سلام و لي ريپيك ها بدها ممكنه مشكل ساز بشند با توجه به اينكه دستكاري در اين مجموعه صورت گرفته و ممكنه مشكل ساز بشه
Printable View
سلام و لي ريپيك ها بدها ممكنه مشكل ساز بشند با توجه به اينكه دستكاري در اين مجموعه صورت گرفته و ممكنه مشكل ساز بشه
این ریپک مشکلی ندارهنقل قول:
حالا اگه ما ريپيك با سورس كامل را بخواهيم يعني منبع خودمون باشيم چي كار بايد بكنيم چون مستقل بودن ؟ توي اين كار خيلي مهمه؟
نقل قول:سورس اين پروژه بصورت اختصاصي نزد گروه AC Web ايران محفوظ ميباشد
من مدير وب سرورم لينوكس
ميشه يك توضيح جامعي پيرامون ريپيك بدهيد .
اينكه اصلا ريپيك به وب سرور ديگه اي متصل ميشه يا نه؟؟؟
ممنونم
من مدير وب سرورم لينوكس
ميشه يك توضيح جامعي پيرامون ريپيك بدهيد .
اينكه اصلا ريپيك به وب سرور ديگه اي متصل ميشه يا نه؟؟؟
در اصل ارتباطات در سروري كه اين فايل ها درونشان قرار مي گيرد به جاي ديگري انتقال پيدا نكند .
ممنونم
سلام، از دوستان اگه کسی خواست Mists Of Pandaria یا هر Expansion Pack دیگه از Wow رو تهیه کنه به من پیغام خصوصی بده.
maps , DBC , Vmaps
بچه ها من باید اینا رو از کجا دان کردم ممنون می شوم بهم بگید.
سلام ببخشید این تایپکو اینجا می نویسم ولی مشکل بزرگی دارم.من تازه بازی WOW WRATH OF LICH KING & CATALYSM رو خریدم پچ اونم 3.0.3 می خوام اونو ارتقائ بدم ولی هرکاری می کنم 3.0.8 نمیشه.کسی هست بگه چطور میشه تعغیر پچ داد؟:41:
سلام میشه توضیح بدبد چطور میتونم سرور کاتا آفلاین برای خودم بسازم ؟ فرقی نداره کدوم پچ باشه فقط یه توضیح بدید باید چی کار کنم و لینک دانلود !!
سلام دوستان من تازه با این فروم آشنا شدم . از توضیحاتتون هم بسیار ممنونم و امیدوارم همگی موفق باشید .
من یه سرور با Trinity 3.3.5a زدم ، به دوستام هم آیپی دادم تا باگ پیدا کنن .
الان کل سایت رو زیر و رو کردم ، ولی نفهمیدم واسه فیکس کردن باگ باید چیکار کنم ؟ مثلا یه باگ داره بعد از زدن یه یونیت تا 8-7 ثانیه دور عکس هیرو سمت چپ قرمز میشه که یعنی
توی Combat هست ، ولی توی Combat نیست یا مثلا یه Quest رو میخوای بگیری ، میگه داری و باید دوبار Accept کنی
اگه میشه یه کمک کوچولو بکنید :31:
باگ حالت های مختلف داره
یه سری از باگ با زدن چند دستور در بازی برطرف میشه ، یه سری دیگه باید توی دیتابیس برطرف بشه یه سری دیگه باید توی سرس سرور برطرف بشه
سلام دوستان میشه هر چی در مورد باگ در بازی استراتژیک و طرز استفاده از ان رو بزارید یا برام ایمیل بزنید ممنون میشم اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما در هنگام کامپایل سورس Trinitycore با Cmake تیک Tools رو بزنید تا فایل های Map & Vmap extractor رو برای شما بسازه ، این فایل ها در پوشه X\bin\Release قرار دارند (X همان محل سورس کور است). شما با کپی کردن فایل های زیر در محل نصب بازی WOW میتوانید Map و Vmap رو بسازید.نقل قول:
[PHP]
mapextractor.exe
vmap4assembler.exe
vmap4extractor.exe
[/PHP]
سلام
من wow 4.0.3a دارم میخوام آپدیت کنم به 4.0.6
فایل آپدیت رو هم دارم به این اسم (wow-update-13623.MPQ)
ولی نمیدونم چطوری آپدیت کنم بازی رو ...
اگه میشه یه راهنمایی کنید ممنون
پففففففففف
سلام ببخشید من چند تا مشکل داشتم.1 اینکه چرا داخل سرور مثل blind mage یا تانت واریور باگ میشه چه راه حلی رو براش در نظر دارین.2. مکان هایی هست که بشه تنظیم کرد برای دوئل افراد اما چطور باید ای کار رو کرد مثلا دارناسیوس رو چیکار باید کرد که بشه اونجا دوئل کرد.3. برای event هایی که گذاشته میشه دنبال Rewarde خوب هستم . یک سرور رو دیدم که حلقه آتشی داشت یا shadow mishod اینو می دونم که باید بری spell id رو پیدا کرد اونم از wowhed اما خوب اونجا نبود شما اگه لیست سایتی رو در نظر دارین بگین.4.تشکر ::ِِِ
salam dostan mikhastam ye nafar amozeshe sakht trinity ro baram bezare ba ax
age momkene!:(
age linkesham darin bezarin mamnon misham
salam man ad ro Zadam dasht miraft ro 45% stop karde
سلام خدمت تمامی دوستان علاقه مند به سرور وارکرفت
اینجانب مفتخرم به عرض شما برسانم که 8 سال است در زمینه راه اندازی سرور های وارکرفت فعالیت دارم .
کار من اسکریپت نویسی و رفع باگهای سرور وارکرفت و ایجد و آپدیت دیتابیس سرور وارکرفت می باشد.
از جمله کارهای من درست کردن دیتا بیس سرور wowzone و آشناگیم و رفع باگ سرورهای جهان گیم و دانش گیم می باشد و بسیاری از سرورهای دیگر که به دلیل مدیریت نادرست خریدار سرور از ادامه کار بازماندند و سرور آنها آفلاین شده است.
هم اکنون مفتخرم که خدمات ایجاد و فروش سرورها و دیتا بیس های وار کرفت را در فیکس ترین حالت و پشتیبانی 1 تا 2 ساله (بسته به نیاز خریدار سرور) از آنها را به علاقه مندان ارائه نمایم.
خدمات بنده شامل موارد زیر می باشد :
1- فروش سرور آفلاین وارکرفت همراه با آموزش کامل
2- فروش سرورهای آنلاین وارکرفت و آموزش کامل چگونگی رفع باگ و فیکس کردن سرور
3- راه اندازی سایت سرورهای آنلاین وارکرفت
4- پشتیبانی و آپدیت سرورها
5- فروش انواع اسکریپت ها مانند Arena spectator ( تماشای بازی آرنای دیگران) و NPC تماشای ده تیم برتر آرنا در داخل بازی و غیره
برای تماس و مشاوره می توانید با شماره تلفن 09354353971 - و یا با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس حاصل نمایید.
شایان ذکر است که نرخ های ما واقعی و مطلوب بوده و از رقم های نجومی و میلیونی سایر کسانی که حتی آگاهی کافی نسبت به سرورها ندارند، خبری نیست.
به طور مثال سرور آفلاین با امکانات کامل از این قبیل است :
سرور Arcemu پنجاه هزار تومان با آموزش کامل راه اندازی
سرور trinity صدو پنجاه هزار تومان با امکانات کامل و آموزش کامل راه اندازی
هزینه سرور آنلاین وار کرفت به شرح ذیل می باشد
سرور trinity با امکانات معمولی مشابه سرور wowzone چهارصد هزار تومان (PVE)
سرور trinity با امکانات مشابه سرور daneshgame چهارصد هزار تومان (PVP)
سرور trinity با امکانات فراتر از تمامی سرورهای داخل ایران هفتصد هزار تومان
شماره تلفن 09354353971
ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
اسکریپت Arena Spectator رو چند میفروشین؟ واسه پچ 2.4.3 هم کار میکته؟ واسه Oregoncore می خواستم
Yahoo یا Skype دارین واسه چت؟
Y!M: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Add me
رفقا من م یخوام یک سرور افلاین رو کامپیوتر خودم درست کنم باهاش یکم ور بروم می شه راهنماییم کنید چه جوری می خوام لچ کینگ رو اینجوری کنم ممنون می شوم راهنماییم کنید
قبلا کلاسیک رو می شد
deluna
همه ی پولی که شما میگیری رو من نصفشو میگیرم ، جدا از آموزش راه اندازی آموزش کمپایل کردن و اعمال پتچ ها رو هم بهت میدم :)
8 سال در زمینه راه اندازی سرور ورلد آف وارکرافت فعالیت داری ؟ 8 سال پیش چند سالت بود ؟ :)
فرق سرور های آفلاین شما با آنلاینش چیه که قیمت هاش انقدر فرق میکنه ؟ :) یعنی تغیر دادن یه آی پی ساده توی ریلم انقدر هزینه سازه ؟
یه چندتا از اسکریپت هایی که نویشتی رو لطف کن معرفی کن :)
منظورت از همراه با آموزش کامل چیه ؟ یعنی چیو آموزش میدی ؟ :)
سرورهائی که نام بردی دیتابیس خاصی ندارن که شما با افتخار از درست کردن اون دیتابیس ها صحبت میکنی و البته معلوم هم نیست که راست میگی یا دروغ :)
هم اکنون مفتخری که سرور میفروشی ؟ =))
یا حق
Arena spectator هزینه اسکریپتش صدهزار تومان (100.000 تومان) نمونه کار رو در سرور دانش گیم نصب کرده ام و قابل رویت استنقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکریپت Arena Spectator رو چند میفروشین؟ واسه پچ 2.4.3 هم کار میکته؟ واسه Oregoncore می خواستم
Yahoo یا Skype دارین واسه چت؟
Y!M:
Add me
اسکریپت نمایش ده تیم برتر آرنا در بازی از طزیق NPC پنجاه هزار تومان نمونه کار در دانش گیم
اسکریپت st. (نجات هیرو و بازگشت به Dalaran) بدون کاست و اجرا فقط در حالت Leave combat
این اسکریپت رو نمونه اولیش رو برای wowzone نوشتم و در سایت این سرور موجود است و نسخه کاملتر از آن رو برای فروش گذاشتم به مبلغ هفتاد هزار تومان
اسکریپت رفع مشکل ندادن Buff در بتلگراند. حتما تا حالا در BG یا همون بتلگراند به این موضوع برخورد کرده اید که متاسفانه بعضی از پلیرها buff به دیگران نمیدن. به طور مثال priest به دیگر پیلیر ها Stamina نمیده یا Paladin به پلیر ها King نمیده. من اسکریپتی رو آماده کردم که در BG و حتی در icc وکلیه ins ها لازم نیست اسپم کنید که pls buff me . قیمت اسکریپت سی هزارتومان
اسکریپت رفع buff های باگ و پاک کردن سیکنس و رفع محدودیت Join BG .قیمت بیست هزارتومان
و هزاران اسکریپت دیگر که میتونید از طریق موبایل و یا ایمیل بامن در ارتباط باشید.
با سپاس فراوان از مردمان اهل ادب
شماره تلفن 09354353971
ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا بعضی از آدمها فکر میکنن از همه بهتر میدونن و یا چیزی رو که به مردم عرضه میکنند از همه بهتر هست.
در جواب دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Compile کردن سرور و یا به قول شمانقل قول:
همه ی پولی که شما میگیری رو من نصفشو میگیرم ، جدا از آموزش راه اندازی آموزش کمپایل کردن و اعمال پتچ ها رو هم بهت میدم
آموزش کمپایل کردن سرور رو هم که یاد میدی؟ این که جزو ملزومات سرور هستاگه Compile کردن سرور رو به خریدار سرور آموزش ندی اینطوری طرف اگه سرورش به هر دلیلی پاک یا خراب بشه باید هرروز بیاد بگه دوباره سرور رو برام نصب کن.
نکنه در ازای آموزش Compile کردن پول اضافه تر از مردم میگیرید؟
بنده سن برادر بزرگتر شما رو دارم دوست عزیزنقل قول:
8 سال در زمینه راه اندازی سرور ورلد آف وارکرافت فعالیت داری ؟ 8 سال پیش چند سالت بود ؟
سرور آفلاین آنتی چیت و به NPC و چیدمان NPC و Add کردن آیتم دلخواه در NPC نیازی ندارهنقل قول:
فرق سرور های آفلاین شما با آنلاینش چیه که قیمت هاش انقدر فرق میکنه ؟
ولی من در سرور آنلاین اسکریپتها وNPC ها و Duel Zone و Teleport هارو به طورکامل در سرور آنلاین قرار دادم و غیره...
این حرف شما نشان دهنده این هست که شما خودتون سرور رو آنلاین نکرده و شخص دیگری برای شما این کار رو انجام داده استنقل قول:
یعنی تغیر دادن یه آی پی ساده توی ریلم انقدر هزینه سازه ؟
یعنی هم ریلم رو تغییر بدی سرور آنلاین میشه؟ :n08: چرا سر مردم رو شیره میمالید؟
آنلاین کردن سرور به باز کردن یک سری پورت از طریق مودم و داشتن آپی استاتیک و تنظیمات ویندوز و غیره نیازمنداست که آموزش خاص خود رو داره .حتی فکر نکنم شما به خریدار سرور آموزش بدین چگونه سایت رو به دیتابیس مرتبط کنه.
منظور از آموزش کامل این است که خریدار سرور دیگه نیازی به این نداره که بیاد دوباره هزینه کنه تا سرور رو در صورت به وجود آمدن مشکل براش نصب کنیم.با این آموزش دیگه برای خریدار سرور سوالی پیش نمیاد که چه طوری سرور رو Update و Debugging و رفع باگ کنه.نقل قول:
منظورت از همراه با آموزش کامل چیه ؟ یعنی چیو آموزش میدی ؟
اگه با مدیران این سرورهایی که نام بردم درارتباط باشی که قطعا نیستی میتونی مشاوره بگیری برای راه اندازی سرور که از آخرش منو بهت معرفی میکنن.نقل قول:
سرورهائی که نام بردی دیتابیس خاصی ندارن که شما با افتخار از درست کردن اون دیتابیس ها صحبت میکنی و البته معلوم هم نیست که راست میگی یا دروغ
شما به جای مسخره کردن دیگران سعی کنید به کار خودتون و مهارت های خودنون شک نداشته باشین.نقل قول:
هم اکنون مفتخری که سرور میفروشی ؟ =))
یا حق
دوست نداشتم این حرف هارو بزنم ولی بهتر هست این کارو به عهده کسانی بزارید که هم تجربه این کارو دارن و هم سواد اینکار و از همه مهمتر علاقه به این کارو دارن.
بنده کارشناسی ارشد برنامه نویسی کامپیوتر و پیاده سازی دیتابیس و پایگاه داده و تسلط کامل به زبان انگلیسی را دارا میباشم.
خوشحال هستم که پنج سال هست ازدواج کرده ام و بسیاری از اطلاعات و مشکلاتی رو که درزمینه سرور وارکفت و کلیه موارد برنامه نویسی داشته ام به کمک همسرم که هم دانشگاهی بنده بوده اند حل و سعی در پیشرفته کردن آن کرده ام.
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به سایت سرور شما سر زدم پشیمون شدم
هنوز نمیدونید که بسیاری از گیمنت ها و کسانی که از منزل وارد سایت شما میشن نیاز با نرم افزار فلش دارن تا بتونن به سایت شما دسترسی داشته باشن و بیشتر بازیکنان سرور وارکرفت فقط اطلاعات مربوط به بازی رو میدونن و از اطلاعات کامپیوتری آگاهی زیادی ندارن و موندم شما به چی دلیلی شروع سایت رو با نمایش تصاویر فلش آغار کرده اید ؟
یعنی نمیدوتید که سایت برای کسانی که نرم افزار فلش رو نصب نکردن باز نمیشه؟
نمیدونید که سایت رسمی دانلود نرم افزار فلش ایران رو تحریم کرده و کسانی که بخواهند نرم افزار فلش رو دانلود کنند باید در سایت ها جستجو کنند تا آن را بیابند که این از حوصله بسیاری خارج است ؟
هنوز نمیدونید که بنده اگر بیست بار هم به سایت شما مراجعه کنم بازهم باید صبرکنم تا فیلم فلش شما تمام شود تا بتوانم از امکانات سایت استفاده کنم؟
امکانات سایت شما بسیار محدود است و نشان دهنده اطلاعات و معلومات شماست
بنده مفتخرم که سرور هایی را راه اندازی کردم که در حال حاضر در ایران بیشترین تعداد پلیر رو دارند و از همه بیشتر ازین خوشحالم که از طریق بازی وارکرفت و راه اندازی سرور های مربوط به آن دوستانی را پیدا کرده ام که بیشترین سهم از خاطرات زندگی من رو دارند و همیشه
باعث خوشحالی من و اطرافیانم مشوند
راستشو بخواین این Script هایی که قیمت به این بالایی دارن تو سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما میتونید رایگان بدون حتی Register account اونارو گیر بیارید. چند روز چیش من یه Script رو می خواستم تو فروم درخواست دادم (البته به English) چند نفر برام گذاشتن..
Arena spectator چند وقتی دنبالش می گردم.
راستشو بخواین اگه قیمت هاتون به این بالایی باشه هیچکی ازیتون چیزی نمیخره چون تجربشو داشتم..
بحرحال امیدوارم بتونید کارو کاسبیه خوبی رو به هم بزدید و زندگی خوبی رو داشته باشید
یا حق
:n01:
بله حق با شماست ولی وقتی اسکریپت رو نصب کنید تازه میفهمید که به این سادگی ها هم نیست
به طور مثال نشان دادن 10 تیم برتر رو اگر اسکریپتش رو نصب کنید وقتی Join Arena میدین دیگه نمیتونید Join Arena رو با رایت کلیک کردن Leave کنید .حتی Join BG که میدین نمیتونید دیگه Leave کنید مگر با Log Out ویا Alt + F4 و کلی باگ دیگر
حتی Duel Zone این سایت هم اسکریپتش مشکل داره.اسکریپت رو که نصب میکنی Hord میتونه Allliance رو Inv Party کنه و باگ های دیگر.میتونید تست کنید
یشتر اسکریپت های این سایت برای Trinity و Arcemu هست و توسط افراد مختلفی نوشته میشه که بعد از نصب سرور دچار باگ میشه.
از 100% فقط 10% از اسکریپت هاش درست هست که آن ها هم با آپدیت سرور Fail میشن
از این سایت بهتر هست فقط Sql دانلود کنید چون آسیبی به سرور نمیزنه
موفق باشید
در مورد قیمت هم که گفتین زیاد هست میتونید با این شماره تماس بگیرین. 09371669550
Admin 2 سرور دانش گیم هست که براشون Arena spec نصب کردم
حالا به ادمین دانش گیم بگو Arena spec رو چند میفروشه.میگه 500 هزار تومان.
خود اسکریپت خالی Arena spec ارزش 50 هزارتومانی داره
ولی دیگه بدون آموزش و پشتیبانی
هر ماه که سرور رو آپدیت کنی ممکنه Arena spe دیگه با آپدیت جدید کار نکنه
پس اینقدر ساده نگیرید
دوستان اگه ممکنه من فایل های extract مپ رو میخواستم اگه ممکنه یکی برام جداگانه آپلود کنه تو نت نبود
ممنون
واسه کدوم Core می خوایش؟نقل قول:
thinty اگه اسمشو اشتباه نکنم:n09:نقل قول:
راستی اکسترکت میشن جدیدا ولی تو لوگ میگه یه اروری میده میزارم شما اگه میشه کمک کنید
کد:2013-01-15 14:42:37 Using configuration file worldserver.conf.2013-01-15 14:42:37 TrinityCore Rev: 0 Release Hash: Archive (Win32, little-endian) (worldserver-daemon)
2013-01-15 14:42:37 <Ctrl-C> to stop.
2013-01-15 14:42:37 Dreadii's Blizzlike Repack version 4.30 New Year edition
2013-01-15 14:42:37 ########################################################
2013-01-15 14:42:37 creation date: January 1st, 2012
2013-01-15 14:42:37 scripts: Basic scripts for public usage
2013-01-15 14:42:37 license: free public license
2013-01-15 14:42:39 Realm running as realm ID 1
2013-01-15 14:42:39 Using World DB: NXT DB v1
2013-01-15 14:42:39 Using creature EventAI: NXT AI v2
2013-01-15 14:42:39 Will clear `logs` table of entries older than 1209600 seconds every 10 minutes.
2013-01-15 14:42:39 Using DataDir maps/
2013-01-15 14:42:39 WORLD: VMap support included. LineOfSight:1, getHeight:1, indoorCheck:1 PetLOS:1
2013-01-15 14:42:39 WORLD: VMap data directory is: maps/vmaps
2013-01-15 14:42:39 ERROR: Map file 'maps/maps/0004331.map': does not exist!
2013-01-15 14:42:39 ERROR: Correct *.map files not found in path 'maps/maps' or *.vmtree/*.vmtile files in 'maps/vmaps'. Please place *.map/*.vmtree/*.vmtile files in appropriate directories or correct the DataDir value in the worldserver.conf file.
هیچکس جواب نمیده؟ من به این فایل نیاز دارم لطفا کمک کنید:n28:
اگر Trinity دارید پس خودتون Extract کنیدنقل قول:
برای این کار به طور پیش فرض به این آدرس برین D:\Build\bin\Release
سپس فایل های vmap4extractor.exe ، mapextractor.exe ، vmap4assembler.exe ، makevmaps_simple.bat را کپی کرده و به پوشه بازی خود اضافه یا Paste کنید
اگی این فایل هارو در پوشه Release پیدا نمیکنید به این دلیل هست که در هنگام پیاده سازی CMake در زمان Configure گزینه Tools را انتخاب نکرده اید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگر نبود دوباره نصب کنید
اگر بود که کافیه بعد از کپی کردن آن ها در پوشه بازی mapextractor.exe و makevmaps_simple.bat را Run کنید تا پوشه های Vmap , dbc . Map را برای شما ایجاد کند
سلام دوستان
من پچ wow-4.2.1.2685-enUS
دارم تقریبا خیلی از صفحات رو هم خوندن ولی اخر متوجه نشدم که اگه بخوام آفلاین بازی کنم می تونم یا نه
اگه اره باید چی کنم ؟
ممنون
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
شما اول بگید از کدوم Core استفاده میکنید.برای آفلاین بازی کردن حتما باید از یک Core استفاده بشه و داشتن پتچ و خود بازی به تنهایی کفایت نمیکنهنقل قول:
والا یه core هست تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان پیغام خطا می ده
2013-01-26 15:00:05 ERROR: Map file 'E:\exe wow\exe\AC-Web.ir Repack 3.3.5a\Core\data/maps/0004331.map': does not exist!
2013-01-26 15:00:05 ERROR: Correct *.map files not found in path 'E:\exe wow\exe\AC-Web.ir Repack 3.3.5a\Core\data/maps' or *.vmtree/*.vmtile files in 'E:\exe wow\exe\AC-Web.ir Repack 3.3.5a\Core\data/vmaps'. Please place *.map/*.vmtree/*.vmtile files in appropriate directories or correct the DataDir value in the worldserver.conf file
وقتی از Repack استفاده میکنید این مشکلات رو هم به وجود میاره.شما هنوز نیاز به اطلاعات بیشتر در زمینه نصب سرور Core خام داریدنقل قول:
سلامنقل قول:
توی هموم فروم هم توضیح دادم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقااا کسی واقعا نیستنقل قول:
از Repack استفاده نکنیدنقل قول: