نقل قول:
از منم
معلومه پول کوکیت حلاله حلال بوده که با این افت و خیزها اخرش بهت برگشت تبریک
نقل قول:
از منم
معلومه پول کوکیت حلاله حلال بوده که با این افت و خیزها اخرش بهت برگشت تبریک
آقا حسین به نظر شما باطری کوکی خیلی آشغال نیست.من خودم کوکی دارم ولی استار رو شنیدم 800 ساعت در حالت استندبای و 10 ساعت در حالت مکالمه میشه ازش استفاده کرد که با این وجود میشه یه نتیجه گیری اخلاقی گرفت:یا ایهالناس کوکی نخرید.پولتون رو دور نندازین.جنازه استار 100 می ارزه به کوکی.
بابا مگه من چی گفتم؟؟؟:31:نقل قول:
سجاد............تو کوکی داری یا استار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......بجا طرفداری از گوشیت چه کارا که نمیکنی..........:دی
محتوای مخفی: :دی
وجدانن کیفیت کدوم بهتره؟؟؟؟(الان حسین میاد میگه: از نزدیک ببینی نظرت عوض میشه:27:)
این حسن هم نیست یه چیزی بگه.....کمی بخندیم:31:
با تعویض باتری درست میشه.
باتری استار 1000 آمپر هست و کوکی 900
فقط کوکی یکم بیشتر برق مصرف میکنه.:دی
وگرنه میشه یک باتری 1000 امپر گذاشت رو کوکی.
میخواین باتری کم مصرف بشه. نور زمینه رو کم کنین( من تا آخر کم کردم.
صدای کلیک و ویبره رو هم بردارید( ولی بدون ویبره حال نمیده:دی)
در ضمن هر کی میخواد بین این دو گوشی یکی رو انتخاب کنه باید بگه از گوشی چی میخواد بعد ما راهنماییش میکنیم.
حتما هم در نظر داشته باشید قیمت گوشی چقدره و بعد بگید به درد نمیخوره و امکاناتش کمه.:27:
برا من که خوبه.
دوربینش رو که اصلا استفاده نداره برام( خجالت میکشم با گوشی عکس بگیرم، میگن ندیده رو نیگا کن:دی)در ضمن عکسهاش توی نور و بیرون با استار زیاد فرقی نداره.
گوشیم حتما باید بالای سه مگ جاوا ساپورت کنه. چون الان دیکشنری دارم تازه کامل هم نیست پنج مگه.
توی نرم افزارها فارسی رو خوب ساپورت میکنه.
به عنوان مثال اپرا که توی استار حروف فارسی جدا نوشته میشه ولی کوکی به راحتی اجرا میکنه.، امکان تایپ فارسی تو نرم افزارها رو داره که استار نداره.
کلید وسطش خیلی استفاده داره برام.که توی استار عملback رو انجام میده.
اولین باری که با گوشی زنگ زدم خیلی کیف کردم.کیفیت صداش واقعا عالی بود و تا حالا اینجوری ندیده بودم. آنتن دهی فوق العاده داره حتی با ایرانسل. که استار کم میاره.
یک چیزی که خیلی باهاش حال میکنم( یعنی هرکی دیده کف کرده) نقاشیش بوده.
دوتا دسکتاپ جدا از هم داره. ولی استار یک دسکتاپ داره ولی اندازش بزرگه سه تیکه کردنش و اینور اونور میره. ولی جدا از هم نیست.
میشه رو هر دسکتاپش یک عکس جدا گذاشت.
راستی یک مورد دیگه هم هست اینه که باتریش خراب نمیشه یعنی توی شارژ هم ازش استفاده کنی . یا اینکه نصف باتری خالی باشه شارژ کنی مشکلی پیش نمیاد. توی دفترچش هم نوشته
معایبشم نصبت به استار
عدم ساپورت فلش.
دوربین ضعیفتر و امکانات کمتر
باتری ضعیفتر.
چند تا دیگه هم هست که باید استاری ها بگن
+نقل قول:
نوچ....فقط توی عکس و فیلم+ sms
وقتی میخواید کنتکت اضافه کنید........:27:
سلام آقا مجید اگه منظورتون منم ممنون اما با اجازه من خانومم :31:نقل قول:
نقل قول:
درسته ...
راستی امیررضا گوشی نخرید تا تمها رو امتحان کنه و به ما هم بده ؟! :21:
راستی پلیری که با شتاب سنج و تحت جاوا باشه کسی نیافت ؟!
خانوم محترم..........:31:.....همه پست هاتون را توی یک پست بدید تا اخطار نگیرید.........:31:
پلیر هم اگه کسی پیدا کرد میذاره..........
تم ها هم حقیقت داره.............و بزودی امیررضا میزاره..........
زیاد فرقی نداره:31::16::16::25::25:نقل قول:
به هرحال مبارکه. چه رنگی؟ مشکی قرمز؟
راستی بچه ها اون پلیری رو که تو چند تا پست قبل گذاشتم تو یکی من کار نکرد. ببینین برا شما کار میکنه؟
دوستان میگم برم هندزفری دو تیکه براش بخرم یا نه؟ از این ولوم دارها. 8500 قیمتشه.
نه هنوز. حالا تمهاش چجوریه مگه؟ از کجا پیدا کرده؟ من یکی دو مدل پیدا کرده بودم یکی آیفون بود.نقل قول:
نه من یکی پیدا کردم که کار نکردنقل قول:
نه بابا به نظر آقای محترم باشه:31:نقل قول:
تم که حقیقت داره مهم نصبشه که ریسک داره.
امیر رضا هم عجب آدمیه ها.
از اوناییه که اول باید یک چیزی رو خودش داشته باشه:31:
نقل قول:
آره خب :31:
واسه منم ساپورت نکرد پلیر رو ... آره ... البته قهوه ای و قرمز :31:
تمها رو تو چند صفحه پیش گذاشته بودن اما کسی نمیخواد ریسک کنه ...:31:
چرا آقای محترم به نظر میام اونوخ ؟!! :16:
تم آیفون برا kp500
480 کیلوبایت
کد:http://application.knowyourmobile.com/themes/iphone_kp500.zip
نقل قول:
امتحان شده است ؟! کار کرده ؟!
اونا رو که آقا حسین گذاشته بود و گفت حجمش بالایهنقل قول:
و بعد اوشون که تم داشتن برا کوکی گفتن مال من در حد هفت هشت مگه
منم یکی زیر یک مگ گذاشتم
چون من هر کی رو که دیدم این گوشی رو خریده آقا بوده:دی
نه بلد نیستم نصب کنم. باید هک بشه و امکانش هست..... کلا خطر داره حسن:31:نقل قول:
هکش هم که خطر داره ... پس دو تا احتمال وجود داره یا من خیلی پسرم یا این گوشی به سلیقه دخترونه هم میخوره :31:
راستی من به پلیر با شتاب سنج خیلی احتیاج دارم ... someone help me plz
نه اون عکس رو نمیگم.اون عکس که بیشتر مقایسه ی دوربین گوشیاست/نقل قول:
اون عکسیو میگم که صفحه اول 2 تا گوشیو نشون داده.
حالا شما یه تست بزن همونی که گفتمو نتیجشو بگو.
1 عکس تو 2 تا گوشی( با دوربینشون میگما)
لطفا یه نفر امتحان کنه ببینیم مال کوکی هست یا نه؟نقل قول:
بیشتر واسه Ipod به نظر میاد. ما که هنوز نخریدیم که تست کنیم.
سلام
من 2ماه قبل يك kp500 خریدم .دیروز 2تا اس برام اومده که نمیتونم بخونمش.وقتی میرم تو این باکسم گوشی ریست میشه و نمی ذاره بخونم.یکی کمکم کنه.چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
جووونه داداش مردم از خنده ، مشهدی بودنتو ثابت کردی :دی :40: :11:نقل قول:
اونا رو که آقا حسین گذاشته بود و گفت حجمش بالایه
آخه منم مشهديم :دی :10:
به هرکی ميگم از کجا ميفهمی مشهدی هستم؟ ميگه بگو کجا است؟ منم ميگم کجايه؟!! :دی :5:
نوشته بود برای کوکیهنقل قول:
پلیر کار نکرد، یعنی اومد توی نرم افزار هم رفت بعد یکدفعه ارور داد.دیگه تست نکردم.
ماشین حساب هم کار کرد. ولی مال خودش از این بهتره.
حتما گوشی این اس ام اس ها رو ساپورت نمیکنه:31: پاکشون کن.( باید به این چیزا عادت کنی)نقل قول:
کی کجایه؟:27:نقل قول:
تازه من اصلا لهجه مشهدی ندارم و هر جا میگم مشهدی هستم میگن لهجت نمیخوره.:31: ولی همین یه کار رو خراب کرد.:31: کجا است که خیلی تابلویه. حداقل بگه کجاست:31:
شنیدم باتریش اصلا خوب نیست و زود خالی میشه (نمیرسه به یه روز) درسته ؟
من گوشیم رو سه شنبه صبح زدم به شارژ. کامل کامل هم نشد و کندم.
نیم ساعت پیش خاموش شد و الان تو شارژه.
یه خوبی که داره ، تو Manual گوشی نوشته بود ، اینه که اگر با شارژ نصف بزنید و ... مشکلی پیش نمیاد.
من هم همینجوری حوصلم سر میره بیکارم میزنم به شارژ و کلا 10 روزی میشه که low battery رو ندیدم :دي
ولی با شارژ عادی هم برای من با استفاده معمولی حدود یک و نیم الی 2 روز نگه میداره .
راستی به شدت با اینترنت دارم حال می کنم ، این بسته GPRS هم عجــــب چیز خوفیه ! من یه 30 مگ و یه 15 مگ رو گرفتم.
خیلی خفن حال میــــــده ! اُپرا مینی 5 هم به شدت توصیه میشه (فقط بدیش اینه که فارسی نداره) .
از eBuddy و Nimbuzz هم استفاده می کنم ، nimbuzz گزینه های بیشتری داره ، اسکایپ و تویتر و چند تای دیگه رو هم داره ولی eBuddy کلا 4-5 تا بخش اجتماعی داره. ولی ساپورت eBuddy از تاچ گوشی خیلی خیلی کامل هست و در مقابل nimbuzz یه خرده مشکل داره. در کل من خیلی حال می کنم با اینترنت گوشی !
- - - - - - - - - - - - - -
راستی یه خبر خوب ، توی سایت mylgcookie چند نفر تم آیفون رو نصب کرده بودن که البته مشکلی نداشتند من ببینم چی میشه شاید چند روز آینده این کار رو کردم. مهم تر اینکه با نصب تم آیفون گوشی فایل های SWF رو ساپورت میکنه و چند تا بازی فلش هم قرار داده بودند براش ، خیلی بازی هاش جالب بود و یه نکته بسیار مهم دیگه اینکه بازی های Nintindo Wii هم که اینطور که معلومه فلش هست روی این گوشی اجرا میشه(در حالتی که تم آیفون رو داره) منتها تنها مشکلش سایزش هست که باید بازی هاش ریسایز بشه.
خلاصه به شدت احساس نیاز به تم آیفون رو احساس می نماییم
امتحان کن.فوقش گوشی روشن نمیشه میدی برات فلش میکنن با باکس.
من گوشی بگیرم اولین کاری که میکنم همین نصب تمه.
یه سوال در مورد GPRS داشتم..........:31:..............(میدون به اینجا ربطی نداره ولی............:31:)از کجا میتونیم بفهمیم چقدر دیگه اعتبار داریم؟........چند مگ؟.........
*140*3*7*3*1#
ستاره
140
ستاره
3
ستاره
7
ستاره
3
ستاره
1
مربع
مال من 24040 شارژ داره و تا تاریخ 89/1/13 میتونم استفاده کنم.
هر بار که شارژ میکنی یک ماه هم به تاریخش اضافه میشه.
من دوتا پنج مگ و یک 15 مگ تا حالا شارژ کردم.
یک 30 مگ دیگه هم شارژ کنم دیگه خیلی توپ میشه:31:
راستی از بین کلی بازی. خوبها و با کیفیت هاش رو پیدا کردم براتون اپ میکنم. لمسی نیستن:دی
دیشب کلی زحمات کشیدم تا یکی یکی تست کردم:دی
بچه ها يه نسخه از اپرا مينی 5 قرار بديد که کيپد مجازی خود گوشی حذف نشده باشه. مرسی
دوست عزیز شما هر اپرایی که از اینترنت دانلود کنی یا بهتر بگم هر جاوایی( به جز بعضی ها که تمام لمسی هستند شرکت سازنده کیبرد مجازی رو حذف کرده) که دانلود میکنی کیبرد مجازی داره.:10:
شما هنوزم با اینترنت گوشی مشکل داری؟
شاید تنظیماتش اشتباس یا پاک شده.
مگه میشه برا همه کار کنه ولی برا شما نه؟
دوستان منسوالاتم در مورد پخش ویدئو هست.
فایلهای ویدئویی که همون MP4 توی گوشیتون میریزید با فایلهای حجم بالا چطور رفتار میکنه؟
کیفیت ساپرت فایل ویدئوییش به چه ترتیبه تا چه سایز تصویری رو ساپرت میکنه.
کلا هر چیزی در مورد پخش ویدئو اون میدونید بگید.
با تشکر
خوب حجم بالا دقیقا منظورتون چقدر هست ؟ من فیلم های Twilight و Never Back Down رو با کیفیت avi و حجم 700 مگ تبدیل کردم به MP4 البته با یه نرم افزار عالی به اسم Format Factory که فرمت و اندازه مخصوص گوشی کوکی و آرینا و چند تای دیگه رو هم داره.الان این دو تا هر کدوم 450 مگ هستند و راحت اجرا می کنه و اینجوری هم نیست که چون حجمشون بالا باشه ، کند اجرا کنه و ...نقل قول:
منتها وقتی شما فیلم ببینی می فهمی که واقعا فرق 256k رنگ با 16m رنگ چیه ... بیشترین آزار و ناراحتی توی صحنه هایی که یک قسمت صفحه تاریک و سیاه هست ، بطور کامل تر اگر یک منطقه نسبتا بزرگی از صفحه گوشی و تعداد زیادی از پیکسل های کنار هم قرار باشه یه محدوده کوچیکی از رنگ رو نشون بدن ، مثل همون قضیه که مثلا نصف صفحه سایه باشه ، بخاطر اینکه محدوده رنگ های زیادی رو نشون نمیده یه خرده بی کیفیت میشه.
ولی بهتون میگم که یک لذت بسیار عجیبی داره این کار ! حتما تو موبایلتون فیلم ببینید.
- - - - - - - -
در کل در زمینه فایل های MP4 من تجربه خوبی دارم ، حدود یه گیگ موزیک ویدئو با کیفیت خیلی بالا دارم (موزیک ویدئو های Avi با حجم بالای 70مگ که تبدیل کردم به mp4 و سایز تصویر کوکی که نتیجه فایل هایی با کیفیت فوق العاده زیاد شده). فایل های MP4 که من تبدیل می کنم یه خرده صداشون زیاد میشه ولی من باهاشون مشکلی ندارم ، و متاسفانه ویدئو های MP4 شما نباید از 240×400 بزرگتر باشه ، که البته دیگه برای من مشکل ساز نیستند...
در کل از وضعیتش پخش ویدئویی گوشی راضی هستم.
- - - - - - - -
سوال دیگه ای باشه در خدمتیم ، به خصوص در زمینه های مولتی مدیا و گالری ها.
خوب اگه بازی می خواید بنده در خدمتم ... یه سری بازی جالب فول اسکرین دارم که بعضی هاشون البته کامل لمسی نیستند ولی اون کلید چهارجهته مجازی هم زیرش ظاهر نمیشه ، خودتون می بینید ...نقل قول:
اگه تونستم و وقت آزاد داشتم بازی های خوب رو براتون آپلود می کنم ، اپرا مینی و Nimbuzz و Ebuddy رو از تو اینترنت با خود گوشی دانلود کردم واسه همین برنامه نصبشون رو شاید نداشته باشم.
سلام اگه این کارو بکنی که واقعا گل کاشتی یه بازی هم هست که 3 به 3 حذف میشه تو بیشتر گوشیهای تاچ هم هست اگه پیدا کردی ممنون میشم بذاری:11:نقل قول:
گوشی کوکی فایل فلش می گیره یانه هر کی می دو نه راحنماییم کنه.ممنون.:46:
خوب از این نظر که میشه فایل های Zip و Rar رو داخل گوشی ریخت که ، خوب همه چی میشه ریخت توش ، ولی نمی تونه این فایل ها رو اجرا یا Extract بکنه.
در مورد اون بازی ها هم چشم ، سعیم رو می کنم ولی شاید یه مشکلاتی داشته باشم نتونم امروز و فردا قرار بدم.
میگن اگه تم آیفون رو روش بریزی کار میکنه.:31:نقل قول:
الان قضیه این زیپ و رار چیه؟نقل قول:
حالا که بحثش شد من یک نرمافزار دارم که رار رو داخل گوشی Extract میکنه
:31:اگه خواستین بگین بزارم( شاید خودتون داشته باشید:27:
سلام.
من به یکی از دوستام این گوشی رو برای خرید پیشنهاد کردم و اونم برای خرید رنگ مشکی با نوار طوسی رفته بود(تهران) ولی بهش گفته بودن که این رنگ وارد نشده :41:
آیا واقعا" اینطوریه ؟ کسی از دوستان اطلاعات بیشتری داره؟
ممنون.:11:
ببخشید دوستان یه سوال داشتم.
کوکی هندز فریش دو تیکه ست؟؟یعنی میشه بش جک 3.5 وصل کرد؟؟؟
ممنونم از راهنماییت مجید جون.قراره تا چند روز اینده یکی بخرم اگه شد تم ایفون نصب می کنم روش خبرشو میدم:10:
سلامنقل قول:
نه اورجینال خودش یک تیکه:41:
ولی میگن دوتیکش تو علاالدین هست زیر زمینش من ندیدم ولی شنیدم تو همین تاپیک هم چند نفر گفتن که هست:20: