ببخشيد ولي من سوالم اين بود كه مهر بايد بريم؟ اگه آره چرا تو ثبتنام نوشته آبان مراجعه شود؟نقل قول:
Printable View
ببخشيد ولي من سوالم اين بود كه مهر بايد بريم؟ اگه آره چرا تو ثبتنام نوشته آبان مراجعه شود؟نقل قول:
انتخاب واحد با خودته ولی موندم چیا رو انتخاب کنم :19:. نظر شما چیه؟
من كه 3درس عمومي گرفتم ( فارسي و زبان و انديشه 1 ) سه تا هم اختصاصي ( اقتصاد خرد و مباني مديريت و اصول 1 ) سرجمع شد 18 واحد ؛؛؛ نميدونم بعدا" گير نميدن كه چرا 18 واحد گرفتم ؟؟
آخه تو برد دانشگاه زده بود ترم يكيا 15 واحد بگيرن و درساشونم فارسي و انديشه و زبان و اقتصاد خر و مباني مديريت بود ..
من اصول 1 رو اضافه گرفتم تازه 4 واحدي هم هست !! :18:
انتخاب کن دیگه. رشتت چی بود:دی؟نقل قول:
انتخاب واحد با خودته ولی موندم چیا رو انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . نظر شما چیه؟
فقه و مبانی حقوق.نقل قول:
20 تا میتونم انتخاب کنم؟
اره ورودی جدید 20 تا.
همشو بردار:دی
ببخشيد فوضولي ميكنم !:31: رشتتون چي بوده و اينكه واسه ارشد چيكار كرديد ؟؟؟نقل قول:
راستي بروبچ رئيس دنشگاه ما ميگفت همه ي فارغ التحصيلاش الان ارشد ميخونن و چنديتا رتبه ي برتر تو رشته هاي مختلف داشتن تو آزمون ارشد !! ميگفت حتي اون شاگرد تنبلشون هم الان ارشد ميخونه ( فك كنم ارشد آزاد هم منظورش بوده )ميخواسته دل مارو خوش كنه يا راست راستي اينجوريه ؟؟!! :31:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
من كه 18 واحد برداشتم برم 2 واحد ديگه هم بردارم ؟؟ كي پاسشون ميكنه بعدا" ؟! :31:نقل قول:
پس چرا هم آموزش به من گفت 15 واحد بردار هم تو برد زده بود ؟؟ ولي تو سايت زده حداكثر واحد قابل اخذ 20 واحد ؟! بعدا" مشكلي پيش نياد ( به جز مشكل پاس كردنشون !:31:)
اگه اینترنتی هست پس مدارکی را که گفتن مثل کپی شناسنامه 12 قطعه عکس اینا را کجا باید بدیم؟نقل قول:
كپي تمامي صفحات كه اسكن و آپلود ميشهنقل قول:
12قطعه هم موقع مراجعه حضوري تقديم ميشه
تهرانی؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه اینترنتی هست پس مدارکی را که گفتن مثل کپی شناسنامه 12 قطعه عکس اینا را کجا باید بدیم؟
فکر نکنم مشکلی باشه.نقل قول:
من كه 15 واحد برداشتم برم 2 واحد ديگه هم بردارم ؟؟ كي پاسشون ميكنه بعدا" ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا هم آموزش به من گفت 15 واحد بردار هم تو برد زده بود ؟؟ ولي تو سايت زده حداكثر واحد قابل اخذ 20 واحد ؟! بعدا" مشكلي پيش نياد ( به جز مشكل پاس كردنشون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا یه زنگ بزن مطمئن شو:دی
ببخشيد اين انتخاب واحد كلي حواس ما رو پرت كرده ! 18 واحد برداشتم !
امتحاناشونم پشت سر همه ! :38:
جالبه!نقل قول:
من زنگ زدم از مسئول بخش " تماس با ما " این پیام نور پرسیدم گفت برو یه اشتغال به تحصیل بگیر که تا تیرماه تو مدرست درس خوندی...بالاخره چیکار کنیم؟ :13:
250تومن ناقابل شهریه ما شد :19:
انگار ما اول مهر کلاس داریم :31:
دوستان من رفتم توی کنترل پنل---->پیام هی دریافتی اما چیزی نبودکه نبود........
نکنه اینا آتیش پاره رو فرا موش کردن!!
برا شما چند ساعته يوزر پس اومد؟نقل قول:
پس 18 واحد ميشه 250 ؟ يا واسه هر رشته فرق ميكنه؟
حد اقل و حد اکثر واسه ترم اول چندتا واحد می شه برداشت؟
برای من 20واحد شد.نقل قول:
برا شما چند ساعته يوزر پس اومد؟
بعد دو روز اومد.
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
حداقلش رو نمیدونم ولی حداکثر 20 تا میشه.نقل قول:
حد اقل و حد اکثر واسه ترم اول چندتا واحد می شه برداشت؟
شهریه ی انتخاب واحد این ترم رو کی باید داد؟ خبرگزاری فارس زده تا 75 ساعت بعد انتخاب واحد!!!:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8906290737
مرسی :46: من می خوام بدونم حداقل چند تا میشه که همون تعداد بردارم تا جوابه سراسریم بیاد:20:نقل قول:
حداقلش رو نمیدونم ولی حداکثر 20 تا میشه.
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
کسی نمی دونه حد اقل چند تا واحد می شه برداشت؟
من دانشگاه آزاد قزوین ... لوگین میکنه تو حسابم ولی برنامه درسیم هنوز خالیه!!
یعنی باید واقعا تا همایش صبر کنیم؟؟
واسه من 18 واحد شد 191 تومن !نقل قول:
بچه هاي ترم قبل شهريه رو كي دادن ؟؟؟ من شنيده بودم تا قبل از زمان امتحانات ميشه داد !نقل قول:
شهريه این ترم رو کی باید داد؟ خبرگزاری فارس زده تا 75 ساعت بعد انتخاب واحد!!!:
دوستان عزيز ميزان هزينه اي كه براي واحدها رائه ميشه به خيلي چيزها مربوطه:سال ورود به دانشگاه-فراگير رسمي-نوع درسها(عمومي-اصلي-تخصصي) و عملي يا نظري بودن،خودخوان يا حضوري و اينكه درس مورد نظر آزمايشگاه و فيلد داشته باشد يا خير!!!نقل قول:
من اين ترم 20 واحد برداشتم 255 تومان شد.
زمان پرداخت هم اصلا معلوم نيست. ترم پيش يعني خرداد 89 رو تو سايت بارها و بارها تهديد كرده بود اگر پرداخت نشه تا قبل از عيد ترم دانشجو ميپره و به عنوان مرخصي حساب ميشه! اما حتي توي ماه خرداد(!!!!!!!) وسط امتحانات هم بودن كساني كه پرداخت كنند.
مهلت اصلي رو حتي خود پرسنل امور مالي نميدونند چون توي گلستان معلوم خواهد شد و سيستم گلستان دست سازمان مركزيه.
پس مدارکی مثل 12 تا عکس 2تا فتیوکپی اینا را کجا باید داد؟نقل قول:
جایی که برای مراجعه حضوری تو کنترل پنلت مشخص کردهنقل قول:
پس مدارکی مثل 12 تا عکس 2تا فتیوکپی اینا را کجا باید داد؟
این که توی سایت زده 20 واحد میتونید بردارید اشتباه هست و توی حذف و اضافه درست میشه و شما باید اونجا برید و همون 15 واحد را بردارید . یعنی واحد های اضافی را باید حذف کنید و گرنه موقع فارغ التحصیلی براتون مشکل ساز می شه .نقل قول:
من كه 3درس عمومي گرفتم ( فارسي و زبان و انديشه 1 ) سه تا هم اختصاصي ( اقتصاد خرد و مباني مديريت و اصول 1 ) سرجمع شد 18 واحد ؛؛؛ نميدونم بعدا" گير نميدن كه چرا 18 واحد گرفتم ؟؟
آخه تو برد دانشگاه زده بود ترم يكيا 15 واحد بگيرن و درساشونم فارسي و انديشه و زبان و اقتصاد خر و مباني مديريت بود ..
من اصول 1 رو اضافه گرفتم تازه 4 واحدي هم هست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فعلا همون 18 تا را بردار . سایت توی حذف و اضافه خودش میزنه که حداکثر چند واحد میتونید بردارید اون موقع واحد های اضافی را حذف می کنید .
خواهش میکنم .نقل قول:
ببخشيد فوضولي ميكنم !:دی رشتتون چي بوده و اينكه واسه ارشد چيكار كرديد ؟؟؟
راستي بروبچ رئيس دنشگاه ما ميگفت همه ي فارغ التحصيلاش الان ارشد ميخونن و چنديتا رتبه ي برتر تو رشته هاي مختلف داشتن تو آزمون ارشد !! ميگفت حتي اون شاگرد تنبلشون هم الان ارشد ميخونه ( فك كنم ارشد آزاد هم منظورش بوده )ميخواسته دل مارو خوش كنه يا راست راستي اينجوريه ؟؟!! :دی
رشته من علوم کامیپوتر بود .
قبلا هم گفتم توی رشته های علوم پایه و مهندسی درصد قبولی توی ارشد واسه بچه های دانشگاه های دولتی بالاست .
اما توی رشته های انسانی تقریبا درصد قبولی توی ارشد واسه پیام نوری ها و دولتی ها برابر هست و شاید پیام نوری ها بهتر هم قبول بشن .
حتما تا جایی که براتون امکان داره واسه هر امتحان سعی کنید 2 روز وقت باشه .نقل قول:
ببخشيد اين انتخاب واحد كلي حواس ما رو پرت كرده ! 18 واحد برداشتم !
امتحاناشونم پشت سر همه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتون قول میدم حتی این 2 روز هم واسش کم باشه .
الان یه مقدار داغ هستید و شاید به تاریخ امتحانات توجه نکنید و بگید تا اونموقع درسا را می خونیم هنوز تا امتحانات خیلی مونده .
اما مطمئن باشید موقع امتحانات پشیمون میشید . که چرا به تاریخ درسها دقت نکردید .
حداقل و حداکثر واحد توی هر ترم بستگی به معدل ترم قبل شما داره .نقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من می خوام بدونم حداقل چند تا میشه که همون تعداد بردارم تا جوابه سراسریم بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
کسی نمی دونه حد اقل چند تا واحد می شه برداشت؟
اگه معدل ترم قبل شما مثلا زیر 12 شده باشه شما حداقل 10 واحد و حداکثر 12 واحد میتونید بردارید .
کلا حداقل واحد 10 هست و کمتر از 10 واحد شما نمیتونید بردارید .
نقل قول:
شهريه این ترم رو کی باید داد؟ خبرگزاری فارس زده تا 75 ساعت بعد انتخاب واحد!!!:
شهریه را شما تا حذف و اضافه باید بریزید .نقل قول:
بچه هاي ترم قبل شهريه رو كي دادن ؟؟؟ من شنيده بودم تا قبل از زمان امتحانات ميشه داد !
توی هر ترم که شما انتخاب واحد می کنید بعد از یک ماه واسه شما حذف و اضافه می زارن تا بتونید درسی را به واحد ها اضافه کنید یا درسی را که دوست ندارید و اشتباه برداشتید را حذف کنید .
حالا اگه شما بعد از انتخاب واحد کردن شهریه را نریخته باشید سایت واسه شما غیر فعال می شه و اجازه حذف و اضافه را به شما نمی ده و شما باید پول را به حساب بریزید تا سایت برای شما باز بشه و حذف و اضافه کنید .
حالا شما تا حذف و اضافه فرصت دارید پول را به حساب دانشگاه بریزید تا بعدا بتونید حذف و اضافه کنید .
موفق باشید :)
من شنبه ثبت نام کردم هنوز شماره دانشجوییمو نگرفتم!الان برام اس ام اس اومده که تا ساعت 24 امشب به سایت مراجعه کنم و ثبت نام کنم!!!!!من که ثبت نام کردم:19:شماره پیگیری هم دارم
نهنقل قول:
امروز رفتم ثبت نام حضوری بود مدارک را دادم و شماه دانشجویی گرفتم.
واحدم دانشگاه گفت اینا را بردارم نه بیشتر و نه کمتر
1-اندیشه اسلامی 1
2-زبان خارجه
3-مبانی فناوری اطلاعات
4-مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی
5-ریاضی عمومی 1
راستی گفت کتابها را خودمون باید بگیریم ولی فقط مال انتشارات پیام نور باشند.
این کتابها را همه ی کتاب فروشی ها دارن؟؟؟
راستی بابت راهنمایی های همگی ممنون:20:
اگه انقلاب بريد،اونجا رو كتابفروشي ها زده كه كتابهاي پيام نور رو دارن يا نهنقل قول:
ما كه 86 ثبت نام كرديم بهمون سي دي منابع درسي دادنفنميدونم به شماها هم دادن يا نه ولي اگه ندادن تو سايت منابع درسي ها رو همراه با نويسندشون زده
شما بايد يكي از رشته هاي گروه كامپيتر قبول شده باشيد،حواست به اين رياضي 1 باشه كه بعضي از بچه هاي ما هنوز پاسش نكردن :31:
اقا این شماره دانشجویی منو چرا نمیدن راحت شم!
الان سومین دفعه است که زنگ میزنم الکی شماره تلفنو ملیو میگیره خبریم نمیشه.
موفق باشی:46:نقل قول:
نه
امروز رفتم ثبت نام حضوری بود مدارک را دادم و شماه دانشجویی گرفتم.
واحدم دانشگاه گفت اینا را بردارم نه بیشتر و نه کمتر
1-اندیشه اسلامی 1
2-زبان خارجه
3-مبانی فناوری اطلاعات
4-مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی
5-ریاضی عمومی 1
راستی گفت کتابها را خودمون باید بگیریم ولی فقط مال انتشارات پیام نور باشند.
این کتابها را همه ی کتاب فروشی ها دارن؟؟؟
راستی بابت راهنمایی های همگی ممنون
ما که 3 روزه ثبت نام کردیم هنوز شماره دانشجوییمون رو ندادن:19::19::19:
این طرح ثبت نام اینترنتی چی بود گریبان مارو گرفت!!
مثل بچه ادم میرفتیم دانشگاه مدارکو میدادیم ثبت نام میکردیم میرفت دیگه.
ميبيني شانسو اد كه امسال ما ميخوايم دانشجو شيم اينا ورداشتن سيستم رو اينترنتي (از نوع ايرانيش) كردن الانم كه يكي دو ميون دانه موندم شما كه امكانات اينترنتيتون خرابه چرا بچه مردم رو اذيت ميكنين؟ به من چرا شماره دانشجويي نميده؟
فردا هم 31مه معلوم نيست كي قراره كد دانشجويي بدن
نقل قول:
ميبيني شانسو اد كه امسال ما ميخوايم دانشجو شيم اينا ورداشتن سيستم رو اينترنتي (از نوع ايرانيش) كردن الانم كه يكي دو ميون دانه موندم شما كه امكانات اينترنتيتون خرابه چرا بچه مردم رو اذيت ميكنين؟ به من چرا شماره دانشجويي نميده؟
فردا هم 31مه معلوم نيست كي قراره كد دانشجويي بدن
همه شاکی اند:19: بدین این شماره دانشجوییمونوووووووووونقل قول:
این طرح ثبت نام اینترنتی چی بود گریبان مارو گرفت!!
مثل بچه ادم میرفتیم دانشگاه مدارکو میدادیم ثبت نام میکردیم میرفت دیگه.
سایتم که به سلامتی داونه!
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
راستی من زنگ زدم گفتم چرا نمیده! گفت تا فردا نداد پس فردا برو دانشگاه:دی
تا فردا صبح نده میرم!!!
میری مرکزش؟اون که توی خ ویلا هست؟نقل قول:
راستی من زنگ زدم گفتم چرا نمیده! گفت تا فردا نداد پس فردا برو دانشگاه
تا فردا صبح نده میرم!!!
فکر نکنم اونجا جواب بدن. یحتمل برم قرچک:41:نقل قول:
میری مرکزش؟اون که توی خ ویلا هست؟
من رشته ام مهندسی فناوری اطلاعات هست:5:نقل قول:
بعد این آدرسی دادین فکر کنم مال تهران در حالی که من گفتم بچه تهران نیستم و از اسمم تابلوست دیگه مال کجا هستم:31:
حواسمو جمع میکنم ولی زیاد نگران نیستم هر چی نباشه ما بچه های گروه ریاضی هستیم.:46:
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
راستی کسی نمیدونه کسی هزینه این کتابهایی من نوشتم حدودا چند میشه؟
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
بهمچنین امیدوارم که شماره شما هم هر چه سریعتر بدن:10:نقل قول:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بابا اینقدر به اینترنت ایران گیر ندید اون تقصیر نداره اگه داشت تو سایت سنجش هم مشکل بود مشکل مال سایت پیام نور و خود پیام نور هست که کلا ثبت نام را توی 4 روز گذاشته
منم رشته ام فناوري اطلاعاته.نقل قول:
آهان فكر كردم تهرانيد
اتفاقا ما هم رشتمون رياضي بوده،منم ترم اول پاس كردم ولي شانس آوردم.البته اون زمان تست غلط نمره منفي داشت كه خوشبختانه برداشتن اون قانونو رو
انتخاب واحد تمدید شد از 1 تا 5 مهر
دوستان کسی میدونه چند بخشی یعنی چی؟
مرسی