دوستان شرمنده فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاسنقل قول:
فایل html قبلی مشکل داشت این اصلاح شده اش رو دوباره گذاشتم با قبلی جایگزین کنید
فایل .wgt قبلی درسته
امیدوارم دیگه حل بشه
باز هم شرمنده
کد:http://up.--------.com/images/ff4yphqqfule99bdcpk8.zip
Printable View
دوستان شرمنده فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاسنقل قول:
فایل html قبلی مشکل داشت این اصلاح شده اش رو دوباره گذاشتم با قبلی جایگزین کنید
فایل .wgt قبلی درسته
امیدوارم دیگه حل بشه
باز هم شرمنده
کد:http://up.--------.com/images/ff4yphqqfule99bdcpk8.zip
آقا دمت گرم درست شد
سلام.
من يه جت دارم كه حدوداً يك ماهه كه خريدمش.
با اينترنتش زياد كار نكردم،چون با واي فاي دانشگاه هر چه قدر وصل مي شدم ديسكانكت مي شد و سايت هم باز نمي كرد،با واي فاي جاي ديگه اي هم امتحان كردم همين طور بود!نفهميدم مشكل از كجاست،به جز اون مشكل خاص ديگه اي باش ندارم.يه مشكل بزرگ داره اين گوشي و اون اينه كه تاچش ضعيفه،تاچ اين گوشي رو با 5800 نوكيا مقايسه كنين و بقيه ي لمسي هاي ارزون قيمت نوكيا،مي بينيد كه تاچش نسبت به اون ها چه قدر ضعيفه.بهضي وقت ها هم خيلي خنگ مي شه،به خصوص وقتي ميس كال افتاده يا اس ام اس اومده و روي دكمه ي ديدن اس ام اس يا ميس كال كليك مي كنم قاطي مي كنه كه من قصد دارم اين پيغام رو بزرگ كنم،يا درگ اند دراپش كنم يا روي اون دكمه كليك كنم!در مورد شارژ هم بايد بگم كه چون تا ميام ميشينم پاي كامپيوتر وصلش مي كنم به سيستمو هر بار خودش همراه با استفاده ي من از سيستم شارژ ميشه هنوز نتونستم بفهمم كه دقيقا چه قدر طول مي كشه كه شارژ خالي كنه!هنوز هم بعد از يك ماه تلاشي در جهت خوانا كردن اس ام اس هاي فارسيم نكردم،در اين زمينه مي شه يكي از دوستان بگه چي كار بايد بكنم؟
ممنون!
والا من كه خيلي راحت از WIFI گوشي استفاده ميكنم سرعتش هم عالي
Touch گوشي هم اتفاقا يكي از نكات قوت گوشي هست كه firmware به firmware تيز تر و حساس تر ميشه
همين JPJB2 خيلي عاليه
اون MCJJ از اين هم تيز تر
از خيلي گوشي هاي ديگه سر تره تاچش
5800 كه اصلا بحثش كلا نيست چه برسه تاچش
اون مشكل قاطي كردن هم من كه تا حالا نداشتم
شارژش الان بهتر شده بااستفاده هاي من 2 روز و نيم تا 3 روز جواب ميده
SMS فارسي نميخونه يعني؟
Firmware گوشيت چيه ؟
#1234#* رو بزن
سلام چرا اين گوشي تم نميخوره يا نميشه تم خودشو اديت كرد؟ آخه چرا؟
چرا بعضي نرم افزار هاي جاوا نصب نميشن يا اجرا نميشن با اينكه واسه همين گوشي ساخته شدن؟
چه جوري ميشه ساعت ديجيتالي رو از رو گوشي حذف كرد؟
آيا راهي داره كه بشه مثل اكثر گوشي ها ساعت رو تو حالتي تنظيم كرد وقتيكه گوشي صفحش خاموش نشونش بده.
يه منبع خوب براي نرم افزار معرفي كنين كه نرم افزارهاش به روز و تست شده باشه؟
چرا عكسا نويز دارن مثلا كيفيت رنگ سياه اصلا ايده آل نيس قبل اين كا 800 داشتم كه فوق العاده بود
آيا تنظيم خاصي داره؟
جريان جت دريود چيه؟
چرا اس ام اس فارسيش اينجوري افتضاحه ؟
یه نکته درباره ی وای فای هست که من خودم بهش دست یافتم :31:
اگه تو تنظیماتش home page رو وارد نکنی وصل نمیشه به شبکه وای فای
من اوایل مشکل داشتم با وصل شدن
این قدر ور رفتم که الان هر جا شبکه ی وای فای بدون پسوردی وجود داشته باشه گوشی خودشو بهش می چسبونه :31:
اون كدي كه گفتيو زدم اينا اومد:نقل قول:
(SW VER)
S8000rfif2
(csc ver)
S8000TMIOF1(ED014)
(RC2 VER)
DEF
قديميه؟جديده؟چطوره؟!از وقتيو گوشي رو خريدم چيز خاصي روش نصب نكردم.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
ميشه بيشتر توضيح بديد؟يعني يه سايت دلخواه رو به عنوان هو پيج معرفي كنم تو تنظيماتش؟همين؟؟؟؟:5:نقل قول:
گوشي هاي ساموسنگ هميشه همين طوري بودن از نظر themeنقل قول:
براي من كه همين 3 تاش هم كافيه چون theme مشكي رنگش فوق العادست
من بالاي 50 نرم افزار و بازي رو زدم همش رو راحت نصب كرد و اجرا
حتي نرم افزار هاي 4 و 5 مگي رو كه خيلي گوشي هاي جاواي ديگه جحون ميكنن توش
بازي هاي 3 بعدي رو هم نرم اجرا ميكنه
widget ساعت رو بگير بكش تو widget bar كه كنار گوشي هست تا ساعت انالوگ بره از رو صفحه
سشاعت در حالت stand by كه ميگيد اكثر گوشي ها رو من فقط تو nokia ديدم نه نميشه به نظرم چيز بيخودي هست جز مصرف باتري
هر كي هم نوكيا داشته disable ميكرده تو دوستام
منظورت عكس هاي دوربينش هست ؟ يا صفحه خود گوشي ؟
من تو جفتش مشكلي نديدم و صفحش اتفاقا از خوف ترين هاي بازاره و دوربينش هم يكي از بتهرين 5 مگ هاي بازار
فارسي چيش افتضاحه ؟
من كه مشكلي ندارم خيلي هم خوبه فقط تو حالت landscape فارسي نداره كه بر ميگرده به ساپورت سامسونگ براي اين مطقه كه اونم راحت ميشه با استفاده از عربي حلش كرد
jetdorid پروژه اجراي android روي jet هست كه هكر ها مشغولن و نزديك به 60 درصد كار رو انجام دادن
تو فروم darkforest يك تاپيكي هست كه روزانه اخبارش به همراه ويديو هاي جديد مياد ازش
اوهنقل قول:
بي خود نبود اين همه شاكي بودي
شما firmware گوشيت خيلي قديميه
ببر بده مايكروتل برات jpjb2 رو بريزه
انوقت تازه ميفهمي كيفيت تاچ و سرعت فوق العاده جت يعني چي
امكان چينش منوي اصلي هم اضافه ميشه به همراه موزيك پلير جديد و شيك
سرعت خيلي بالا تر ميره
كيفيت عكس دوربين و فيلم برداري هم خيلي بهتر ميشه
باتري هم بهتر ميشه
حتما بده بريزن
اگه هم گارانتي نداره باز هم ميريزن 10 تومان ميگيرن
بچه ها میشه یکی برام نقشه ی تهران رو بزاره که روی این گوشی جواب بده ؟ ممنونم. :5:
یه سوال دیگه آیا با wiFi این گوشی میشه با مودم adsl وایرلس دار به اینترنت کانکت شد ؟ :8:
ديكشنري خدمت شما :نقل قول:
http://www.4shared.com/file/TBfyt4k-/PMD.html
بله مشكلي نداره
گارانتي نداره!نقل قول:
اوه
بي خود نبود اين همه شاكي بودي
شما firmware گوشيت خيلي قديميه
ببر بده مايكروتل برات jpjb2 رو بريزه
انوقت تازه ميفهمي كيفيت تاچ و سرعت فوق العاده جت يعني چي
امكان چينش منوي اصلي هم اضافه ميشه به همراه موزيك پلير جديد و شيك
سرعت خيلي بالا تر ميره
كيفيت عكس دوربين و فيلم برداري هم خيلي بهتر ميشه
باتري هم بهتر ميشه
حتما بده بريزن
اگه هم گارانتي نداره باز هم ميريزن 10 تومان ميگيرن
به نظر شما كجا ببرم واسه تيير فريم وير؟همون مايكروتل؟آدرسي شماره اي چيزي داري ازش؟
دقیقآ همیننقل قول:
به عنوان مثال من گوگل رو home گذاشتم و رمز شبکه ی خودمو دادم و بعدشم وصل شد
كار خيلي خيلي راحتيه كلا 2 دقيقه طول ميكشهنقل قول:
ترهان هستي ؟
اره يكي از نمايندگي هاي مايركوتل تو شهرتون بدي انجام بدن
اگه هم خودت خواستي انجام بدي اين تاپيك رو بخون همه چيز رو توضيح داده :
خود firmware رو هم بايد دانلود كني كه 170 مگ حجمش هستکد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=86563
بله،تهران هستم.ولی متاسفانه اینترنت پر سرعت ندارم!نقل قول:
كار خيلي خيلي راحتيه كلا 2 دقيقه طول ميكشه
ترهان هستي ؟
اره يكي از نمايندگي هاي مايركوتل تو شهرتون بدي انجام بدن
اگه هم خودت خواستي انجام بدي اين تاپيك رو بخون همه چيز رو توضيح داده :
سعی می کنم خودم یه جوری دانلودش کنمو انجامش بدم،شاید هم دادم بیرونو خیال خودمو راحت کردم!
بازی ها و نرم افزار هایی که برای این گوشی قابل استفاده باشن رو تو کودوم تاپیک می تونم گیر بیارم؟
سايت ها و تاپيك هاي زيادي هستن كه پراكنده هستننقل قول:
براي نمونه اخرينش كه كن باهاش اشنا شدم اين سايته
بازش كه كردي تب games رو بزن تعدادي زيادي بازي به صورت full screen بدون اون control bar قسمت پايينيش هست براي دانلودکد:http://www.samsungjetonline.tk/
در مورد نرم افزار هم من كه خودم يك ديكشنري PDM و يك نقشه تهران و يك Opera mini 5.1 فارسي نصب كردم با trekbuddy
تو سايتي كه گفتي رفتم،كنار لينك دانلود حجم فايل رو نوشته 700 كيلو بايت ولي وقتي روش كليك مي كنم يك فايل جَر دانلود مي كنه كه حجمش خيلي خيلي كمه( حدود چند بايت)! و گوشي هم موقع اجراي اين فايل ها خطاي اينوليد فايل ميده!نقل قول:
سايت ها و تاپيك هاي زيادي هستن كه پراكنده هستن
براي نمونه اخرينش كه كن باهاش اشنا شدم اين سايته
چي كار بايد بكنم؟
نقل قول:
عزیزم من دیکشنری نخواستم...نقشه ی تهران رو میخوام اگر لطف کنید ممنون میشم.
میشه یه کوچولو درباره ی وصل شدن با وای فای به مودم ای دی اس ال توضیح بدین ؟ ممنون میشم
تنظیمات سخت و پیچیده یا توضیح خاصی نداره با وای فای سرچ میکنی گوشیت امواج ای دی اس ال رو پیدا میکنن و نمایش میده...شما هم روی هرکدوم که بخوایین کلیک میکنید....و اگه بتونه خودش کانکت میشه........نقل قول:
میشه یه کوچولو درباره ی وصل شدن با وای فای به مودم ای دی اس ال توضیح بدین ؟ ممنون میشم
اگه سرچ کنید و روی اسم مودم عکس قفل باشه کسی که مودم رو داره براش پسورد گذاشته که معمولا همه میزارن تا هرکسی نتونه استفاده کنه.....از شما پسورد رو میپرسه اگه دست بود کانتکت میشید.....
یه نکته که یکی از دوستان هم اشاره کردن این که اگر تو تنظیمات..homepagرو مشخص و سیو کنید راحت تر و سریع تر کانتک میشه.....توی منو....روی اینترنت بزن...برو ستینگ و سیوش کن....همین.
ببخشيد من پستتون رو درست نخوندمنقل قول:
اين نقشه رو up كردم براتون حجمش 4.5 مگ هست
فقط بعد از نصب بايد اين مراحل رو كه قبلا توضيح دادم تو اين پست رو انجام بديد براي اجراي java هاي بالاي 2 مگ :کد:http://www.4shared.com/file/71kCjMFB/Tehran_87.html
من خودم الان اين رو نصب دارم خيلي راحت كار ميكنه و سريع هم هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5727543&postcount=2089
این دیکشنری PMD روی گوشی من جواب نمیده!!
اون كارهايي كه تو اون پستم گفته بودم رو انجام داديد ؟نقل قول:
fw گوشيتون چيه ؟
گوشیم فایل های تصویری wmv رو پخش نمی کنه(فقط صدا پخش می شه).برنامه ی خاصی باید نصب کنم؟
پناه بر خدا این حرفا چیه ؟نقل قول:
پخش می کنه اونم چه هلویی :31:
رزولوشن های روندی مثل 320*240 رو قبول می کنه دادانقل قول:
باز هم پناه بر خدا :31:نقل قول:
480*720 ریختم با همین فرمت آخ نگفت
تاببد ميشهنقل قول:
playback مثل هلو
سلام گوشیم سامسونگ s8003 jet می باشه می خواهم از طریق کامپیوتر و گوشی به اینترنت متصل بشوم خط ایرانسل تنظیمات gprs گوشی انجام شده و توسط خود گوشی و اون ایکون به شکل کره به راحتی به اینترنت وصل می شوم اما برای اینکه از کامپیوتر و گوشی به اینترنت متصل شوم باید چه کار کنم pc suite سامسونگ را نیز روی کامپیوتر خود نصب دارم قبلا با نوکیا n73 یا 3230 به راحتی بدون هیچ تنظیماتی متصل می شود اما با این یکی گوشی نمی دانم
خواهشا توضیح کامل بدهید و من را راهنمایی کنید با سپاس فراوان از شما ..
والا چه عرض كنم!فك كنم اين گوشيه من كلاً يه چيزيش مي شه!نكنه اين هم به فريم ويرش مربوط مي شه؟!نقل قول:
پناه بر خدا این حرفا چیه ؟
پخش می کنه اونم چه هلویی
شما اگه ممكنه يه لطفي بكنيد.من هر چه قدر تو تنظيمات مرورگر پيش فرضش جايي براي عوض كردن آدرس هوم پيج پيدا نكردم!ميشه دقيقاً به من بگيد چطوري مي تونم عوضش كنم تا مشكلم با اينترنت حل شه؟!
در مورد wmv ها راه حلي به ذهنتون نمي رسه؟!
ممنون!:31:
انگار پروژه جترويد(آندرويد روي جت) به يه جاهايي رسيده!
يه سر بزنيد ببينيد چيزي دستگيرتون مي شه؟
کد:http://jetdroid.org
pc suite و usb driver نصب کننقل قول:
نوشته شده توسط alaydyn_gholechrag [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیتو به عنوان مودم دیال آپ میشناسه
بعد مودم گوشی را انتخاب و *99*# رو به جای شماره کانکشن دیال آپ بزن
از قسمت internet profiles انتخاب و تعیین کنیدنقل قول:
سلام دوستان در آدرس زیر نحوه نصب آندروید بر روی سامسونگ Jet GT-S8000 یا GT-S8003 که به نام JetDroid هست را توضیح دادم.
تشکر یادتون نره
کد:http://blog.on7.ir/index.php/2011/01/17/jetdroid-android-on-samsung-jet-gt-s8000/
با سلام با تشكر از اين خبرتون دوستان كسي امتحان كرده لطفا نتيجه رو اعلام كنيد.:11:
سلامنقل قول:
اين تاپيك سايت موبايلستان هست :
كه همه مباحث هست و دوستان هم در حال بحث و تصاوير هم گذاشتنکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=120227
نقل قول يكي از پست ها :
البته الان شتاب سنج و WIFI هم كار ميكنه و بايد از قسمت كار نكرده ها برش داشتنقل قول:
قسمت هایی که به طور کامل یا تقریبا خوب کار میکنه:
صفحه نمایش
منوی اصلی آندروید + دستکتاپ, گجت ها و زیر منو ها و افکت های گرافیکی
تاچ
کلید های سخت افزاری به غیر از کلید سمت راست مکعب (ولی واسه خاموش کردن گوشی میشه ازش استفاده کرد)
برخی از نرم افزار ها و بازی ها مثل برنامه مدیریت فایل, تایمر و بازی assassin creed از بین 5 بازی که تست کردم (فکر کنم بازی ها 3D هنوز پشتیبانی نمیشه!)
نصب برنامه های جدید (ولی فقط بعضیاشون درست کار میکنه)
Multi Tasking (اجرای چند نرم افزار)
تم و AddOn های گرافیکی
قسمت هایی که متاسفانه کار نمی کنه:
قابلیت GSM (شامل مکالمه, اس ام اس و غیره)
صدا
دوربین
بلوتوٍث
WiFi
قابلیت استند بای رفتن
کنترل سرعت CPU
تقویم و تاریخ
نمایش میزان شارژ باطری
USB
SD card (مثل اینکه داره روش کار میشه)
مرورگر وب و کلا بخش های اینترنتی
شتاب سنج
میکروفن
تنظیم روشنایی
و...
میخواستم ببینم گوشی جت دست دومش الان چنده قیمتش...دارم میخوام بفروشم...اگه قیمتش خوب باشه....حالا میخوام یه قیمت بگیرم.ممنون میشم یکی ج بده:20:
نوش تو پایه های 270-280 هست...دست دومش اگه تمیز باشه...خط و خش نداشته باشه....فکر کنم بشه 200 تومن..یا حتی بیشتر هم فروخت....نقل قول:
میخواستم ببینم گوشی جت دست دومش الان چنده قیمتش...دارم میخوام بفروشم...اگه قیمتش خوب باشه....حالا میخوام یه قیمت بگیرم.ممنون میشم یکی ج بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه محافظ صفحه هم داره خواستی بفروشیش بکنش چون خودتون استفاده کردید محافظ صفحه خش افتاده باعث میشه صفحه نمایشش هم خوب دیده نشه....و به چشم نیاد.
نقل قول:
رزولوشن های روندی مثل 320*240 رو قبول می کنه دادا
مشكل همين بود!نقل قول:
از هم پناه بر خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
480*720 ریختم با همین فرمت آخ نگفت
ممنون.
اكش بدون گارانتي 275 تومان و با گارانتي 310 تومان هست الاننقل قول:
همين ديروز يكي دو نفر تو persiantools دست دوم رو 215 و 220 فروختن
سلام آقا بنده قصد دارم :40: گوشي رو آپديتش كنم واسه همين با يكي از نمايندگي هاي مايكروتل تماس گرفتم در ضمن گوشيم داراي گارانتي هم هست اما گفتن واسه نرم افزار پول ميگيريم گفتم اشكال نداره حالا چند ميشه
گفتن 65000 تومن:18:
حالا موندم چيكار كنم لطفا كمكم كنيد.
غیر ممکنه....شاید منظور شمارو متوجه نشده.....آخه وقتی گارانتی داری پول نمیگیرن....بعدون گارانتی هم 10تومنه.....دوستان همشون خودشون عوض کردن....پدرام خان وارده...یه لینکی هم دادن کامل توضیح داده بود..صبر کن پیداش کنم.......ایناهاش.../نقل قول:
سلام آقا بنده قصد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشي رو آپديتش كنم واسه همين با يكي از نمايندگي هاي مايكروتل تماس گرفتم در ضمن گوشيم داراي گارانتي هم هست اما گفتن واسه نرم افزار پول ميگيريم گفتم اشكال نداره حالا چند ميشه
گفتن 65000 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا موندم چيكار كنم لطفا كمكم كنيد.
==========کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=86563
البته معرفی یه سایت دیگه خلاف قوانینه ها.....تا کسی ندیده یه جایی سیوش کن...چون ممکنه بعدا پاک بشه...