دوستان
گوشی من بعد از یه یک ربع بازی کردن یا مثلا چندتا تم نصب کردن یکم گرم می شه.مال شما هم اینطوریه؟
Printable View
دوستان
گوشی من بعد از یه یک ربع بازی کردن یا مثلا چندتا تم نصب کردن یکم گرم می شه.مال شما هم اینطوریه؟
من گوشیمو هفته ای 2 بار شارژ میکنم البته با استفاده معمول اگه یک سری کارهای اضافه مثل موزیک زیاد یا gps استفاده کنم هفته ای 3 بار شارژ میکنمنقل قول:
موید باشید:11:
در حد خیلی خوبیه و من شخصا مشکل خاصی باهاش نداشتم.نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به هیچ صورتی نمیشه با دیال آپ up date کرد؟آخه من adsl ندارم.تو فامیل هامون هم adsl ندارن.
دوستان من N95 8gb دارم .. این گوشی رو هم خودم از انگلیس اوردم ... از این چینی ها یا تحت لیسانسهای ایران نیست ...
روی خود جعبه نوشته شده UK ....
هم گوشی و هم تمام قطعاتش اصل فنلاند هست ... میتونیم برای اطمینان یش هر کسی که خواستین نشون بدیم ...
.
فوق العاده سالم و تمیز هم هست ... اصلاً خط و خش نداره ...
گوشی رو به آخرین فریمور آپدیت کردم ... زبان فارسی اضافه کردم ... گوشی هک شده هست و تمام برنامه های ساین نشده رو نصب میکنه ... تمام بازیهای Nagage روش نصبه و ..
.
اگه هر کدوم از شما دوستان خواست گوشیشو تعویض کنه من هستم ....
سلام دوستان
من فردا دارم میرم این گوشی فوق العاده رو بگیرم !!!!
از تمامی دوستان خواهش دارم اگه نکته ای ، موردی ، چیزی هست بگید که فردا بعد از خریدش پشیمون نشم !!!
تقلبی رو از اصلش چجوری میشه تشخیص داد ؟؟؟
در مورد قیمت اطلاع داری ...؟ میدونی چند هست ...؟
.
من امروز قیمت گرفتم 410 تومن ... خواستی آدرس و تلفن بدم ... بیا میدم تماس بگیر 66710125 66710225
کسی برای تعویض یا فروش نبود ....؟؟؟؟:5:نقل قول:
نه من که تا حالا ندیدمنقل قول:
دوستان
شما برو به نمایندگیش نشونش بده
اگه یه سری تنظیماتو دستکاری کنی به هیچ وجه پشیمون نمیشینقل قول:
سلام دوستان
من فردا دارم میرم این گوشی فوق العاده رو بگیرم !!!!
از تمامی دوستان خواهش دارم اگه نکته ای ، موردی ، چیزی هست بگید که فردا بعد از خریدش پشیمون نشم !!!
تقلبی رو از اصلش چجوری میشه تشخیص داد ؟؟؟
فکر نمی کنم مدل تقلبیش هم موجود باشه اما شما اگه می تونی برای اطمینان با گارانتی بگیر
اگه گیر بیاد 16 گیگشو با گارانتی اصل میگیرم !
16 گیگ با گارانتی مایکروتل کسی قیمت داره ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-چطور گوشی رو offline کنم؟
2-screencapture رو چطور خاموش کنم؟
3-دوربین دوم گوشی به طور مستقل کار می کنه اگه کار می کنه چطور روشنش کنم؟
4-با dial up میشه آپ دیت کرد؟
با تشکر.
دوستان سلام
بعد از 4 ماه تلاش و برنامه ریزی بالاخره تونستم این گوشی رو بگیرم !!
خیلی جالبه این گوشی جزو کمیاب هاست و گارانتی اصل هم دیگه نداره چون امروز تو علائدین و جمهوری که بازارو زیرو رو کردم هیشکی با گارانتی اصل که همون پارس مایکروتل هست کسی نداشت خیلی جالبه گارانتی های زیادی داره مثل
ماکروتل ، ایران و بقیه شرکت ها !!
چند تا سوال داشتم :
1. زیر علامت آنتن علامتی شبیه یه فلش دوطرفه هست شبیه علامت gprs تو نوکیا یه E هم بالاش داره چطوری میتونم حذفش کنم ؟؟
2. گوشی شما فارسی داره ؟؟؟؟
3. از کجا میشه تشخیص داد ورژن جدید هست یا نه ؟؟؟
4.شتاب سنج این گوشی چطوری فعال میشه ؟؟؟؟؟
از همه مهمتر این سوال هست : این هدست گوشی یعنی فقط خود گوشی های کوچیک یکشون سیمش خیلی بلنده و
یکیشون خیلی کوتاهه چطوری میشه تنظیمش کرد ؟؟؟
از همه دوستان تقاضای کمک دارم !!!!
مبارکت باشه.نقل قول:
انشاالله ازش راضی باشی.آره گوشی کمیابی است منم تو کرمانشاه خیلی گشتم فقط هشت گیگ رو یک مغازه داشت.
گوشی منم فارسی نداره چون سفارش اروپای شرقیه.دفترچش هم به همون زبانه.ولی فارسی رو نشون میده.
مثلا اس ام اس(ببخشید همون پیامک)فارسی رو نشون می ده.:8::8::8::31:
دوستان
من هم مشکل دوست محترم S E V E N رو دارم.مال من هم اون دو فلش زیر علامت آنتن هست(ظاهرا مال gprs)ولی gprs سیمکارت من فعال نیست.میشه زود تر راهنمایی کنید.می خوام ببینم ربطی به باتری نابود من داره یا نه!
نقل قول:
سلام
مبارک باشه،میشه بگین چند گیگ هست و قیمتش چنده،ممنون میشم.
1.ری استارتنقل قول:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-چطور گوشی رو offline کنم؟
2-screencapture رو چطور خاموش کنم؟
3-دوربین دوم گوشی به طور مستقل کار می کنه اگه کار می کنه چطور روشنش کنم؟
4-با dial up میشه آپ دیت کرد؟
با تشکر.
2.نمی دونم
3.فکر کنم باید بری قسمت تماس تصویری
4.فکر نکنم
0.مبارکهنقل قول:
دوستان سلام
بعد از 4 ماه تلاش و برنامه ریزی بالاخره تونستم این گوشی رو بگیرم !!
خیلی جالبه این گوشی جزو کمیاب هاست و گارانتی اصل هم دیگه نداره چون امروز تو علائدین و جمهوری که بازارو زیرو رو کردم هیشکی با گارانتی اصل که همون پارس مایکروتل هست کسی نداشت خیلی جالبه گارانتی های زیادی داره مثل
ماکروتل ، ایران و بقیه شرکت ها !!
چند تا سوال داشتم :
1. زیر علامت آنتن علامتی شبیه یه فلش دوطرفه هست شبیه علامت gprs تو نوکیا یه E هم بالاش داره چطوری میتونم حذفش کنم ؟؟
2. گوشی شما فارسی داره ؟؟؟؟
3. از کجا میشه تشخیص داد ورژن جدید هست یا نه ؟؟؟
4.شتاب سنج این گوشی چطوری فعال میشه ؟؟؟؟؟
از همه مهمتر این سوال هست : این هدست گوشی یعنی فقط خود گوشی های کوچیک یکشون سیمش خیلی بلنده و
یکیشون خیلی کوتاهه چطوری میشه تنظیمش کرد ؟؟؟
از همه دوستان تقاضای کمک دارم !!!!
1.ری استارت
2.بله
3.کدش تو صفحه های قبل هست
4.خود بخودی فعاله
فقط برای چرخش صفحه باید به قسمت تنظیمات شخصی برید
هدستش قابل تنظیم نیست
اگه اذیتت می کنه یکی دیگه بگیر
شما می تونین با خاموش کردن پاور سیوینگ و اپدیت مشکل باتری رو حل کنیدنقل قول:
دوستان
من هم مشکل دوست محترم S E V E N رو دارم.مال من هم اون دو فلش زیر علامت آنتن هست(ظاهرا مال gprs)ولی gprs سیمکارت من فعال نیست.میشه زود تر راهنمایی کنید.می خوام ببینم ربطی به باتری نابود من داره یا نه!
ممنوننقل قول:
مدل 16 خیلی خیلی کمیاب هست منم میخواستم بگیرم ولی نمی ارزید.
من 8 گیگ گرفتم 405 تومن
اگه رفتی بگیری بی گارانتی بگیری بهتره تا متفرقه چون این متفرقه ها گرونترن ولی اصلا کارایی نداره !
تو پاساژ علائدین طبقه اول جایی که فروشنده هاش همه خانوم هستن و گارنتی اصل میدن (ته پاساژ)
بگیر.گوشی منم توسط مایکروتل وارد و چک شده ولی این گوشی توسط مایکروتل گارنتی نمیشه !
ولی فروشنده گفت میتونین ببرین مایکروتل با هزینه خودتون هر مشکلی باشه برطرف میکنه !
:23:ممنون که جواب دادید.نقل قول:
1.هر برنامه ای میخوام نصب کنم این ارور رو میده:certificate error contact the program supplier چیکار کنم ؟؟:23:
2.صدای هندزفریش کیفیتش پایین بود رفتم یه philips گرفتم خیلی بهتره ! راستی طراحی هندزفری خود گوشی یه ذره ناجوره !
3. آیا خودم میتونم فارسیش کنم یا حداقل نرم افزاری هست که اس ام اس های فارسی رو باهاش تو گوشی بشه خوند ؟؟؟:23:
4.دوربین دومش رو چجوری فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه خرید این گوشی چه چیزایی رو از قبل بدونم ؟؟ مثلا کشور سازندش ؟؟ چیزایی که توو جعبش باید باشه ؟؟
و چیزای دیگه . . .
و اگه یه بار دیگه همون پولو داشتین دوباره 8510 رو میخریدین ؟؟ من الان ان82 دارم , ارزششو داره که به جاش 8510 رو بخرم ؟؟
یکی به این سوالهای من جواب بده !!!! حسن جان کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::1 9::19::19:نقل قول:
فکر نکنم بیارزه n82 رو بفروشی !نقل قول:
گوشی کره ای هست باتریشم همینطور هندزفری دوتیکه و شارژر و کابل اتصال به کامپیوتر و مینی سی دی
و دفترچه که البته مال من خود دفترچش به انگلیسی نیست !!!
دوستان سلام.
میگم این باتری من شکلش با مال شما فرق فوکوله.روش نوشته سامسونگ ولی پشتش شبیه اونکه تو عکس gsmarena زده نیست و کامل سیاهه.پایینش هم به فکر کنم چهار زبان نوشته made in korea به نظرتون ممکنه تقلبی باشه؟
درضمن در پاسخ به کاربر محترم sabasistem-co هم بگم اگه منم n82 داشتم نمیفروختم مگر اینگه مشکل اساسی داشته باشه.
سلام دوست عزیز. ایشالا دوستان میان جواب سوالاتتونو میدن. در مورد این سوالتونم ببینید گوشیهای سیمبیان همگی برای نصب اکثر برنامه ها و بازیها نیاز به ساین کردن دارند یعنی با استفاده از روشهایی مثل هک کردن گوشی مشکل ساین کردن برنامه ها رو میشه حل کرد. شما باید به لینک زیر مراجعه کنید تا بتوانید روش ساین کردنو یاد بگیرید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
1.باید برنامه هارو ساین کنینقل قول:
ممنون که جواب دادید.
1.هر برنامه ای میخوام نصب کنم این ارور رو میده:certificate error contact the program supplier چیکار کنم ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.صدای هندزفریش کیفیتش پایین بود رفتم یه philips گرفتم خیلی بهتره ! راستی طراحی هندزفری خود گوشی یه ذره ناجوره !
3. آیا خودم میتونم فارسیش کنم یا حداقل نرم افزاری هست که اس ام اس های فارسی رو باهاش تو گوشی بشه خوند ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.دوربین دومش رو چجوری فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.من که خیلی با هندزفریش مشکل نداشتم
3.نرم افزار هم برای فارسی گرفتن و هم فارسی فرستادن اس ام اس هست
4.نمی دونم
بستگی داره به نیاز هاتوننقل قول:
واسه خرید این گوشی چه چیزایی رو از قبل بدونم ؟؟ مثلا کشور سازندش ؟؟ چیزایی که توو جعبش باید باشه ؟؟
و چیزای دیگه . . .
و اگه یه بار دیگه همون پولو داشتین دوباره 8510 رو میخریدین ؟؟ من الان ان82 دارم , ارزششو داره که به جاش 8510 رو بخرم ؟؟
اگه من بازم اون شیشصد تومنی که برای i8510 دادم رو داشتم می رفتم به جاش یه i8910 میگرفتم
سلام دوستان
چون قراره یه چند روزی برم مسافرت برای همین چند تا سوال داشتم:
1-شارژ فندکی براش وجود داره؟یا مال گوشی های دیگه بهش می خوره؟
2-می خوام یه باتری اضافه براش بخرم.خواستم ببینم باتری گوشی دیگری هست که قوی تر باشه و به این گوشی بخوره؟
پیشاپیش متشکرم.
سلام دوستان ...
خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه ....
.
امروز رفتم یه 8510 کارکرده ولی فوق العاده تمیز دیدم برای یکی از آشناهامون بود ... خیلی تمیز بود من خودم خیلی گوشی رو تمیز نگه میدارم ولی این از گوشی منم تمیز تر بود ...اصلاً خط و خش نداشت ...
.
من گوشیم N95 8gb هست تصمیم گرفتم باهاش تعویض کنم .... البته قرار شد 50 تومن هم سر بدم ... فعلاً امشب 10 تومن بهش بیعانه دادم تا فردا بقیه اش رو بدم و تسویه کنیم ...
.
حالا برادرانه ازتون میخوام کمکم کنید تا ببینم غیر از قضیه شارژ که اونم بعضی از دوستان میگم با خامشو کردن پاور سیور مشکلش حل میشه آیا مشکل دیگه هم داره ..>؟
من خیلی وقت بود دنباله 8510 بودم تا اینکه اینو امروز پیدا کردم که بازم میگم فوق العاده تمیز بود ... عیبی ایرادی چیزی نداره ...؟
از نظر شما ضرر نمیکنم اگه با N95 8gb که یکسالی دستم بوده تعویض کنم ...؟
.
در ضمن توی جعبش چیا داره ... خلاصه ممنون میشم از همه چیه این گوشی بهم بگید مخصوصاً قضیه هک کردن و Ngage ...
من واسم دوربین و صدای بلند و با کیفیت توو هندزفری و اسپیکر و wifi و عمر گوشی و کلید راحت واسه اس ام اس مهم هست
یعنی نمی ارزه به جا ان82 این 8510 رو بخرم ؟ ؟
آقای saman-tci
تو جعبه ی مال من اینارو داشت:
1-خود گوشی
2-باتری گوشی
3-شارژر گوشی
4-مینی cd گوشی همراه با دفترچه و دو تا دفترچه ی کوچیک دیگه که مهم نیست
5-کابل usb
6-هندزفری
7-هدست
دوست من خوب دقت کن که لقی نداشته باشه مخصوصا وقتی که اسلایدش بسته است.یک بار روی زمین دراز بکش و وقتی اسلایدش بسته است ازش استفاده کن که لقی نداشته باشه.
@ seven
در مورد نصب برنامه دوستان توضیح دادن فقط اگه میخای راحت بشی باید گوشیتو هک کنی که دیگه نیازی به ساین نباشه
هندزفیری خودش کیفیتش بد نیست ولی صداش کمه اگه یه هدفون ایپاد براش بگیری خیلی بهتره
واسه فارسی کردن باید فلشش کنی تو موبایلستان آموزشش هست اگه خاستی اینجا توضیح میدم
برای فعال کردن دوربین دوم بزن *#0*# بعد شماره 9 رو بزن البته نمیشه باهاش عکس بگیری
@ sabasistem
ان82 و 8510 فرق زیادی با هم ندارن ولی 8510 واقعاً قیمت خیلی خوبی داره و به نظر من می ارزه عوضش کنی
@ p1052
شما یه عکس از باتریش بزار
شارژر فندکی براش هست ولی اگه نبود مال ان79 و ان85 بش میخوره
اگه باتری گوشیت ضعیفه فریمور zxie رو بریز
باتری خودش که گرونه اگه بتونی یه شارژر اشانتیون ان97 براش پیدا کنی بهتره
سامان جان جواب شما رو هم تو اون تاپیک مشاوره دادم اگه میخاید اینجا کپیش کنم
نه ممنون دیدم جوابتو .. راستی در مورد gps کسی حرفی نزد ...
سرعت کانکت شدنش چه طوره ..؟ خوبه یا کنده ...؟
حالا بر این اساس می ارزه عوض کنینقل قول:
من واسم دوربین و صدای بلند و با کیفیت توو هندزفری و اسپیکر و wifi و عمر گوشی و کلید راحت واسه اس ام اس مهم هست
یعنی نمی ارزه به جا ان82 این 8510 رو بخرم ؟ ؟
مال من بعد 10 ثانیه کانکت می شهنقل قول:
نه ممنون دیدم جوابتو .. راستی در مورد gps کسی حرفی نزد ...
سرعت کانکت شدنش چه طوره ..؟ خوبه یا کنده ...؟
گارمین یا اسمارت کام ...؟
.
راستی اگه به آخرین فریمور آپدیت کنم فارسی هم اضافه میشه .. ؟ یا بالعکس اگه فارسی کنم گوشی به آخرین فریمور آپدیت میشه ..؟
من یا اسمارتکام کار می کنمنقل قول:
گارمین یا اسمارت کام ...؟
.
راستی اگه به آخرین فریمور آپدیت کنم فارسی هم اضافه میشه .. ؟ یا بالعکس اگه فارسی کنم گوشی به آخرین فریمور آپدیت میشه ..؟
تا اونجا که من شنیدم اگه اپدیت کنی فارسی می شه
یه برنامه داره gps+ که سرعت وصل شدنو به 10 ثانیه یا حتا کمتر میرسونه یعنی تا میزنی کانکت میشه ولی بدون این برنامه یکم طول میکشه تا وصل بشهنقل قول:
میتونی اسمارت کام بریزی روش عالیه
اسمارت کام به تنهایی gps رو نمیشناسه اگه فریمورت xxib2 باشه برنامه navigator روشه که gps رو به اسمارت کام میشناسونه و دیگه خیلی راحت میتونی ازش استفاده کنی اگه navigator روش نبود باید گارمینو نصب کنی تا درست بشهنقل قول:
بعدش باید گارمینو دیلیت کنی چون به gps وصل میمونه و شارژو فورت میده
فریمور djhl1 ینظرم خیلی عالی بود و هیچ مشکلی نداشت هم فارسی تایپ میکرد هم میخوند
یه فریمور جدیدترم تو موبایلستان گزاشتن که فارسی میخونه و تایپ میکنه ولی من امتحانش نکردم
xxib2 هم خوبه ولی فقط فارسی میخونه و تایپ نمیکنه
فعلاً شما بگیرش بعد اگه دیدی مشکلی داشت فلش کن
آقا حسن عکس باتری رو تا حدود دوساعت دیگه می ذارم.ممنون از توجهت.
در ضمن دوستان این مشخصات نرم افزاری گوشی منه.ببینید خیلی قدیمیه و باید آپدیتش کنم یا نه.
software version:I8510XXHK1
CUSTOM VERSION:I85100MXHL1
وقتی هم باکد #1234#* وارد میکنم این رو مینویسه:
ُSW VERSION:
BP]:I8510XXHK2]
AP CODE:I8510XXHK1
AP CSC:I85100MXHL1:41::41:
سلام دوستان
همانطور که گفته بودم باتری موبایل من با اونی که تو GSMARENA زده یکم فرق می کنه.حالا عکس باتری رو زدم توی این پست.خواستم ببینم باتری من تقلبیه یا یه مدل دیگه است.شرمنده عکسها زیاد واضح نیست چون با یه موبایل 2 مگاپیکسلی ازش عکس گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره باتریش با مال من فرق داره باتری من مثل gsmarena ست
سلام ...
دوستان منم امروز یه 8 گیگ 8510 گرفتم ... همون موقع هم بردم گارانتی مایکروتل تیو خیابون مطهری و برام آپدیت و فارسی کرد ....
.
الان فریمور گوشیم i8510DJHK1 هست به تاریخ 10 نوامبر 2008 حالا میخوام بدونم این فریمورش خوبه ...>؟
.
.و اساسی ترین سوال .. ممنون میشم اگه لینک ارسال IMEI و دریافت CER و KEY رو بهم بدین تا گوشی بدون برنامه مثل ......... میمونه . برای همین میخامم برنامه هامو که همشون باید ساین بشن رو نصب کنم ...
مبارک باشهنقل قول:
اگه DJHL1 بود جدیدتر بود ولی کلاً فریموراش فرق زیادی با هم ندارن نمیخاد خیلی بهش فکر کنی آخه مثل نوکیا نیست که مثلاً یه فریمورش باگ داشته باشه یا سرعتش پایین باشه همه فریموراش خوبن
شما به همون روشی که برنامه هارو برای ان95 ساین میکردی باید عمل کنی یعنی فرقی نداره
من helloox و mapdrive ساین شده رو دارم و راحت نصب میکنم دیگه نیازی به ساین ندارم واسه همین کامل یادم نیست حالا لینکشو میزام :
شما خودت تو همین تاپیک پست دادی منظورم اینه که همون کاری که واسه ان95 کردی انجام بده هیچ فرقی نمیکنه فقط سیمبین 9.3 با روش قدیمی هک نمیشه و باید با helox این کارو انجام بدیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303344