مشکل من هم همینه 17 سالمه و خوشبختانه یا متاسفانه :31: هنوز دانشگاه نمیرم :31: یکی یک روش یا یه جور پاچه خواری به من یاد بده برم 512 بگیرم ... :31:
راستی یه تست اکو 128 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مشکل من هم همینه 17 سالمه و خوشبختانه یا متاسفانه :31: هنوز دانشگاه نمیرم :31: یکی یک روش یا یه جور پاچه خواری به من یاد بده برم 512 بگیرم ... :31:
راستی یه تست اکو 128 :
واقعا اینجوریه؟؟؟نقل قول:
مشکل من هم همینه 17 سالمه و خوشبختانه یا متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز دانشگاه نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی یک روش یا یه جور پاچه خواری به من یاد بده برم 512 بگیرم ...
نمیشه پدر مادرت بگیرن؟؟؟
جالبه هنوز توسایت صبانت میری زده کسب بالاترین سرعت دانلود ولی برید نگاه کنید الان جاش عوض شده دیگه نیستش شاتل اومده چندین پله بالاتر :27:
کد:http://speedtest.net/global.php?continent=4&country=37®ion=215&city=447
خواهری,برادری,دختر عمویی,پسر عمویی نداری که بره دانشگاه چون فامیلیش هم فامیلی با خودت باشه که گیر ندن :10:نقل قول:
چند ماهی است 128 دارم :2:.... فقط برم بگم به 512 عوض کنین اونم بگه نه ضایع بشم ... آخه یکی از کارکنان اونجا بد جوری پیله کرده به من سوژه میشه واسش ... :31:نقل قول:
اونهایی هم فامیلی شون با من یکیه دانشگاهی نیستن .... دختر عمه و پسر عمه هستن ...
نقل قول:
آقا ناراحت نباش بگو تو کدوم شهری تهران اگه تهرانی من یه راه حل برات دارم :10:
اینم راه حل
اگه بخوای من یه شرکت رسیلر میشناسم که خودم 512 اکو رو بواسطه اون از چنگ شاتل در آوردم بدون هیچ نامه از دانشگاهی و هیچ مدرکی خود شرکت همه مدرکا رو جور میکنه
اینم سایتش
کد:
http://www.parsehnetwork.net
ببین کلا این شرکت یه واسطه بین شما و 4 شرکت هست
1.صبانت 2.شاتل 3.فن آوا 4.عصر ارتباط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترینشون همین شاتل هست شما به کمک این شرکت بدون هیچ مدرکی راحت میتونی هر سرویسی که بخوای بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط به قیمتای سرویس ها 1-2 هزار تومن برا سود خودش اضافه میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگر خود دانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حواست باشه سرویسای شاتل تو این شرکت به اسم EC و T هستند
EC همان ECO و T همان ART
برو حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نیاز به پاچه خواری کسی هم نداری
قربونت نه من تبریز هستم .... :31:
این سایته معتبره ؟ راستی ادرشس رو درست دادی ؟ آخه باز نمیکنه
نقل قول:
اما برای کرج که صبانت خیلی بالاتر هستش !
الان داشتم برای اروپایی ها رو نگاه میکردم همش بالای 5 مگ بود:18:
بیچاره پارس آنلاین:27:
راستی دیشب سرویسم 512 شد ولی تستش تو Speedtest.net افتضاحه:27:
اینم پینگ با فرمان Ping تو cmd هستش :
yahoo.com 447ms
google.com 422ms
85.15.1.10 54ms
نمیدونم چرا پینگ از 128 هم بدتر شده . سایر دوستان هم با CMD یه پینگ بدن ببینیم وضعیتشون چطوره.
مهدی جان اون رو ولش کن با سرور لندن تست بگیر در ضمن سرعت دانلود چند فایل رو هم زمان در نظر بگیر بعد سرعت واقعی دانلودت بدست میادنقل قول:
دیشب داشتم فایل حجیم میگرفتم سرعتم ثابت روی 51.9 کیلوبایت بود فقط نمیدونم اسپید تست چرا این سرعت رو میزنه
نه مهدی جان یک فایل رو مدنظر قرار ندهنقل قول:
3 تا فایل رو همزمان بگیر بعدش روی Status اینترنت بزن ببین چند تا چند تا میره بالا معلومه دیگه
یا اینکه از یک زمان تا یک زمان رو ببین چقدر دانلود میکنی توسط 3 تا دانلود همزمان بعد سرعتت رو بدست بیار
وقتی یک فایل رو دانلود میکنی از حداکثر سرعت استفاده نمیکنی
[quote=ghahremanimehdi;3324941]اما برای کرج که صبانت خیلی بالاتر هستش !
الان داشتم برای اروپایی ها رو نگاه میکردم همش بالای 5 مگ بود:18:
بیچاره پارس آنلاین:27:
راستی دیشب سرویسم 512 شد ولی تستش تو Speedtest.net افتضاحه:27:
quote]
اسپید تست قاط داره اصلا بهش اعتماد نکن 2 تا تست پشت سر هم گرفتم اصلا هم دانلود رو اشتباه مینویسه هم آپلود رو:
نقل قول:
آره معتبره
سایتش اینه دیگه
من خودم دارم بوسیله این 512 اکو شاتل استفاده میکنم:27:کد:www.parsehnetwork.net
برا من پینگش اینطوره 512 اکو
ping:google '
minimum:145ms
maximum:179ms
average:154
yahoo
min:315ms
max:317ms
average:316
اینم سرعت الان من(اکو 128). راستی یه چیزی، دوستان اکو دار، این اسپید تست یا سایت های مشابه نشون دادن سرعت خیلی ترافیک مصرف میکنن، مخصوصا همین اسپید تست دات نت، هر سری که من باهاش تست میگیرم حدود 2 مگ مصرف میکنه!
خوب همینه دیگه دقیقانقل قول:
اون یک دانلود مجازی و یک اپلود مجازی رو روی سیستم شما اجرا میکنه
کاش اقلا یه فایلی میذاشت که واقعا دانلود کنیم ببینیم سرعتمون چقدره، مجازی به چه دردمون میخوره! حالا خدا میدونه چی آپلود میکنه از رو هاردمون!!!:31::31::31:نقل قول:
از رو هاردت که چیزی آپلود نمیکنه :31: یک تست از پهنای باندت میگیرهنقل قول:
خوب ببین
شما یک کاری کن 3 تا اهنگ MP3 رو که لینک مستقیم دارن رو بزار تو دانلود منیجری مثل IDM بعدش هر 3 رو با هم دانلود کن و توی Connection Status (همون 2 تا کامپوتر بی رنگی که بغل ساعت کامپیوتر اون پایین گوشه سمت راست چشمک میزنه) چک کن ببین سرعت دانلودت چقدره مثلا 20 تا 20 تا میره بالا , ببین چند تا چند تا میره بالا اون سرعت تقریبا حداکثر سرعتت هستش
شب ها ه من دانلود مکیکنم اون 64 تا 64 تا میره بالا معمولا
البته بین 60 تا 68 میچرخه ما هم میانگین رو میگیم 64
الان برم تو سایت و یه 512 ثبت نام کنم .. خودش با 128 عوض میکنه ؟نقل قول:
خب اين كه قيمت هاش از خود شاتل گرونتره...نقل قول:
خوب اگه بخواد همون قیمت های شاتل باشه که دیگه خودش چی گیرش میاد؟!:31:نقل قول:
دوستان شاتلی سرعتتون تو این چند روز چطوره ؟
شبانه چطور ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام بچه ها
برای مصرف خانگی ، قیمت مودم چند هست و شریطش؟
امشب که زیاد جالب نیست، شایدم مشکل از رپید شر هست.نقل قول:
بد نیست خوبه!! توی روز بعضی وقتها یکم افت سرعت دارهنقل قول:
شبانه هم خوبه
بد نیست که خوبه برای من!! شاید!!نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما مگه تبریز نیستی ؟؟
این ریسلر فقط تویه تهران سرویس میده فکر میکنم.
درضمن اگر هم تبریز سرویس بده که بعید میدونم شما باید همه مدارک رو دوباره ارسال کنی و احتمالا فکر میکنم باید دوباره 30 تومن پوله راه اندازی اکو 512 رو بدی بهشون. چون اینا نمیگن اکو که !!! میگن ای سی (میگن این با اون فرق میکنه!!!!!!!!!! ، خالی میبندن!)
همچنان سرعت خوبه 50 60 70
شرمنده.اینم عکس.من تهران هستم.مرکر مخابراتی شهید سعادتمند.البته این عکس مال موقعیه که این پست رو زده بودم.الان از ساعت 4 صبح تا حالا با سرعت افتضاح 25k/s دانلود میکنه.نقل قول:
شرمنده.مودم bilion 5210 هست که از خود شاتل گرفتم.نقل قول:
از من تا ساعت 3 خیلی افتضاح بود، بعد ساعت 3 خود به خود دی سی شد! دوباره کانکت کردم سرعت خیلی خوب شده بود.نقل قول:
سلام به برو بچزه باحال ....
سوالی دارم در رابطه با اینکه آیا اصلا adsl برام لازمه یا نه ؟
هدف من از خرید adsl اینه :
-به خاطر سرعت بیشترش از دایال ( حتی فقط اگه 10 کیلو بایت باشه )
-به خاطر 24 ساعته بودنش که باعث میشه از نظر قیمت از دایال آپ ارزون تر شه
-شاید روزی 2 ساعت کانکت شم
حالا به نظرتون با توجه به تجربه ای که دارید ، من با همون دایال آپ بسازم بهتره و ارزون تر در میاد یا برم adsl بگیرم بهتره ؟
کل حجم دانلودی با دیال اپ رو تو ماه حدودا اندازه گیری کن تا بفهمینقل قول:
بالای 200 مگ نیست
اگه فقط 2 ساعت در روز استفاده داری تقریبا مساوی میشه (البته اگه adsl ارزون قیمت بگیری)نقل قول:
ولی اگه مصرفت بالاتره خوب بهتره که adsl بگیری
منظورتون چیه ؟
ینی adsl بهتره ؟ خودم فکر میکنم خیلی ارزون تر و به صرفه تر از دایال آپ میشه حتی اگه روزی 2 ساعت کانکت شم ....
چون دایال آپ دانلودش که هیچی ، سرعتش هم که افتضاحه ، وقت رو هم به شدت میگیره ، و ماهی حدود 10 تومن من دارم میدم ، تازه 24 ساعت هم نیست ....
پس اگه برم eco 128 بگیرم ماهی 7300 برام میافته ، سرعتش که بهتره ( حداقل مثه دایال آپ نیست ) ، صرفه جویی در وقت و ارزون تر ..... من بیشتر برام سایت گردی مهمه که سرعتش بالا باشه ...
به نظرتون همین eco 128 کافیه برای من با توجه به اهدافی که دارم؟ ( یکساله - ماهانه بگیرم فرقی نداره چون به قولی دوستمون اگه مشکلی پیش بیاد و بخوام شرکتو عوض کنم نمیشه چون منطقه ی ما فقط شاتل آورده و هر مشکلی پیش بیاد باید باش بسازم )
شاتل غیر از این تعرفه های art که تو سایتش زده حالت دیگه ای نداره؟ مثلا ترافیک2 گیگ و یک ماه با سرعت دریافت 256
این شاتل غیر از تعرفه های art که در سایتش زده حالت دیگه ای نداره مثلا ترافیک 2 گیگ در ماه با سرعت دریافت 256
نقل قول:
اونجوری هر دو ماه یکبار قبض تلفن میاد ولی اینجوری هر ماه باید 7300 بدی
اره سرویس های اکو داره که توی سایتش هم هستنقل قول:
البته بعضی مراکز اکو نمیدن که توی سایتش نوشتهکد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
منم نتونستم از رپيد دانلود كنمنقل قول:
3% ديگه جلو نميرفت
سرعت خوبه:
صبح با سرعت 20 داشتم دانلود ميكردم (eco128)
يه لحظه هم 24:18:
نقل قول:
ايكاش زودتر ADSLگرفته بودم
حالا شما را نميدونم اما من با اينترنت هوشمند كه وصل ميشدم سرعت يه ذره بيشتر بود اما دوماه اول 40 تومن و دوماه دوم 30 تومن اومد كه ميشه حدود 6 ماه ADSL 512 ECo تازه با اين سرعت. تازه من موقع هايي وصل ميشدم كه موقع شبانه حساب بشه كه دقيقه اي 5 تومن كمتر رو تلفن بياد و حدود يك يا خيلي خيلي 2ساعت و نيم كانكت بودم
قبلشم با اين كارت اينترنتا وصل ميشدم
چند بار كه چك ميكردم بعضياشون ( اكثرشون ) حدود 1 ساعت تا 2 ساعت كمتر ميدادن مثلا 10 ساعتا 8 يا فوق فوقش 9/15 ميدادن
من الان 128 دارم
راضيم ازش
بالا هم گفتم امروز با 20 دانلود كردم
اما معمولش 16 و 17و 18 ميچرخه
نقل قول:
نه آدمایه خوبی هستند و به شما خودشون میگن که این سرویس مال کدوم شرکت هست چه سرویسی خوبه حالا شما یه زنگ بزن بهشون ازشون بپرس که این کارو میکنن یا نه برا تغغیر سرویس هم اصلا نیاز به رانژه دوباره نداره فقط یه فاکتور تغییر سرویس که از طرف شاتل برات میاد که باید 20000 بدی بهشون تا برات پول رو واریز کنن همین :27: