اره تو مشهد صبا سرعتش همینه
Printable View
اره تو مشهد صبا سرعتش همینه
فقط افروز نت روی فیبر می ده؟... بابا قیمتاش که فوق العاده گرونه !!!!!!!
سلام دوستان
بین عصر انتقال داده ها (عصر تلکام)، تهران دات نت و فناوا کدومو پیشنهاد می دید؟
از همه لحاظ اگه یکی باشن
سلام
بچه ها ، کسی از این امپراطور که بالای سایت تبلیغ می کنه ، خبر داره ؟ چجوریاس ؟
کشف اش کردم خودم :دی با هنر رو هم ساپورت می کنه ، قیمت هاش شبیه صبانت هست ... شبانه هم داره ، یعنی می شه از دست این آسیا راحت شیم ؟
ادیت : ولی الآن که تو اینترنت فایندر می زنم ، می بینم که نداره برای با هنر ... نمی ده ، حرف این رو قبول کنم یا اون رو ، فردا تا آخر هفته یونی ام ، مگه بین کلاس هام بزنگم ، ببینم چه خبره ...
مرسی
چون نماينده صبا هست قيمتاش شبيه اونه! :31:نقل قول:
آره ، به ذهنم ام رسید ، اما چک کردم ، صبا ساپورت نمی کنه ... :13:نقل قول:
مگه می شه که نماینده صبا باشه و یه مرکزی که صبا ساپورت نمی کنه ، ساپورت کنه ؟ :18:
مرسی
من دیر رسیدم ندیدم تبلیغو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمایندگی های صبا هرچی صبا پشتیبانی کنه می کنن ولی مثلا نمایندگی های شهرهای دیگر داتک و سپنتا ممکنه رو فیبر هم بزارن(احتمال است نزنید)
باشه ، می بینی حالا ، چرا 2 تا 2 تا پست سند می کنی ؟ :31: لووووووووول ( قبول نیست ، تقلب کردی :31:)نقل قول:
نمی دونم ، یه نگاه بندازید
شرایط اش مو نمی زنه با صبا نت ... هر چی که از آستیاتک 2 گیگ که خیلی بهتره :2:کد:http://www.emperatoor.net/html/price_list.html
زد 2 جان ، شما ، یا هر کس دیگه ای ، چیز راجع بهش نمی دونید کسی تعریف نکرده ، یا فحش نداده ؟
یا باید خودم پیش مرگ بشم ... ؟ :31:
نظر ندید ، می رم جلو ها ... :31:
مرسی
یا حق
سیستم قاتی کرد تقسیر من نبید ....( گناه دارم مچ منو نگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو تاپیک شاتل دیدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....(شاتلی ها فکر کنم خون جلوی چششون رو گرفته) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داری می ری پیش مرگ بشی موفق باشی
من چیزی ازش ندیدم ولی یک حدس دارم: احتمالا وضعیت سرویسش مثل خود صبا در ان مرکز مخابراتی هست.
نمی شه ، همه باید مجازات بشن ، فردا تو میدان پی سی اعدام می شی :31: :46:نقل قول:
به شاتل چه دخلی داره ... ؟ :18:
بابا ، می گم صبا پشتیانی نمی کنه با هنر رو ، من می گم نره ، شما ها بگید بدوش :31:
یه سر بزنید ، با پیش شماره 2264 تست کنید ، می بنید که صبا می گه ندارم ، اما این امپراتور ! می گه اکتیوه ...
نمی دونم ، حالا فردا یه زنگ می زنم ، ببینم چی می شه ...
یعنی می گید نمی ارزه ، آدم تست کنه ؟ یه پول رانژه است دیگه .... :21: ( خر پول نیستم ، باور کنید خسته شدم ، بس که این نت لیمیتر رو باز کردم و هی افسوس خوردم که نمی تونم تیکه ها 90 رو دان کنم :13: )
دوست دارم نظر شما ها رو هم بدونم :10: :11:
مرسی
یا حق
دوستان من تهران هستم توی تهران 128 صبا مثه 512 هست.
یه بار دیگه سوالام رو میگم امیدوارم راهنماییم کنید.
دوستان من adsl 1024 میخوام
کدوم شرکت سرویسی با این سرعت ارائه میکنه ؟؟
قیمت ها با محدودیت حجمی چقدر هست ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر و احترام
درود
نمیشه صد در صد گفت بسته به ترافیک هرpap در هر مرکز ممکنه پینگ فرق کنه ...نقل قول:
نه من بی گناهمنقل قول:
اول زنگ بزن ببین اگر گفت پشتیبانی می کنه پس احتمالا با صبا یک فرق هایی داره
بیشتر شرکت ها 1 مگ رو میدن ولی بالا200 هزار تومن است قیمتش.نقل قول:
برای دومی به سایت با محدودیت حجمی هایی که مرکز مخابراتی ات رو پشتیبانی می کنه( که نگفتی کدوم مرکز که لیست بدن دیگران) می تونی مقایسه کنی
با سلام و تشکر از دوستانی که به سوالات پاسخ میدهند مخصوصا آقا وحید گل میخواستم بدونم بین شاتل .آسیا تک .صبانت کدام را پیشنهاد میکنید ( البته سایت آسیا تک مشکل داشت و نتونستم تعرفه قیمت را ببینمنقل قول:
موفق و کام روا باشید
من مرکز آیت هستمنقل قول:
سلام.نقل قول:
من اینجا اطلاعاتم از همه کمتره!
از لینک زیر میتونید قیمتای آسیاتک رو پیدا کنید:
آسیاتک و صبانت تقریبا هر دو یه قیمت هستن. شاتل هم خوبه .همشون حدود قیمت یکسانی دارن.ولی من شاتل قبلا داشتم طول داد تا نصب کرد ! و بعضی از هزینه هاش زیاد بود.دوستانی که صبانت دارن اکثرا سرعت بالاتری نسبت به آسیاتک دارن. ولی این موضوع برای شما که زیاد دانلود ندارید فرق چندانی نمیکنه.کد:http://www.asiatech.ir/contents/display/option/41
شما یه زنگ به هر کدوم از این شرکتا بزن ببین کدومشون زودتر بهتون پورت میده.
صبانت این روزا سرش به خاطر ارائه سرعت بالا شلوغه.
من به شخصه اگه جای شما بودم آسیاتک میگرفتم چون استفاده چندانی ندارین.
صبانت شبانه رایگان داره که فکر نمیکنم بخاید نصفه شب زیاد دانلود کنید.چون فکر میکنم واسه شرکت میخاین.
شما یه 128 آسیاتک با 2 یا 3 گیگ هم کافیتون میتونه باشه.
کسی از سرعت اینترنت امپراطور خبر داره؟
خدمات اینترنت ارمغان راه طلایی چطوریه ؟ تا حالا کسی خدمات پهنای باند یا adsl از این شرکت گرفته ؟
در تهران میخوام .
آدرس وب سایتش :کد:http://www.armaghan.net
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه من مودم 522t dlink دارم و یه اکانت 1 مگ صبا نت الان چند ماهی که زمان کانکت شده چراغ مودم شروع به چشمک زدن میکنه(البته زمانی هم که کانکت نیستم تو فاصله های زماین 15 دقیقه یا 30 دقیقه ایم مشگل را دارم و هم زمان کانکت بودن) و ارتباط من با روتر مخابرات قطع میشه البته دیسکانکت نمی شم و فقط سند و رسیو متوقف میشه و بعد از مدت زمانی دوباره چراغ مودم ثابت میشه و میتونم استفاده کنم
با نمایندگی تماس گرفتم پورت وبه گفته مسئول فنی فیوز سر خط را تعویض کردند مشگل برطرف نشد
مودم را دادم گارانتی گفتند هیچ مشگلی نداره
خطم نویز نداره و روی خط از تلفن دیگه استفاده نمی کنم
اسپلیتر هم تا حالا چند مدلی امتحان کردم
کسی از دوستان برای این مشگل راه حلی داره
با تشکر
سلام
دوستان من میخوام کوچ کنم روی امپراتور.
قیمتهاش خیلی خوبه!
5 گیگ 15 تومن شبانه رایگان!
خواستم ببینم کسی سرویس گرفته ازش؟ کیفیتش چه جوریاس؟!
شبانش از چه ساعت تا چه ساعته؟
ممنون میشم دوستانی که گرفتن راهنمایی کنن. :11:
نقل قول:سلامنقل قول:
چه کرده تبلیغ بالای سایت ... :دی اگه داتک ، به جای پی تی ، این جا تبلیغ می زد ، الآن رییس اش کره مریخ بود :دی
شما دو دوست عزیز ، کدوم مرکز تشریف دارید ؟
اگه مراکزی هستید که صبا داره ، چرا نمی رید طرف صبا ؟ من با هنر هستم ، که صبا نمی ده
امپراطوره ، خیلی مشکوک می زنه ، به نظرم همون صبا باید باشه ، تو سایتش یه چرخی زدم ، هیچ تلفنی از خودش نداره ، جز یه فکس ، اگه شرکت مستقل بود ، مگه می شه که تلفن نذاره ؟
الآن می خوام برم تو یاهو ، ببینم می شه باهاشون صحبتکی داشته باشم ...
ادیت : کسی آن نبود ، آف گذاشتم ، تا ببنیم کسی جواب می ده یا نه ...
خیلی مشکوک می زنه به نظر من .....
شما ها هم اگه چیزی می دونید شیر کنید ...
مرسی :10:
دوست عزیز من همه ی تبیلغات فروم رو با اکستنشن فایر فاکس بلاک کردم یه ماهه اصلا تبلیغ نمیبینم! :دی
این امپراتور رو هم خیلی وقته به گوشم خورده رفتم سرچ کردم اتفاقا با یکی از مسئولاشم چتیدم.
سوالامو جواب داد.
شبانش هم همون 3-7 هست مثل صبانت.
ولی قیمتهاش و سرعتهاش خیلی بهتره.
فقط چیزی که هست نمی دونم کیفیت خدماتش چه طوری؟ یعنی قطعی زیاد داره پشتیبانیش چه طوریه و ...
امپراتور تو سایت gsm.ir هم تبلیغ داره.
بالاخره معلوم نشد كه اين امپراطور نمايندگي صبانته يا نه؟
من ميخواستم برم صبا بگيرم ولي ديدم همتون ازش ميناليد بيخيال شدم حالا كه تبليغات امپراطور را ديدم زده به سرم برم اينو بگيرم
ولي اگه نمايندگي اون باشه معلومه اينم مثل اون قطعي داره!!!!(^_^)
سلامنقل قول:
دوست عزیز من همه ی تبیلغات فروم رو با اکستنشن فایر فاکس بلاک کردم یه ماهه اصلا تبلیغ نمیبینم! :biggrin:
این امپراتور رو هم خیلی وقته به گوشم خورده رفتم سرچ کردم اتفاقا با یکی از مسئولاشم چتیدم.
سوالامو جواب داد.
شبانش هم همون 3-7 هست مثل صبانت.
ولی قیمتهاش و سرعتهاش خیلی بهتره.
فقط چیزی که هست نمی دونم کیفیت خدماتش چه طوری؟ یعنی قطعی زیاد داره پشتیبانیش چه طوریه و ...
شما كه باهاش چتيدي نپرسيدي با صبا نت نسبتي داره يا نه؟؟!!!(^_^)
و اينكه هزينه نصب و مخابرات چند ميشه (چون تو سايتش كه نزده بود)
والا گفت 10 تومن رانژه هست.
10 تومن هزینه خودش و 4 تومن هم آبونمان مخابرات!!!!!
درضمن اینجا که گفته هزینه ها رو:
الانم آنلاینه میتونی خودت صحبت کنی.کد:http://www.emperatoor.net/html/steps.html
سلام.
2تا مطلب:
1- از این امپراطور نخرید!!!! خودش زیر صبانت ه (که معرف حضورتون هست). قیمت هاش هم * 100 همونه!!!
2- این قضیه ارزان شدن Adsl به کجا رسید؟؟؟!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟
چندین و چندین بار جواب داده شده: :46:نقل قول:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3139737&postcount=2033
ارزان شدن اینترنت رو از سرتون فعلن بیرون کنید چرا؟ ساده بگم شرکت های پپ می گن تنها 20 درصد هزینشون اینه و دیگه اینکه اینم بین 10 نفر شیر می شه پس با این درصد ها کاری از پیش نمی بیم مگه مخابرات دست از این غارتگری برداره و بزاره ملت خودشون بره فوقش 6 میلیون بدن یک خط Stm 1 بخرن نه اینکه 48 میلیونو خورده ای بهشون بفروشه این مخابرات دزده این قضیه داره واسه اوپراتور های وایمکس هم تکرار می شه , خلاصه مطلب اصلن اگه از تخفیف چیزی شنید از این گوش بده بره اون گوش توف کنه تو جوب :دی
ما هم با این صبا نت داستانی داریم ها
اما این امپراطور هم ناکسیه ها 10 تومن رانژه ( بماند که اصلن همچین چیزی وجود ندارد ) می گیره 10 تومنم خودش تازه 3 تومن ابونمان رو 4 تومن حساب می کنه خیلی این باحاله بابا
چه کنم با این همه غم , چه کنم با این سودا:دی
من تقريباً اين مشكل رو با شاتل داشتم اگه مشكلت اين بود مشكل از ISP هست: (اين نامه رو براي پشتيباني نوشته بودم)نقل قول:
مدتي است من دچار مشكلي شدم. زماني كه دانلود مي كنم هر 2-3 دقيقه يك بار آي پي عوض مي شود. اين مشكل فقط و فقط در زمان دانلود كردن هست يعني اگر چندين ساعت هم آنلاين باشم آي پي عوض نمي شود ولي به محض اينكه دانلود شروع شود ظرف مدت كوتاهي آي پي عوض مي شود. اين مشكل فقط با كابل ايجاد مي شود و با وايرلس دانلود كنم هيچ مشكلي نيست.حتي وقتي با همان لپ تاپ كه با وايرلس دانلود مي كند با كابل دانلود كند آي پي مرتب پي در پي عوض مي شود. نرم افزار دانلود منيجر را هم عوض كردم. ويندوز هم عوض كردم. كارت شبكه ي ديگري هم روي مادربورد انداختم ولي باز مشكل حل نشد. ويندوز هم XP سرويس پك 2 هست. مودم 3COM.
مودم هم ريست فكتوري كردم آپديت هم كردم. ولي باز نشد.
از جمله مشكلات هم بسته شدن مسنجر ها و قطع شدن اينترنت براي چند ثانيه بعد از هر بار آي پي عوض شدن.
مشكل را با يك مهندس شبكه مطرح كردم گفتن احتمالاً مربوط به تنظيمات مودم هست و بعيد است كه مودم خراب باشد چون اگر مودم خراب بود بايد براي وايرلس هم اين مشكل پيش مي آمد.
اگر وارد گزارشات اتصالات PPPOE در صفحه كاربري من بشويد ملاحظه مي كنيد كه از صبح (از زماني كه دانلود شبانه با وايرلس قطع شده و بعضي اوقات در طول روز با PC دانلود شده) تا حالا دقيقاً 123 بار آي پي عوض شده!
دوستان سلام/بین داتک و ندا کدوم بهتره؟ برای سرعت 128
هیچ کدوم اصلن چه می دونم فقط می دونم ار دسته این شل کن سفت کنه صبا کلافه شدم
عزیزان باز این صبانت سرعت رو محدود کرد 128 همون 128 تازه اگه خوب باشه
واسه هر کی هم هنوز کم نشده نگران نباشید میشه بزودی
منم دقيقاً همين مشكلو دارم. البته براي من تو هر هفته يك بار اينجوري ميشه.نقل قول:
سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم ببخشید اگر خیلی ابتدائیه
من می خوام Adsl بگیرم می خوام بدونم آیا میشه دو سیستم را بهش وصل کرد؟
منظورم اینه که باید این دوتا کامپیوتر رو به هم شبکه کنیم تا هردو بتونیم استفاده کنیم؟؟؟
یا می تونیم از مودم به سیستم دیگه هم وصلش کنیم و هردو همزمان آن لاین باشیم؟؟؟؟
دوم اینکه مودم خوب چی بگیرم ؟؟
میتونید وصل کنید. باید شبکه کنیدنقل قول:
مورم زیاد مهم نیست. ولی asus am 602 چیز خوبیه
بله تمام چیزهایی که در بالا گفتید به راحتی امکان پذیر استنقل قول:
من يه مودم USR 9115 دارم ولي نتونستم اون رو به يه لپتاپ وصل كنم!!
مودم router هم داره! نميدونم چرا؟! بايد آي دي بدم به لپتاپ؟!
اصلا آموزشي در اين زمينه هست كه بشه خوند؟!
مرسي
نقل قول:دوستان میشه بیشتر در مورد استفاده همزمان از ADSL بدون شبکه کردن کامپیوتر ها توضیح بدید (منظورم اینه که از فقط طریق مودم به اینترنت ADSL دسترسی داشته باشند بدون شبکه . میشه چنین چیزی ؟ اگر میشه چطوی و ا چه مودمی؟)نقل قول:
باز هم ممنون از راهنمایی های دوستان
:20:
ببین دوست عزیز شما چند تا راه داری که 2 یا چند تا کامپیوتر رو به هم ئصل کنی
یکی اینه که یه مودمی بگیری که روتر باشه ( که بیشتر مودم ها روتر هستند ) و چند تا پورت لن داشته باشه ( به تعداد سیتم هات ) و یا اینکه یه یک لن و یک یو اس بی داشته باشه
یا وایرلس باشه مودمت و سیستمات وایرلس ( بی سیم ) باشند و.......
نقل قول:
با سلام
شما می توانید با مرکزی که از آن adsl دریافت نموده اید صحبت کنید تا تلفن دوستتون هم به پوتشون تو مخابرات وصل بشه اونوقت هر دو می تونیین از یک اکانت استفاده کنید البته نوبتی
که اینکار می طلبه که با کسی از اون سرویس گرفته اید دوست صمیمی باشید
بهترین راهش اینه که یک کابل شبکه از خونه تون تا خونه دوستتون بکشید و شبکه کنید که برای اینکار هم باید با دوستتون همسایه باشید اونم نزدیک که براتون بصرفه
یک راه دیگه هم هست که شما به adsl وصل می شید و دوستتون از طریق دیالاپ به شما وصل می شه
که البته سرعتت دوستتون 33 بیشتر نمی شه
برای اینکار شما باید 2 خط تلفن داشته باشید که از طریق یکی به adsl وصل بشی و از خط دیگه که به مودم داخل کیستون وصل کردی دوستتون به اون وصل بشه
البته خوبی این کار اینه که شما مثل یک isp عمل می کنی و می تونی به هرکی دوست داشتی اشتراک بدی
از کامپیوتر خودت
از سرعت و کیفیت گذشته سرویس کدام سرویس دهنده از همه ارزونتره
من 9112 دارم و فقط هر وقت میخوام با لپتاپ بیام اینترنت کابل رو بهش وصل میکنم همین.نقل قول:
نکنه این 9115 وایرلس هست؟
اگر وایرلس هست که اصلا" سر در نمیارم:31: