سلام دوستان
لطفا بگید
بهترین کوکی که برای 86 هست کدومه ؟
Printable View
سلام دوستان
لطفا بگید
بهترین کوکی که برای 86 هست کدومه ؟
سلام خدمت دوستان
گوشیم ویروسی شده تجربه ای واسه پاک کردنش ندارم. چیکار کنم؟
انتی ویروس روش نصب نیست...
---------------------نقل قول:
1- از گوشیت بکاپ تهیه کن توسط برنامه Nokia PC Suite یا Nokia Ovi Suite
2- گوشیت را به حالت Mass storage یا Data Transferبه سیستم وصل کن و کلید Shift کیبورد را نگه دار که اگه ویروس از نوع اتوران باشه نتونه اجرا بشه
3- از تمام فایلهای صوتی و تصویری و عکس داخل هارد گوشیت یک جا کپی تهیه کن
4- حالا گوشیت را توسط کد #7370#* فرمت کن و قسمت رمز هم 12345 را وارد کن
5- بعد از بالا اومدن گوشی و تنظیم تاریخ و ساعت و کشور وارد منوی گوشی شو و از طریق خود گوشی هارد گوشیت را فرمت کن که اگر ویروس از خودش تو هارد اثری باقی گذاشته باشه نابود بشه
6- حالا می تونی فایلهای صوتی و تصویری و عکس که کپی کرده بودی را دوباره تو هارد گوشیت انتقال بدی
7- در آخر هم توسط بکاپی که گرفته بودی شماره تلفن و اس ام اس و یادداشتها را به حالت اول برگردون توسط Restore کردن
موفق باشی
ویروسهای کامپیوتر مثله اتوران روی سیمبیان و در کل عملکرد گوشی هم تاثیر میذاره؟ یا اینکه سیمبیان ویروسهای مخصوص به خودش رو داره؟
راستی بعد اینکه مموری رو فرمت کردم فایلا رو از سیستم کپی کنم توش باز ویروس منتقل میشه که.
یه موضوع دیگه اینکه کامپوترمم ویروسیه
موضوع آخر اینکه تو گوشی گزینه ای برای فرمت کردن مس مموری وجود نداره و فقط میشه مموری کارت رو فرمت کرد...
----------------------نقل قول:
نخیر تاثیر نمی زاره و ویروسهای سیمبیان فرق دارن البته گوشی شما عجیبه با امنیتی که داره ویروس گرفته باشه! چون این مشکل فقط برای گوشیهای -- شده ایجاد می شه! شایدم شما فکر می کنی که ویروسی شده
نه عزیز دلم چندین بار راجع به ویروسها توضیح داده شده و اگه دقت کنی گفتم از فایلهای تصویری و صوتی و عکس خودت کپی بگیری چون هیچ ویروسی تو دنیا ساخته نشده که بتونه به فایلهای تصویری و صوتی و عکس بچسبه!نقل قول:
و اگر شما می خوای بگی که قبلا فلان جا دیدی که یک ویروس با عکس منتقل شده بدون که اون فایل عکس نبوده و یک فایل اجرایی بوده که برای گمراه کردن قربانی از آیکون عکس استفاده کرده و یا پسوند فایل اجرایی را به یکی از پسونهای مربوط به عکس تغییر داده!
به هر حال ویروس فقط می تونه به فایلهای اجرایی بچسبه نه فایلهایی که گفتم حالا اگر قبول داشتی کاری که گفتم را بکن و اگر قبول نداری در مورد ویروسها مطالعه کن بعد کاری که گفتم را بکن و بازم اگر قانع نبودی هر کاری که دوست داری بکن
موفق باشی
دوست عزیز من هم میدونم به عکس و صوت و تصویر ویروس نمیچسبه. منظورم این بود که وقتی گوشی رو به کام وصل میکنم ویروس توش کپی میشه که البته الن فک میکنم که این طور نشه چون ویروس سیمیان تو کام هجرا نمیشه ویروس کام هم که رو سیمبیان تاثیر نداره.
اینکه میگم ویروسی شده یکی به این دلیله که یه فایل به ان 97 بلوتوث کردم که دوستم گفت گوشیت ویروسیه دلیلشو گفت یادم نمونده دوم اینکه مسیج گوشی خیلی گیر و کند شده بود خیلی بد اس ام اس رو سند یا تو draft ذخیره میکرد و با اینکه ریست کردم بازم خوب نشد اما کاری که شما میگی رو انجام دادم مشکل رف شد ولی هنوز فایلهل رو توش کپی نکردم.
به فایلهای جاوا ویروس میچسبه؟ و اینکه از چه نرم افزاری برای اسکن کردن استفاده کنم؟ ممنون
------------------نقل قول:
یادته تو پست اول گفتم گوشی را که به سیستم وصل می کنی کلید Shift کیبورد را بگیر که اگه ویروس از نوع اتوران باشه تو سیستم اجرا نشه!
به فایلهای جاوا هم نمی چسبه!
آنتی ویروس برای گوشی زیاده اما دوست عزیز همانطور که قبلا گفتم سیستم عامل سیمبیانی که رو گوشیته امنیت بالایی داره و ویروس توش نصب یا اجرا نمی شه مگر اینه 1- گوشیت را هـک کرده باشی 2- ویروس را خودت به طور دستی ساین کرده باشی و تو گوشیت ریخته باشی که فکر نمی کنم اینکار را کرده باشی!
به هر حال فکر نمی کنم به آنتی ویروس احتیاج داشته باشی
موفق باشی
کلا همونطور که گفتید ویروس سیبمبین با پی سی فرق داره ... ویروس های پی سی حداکثر رو سرعت رم گوشی تاثیر میزاره !
در مورد ویروس سیمبین که گوشی خود به خود ویروسی نمیشه ... ویروسو باید نصب شه تا کار کنه که cert نداره و اگه در حالت هـــک باشه امکان پذیره ...!
مرسی مشکل من حل شد.
یه سوال:
شما برای باز کردن صفحات وب و دانلود کردن با سیم کارت ایرانسل چه میکنید؟؟؟
مرورگر گوشی که با ایرانسل کار نمیکنه.
اپرا مینی هم کار نمیکنه.
من یه مرورگر نصب کردم به اسم opera.mod.3.12 که موقع نصب یه اسم عجیب غریبی داره که وقتی بازش میکنی مینویسه اپرا مینی هم صفحات رو خوب نشون نمیده متن جابه جا میشه و اینکه قابلیت دانلود نداره...
مثل اینکه کسی جوابی نداره.
اپرا مینی ورژن 5.1.21051 نصب کردم گاهی کار میکنه گاهی نه! الآن با گوشی آن شدم.
راستی شما میگید ویروس باید نصب شه پس چرا من یه فایل جاوا به ان97 سند کردم بهم ریختش؟ دوستم میگه مسیج بدجور کند شده کلا گوشیش کند شده یعنی همون مشکلایی که گوشی من داشت...
-------------نقل قول:
خیلی جالبه!
من چند جا دیدم که بعضی از بازیهای خوب کرک شده اما در قالب فایل قابل نصب جاوا ارائه شده! نصب هم کردم کار می کرد!
احتمالا فایل شما هم از حالت نصبی sis به فایل قابل نصب java تبدیل شده و ویروس داخل همون بوده! به هر حال تجربه جالبیه
من بعد از اینکه گوشیمو فرمتو رست کردم همون فایل جاوا رو که مرورگر به ظاهر اپراستو که البته با یه اسم غیر عادی نصب میشه دو سه روز پیش نصب کردم اما مشکل قبل پیش نیومد...
سلام دوستان ، گوشی پدر من n86 هست ، چند روز پیش Edit عکس هاش خراب شده بود ! فکتوری ریست کردم ، درست نشد ! دادم بیرون فلش کردن ، درست نشد ! ویروس هم میگه ندارم !
به نظرتون از چیه ؟!
من برای گوشیم یه باطری گرفتم کسی میدونه از طریقه چه لینکی میتونم اصل بودنشو تشخیص بدم؟ منظورم با کدی هستش که رو باطری درج شده و یه سوال اینکه برای شارژر هم این امکان هست یعنی لینکی وجود داره؟؟؟
سلام
من حوصله خوندن 113 صفحه را ندارم
اگه میشه یه راهنمایی بکنید من این گوشی را بگیرم یا با این قیمت ها گوشی بهتری گیرم میاد یانه
ممنون
من يه ساله اين گوشيو دارم خداييش راضيم سروره
تو برند نوكيا شك نكن ساير برندها هم كه قابل صحبت نيستند
کسی از دوستان نظری نداره
لطفا کمک کنید
----------نقل قول:
به نظر من گوشی تاچ بگیر دیگه مدلش با خودت
موفق باشی
سلام
با توجه به اینکه این گوشی یکی از گوشیهای خوب نوکیاست دوستانی که گوشی N86 دارند بفرمایند
چه عیب یا مشکلی را در این گوشی مشاهده کردن ؟
آیا آخرین ورژن فریمور این گوشی به صورت کوک شده هست یا نه ؟ یا باید برای نصب برنامه ها اونهارو ساین کرد؟
من این گوشی رو دو هفته پیش گرفتم ازش راضیم فقط باتریش با استفاده متوسط دو روز نگه می داره. در کل گوشی خوش دستی هست .
در مورد گوشی بازم بگم که کمی (خیلی کم ) لقی داره و صداش با کیفیت اما کمه و lcd عالی .
سلام ...
من گوشیمو می خواستم گرد گیری کنم چون خیلی وقته دارمش و توی هر محیطی بردمش خلاصه بعد از باز کردن همه قسمت هاش و تمیز کردنش دوباره سر همش کردم بعد از چند روز متوجه شدم دوربین جلوش کار نمیکنه وقتی دوربین جلو را باز میکنم صفحه چیزی را نشون نمیده مثل اینکه توی حالت standby رفته باشه وقتی دکمه کپچر را میزنم که عکس بگیره صدای عکس گرفتن میاد بعدش مینویسه Unexpected erroroccurred. Restart phone. خلاصه گوشی را خاموش روشن کرد فرمت کردم و فلش کردم همون جوری مونده میشه بگین اشکال از کجاشه؟
در طی باز و بسته کردن قاب اتصال دوربین دوم قطع شده. اگر بلد هستی یه بار دیگه قاب رو باز کن و از اتصال دوربین دوم مطمئن شو. سپس چک کن. دست آخر هم با احتیاط بیشتر قاب رو جمع کن.نقل قول:
شاد باشین
التماس دعا
سلام...
قاب دوباره باز کردم دوربین لقی یا چیزی نداره که قطع شده باشه سر جاش محکم مثل مرد وایستاده ولی مثل نامردا کار نمیکنه یعنی ایراد سخت افزاری پیدا کرده دوربین دومش چقدر خرجش میشه درست بشه ؟
راست این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.
بازم ممنون که جواب میدین.
آقا مرسی:20:نقل قول:
کاری رو که گفتین انجام دادم،نتیجه داد.بعد از کلی فلش کردن و باز و بسته کردن گوشی فقط راهنمایی شما جواب داد.
:13:یه سوال:وقتی میخوام از music player گوشی استفاده کنم یه تعداد از آهنگها رو اجرا نمیکنه یه علامت error کنار دست آهنگ مییاد.
البته همون آهنگ ها رو تو قسمت mass memory -gallery بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه.
میتونین راهنماییم کنین؟
بازم ممنون
اگه گارانتی داره بده گارانتی بگو خراب شده! ( شاید بپذیرن مفتی عوض کنن ). فکر نکنم بیشتر از 10 تومن باشه...نقل قول:
حالا از دوربین دوم که هیچ استفاده ای نمی شه؛ چه اصراریه به درست کردنش؟! :31:
التماس دعا عزیزان :37:
ما که چشمون اب نمی خوره.نقل قول:
استفادش که خیلی واضحه عکس گرفتن از خودمون.
بابا بی خیال...! خیلی بی کیفیته. البته جزو ارکان گوشی هست و حق داری بخوای درستش کنی.نقل قول:
باز هم اگه قراره پولی گرفته بشه ببر گارانتی؛ حداقل اونجا اطمینان داری که قطعاتت و کش نمی رن
التماس دعا عزیزان :37:
بازم سلام...نقل قول:
اگه حدود ده تومن هزینه داره که نمی ارزه کاربردشم بعضی وقت ها بجای آینه جیبی :31:
راستی این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.
بازم ممنون.
سلام.
مصرف باتری گوشیم که N86 هست وقتی شارج فوله به طور مدام استفاده میکنم 2 ساعته تمومه آیا طبیعیه؟ کسی n86 داره که ایطوری باشه؟ گوشیمو دوهفتست گرفتم از اول همین بوده. شارج گوشی من این طوریه در صورتی که تو سایتا شارج زمان مکاله دایم این گوشی رو 6 ساعت و 312 ساعت حالت استند بای گذاشتن نظرتون راجع به این چییه؟
بله مشکل داره یا مشکل باتریه یا مشکل سخت افزاریه
بهترین کار اینه که ببری یه تعمیرگاه موبایل
پلیر رو که باز کردی یه بار دیگه از آپشن Refresh library رو انتخاب کن تا آهنگات رو از نو به لیست اضافه کنه...نقل قول:
من هفته پیش یک هندزفری بلوتوث برای ان86 گرفتم و چند روزی مشکل نداشتم ولی الان بلوتوث گوشی رو که روشن میکنم فرقی هم نمیکنه که هندزفری روشن باشه یا نه یک پیغام سمج میاد با این مفهوم : پسورد را برای H.I.V وارد کنید در موضوع پیغام هم نوشته بلوتوث. هر چی هم لغو کنم یا تایید هیچ رمزی رو قبول نمیکنه 0000 1234 یا ...
باید چه جوری از شر این خلاص شم؟
سلام...
این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تو پلیر که همچین گزینه Refresh library نیستش.
اینو بگم که وقتی آهنگ جدید میریزم تو گوشی،پلیر پیغام Add کردن رو میده،اما تو زمان اجرا برای آهنگهایی که Add شدن گزینه refresh نیست.
خدا رو شکر کلا از این گوشی خلاص شدم :8::8::8:
چرا عزیز این گزینه هست اما نه روی آهنگ.نقل قول:
باید پلیر رو باز کنی و بری روی صفحه اول یعنی جایی که همه گزینه های artists albums playlists all songs.. وجود داره و تو این صفحه گزینه آپشن رو بزنی...
كد مستر ريست n86 8m.b رو كسي داره ؟؟
روشن ميشه كد ميخواد و يادم رفته !!
----------نقل قول:
کد اصلی این گوشی 12345 هستش مگه اینکه تغییرش داده باشی