خب بعد از هر مرحله یا ماموریت یه Checkpoint داره که سیو میشه !نقل قول:
Printable View
خب بعد از هر مرحله یا ماموریت یه Checkpoint داره که سیو میشه !نقل قول:
دوستان من تو یه مرحلش گیر کردم اعصابمو خورد کرده!
یه جایی هست باید 25 تا RIBBON بدزدم ولی هر کاری می کنم نمیشه ! یعنی نیمدونم باید کجا برم.یه سری خانوم هم هستند که ماسک زدن !
ممنون
کسی نیست !؟!؟
شما فک کنم باید جیب این خانوما رو بزنی.
برا این کارم وقتی که کنارشون را میری باس اسپیسو نگه داری. همین!
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چجوری میتونم فایل متنی subtitle (در قالب word) این بازی یا هر بازی دیگه رو گیر بیارم.
ممنون میشم اکه کامل راهنمایی کنین.
خوب مشکل همینه که سیو نمیشه دیگه.هر دفعه باید create new game بزنم.نقل قول:
خوب مشکل از کرک بازی بود.یه کرک دانلود کردم و جایگزین کردم حل شد.
به هر حال ممنون.
سلام به دوستان. شاید تاپیک ماله خیلی وقت پیشه ولی من اولین باره دارم این بازی رو میکنم و گیر کردم و کمک میخوام.
تو مرحله ی جشن هسم. همون که سه تا ماموریت بهت میده.توی آخریم ماموریت گیر کردم.همون که باید سه بار پرچم رو برداری و نذاری اون سرباز پرچمها رو به مقصد ببره. من هر سه پرچم رو به مقصد میرسونم و بازی میگه که شما اول شدید در مسابقه. ولی بالا نوشته که از سه تا پرچم دو تا شو گرفتی. در ضمن علامت سبز رنگ در نقشه موجود هس.ولی میرم روش و هیچ اتفاقی نمیفته. اگه میشه کمک کنین. کار خاصی باید کرد؟ در ضمن چند تا value رو هم امتحان کردم ولی باز همون جوره. مرسی.منتظرم.
سلام دوستان من تازه افتادم تو خط Assassins که تونستم 1 رو تموم کنم الان 2 رو نصب کردم اما کرک افلاین میخواد
لطفا کرک رو + مسیر ریختن کرک رو بهم بدین
ممنون میشم
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
راستی من پچ 1.01 رو دارم اما موقع نصب اررور میده کمکم کنید
سلام
دوستانی که این بازی رو 100 % کردن . من توی 20 پازل معروف گیر کردم یعنی پازل 9 ام یعنی hat beat پسورد فایل های دالاس رو نمیدونم . باید چجوری انلاک کنم ؟
سلام
من تو سکانس 4 اونجایی که توی یک زیر زمین هستی بعد یک سرباز را دنبال میکنی من اون سرباز را دنبال میکنم سرباز به یک جایی میرسه که تعدادی سربازهای دیگر راخبر میکنه من همه ی انها رامیکشم سپس یک دمو نشون میده که دری هست که علامت جمجمه ی اسکلت روش هست ونمیدونم چطور بازش کنم دکمه ی Shift رو هم میزنم باز نمیشه خواهش میکنم کمکم کنید
میری کنار اسکلت و وایمیسی تا یه دکمه واسه باز کردنش بیاد بعد اونو میزنی و خلاصنقل قول:
ممنو.ن که جواب دادی ولی مشکل از کرک بود که حل شد.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
کسی لینکی داره که داستان اساسین رو توضیح بده . تا اینجا فقط فهمیدم پدر و برادرش رو کشتن میخواد انتقام بگیره همین.
سلام . بفرما
[PHP]http://forum.b.a.z.icenter.com/showthread.php?t=33398[/PHP]
نقطه های بین bazi رو بردار
بهترین اطلاعات در مورد AC
سلام
لطفا راهنمایی کنید
مرحله دوم که عمو ماریو میخواد یه تکنیک مبارزه رو بهش یاد بده گیرکردم.تو قلعه خودشه داخل یه میدان مبارزه کلی تو سره کله هم زدیم ولی نتونستم موفق بشم البته اون نشون های جونش رو خالی کردم ولی حرکتی رو که عموجون میخواد یادم بده رو نمیدونم چیه از دوستانی که تونستن حریف رو خاک کنه لطفا راهنمایی بکنن.
سلام یکی کمک کنه
من بازیو تا جایی رفتم که تیتراژ رو نشون داد و دیگه اون علامت تعجب ها که ماموریت بود نمیاد
توی او 6 کلیسا هم رفتم و اون شی دایره رو گرفتم و باهاشون لباس مخصوص رو گرفتم
الان نمیدونم دیگه چیکار کنم آخه کار دیگه ای نیس
آیا بازیو تموم کردم؟یا کار دیگه هست؟:5:
وقتی که تیتراژ میاد شما ماموریت های اصلی بازی و داستان بازی رو تموم کردین اما بازی ادمه داره. شما می تونین ماموریت های فرعی رو انجام بدید. مثلا همین گرفتن لباس یا جمع کردن پرها و ... . :46: کلا بازی ته نداره. می تونی تا هر وقت خواستی بگردی واسه خودت :دینقل قول:
سلام
ببخشید میدونم یه خورده دیره ولی من بازیم توی ونیز وقتی میرم روی علامت تعجب که ماموریت بگیرم هیچی نمیاد
وقتی هم میرم اون لوح هایی که برای گرفتن زره الطایر میخوایم رو بگیرم تا بالای مقبره ی طرف میره ولی نمیگه که شیفت بزن تا ورداریش.
فکر کنم مشکل از کرکم باشه
کسی کرک خوبی سراغ داره من بگیرم بریزم؟؟
ممنون
باسلام
یه سوال داشتم از دوستان
تو اول مرحله in bocca all lupo در بالا رفتن از دیوار برج گیر کردم اگه می شه راهنمای کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گوشه های دیگه برج هم امتحان کن .نقل قول:
چرا با ترینر بازی میکنی؟ :21:
از save بازی استفاده کردم
اولاش خسته کننده بود.....
تو مرحله in bocca all lupo
enter the vatican
جای دیگه پیدا نکردم
یه کم ارتفاع سنگه زیاده می پرم نمی گیره گفتم شاید یه ترفندی داشته باشه
تو مرحله های قبلی هم تو چند برج دیدبانی این مشکل بود
اگه گیم بازان assassin creed لطفا راهنمایی کنید
از همه طرف برج امتحان کردی؟نقل قول:
این ارتفاعش زیاد بود نمیتونی بگیریش. همیشه یک طرف برج رو میشه ازش بالا رفت.
من تو اون قسمت که از داوینچی ماموریت میگیره که 3 تا اسیر رو آزاد کنه گیر کردم...