man rotbam 1500 mantaghe2 hastesh, in darsadameنقل قول:
adab57
arabi76
dini68
zaban69
riazi40
fizic61
shimi54
Printable View
man rotbam 1500 mantaghe2 hastesh, in darsadameنقل قول:
adab57
arabi76
dini68
zaban69
riazi40
fizic61
shimi54
این هم کارنامه ی یه بابایی که دندونپزشکی خوراسگان قبول شده . من که نشدم :((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه باره دیگه این عکس رو به همراه یک عکس دیگه میزارم . تو رو خدا به ظرفیت و نمره ی آخرین فرد قبول شده ی هر کدوم دقت کنید ...
اگه بابام رفته بود جبهه ، الان من هم دندانپزشکی قبول شده بودم . نمره ی من در گروه پزشکی 6900 هست . آ ه ه ه ه ه ه . . .
بچه ها سلام منم یه سوالی داشتم البته مربوط به رشته ریاضی نیست . می خواستم بدونم که برای مدیریت بازگانی د تهران از رشته انسانی چه رتبه ای لازمه؟؟ کسی خبر داره؟؟ تو رو خدا اگه کسی میدونه بگه:41:
بچه ها کسی شماره تلفنی سراغ نداره که مشخصات بدیم ، شماره ملی بده ؟!
فکر کنم باید به ثبت احوال منطقه بزنگینقل قول:
این رتبه هایی که میگم میانه رتبه هستنقل قول:
منطقه 1 : 250
منطقه 2: 285
سلام دوستان. ببخشید اگه در این باره بحث شده من دیگه کل توپیک رو نگاه نکردم. من توی انتخاب رشته بعد از عکاسی دانشگاه هنر، صنایع دستی دانشگاه هنر و بعدش باستان شناسی دانشگاه تهران رو زدم. احتمال قبول شدنم تو عکاسی زیاده ولی از طرفی ممکنه نشم و من الان مثل ... پشیمونم که صنایع دستی زدم انتخاب بعدم رو. سهل انگاری هم کردم و تا وقتی که میشد نگفتم که کد رشته رو حذف کنند. حالا میخواستم ببینم در صورت قبول شدن تو صنایع دستی، میشه برم رشته ی انتخابی بعدیم یعنی باستان شناسی رو بخونم؟ (میدونم که نمره ی قبول شدن برای رشته رو هم دارم! رتبه م 69 منطقه 1ه) و کلن این که امکان چنین انتقال های وجود داره...؟
نقل قول:
سلام آقا پویا دستت درد نکنه . واقعا به این اطلاعات نیاز داشتم . یه سوال دیگه هم داشتم میانه رتبه یعنی چی؟؟؟ تو کانون هم همش میگنا اما راستش من دقیق نفهمیدم؟؟؟/:41::41:
یعنی کسایی که اون رشته/شهر رو قبول شدن میان به ترتیب از بالا به پایین می چینن. تراز و رتبه ی اون نفری که وسط هست میشه میانه ی تراز یا میانه رتبه.نقل قول:
مثلا اگه 7 نفر قبول شده باشن تراز و رتبه نفر 4 ام میشه میانه. :11:
[quote=pesarebaba2006;4164866]من یه باره دیگه این عکس رو به همراه یک عکس دیگه میزارم . تو رو خدا به ظرفیت و نمره ی آخرین فرد قبول شده ی هر کدوم دقت کنید ...
اگه بابام رفته بود جبهه ، الان من هم دندانپزشکی قبول شده بودم . نمره ی من در گروه پزشکی 6900 هست . آ ه ه ه ه ه ه . . .[/qu
باجبهه رفتن بابات مشكل حل نميشد بايد جانباز ياشهيد باشه!
سلام
یه سوال...
واسه قبولی تو عمران دانشگاه صنعتی اصفهان و شیراز چه رتبه ای لازمه...
ممنون
بچه ها به تقویم شریف دقت کنید فکر کنم باید قبل از 16 نتیجه اعلام شه وگرنه از کی می خواهد 16 ثبت نام کند
تقویم آموزشی نیمسال اول ۸۹-۱۳۸۸
ثبتنام ۱۶ تا ۲۲ شهریور
شروع کلاسها ۳۰ شهریور
ترمیم و ثبتنام با تاخیر ۱۱ تا ۱۴ مهر
هفته ارزشیابی ۲۱ تا ۲۸ آذر
آخرین مهلت حذف نیمسال ۱ دی
حذف تکدرس ۸ تا ۹ دی
پایان کلاسها ۱۳ دی
شروع امتحانات ۱۹ دی تا ۳ بهمن
آخرین مهلت ارسال نمره ۱۷ بهم
اصلا بالای 16 معلومه که نتایجو نمیدن به 2 دلیل...
1 اینکه دیگه خیلی دیر میشه...
2 اینکه اگه از 16 بگذره به شبها و روز های قدر میخوره تا 2-3 روز که یقینا اون به اون روزها نمیکشه..همون 2 شنبه احتمال زیاد باد
خوب شاید واسه جدید الورودا نباشه ایننقل قول:
دیدم دوستان میگن چه ربطی به شب قدر داره ؟؟
بابا جون شب قدر یا همون روز قدر کسی که تو خونه نمیشینه....همه بیرون هستند...بعدشم تلویزیون اینقدر برنامه میذاره که اصلا خبر اینکه نتایج بیاد کلا محو میشه...به نظر من اینا یه روزی میذارن که خبرش تو چشم باشه نه اینکه بین هزار غم و ناراحتی بیان بگن نتایج نهایی آزمون سراسری 88 آمد...
درسته..منم فک کنم یک شنبه شب بیاد..نقل قول:
واسه دانشگاه صنعتی اصفهان میدونم منطقه دو تا رتبه حدود 2100 میگیره!نقل قول:
سلام
یه سوال...
واسه قبولی تو عمران دانشگاه صنعتی اصفهان و شیراز چه رتبه ای لازمه...
ممنون
نقل قول:
منظورت از اصفهان همون صنعتی اصفهان هستش دیگه؟
یعنی شیراز از صنعتی اصفهان رتبه بهتر می خواد؟؟!!!!!
دو سه هفته پیش تو اخبار گفت دانشگاه صنعتی اصفهان بهترین دانشگاه فنی مهندسی ایران شناخته شده!!!
یعنی من با 2200 منطقه 1 عمران صنعتی اصفهان رو میارم؟!!!!!!
میشه عمران خواجه نصیر رو هم بگی....
با تشکر
مممنوننقل قول:
واسه منطقه 1 رو نداری؟؟
من فکر می کردم واسه عمران صنعتی اصفهان زیر 1500 می خواد!!
با صنعتی اصفهان که خیلی دانشگاه قوی هستش پس چرا اینقدر رتبه های بالا می گیره؟؟
سلام من رتبه منطقه 1 شد : 1086
تو انتخاب رشتم همه ی دندونپزشکی ها و پزشکی ها وداروسازی ها رو در کل کشور زدم به نظرتون یکی از این رشته ها رو قبول میشم ؟
منطقه 1 - بومی اصفهان تا 2800 هم گرفتهنقل قول:
دانشگاه اصفهان تا 3600 میگیره
یکی از دوستان ما 1700 منطقه ی 2 شد ، رفت پیش یه مشاور بهش گفته بود که با این رتبه پزشکی ساری قبول میشی ...نقل قول:
یه سوال داشتم خواهشنا بی جواب نگذارید.
برای قبولی در رشته عمران دانشگاه تبریز در سراسری و آزاد چه تراز و درصدی میخواد؟
برای رشته های نرم افزار و الکترونیک و ... چطور؟
نه بابا کت شلوار که نباید بپوشی من همیشه فکر میکردم پسرا در انتخاب تیپ بسیار راحت اندنقل قول:
من میخواستم اول یه تیپ خفن بزنم روی همه کم بشه بعد روز دوم عادی برم ولی پشیمون شدم
ولی از این اول با هرچی میرید تا ته حفظش کنید
سوال مهم:سال 86و87 مکانیک شریف,کامپیوتر شریف ,برق تهران,برق امیرکبیر تاچه رتبه ای گرفته اند(منطقه 2)
پیشاپیش مرسی