منم دیگه از دست این 128 خسته شدم:41:
دوستان اگه کسی راه کاری برا گرفتن سرویس بالاتر از 128 بلده به ما بگه به خدا ثواب داره.
Printable View
منم دیگه از دست این 128 خسته شدم:41:
دوستان اگه کسی راه کاری برا گرفتن سرویس بالاتر از 128 بلده به ما بگه به خدا ثواب داره.
میتونی از آشناها مدرک کارشناسی ارشد گیر بیاری ؟نقل قول:
راستی شما حدودا در ماه چفدر مصرفتون هست ؟
شرکتی باید بگیری
منم شرکتی دارم
منتها هزینش برام 256 زیاد بود
ماهی 60 تومن چه خبره بابا
تازه اون موقع
الان که بیشتره
فکر نمیکردم کیفیت اینقدر بالا باشه.
دانلود هم کاملا با ثباته حتی از سرورهای ضعیف.
این تست امروزم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه خيلي هم پر سرعت نيست
نقل قول:
هست دوست من.
داتک مثل شاتل و پارس نیست که سرعت رو باز بذاره.همون سرعت خودت رو میده و با کیفیت و ثبات بالا.
پینگش هم که عالیه.این الان یه 512 ایده آل هست.
دوست عزیز پینگت خیلی عالیه.... حیف این داتک تعرفه هاش رو انقدر گرون کرد.....
درسته دوست عزیز ولی مثلا 74.000 تومان برای سرعت 256kbps یه کم زیادی زیاده :31:نقل قول:
آره داتک تنها مشکلش همین قیمت هاش هست ولی خوب همیشه برای چیز خوب ، باید خوب هم پول داد.
آره داتک تنها مشکلش همین قیمت هاش هست ولی خوب همیشه برای چیز خوب ، باید خوب هم پول داد.نقل قول:
حد اكثر 5GB تو ماه .نقل قول:
بيشتر وبگردي و دانلود آهنگ و بازي انلاين و گاهي اوقات هم با تورنت فيلم ميگيرم.
اين سرويس هاي جديد شاتل خيلي عاليه اگه پينگش بالا نبود ميگرفتم.
زنگ زدم داتك گفت تو مركز شما فقط 512 با 9 گيگ ميتوني بگيري قيمتش هم 77000 تومن ناقابل:18:
آخه من 9 گيگ ميخوام چي كاركنم ...!!!؟؟؟
قيمت 512 با 3 گيگ خيلي خوبه ولي حيف كه به ما نيمدن :41:
امین جان غم نخور جون به منم نمیدادن!
البته من نمیدونم چی ریختی حساب کرد که بهم گفتم 512 ویژه با 9 گیگ بهتون میدیم 45 ماهی!!!
ولی باز نمیصرفید برام
همین 128 رو 27 بدم بهتره
پینگم نسبت به روز های اخیر بهتر شده.
یادش بخیر یه زمان پینگم زیر 100 بود:13:
راستی من الان ارتباطم با مودم با وایرلس هستش ، به نظر شما روی پینگ تاثیر داره...؟؟؟
من که کصبحی 4 ساعت قطع بود کلا! وصل هم نمیشد دیگه
ولی گمون نکنم پینگ به مودم و ... ربطی داشته باشه
سرعته شما چرا 13 هست پس؟
نمیدونم والا خودمم توش موندم.نقل قول:
من همیشه با سرعت ثابت 15 دانلود میکنم حتی بعضی وقت ها بیشتر هم میشه ولی وقتی تست میگیرم بیشتراز 13 نشون نمیده.:13:
اینم تست چن ماه پیشم:
یادش بخیر عجب پینگی داشتما...
من 128 دارم ولی متاسفانه سرعتم پایینه و سرعت دانلودم بیشتر از 20 نشده و حتی امروز سرعت دانلودم 1 و 2 بود !!!!! داره اعصابمو خرد میکنه ! نمیدونم باید چیکار کنم
نقل قول:
سلام دوست من.
خوب داتک همینطوریه.128 سرعت دانلود استانداردش 16 هست و داتک هم
همیشه سرعت استاندارد رو میده نه بیشتر و نه کمتر.ولی در مورد امروز کلا
مشکل کیفیت وجود داره.
شما چیزه دیگه ای نمیخوای برادر؟!×!×نقل قول:
من 128 دارم ولی متاسفانه سرعتم پایینه و سرعت دانلودم بیشتر از 20 نشده و حتی امروز سرعت دانلودم 1 و 2 بود !!!!! داره اعصابمو خرد میکنه ! نمیدونم باید چیکار کنم
چی ریختی تا 20 رفته؟
ما که این همه مدته داریم همون 16 فیکس هم بگیره کلامون رو میندازیم بالا!!! بیشتر نخواستیم
خدا رو شکر پینگم نسبت به چند وقت اخیر بهتر شده.
پینگ شمام بهتر شده....؟؟؟
راستی دوستان وی پی... از کجا میتونم بگیرم...؟؟؟
وی پی... مثه این چیزشکنا سرعت رو پایین میاره...؟؟؟
کلا دوباره اینترنت رو دست کاری کردن
https اینا رو بستن
سرعت هم میارن پایین به احتماله زیاد
در مورد اون چیز پی اون هم فعلا اوضاع خرابه
این چند روزه بگزره بعد تست بگیر ببینم چه طوره
اگه خوب باشه نه سرعت رو نباید بیاره پایین، ملت برای همین پول اضافی میدن دیگه
داریوش جان
این چند روزه مخابرات به خاطر روز قدس تمامی چیز پی ان هارو بسته
سرعت اینترنت اگه توی این چند روز اومدید دیدید در حد پفک نمکیه خیلی تعجب نکنید .ایراد از اون لنگر بی صاحاب کشتیه که هی زرت و زورت میزنه اینترنت ایران رو اونم سر روز های حساس قطع میکنه.اصلا لنگر این کشتی ساخته شده واسه روز های حساس
بیخودی خودتو هم حرص نده
اینجا ایرانه.این چیزا اینجا خیلی خیلی طبیعیه
من تازه با وی پی اس میتونم با سرعت کم به اینترنت بدون قیلتر دسترسی داشته باشم.
دو روزه نمی تونم رادیو های اینترنتی رو گوش کنم، همه همینطورن یا مشکل من از جای دیگست؟
رادیو های فارسی نه ها، کلا. دیشب 40-50 تا رادیوی خارجی امتحان کردم فقط یدونه از رومانی و یکی از آمریکا پخش کرد.
از یـوتـیــوب هم نمی تونم دانلود کنم (سرورای دانلودش باز بود) ...
کلا بسته شده اکثره پورت ها
همینطور فایل های صوتی و تصویری
https هم بسته شده
چند روزی اینطوری هست
درباره داتک چند تا سوال داشتم
اول اینکه هر چی گشتم تاپیک داتک رو پیدا نکردم !!!!!
1- سرویس هاش چطوره ؟
2- کیفیت ؟
3- پشتیبانی ؟
4- قطعی ؟
5- سرعت در شبانه روز ؟
6- تعرفه ها ؟
7- سرعت در زمان free ؟
مشکل من رو هم که حتما خوندید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5348603&postcount=6971
به نظر من که الان یک هفته هست الان دارم ازش استفاده میکنم کاملا اشغاله مثلا اسمش 128هست با15تا دانلود میکنه من نمیدونم این قانون هار کی میسازه که 128 باید سرعت دانلودت 15تا باشه اسمش حسنه باید ممد صداش کنم بدبختی نیست خود احمقشون اینطوری مثال میزنن مه یه پورت یک مگابایتی معادل1024 کیلو بایت رو بین 8نفر شیر میکنن خوب میرسه نفری 128کیلوبایت بعد طبق چه قانونی سرعت دانلود باید بشه 16کیلوبایت تازه تو بهترین حالت؟من موقع ثبت نام به مسئولش داشتم میگفتم قبلا با 128 تا128هم دانلود میکردم مرتیکه عوضی کلی خندید و با حالت تمسخر امیزی گفت اشتباه میکنی جلوی خودش زنگ زدم رفیقم گذاشتم رو ایفون گفتم امیر تو الان با صبا نت128 از لینک مستقیم چقدر دانلود میکنی گفت 128 بازم قبول نکرد گفت رفیقتم اشتباه میکنه بعد کلی کلاس گذاشت که من لیسانس هف دارمو از این حرفا گفتم داداش ما هم بیسواد نیستیم و لیسانس الکترونیک دارم پوزش خورد خلاصه داشت دعوا بالا میگرفت که همکارش اومد جاش بر ثبت نام کردننقل قول:
قبلا اسیا تک داشتم با 128هم دانلود میکردم یکی از دوستان یک جکی گفت که از دهن همون مردک داتکی هم شنیدم مبنی بر این که صبا نت و پارس انلاین سیاستشون اینه که سرعتشون بالاست تا حجم دانلودت زود تموم شه خو این ترانه ای بیش نیست مگر ادم اختیارش و شعورش و کنترلش دست خودش نیست خوب هرچی فایل کمتر دانلود کنی حجمت کمتر مصرف میشه این حرف بنظرتون احمقانه نیست که مثلا یه فایل 100مگابایتی رو به جای این که تو10دقیقه دانلود کنی تو3ساعت دانلود کنی که حجمت زود تموم نشه! اینهمه اطلاف وقت کنی که چی دور از جون این خریت نیست؟من نمیدونم مردم رو چی حساب کردن که این حرفارو از خودشون در میارن من که میخوام برم طرف صبا تعریفشو زیاد شنیدم اسیا تک هم میگن خراب شده
0 - برادر پس الان کجایی؟ تاپیکه داتکه دیگه! ما هم بچه هاشیم!!!×!!! :46:نقل قول:
1. یه طور×!! ایرانه دیگه میخاوی فضایی باشه؟
2. متوسط خوب - درحده استاندارد خوبه
3. تعطیل! البته شانسی خوبم گیرتون میاد ولی یا گیر میدن به درایوره مودم یا سیمه یو اس بی و لن یا سیستم یا ....
4. این ماه ترکونده ولی در چند ماه اخیر خوب بود
5. با این سوالت!! خوب برادر بستگی به سرویست داره ولی معمولا حده استاندارد رو میده 128 بگیری 16 میده، 256 بگیری 32، ....
6. مراجعه شود به: 7. نامحدود دارم من ولی گمونم اونم همینطور باشه، یکسانه تقریبا
برادر استاندارد بین المللی رو کلا بردی زیره سوال با این پست!نقل قول:
128/8=16
شما که ماشالله این همه کارت درسته باید بدونی دیگه اون کثر 8 که تقسیم میکنن برای فرق واحدهای بیت و بایت هست، نه؟
سرویس های داتک کلا ثابته یعنی سرعت بالاتر نمیده هر چه قدر پول بدی همون قد آش میخوری
من جای شما بودم و شرکت های دیگه ساپورت میکردن 100 درصد از اونیکی ها تست میکردم!
ولی داتک یه جورایی داره گوره خودش رو میکنه هاااا !!!!
الان دیگه تقریبا همه شرکت ها سرعت دانلود سرویس های محدود رو باز میذارن
اونوقت اینا محدود و نامحدود شون هیچ فرقی نداره .
نتیجه اخلاقی اینکه گرفتن سرویس محدود از داتک اشتباه محضه.
البته دیگه با این وضعه قیمت های جدید نامحدودش هم نیمصرفه اخه یارو مگه روانیه برا 128 نامحدود 40 تومن بده اینا !!!!
ولی خدایی پینگش تو همه ISP ها تکه
قطعی هم غیره چن مورد نداشتم
نقل قول:
پیشنیاز:31::هر 8بیت میشه یک بایت و هر کیلو بایت میشه 1024بایت نتیجه اخلاقی هر بیت 8بار کوچکتر از یک بایت است:31:
حاج داریوش گل:10: اگر1مگابایت رو یعنی همون1024کیلوبایت رو تقسیم بر 8 کنی مگه نمیشه128کیلو بایت پس این واحد بیت این وسط چه کارست؟:18:
یا من احمقم یا بازم حتما من دیگه:13:
چشم اقا داریوش اونم بموقش بگذار این ماه تموم شه مگه خر گازم زده دوباره از اینا بگیرم تقریبا 20 روز طول دادن تا خطم رو رانژه کنن انقدر مدیریتشون قویه
الانشم گولم زدن یعنی خودم خودمو گول زدم چون پول رانژه کردن ازم نگرفتن خواستم از داتک بگیرم یعنی سرویس 1ماهه128باحجم3گیگ رو کلا15000تومن دادم میگن هیچ ارزونی بی دلیل نیست همینه!
اون سرعت 1 مگ که همه جا میگن 1 مگابیته یا 1024 کیلوبیته . حالا اگه بخوای به کیلوبایت برگردونیش باید تقسیم بر 8 کنی این عدد رو چون هر 8 بیت یک بایته برا همین اگه 1024 کیلوبیت رو تقسیم بر 8 کنی میشه 128 کیلوبایت یعنی سرعت دانلود سرویس 1مگ باید 128 کیلوبایت باشه و سرعت دانلود یه سرویس 128 کیلوبیت هم 16 کیلوبایت میشه . :46:نقل قول:
سلام دوستان
آقا ما 4 ساله 256 داتک داریم تو این مدت هم دانلود از 32 نه 1 کیلوبایت بیشتر شده و نه کمتر! گفتم بیام اینجا ببینم من که دارم ماهی 27 تومن برای نامحدود این سرویس میدم داره میره تو پاچم یا نه!! چون تو این 4 سال اصلا خبری از بقه ISP ها نداشتم
حالا یه جون مرد بیاد بگه با همین ماهی مثلا 30 تومن جایه دیگه میشه رفت شرایط از اینجا بهتر باشه یا نه همینو بچسبم تا 4 سال دیگه :31:
رفیق سرویس 256 نامحدود با این قیمت دیگه هیچ ISP نمیده پس سفت بچسب بهش که الان همین 256 رو داتک داره 79000 تومن ناقابل میده.نقل قول:
یه نگا به لیست قیمت جدید بندازی بد نیس:46:
کد:http://www.datak.ir/adsl/price
دوست عزیز هر 8 بیت یک بایت استنقل قول:
هر 8 کیلوبیت یک کیلوبایت
هر 8 مگابیت یک مگابایت و.....
وقتی 1 مگابیت ( که بر اساس استاندارد های بین المللی باسه محاسبه حجم ها استفاده میشه )رو ضربدر 1024 می کنید ( بخاطر واحد های دو دویی ) میشه 1024 کیلوبیت و وقتی تقسیم بر 8 می کنین میشه 128 کیلوبایت ( که واحد محاسبه حجم در سیستم هست )که اگر پهنای باندتون اختصاصی باشه تمامش در اختیار شما ولی اگر شیر شده باشد شما به طور همزمان با تعدادی یوزر دیگر از این مقدار پهنای باند استفاده می کنید و اگر مثلا دو نفر باشین تقسیم بر دو که میشه64 کیلوبایت و اگر 4 نفر همزمان استفاده می کنید تقسیم بر 4 که میشه 32 کیلوبایت و .........
واحد بیت هم اولین واحد استاندارد زبان کارکترهاست که علت تقسیم 8 بیت به یک بایت شدن بخاطر اینه که برای هر حرف مثلا ( A ) شما به 8 بیت باسه قابل درک کردنش توسط کامپیوتر نیاز دارید ( چون زبان کامپیوتر 0 و1 است و فقط دو حالت هست و برای جا دادن تمام کارکتر ها به تعداد بیشتری بیت لازم هست تا بتوان کار کرد که 8 بیت 256 حالت مختلف باسه قرار دادن کارکتر ها می توان قرار و از این روش برای محاسبه پهنا استفاده میشه...... ولی برای محاسبه حجم فایل ها و.... از بایت استفاده میشه که برابر 8 بیت است تا هر کارکتر حجمی برابر 1 برای محاسبه داشته باشدو مثلا همان حرف a یک بایت که برابر 8 بیت است رو اشغال می کند.
دوستانی که با داتک مشکل دارن، میخوام بدونم که شبها که دانلودشون نامحدود هست حدودا چقدر دانلود میکنند؟
من با داتک شبی 1 گیگ میگیرم.تازه از ساعت 2 تا 7.(بسته به سرعت سرویس)
به نظر من بهترین چیز توی یک سرویس اینترنت ثبات و پایداری سرعت هست.درسته بعضی isp ها سرعت دانلود
رو چند برابر میکنند ولی بعضی وقت ها هم سرعت رو تا 5 هم میرسونند که دیگه دیوانه کنندست.شب ها هم که
همش نوسان و قطعی.در صورتیکه من تا حالا با این مشکلات مواجه نبودم.من سرعت درست و استاندارد رو خیلی
بیشتر از سرعت کاذب و متغیر ترجیح میدم.ولی باز هرکسی نسبت به استفادش میتونه تصمیم بگیره.
اینو 4 دستی! نه ببخشید منظورم دو دست و دو پایی بود شما بچسب ولش هم نکن! خواستی عوض کنی بده من!!نقل قول:
من دارم برا 128 ماهی 27 میدم:31:
دقیقانقل قول:
آدم حداقل خیالش راحته
من که خودم با 128 تو 24 ساعت متوسط 1.3 گیگ میگیرم:13:
منم همینطوریم دقیقاً من اشتباهی که کردم تا چند وقت پیش 512 داشتم دادم 256 گرفتم، الان نامردا دیگه نمیزارم دوباره به همون 512 تککاربره برگردم خوب بود ماهی 47-48 تومن میشد. ولی خدایی دانلود 0.1 کیلوبایتم از 32 کمتر یا بیشتر نمیشه، بزنم به تخته خدایی قطعی یا افت سرعت بهخصوصی تو این چند ساله نداشتم اصلاً ولی نسبت به 512 واقعاً ستمه 256 خیلی سخته باهاش کنار اومدن مخصوصاً کلیپی چیزی بخوای استریم ببنی خیلی فاجعست.نقل قول:
پس ببين ماكه 128 داريم چي ميكشيم.نقل قول:
خدايي اصلا جواب نميده.:13:
سلام.
بچه ها شما هم هنوز مشکل کیفیت رو دارین ؟ من الان پینگم که خیلی بالاست حدودا 600 و سرعتمم
افتضاح.بگیر نگیر داره یه وقت رو 250 هست یه وقت رو 300 و .... سرویسمم 512.
من که مشکلی ندارم
زنگ بزن داتک ببین شاید مشکل از مرکز باشه:46:
اینم تست الانم:
ماله منم خدا رو شکر خوبه تا حدودی
پینگ رو نمیدونم ولی سرعت همون 1.35 گیگ هست در روز
استقلال
دوستانی که در مرکز جعفری - 2241-2242-2243 و ... از داتک سرویس میگیرن لطفا بگن چه سرویسی دارن و سرعت دانلودشون چنده ؟؟؟؟
در حال حاضر داتک تو این مرکز فقط 128 رو به صورت 6 ماه یا 1 ساله با محدودیت 42 و 72 گیگ میده.... می خوام بدونم که منم کوچ کنم به داتک یا نه ؟؟؟؟؟
من هستم !!نقل قول:
256 بدون محدودیت دارم ، دانلودم 31 ، قطعی اصلا نداره ، از آسمون سنگم بباره سرعتت هون چیزیه که هست نه کم میشه نه زیاد !!