از کرامات شیخ ما این است ...نقل قول:
Printable View
از کرامات شیخ ما این است ...نقل قول:
تا جایی که من میدونم خبری از اینترنت 8 مگی نیست ، همون 128 کیلو بیتی رو میدن:31:نقل قول:
منم چیزی درباره 8 مگ نشنیدم، صحبت از 512 بود که رد شدنقل قول:
البته اگر 8 مگ هم بدن علاوه بر 1000 جور بامبول و گیردادن های الکی،با این وضعیت قطعی و پینگ بالا مطمئنا کوفتمون میشه !
راستش نه ، از اول 512 بودنقل قول:
ولی فک نکنم زیاد تاثیری داشته باشه ، چون طوری که من میدونم همه سرویسا شبا آزاد میشن ، به خاطر همینه که سرعت به شدت میاد پایین !!!!
الان downstream شما رو چنده ؟
آقا بیخیالنقل قول:
الان با این وضع اینترنت بهترین گزینه استفاده از اینترنت ماهواره ای هست :18::18::18::18::18::18::18::18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه امار بدن نت مخابرات افتضاح پینگ هم همین طور
یکی از دوستان لطفا کل isp های فعال ارومیه ک adsl ارائه میدن بگه
ممنون
عجب! با 900 تا دانلود می کنه؟!؟!نقل قول:
من هیچی از این نوع اینترنت نمی دونم. یه توضیحی میدی.
فقط باید یه --- کارت داشته باشینقل قول:
یه دیش +LNB
19 تومن در ماه
سند هم از طریق DSl
والسلام:5::40:
این رو هم بگو که این سرویسا ه-ک شده هستن و با ه-ک اکانت ماهواره دیگران ازش استفاده میشه و هر لحظه ممکنه سرویست قطع بشه و مک ادرس هم باید هر چند وقت یکبار عوض بشه و زمانی که خود طرف از اینترنتش استفاده کنه سرعت شما با سر زمین میخوره. وضعیت هوام هم بسیار تاثر داره و فقط مدلهای خضی از دی وی بی اون سرعت رو بهت میدن !
دیش +LNB مساله ای نداره ماشا الله همه 2تا 2تا دارن، اگر هم به احتمال 0/001 % کسی نداره با 20 تومن میشه راحت تهیه شون کرد!!!نقل قول:
اما میمونه ADSL و کارت --- :
1- کسایی که میخوان اینترنت ماهواره ای یکطرفه داشته باشن یعنی سند از طریق ADSL و ریسایو از طریق ماهواره بهتره سرویس نامحدود تهیه کنن چون تقریبا به ازای هر 1 گیگ دانلود با ماهواره حدود 150 مگ سند خواهد شد،مثلا اگه 3 گیگ حجم داشته باشید فقط 20 گیگ میتونید دانلود کنید در صورتی که اکثر اکانتهای ماهواره ای نامحدود هستن و در1 ماه میشه راحت بالای 200 گیگ دانلود کرد، حالا اگه سرویس نامحدود باشه برای 200 گیگ دانلود باید 30 گیگ حجم مصرف کرد
اگه اکانت ه.ک شده تهیه کنید شاید ارزونتر باشه ولی به دلیل اینکه اون مک به چند نفر دیگه هم فروخته شده قطعا افت سرعت خواهد داشت ( البته باز هم سرعت از سرویسهای الانمون بیشتر خواهد بود !!!) ضمنا احتمال از کار افتادن مک هم وجود داره یعنی ممکنه شما پول 1 ماه رو بدین ولی بعد از 1 روز مک از کار بیفته، هر چند خیلی از فروشنده ها مک از کار افتاده رو با یک مک سالم جایگزین میکنن ولی اگه اینکارو نکنه دست شما به هیچ جا بند نیست!
اگه اکانت رسمی تهیه کنید چون شرکت اون مک رو فقط به شما میفروشه در نتیجه سرعت شما در طول دوره کاهش پیدا نمیکنه و مک هم از کار نمیفته ولی قیمت اکانت رسمی واقعا بالاست مثلا 1 مگ نامحدود حداقل 40 دلار در ماه قیمت داره ( چون دیتا سنتر در خارج از ایران قرار داره کاربر مجبوره پرداختش رو هم به دلار یا یورو انجام بده )
سرویسهای محدود هم وجود دارند که چندان جالب نیستن مثلا برای 1 ماه 1 گیگ حجم میدن، تا زمانی که این 1 گیگ رو تمام نکردین پهنای باند ممکنه تا 2 مگ هم بالا بره ولی بعد از اتمام حجم ، پهنای باند به 64kb یا 128kbخواهد رسید! البته بسته به نوع سرویس و شرکت این پهنای باند فرق میکنه
2- اصلی ترین مساله تهیه کارت --- هستش.متاسفانه بدلیل اینکه عرضه این نوع کارت ممنوع هست یک عده افراد سودجو و بسیار بی وجدان بطور گسترده ای در زمینه فروش این کارت فعالیت می کنن. فقط کافیه نیم ساعت در سایتهای ماهواره بچرخید تا خودتون متوجه بشید چه آشفته بازاری وجود داره. بسیاری از کارتها ساخت چین و بی کیفیت هستن که به عنوان کارت اصل فروخته میشن که یا 1 ماهه میسوزن ( مثل سری دوم Prof 8000) یا اینکه قدرت سیگنال دهی بسیار ضعیفی دارن ( سری دوم و سوم Qbox 5922 ) و این کارتهای چینی حتی با استفاده از دیش و LNB کاملا استاندارد هم کارایی لازم رو ندارن
با توجه به تغییرات سیستمهای پخش ماهواره ای و رو آوردن صاحبان شبکه های تلویزیونی به پخش با کیفیت HD و ارتقا ورژن فرکانسها از S به S2 بیت ریت فرکانسها اکثرا در محدوده 4500 قرار دارن در صورتی که خیلی از کارتهای --- قدرت دریافت دیتا با این بیت ریت بالا رو ندارن ( اکثرا تا 3000 رو ساپورت میکنن) و اکثر کسانی که حتی مکهای 8 مگ در اختیار دارن بدلیل ضعف کارت --- بجای 1 مگابایت نهایتا با 400 - 300 کیلوبایت در ثانیه میتونن دانلود کنن. البته کارتهای اصل و پرقدرت هم وجود دارن که بخوبی و بطور واقعی کیفیت HD و فرکانسهای S2 را ساپورت می کنن و اکثرا بین 150-130 هزار تومن فروخته میشن ولی پیدا کردن کارت اصل و درست و حسابی کمی مشکله و خیلی از برندهای معتبر متاسفانه نسخه تقلبی و چینی هم دارند، حالا اینکه کی اصل رو میفروشه و کی تقلبی تشخیص دادنش کار دشواریه
کسایی که اکانت ه.ک شده میفروشن شدیدا گرانفروش هستن، ه.ک اینترنت ماهواره ای کلا در ماه 15 تومن بیشتر هزینه نداره! (بغیر از هزینه دیش و کارت ---) اما کسایی که در سایتها اکانت میفروشن بشدت دنبال گرانفروشی هستند مثلا یک مک 1 مگ نامحدود حدود 80 هزار تومن در ماه فروخته میشه. همینطور قیمتها تصاعدی میرن بالا تا مثلا 8 مگ به قیمت 180 هزار تومن در ماه فروخته میشن. البته این قیمتها کمترین قیمت موجود هستن، کم نیستن کسانی که برای اکانت 5 مگ 160 تومن در ماه میگیرن و برای 8 مگ با تخفیف و هزار منت 200 تومن میگیرن. نکته تاسف بارتر اینجاست که همون مک رو به چند نفر دیگه هم میفروشن و شما که یه مک 4 مگ خریدی قطعا انتظار داری سرعت دانلودت به 400 کیلوبایت برسه ولی در عمل می بینی که سرعت دانلود خیلی خوش شانس باشید بیشتر از 150 نمیشه چون چند نفر دیگه در حال استفاده هستن
( اون عکسی که دوستمون در صفحه قبل گذاشتن و سرعت دانلود رو 900 زده دلیلش اینه که اون عکس رو کسی گرفته که خودش مک رو ه.ک کرده و تنها خودش در حال استفاده بوده )
همه اینارو گفتم تا بدونید اینترنت ماهواره ای در ایران دردسر داره، یا باید اکانت رسمی بخری که هزینه ش زیاده
یا باید ه.ک شده خرید که اصلا هیچ تضمینی وجود نداره و ممکنه 2 روز بعد از استفاده مسئول ماهواره اون مک رو نابود کنه و پول شما هم بپره ضمن اینکه در طول مدت استفاده چون چند نفر دیگه از همون مک استفاده میکنن سرعت افت میکنه
یا باید خودمون دست بکار بشیم و ه.ک کنیم که با توجه به اینکه اخیرا مسئولین ماهواره ها مک هارو سکیور کردن، ه.ک کردن مک نسبت به 3 - 2 سال پیش سخت تر شده و 90% کسایی که دست به این کار میزنن موفق نمیشن یا نهایتا یه مک 512 گیرشون میاد
بزرگترین مزیتی که اینترنت ماهواره ای داره اینه که هیچ سایتی فیل.تر نیست !
یه مقدار بیشتر توضیح بدهنقل قول:
کارت دی وی بی چیه و چجوری میشه تهیه کرد؟ دیش تازه باید خرید یا با یه دیش دو کار میشه انجام داد؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 512نقل قول:
الان downstream شما رو چنده ؟
Line Rate - Downstream (Kbps): 2048
تا جایی که من می دونم اگه lnb دو تیونره باشه می تونی با یک دیش استفاده کنی ولی رو هر مسیری که باشی فقط می تونی از همون مسیر دانلود داشته باشی ... اگه اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنننقل قول:
یه مقدار بیشتر توضیح بده
کارت دی وی بی چیه و چجوری میشه تهیه کرد؟ دیش تازه باید خرید یا با یه دیش دو کار میشه انجام داد؟
به علاوه اینکه تا جایی که من شنیدم کسی رو که اینترنت ماهواره ای داره بگیرن جرم اش جاسوسیه!:5: البته اگه اینترنت اش قابلیت سند کردن داشته باشه.
سعید جان ممنون بابت توضیحاتت . فقط در مورد اکانت من دیدم قیمتاشو ، 1گیگ ماهینه 20 تومان هست حالا چطور نامحدود شما میگی 40 دلار ؟
اره اگه حتی یه کیلو بایت هم با LNB ارسال کنینقل قول:
بلافاصله رد یابی میشی:21:
یه دفعه میبینی تو خونه نشستی و زنگ در به صدا در اومد
کیه؟؟
یه لحظه میان دم در...
اون وقت طرف حسابت با برادران سپاهی خواهد بود...:31:
خدا از ما دور کنه...
---نقل قول:
همونطور که شما برای تماشای کانالهای ماهواره ای در TV نیاز به ----- دارید برای اینکار در کامپیوتر نیاز به کارت --- دارید. البته کارت --- علاوه بر قابلیت دریافت کانالهای ماهواره ای امکان اتصال به اینترنت از طریق ماهواره را هم داره
خرید
چون خرید و فروش آزاد کارت --- ممنوع هست و نباید انتظار داشته باشی طرف کارت رو در ویترین مغازه ش بذاره! یا باید یه نفر پیدا کنی حالا چه آشنا باشه یا اینکه بری به یکی از این فروشنده های سخت افزار بگی شاید داشته باشن یا اینکه از سایتها بخری. در مورد خرید از سایت هم توضیح دادم این نوع سایتها بشدت غیر قابل اعتماد هستن. من یه نفر رو در خیام میشناسم که قدیما میفروخت الان نمیدونم داره یا نه ولی متاسفانه بطور کلی خرید سخت افزار در اورمیه واقعا مصیبت داره، شما اگه کسی رو پیدا کردی حتما خبر بده
دیش
نیاز به دیش جدید هست چون:
اولا مسیرهایی که برای اینترنت آنلاین استفاده میشن هاتبرد و ترکست و اینا نیستن، بعضی از این مسیرها حدود 70-60 درجه با هاتبرد اختلاف زاویه دارن
دوما مستقل نبودن دیش باعث افت سیگنال میشه این مورد باعث میشه کارت --- به فشار بیفته و احتمال داغ شدن و کاهش عمر مفید کارت رو در پی داره + مستقل نبودن دیش و افت سیگنال باعث کاهش سرعت دانلود و DC میشه
نقل قول:
البته اگه شخص مورد نظر از اینترنت ماهواره ای 2 طرفه استفاده کنه یعنی سند و ریسایو با LNB باشه، اونوقت میبرنش جایی که عرب نی انداخت. یه راست میره زیر دست شخص وزیر اطلاعات و فرمانده سپاه
خواهش میکنم.نقل قول:
من نامحدود رو گفتم 40 دلار. این اکانت 20 تومنی که شما میگی محدوده یعنی در ماه 1 گیگ بهت حجم میده تا زمانی که این حجم رو تموم نکردی سرعتت خوبه ولی به محض اتمام حجم سرعتت میشه دایال آپ + در سیستم اینترنت ماهواره ای محدود چیزی به اسم دانلود شبانه رایگان و خرید حجم وجود نداره
شما لینکش رو بذار تا دقیقا بهت بگم چه نوع سرویسی هستش
مثلا تعرفه های این سایت رو نگا کن
dvbs2.net
نامحدود 2مگ ماهیانه 140 تومان !
آخه با چه مدرکی میگید بی کیفیت هستن؟شما از این سایت ها خرید کردید؟این مدل رو تا حالا دیدین یا استفاده کردین!؟نقل قول:
برای داشتن سند نیاز با امکانات زیادی هست ک حداقل تجهیزات متوسطش 8-9 تومن هست!:27: توی یک طرفه هم گرفتنی در کار نیست:8:نقل قول:
من شنیدم کسی رو که اینترنت ماهواره ای داره بگیرن جرم اش جاسوسیه! البته اگه اینترنت اش قابلیت سند کردن داشته باشه.
به خاطر مورد اول هم که شده فک کنم یکی بگیرم البته یه خوبشو واسه دیدن کانال های HD چون می گن ه.ک کانال های HD تو دی.وی.بی راحتره! در حد یک کپی پست!نقل قول:
البته کارت --- علاوه بر قابلیت دریافت کانالهای ماهواره ای امکان اتصال به اینترنت از طریق ماهواره را هم داره
در ضمن بچه ها می دونید دفعه پیش که پی سی ورد شیل تر شد به خاطر بحث در مورد اینترنت ماهواره ای بود..
نقل قول:
در مورد کارت :
پارسال یکی از آشناهام از یکی از همین سایتها که بسیار هم معروف هست یه کارت prof 8000 خرید ( اون موقع جدیدترین کارت بود و بسیار تبلیغش رو میکردن ) 40 روز طول نکشید که سوخت، علتش رو از مدیریت سایت پرسیدیم و ایشون یه جواب خیلی جالب به ما دادن و اونم این بود که: این کارتها از طرف کارخانه ایراد طراحی خازن دارن و به ما مربوط نمیشه!!! راست هم میگفت چون در سری های جدید این نکته تاکید میشه خازنها از نوع جامد هستند و احتمال سوختن تقریبا به 0 رسیده اما اون موقع مدیر سایت میدونست که این کارت ایراد داره و چیزی نگفت. حتی اون موقع پیشنهاد نداد که یه کارت از یه برند دیگه از خودش بخریم و یه کارت مورد دار رو بهمون انداخت
در مورد qbox من 2 نفر رو می شناسم که از قدرت سیگنال دهی 5922 گله و شکایت داشتن که متاسفانه به دلیل ناآگاهی بهشون انداخته بودن. البته اینو بگم که این کارت بیشتر در دانلود آفلاین اذیت میکنه و مرتب DC داره
در اکثر سایتهای ماهواره تاپیکی وجود داره به اسم: حل مشکل عدم سیگنال دهی در کارت های q-box
یعنی بطور کلی این برند مشکل سیگنال دهی داره و اکثر کاربرا رو اذیت میکنه
اما اکانت:
کسانی که اکانت ه.ک شده میفروشن همیشه زیر قیمتها این چند تا جمله رو مینویسن:
1- اکانت ها هکی می باشن و انتظار اینکه 24 ساعت سرعت مورد نظر از هر سروری رو داشته باشه رو نداشته باشین
2- تست می دین ؟ خیر !!!
3- اگه گذاشتی رفتی چی کار کنیم ؟ ما کسی رو مجبور به خرید نکردیم !!!
4- مک خراب شد و یا قطع شد ؟ مک رو جایگزین می کنیم
5- دریافت سیگنال خوب و یا مشکلات مربوط به رایانه ربطی به فروشنده ندارد
یعنی خودشون هم میگن سرعت پایین خواهد اومد و مک هم به احتمال زیاد از کار خواهد افتاد
من خودم از طرفدارای اینترنت ماهواره ای هستم اما بشرط اینکه یه کارت --- سالم و درست بخری و خودت بشینی مک ه.ک کنی نه اینکه برای یه مک 1 مگ که بین 10 نفر شیر میشه ماهانه حداقل 50 - 40 تومن بدی! چون همه کسایی که مک ه.ک شده میخرن 24 ساعته میخوابن رو مک و سرعت هیچوقت به حد مطلوب نمیرسه
ببخشید ولی پیدا نکردم، یا لینکش رو بده یا شات بذارنقل قول:
در ثانی 2 مگ 140 تومن میشه حدود 100 دلار،حالا اگه 1 مگ نصف این هزینه داشته باشه میشه 50 دلار که از اون 40 تا که من گفنم هم بیشتره
دوست عزیز از کدوم سایت خریداری کردین؟نقل قول:
پارسال یکی از آشناهام از یکی از همین سایتها که بسیار هم معروف هست یه کارت prof 8000 خرید ( اون موقع جدیدترین کارت بود و بسیار تبلیغش رو میکردن ) 40 روز طول نکشید که سوخت، علتش رو از مدیریت سایت پرسیدیم و ایشون یه جواب خیلی جالب به ما دادن و اونم این بود که: این کارتها از طرف کارخانه ایراد طراحی خازن دارن و به ما مربوط نمیشه!!! راست هم میگفت چون در سری های جدید این نکته تاکید میشه خازنها از نوع جامد هستند و احتمال سوختن تقریبا به 0 رسیده اما اون موقع مدیر سایت میدونست که این کارت ایراد داره و چیزی نگفت. حتی اون موقع پیشنهاد نداد که یه کارت از یه برند دیگه از خودش بخریم و یه کارت مورد دار رو بهمون انداخت
در مورد qbox من 2 نفر رو می شناسم که از قدرت سیگنال دهی 5922 گله و شکایت داشتن که متاسفانه به دلیل ناآگاهی بهشون انداخته بودن. البته اینو بگم که این کارت بیشتر در دانلود آفلاین اذیت میکنه و مرتب DC داره
در اکثر سایتهای ماهواره تاپیکی وجود داره به اسم: حل مشکل عدم سیگنال دهی در کارت های q-box
یعنی بطور کلی این برند مشکل سیگنال دهی داره و اکثر کاربرا رو اذیت میکنه
دوستانتون هم از کجاخریداری کردن؟چند خریدن؟
تو اروم کسی رو میشناسید ک این کارت رو بفروشه؟(5922)
من یکی رو میشناسم ک میفروشه با گارانتی تعویض!!(البته ارومیه نیست)
ممنون
من نمیدونم چرا بعضی وقتها گوگل و جی میل باز نمیشن؟ پینگ میکنم ریپلای میدن ولی باز نمیشن
بنظر میرسه مورد بازبینی برادرا قرار میگیرن !
برای من هم اتفاق می افته که یک دفعه سرویس های گوگل برام از کار می افته نمی یاره منم فک می کنم اینترنت قطع شده بعد می بینم سایت های دیگه رو می یاره ولی هم چنان گوگل قطعه! یا می بینی تو گوگل فارسی سرچ می کنم نمی یاره ولی وقتی انگلیسی سرچ می کنم می یاره!نقل قول:
من نمیدونم چرا بعضی وقتها گوگل و جی میل باز نمیشن؟ پینگ میکنم ریپلای میدن ولی باز نمیشن
بنظر میرسه مورد بازبینی برادرا قرار میگیرن !
همین الان که این پست رو ویرایش کردم گوگل برام قطعه!
اصلاح می کنم الان که با فایرفاکس تست کردم گوگل در دسترس بود...ولی هم چنان با کروم گوگل قطعه
واسه منم همین طور، ولی واسه من نه با کروم میاره و نه با فایرفاکس !!! فقط اینترنت اکسپلورر میاره !!!!نقل قول:
فک کنم اشکال از سایت گوگل باشه !!!
آهان ، تو این مدت ( چند روزه ) که گوگل بالا نمیومد با بینگ سرچ میکردم که خیلی عالیه
میدونستم میزان رسیدن کاربرها به مطالب مورد نظر تو بینگ بیشتر از گوگل هستش ولی فک نمیکردم اینقد خوب باشه !!!
هرچی که میاره مرتبط با مطلب مورد نظره :8:
فک کنم واسه بینگ 87% بود و واسه گوگل 67% !!!
urumchi جان اگر از https در ابتدای ادرس گوگل استفاده می کنید وقتی چنین حالتی پیش امد یواشکی برید ادرس بار اون s کوچولوی مزاحم رو که نمیزاره گوگل باز بشه رو حذف کنید و اینتر بزنید همه کارا درست میشه انصاف هم خوب چیزییه اگه ما از پروتوکل https در گوگل استفاده کنیم برای دستاندرکاران مشخص نمیشه ما چی رو جستجو کردیم پس بهتره هرگز از https استفاده نکنیم تا ادرسها از حالت secure در بیاد مسئولین هر وقت خواستن یه سرکی به ادرسهای ما بکشند تا خیالشون راحت بشه که چیزی نیست :46:نقل قول:
به نکته جالبی اشاره کردی،Https رو وقتی لاگین باشی میاره ولی من لاگین نبودم چون اصلا لود نمیشد که بخوام لاگین بشم.نقل قول:
دیروز که با 3 تا مرورگر تست کردم نه گوگل باز میشد نه جی میل در مرحله لودینگ گیر میکرد
سیستم رو خاموش کردم بعد از 4 - 3 ساعت که دوباره کانکت شدم وقتی رفتم گوگل رو تایپ کردم باز شد اما دیدم تو جی میل لاگین هستم!!! در حالی که آخرین بار که کانکت بودم اصلا لود نمیشد که بخوام لاگین کنم!
فکر کنم اکانتم ه.ک شده اما خوشبختانه هیچ چیز بخصوصی در اکانتم ندارم و هر کسی هم که الان واردش میشه مطمئنا پشیمون میشه :31:
الان گوگل رو برام لود میکنه اما وقتی میخوام وارد جی میل بشم وارد نمیشه و از این لحظه به بعد وارد گوگل هم نمیشه https هم نداره.
مشترک مخابرات
نخیر بلافاصله با اتمام حجم در هر لحظه ای چه شب چه روز اینترنت قطع خواهد شد.نقل قول:
البته اگه روز باشه میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون بخواید که برای شارژ کردن کمی حجم به حسابتون بریزن تا بتونید کانکت بشید، توجه داشته باشید که اون میزان حجم با شارژ مجدد از حسابتون کسر خواهد شد مثلا اگه 30 مگ پشتیبانی براتون شارژ واریز کنه و شما 3 گیگ حجم بخیرید 2970 مگ حجم خواهید داشت
زنگ زدن میگم اقا من دی سی میشم بعضی موقع ها میگه مودم بزار رو Bridging
واقعا تاثیر داره ؟
ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم :11: ، برنامهای هست که باهاش بتونیم حجم مصرفی هر روزمون رو کنترل کنیم؟ مثلا بتونیم تعیین کنیم که هر روز فقط 100 مگ میتونیم از اینترنت استفاده کنیم
نقل قول:
DU Meter..............
زنگ زدن میگم اقا من دی سی میشم بعضی موقع ها میگه مودم بزار رو Bridging
واقعا تاثیر داره ؟
مشکل گوگل که سراسریه و به خاطر ف ی ل ت ری ن گه !!!:41:نقل قول:
من که با گوگل اصلا مشکل ندارم
پینگ هم با گوگل ۱۵۰ هست
فوری هم لود میشه هم گوگل هم جیمیل
سلام
دوستان سرعت اینترنت دیگه این روزها واقعا محشره اینطوری پیش بره مثل اینکه باید dialup رو راه بندازیم دوستان چک کنن ببینن کابل فجیره که از زیر
ساختمان مخابرات رد میشه یه وقت قطع نشده باشه؟ :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو الان تو سایت پارس آنلاین دیدم...
قابل توجه مشترکین اینترنت ADSL پارس آنلاین
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور ارتقاء سطح و بهبود کیفیت سرویس در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما در روز جمعه مورخ 1390/09/11 از ساعت 1 بامداد به مدت 7 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد بود.
بدیهیست با همکاری شما کاربر گرامی، افزایش سرعت، ارتقاء امنیت شبکه و کیفیت پشتیبانی خدمات را در سایه انجام این تغییرات جامه عمل خواهیم پوشاند.
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدت شما کمال تشکر را داریم.
اینم تعرفه های اینترنت نامحدود پارس آنلاین هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک به ده یعنی اینکه بین 10 نفر مشترک هست درسته ؟ اونوقت حداقل سرعتی که به هر نفر می رسه باید ثابت باشه؟
مشکل از کابل فجیره نیست، مشکل از اونجایی ناشی میشه که 4 تا الاغ به 32 سال پیش برگشتن و سفارت اشغال کردن!نقل قول:
همین الان گوگل و جی میل برای من باز هم لود نمیشه! کلی کار واجب دارم اما الان لنگ یه دونه ایمیل موندم!!!
------ هم بشدت کند شده، کلا عادت شده برامون همین که یه اتفاقی تو کشور میفته بلافاصله فیتیله اینترنت رو میکشن پایین تا مثلا ملت بی خبر بمونن !!!
[12.02 13:59:19] chrome.exe - google.com:80 error : Could not connect to proxy - connection attempt failed with error 10060
قبلا که به این نامحدودا میگفتن CRA سرعتشون داغون بود، حالا که زده TRA لابد فرق کرده یا اینکه مثل همیشه با کلمات بازی کردن و وضعیت مثل قبل داغونه ولی همون CRA سرعتش ثابت بودنقل قول:
نمیدونم کی میخواهد این کاهش سرعتهای مصلحتی درست بشه الان اینجا جوری شده وقتی سرعت غیر عادی و بدون دلیل خاصی یک دفعه کاهش پیدا میکنه مردم به هم میگن باز چی شده از امروز صبح سرعتها خیلی افت کرده نکنه بازم خبریه و این کار باعث میشه مردم کنجکاو بشن ببینن چی شده سرعتها لاک پشتی شده بعدش هم باقی قضایا مشخصه ما که پیر شدیم و اینترنت پرسرعت ندیدیم شاید بچه های ما بتونند اینترنت لااقل 1 مگ رو ببینندنقل قول: