يكي G53 3D گير توورده ميگه 2350000 !! CPU رو نپرسيدم كه سندي بريج هست يا نه!! همه كانفيگ هاش هم همونه فقط مانيتورش كوچيكتره( چه بهتر ) !! برم دنبالش يا همون G73SW واسم بياد؟ آخه قيمت اون احتمالا ديوانه مي كنه!!:41:
يكي G53 3D گير توورده ميگه 2350000 !! CPU رو نپرسيدم كه سندي بريج هست يا نه!! همه كانفيگ هاش هم همونه فقط مانيتورش كوچيكتره( چه بهتر ) !! برم دنبالش يا همون G73SW واسم بياد؟ آخه قيمت اون احتمالا ديوانه مي كنه!!:41:
به احتمال زیاد همون jw هست و سندی بریج نیست. قیمت 3 بعدی G53jw هم تو ایران تا اونجایی که من میدونم حدودا همینه.نقل قول:
توجه کن که صفحه 3 بعدی دیگه رزولوشن فول اچ دی نیست ها ! , این مدل 3 بعدی که قیمت گرفتی صفحه اش رزولوشن ش 1366x768 هست !
مدل G53jw معمولی که صفحه خود لپتاپ 3 بعدی نیست و 2,150,000 قیمتشه , رزولوشن ش فول اچ دی هست یعنی 1920x1080 .
چه 3 بعدی و چه معمولی بالقوه ویژگی 3 بعدی رو دارن به هر حال. یکی رو صفحه خودش اون یکی رو TV سه بعدی.
اه!! همش يه چيزيو كم ميزارن اينا كه!!
يعني سه بعدي فول اچ دي نداريم؟ اونوقت بلوري بگيريم چه كنيم باهاش؟!:41:
راستي يه سوال!! الان اين كه فول اچ دي نيست!! اما مثلا من يه فيلم فول اچ دي بگيرم بعد با اچ دي ام آي وصلش كنم به tv كه فول اچ دي باشه چي ميشه؟! رو تي وي هم فول نمي شه نه؟
دوستان عزيز لپ تاپ ASUS X52JT-SX318 از لحاظ كيفيت و قدرت و طراحي در چه رده اي قرار دارد ؟آيا اين لپ تاپ امتحانش را خوب پس داده و ضعفها و خرابي و اشكالات خاصي ندارد ؟ تاريخ توليدش كي هست ؟ چون بنده قصد خريد اين مدل با قيمت 999000 دارم نظر شما چيه ؟
دركل گرافيك 6370 رادئون تا چقدر از گرافيك GT 540 ضعفيتر هست؟
بهترين و مطمئن ترين فروشگاه در تهران براي خريد لپ تاپ asus كجاست ؟
به نظر من این لپ تاپ به نسبت قیمتش انتخاب خیلی مناسبی نیست (البته بهتر بود کانفیگش رو می نوشتید). چیزی که من تو اینترنت پیدا کردم نوشته بود i3 و 3 گیگ رم. پس یعنی غیر از گرافیک متوسطش مشکلات دیگه ای هم داره.نقل قول:
این صفحه رو ببینید:
از روی نمره هایی که هر گرافیک در نسخه های مختلف برنامه 3D Mark گرفته میشه قدرت کارت رو حدس زد. پس 540M که 8073 نمره آورده بیش از 2 برابر قدرتش بالاتر از 6370 هستش که 3999 امتیاز آورده.کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
برای سی پی یو هم این صفحه رو می تونید ببینید:
کد:http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php
اگر با کابل HDMI نسخه 1.4 به TV فول اچ دی وصل کنی در حالت دو بعدی و معمول که کیفیت فول اچ دی داری و مشکلی نیست. در حالت سه بعدی هم کیفیت بسته به TV ت داره.نقل قول:
دوستان من یه لپتاپ سبک - ارزون - قوی میخوام ....
مثلأ 13 اینچ با سی پی یو i5 یا i7 ...
ایسوس داره همچین مدلی ؟
اصلأ پیشنهاد میکنید از چه برندی بخرم ؟ ( در بازار ایران )
تیبلت نمیتونم بخرم چون نیاز به ویندوز دارم ....
گرافیک مهم نیست برای کار برنامه نویسی و هکینگ میخوام ....
سلام
کسی اینجا در مورد لپ تاپ های K52JT و N43JF اطلاعاتی داره؟
من بیشتر واسه کارای برنامه نویسی و طراحی وب میخوام! به نظرتون به دردم میخوره؟
حدود قیمتشم میخواستم بدونم ...
شما برو سایت ساز گار ارقامنقل قول:
اینو بزن
sazgar
قسمت نوت بوک بعد ایسر بعد همون که مدنظرت هست رو میبینی سه بعدی با عینک و موس کیف حرفه ای
که صفحه نمایش خودش هم سه بعدی هست قاعدتا چون فول اچ دی نیست که خوب برای 15.6 ایینچی نعمتیه
چون اگه فول اچ دی بود پدر چشمت در میومد اینقدر همه چی ریز بودن !واوبلا اگر ایکس پی یا سیستم عاملی نصب میکردی که گرافیکش برداری نبود
قیمتش هم در سایت chareh که نماینده مورد تایید سازگار هست و در قسمت فروشندگان اینترنتی زده
1150 هست قیمتش هم اگه صفخه نمایش سه بعدی و کیف و موس گیم حرفه ای و همراه کابل یو اس بی تری و اچ دی ام ای باشه مناسبه همون باندلی که کانادا میفروشه!
راستی خروجی اچ دی ام ای ش هم 1.4 هست! که میشه برای خروجی تلوزیون و سه بعدی دیدن در تلوزیون اگه تلوزیونتون 120 هرتز به بالا باشه اگر هم نباشه تلوزیونتون رو میگم فکر کنم پخش کنه ولی در سه بعدی های فول اچ دی 1080 پی یعنی قیامت
فیلم سه بعدی کم بیاره که چنین فیلمهایی یه دقیقه اش میشه یک گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! پس غصه نخور چایتو بخور
از من میشنوی برای محصولاتی که جا نیافتادن عجله نکن چون پشیمون میشی یهو چشم باز میکنی میبنی تکنولوزی عوض شد و
قیمت محصول شما نصف شد همیشه با عموم جامعه حرکت کنی بهتره
شما برو سایت ساز گار ارقامنقل قول:
اینو بزن
sazgar
قسمت نوت بوک بعد ایسر بعد همون که مدنظرت هست رو میبینی سه بعدی با عینک و موس کیف حرفه ای
که صفحه نمایش خودش هم سه بعدی هست قاعدتا چون فول اچ دی نیست که خوب برای 15.6 ایینچی نعمتیه
چون اگه فول اچ دی بود پدر چشمت در میومد اینقدر همه چی ریز بودن !واوبلا اگر ایکس پی یا سیستم عاملی نصب میکردی که گرافیکش برداری نبود
قیمتش هم در سایت chareh که نماینده مورد تایید سازگار هست و در قسمت فروشندگان اینترنتی زده
2150 هست قیمتش هم اگه صفخه نمایش سه بعدی و کیف و موس گیم حرفه ای و همراه کابل یو اس بی تری و اچ دی ام ای باشه مناسبه همون باندلی که کانادا میفروشه!
راستی خروجی اچ دی ام ای ش هم 1.4 هست! که میشه برای خروجی تلوزیون و سه بعدی دیدن در تلوزیون اگه تلوزیونتون 120 هرتز به بالا باشه اگر هم نباشه تلوزیونتون رو میگم فکر کنم پخش کنه ولی در سه بعدی های فول اچ دی 1080 پی یعنی قیامت
فیلم سه بعدی کم بیاره که چنین فیلمهایی یه دقیقه اش میشه یک گیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! پس غصه نخور چایتو بخور
از من میشنوی برای محصولاتی که جا نیافتادن عجله نکن چون پشیمون میشی یهو چشم باز میکنی میبنی تکنولوزی عوض شد و
قیمت محصول شما نصف شد همیشه با عموم جامعه حرکت کنی بهتره
سلام.
لطفا ارزانترین لپ تاپ ایسوس با نمایشگر فول ای (1920*1080) رو بهم معرفی کنید.(البته منظورم بازار ایرانه)
درضمن کیفیت صفحش در مقایسه با فول اچ دی سونی در چه حدیه؟
با تشکر...
نقل قول:
من k52jt دارم
گرافیکش روی nfs جدیده مثل مرد جواب داد
ولی پورت 1394 نداره و از همی جالبتر pci-card نمیخوره
lcd یش انعکاس نور داره نسبت به لپتاپ قبلی که dell 1520 vostro بود و مال 2-3 سال پیش بود lcdیش ضعیف تره
cpuمن core i7 هست که بد نیست
کیبوردشم یه زره صدامیده ولی فابل اغماض
خیلی هم داغ نمیکنه در حد همون dell هست
باطریشم خوبه در حد کار معمولی 3 ساعت جواب میده
ولی خوشکل من خیلی باهاش از این لحاض حال کردم
ولی چون قبلا vostro داشتم این برام یکم سخت چون خیلی ملوس تره و باید بیشتر مراعاتش کرد
ولی در کل نسبت به قیمتش که 1100 گرفتم با گارانتی شرکتی می ارزه
العان قیمتش تو چا رنجی هست؟
کانفیگش هم اینه
core i7
4
ati 6370
500
ولی n43 هم بد نیست
من از لپ تاپم راضیم
فقط از روز اول یه کول پد و یه هاب usb براش بگیر که خیلی لازمه
سلام اگر کسی asus n53 sv با usb 3 سری جدید سراغ داشت به من هم اطلاع بده
با سلام
لطفا دوستان نظرشون رو راجب k52jv بگن
به نظرم که قیمت خیلی خوبی داره با مشخصات زیر
و لطفا بگید گرافیکش چقدر با gt540m فرق میکنه
پیشاپیش بسیار ممنون:
Processor - Cpu : Intel Core i5 480M@2.66GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 3MB L3 Cache
Video Card: ATI Mobility Radeon™ HD6370, 1GB, DDR3
- Memory: 4GB Shared Dual Channel DDR3
- Hard Drive : 640GB
- Gift For You : Bag + Mouse + Send Free!!!
- Warranty: 2Years Almas Company
- قیمت : 930 تومن
سلام به همه دوستان من یک n53 sv با usb3 گرفتم
1-هاردش صداش زیاده یعنی وقتی چراغ هارد روشن میشه کاملا صداشو میشنوم ایا طبیعی هست ؟
2- این مدلی که من گرفتم دوتا کارت گرافیک روش داره یکی اینتل یکی هم جیفرس 540 ولی کلا نمیره روی 540 چه جوری ببرمش ؟ میخوام ازش بنچمارک بگیرم چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
در پست زیر به طور کامل توضیح دادم که چطوری میتوان گرافیک دوم رو به صورت دستی فعال کرد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
اقا کسی در مورده هاردش اطلاعاتی نداره که بگه ؟نقل قول:
مرسی از جوابتوننقل قول:
این موردی که گفتین خیلی واسه من مهم نیس .. من بیشتر میخوام CPU قوی داشته باشه و سرعتش بالا باشه!
انعکاس نور LCD ش خیلی زیاده و اذیت میکنه؟
من امروز قیمت کردم با گارانتی سازگار 960 تومن! اگه اینجور باشه که خیلی عالیه!
بین n43 و k52 شما کدومو پیشنهاد میکنین؟
سلام ،علامت وایر لس لپ تاپ من سبزرنگه اما چراهر کاری می کنم به اینترنت متصل نمی شم ؟
دوست عزیز یه چیزی میگی ها !نقل قول:
من تا حالا ندیدم کسی روی لپتاپ 15 اینچ صفحه نمایش فول اچ دی رو ول کنه ، بره رزولوشن پایین تر بخره ! ، کجاش ریز میشه ؟ ، فقط چند صد دلار یا چند صد هزار تومان اختلاف صفحه نمایش فول اچ دی با رزولوشن های پایین تر هست در لپتاپ ها.
روی این لپتاپ هم ویندوز 7 اوریجینال نصب هست ، فکر نکنم کسی این رو ول کنه بره سراغ ویندوز xp کپی.
====================
در مجموع خریدن این لپتاپ در حال حاضر به صرفه نیست چون مدل سندی بریج ش در آینده خیلی نزدیک وارد ایران میشه. همین الان هم اگر کسی دبی رو خوب بگرده ممکنه اونجا هم باشه.
چون قبلا قیمت مدل 3D رو بیشتر سراغ داشتم در حد 2.300 ، به نظر میرسه که فروشنده ها میخوان با این کاهش قیمت این مدل های معمولی رو رد کنن بره تا اینکه مدل سندی بریج به بازار اومد زیاد ضرر نکنن ! ، هر چند که در بازار ایران هیچ چیز بعید نیست !
قربانت برم من قیمت رو 2150 باید مینوشتم اشتباهی 1150 زده شد!بعد شما باور کردی!این محصول هم جدید اومده و همین الان هم در کانادا و امریکا داره به روز فروخته میشه حتی با وجود ساندی بریج که اونجا هست هنوز داره میفروشه!نقل قول:
بعدشم گلم
مانتیور سه بعدی 120 هرتز خیلی گرانتر از فول اچ دی هست!!
قیمت کانادا که بالاست اینه و بخاطر اینکه بار قدیمه و در آمریکا فکر کنم دارپ خورده 1500 دلاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خودت حساب کن 2 گیگ رم کمتر داره هاردش هم 750 هست که رید نیست!(دو تا هارد 500 در سازگاریه که سرعتش دو برابر یه هارد معمولیه)
منم عمران طرفداری سازگارو نمیکنم میگم قیمت هاش نسبتا خوبه مثلا رو این لپ تاپ 400 تومن میخورن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی ام اس ای 700 تومن میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!اپل محصولات این رنج 800 میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیشنهاد منم ساندی بریج هست!واز اون مهمتر خریدن یه لپ تاپ کاملا معمولی و ارزان 5742zg به قیمت 620!! با گرافیک 540
و سی پی یوp6200!!!!!!!! چون موبایلها و تبلت های جدید هم همین سه بعدی رو انجام میدن فیلمبرداری هم روش برای دیدن تصویر هم احتیاج به عینک ندارن!!!!!!!! ال جی اپتیموس 2! از اون مهمتر همین کنسول دستی وی !!!!!!!!! با قیمت 200 تا 250 سه بعدی پخش میکنه سه بعدی ظبط میکنه!
پول کم بدی دلت نمیسوزه فردا مدل جدیتر اومد تازه ساندی بریج خدایی در کاربرد روزانه 99.99 درصد مردم ما و دنیا چه فرقی با
کور آی ها داره اونم رو لپ تاپ که نمبخوای کار سخت کنی و نمیتونی اور کنی!و.....
برای کلاس هم فقط مک بوک ایر 11.6 اینچی و هادر اس اس دی اونم 64 قیمتش عهم باید زیر 1300 باشه که تو این هم دارن شیرین 300 تومن میخورن! ولی چه میشه کرد کلاسی گفتن مک بوک ایری گفتن اپلی گفتن سبکی گفتن و.....
یه بار از این اشتباهها تو زندگی گاهی لازمه(هوس)
البته نینتندو تری دی منظورم بود با یه چیز دیگه قاطی شد
سلام به دوستان
1-اقا یه نرم افزاری دیده بودم که از گرافیک و کله سیستم بنچمارک میگیره کسی میدونه کجاس ؟ من نرم افزاره CPUID HWMonitorPro را استفاده میکنم ولی دمای گرافیک و مادر بورد رو نمیزنه فقط دمای cpu هستش؟
2-یه نرم افزارم میخوام که دما و کرکرد cpu رو نشون بده ؟ با تشکر از دوستان
من منتظر ايسوس 53 اس ان هستم اما با توجه به قيمتش برم اچ پي 6070 بگيرم بهتره
دوسان کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
يه توضيحي بابت اين به من ميديد؟نقل قول:
یعنی هیچ کس نیس یه جوابه درست بده ؟نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار CPu-Z براي سي پي يو و مادربورد
نرم افزار GPU-Z براي كارت گرافيك
نرم افزار HD tune pro براي هارد ديسك
ايشالا موفق باشي دوست عزيز
سلام میخاستم یه سری اطلاعات در مورد مدل k25..باقیش یادم نمیاد بدین . صفحش 17.5 و 5core
raid 0نقل قول:
یعنی اطلاعات که میخوان رو هارد نوشته شن دو قسمت میشن و همزمان نیمیش رو هارد 1 نیمیش رو هارد 2 ذخیره میشه
موقع خواندن هم به همین ترتیب دو تا شلنگ اب به هم میپیوندن و اب با قدرتتری( دو برابر یه شلنگ) تحویل میدن!!!!!!!!!
ممنون ولي raid خيلي فرق داشت با اون نوشته كه شما نوشته بوديدنقل قول:
ما داریم الان رو دیوار کی یادگاری کینویسیم؟نقل قول:
سلام
یه سوال در مورد نت بوک asus eee pc vx6 laborghini داشتم. من نمیدونم چه جوری میشه از بلو توٍث اون استفاده کرد. با اینکه چراغ بلوتوث همیشه روشنه و تو دترچه راهنما نوشته که بلوتوث داره ولی وقتی میخوام با نرم افزار مربوطه فایلی رو بفرستم یا بگیرم ، قبول نمیکنه . کسی نمیتونه راهننماییم کنه؟!
دوستان asus باز.
کدوم لپتاپهای سری Core i این برند ویندوز Xp رو ساپورت میکنه ؟ طوری که هیچ مشکل درایوری نداشته باشه.
دوستان ماجرای این ایسوس های سری x چیه مثلا x64jq-jxo87 اخه تو سایت ایسوس اصلا این مدل نیست بعدش هم بنظرتون بین n53jq و n53sv کدوم بهتر ؟
دومی ارزونتر ولی بلوری و ویندوز داره آیا cpu ضعیفتر داره ؟ آخه جوتشون i7 هستند.
n53jq=1,380,000
n53sv=1,250,000
قیمت ها حدودی پیدا کردم
البته خودم یه چیزی پیدا کردم مال بخش دوم سوالم که گویا این n53sv ها سند بریدج هستند و این سندبریدج ها هم مشکل دارند !!!
کد:http://event.asus.com/2011/SandyBridge/notice/
سلام
من مدلASUS X52JTروانتخاب کردم البته با گارانتی سازگار و قیمت 1000000 , اما هنوز شک دارم . اگر کسی از دوستان این مدل لپ تاپ رو داشته باشه و یا با این مدل اشنایی داره راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم .
مشخصات:
core i5-480m-2.6-3mb
DDR 4GB 1333MHz+640GB SATA
AMD Radeon HD 6370M 1GB
doc
رشته ام الکترونیک هست
بیشتر نرمافزار های مربوط به رشته ما از cpu زیاد استفادهمی کنن corei5 جواب کارم رو میده .
می تونم برای 4 , 5 سال روش حساب کنم.
جنس بدنش چی هست .(فلزی ,...)
می تونم روش xp نصب کنم (درایور قطعات و ...)
بازی های درحد متوسط رو به بالا رو می تونه اجرا کنه.
خدمات پس از فروش سازگار بهتره یاالماس.
در روز شاید در حدود 10 ساعت می خوام ازش استفاده کنم می خوام بدونم خیلی داغ میکنه.
بیشتر به این خاطر دارم ایسوز می گیرم چون 2 سال گارانتی داره و مطمئنا به همین واسطه کیفیت خوبی داره وگرنه با همین سخت افزار قیمت hp و dell ارزون تر هست .
اگه فکر می کنید از این جهت دارم اشتباه می کنم راهنمایی کنید.
دوستان کسی در مورد N43JF نظری نداشت؟
کانفیگش اینه:
- 2.53GHz Intel i5-460M
- 4GB (2x2GB) RAM
- 500GB 7200rpm Hard Drive
- SuperMulti DVD Burner
- nVIDIA GeForce GT 425M 1GB GPU
- 14" LED Backlit Widescreen Display
- Integrated Camera and Microphone
- Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi
- Windows 7 Home Premium (64-bit)
- قیمت حدود 1 میلیون