 تا از همكارام مدلهاي مختلف htc رو دارن.اينجا آنتن نميده.
از اكباتان كه رد شي به سمت تهران كم كم آنتن پر مي شه.
محل كاره من جاده مخصوصه كرج اين حدود مشكل آنتن دهي داره الان.
درضمن شما يه ليوان آب خنك بخور واست خوبه.
ببخشید من جوش آوردم.منظورم هم به شما نبود.اخه من فک کردم دوستان شما شرق رو گفتن
لطفا نوع اپراتور و نوع سیم کارتتون رو بگید
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
ببخشید من جوش آوردم.منظورم هم به شما نبود.اخه من فک کردم دوستان شما شرق رو گفتن
لطفا نوع اپراتور و نوع سیم کارتتون رو بگید
چون من چند وقت پیش تا محدوده کیلومتر 17 رفتم به نظرم مشکلی نبود
دقايقا الان روز سومه كه اين مشكل پيش اومدهنقل قول:
سيم كارت من 0912 است.
دوستان من قبل اینکه ویندوز عوض کنم،اس ام اس های فارسی رو به صورت منظم می تونستم ببینم،ولی الان حروف رو جدا ازهم و از آخر به اول میاره؛در حالی که فارسی ساز ، قبل و بعد از تعویض ویندوز یکیه( arabware ).علت چی می تونه باشه؟
بعد یه سوال دیگه:ویندوزی که الان برام گارانتی زده،عین همون ویندوز اولی است یا این کپیه؟اصلا تو ویندوز موبایل اصل و کپی داریم؟
نخیر کپی موپی که مداره.بیا اینم یه فارسی ساز .می گیری نصبش میکنی .روی دستگاه اینستالش کن.یعنی تیک گزینه device رو بزن و روی storage card نریز:نقل قول:
MOBIDIV
متاسفانه من برات آپ کردم ولی لینکش گم شد.
ولی این صفحه رو ببین .در اینجا گفته فارسی ساز صفخه 151.در ضمن یه جا هم آدرس داده برا مشکل وارونگی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341237
من بعد از نصب یه کیبورد گوشی رو ری استارت کردم ولی روی لوگوی HTC گیر کرد:37:.کسی میدونه باید چی کار کنم؟:18:
كدوم كيبرد؟ درست ميشه.اساتيد كمكت ميكنند.نشد اخرش يه هارد ريست درستش ميكنه.توي تاپيك گوشي بپرس.
من هم مثل شما هرچند وقت نظرم بین این دوتا عوض میشه. جالبیش اینه که اینجا می پرسین همه میگن hd2 بهتره. تو تاپیک x10 همه میگن x10 . من در حال حاضر به این نتیجه رسیدم که x10 بگیرم البته هر وقت مشکل فونت فارسی در مرورگرش رفع بشه اما اگر تا یکی دو ماه دیگه رفع نشد hd2 میگیرم.نقل قول:
اسم کیبور Touch Keyboard یا یه همچین چیزی بود ولی قبلا" نصب بود کار میکرد حذف کرده بودم دوباره نصب کردم(بعد از یه مدتی)اینجوری شد که Vol Up و Vol Down رو نگه داشتم و power رو زدم و ریست کردم فکر کنم همون Hard reset باشه.
جواب منو ندادینا؟نقل قول:
سلام. بله هارد ریست کردید ,الان که دیگه مشکلی ندارید؟نقل قول:
نه فقط میخاستم بدونم مشکل از کجا بود؟
دوستان من یک مشکلی با youtube دارم. اول خیلی خوب کار می کرد ولی الان تا باز می شه پیغام می ده storage full و سریع بسته می شه. لطفا کمک کنید که مشکل از کجاست و چجوری حل می شه. هم روی مموری و هم روی گوشی کلی فضای خالی دارم.
خیلی ممنون از جوابت.نقل قول:
با ریختن ROM جدید همه اطلاعات توی حافظه گوشی میپره؟؟؟؟
asia1 رو باید بزنم یا asia2 ؟؟؟
دوستان همه میدونن که احتمال اینکه وین مو 7 روی hd2 اجرا بشه و کوک شدش بیاد 99 درصده . اون یه درصدم بد شانسیه ماست.:31: سوال اینجاست که آیا تغییری تو گرافیک و سرعت گوشی بوجود میاد؟ یعنی بالا میره یا پایین؟
واینکه آیا ممکنه فیلمبرداری 720p بهش اضافه بشه؟
اتفاقا فعلا هنوزمعلوم نيست بشه شايد 50 درصد قطعي شده باشه!ما كه همه اميدواريم بشه.فعلا اندرويد براي اين گوشي اگه بياد و بشه دوتا سيستم عامل داشت عالي ميشه!
كسي اندرويد اين گوشي را پيداكرد حتما بزاره.ممنون.
سلام دوستان
من یه برنامه خوب واسه چت کردن با ویندوز موبایل میخام یعنی یه برنامه که با ایدی یاهو مسنجر بشه تو ویندوز موبایل چت کرد که هم راحت باشه و هم امکانات خوبی داشته باشه و هم شارژ کم بخوره که فک کنم یه برنامه بود اسمش تالک پوت بود اگه دوستان دارن لینک دانلود و اموزشش رو بدن ممنون میشم
قیمت دقیق این گوشی بدون گارانتی رو کسی داره؟
دوست عزیز 100% واسه این گوشی win7even کوک میشه اگه وقت کردید به xda که مرجع htc هست یه سری بزنید.در ضمن بوت کردن همزمان آندرویید و ویندوزموبایل رو این گوشی قطعی شده ودر مراحل آخرشه و بزودی واسه دانلود گذاشته میشه و عالی میشه:21:نقل قول:
توجه توجه
واسه بچه های گل این سایت یه سورپرایز دارم:
در سایت xda نرم افزار اورکلاک overclock پردازنده این گوشی گذاشته شد و نتایج عالی داشته.البته چند نفر از بچه های موبایلستان هم اورکلاک کردن تا 1150mhz البته در رام های رسمی پردازنده این گوشی به صورت دیفالت حدود800mhz هست نه 1ghz.
اورکلاک کردن اگر با دقت انجام گیرد هیچ ضرری به گوشی نمیزند و فقط نکته مهم اینه که دمای پردازنده بسیار بالا میره که باید مراقب بود.وبیشتر از 1280mhz اور نکرد.یکی از بچه های متخصص موبایلستان تا نزدیک 1400mhz اورکلاک کرده بود و فقط هنگ کرده بود که دوباره کم کرده بود.
همونطور که گفتم چون سرعت یا کلاک این گوشی به صورت پیشفرض روی حدود 800mhz گذاشته شده با تغییر به 1100mhz تغییر سرعت خیلی زیادی تجربه خواهید کرد.و فیلمهای HD به آسانی نمایش داده خواهند شد.
یه مسئله مهم دیگه که در سایت XDA عنوان کردند اینه که قدرت و کیفیت فیلمبرداری بالا میره.مطمن باشید هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه و نظر همه متخصصین اینه که اورکلاک به صورت مستقیم هیچ آسیبی به پردازنده نمیزنه بلکه گرمای ناشی از اورکلاک به پردازنده آسیب احتمالی میزنه که با پایین نگه داشتن دمای پردازنده (مثلا" با یه کیسه یخ پشت در باطری)هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه.
نکته دیگه با اینکه TOSHIBA T01 از SNAPDRAGON استفاده میکنه اما با این برنامه اورکلاک نمیشه که دلیلشو تفاوت درایورها عنوان کردن.
من آدرس فایل میزارم اگه سوالی داشتین در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:البته به علت تکنولوژی 65nm بودن پردازنده این گوشی قابلیت فوق العاده اورکلاک داره ودماش زیاد بالا نمیره و مثل پردازنده های قدیمی مثل دیاموند یا hd یا جمین نیست که 130nm و90nm بودن وبا کوچکترین اورکلاک داغ میکردن و بعضا" میسوختن.
دوست عزیز حالا اگه اینو ما رو 110mhz اورکلاک کنیم . بخوام برای همیشه از این فرکانس استفاده کنیم.نقل قول:
توجه توجه
واسه بچه های گل این سایت یه سورپرایز دارم:
در سایت xda نرم افزار اورکلاک overclock پردازنده این گوشی گذاشته شد و نتایج عالی داشته.البته چند نفر از بچه های موبایلستان هم اورکلاک کردن تا 1150mhz البته در رام های رسمی پردازنده این گوشی به صورت دیفالت حدود800mhz هست نه 1ghz.
محتوای مخفی: ادامه
چنین چیزی میشه؟ یا اینکه در مواقع لزوم باید اورکلاک کنیم؟ یا باید کلا با یه کیسه یخ بریم بیرون از خونه:31:
و اگر میشه . بخوایم فیلم hd برای چند ساعت نگاه کنیم ویا برا چند ساعت بازی کنیم تو این فرکانس آسیبی به گوشی نمیرسونه؟
به این چیزا باید توجه کنیم!
دوستان من قصد خریده گوشی دارم و یکی از گزینه هام HD2 هست اگه میشه منو تو این تاپیک که میزارم راهنمایی کنید!و موارده مثبت و منفی ای گوشی رو بگید مرسی:10::11:
[HTML] http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=409258 [/HTML
دوستان در مورد نحوه آپدیت گوشی میشه توضیح بدین ، من اولین باره ویندوز موبایل استفاده می کنم،تا جایی که ممکنه ساده و با جزئیات بگین
در سوگ hd2
.
بهترین کوچ از hd2 فکر کنم نکسوس باشه
صفحه اش را عوض كن چرا گوشي به اين نازي را راحت از دست ميدي؟!
دوست عزیز من که نگفتم الا بالا باید اورکلاک کنید.من گفتم کارخانه کلاک پردازنده مارو رو 768mhz تنظیم کرده(پیشفرض یا دیفالت) _ مثلا" امنیا2 کلاک اسمیش 800 هست اما در عمل حدود650 و همینطور تمام گوشی ها که پردازنده دارننقل قول:
میگفتم _ این برنامه کاری میکنه که سرعت پردازنده رو سرعت وکلاک واقعیش تنظیم شه نه رو کلاکی که کارخانه گذاشته تا اینجا اورکلاکی صورت نگرفته و فقط در برنامه شما روبروی Autoscaling گزینه Disable میزنید و میبینید که کلاک روی 998mhz ایستاد یعنی روی کلاک واقعی پردازنده و از پایین از menu گزینهApply speed at boot انتخاب میکنید تا پردازنده رو این کلاک پایدار بشه.
حالا اگه کسی دوست داشت اورکلاک کنه میتونه یکی از گزینه های موجود در پایین که با رنگ سبز_نارنجی_وقرمز مشخص هست انتخاب کنه و فکر میکنم تا 1113mhz هیچ آسیبی به گوشی نمیرسه یعنی خیلی ها کردن این کارو من هم این کارو کردم اما اولا" ترسیدم ودوباره رو 998 آوردم ثانیا" نیاز به همچین کلاکی نداشتم و من حتی بازیهای پلی استیشن رو 768mhz به راحتی بازی میکنم ونیازی به کلاک بالای 1000 ندارم.
تا حالا کسی نتونسته رو اعداد قرمز که بالای 1228 پایدار کنه.
اگر کسی خواست اورکلاک کنه یعنی بالای 1000 ببره بهم بگه.
این عکس (بالایی)من 4 ماه پیش از نت ورداشتم.این گوشی که مال شما نیست و تنها گوشی hd2 که صفحش شکسته حالا معلوم نیست صاحبش چه حالی داشته که کوبونده گوشی یه جایی:31:نقل قول:
کسی نبود...؟نقل قول:
مثل این که اون 440 بال در آوردن داشت ! چون من دیروز برنامه هام جور شد و رفتم کل علائدین رو گشتم کلا 3 تا دونه hd2 دست دوم پیدا کردم که همه با هم به نظر هماهنگ بودن و همه میگفتن در حد نو, و همه میگفتن 550 تومن.
آخرش امروز تمیز ترینشون رو گرفتم. :40: متاسفانه گارانتیش پارس تلکام هستش, ولی خوب, واقعا من ک به جز زمانی که باهاش مکالمه شده, فرقش رو با آکبند متوجه نمیشدم ! (توی بقیه اشون قشنگ مشخص بود)
قیمت روز بدون گارانتی : 630نقل قول:
دست دوم : 550 (با گارانتی, تا حدود برج 9)
گارانتی پرشین تلکام : 710 (قیمت مستقیم از سایت پرشین تلکام. جالبه, چند روز پیش که چک میکردم 690 بود)
برای آپدیت رام این گوشی, به سایت htc بخش support برین و گوشی خودتون رو انتخاب کنین. آخرین آپدیت رام رو انتخاب کرده, با وارد کردن سریال گوشی اون رو دانلود کنین و مرحله مرحله, بعد از خوندن توضیحاتش جلو بریننقل قول:
فقط کافیه باتری گوشی بالای 50% باشه و تو همه ی مراحل تیک مربوطه رو بزنین و جلو برین, خیلی راحت انجام میشه
برای آپدیت رام این گوشی (برای رام کوک شده) اول باید گوشی خوتون رو hspl کنید (یکجورایی اون چیزی که من فهمیدم قفلش رو میشکنین که بشه رام کوک شده نصب کرد, بقیه مراحل هم مثل بالا هستش, فقط باید برنامه ی flash center رو هم بگیرین و رام مورد نظرتون رو توی فولدر ruu داخل فولدر flash center بریزین و مراحل بالا رو انجام بدین.
(من خودم با توجه به اینکه امروز صبح گوشی رو خریدم, هنوز این کار رو روی این گوشی انجام ندادم, ولی روی hd دقیقا همینطوری بود که توضیح دادم.)
حالا خودم توی ریختن رام کوک شده روش گیر کردم ! گوشی رو با hspl 2 که توی xda پیدا کرده بودم hspl کردم ( روی 2.08) ولی الان هرچی رام یا رادیو میام روش بریزم روی 0% میمونه و هیچی که هیچی ! و بعد هم با چندبار توضیح برای ریکاوری (با در آوردن باتری) ارور میده و همین.
اگه لطف کنین راهنماییم کنین, پیشاپیش ممنون
ویرایش : دوباره با همون برنامه, روی 1.66 hspl کردم و رادیو و رام هردو به راحتی نصب شدن
حالا که تست کردم لینک هاش رو میذارم :
hspl 2 :
رادیو 2.10 :کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433
رام انرژی (17 می 2010 , یعنی همین سه روز پیش ! :27: ) :کد:http://www.4shared.com/file/3FfSPNR2/Radio_HD2_2105008_2.html
البته این با کوکی تب هستش, بقیه رام هاش رو هم همون بقل ها میتونین پیدا کنین !کد:http://hotfile.com/dl/43412222/d43f283/Energy.Leo.23569.Sense2.5.Cookie.May.17.7z.html
و نکته ی لازم به ذکر اینکه همه ی اینها رو با توجه به راهنمایی های دوستان توی سایت موبایلستان پیدا کردم که جا داره ازشون تشکر کنم :10:
این لینک نصب نمیشه،ارور میده که یه برنامه دیگه باید قبلا رو گوشی نصب شده باشه:spl ... یا یه همچین چیزی.گوشی هم کلا هنگ می کنه و باید باطری رو در بیاری :41:نقل قول:
مراحلش رو به همون ترتیبی که گفتم رفتی ؟ اول نوشته بودم که وقتی با 2.08 hspl کردم اصلا نه رادیو و نه رام نصب نمیشدن (و همینطوری که میگی اخطار میداد که باید باتری رو در بیارم و اینا) , ولی بعد دوباره همون برنامه ی hspl 2 رو اجرا کردم و روی 1.66 hspl کردم که هردوتا (هم رادیو و هم رام) به راحتی نصب شدننقل قول:
راستی, دوستانی که hspl کردن و به مشکلی بر میخورن که باید گوشی رو ببرن به نمایندگی, قبل از این کار, حتما باید hspl رو برگردونین وگرنه گوشی بدون گارانتی حساب میشه. برای اینکار هم یه میتونین خیلی راحت از همین برنامه hspl 2 استفاده کنین و روی مثلا ospl 1.66 تنظیمش کنین و بقیه مراحل. اینطوری, هروقت بخواین رام کوک شده دارین, بقیه مواقع گارانتی ! :31:
ایول!نقل قول:
این عکس (بالایی)من 4 ماه پیش از نت ورداشتم.این گوشی که مال شما نیست و تنها گوشی hd2 که صفحش شکسته حالا معلوم نیست صاحبش چه حالی داشته که کوبونده گوشی یه جایی
فکر نمی کردم کسی متوجه بشه : دی
البته از اون فعال بودن 3g هم معلومه مال من نیست!
میشه لطفا یه ذره ساده تر توضیح بدی؟من اون لینکی رو که گذاشته بودی ،دانلود کردم و کپی کردم رو مموری گوشی و اجرا کردم.روی گوشی یه صفحه سه رنگی اومد و ارور داد و مجبور شدم باطری رو در بیارم.کجای کار من ایراد داشته دقیقا؟نقل قول:
ممنون از وقتی که می ذاری:46:
سلام ... حاجی این ویندوز سون کمپلت پرید ؟
خبرهای خوبی در راهه!نقل قول:
بزودی هم WM7 و هم آندرویید روی HD2 کوک میشه.
در سایت XDA چند نفر متخصص رو این پروژه ها کار میکنن که آخرین خبری که دادن گفتن در مراحل پایانی بوت کردن(سوار کردن) آندروئید و ویندوز فون7 رو HD2 هستن اتفاقا" خفن ترین فرد XDA رو بیرون دادن رام WM7 رو HD2 داره کار میکنه ومطمئن باشین همین روزها میتونید همزمان از آندرویید و ویندوز رو گوشیتون حالشو ببرین.
دمت گرم حاجی ... خدا از دهنت بشنفه !نقل قول:
یه چیز فقط ، شرمنده ما بی سوادیم دیگه :31: این کوک شدن یعنی چی ؟
یه چیز دیگه هم اینکه الآن این رام کوک شده و رادیو کدومش روونتر و بهتره بزنیم رام اصلی رو پرپر کنیم :27:
اووووم این لینک ناوویتل رو هم من گیر نیاوردم اما جارمین رو نصبیدم .. جواب داد اما میگن ناویتل امکاناتش خفنتره ... اگه لینکشو دارین لطفا" .... :11:
لطف کنید ضعفای این گوشیو ....
مم
نون
.
.