تو این دو تا شکل که وضعیت مدل جدیده بهتره از قدیمیه که؟! از بابت Sequential Transfer rateنقل قول:
Printable View
تو این دو تا شکل که وضعیت مدل جدیده بهتره از قدیمیه که؟! از بابت Sequential Transfer rateنقل قول:
در مدلهاي WD my book از WD Green استفاده شده .نقل قول:
درسته ، ولي همانطوريكه قبلاً هم گفتم تاثير چنداني در افزايش سرعت بوت سيستم عامل و اجراي نرم افزارها ندارد .نقل قول:
با سلام
من میخوام یه هارد اینترنال یک ترا بایت یا 500 گیگ بگیرم. اینجا سه مدل هارد سیگیت و وسترن دیجیتال و توشیبا هست. شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید دوست عزیز؟ میشه قیمتاشونم بگید لطفا؟ اینم بگم که کامپیوترم قدیمی هست و حدود 9 سال پیش گرفتم که متاسفانه الان هاردش خراب شده. میخاوم کمترین هزینه رو بکنم برا خرید هارد
با تشکر
سلام .نقل قول:
بنظرم Seagate 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) گزينه مناسبي هست كه 190 تا 200 هزار تومن هست .
اگر پاور در شرايط مناسبي هست و مادربرد حداقل يكعدد پورت SATA داشته باشد مشكلي با اين هارد ديسك نخواهد داشت .نقل قول:
اینم بگم که کامپیوترم قدیمی هست و حدود 9 سال پیش گرفتم که متاسفانه الان هاردش خراب شده.
دوست عزیز مادر برد دو عدد پورت sata داره. من قیمت برام خیلی مهمه به نظر شما هارد های توشیبا که قیمت کمتری دارند کیفیت خوبی دارند یا نه؟ برند سامسونگ چطوره؟ ممنون از راهنماییتون در ضمن اینجا یک ترا وسترن دیجیتالو 205 میگند قیمتش خوبه؟نقل قول:
پس به نظر شما سیگیت بهتر از وسترن هست؟ میشه خواهش کنم از نظر کیفیت یه طبقه بندی بکنید هاردارو برا من؟
ممنون
وسترن ديجيتالي كه پيدا كرديد چه مدلي هست ؟ اگر WD Green هست كه بيشتر مناسب براي آرشيو ديتا هست و نه سيستم عامل . اگر WD Blue هست كه پرفورمنس سيگيتي كه مدل نامبر آنرا گفتم بهتر از WD Blue هست . WD Black يكترابايتي هم كه 205 هزار تومان نيست .نقل قول:
وسترن ديجيتال و سيگيت از برندهاي معتبري هستند كه محصولات با كيفيتي توليد ميكنند و قطعاً نميتوان گفت كداميك برند از نظر كيفيت بهتر از ديگري هست . ولي توصيه ميكنم كه با گارانتي معتبري بخريد تا در صورتيكه مشكلي پيش آمد ، تعويض كنند .نقل قول:
پس به نظر شما سیگیت بهتر از وسترن هست؟ میشه خواهش کنم از نظر کیفیت یه طبقه بندی بکنید هاردارو برا من؟
تا اونجائي كه ميدونم هارد ديسكهاي اينترنال سامسونگ بيشتر براي OEMـها هست و فكر نميكنم بتونيد بسادگي در بازار پيدا كنيد .نقل قول:
برند سامسونگ چطوره؟
سلام عطا جان میشه پست های من رو جواب بدید؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=659174&page=4[/HTML]
با سلام به دوستان عزیز
تصمیم به خرید هارد 1 ترا برای ارشیو دارم . چون واسه ارشیو هست رفتم سمت هاردهای ضد ضربه و ضد اب سیلیکون Armor A80و ای دیتا DashDrive Durable HD710. البته دوست عزیزی سیگیت Backup Plus رو پیشنهاد دادن و اشاره فرمودن که این کمپانی ها سازنده هارد نیستند ولی بنده اصرار به خرید هارد ضد ضربه ای دیتا داشتم اما در این مدت ریووهای جالبی ازشون ندیدم . به نظر عزیزان وسترن بردارم یا سیگیت ؟ ایا سیگیت مثل وسترن قابلیت پسورد گذاری روی هارد رو داره؟هر دو هم گارانتی دو ساله دارن
از کمک دوستان بسیار سپاسگزارم
موفق باشید
سلام .نقل قول:
مدلهاي اكسترنال Seagate برخلاف اكسترنالهاي WD قابليت Hardware Encryption ندارند و اگر قفل كردن هارد اكسترنال براي شما مهم هست بايد از مدلهاي WD بخريد .
با عرض سلامنقل قول:
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم .
البته قابلیت Hardware Encryption واسم اهمیت داره ولی صرف نظر از این قابلیت کیفیت و دوام هارد سیگیت Backup Plus و وسترن passport کدوم ارجحیت دارن ولو با اختلاف بسیار ناچیز؟چون واسه ارشیو میخوام اینقدر وسواس دارم وگرنه اگه هارد دم دستی میخواستم واسم خیلی مهم نبود.ولی اخر کلام فکر کنم رایت روی دی وی دی مطمئین ترین راه برای ارشیو اطلاعات مهم و غیر قابل بازگشت مثل عکس باشه :n01:
در قابلیت Hardware Encryption اگه پسورد فراموش بشه راهی برای دستیابی به اطلاعات روی هارد وجود داره؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
1. هر دو کیفیت خوبی دارند و نمیتوان دقیقاً مشخص کرد که کدامیک از نظر کیفیت بهتر از دیگری هست . وقتیکه قابلیت رمزگذاری سخت افزاری برای شما مهم هست مدلهای WD را باید در اولویت اول قرار بدید .نقل قول:
2. برای دیتاهای کم حجم میتونید روی DVDـهای مرغوب رایت کنید . اگر از کیفیت DVD مطمئن نیستید باید در فواصل زمانی کوتاه مدت مجدداً رایت کنید .
3. اگر هم پسورد را فراموش کنید هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعات وجود ندارد . در صورت اشتباه وارد کردن پسورد تا چندبار ، پیغام فرمت کردن ظاهر هارد دیسک خواهد شد .
درود
چندین صفحه خوندم ولی جواب سوالمو پیدا نکردم
هاردهای سیگیت سری M001 و M003 چه تفاوتی دارند ؟ کدام بهتره ؟
با تشکر
سلام .نقل قول:
اگر منظورتان مدل نامبرهاي زير هست . اينها ظرفيت ذخيره سازي متفاوتي دارند .
سریال نامبر اینترفیس rpm حجم cache ST4000DM000 SATA 6 Gb/s 5900 4TB 64 MB ST3000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 3TB 64 MB ST2000DM001 SATA 6 Gb/s 7200 2TB 64 MB ST1500DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1.5TB 64 MB ST1000DM003 SATA 6 Gb/s 7200 1TB 64 MB ST750DM003 SATA 6 Gb/s 7200 750GB 64 MB ST500DM002 SATA 6 Gb/s 7200 500GB 16 MB ST320DM000 SATA 6 Gb/s 7200 320GB 16 MB ST250DM000 SATA 6 Gb/s 7200 250GB 16 MB
البته مدلهاي 5TB به دو ضورت ST5000DM000 و ST5000DM001 موجود هست كه مدل اول مدل پايه و مدل دوم داراي قابليت Self-Encryption هست .
درود
ممنون از پاسخ شما
منظورم بیشتر این بود که مثل اینکه یه مدلش فریمور باید آپگرید بشه و یه مدل نه
نقل قول:
از روي اين مدل نامبرها نميشه فهميد . ولي ميتونيد به سايت سيگيت مراجعه كنيد و با توجه به اطلاعاتي كه وارد ميكنيد متوجه بشويد كه نياز به آپديت دارد يا خير . در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نحوه انجام اينكار را توضيح دادم .نقل قول:
چیزی حدود ۶۰۰ گیگ رو میخوام آرشیو کنم شاید ماهی یکبار rsync هم بکنم که آپدیت شه ولی کلا فقط جهت آرشیو هست و چندان استفادهای نداره...الان دو تا هارد اکسترنال دارم که به طور رزوانه نیازشون دارم بهمین خاطر دنبال یه روش ارزونتر هستم. مهمترین مسئله واسم فاکتور قیمت/حجم هست مسائل دیگه کمتر مهمه حتی اگه آرشیو کردن روی نوار مغناطیسی هم گزینهی خوبی باشه حاضرم دنبالش برم. میخوام ببینم با هدف آرشیو حجم بالا الان چه تکنولوژیهای دم دست هست؟
من میخام یه هارد وسترن my book بخرم ولی انقد که اینور و اونور اسمای مختلف دیدم کلا گیج شدم !!
میخام ببینم که اولا اصن مدله 7200 دور دارن یا نه ؟؟
و دوم اینکه چیزی که فهمیدم اینه که قدیم و جدید دارن میخام ببینم راهی واسه تشخیصش وجود داره ؟؟ (مثلا یه مدل دیدم جعبش آبیه یه مدل دیگه جعبش سبزه !!!)
هارد دیسکهای بکار رفته در WD my book از سری WD Green هست که 7200rpm نیستند.نقل قول:
تفاوت شکل ظاهری مدلهای جدید و قدیم پیوست کردم . از روی عکسی که روی جعبه زده میشه میتونید بفهمید از مدلهای جدید هست و یا قدیمی .
محتوای مخفی: New WD my book
محتوای مخفی: Old WD my book
در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، عکس از جعبه هارد دیسکهای اکسترنال WD my book گذاشتم . فرقی بین هارد دیسکهای اکسترنال موجود در جعبه سبز و آبی هم وجود ندارد ، ولی ممکن هست تفاوتهای نرم افزاری داشته باشند که مهم نیست .
آقا من بی نهایت ممنون و مچکرم فقط یه مسئله اینکه یدون ازین هاردهارو که دیدم فقط به صورت عمودی پایه گذاشته میخام ببینم اگه به صورت افقی برای تویه بهتر هوا و امنیت بیشتر گذاشته بشه که مشکلی پیش نمیاد نه ؟؟نقل قول:
ميتونيد براي امنيت بيشتر و جلوگيري از سقوط بصورت خوابيده (افقي) هم بگذاريد ولي تا حد امكان سعي كنيد ليبلي كه روي هارد ديسك داخلي چسبيده شده رو به بالا باشد . همچنين در حالت خوابيده (افقي) تهويه به سادگي انجام نميشود و شايد مجبور به استفاده از فن جهت كمك به تهويه باشيد.نقل قول:
ینی اگه در حالت عمودی بتونم امنیتشو تامین کنم تهویه بهتره ؟؟نقل قول:
آخه یه سری سوراخاش میمونه زیرش اینجوریا !!
در سايت وسترن ديجيتال براي بعضي از مدلها تاكيد شده كه براي جلوگيري از Overheat شدن حتماً بصورت عمودي قرار گرفته شود . اگر ميتونيد در جائي قرار بديد كه احتمال سقوط كمتر باشد پس به حالت عمودي بگذاريد در غير اينصورت به حالت افقي بگذاريد ولي توصيه ميكنم از فن جهت كمك به تهويه استفاده كنيد .نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
با راهنمایی دوست عزیزم ( ata royalfalcon ) هارد وسترن 1 ترا با گارانتی اواژنگ به قیمت 225 تومن گرفتم.,ایا واسه تست سلامت هارد راهی وجود داره؟ ایا گارانتی اواژنگ همون سازگار هست؟ چون فروشنده بهم گفت با گارانتی سازگار دارم و الماس ولی کارت ضمانت آواژنگ روی جعبه هست. البته واسم مهم نیست فقط جهت اطلاع میخواستم ببینم من رو پیچونده یا نه :n02:
با سپاس از دوستان گلم
موفق باشید.
سلام .نقل قول:
ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART هارد ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test را انجام بدهيد . البته Extended Self-Test خيلي زمانبر هست و بنظرم تا زمانيكه تمام موارد SMART هارد مورد نظر OK باشند ضرورتي ندارد .
ايندو گارانتي ، يكي نيستند .نقل قول:
ایا گارانتی اواژنگ همون سازگار هست؟
قصد خرید چند هارد رو دارم
1- هاردی برای آرشیو عکس و فیلم که برام خیلی مهم هستن و می خوام از لحاظ کیفیت بهش مطمئن باشم حداقل 3 ترابایت ، ترجیحا 4 باشه بهتره خودم مارک wd my book external hard drive مد نظر هست اگه مارک یا مدل دیگی بهتر هست بگین
2- هارد پاسپورتی 1 ترابایت سرعت بالا و کیفیت بالا برام مهم هست خودم wd my passport ultra رو فکر کنم خوب باشه نظر شما چیه ؟ در ضمن توی سایت وسرن دیجیتال یه مدل بعد از اون هست به نام slime اون چطوره ؟ توی ایران هست ؟
3- یه هارد خوب پاسپورتی دیگه 1 ترابایت با ایمنی بالا و مقاوم ، مارک سیلیکون پاور مدل های a80 , a60 , a30 بنظر مدل های مقاومی میرسن نظر شما چیه ؟ مدل خاصی دیگه ای رو پیشنهاد میدین ؟
ممنون میشم اگه در هر مورد یک یا دو مدل رو معرفی بکنید و نکات با اهمیت و خوبشون رو بگین
1.2 - مدلهایی که انتخاب کردید گزینه های مناسبی هستند و کیفیت خوبی هم دارند . ولی در مورد خراب نشدن هیچکس نمیتواند تضمینی به شما بدهد حتی اگر بهترین مدل را انتخاب کنید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید.نقل قول:
تنها تفاوت مدلهای Slim در مقایسه با Ultra فلزی (آلومنیومی) بودن قسمت رویی آن و وجود یک کیف ضد خش در مدلهای Slim هست . بگردید و اگر در بازار موجود بود و اگر تفاوت قیمت آن برای شما مهم نیست میتونید Slim را انتخاب کنید .
3. همانطوریکه در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم گفتم ؛ مدلهای ضد ضربه فقط باکس مستحکم و ضد آب و محافظهای ارتجاعی لاستیکی/سیلیکونی دارند که شانس خراب نشدن هارد داخلی در برابر ضربه های ناشی از سقوط و ... را تا حدی بالاتر میبرند وگرنه نوع هارد داخلی بکار رفته تفاوتی با انواع عادی ندارند . به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل و جابجائی کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند .
سلام دوستان
هارد اکسترنال میخوام فقط برا ذخیره فیلمام
2 ترا میخوام و usb3 .
قیمتم پایینتر باشه بهتره.
در مورد ضدضربه بودن و ... هم اظلاع زیادی ندارم.نمیدونم کارایی داره یا نه!!!
چه مدلی پیشنهااد میکنین؟؟
سلام .نقل قول:
با توجه به اینکه با حداقل قیمت میخواهید باید از مدلهای دسکتاپی انتخاب کنید که ارزانتر از مدلهای پرتابل هست . میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop را انتخاب کنید . تفاوت ایندو مدل را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
میخوام پرتابل باشهنقل قول:
به نظرتون این مدل خوبه؟؟؟ silicon power armor a60
با a80 چه فرقی داره؟؟
A80 با داشتن استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری در برابر نفوذ آب (حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه) دارد در صورتیکه مدل A60 صرفاً در برابر پاشش و بارش آب مقاوم هست و نمیتواند مانند A80 از نفوذ آب در هنگام غوطه ور شدن مقاومت کند .نقل قول:
در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته نمیتوان چیزی گفت ؛ چون Silicon power سازنده هارد دیسک نیست و از برندهای دیگر تامین میکند . ممکن هست در مدلی از سیگیت (سامسونگ) استفاده شده باشد و در مدل دیگر از توشیبا . حتی در یک مدل یکسان هم ممکن هست هارد دیسکهای بکار رفته متفاوت باشند .
همین که مقابل پاشیدن اب مقاوم باشه کافیه برامنقل قول:
ینی سیلیکون پاور نگیرم؟؟؟ پس حدود 400 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟؟
پیشنهاد میکنم یکی از مدلهای Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra بخرید البته این مدلها ضد ضربه و یا آب نیستند . اگر ضد آب بودن و داشتن یک بدنه مقاوم دربرابر ضربه برای شما مهم هست میتونید یکی از مدلهای Armor را انتخاب کنید .نقل قول:
آقا عطا ، میشه مقاوم ترین هاردها رو ترتیب مقاومت لیست بکنی؟( اگه ممکنه یه مقایسه ای هم بکن بینشون)
سلام
درباره این مدل کسی اطلاعاتی داره؟
WD10PURX
WD Purple 1TB 64MB Buffer HDD
سلام .نقل قول:
برای چه کاری میخواهید ؟
میتونید برای سیستم عادی (PC) هم استفاده کنید اما با توجه به اینکه از قابلیتهای آن استفاده ای نخواهد شد هدر دادن بودجه هست . برای استفاده از قابلیتهای جدید Firmware این مدل (که به اسم All Frame Technology تعریف شده) کنترلری که این هارد دیسک به آن متصل میشود باید توانایی پشتیبانی از آنرا داشته باشد . در واقع این هارد دیسک بر مبنای WD Red طراحی و ساخته شده با این تفاوت که Firmware آن بهینه سازی شده است .
اقا عطا میشه بفرمایید که مزیت هاردwd caviar green چیه؟(قصد خرید2ترا دارم اما نمیدونم تفاوتش با سیگیت چیه )
همانطوریکه خودتان هم میدونید WD Green هارد دیسک پرسرعتی نیست و برای آرشیو کردن اطلاعات های کم استفاده مناسب هست . اگر انتظار سرعت بیشتری دارید Seagate 7200.14 را بخرید .نقل قول:
سلام
خداقوت آقا عطا
لطفا اگر براتون مقدوره بررسی کنید هارد بکار رفته در تولیدات سیلیکون پاور و ادیتا ساخت چه شرکتهایی هستند و اگر شما هارد ضد ضربه بخواهید بخرید از بین محصولات این دو شرکت کدوم بهترند ؟ ( گارانتی سیلیکون پاور دو ساله و گارانتی ادیتا سه ساله است ) ، چند پست قبل نوشته بودید سیلیکون پاور ظاهرا از سامسونگ و توشیبا استفاده میکنه به نظر شما کدوم بهتره ؟
سلام .نقل قول:
والا مشخص نيست كه هارد ديسك داخلي از كدام برند هست . حتي در يك مدل مشابه (فرض كنيد A80) هم ممكن هست هارد ديسك داخلي آن از برند و مدلهاي متفاوتي باشند . بنابراين به جاي اينكه سعي كنيد برند و مدل هارد ديسك داخلي بكار رفته را كشف كنيد ؛ بررسي كنيد كه كدام مدل قيمت كمتر ، امكانات بيشتر ، شكل ظاهري زيباتر ، مدت گارانتي طولاني تر و كيفيت بهتري دارند.
لطفا حذف شود .