سلام
بالاخره منم قبول شدم:n02:
سلام
بالاخره منم قبول شدم:n02:
دیدم همه دارن راهنمایی میکنن گفتم منم شریک بشم :n02:
چند نکته کلیدی
1.اول که سوار ماشین میشید حتی اگه صندلی و آیینه ها تنظیم بودم بازم دست بهش بزنید ( تجربه شخصی )
2.کلا افسر کنار دستتون رو آدم حساب نکنید:n02: انگار کسی کنارتون نیست حتی اگه داد زد گفت چرا انقدر لفت میدی به حرفش توجه نکنید:n05: اینکارارو میکنن که هول بشین با خیال راحت کارتونو انجام بدین
3.اگه دیدین ماشین مشکل داره امکانش هست خاموش کنید هنگام راه افتادن پدال گازو فشار بدین دور موتور برسه به 2..2/5 بعد اروم اروم کلاچ رها کنید ( البته بعد که راه افتاد یجوری نرید افسر فکر کنه میخواین تست 0 تا 100 خودرو بگیرین )
اگه جایی که میگه پارک دوبل کنید دیدن سربالایی بود حتما بزنید دنده عقب پا کامل روی کلاچ بدون اینکه کلاچ درگیر کنید اروم اروم با ترمز ماشینو پارک کنید ( دوستم سربالایی با دنده خلاص پارک دوبل کرد افسر میخواست بکشش :n08:)
اگه سراشیبی بود پا روی ترمز بعد دنده عقب یکم کلاچ رو بیارید بالا ماشین یک کوچولو میلرزه بعد پارو از روی ترمز بردارین یکم گاز بدین برید عقب پارک کنید ( راهنمای سمت راست یادتون نره )
بعضیا میگن بجای اینکه ترمز بگیریم ترمز دستی بکشیم بالا دنده عقب بزنیم بعد ترمز دستی بدیم پایین بریم عقب..باید بگم اره اینجوری هم میشه اما خیلیا اینجوری به خاطر استرس یادشون میره ترمز دستی دوباره بدن پایین و ماشین خاموش میشه اما روش اول چون مجبور میشین گاز بدین پاتونو از روی ترمز برمیدارین ( افسری که ازم امتحان گرفت یجوری بود که اگه ماشین چند سانت میرفت جولو رد میکردت واسه همین با روش اول درست پارک کردم و قبول شدم.)
در اخرهم کلاچ میگیرین بعد ترمز دستی بالا و دنده خلاص تحویل افسر میدین با دست راست هم درو باز میکنید میرید بیرون...اول دنده خلاص نکنید بعد ترمز دستی بکشید چون اشتباهه اگه جایی سراشیبی باشه خلاص بکنید ماشین حرکت میکنه دوستم سر همین رد شد اول خلاص کرد بعد ترمز دستی کشید.
اگه بازم کمک خواستین در خدمتم :n02:
دوستان فیش بانکی ملی که به حساب راهنمایی و رانندگی واریز میشه تا مهلت دارن:n13:
سلام.یه سوالی داشتم اما تایپیکشو نداشتین.میخواستم در مورد فراخوان مجوز راه اندازی پلیس +10 بهمن 91 بدونم.کسی هست کمکم کنه.می خواستم بدونم که نتایج نهایی رو کی اعلام میکنن و تعداد مجوزی که برای شهر تبریز در نظر گرفتن رو بدونم.اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه.با تشکر
دوستان الان هزینه آموزشگاها چقدر شده؟
سلام
کسی امتحان فرمان ب2 داده؟ من همین هفته دارم. بچه هایی که قبول شدن میگفتن که باید گواهینامه ب1 و پوشه و کد پستی رو باید بدی اموزشگاه تا اونا پست کنن. خب یعنی تا وقتی گواهینامه ب2 بیاد نمیشه رانندگی کرد؟:n03::n28:
کلا فکر میکنم 300 تومن بشهنقل قول:
فکر نمیکنم مهلتش تموم بشه :n16:نقل قول:
من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و بردم آموزشگاه ثبت نام کردم. ولی گفتن چون از طرف دانشگاه یه شهر دیگس باید برای آزمون های آخر تاییدیه راهنمایی و رانندگی اون شهر رو هم داشته باشه. حالا چون اون شهر از محل سکونتم دوره و فعلا نمیتونم برم تاییدیه بگیرم اگه شهریه آموزشگاه رو پرداخت کنم و سر کلاس ها هم حاضر بشم بعدا که بخوام تاییدیه بگیرم از طرف راهنمایی و رانندگی به مشکل برنمیخورم؟ منظورم اینه که اونا برای زدن مهر تاییدیه ممکنه سخت گیری کنن؟! :n13:
سر امتحان افسر بهت گیر میده که چرا مهر نخورده ، اما اگه آدم خوبی باشه میگه برو کارتو ردیف کن ولی نگو ک امتحان دادی ! بگو قراره چند روز دیگه امتحان بدم تا راهنمایی رانندگی هم گیر الکی نده !نقل قول:
ولی از من میشنوی برو زودار کاراشو ردیف کن ! شاید افسره اذیتت کنه ! :n06:
----
یه سوال :
هنوزم قانون یک سال ممنوعیت از رانندگی تو جاده ها وجود داره تو گواهینامه هایی ک امسال صادر میشن یا نه ؟ :n13:
سلام
دوستان دوتا سوال
1. گواهینامه هایی که سال 92 صادر میشن ب1 هستن یا پایه 3 ؟
2.برای پیگیری گواهینامه باید حتما بریم پلیس +10 ؟
ممنون.نقل قول:
چند روز پیش که کلاسش رو میرفتم اون کسی که تدریس میکرد گفت که قانون ممنوعیت تا 1 سال هنوزم هست
سواری ب1نقل قول:
سنگین ب2
گواهینامه ها چند روز بعد از قبولی به دست آدم میرسه؟
1 ساله بدون گواهینامه رانندگی میکنم، مادرم پیر شد از دستم
میانگین 45 روز
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ببینید دوستان عزیز ، قویا بهتون توصیه میکنم اصلا بدون گواهینامه رانندکی نکنید
اینطوری اگر کوچکترین تصادفی کنید حتی اگر مقصر هم تباشید باز شما رو مقصر میدونن.
دوست من شب با ماشین تو خیابون اصلی داشت میرفت (وصال شیرازی) یدفعه یه ماشین از فرعی میاد و میزنه به این... ماشین این بنده خدا هم میخوره به یه مسافر که منتظر ماشین بود.
خلاصه اون شخص مسافر میبرن بیمارستان
بعدا یادمه مجبور شد همه خسارت هارو خودش بده هم خسارت ماشین طرف هم خسارت اون شخص مسافر ماشین خودش هم که کلا یه سمتش داغون شد.
دوست من دست فرمونش عالی بود ولی خوب پیش میاد دیگه دست خودش نبود! ماشین طرف مقصر بود ولی چون گواهینامه نداشت همه تقصیر ها گردن خودش افتاد.
تو اتوبان مدرس هم یه تصادفی رخ داد حدودا 1 ماه پیش ،اونی که گواهینامکه نداشت رو مقصر اعلام کردن! در حالی که من شاهد صحنه بودم طرف مقابلش مقصر بود که انحراف به چپ داشت از برخورد ماشین ها مشخص بود.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
در رابطه با افرادی که به سن قانونی نرسیدن ولی میخوان حتما رانندگی کنن ،
حتما یه دلیلی داره که میگن باید گواهینامه داشته باشید و حتما هم باید 18 سالتون تموم شده باشه.
جسارت نشه ، اینطوری ممکنه با جون یه خانواده بازی کنید.
سر همین موارد که فرمودید دنبال گواهینامه ام، درس و دانشگاه اجازه نمیداد علاف افسر بشم. خوشبختانه بار اول قبول شدم وگرنه میرفت سال بعد!
نمیشه به صورت دستی روند رو سریعتر کرد؟ مثلا رفت شهرک آزمایش؟ ۴۵ روز خیلی زیاده!
Sent from my iPhone using Tapatalk
زیر یک ماه هم دیدم اومده
ولی برای من نزدیک 40 روز طول کشید
منم الان یک ماهه که قبول شدم و 28 روزه که مدارکو تکمیل کردم
ای خدا پس کی این گواهینامه میاد؟:n03:
اینجا کسی از دوستان پلیس +10 نداره لطف کنه پیگیری کنه برامون؟؟:n02:
برای خواهر من 2-3 هفته ای اومد.فکر کنم شانسیه!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
آره شانسیه
واسه دوتا از آشناهامون 10 روزه اومد
واسه داداشم سه ماهه اومد:n04:
برای من دقیقا 25 روزه اومد
و یک سوال دارم ، پشت گواهینامه نزده محدودیت رانندگی ، و 10 ساله هست !
ولی ازم تعهد گرفتم که یکسال محدودیت بزرگراه و اینا رو دارم ! الان بالاخره محدودیت دارم یا ندارم ؟
آره محدودیت داری
اینو منم قبلا از دوستان همین انجمن شنیدم
واسه خودم 6 روزه اومد
واسه 2 تا دوستم 7 روزه
29 صادر شد..30 رسید مشهد..5 تحویل داده شد
واسه 2تا دوستای دیگم هم
6 صادر 13 تحویل
وقتی قبول شدین 8 روز گذشت برید پیگیری کنید چون یکی از همین دوستام 1 ماه واستاد پست بیاره واسش وقتی خودش میره اداره پست طرف میگه 16 روزه گواهینامت اینجاست ( تنبل هستن نمیارن خودتون برید دنبالش از پست بگیرین )
یعنی چی کار کنیم؟ بریم منطقه پستی خودمون؟نقل قول:
کدوم بخش؟
من از اولین روز رمضان مدارک رو تحویل دادم و هنوز هم نیومده
چون یه سری گواهینامه شون چهل روزه اومده منم وای میستم تا چهل روز اگه نیومد میرم پلیس +10 پیگیری میکنم
بعد تویه پست پیگیری میکنم
گواهینامه من اومد.
۱۴ روز کاری طول کشید.
خوش به حالت:n03:
من الان رفتم پلیس +10 پیگیری کردم
دیدم هنوز در حال بررسی هست:n28:
چیکار کنم؟
فقط باید صبر کنید دوست مننقل قول:
کاری نمیشه کرد.
همش مربوط میشه به اداره صدور گواهینامه
دیرو و زود داره باید صبر کرد
2-3 هفته پیش بعد از اینکه امتحان شهری رو دادم و قبول شدم یه برگه دادن بهم ک امضا کنم ! الان هرچی فک میکنم تو اون برگه چی نوشته بود یادم نمیاد :n02: فقط یادم میاد ک تیترش نوشته بود درخواست گواهینامه ب-1 (اگه اشتباه نکنم!!) !!
به بقیه هم همچنین برگه ای دادن ؟ A4 بود !!
من متاسفانه زیاد خوب بهش نگاه نکردم ک ببینم چیا نوشته ولی میخوام بدونم آیا توش در مورد محدودیدت ها نوشته بود یا نه ؟ :n13:
به طور کامل در مورد محدودیت ها بود!نقل قول:
ازتون تعهد گرفتن که از خط قرمزهای یک ساله عبور نکنید، شما هم اصلا نگاه نکردید و تعهد دادید. :n02:
حال و حوصلش نبود بخونم ! :n02:نقل قول:
به هر حال باید تعهد میدادم !
فقط من یک مورد رو نمیدونستم.نقل قول:
از ساعت ۲۴ الی ۵ صبح هم در داخل شهر حق رانندگی ندارید.
بقیشو بلدی ؟ بگو ببینیم چیاس منم همینی ک گفتی با محدودیت 1 سال حق تردد تو جاده رو میدونستم !نقل قول:
آزادگان نمیشه تردد کرد یعنی ؟
آزادگان بزرگراهه و جزو شهر هم هست.نقل قول:
یه سری شرایط هم برای تمدید گواهینامه بود.
نوشته بود اگر بچه خوبی باشید و گند نزنید گواهینامه خود به خود تمدید میشه و نیازی به مراجعه حضوری نیست.
اگر گند بزنید باید مراجعه کنید.
اگر خیلی گند بزنید باید دوباره امتحان بدید.
اگر آدم بکشید باید بیخیال گواهینامه بشید.
یه همچین چیزایی بود.
سلام دوستان
من یکشنبه امتحان رانندگی توسط مربی اموزشگاه رو دارم
به احتمال زیاد سه شنبه هم میرم واسه امتحان اصلی :n03: والا شب کنکور اینقدر استرس نداشتم که واسه این امتحان دارم !
میخواستم بپرسم که ایا تو اون ماشین امتحان زیر پای افسر ترمز و کلاچ هم هست یا نه ؟ اخه یه بار تو اموزش نزدیک بود لاستیک عقب ماشین رو بندازم تو جوب :n29:
با عرض سلام خدمت دوستان
من سال 87 گواهی نامه گرفتم از این 5 ساله ها ! الان که رو به اتمامه تاریخش باید کجا بروم و چه کار کنم ؟ ممنون
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
به دفعه اول زیاد اُمیدوار نباش ک قبولت کنه !نقل قول:
آره همه چی زیر پاش هست (!) :n02: از همون ماشینای آموزشگاه یکی ورمیداره و یا علی ..
----------
بار اول منو برد تو کوچه 4 متری گفت دوره 2 فرمون بزن :n02: گفتم 6 فرمونه میتونم ولی 2 فرمونه نمیشه :n02: خلاصه 6-7 فرمونه زدم و مردود کرد ! 2 تا دیگه از بچه ها هم سر همین موضوع مردود کرده بود ! ولی دمش گرم دفعه دوم ک رفتم پیشش چنتا سوتی کوچولو دادم ولی قبول کرد ! ( مثلاً تو دنده عقب راهنما نزدم ، درو با دست چپ باز کردم و .. )
به دفاتر پلیس +10 مراجعه میکنید و اونجا یه برگه بهتون میدننقل قول:
که باید یک سری مدارک رو تکمیل کنید.
بعد پست گواهینامه شما رو براتون میاره
خیلی ممنوننقل قول:
والا من به دفعه پنجم هم راضیم :n03:
کامنت های دوستان رو تو صفحه های قبل خوندم ظاهرا از هفت خوان رستم هم سختره این گواهینامه گرفتن :n14:
سلام. من گواهینامه رو امروز گم کردم !
حالا باید دقیقا چیکار کنم ؟
گواهینامه ب 1 هست و حدودا 2-3 ماه هست که گرفتمش ...:n03::n03:
نیاز هست که دوباره چشم پزشکی برم ؟
باید دوباره خون بدم ؟!
دردسر داره ؟
تا برم بگم ، اون کاغذ که میشه باهاش بجای گواهینامه استفاده کرد رو بهم میدن ؟!!!
------------
و یه سوال خارج از موضوع ! :
من الان با این گواهینامه که داشتم !! میتونستم که توی جاده های بین شهری رانندگی کنم ؟!
مرسی