نه به صورت رایگان هم میشه اکانت ساخت و برنامه دانلود و نصب کرد.نقل قول:
Printable View
نه به صورت رایگان هم میشه اکانت ساخت و برنامه دانلود و نصب کرد.نقل قول:
حالا اگه خواستی اون پولیا رو دان کنی چی؟نقل قول:
نه به صورت رایگان هم میشه اکانت ساخت و برنامه دانلود و نصب کرد.
بالاخره میخواد دیگه؟؟
نقل قول:
وا اون لینکام که هیچ کودوم کار نمیکنه. یعنی dl نمیشه. برا بلوتوثو میگم.
نقل قول:
دوستان اگه میشه یه لینکایی دیگه اگه دارین پست کنین برا ئ بلوتوث. اینا نشد چند بار امتحان کردم.
ببخشید اشتباه شده بود .اما لینک سوم کار میکرد ...
به هر حال تصحیح شد!!!
لینکا رو همینجا میذارم :
کد:http://rapidshare.com/files/351927022/iBlueNova2.0_Cracked.deb
کد:http://letitbit.net/download/1151.bbab14c767c19b612fc64f1dc/iBlueNova2.0_Cracked.deb.html
کد:http://turbobit.net/lh478g6b0x6w.html
این یکی یه جوریه!!!!:
کد:http://ahmad72.persiangig.com/Ipod/iBlueNova2.0_Cracked.deb
یادتون نره اینا همگی با فرمت deb هستن نه ipa ...
8gig ipod tpuch 2g الان چنده؟؟؟؟
توجه کن 8 گیگ نسل 2 و نسل 3 اساساً یکی هستند.. اگه فروشنده خواست با قاطی کردن این دوتا حواست رو پرت کنه این نکته رو در نظر بگیر ...نقل قول:
حدود 230 تومن .. شاید چند تومن بالا و پایین.
مرسی از ahmad72 دانلود کردم از لینکه دوم اما همونطور که گفتی فرمتشdeb هست و وقتی ادش کردم اصلا تو اپلیکیشنام نیومد. باید چه جوری اجراش کنم؟؟؟؟:question:
دوست من همینجوری که نمیتونی فایل های deb رو بریزی اموزش خاصی داره توسط ترمینال باید بریزی ! ...
ترمینال چیه دیگه؟؟؟:41:
اونوقت اگه برنامه خواستی پولی هم که باشه هر چی باشه توی سایت های دیگه میشه دانلود کرد و لذت برد...نقل قول:
برای اکانت اونجوری هم آره باید یه مستر کارت یا ویسا ... داشته باشی و قانونی بخری اگه میخوای:31:
نقل قول:
مرسی از ahmad72 دانلود کردم از لینکه دوم اما همونطور که گفتی فرمتشdeb هست و وقتی ادش کردم اصلا تو اپلیکیشنام نیومد. باید چه جوری اجراش کنم؟؟؟؟
نقل قول:
دوست من همینجوری که نمیتونی فایل های deb رو بریزی اموزش خاصی داره توسط ترمینال باید بریزی ! ...
نقل قول:
ترمینال چیه دیگه؟؟؟
خواهش می کنم ...
نیازی به ترمینال نیست ...
به وایرلس دسترسی داری؟اگه جوابت مثبته بگو که بقیه ی راه رو بهت بگم ...
خیلی سادست ...:46:
سلام به همه دوستان.من میخوام یه ipod touch 3g بخرم ولی کلا هیچی ازش نمی دونم!
حتی احتمال میدم بلد نباشم روشنش کنم!
1-از کجا باید بفهمم که 3g هست و نسل قبلی رو بهم نندازن؟!
2-حدودا قیمت 16 و 32 چنده؟
3-من تا حالا نه با آی تونز کار کردم و نه بلدم جیل برک کنم.بعد از اینکه خریدم می تونم از کمک شما عزیزان استفاده کنم؟
4-از کجا بخرم بهتره؟پایتخت؟کدوم مغازش؟
مرسی.
نه به وایرلس دسترسی ندارم.:41: اما ADSL & Wi-Fi دارم. اینا به کار نمیاد؟؟؟:13:نقل قول:
این مساله که "میخوام پلیر بخرم اما تازه کارم"، بخصوص در مورد تاچ واسه خودش دردسریه .. از این نظر میگم که کارای ipod نسبت به حالت عادی کاربر حرفه ای تر و باتجربه تر رو می طلبه (خدای نکرده جسارت نشه به شما - دارم تجربه ام رو بیان می کنم صرفاً) ... من خیلی وقتا به دوستان توصیه می کنم که اگه یه موبایل سرحال دارید که سرتون رو گرم می کنه و صرفاً تاچ به همین خاطر چشمتون رو گرفته شاید بهتر باشه که قیدش رو بزنید .. (حالا من هم بدبین هستم و خیلی وقتا بچه ها میگن "عجب ضدحالی هستی ها!") ... تاچ در واقع یه پلیر هستش .. واسه اونایی هستش که اهل صدا و تصویر هستن .. برنامه ها یه قابلیت جانبی این دستگاه ...نقل قول:
حالا ایشالا اگه شما خریدی راضی باشی و مشکلی پیش نیاد ..
1. نسل سوم 32 و 64 گیگ داره فقط ... 8 گیگ هم البته هست که بهش میگن نسل سوم . اما در واقع همون نسل دوم هست.. به این نکته حتماً توجه کن که یه وقت فروشنده سعی نکنه حواست رو پرت کنه.
2. 32 گیگ 320 و 64 گیگ 420 تومن .. 8 گیگ هم حدود 230 تومن
3. اصلاً موتور اصلی محرک این تاپیک همینه که دوستان مشکلات نرم افزاری شون رو مطرح می کنن ... همونطور که گفتم کار با کارای apple مشخصاً به هدف کاربرهای نسل دوم (کاربری که قبلاً پلیرهای ساده تر داشته و سازوکار کل قضیه رو می دونه) .. بعنوان یه توصیه: اگه دوستی داشته باشی که این مسایل رو بلد باشه و حضوری از کمکش استفاده کنی بسیار موثر تر از تقاضای کمک انلاین هستش... هرچند اینجا هم دوستان حتماً کمک می کنن و مشکلی نیست.
4. پایتخت بهتره: کریستال خوبه -- نگاره خوبه..
فکر می کنم منظور دوستمون از وایرلس هم همین wifi + adsl بود.نقل قول:
نقل قول:
نه به وایرلس دسترسی ندارم. اما ADSL & Wi-Fi دارم. اینا به کار نمیاد؟؟؟
نقل قول:
فکر می کنم منظور دوستمون از وایرلس هم همین wifi + adsl بود.
آره دیگه ، منظورم همینه ...
(من آخر فرق wifi و wireless رو نفهمیدم!!!):41:
شما از تو سیدیا ، راک یا حالا هر چیزی که داری سورس
کد:http://sinfuliphonerepo.com
رو add کن و بعد برنامه ی iBlueNova رو نصب کن ...
---------------------------------------
دوستانی که مث خودم دسترسی همیشگی به وایرلس ندارن میتونن از سورس
کد:http://cydia.iphonecake.com
یه بار برنامه ی appcake رو نصب کنن و بعد کافیه هر چی فایل deb هست رو با این برنامه که از روی خود آیپاد اجرا میشه نصب کنید.البته ipa ها رو هم میتونین با این برنامه از تو خود آیپادنصب کنید ...:20:
کلا" برنامه ی فوق العادیه که به همه توصیه میشه ...:5:
شنیدم که ifile هم میتونه برنامه های deb رو در صورت داشتن cydia نصب کنه.من که سیدیا ندارم امتحان کنم ؛ شما رو نمی دونم ...
با تشکر از seymour.ممنون از راهنماییت.درسته تا حالا ipod نداشتم ولی فکر می کنم با کمک شما دوستای گل بتونم خیلی زود کار باهاش رو یاد بگیرم.فردا میرم بخرم.اگه اتفاق خاصی نیفته!
احتمالا 32 می گیرم.توی جعبش چیا هست؟
ببخشید قبل از خرید این همه سوال می کنم,آخه من خودم تو کاره خرید و فروش موبایل هستم.واسه همین می دونم اگه خریدار کمی مبتدی باشه چه بلایی میشه سرش آورد!
احمد جان وایرلس که همون مودمی هست که اکثرا داریم که به صورت امواج اینترنت رو پخش میکنه حالا تو هتل ها فرودگاه یا همین مودمی که خودمون داریم و این کار رو میکنه !
اما اون دستگاهی که ما داریم باید وای فای داشته باشه تا بتونه امواج رو بگیره !
در اصل وای فای یه چیپست هست که این امواج رو میگیره و در اصل نوعی گیرنده هست که محلش هم(انتن وای فای ) همون قسمت سیاه پشت ای تاچ هست !
...........................................
تو جعبه : ایپادتاچ / هدفون / کابل یو اس بی / دستمال مخمل / dock / دفترچه راهنما / Apple sticker وجود داره !
در ضمن سری دیگر ایپاد ها هم گزینه های خوبی هستند براتون ! البته باید ببینید نیازتون چی هست !
کیفیت موزیک پلیرش تو چه حدیه؟ و نسل 3 و 2 با هم چه فرقی دارن؟
راهنمایی کنین ممنون میشم
در حد خوب که برای کاربری که تا حالا بیشتر با موبایل یا کامپیوتر و اسپیکرهای معمولی موسیقی گوش می کرده کاملاً قابل قبول باشه... مشکلی نیست از این بابت..نقل قول:
تفاوت نسل 2 و 3 رو مکرر بهش پرداختیم.. توی همین تاپیک واژه تفاوت رو جستجو کن (بالای تاپیک گزینه "جستجو در این تاپیک" رو بزن)، اکثر پست هایی که بعنوان پاسخ میاد در همین مورد هستند! .. خلاصه اش اینه که نسل سوم قدرت پردازشی بالاتری داره (پردازنده قوی تر - حافظه اصلی بهتر -...)
[QUOTE=ahmad72;4703245]آره دیگه ، منظورم همینه ...
(من آخر فرق wifi و wireless رو نفهمیدم!!!):41:
شما از تو سیدیا ، راک یا حالا هر چیزی که داری سورس
کد:http://sinfuliphonerepo.com
رو add کن و بعد برنامه ی iBlueNova رو نصب کن ...
مرسی اما اصلا نفهمیدم باید چیکار کنم. ادد کنم کجا؟ سیدیا دارم اما راک چیه؟ سورس یعنی چی؟:41::13:
---------------------------------------
سایدیا که داری سورس رو ادد کن !!! ببین سورس به معنی منبع هست منبعی هست برای برنامه ها مثل ادرس یه سایت میمونه که
وقتی ادد کنی در سایدیا میتونی برنامه ها رو دانلود کنی ! ...
نقل قول:
تو جعبه : ایپادتاچ / هدفون / کابل یو اس بی / دستمال مخمل / dock / دفترچه راهنما / Apple sticker وجود داره !
در ضمن سری دیگر ایپاد ها هم گزینه های خوبی هستند براتون ! البته باید ببینید نیازتون چی هست ![/QUOTE]
در مورد چیزایی که توی جعبهْ آیپاد هست می خواستم بگم که الآن مدتیه که دیگه دستمال پاککننده و دفترچهْ راهنما رو در جعبه نمی گذارند. پشت جعبه هم اسمی از این دو مورد برده نشده.
خیلی ممنون از راهنماییتون کیفیتش نسب به واکمن سونی تو چه حدیه ؟ بهتره یا بدتر؟نقل قول:
کیفیت صدا؟ ... اگه منظورت واکمن های جمع و جور سونی باشه که حالت کول دیسک دارن و زیر 100 تومن هستند (سری B و E)، به نظرم خیلی تفاوتشون محسوس نباشه؛ هرچند من باز اون واکمن ها رو ترجیح میدم... اما واکمن های بالای 100 تومن رو اگه منظورته (مثل سری A و S) به نظرم به طرز محسوسی سونی بهتره..نقل قول:
اهان سورس همون ریسورسه:31:نقل قول:
سلام به همه
دوستان من ایپادو به 3.1.2 اپگرید کردم
ولی الان دیگه نمیتونم به ایپاد وصل بشم!!!!
حتی reset network setting هم کردم
لطفا کمکم کنید
کد:http://cydia.iphonecake.com
وای فایم کار نمیکنه مجبورم این برنامه هه رو نصب کنم اما وقتی به این لینک رفتم کمی گیج شدم:41: تو این لینکه اپ کیکش کجا بود که دی الش کنم. یه توضیحه مختصری بی زحمت:11: چون واقعا احتیاج دارم به بلوتوث.:42:
سلام من یه آیپاد کلاسیک 120 گیگ میخوام توی کرمانشاه نیست میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده شدیدا دنبالشم لطفا راهنمایی کنید
خب طبیعتاً یا باید بیای تهران خرید کنی ، یا مثلاً بگی یه نفر دوستی-آشنایی از اینجا برات بفرسته یا بخره و بیاره.. یا هم اینکه بری سراغ خرید آنلاین (که در واقع پروسه اش مثل همین موردیه که گفتم -- با این فرق که یه غریبه واسه ات می خره و می فرسته!!) ... دیگه از این دو حالت خارج نیست..نقل قول:
با آیپاد به PC نمیشه وصل شد؟ .. یعنی وقتی آیپاد رو به PC وصل می کنی، کلاً PC آیپادت رو می شناسه یا نه؟ ... تشخیص میده که یه چیزی بهش وصله یا نه؟ ...نقل قول:
من درست متوجه نشدم.. الان میخوای cydia رو نصب کنی؟ ...نقل قول:
من درست متوجه نشدم.. الان میخوای cydia رو نصب کنی؟ ...[/QUOTE]
نه سیدیا رو دارم چون وای فایم فعلا کار نمیکنه از اون لینکه که احمد72 فرستاده و گفت برا اونایی که دسترسی به ولی وای فای ندارن میخواستم استفاده کنم که وقتی به اون لینک رفتم گزینه ایی چیزی که برا دانلوده برنامه appcake باشه طبقه گفته احمد72 نبود:41:
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
در واقع لینکه برنامه appcakeo میخوام که دانلودش کنم تا بعدش بتونم برنامه ibluenova رو که برا بلوتوثه اجرا کنم.:41::11::42::45:
کسی می دونه الان قیمت ipod touch 32g چنده و به نظزتون بعد از عید حدود اردیبهشت بخرم یا الان تنکس
دوستان یه چند وقتیه وقتی وارد cydia میشم پس از 5 ثانیه ازش خارج میشه (چه به اینترنت وصل یاشم چه نباشم) مشکل از کجا هست ؟ میتونم دوباره نصبش کنم البته بدون نیاز به wifi ؟
حدود 340نقل قول:
من فکر نمیکنم قیمتش تا اون موقع پایین بیاد یا اگر هم بیاد اینقدر نیست که ارزش صبر کردن داشته باشه
اما اگر قیمتش بالا بره خیلی زور داره اونموقع خریدنش
نقل قول:
اهان سورس همون ریسورسه
نقل قول:
وای فایم کار نمیکنه مجبورم این برنامه هه رو نصب کنم اما وقتی به این لینک رفتم کمی گیج شدم تو این لینکه اپ کیکش کجا بود که دی الش کنم. یه توضیحه مختصری بی زحمت چون واقعا احتیاج دارم به بلوتوث.
دیدی درست متوجه نشدی سورس چیه ؟!؟!؟ :دی این جمله ی منه :نقل قول:
سیدیا رو دارم چون وای فایم فعلا کار نمیکنه از اون لینکه که احمد72 فرستاده و گفت برا اونایی که دسترسی به ولی وای فای ندارن میخواستم استفاده کنم که وقتی به اون لینک رفتم گزینه ایی چیزی که برا دانلوده برنامه appcake باشه طبقه گفته احمد72 نبود در واقع لینکه برنامه appcakeo میخوام که دانلودش کنم تا بعدش بتونم برنامه ibluenova رو که برا بلوتوثه اجرا کنم.
گفتم از سورس ... یعنی نیاز هست به وایرلس... اما تفاوتش اینه که فقط 1 بار لازمه و بعدش ... اگه من بد مطرح کردم به بزرگواری خودتون ببخشین ...نقل قول:
دوستانی که مث خودم دسترسی همیشگی به وایرلس ندارن میتونن از سورسیه بار برنامه ی appcake رو نصب کنن و ...کد:http://cydia.iphonecake.com
شیراز بدون گارانتی 345 و با گارانتی 365.نقل قول:
فکر نکنم دیگه پایینتر از این بیاد. حالا بر فرض که ده پونزده تومن هم پایین بیاد به نظر من اصلاً ارزش نداره که دو ماه خودت رو از داشتن همچین وسیلهْ معرکهای محروم کنی! :8:
نقل قول:
نقل قول:
سلام تنکس
آخه من می خوام کادو بدم :31: تا اردیبهشت هم لازم نیس بخرم:31: اما اگه گرون بشه بعد از عبد الان بهتره:31:
کسی تجربه ای نداره؟
:8::10::11:
سلام ببخشید قیمت ایپاد 120 و 160 کلاسیک چنده؟ نصبت به قیمتش ارزش داره؟ هاردشون خراب نمیشه؟
کسی هست که از سایتخرید کرده باشه؟کد:www.orado.com
ممنون
seymour جان مشکل حل شدنقل قول:
منظورم این بود که بعد از اپگرید به 3.1.2 . wifi من کار نمیکرد
حتی reset network setting هم کردم..
یه ذره که باهاش کلنجار رفتم فهمیدم که بعد از reset کردن باید به ituns وصل کرد!!:31:
نه مثل من فرتی بخوای وصل شی به wifi
تنکس ا لات. پس فعلا از بد شانسیمه که به وایرلس احتیاج هستو من کامپیوترم بهش وصل نمیشه. :41: فقط یه سواله کوچولو: پس به هیچ عنوان بدونه وای فای و وایرلس نمیتونم برنامه بلوتوثو فعال کنم؟:31:نقل قول:
فک کنم خیر کاری نداره پاشو برو فرودگاهی جایی بیمارستان ها هم دارن اکثرا ! :دی