سلام کسی می تونه به من بگه که چتور تو مرحله high dive چتر نجات رو باز کنم کسی هست که کمک کنه
Printable View
سلام کسی می تونه به من بگه که چتور تو مرحله high dive چتر نجات رو باز کنم کسی هست که کمک کنه
ما زیره پامون علف سبز شد پس کجاست کسی که مارا یاری کند
آخه چرا کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟ خوب من خسته شدم اینقد از اول بازی کردم ٬چون نمیتونم سیوش کنم :37::37:نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده
اینجا مدیر نداره
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
کوجایین پس
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
کوجایین پس
کسی که جواب ما رو نداد ما جواب بدیمنقل قول:
بله باید اون پنجره live که باز می شه بری روی crate acont کلیک کنی بعد یک پنجره دیگه باز میشه اون پنچره توی صفحه کلیک کن بعد از کنارسمت راست خود پنجره رو بیار پایین توری که به انتهای پنجره برسی اونجا یه گزینه user local هست روش کلیک کن بعد هم ادامه بده next بعد هم فکر کنم save میزنی تمام شد.:20:
با سلام ، حداقل اگر جوابمو نميديد رمزهاي اين بازي رو بزاريد. يه دنيا ممنونم
سلامنقل قول:
بازی جی تی ای که دیگه راهنمای قدم به قدم نمی خواد
هرجا بری باید چند نفرو بکشی و بعدم سالم در بری و گیر پلیس نیوفتی
اگه یه کم زحمت بکشی و بری بازی کنی می بینی یه بچه ی 6 ساله هم به راحتی از پسش بر میاد
سلامنقل قول:
این بازی سیو خودکار نداره و باید بری به جایی که تو نقشه با آیکون خونه مشخص شده
وارد خونه که شدی یه تختی داره که بری کنار تخت خودش می گه می خوای بازی رو سیو کنی یا نه که فکر می کنم باید دکمه ی اف رو بزنی و سیو کنی
آقا زحمت نکش نمی شهنقل قول:
من با تعویض و نصب مجدد همون ویندوز نتونستم سیوهای خودمو برگردونم
بهترین راه اینه که همون اول بازی رو روی یه ویندوز سالم و تازه و مطمئن نصب کنی و تا قبل از تموم شدن بازی به فکر تعویض ویندوز نیوفتی
گوشی رو باز کن و کد هر رمز رو به عنوان یه شماره تلفن وارد کن و تماس بگیرنقل قول:
هر کدی لازمه فقط یه بار وارد بشه و دفعه ی بعدی که بری تو منوی گوشی پایین ترین گزینه نوشته چیت کد، میری تو همون و هر رمزی که خواستی انتخاب می کنی
فقط پیشنهاد می کنم قبل از وارد کردن حتی یه کد بری از سیو بازی یه کپی بگیری، بعد کد ها رو یکی یکی امتحان کنی ببینی چی به چیه
بعد واسه اینکه در زمان های اضطرار سریع تر بتونی مثلا کد سلامت یا غیر فعال کردن پلیس رو از تو گوشی انتخاب کنی 4 / 5 تا از کدهارو جدا می کنی، سیو قبلی رو که کپی کردی جایگزین سیو فعلی می کنی و دوباره از اول اون 4 / 5 تا کد رو وارد می کنی که منوی چیت کدش زیاد شلوغ نشه
Give Armor.
Cheat code: 362-555-0100
Gives Health, Armor And Ammo.
Cheat code: 482-555-0100
Lower Wanted Level.
Cheat code: 267-555-0100
Raise Wanted Level.
Cheat code: 267-555-0150
Weapon Package #1.
Cheat code: 486-555-0150
Weapon Package #2.
Cheat code: 486-555-0100
Original codes for Lost and the Damned:
Spawn a Cognoscenti.
Cheat code: 227-555-0142
Spawn a Comet.
Cheat code: 227-555-0175
Spawn a FIB Buffalo.
Cheat code: 227-555-0100
Spawn a Jetmax.
Cheat code: 938-555-0100
Spawn a Sanchez.
Cheat code: 625-555-0150
Spawn a Turismo.
Cheat code: 227-555-0147
Spawn an NRG-900.
Cheat code: 625-555-0100
Spawn Annihilator.
Cheat code: 359-555-0100
Spawn Burrito.
Cheat code: 826-555-0150
Spawn Double T.
Cheat code: 245-555-0125
Spawn Hakuchou.
Cheat code: 245-555-0199
Spawn Hexer.
Cheat code: 245-555-0150
Spawn Innovation.
Cheat code: 245-555-0100
Spawn Slamvan.
Cheat code: 826-555-0100
Original codes for Ballad of Gay Tony:
Akuma (Bike).
Cheat code: 625-555-0200
APC (Tank).
Cheat code: 272-555-8265
Buzzard (Helicopter).
Cheat code: 359-555-2899
Change Weather.
Cheat code: 468-555-0100
Floater (Boat).
Cheat code: 938-555-0150
Health and Armour.
Cheat code: 362-555-0100
Health, Armor and Advanced Weapons.
Cheat code: 482-555-0100
Parachute.
Cheat code: 359-555-7272
Raise Wanted Level.
Cheat code: 267-555-0150
Remove Wanted Level.
Cheat code: 267-555-0100
Sniper Rifle Bullets Explode.
Cheat code: 486-555-2526
Spawn Annihilator.
Cheat code: 359-555-0100
Spawn Bullet GT.
Cheat code: 227-555-9666
Spawn Cognoscenti.
Cheat code: 227-555-0142
Spawn Comet.
Cheat code: 227-555-0175
Spawn Jetmax.
Cheat code: 938-555-0100
Spawn NRG-900.
Cheat code: 625-555-0100
Spawn Sanchez.
Cheat code: 625-555-0150
Spawn Super GT.
Cheat code: 227-555-0168
Spawn Turismo.
Cheat code: 227-555-0147
Spawns a FIB Buffalo.
Cheat code: 227-555-0100
Super Punch (exploding punches).
Cheat code: 276-555-2666
Vader (Bike).
Cheat code: 625-555-3273
Weapons (Advanced, New Weapons).
Cheat code: 486-555-0100
Weapons (Poor).
Cheat code: 486-555-0150
سوال شما دوست عزیز(triple_h_s) : با سلام.من gta 4 episodes from liberty cityدارم.موقعsaveبازی میگه باید به شبکه وصل بشی و ایمیل میخواد.چجوری باید مراحل بازی saveمیشه؟با تشکر
جواب : مشکل شما این که هیچ Profile برای ذخیره بازی ندارید.
روش حل مشکل شما اینکه در اول بازی به شما صفحه ی بنام create Gamen Profile ظاهر میشه که شما صد در صد بدون دقت
به این صفحه با زدن دکمه Continue از اون عبور میکنید ولی باید دقت کنید
که در پایان همین متن نوشته ی به رنگ آبی وجود دارد که (Create a local profile) با کلیک روی این نوشته وارد کادری میشود که از شما نام کاربری میخواهد
با دادن نام کاربری Profile برای ذخیره بازی برای شما ایجاد میشود و در آخر با کلیک روی دکمه ی Done وارد بازی میشوید و مشکل شما برطرف می شود :5:
مرحله هلیکوپتر رو اوکی کردم D: :31:یکم سخت بود ولی اوکی شد!
بازم خودم.
عجب همتی داریا... چند دفعه رفتی که تونستی ردش کنی؟ تنهایی یا کسی کمکت کرد؟ :دینقل قول:
سلام،
لطفا راهنمايي كنيد ،قبلا بازي رو نصب كردم و چند مرحله هم رفتم ولي ويندوز رو عوض كردم و حالا موقع اجرا اين ارور رو ميده .
seculauncher : Failed to Start Application . [2000 خواهشا راهنمايي كنيد.
از تو DVD بازی Visual C++ 2005 رو نصب کن. :46:نقل قول:
بچه ها
برای XBOX لازمه GTA IV نصب باشه تا این ایپزود رو بازی کنم یا اصلا اینا جدا از هم هستن؟
مگه برای اکس باکس نمی خواید؟نقل قول:
به هیچ سیو و install نیاز ندارید.
می تونید به صورت مجزا بازی کنید.
اصلا به هم مربوط نیستند
منظور شما رو نفهمیدم!نقل قول:
این مرحله یکم از مراحل دیگش سخته. اگه بازی کرده باشی میفهمی. منم سوال کردم و چند نفر دیگه هم سوال کرده بودن که این مرحله رو چطوری بگذرونن. که دوستان یه چیزایی گفتن. منم یه چند بار که نتونستم ردش کنم بعد ردش کردم. واقعا سخته ها مرحلش!
اگه سوالای قبلی منو بخونی به نتایج میرسی :31:
خوب این dlc هم اوکی شد. gta دیگه نبود؟! :31::27:
سخت نیست کنترل هلیکوپترش مزخرفه مثل آدم نمیره جلو باید با هزار تا دکمه و موس کنترلش کنی
منم که قبلا گفتم به این مرحله رسیدم کلا بازی رو بیخیال شدم. یه نفری نمیشه ردش کرد... دو تا دست کمه واسش :دینقل قول:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
من که دو تا دست و دو تا پام رو گذاشته بودم رو ماوس و کیبورد بازم انگشت کم میاوردم!!!! :دینقل قول:
از پایینتر بری میشه زد . اگه نتونستی برو جلوتر بعد وایسا جلوشون بعد جلوی هلیکوپتر رو اونا که اومدن نزدیکت بزن پایین به سمتشون بعد هر دو تا گلوله هاشو بزن اینطوری هم میتونی یه کارایی بکنی. یا از روشون هم میتونی بری جلوی هلیکوپتر رو بزنی پایین وقتی که از روشون داری میری همش بزنشون :31:نقل قول:
نسخه بعدی نمیاد؟ عکسی ازش ندارین؟ :31:
با سلام
دوستان کسی میتونه لینک آخرین پچ به همراه کرکش رو بذاره؟
ضمنا اگه همین پچو نصب کنیم،پچای قبلی رو هم دربرمیگیره یا باید اونا رو هم نصب کنیم؟
چند صفحه قبل پستای ما رو بخون پچ گذاشتم و دربارش هم گفتم.نقل قول:
کرک مثل اینکه نمیخواد.
من رفتم صفحه 212،یکی از بچه ها آخرین پچ رو با کرکش تو پست 2112 گذاشته بود.
لینک این پست:حالا اگه این پچو نصب کنیم،دیگه نیازی به پچای قبلی نیست؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6186402&postcount=2112
نه دیگه پچ دیگه میخوای چیکار؟! :31:نقل قول:
این پست رو ببین چیزایی که پچ جدید رو نصب میکنی اضافه میشه اینجا میاد. عکسشو گذاشتم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6187497&postcount=2114
راستی من رو 7 بازی میکنم و افت فریم زیادی داره بازی.
رو اکسپی سرویس پک 3 بهتره؟رو ویستا چطور؟
سلام به همگی
کی میتونه به من کمک کنه؟
از اونایی که GTAiv libertycity رو نصب کردن یه خواهشی دارم
3 تا فایلی که موقع ریختن ماشین تو gta باید دستکاری بشن رو برام آپلود کنن.
این 3 تا فایل: handlig.dat و carcols و vehicles
تو رو خدا هرچه زود تر اگه ممکنه برام آپ کنید. البته نباید تغیری توش انجام داده باشید. ممنون
چاکر بروبچ گل پی سی ورلد
----------------
??? کسی نبود کمک کنه ؟؟؟
روی اکس پی بهتره ویستا که افتضاحه برای این بازی من امتحان کردم سون هم مثل ویستا سنگینه اما من امتحان نکردمنقل قول:
من تو جی تی ای آی وی،آهنگای خودمو میذاشتم تو پوشه My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music و تو ماشین یا موتور میرفتم رو Independence و آهنگ رو گوش میدادم.
اما تو EFLC وقتی این کارو میکنم،آهنگو نمیخونه و فقط تبلیغات و در واقع خود رادیو پخش میشه.
اسکن هم کردم اما بازم پخش نمیشه.
کسی میتونه کمک کنه؟
با سلام خدمت دوستان گرامی.من هم تو آی وی هم تو لایبرتی سیتی مشکل سرگیجرو داشتم.از اونجایی که این بازیو خیلی طبیعی خواستن بسازن مشکل سرگیجه مال گرسنگی هستش.من وقتی تو کنار خیابون ساندویچ میخورم سرگیجه حل میشه،البته یکم طول میکشه تا غذا اثر کنه.اینو اینجور میشه فهمید که اگر مشکل از نرم افزار باشه خود شرکت دوتا نسخرو پشت هم با یه مشکل تولید نمیکنه و این هم باید توجه کرد که تو لایبرتی سیتی با یه شخصیت این مشکل بود ولی با اونیکی این مشکل نبود.پس اشکال از نرم افزار نیست.درسته دوستان؟
یه سوال هم دارم.گذاشتن ماشین تو لایبرتی سیتی مثل همون آی وی هست؟چه برنامه ای میخواد؟اگه کسی لطف کنه برنامه سالم بذاره بسیار بسیار ممنون میشم.آخه یسری برنامه هارو گرفتم نمیشه.تو آی وی با اوپن آی وی ماشین هارو تعویض میکردم.
یه درخواست هم دارم.اگه کسی سیو بعد اون مرحله که میرن ماشین مدلارو بیارن و تو دموی اولش یارو داره شنا میررو داره بذاره ممنون میشم.واسه من تو لودش گیر میکنه نمیره.فقط ستاره ها کنار لود چشمک میزنن
کسی کمک نمیکنه؟نقل قول:
سلام دوستان ببخشید که این سوال را میکنم آیا کسی میدونه la noire برای کامپیوتر میاد یا نه
کسی جواب منو نمیده؟
این سر گیجه شما میتونه از کرک هم باشه که بیشتر دوستان این مشکل رو داشتننقل قول:
کرک رو میتونید از اینجا دریافت کنید
توی این نسخه نمیشه ماشین اضافه کرد ولی برنامه Sparkle IV هست اسم برنامهکد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
شما گرافیک بازی رو بیار پایین توی اون مرحله که گیر میکنه به احتمال زیاد مشکل حل میشه
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
دوست عزیز بازی La Noire خودش تاپیک داره و میتونید سوال هاتون رو توی تاپیک خودش بپرسید ولی برای سوال شما باید بگم که La noire به گفته سازنده بازی قرار شده برای آبان ماه امسال برای PC هم عرضه بشهنقل قول:
نقل قول:
داداش دمت از بیخ گرم.کارمو راه انداختی.یه هفته بود سر همین درجا میزدم که چرا این مرحله گیر میکنه.وری وری ممنون:11:
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه بود:46:
سلام دوستان شرمنده اینجا میگماا اما
چرا کسی نمیاد انلاین ؟
اگه کسی میاد بگه بریم بزنیم
مرسی بازم شرمنده اگه جاش نبود اینجا این موضوع
نقل قول:
شما روش آنلاین بازی کردن رو بزار دوستان هم میان:46::31:
باشه یه کم کار دارم چند روز دیگه تو بخش انلاین روشش میزارم
با تشکر
کمممممممممممک!!!نقل قول:
ممنون که کمکم نکردین:41:نقل قول:
نقل قول:عزیزان من این بازی پر از زیبایی و جذابیته چرا به همون صورتی که هست ازش لذت نمی بریننقل قول:
هم ماشین های بازی به اندازه کافی خوبه هم آهنگ هاش
جی تی ای خودش یه سبک بازیه، ریس که نیست
فکرتونو درگیر مسائل حاشیه ای می کنین از اصل بازی قافل می شین و اون لذتی که باید ببرین نمی برین