فعلا که فقط تو کاشان تولید میشه نمیشه نظر داد
Printable View
فعلا که فقط تو کاشان تولید میشه نمیشه نظر داد
نقل قول:
سلام به شما دوست خوبم.
ممنون از شما.
به روی چشم.خیالتون راحت باشه.من هر چیزی به ذهنم برسه در اختیار دوستانم میذارم.
من ثبت نامی بهمن 89 هستم.نقل قول:
تحویل خودرو دقیقا دیروز بود.
دعوت نامه 20 خرداد اومد برام.
پرداختیا رو دقیقا از روی فیش ها قبلا برا بچه ها نوشته بودم.
5 تومن اول دادم
6 میلیونو خرده ای بعد دادم.
الان حضور ذهن ندارم.توی یکی از صفحات موقع تحویلم دقیق مبالغو به همراه رنگ های قابل درخواست نوشتم.حالا بعد این قسمتو تصحیح میکنم.
گمونم 6530 تومن دادم.
سلام مجدد به دوستان.
امروز ظهر بعد از دیشب که یه مقدار کوتاه بعد از تعویض لاستیک های ماشین رانندگی کردم و اومدم خونه قبل از افطار.
برای اولین بار ماشینو بردم بیرون.
این بار کاملا به دقت عملکرد فرمون و همه ی قسمت های ماشینو زیر نظر گرفتم.
به جرئت میتونم بگم نرمی فرمون ماشینم الان به حدی هست که با یه انگشت میشه فرمون رو چرخوند.
من واقعا فکرشم نمیکردم اینقدر فرمونم نرم باشه.
.نزدیکای ظهر ماشینو بردم بیرون.
من فرمون هیدرولیک ندیده نیستم.
چندین ساله پژومو دارم و اونم فرمون هیدرولیکه.
اما بنا به هر دلیل.
از لاستیکام باشه یا سیستم فرمون تیبا.
فرمونش واقعا نرم و نرم و نرمه. هرچی بگمکم گفتم.
انگشت کوچیکه ی فرمون این نمیشه فرمون پژوم.
اما از عملکرد دنده و کلاچ بگم.
دنده که خیلی نرم عوض میشه.
خیلی سیستم دندش به نسبت ماشین صفر خوبه و خیلی نرمه.
مشکلی که بود فقط از نظر زیبایی بود که لیور دندش این پیچش ظاهرا شل هست و این توپی دنده ها چرخیده.
فقط ازین جهت میشه ازش ایراد گرفت که اونم یه پیچه که سفت میشه و تنظیم میشه.
مساله دیگه اون تنظیم نبودن کاپوت جلو هست که رگلاژ نیست و کمی بالاتره و اونم مطمئنم قابل رفعه.ازین چیزا در ماشینای قبلیم که مشتری ایران خودرو بودم زیاد دیدم.
ماشین مشکل دینام نداره و اون مشکل فقط به خاطر روشن موندن یه چراغ بوده که رفع شد.
صدای ماشین بسیار بسیار کمه.
اصلا داخل کابین صدای موتور نمیاد.
در مورد آیینه ها میتونم بگم آیینه هاش بر عکس پژو که کشیدگی داره عرضش بلند تره و بلندی داره.
و طولشونکوتاه تره.همین طور در آیینه سمت سرنشین از آیینه مقعر استفاده شده ولی آیینه پژوی من سمت سرنشین آیینه تخت هست.
مجموع این 2 دلیلی که گفتم باعث شده دید در جناحین خیلی مطلوب تر از پژوی من باشه شعاع دید خیلی وسیع باشه.
فقط باید توجه کرد که فاصله رو تو آیینه های مقعر کمتر نشون داده میشه.
بوقشم باید بگممن که اصلا با ماشینای بوق رو فرمون تا قبل ازین ننشته بودم کمی برام نا آشنا بود در اولی که نشستم پشت ماشین.
و در هنگام لزوم دستم گهگاه به سمت این دسته راهنما میرفت.
نکته ی عالی دیگه عملکرد ترمز دستی بود.
من اعتراف میکنم در هیچ کدوم از ماشینایی که تا حال داشتم ترمز دستی با گیرندگی به این قوی ای و به این نرمی ندیده بودم.
هم خیلی خیلی نرم گرفته میشه و نمیخواد باهاش کشتی بگیری
هم خیلی خیلی قویه.
در حد عالی عالی عالی بود این مورد که واقعا باید میگفتم.
مصرف روهنوز زیاد بهش کار ندارم.
چون فعلا تو آب بندی هست ماشین و منم خیلی محتاط تر باهاش کار میکنم.
فقط میتونم بگم ماشین موقع تحویل هیچی بنزین نداشت.
منم باقیمونده بنزین پژومو که 25 لیتر بود براش زدم.
ماشالا به ماشین پژو که توی 11 روز فقط 25 لیتر باقی گذاشته بود با اینکه راهم نمیرفت.
100 کیلومتر راه رفته ازونموقع با مسیرای امروزم که اکثرا بزرگراه بود و فرمون و ترمزشو چک خواستم بکنم و تعویض دنده رو
و شاید بگم عقربه ازون خطی که اون موقع بود یه ذره کوچیک اومده پایین
یعنی بعد بنزین دقیقا روی یه خط بود.الان یه ذره اومده زیر اون خط.یعنی الان فقط اون خطه دیده میشه وگرنه چسبیده هست به خطه..
هرچند همون طور که گفتم الان مصرفش روکاری ندارم چون نه حرکتای من حرکت هایی نیست که مسیر روزمرم باشه.دیروزم که کولر روشن بود.امروز خاموش بود.کلا فعلا پارامتر های دیگه ی ماشین مد نظرمه و فعلا سوختشو محک نزدم و به این زودی گمون نکنم حساب کنمش.
راستی دوستان دیروز گفتم صفحه کیلومترای هر تیبا ظاهرا یه خرده تفاوتایی داره با بقیه؟
عکس زیر صفحه کیلومتر ماشین منه.
فقط بگم الان میبینین عقربه ها دورش مشکیه و وسطش سفید؟ (مشکی بودن این حاشیه ی عقربه ها تو عکس مشخص نیست خوب.)
در هنگام شب این وسطش قرمزه و تموم اون اعداد صفحه کیلومتر سبز هستن.
ضمنا تصویر و صحبتی در مورد تایر های خودرو داشتم برای دوستانی که سوال کردن یا سوالی دارن توی همون قسمت تاپیک تایر میذارم تا از پراکنده بودن جلوگیری بشه و بعدا برای کسی که نیاز داشت راحت تر باشه مطالب و پخش و پلا نباشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید جان اگه امکان داره از زوایای مختلف از رخ ماشینت عکس بگیر لاستیک ببینیم .یدونم اگه میشه از داخل موتور:20:
یه سوال دیگه با توجه به اینکه پژو داشتی پشت این ماشین چه حسی بهت دست میده!!!؟حس میکنی پشت یه ماشین مرد نشستی یا یه پر کاه!!!
در مورد تایر و ماشین چشم حتما.نقل قول:
از تایرا چند تصویر گرفتم که انشالا به زودی میذارم.مقایسه ی تایرام با تایرای یزده که حتما براتون جالب خواهد بود.
قرار بود اینجا در موردش بحث نکنم.
فقط همین قدر کوتاه بگم همون طور که گفتم دقیقا تایر یزد عرضش اندازه ی تایر های تویو منه که 185 هست عرضش.
یعنی دریغ از یه ذره باریک تر بودن.
این بدین معنی هست که اگه یکی بخواد فقط از لحاظ ظاهر ماشینش بهتر بشه.
و اون کیفیت و چسبندگی و فرمون پذیری بهتر لاستیک های با برند های معتبر براش ملاک های رده بعدی باشه میتونه همون بارزشو با یزد عوض کنه فقط.
لاستیک یزد ترمز گیریشم با توجه به اینکه عرضش اندازه 185 هست به مراتب بهتره.
کلا سایز این لاستیکای من در حد میلی متر با یزدایی که روش بود تغییر سایز داره.
عرضش که عینا یکیه.
دلیل اینکه فرمون ماشین اینقدر نرمه و با انگشت میشه چرخوندش هم همه ی اون همه دقت و بررسی من روی تایرهای مختلف بود و انتخابم از جمیع جهات بررسی شده بود.
فقط بگم اگه کسی فقط به ظاهر بها میده و چسبندگی و ترمز گیری و امنیت و عمر خیلی بیشتر لاستیک براش مهم نیست و نمیخواد هزینه کنه همون تایرش اگه بارز بود با یزد تایر عوض کنه به مقصودش میرسه.اما بگم احتمال زیاد یزد تایر عمرش از بارز خیلی کمتره.اما خوب زیبایی بهتری داره .اما در مقایسه با برندای معتبر خارجی فاصله ی ایرانیای ما با اون ها خیلی زیاده.
نقل قول:
من هنوز 100 کیلومتر باهاش رفتم و متوجه منظورت شدم.اما همون طور که گفتم هنوز اون محک که در این مورد میشه نظر کامل رو داد و باید در جاده تست بشه رو نزدم .فعلا اهل مدارا هستم باهاش و همین طور به مرور موارد دیگه رو تست میکنم.(قبلا گفته بودم که آب بندی خودرو رو یکی از مراحل مهم نگهداریش میدونم)
تا الانم چیزایی رو که بررسی کردم صحبت کردم در موردش.
فقط بگم شتاب ماشین اصلا با ماشین پژوم قابل مقایسه نیست.
ماشینش خیلی پرشتاب تر هست از پژوی من
چه از زمانی که صفر بود. چه از الان که یه دهه عمر داره البته 7 سال.چون مدل 83 هست.
فضای صندوق عقب هم که عالی.
کولرشم که قبلا گفتم خیلی مطلوب هست.
ضبطش رو هنوز چک نکردم اما یه مشکلی که رادیوش داره ضعیف بودن انتنش هست.
من با پژوم به هیچ وجه در شهر آنتن نمیزدم و انتنش فقط تو جاده میزدم.
اما این بدون آنتن فقط 2 3 تا موج اف ام رو میگرفت گمونم و یه موج ای ام.
حالا شاید من زیاد باهاش وقت نذاشتم و سریع ولش کردم و حرکت کردم.اما به ذهنم این رسید.
فعلا که انتن نزدم بهش.
اقا نوید سلام
فرمون ماشین شما جیر جیر نمی کنه؟ مشکل ما رو تو سرویس اولیه درست نکردن،میدونید چطور برطرف میشه خودم درستش کنم؟
سلام به شمانقل قول:
والا مال من که خدا رو شکر مشکلی نداره نه.فرمون هم همون طور که گفتم خیلی خیلی نرمه.
نمیدونم مطمئنین احیانا مشکل از لاستیکتون و خشکی اون ها نمیتونه باشه؟
من که خیلی به لاستیک های ماشینتون مشکوکم ولی خوب نمیدونم چی بگم.
فقط همون طور که گفتم یه رینگ من تاب داشت.محض احتیاط رینگ ها رو بالانس کنین.حتما کامل چک بشن.ممکنه یه لنگی و یه عدم بالانس هم باعث بشه ماشین اصطلاحا بکشه و هم صدا ایجاد کنه.
تنظیم فرمون رو هم بهتون پیشنهاد میکنم.
اگر حتی قصد تعویض لاستیک ندارین بهتون توصیه میکنم این چند کارو بکنین.
ضرر نمیکنین.
ماشین 0 من یه رینگش تاب داشت.خدا رو شکر که چک کردم.
ولی خوب به لاستیک های بارز خشکی زیادی دارن.احتمال میدم شاید این چیزی که میگین از چسبندگی کم و سطح اتکا کم این لاستیکاتون باشه.
از ته دلم براتون آرزو دارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه
انشالا درست میشه عزیز
نقل قول:
نویدجان این صدا که میگه میده از داخله تو جعبه فرمونه .وقتی که هوا گرم باشه افتاب بزنه تو ماشین بدتر میشه.یا گیریس میمالن یا به چیزی باید عوض کنن
نقل قول:
آقا من برای پژو یادمه سرویس اولیه که رفتم چرخای جلو رو باز کرد
یه توپی بود.اون قابش رو باز کرد.
و داخلشو گریسشو تخلیه کرد و دوباره پر گریس کرد هر 2 طرفو (گریس نسوز)
همون موقع طرف گفت ماشینا شانسین.
مال شما ببین شرکت داخلشو پر گریس کرده که از سرش زده بیرون.یه بنده خدا قبل من اومده بود گفت اصلا یادشون رفته بود گریس بزنن.
نمیدونم ایشون که سرویس رفته این قسمتو براش بررسی کردن؟
اگه آفتاب بزنه صداش بیشتر میشه مطمئنا مال یه جاست که مربوط ه روغن یا گریسه که وقتی روون تر میشه اصطکاکش بیشتر میشه وقتی روغناش میره پایین.
اگه بررسی کردن که هیچ.وگرنه یه بررسی بکنه دوستمون.
من البته برای پژو گفتم.نمیدونم تیبا هم همون سبکه یا نه.
انشاالله که مشکلش حل بشه بنده خدا.
سلام
کدوم بنظرتون بهتره؟؟! می خوام عقبشو یکم تغییر بدم!!!!!!!! البته نقره ای براق فکر کنم بهتره که نمیشه!
نقل قول:
نظر منو بخواین که میگم اولی.
حالا تا نظر خودتون چی باشه.
موفق باشید
به نظر من فقط رنگ زه عوض کنی خوبه تو نوشته ارم ها تغییر ندهنقل قول:
یا کلان بردار یا همین بزار باشه
سلام.من چند تا سوال در مورد تیبا داشتم اگر کسی می دونه من رو راهنمایی کند.
1-سوییچ تیبا ریموت دارد؟
2-من دیروز ماشینم رو تحویل گرفتم روی شیشه تاریخ تولید 1/4/90 خورده بود.به نظر شما مشکلاتش رو حل کرده اند؟
3-لاستیک های ماشین کویر تایر بود.نمیدونم از لحاظ کیفیت چطور است آیا نیاز به تعویض دارد؟
4-وقتی شیشه سمت راننده پایین است (حالا چه کامل چه تا نصفه)وقتی در رو به هم می زنم انگار شیشه آزاد است و دارد به یک چیز آهنی میخورد.چرا ایجوری است؟
5-زیر درب های جلو (رکاب ماشین) سائیدگی دارد و رنگ ماشین رفته توی نمایندگی زمان تحویل نشون دادم گفتن بخاطر درهاست نیاز به تنظیم دارد برو برای سرویس اولیه برات درست می کنیم.آیا ماشین شما هم همین طور بود؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
خوش اومدین.
پاسخ سوالاتون رو تا جایی که میدونم خدمتت میگم:
1:مدل ex تیبا ریموت داره که در حال حاضر برنامه ای برای تولیدش وجود نداره.
2:منم دیروز گرفتم.روی شیشه ماشین من چند تا برچسب خورده بود ونوشته بود سیستم ترمز بازبینی و اصلاح گردید.
یه جا دیگم نوشته بود بوستر ترمز بازبینی و اصلاح گردید.
یه جا هم باز چسب زده بود و نوشته بود بوستر.
توی همه ی ماشینا فقط مال من برج 4 تولید شده بود و همه ی اونایی که باهاش اومده بودن هم تولید 2 ماه پیش بودن.فقط مال من این برچسبا رو داشت.دیگه نمیدونم ...
3:این طور که شنیدم میگن کویر تایر کیفیتش از بارز هم آشغال تره. البته به خودتون واگذار میکنم.از چندین نفر قبلا پرسییده بودم .همه میگفتن بارز از همه گرون تره.یزد تایر مدل جدیدش نرم تر شده(البته خوب برا همین نرمی کم عمر تر شده).کویرم که پیش هرکی پرسیدم گفت از بارز بدتر باز کویره.
یادمه یه زمانی میگفتن کویر تنها برندیه در ایران که لاستیک سیمی با کیفیت میتونه بزنه.پس چی شد اون حرفا من نمیدونم.
این کویر میخواست بشه نمایندگی میشلن و مثل میشلن چین مثلا اینجا هم نمایندگی تولید میشلن داشته باشه.من در جریانش بودم.
اما خوب نشد....
حالا دیگه بازم خودتون از نزدیک میبینینش و میتونین فکراتونو بکنین
این تاپیک زیر هم شاید بتونه در این مورد کمکتون باشه.
4:احتمالا اون نوار های مربوط به شیشتون یا باریک هستن و باید عوض بشن.یا اون سیستم شیشه بالاکن اون سمت یه شلی و لقی توش هست که باید بررسی کنن براتونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=500900&page=5
5:درتون رگلاژ نیست که باید رگلاژ بشه.
[QUOTE=captainpersian;6324163]نهایت سرعت که پر کردین چقدر بوده و ایا حس امنیت رو به سرنشین و راننده میده یا رو هواست؟
من خودم تا الان حداکثر سرعتی که با تیبا 180 بوده.امنیتش تو این سرعت بد نیست.یه کم سبک شد البته نه زیاد. جاده خراب بود.اگه جاده صاف و مستقیم باشه امنیتش خیلی بیشتره.
نوید جان روی شیشه ماشین من بغیر از تاریخ تولید برچسب دیگه ای نبود.البنه توی ماشین یک برگخ دیگر بود که مشخصات ماشین وتحویل کدوم باربری شده (که باربری گرگان بود) ونظر واحدPID که نمیدونم چی هست نوشته بود(نظریه این واحد هم خیلی بد خط وناخوانا بود).
نقل قول:نقل قول:
سلام خوش اومدین
توضیحات کاملی دوست من نوید خدمت شما داد .
اما اضافه کنم اون صدای شیشه که شما میگی یه توپی پلاستیکیه که به اون قرقره موتور بالابرت وصله که شله یا از جاش در اومده.زیاد ور نرو چون امکان داره از جاش دربیاد
در مورد رنگ رکاب اگه زیر در بیرون منظورطه که نباید اصلا ماشین می گرفتین. اما اگه از داخله باز هم غیر قابل قبوله
درست شدن درب رو که همه میتونن.اما کسی هست پاسخگو باشه یه ماشین صفر رنگ رکابش رفته؟؟؟ ماشین گارانتی رنگ داره بده حتما درست کنن چون هر کسی ماشین بعدا ببینه فکر میکنه رکاب زیاد پا خورده
خوش شانسی نوید این بوده که ماشین برج 4 بهش تحویل دادن حالا تقسیم بندی این ماشین چیه نمیدونم
فکر کنم 10 20 30 40 میکنن ماشین میکشن بیرون:31:
آقا نوید مبارکه، بالاخره تیباتو تحویل گرفتی.با توضیحاتی که دادی به نظرم ماشین کم ایرادی تحویل گرفتی،چرخاش برات بچرخه.
فقط به نظرم صفحه کیلومترش از اون سریهای زیبای جدید نیست،ولی خداروشکر مشکل زه وجیر جیر فرمون رو نداری، در مورد صدای تق تق از جلو و مشکل نرم بسته نشدن دربهای عقب چیزی نگفتی؟
توجه توجه :چند نکته فنی فنی :دوستایی که تیبا دارن درب قالپاق موتور(همونجایی که روغن پس ارتعویض میریزن )اگه ماشین گازخوردحتماًدرستش کنین.بوسترترمزاگه اصلی نباشه کارمیده دستون.پخش ومن عوض کردم پایونیر4250گذاشتم البته ودتاباندعقبشم عوض کردم کن وودگذاشتم.بوقش زانتیایی.یه توصیه به دوستایی که رنگ سفید میخوان اصلاًنگیرن سفیداروچون اکثراًمشکل دارن خودم تونمایندگی رفتم مه شکن جلویکیش خاموش بودیه سفیده اومده بود خیلی مینالید تسمه ش پاره شده بود،درب قالپاقشوورمیداشتی گازمیخورد.توصیه ام اینه رنگای متالیکشووردارین.من تاحالا860تارفتم راضیم ازش بفرموده جناب نویدفرمونش واقعاًباتوجه به تعویض لاستیک نرمه وخوب.
خبر جدید اینکه توی سایت سایپا اگه یه سری بزنین، فروش فوری تمام مدلها رو برداشتند و دیگه فروش فوری ندارند، یعنی اینکه قیمتهای جدید در راهند.
نقل قول:
فرزاد این نکته من 10 روزه دیدم .شانس منه که 1 ماه مونده به تحویل قیمت اینجور می خواد بشه
5 شنبه رفتم نمایندگی گفت قیمت ها همونه .ثبت نام اینترنتی برداشتند
روز گذشته قائم مقام گروه خودو سازي سايپا در جمع خبرنگاران حاضر شد تا در مورد برخي از مسائل روز سايپا توضيح دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، نقص فني برخي محصولات سايپا، جريمه خودروسازان به دليل گران فروشي، تغيير قيمت محصولات سايپا در آينده و قيمت فروش محصولات سايپا در خارج از كشور از جمله سوالات خبرنگاران از سعيد فلاحي قائم مقام گروه خودروسازي سايپا بود.
انسان جايزالخطاست، تست تطابق توليد ايرادي نداردسعيد فلاحي در مورد نقص فني پيش آمده در برخي محصولات اين شركت گفت: اين مساله به هيچ عنوان مسالهي بزرگي نبوده، بلكه يك اتفاق بسيار ساده است. مساله اين است يك واشر بدون آببندي روي محصولات قرار گرفته و ما خودمان اين مشكل را تشخيص دادهايم و اقدام به رفع آن كردهايم.
وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اجراي تست تطابق توليد در اين شركت چنين اتفاقاتي پيش آمد؟ گفت: تست تطابق توليد در همه شركتهاي بزرگ دنيا اجرا ميشود، اما آنها هم ممكن است دچار چنين مسائلي شوند؛ ضمن اينكه انسان جايزالخطاست!
او عدم انتشار فراخوان از سوي سايپا را رد و تاكيد كرد كه سايپا اقدام به انتشار فراخوان كرده است، اما رسانهها از آن اطلاع ندارند!
به گفته وي تعداد زيادي خودرو بازبيني مجدد شده و ايرادهاي احتمالي برطرف شده است.
تنها چند هزار خودرو دچار نقص فني شدهاندقائم مقام سايپا در مورد تعداد خودروهاي داراي نقص فني گفت: عدد 70 دستگاه صحيح نيست، اما عدد 10 هزار دستگاه هم صحيح نيست. چند هزار خودرو مورد شك بودهاند و آن تعداد كه از ديدگاه ما عدم كاركرد مناسب داشتهاند، براي رفع نقص مراجعه كردند.
وي با تاكيد بر اينكه نشتي روغن ترمز به معني عدم كاركرد ترمز نيست، گفت: معني اين نشتي آن است كه در بلندمدت بايد روغن ترمز اضافه شود.
فراخوان عمومي كاركرد نداردوي در مورد علت منتشرنشدن فراخوان عمومي از سوي شركت سايپا در رسانهها تاكيد كرد: در اين مورد به نظر ما فراخوان عمومي كاركرد ندارد. ما قبلا در سالهاي پيش در مورد بعضي مسائل از جمله تعويض مخزن سوخت بارها و بارها در رسانههاي عمومي و صداوسيما فراخوان عمومي منتشر كرديم، اما هنوز هم تنها حدود 70 درصد از مشمولان اين طرح براي تعويض قطعه مراجعه كردهاند. بنابراين ما به جاي فراخوان به صورت فرد به فرد با خريداران خودروها تماس تلفني گرفتهايم و مسئله را حل كردهايم.
وي با رد اين مساله كه نقصي در سيستم اجراي تست تطابق توليد اين شركت وجود دارد، گفت: اين يك مفهوم غيرحرفهاي است. اين كار طبق استانداردها اجرا ميشود و تصور اينكه بشر بتواند كار بدون عيب انجام دهد، درست نيست.
مي توانيم مزيت هاي راهبردي براي همكاري با خارجي ها داشته باشيمفلاحي در پاسخ به اين سوال كه آيا شركت سازهگستر در سيستم تامين قطعات خودرو از شركتهاي چيني استفاده كرده است؟ گفت: من به هيچ عنوان اين مساله را تاييد نميكنم، چرا كه ماموريت شركت سازهگستر تامين قطعات از شركتهاي داخلي است، اما مذاكرهكردن با سازندگان معتبر دنيا اشكالي ندارد، چرا كه توليد شركت ما در حد ميليون است و ما يك شركت كوچك نيستيم كه تنها نگاه درونمرزي به قطعه داشته باشيم، بلكه به عنوان يك پايگاه توليدي كه ميتوانيم مزيت هاي راهبردي براي همكاريهاي خارجي داشته باشيم، از اين نوع همكاريها استقبال ميكنيم. در اين چارچوب هم مذاكراتي هم انجام ميدهيم، اما اينگونه نيست كه ما بخواهيم خريدهايي از شركتهاي خارجي انجام دهيم.
او تاكيد كرد: البته در برخي موارد شركتهاي داخلي امكان تامين قطعه را ندارند و به همين دليل ما ممكن است اقدام به خريد كسري قطعات خود از خارج كشور كنيم و اين يك مساله عجيب نيست.
افزايش قيمت قطعي است، اما مقدار آن مشخص نيستفلاحي در مورد ميزان افزايش احتمالي قيمت خودروها بعد از نصب كيسه هوا روي محصولات سايپا گفت: افزايش قيمت قطعي است، اما مقدار آن هنوز مشخص نشده است و مديران مالي شركت بايد با محاسبهي آن ميزان افزايش قيمت را اعلام كنند.
افزايش قيمت نداشتهايم، اما درخواست آن را دادهايموي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا، در مورد اينكه آيا شركت سايپا در ماه گذاشته در محصولات خود افزايش قيمت داشته يا خير؟ گفت: ما در ماههاي گذشته هيچگونه افزايش قيمتي روي محصولات خود نداشتهايم، اما درخواست افزايش قيمت محصولات را به سازمان حمايت اعلام كردهايم كه هنوز در حال بررسي است.
او در مورد جريمهي برخي خودروسازان در هفته گذشته به دليل گرانفروشي تاكيد كرد: شركت سايپا جزو خودروسازان جريمه شده نبوده است.
كيسه هوا جزو استانداردهاي تصادف محصولات ما نبوده استفلاحي در پاسخ به اين سوال كه آيا نصب ايربگ توسط موسسهي استاندارد به اين شركت تكليف شده است يا خير؟ گفت: برخي خودروها هستند كه كيسه هوا جزو استانداردهاي تصادف آنها نيست. محصول ما به لحاظ استاندارد فني نياز به داشتن كيسهي هوا نداشته است، اما قابليتهايي كه پليس يا موسسهي استاندارد بر آنها تاكيد ميكند، مساله ديگري است.
از اعلام قيمت تمام شده استقبال مي كنيموي در مورد گفتههايي كه در روزهاي اخير در مورد اجبار اعلام قيمت تمامشدهي محصولات خودروسازان مطرح شده است، گفت: ما از اين مساله استقبال ميكنيم، چون دوستان در مجامع ما حضور داشتند و ديدهاند كه سالانه به دليل افزايش هزينههايي كه از بيرون سازمان به ما تحميل ميشود، سود خود را كاهش دادهايم، بنابراين از اعلام قيمت تمامشده استقبال ميكنيم.
محصول ما در خارج از كشور گرانتر استاو در پاسخ به سوال يكي ديگر از خبرنگاران در مورد علت ارزانتر بودن قيمت خودروهاي پلتفرم ايكس100 در گمرك و بازار صادراتي كشور گفت: عددي كه گمرك اعلام كرده كاملا غلط است. اينطور نيست كه خودروي ما در خارج از كشور ارزانتر از بازار داخلي باشد.
وي در مورد قيمت خودروهاي ايكس100 در خارج از كشور گفت: خودرويي كه ما به بازار سوريه عرضه ميكنيم، حدود 13 ميليون تومان قيمت دارد و در بازار ونزوئلا نيز 15 هزار دلار فروخته ميشود. صحبتي كه در اين خصوص انجام ميشود، صحبت سفارشي كساني است كه كمتر از اين موضوع اطلاع دارند.
فلاحي در پاسخ به خبرنگار ديگري كه خواست تا قيمت تمامشدهي محصولات اعلام شود، گفت: قيمت تمامشده يك مسالهي بسيار ساده است و با مراجعه به بورس ميتوانيد آن را مشاهده كنيد.
منم امیدوارم گرون نشه، بهرحال گرونی به نفع مصرف کننده نیستنقل قول:
اونايي كه ماشينو تحويل گرفتن : هنگام تحويل توي نمايندگي چه چيزايي رو بايد چك كنم ؟؟؟؟؟؟
لطفا جوابمو زود بدين بايد برم تحويل بگيرم.
توصیه خاصی ندارم،سلامت بدنه و رنگ،چک کردن عملکرد چراقها و کولر،شیشه ها،روشن و خاموش شدن موتور، و ...نقل قول:
مدارک تحویلی رو هم دقیق چک کن کامل باشه، وسایل همراه هم یادت نره،علامت خطر، آنتن،فندک،لاستیک های زیر پا،پیچ بکسل و ...
چه لوازمي بايد همراهش باشه ؟
فرزاد جان یه توضیح در مورد مدارک می دی
مثلا کارت نارنجی کی میدن شامل چه چیزهایی و اعتبار تا کیه
برای سرویس اولیه کجا رفتین با توجه به اینکه شما تهرانی و ...
همراه تحویل خودرو، مدارکی که تحویل میشه شامل این مدارکه( البته اگه چیزی رو فراموش نکرده باشم):نقل قول:
1)کارت نارنجی 6 ستاره به همراه برگه رمز بانکی اون(ظاهرا کارت نارنجی یه کارت اعتباری بانکی از بانک ملت هم هست)
2)برگه شناسنامه خودرو که مشابه سند انتظامی خورو هست و رنگش نارنجیه و سبز نیست
3) اگه اشتباه نکنم یه برگه به نام فکتور فروش
4)دفترچه راهنما
5)دفترچه و کارت مربوط به رادیو پخش
6)بیمه نامه شخص ثالث
مدارک اعتبار دار از تاریخ فاکتور شدن خودرو تاریخ خورده اند
کارت نارنجی اعتبار 2 ساله و یا 40000 کیلومتر رو داره
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
سرویس اولیه هنوز نرفتم و نمیدونم چه خبره، اینطور که اینجا نوشته بودند سرویس اولیه برا خودرو های جدید روی 4000 کیلومتره ولی من هنوز نپرسیدم میتونم زود تر برم مشکلات کوچیک رو حل کنند یانه؟نقل قول:
منم تحویل گرفتم ساخت برج 3 است دقیقا مشکل شماره 4 شمارو داره نمایندگی رفتم گفتن باشه برای سرویس اولیه:41:نقل قول:
همه این بحث ها و تغییر قیمتها سر پروژه x100 و به عبارتی همون پرایده که با تغییراتی که روش انجام شده و اخیرا هم قراره کیسه هوا نصب بشه روش سایپا میگه براش به صرفه نیست
تا زمانی هم که سازمان صنایع و معادن و سازمان حمایت از مصرف کننده تایید نکنند چیزی گرون نمیشه
پراید صد در صد گرون میشه
ولی تیبا تا الان و در این شش ماه سه بار تغییر قیمت داشته و البته در بازار هم بصورت مطلوبی خریداری نمیشه. اگه توجه کنید تمام خودروهایی که در بازار به فروش میره قیمتهاشون از قیمت کارخانه حدود 500 تایی بالاتر است. این موضوع برای تیبا کاملا برعکسه و به نظر من سایپا کاری نمیکنه که همین اول کار خودرویی که برنامه های زیادی را براش داره فروشش را از دست بده
الله اعلم . کارهای بی منطق و عجیب هم از اینا زیاد دیدیم. خدا را چه دیدی شاید تیبا فردا صبح شد 14 میلیون
من ماشينو تحويل گرفتم - روي شيشه ماشين دوتا برگه بود يكي برگه اي كه توش ش شاسي و رنگ ... نوشته شده بود كه توي اين برگه تاريخ توليد 25/4/90 خورده بود و يه برگه كوچيك ديگه كه نوشته بود شماره توليد نوشته بود و تاريخ توليد كه خورده بود 25/4/89 حالا كدوم درسته ؟
زه هاي مشكي دور ماشين همه بلند شده ، چسبش باز شده
فرمون صدا ميده جير جير ميكنه
و صداي موتور در حال حركت خيلي زياده ولي وقتي وايسادم انگار ماشين خاموشه اصلا صدا نداره
اگزوز هم يه خورده صدا ميده
به نظرتون مشكلات ماشين من رفع شده ، شماره شاسي S5810090013529
مبارکه ،چرخش برات بچرخه.نقل قول:
چسبهای مزخرفی برا زه ها استفاده میکنند که توی این گرما راحت ول میکنه.
ظاهرا تاریخ 90 درسته اینو از شماره شاسی میشه فهمید،تیبای شما 13529 امین تیبای تولیدیه
چه رنگی ؟ چند پات در اومد ؟نقل قول:
سلام دوستان
من هم ایشالا اگه پولش جور بشه میخوام این هفته برم ثبت نام برای خرید فوری. امروز تماس گرفتم. گفت 11850 تومان. میخوام بدون چک بگیرم. یعنی همشو نقدی بدم. اینجوری راحت ترم. قیمتشم اضافه نمیشه. تحویلشم که گفتن 30 روزه هست
رنگ سفیدش 11650 هست و متالیکاش 11850
من صفحاتی از این تاپیک رو خوندم. خودم رنگ نوک مدادی مد نظرم بود. دیدم دوستان هم توی این تاپیک نظر اکثریت روی همین رنگ بود. ولی من باز دودل هستم. میخوام باز هم در این زمینه یه تحقیقی بکنم
رنگ های متالیکی که ارائه میدن آبی تیره (که فک کنم همون سرمه ای هست) ، مشکی و نوک مدادی و نقره ای و یکی دوتا رنگ دیگه بود یادم نیس
چرا رنگ قرمز ندارن؟
رنگ های روشن مثل نقره ای و سفید رو نمیپسندم به خاطر این زواراش همرنگ بدنه ماشین نیستن و مشکی هستن
نقل قول:
خدا وکیلی ترکوندن با این تولیدات
من تو نمایندگی یه سفید دیدم الان 2 هفته هست زیر افتابه عینه گل میمونه
کدام نمابندگی تحوبل گرفتین ؟ ماشین قبلیتون چی بوده
ابن چه رنگی هست؟
تو پستهای قدیمی که دیدم ظاهرا رنگ نوک مدادی انتخاب کردین و ثبت نام 88 هستین . تحویل اردیبهشت!!! به خاطر یه تغییر رنگ ماشین با 2 ماه تاخیر دادن!!!!! انگار که لج کرده باشن .به صورت Selection به تمامی ثبت نام قدیمیها ماشینهایی که دادند یه جورایی مشکل داره
دست رو دلم نزار که خونهنقل قول:
با من دیگه حتی تماس هم نگرفتند
این مقاله صرفا یک گزارش از یک خریدار تیبا در تهران هست و نقل شده از سایت tuningtalk
لطفا نظرات خود را بگویید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
امروز صبح رفتم نمایندگی سایپا برای تحویل گرفتن تیبا
خانومی که مسئول تحویل بود گفت الان سوییچ رو میدم خدمتتون روشن کنید و شماره شاسی رو هم با برگه تحویل خودرو مطابقت بدید.
خلاصه دستشو کرد تو کشو سوییچ ماشینو درآورد که این بود :
گرفتم یه خورده هاج و واج نگاه کردم و بهش گفتم : جسارته ماشینم تیباست نه پراید !
گفت سویییچش همینه !
منم این شکلی شدم => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دقیقا هفته پیش یه پراید 132 فول برای خواهرم گرفتم که سوییچش این شکلیه :
اگه دقت کنید میبینید که صندوق پرون هم داره !!!!
گفتم مرسی و اومدم درو باز کردم و خواستم کاپوتو بکشم که اینو دیدم! :
قیافه منو خودتون حدس بزنید .
به عکس خوب دقت کنید. اون سیم های آویزون پشت ؛ صحنه اش آشنا نیست ؟
خلاصه که کاپوتو کشیدمو رفتم بازش کردم . نگاه کردم ببینم فرقش چیه !
فرقی ندیدم جز یه قاب سیاه که اومده روی موتور پراید !
یه خورده که تیز تر شدم دیدم نه ، انگار چیزای جالبتری هم هست برای نگاه کردن !!!
هرکاری کردم جا نرفت . خوشبختانه پرایدیه و میشه عوضش کرد.
اون گوشه سر کمک دو تا پیچ بود ! خدا میدونه پیچ کجاشو نبستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال شدم ، اومدم تو ماشین بشینم که دیدم نه خیـــــــــــــر. نهضت ادامه داره !
جای جای این ماشین پیچ میبینید .
داداشم باهام بود میگفت بده مگه ؟ برات پیچ اضافه گذاشتن !
ولی کاشکی فقط پیچ بود ؛ چون توی کنسول وسط اینو دیدم
اهرم تنظیم دور فنه .
بعد از اون رفتم سراغ پخش. صداش معمولیه .فکر کنم اکولایزر هم نداره
اگر دقت کنید اون محافظ لاستیکی که برای گرد و غبار نگرفتن یو اس بی هست رو گذاشتن زیر پخش . احتمالا جاش طراز نبوده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بیشتر دقت کنید دکمه روشن کردن کولر A/C خیلی تو ذوق میزنه .
از همه بدتر کیفیت ساخت و مدل داشبورده که به رنگ مشکی مات ! هستش.
و آثار خراشیدگی ها هم نافرم توی ذوق میزنه .
اینم بیخیالش . رفتم سراغ صندوق عقب. که کفی ها هم اون تو بود
چیزی به نظرتون آشنا نیس ؟
مگه تاحالا صندوق پیکان باز نکردید ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم فنرهاست.
اینم خود کفی که مربوط به پرایده ( از همین موکتی هاست . منظورم پارچه ایه ) :
توی صندوق این میله هم گیرم اومد :
مال بکسل کردنشه !!! نمیدونم اسم دقیقش چیه
تا اونجایی که من یادمه ، تمام این دموهایی که ازش دیده بودم جلو پنجرش کروم بود ولی این .....
بازم بیخیالش. استارت زدم. موتور با ناله ی شدید و دیر روشن میشه! انگار استارت بهش فشار میاد .
سوار شدم اومدم توی خیابون و به همون چیزی که دلم میخواست رسیدم!
کیفیت سواری
نه مثل پراید بیخوده
و نه مثل ریو سواری خشک داره
اگر بخوام براتون مثال بزنم میشه دقیقا حالتی که شما بعد از اینکه پشت 405 بشینی و بعدش بری سمند سوار شی , داری .
دقیقا انتظاراتی که ازش داشتم رو برآورده کرد
یه خورده تنبل راه میره ( مثل سمند ) اما حال میکنی باهاش راه بری
صدای موتور یه کوچولو داخل کابینه. مشکل اگزوزشو حل کردن
آقا کرمه دیگه ! دور از جون یه یکو دو باهاش گرفتم
یکو پر کردم منتظر بودم رد لاین بزنم روی 5.5 نرسیده به 6 کات آف زد ! انگار دور موتور از سرعت حقیقی موتور جا میمونه !
دفترچشو که الان دارم نگاه میکنم ضرایب دنده ها خیلی شبیه به ریو هست!
ماشین توی دنده های بالا هم جونشو داره
ستون ها درشت شدند و به نظرم یه خورده دید رو کور کردن + اینکه احساس میکنی کاپوت بالاتره و گوشه های جلو , دستت نیست
این ماشین دقیقا فیس لیفت پرایده ! و تمام مشخصاتش چیزی بین ریو و پرایده.
دقیقا همون چیزایی رو که از ریو بدم میاد رو این گذاشتن :
دید آینه ها کمتر از پراید ولی بیشتر از ریو
قبلا پراید رو با سه بار فرمون دادن توی پارکینگ سروته میکردم ولی اینو مثل ریو 5 و 6 بار ! چرخوندم فرمونو
ولی در حال حرکت خیلی بهتره حتی از ریو
ترمزاشو که ای بی اس داره با پراید 132 ای بی اس دار مقایسه کردم
خیلی خوبه ولی دقیقا سنگینی بدنه که ترمز سمند تحمل میکنه اینم داره باهاش مواجهه میکنه
البته مشکل با انداختن 4 حلقه لاستیک ژاپنی یا کره ای برطرف میشه . چون لاستیک ایرانی زود لیز میخوره و سریع چرخ قفل میکنه و ای بی اس هم ترمز رو شل میکنه
در نتیجه ماشین در مسافت طولانی تری وایمیسته
نتیجه گیری کلی ؟؟؟
اگر سواری میخواید و مصرف بنزین پایین پس جوابگوی نیازتون هست
غیر از این شاید به دردتون نخوره
این ماشین فیس لیفت پرایده که نباید با این قیمت عرضه بشه . یعنی همون9/990 بهترین قیمت بود براش
حتی تا 10/5 هم خوبه
اما 11700 ؟