باید توی تاپیک مربوط به آنلانش بپرسی.نقل قول:
Printable View
باید توی تاپیک مربوط به آنلانش بپرسی.نقل قول:
agha world at war chejuri lan mishe vayyyyyyyyyyyyyyyyy
اولا عزیزم فینگلیش ننویس. فارسی فقط.
دوما چه نوعش؟ اگه می خواین zombies بازی کنید توی قسمت single player باید برید. ولی اگه میخواین مد مولتی شو برید ، برید توی قسمت multiplayer بازی. اونجا گزینه ی Local یا lan رو انتخاب کنید و بازی کنید. ( باید بازی رو به قسمت multiplayer حتما تغییر بدید)
نقل قول:
احتمالا این آموزش به دردت بخوره :
کد:http://krauser.persiangig.com/CoD5/CoD5.zip
کسی میدونه چطوری میشه از بازی اسکرین شات گرفت؟
دکمه ای چیزی نداره؟
F12 فک کنم !! از f9 تا 12 رو بزن . یکیشون برای اسکرین شاته :27:نقل قول:
.
اما چه کاریه خوب . یه Fraps نصب کن و راحت با یه کلید میانبر از همه ی بازی ها خیلی ترو تمیز و با کیفیت عکس بگیر دیگه :20:
میشه لینک دانلود بدید؟
بفرما اینم لینک دانلود اخرین ورژن کرک شده ی این نرم افزار عالی :46: :نقل قول:
Beepa Fraps 3.4.1 Build 13142 Retail
[HTML]http://www.unibytes.com/qLxfkxE9As-B[/HTML]
فیلم و بنچمارک هم میتونی باهاش تهیه کنی !:20: و هچنین میتونی هر کلیدیو که دوست داری برنامه ریزی کنی براش تا با فشار دادنش تو هر لحظه ای از بازی راحت عکس و فیلمو ... تهیه کنی :20:
.
موفق باشید :10:
همراه لینک دانلود یه سایت سسک_سی میاد بالا:13::28:
وقتی نوع دانلود رو زدم free باز شد. فقط هم یک بار اومد. دفعه بعد با یه مرورگر دیگه اومدم بازم فقط یه بار اومد
دوست عزیز لینک کاملا سالمه و خودم هم همین الان دوباره تست کردم . بدون مشکل دانلود شد !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کافیه رو Free کلیک کنی و بعدش واسی اون 60 ثانیه تموم شه !! بعدش ادامه رو بزن و بعدش کدی که میگه رو وارد کن و بعد هم گزینه ی دانلود میاد . روش کلیک کن !! با سایت های تبلیغاتی هم کاری نداشته باش و پنجره ای که باز میشه رو Close کنید :hmm:
+
اگه باز مشکل داشتید ...
بهتره دیگه اینجا ادامه ندید و به تالار نرم افزار مراجعه کنید .
ok. می دونم. دانلود شد. دستتون هم درد نکنه
ولی این خیلی ناجوره ها. از ما گفتن بود
سلام دوستان
من دیروز این بازیرو نصب کردم البته فقط به خاطر زامبی ولی هر کار میکنم بعد از این که همه وارد بازی میشن سرور میوفته بیرون و ارورthere are not enough players continus میده
یه چیز دیگه هم هست سیستمی که سرور میشه اصلا سیستمای دیگرو نمیشناسه یعنی با اونا joine نمیشه یعنی اگه اونا سرور بشن این تو نمیره
این راهنمای راه اندازی مرحله زامبی توی شبکه هست :نقل قول:
فایروال و آنتی ویروس ها رو هم کاملا غیر فعال بکن. از شبکه بودن سیستم ها کاملا مطئمن شو.کد:http://krauser.persiangig.com/CoD5/CoD5.zip
سلام رفیق اینی که گفتی کجاستنقل قول:
توصفحه210یکی مشکل منو داشت شما بهش اینو گفتی فکر کنم مشکلش حل شده
با تشکر
توی تنظیمات منوی بازی بگردی پیداش میکنی (Punk Buster)
به نظر من مشکل تو به خاطر درست شبکه نبودن هست. وقتی مشکلی توی شبکه باشه کامپیوترها همدیگرو پیدا نمیکنن. معمولا فایروال ویندوز و آنتی ویروس مخصوصا نود 32 باعث همچین مشکلاتی میشن.
از دوستان كسي نسخه اصلي اين بازي رو نداره ؟
كه بتونيم با هم CO OP و Private Match بازي كنيم . مپ مورد علاقه من توي مولتي پلاير ِ DownFall هست. البته براي بازي 1vs1 فقط Dome !
پيشتر من علاقه به سلاح هاي Bolt Action Rifles دارم و مدت يكي دو ساله كه بازي مي كنم .
ببخشید فرق این بازی با نسخه پلی استیشنش به نام Call of Duty: World at War final front چیه؟
اون نسخه اي كه شما گفتيد مخصوص PS2 هست . قسمت آنلاين نداره . قسمت زامبي هم نداره .نقل قول:
همينطور Campaigns داراي 4 قسمت كلي هست شامل War in the Pacific, Winter Offensive, Victory in Europe and Victory in the Pacific.
موفق باشيد
سلام
من این بازی را وقتی اومد بازی کردم وتموم شد :3:
امروز حوسی شدم دوباره خریدمش
نصبش کردم تو منوی بازی هم میره
وقتی new game را میزنم
سطح بازی را که میزنم load شروع نمیشه
و توی بازی نمیره (البته هنگ نمیکنه ها)
ولی انگار اصلا این دکمه کار نمیکنه
کسی اطلاع داره جریان چیه؟ :42:
این مراحل رو پی سی هم داره؟نقل قول:
دوست عزيز اطلاع دقيقي ندارم . اما طبق منبع ويكي پديا شامل 13 مر حله و موقيعت زماني نزديك پايان جنگ جهاني دوم هست. يعني فكر كنم با عنوان اصلي PC زياد تفاوتي نداره . اونايي كه گفتم 4 قسمت اصلي بازي بودند .نقل قول:
خب شما توي فولدر main بازي برين و پوشه Video رو جاي ديگه كات كنيد . ببنيد كار ميكنه يا نه ...نقل قول:
موفق باشيد
سلام
کسی میدونه چجوری میشه زمین های زامبی این بازی رو که میشه دانلود کرد بازی کرد؟
میگن که فایل هایی که دانلود کردم رو باید تو پوشه ی mods کپی کنم و (Load the mod and press the Play Nuclear Silo button for solo play or load it under
cooperative Nazi Zombie mode.).
من الان دوتا زمین رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم رو نمیشه بازی کرد. یعنی وقتی مود رو اجرا میکنم دوباره منوی اصلی بازی میاد!
ممنون میشم کسی کمک کنه.
دوستان این ارور برای چیه ؟؟ :
unhandeled exception caught.
یکی از دوستام این بازی رو گرفته نصب کرده ولی وقتی رو بازی کلیک میکنه این ارور رو میده !!!!!
کارت گرافیکش هم ایسوس GT210 هست .
ایراد نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟؟؟؟؟ چه باید کرد ؟؟؟؟ ممنون میشم زود جواب بدید .
ببین کارت رو راه میندازه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
ممنون . ولی همه راههای گفته شده تو اینتر نت رو رفتیم اما همچنان این ارور رو میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! نشد که نشد !!!!
آقا سلام من سي دي اين بازي رو تازه گرفتم نصب كردم اما هر بار كه ميخوام اجراش كنم بازي رو اين پيغام رو ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد وقتي هم no رو ميزنم كلي طول ميكشه تا بياد تو بازي شايد تقريباً 45 دقيق زمان ميبره تا بازي رو لود كنه اما وقتي لود ميكنه بدون هيچ مشكلي بازي ميكنم اما وقتي يه مرحله رو تموم ميكنم ديگه لود نميكنه
ميخواستم ببينم ايراد از كامپيوتره منه يا از دي وي دي هست كه خريدم؟
مشخصات سيستمم اينه :
گرافيك اگيگ 9400gt geforce
رم 1 گيگ
سي پي يو سلرون 3.06
شما حتما یا با Task manager خارج می کنید بازی رو یا آلت+اف4 می زنید.... برای خارج شدن از منوی خود بازی استفاده کنید تا این مشکلات به وجود نیاد.... همچنین وسط بازی هیچ وقت کامپیوتر رو خاموش یا ری استارت نکنید...
مرسي از پاسختون اما من همون بار اول كه اجرا كردم همينجوري بود مجبور ميشم كامپيوتر رو ريست كنم يا كنترل اسكيپ رو بزنم تا بيا تو دكستاپ و دوباره برم تو بازي خيلي زمان ميبره تا لود بشه ميتونه مشكل از سي دئي باشه كه خريدم؟نقل قول:
کلا این مشکلی و اروری که دوستمون بهش اشاره کرد و ازش عکس گرفت رو منم کلا با همه ی سری کال اف داشتم !! حالا نمیدونم برا انجین بازیه چیه :31:
.
من همیشه گزینه ی no رو میزنم و بدون مشکل وارد بازی میشدم :31:
سلام مرسي از جوابتوننقل قول:
اما منم no رو ميزنم وارد بازي ميشم اما خيلي طول ميكشه لود بازي شايد نزديك به 20 دقيقه طول ميكشه تازه من چندين بار ميام تو دكستاپ دوباره ميرم تا اجرا بشه
پس مشکل شما ربطی به اون پیغام که ازش عکس گذاشتید نداره :20: از یه جا دیگه بازیو بخرید و نصب کنید ببینید شاید رفع شه !! احتمالش هست مشکل از نسخه ای که دارید باشه :20:رو یه سیستم دیگه تست کردید ؟!از یه کرک دیگه استفاده کردید ؟!نقل قول:
[QUOTE=viperm;6292888]پس مشکل شما ربطی به اون پیغام که ازش عکس گذاشتید نداره :20: از یه جا دیگه بازیو بخرید و نصب کنید ببینید شاید رفع شه !! احتمالش هست مشکل از نسخه ای که دارید باشه :20:رو یه سیستم دیگه تست کردید ؟!از یه کرک دیگه استفاده کردید ؟![/QUOT
اصلاً كرك نداره ؟ و نداشت همينجوري نصب شد تو بازي هم رفت اما خيلي زمان ميبره تا لود بشه وقتي مرحله تموم ميشه صفحه سياه ميشه همينجوري واي ميسته
یادش بخیر بازیهای cd2 و cd5 چه دورانی بود همش تو حال و هوای بازیهای جنگ جهانی دوم بودیم
بعد این شماره هم آیا ورژنی زده که کوپ آفلاین داشته باشه ؟
آقا سلام من كلي از اين بازي انجام دادم فقط بلدم نارنجك بندازم و تير اندازي كنم بشينم پاشم آيا كارهاي ديگه هم ميكنه اگر ميكنه با كدوم دكمه هستش من انگليسيم خوب نيست رفتم تو آپشن سر در نيوردم از كنترلش كسي ميدونه ؟
چجوري ميشه با سرعت بيشتري دويد؟
ماچ می کنه... بقل می کنه ... french kiss هم باید کمبو بزنی تا انجام بده :دی
خب بازی شوتر همینا هست دیگه...
البته دویدن سریع هم داره... با ایکس باکس LS رو فشار بده با PC فکر کنم باید shift رو بچسبی موقع دویدن....
knife کردن هم داره ، یا همون melee ... با V یا E .... یا ایکس باکسشم میشه RS
knife يعني چي؟؟نقل قول:
یعنی چاقو خود کلمه در بازی طرف رو با چاقو زدن مثل دوستمون که گفتند همون mele هست که فکر کنم با دکمه v باشهنقل قول:
درسته مفهومش و کاربردشم اینه :
وقتی به دشمن نزدیکی دیگه لازم نیست بهش تیر بزنی ، شاید گمش کنی ... شاید گیج بشیم (چون نزدیک هست ) راحت میشه رفت کنارش و نایفش کرد ، یا همون melee ... با این کار یا با چاقو بهش ضربه می زنه یا با قنداق تفنگ می کوبه به دشمن ... با این حرکت دشمن از بین میره ... حتی اگه هلثش تا ته پر باشه...
آقا کسی نبود جواب من رو بده ؟
آیا این بازی ورژن دیگه ای هم داره که بشه توش کوپ آفلاین بزنیم ؟