سلام دوستان. یه سوال فوری دارم.
موقع انتخاب رشته، اگه قبلا معدل 31/06/1392 رو وارد کرده باشیم باید به معدل 30/11/1392 تغییرش بدیم یا نه؟
مرسی.
Printable View
سلام دوستان. یه سوال فوری دارم.
موقع انتخاب رشته، اگه قبلا معدل 31/06/1392 رو وارد کرده باشیم باید به معدل 30/11/1392 تغییرش بدیم یا نه؟
مرسی.
تو دفترچه نوشته یا معدل شهریور ۹۲ رو بزنید یا بهمن ۹۲.منم معدلمو به بهمن تغییر دادمنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
مرسی. دقیقا همینو نوشته.نقل قول:
البته چون ﻓﺮم ﻣﺨﺼﻮصﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﺗﻌﺪاد واﺣﺪﻫﺎي ﮔﺬراﻧﺪه داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ داخل دفترچه شماره 1 تاریخ 31/6 رو زده کمی شک کردم... موقع ثبت نام فرمش رو دانشگاه صادر می کنه دیگه؟نقل قول:
ﺗﺬﻛﺮ ﻣﻬﻢ: داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ دوره ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ واﺣﺪﻫﺎي ﮔﺬراﻧﺪه ﺷﺪه ﺧﻮد را ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 1392/6/31 ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻓﺮم ﻣﻨـﺪرج در ﺻﻔﺤﻪ 28 اﻳﻦ دﻓﺘﺮﭼﻪ در ﺗﻘﺎﺿﺎﻧﺎﻣﻪ درج ﻣﻲﻧﻤﺎﻳﻨﺪ، ﻻزم اﺳﺖ در ﺻﻮرت ﻗﺒﻮﻟﻲ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﻌﺪل را ﺑﻪ ﻣﺆﺳﺴﻪ ﻣﺤﻞ ﻗﺒﻮﻟﻲ اراﺋﻪ ﻧﻤﺎﻳﺪ.
ﺿﻤﻨﺎ آن دﺳﺘﻪ از داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن ﺳﺎل آﺧﺮ ﻛﻪ ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﺗﺎ 92/11/30 و ﻳﺎ 93/6/31 در دوره ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻞ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ، در ﻣﺮﺣﻠﻪ درﻳﺎﻓـﺖ ﻛﺎرت ورود ﺑﻪ ﺟﻠﺴﻪ، ﻣﻲﺗﻮاﻧﻨﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ وﻳﺮاﻳﺶ و ﻳﺎ درج ﻣﻌﺪل ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻠﻲ (ﺑـﺮاي ﻓـﺎرغاﻟﺘﺤﺼـﻴﻼن 92/11/30) و ﻳـﺎ ﻣﻴـﺎﻧﮕﻴﻦ ﻧﻤـﺮات واﺣﺪﻫﺎي درﺳﻲ ﮔﺬراﻧﺪه ﺷﺪه (ﺑﺮاي ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﻴﻼن ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 93/6/31) ﺧﻮد ﺗﺎ ﺗﺎرﻳﺦ 1392/11/30 اﻗﺪام ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ. ﻛﻪ در اﻳﻨﺼﻮرت ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺟﺰو
ﻗﺒﻮﻟﻴﻦ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻗﺮار ﮔﻴﺮﻧﺪ، ﻣﻲﺑﺎﻳﺴﺖ ﻣﺪارك ﻻزم را اراﺋﻪ دﻫﻨﺪ.
آره من دیروز از دانشگاه سوال کردم گفتن برای دانشگاهی که قبول میشید کارنامتون رو ببرید کافیه و بعدش از ما استعلام میگیرن.نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
مگه 5 روز دیگه کنکور ارشد آزاد 93 نیست؟ پس چرا کارت ورود به جلسه نیومده؟
نقل قول:
میاد دوست عزیز اینقدر استرس نداشته باش......
پارسال یک هفته به کنکو ازاد سایت باز کردن برای کسایی که بخوان ثبت نام کنن امسال خبری نشده؟>
کارت ارشد اومده.
امکان اصلاح اطلاعات نیست؟ و اینکه اولولیت انتخاب هامون رو دوباره ببینیم؟
شما مطمئنی پارسال این کارو کردن !!!!؟نقل قول:
نه مطمئن نیستم یکی از همکلاسیام میگفت گفتم اینجا بگم ببینم همچین موضوعی بوده یا نهنقل قول:
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نمودهاند، ميرساند كه اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كدرشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دورههاي مجازي و بينالملل و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كدرشتههاي امتحاني ذيربط در روز سهشنبه مورخ 13/3/93 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر ميگردد. ضمناً لازم به ذكر است آزمون رشتههاي پروژه دار منحصراً در شهرتهران برگزار ميگردد كه جزئیات لازم در اطلاعیه مورخ 13/3/93 درج خواهد شد .
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
سلام
من در کد1358 هنرهای تجسمی مجاز شدم و در فرم انتخاب رشته دانشگاه سوره یکی از انتخابهام بوده!هنوز امتحان عملی برگزار نشده!
الان یکسری اسامی زدن که اسمم برای دانشگاه شاهد و مصاحبه ی اون اعلام شده؟
یعنی برای سوره انتخاب نشدم؟ یا اینکه اسمی اعلام نمیشه و روز 31 خرداد هر کسی که سوره رو انتخاب کرده باید برای مصاحبه بره؟
سلام
من این ترم واحد های کارشناسیم تموم میشه و تابستون هم پروژه ام رو میخوام انجام بدم.
برای ثبت نام دوره ارشد تو دانشگاه مربوطه ( بعد از اعلام نتیجه نهایی کنکور امسال تو شهریور ) حتما باید گواهی اصلی فارغ التحصیلی رو داشته باشم یا اینکه یک گواهی موقت ببرم که نشون بده من این ترم واحد هام نموم شده و نمره پروژه ام هم توش ثبت شده باشه کفایت میکنه؟؟؟
اگه گواهی موقت موقع ثبت نام کفایت میکنه ، تا کی وقت دارم گواهی اصلی فارغ التحصیلی رو به دانشگاه ارائه بدم؟؟
شما باید مدرکی از طرف دانشگاه ببری که تایید کنه تا 31 شهریور 93 فارغ التحصیل میشین.نقل قول:
نمره پروژه رو هم میتونین همون اوایل شهریور با هماهنگی با استاد و آموزش بگیرید که موقع ثبت نام ارشد همراه داشته باشین.
پروسه دادن گواهی موقت پس از تایید نمره پروژه یک روز هم طول نمیکشه.
تاریخ دانشگاه های مختلف فرق میکنه ولی معمولا تا پایان حذف اضافه ترم اول دانشگاه ارشد که حدودا هفته دوم مهر هست، فرصت میدن گواهی موقت لیسانس رو ببرید.
ممنون.نقل قول:
شما باید مدرکی از طرف دانشگاه ببری که تایید کنه تا 31 شهریور 93 فارغ التحصیل میشین.
نمره پروژه رو هم میتونین همون اوایل شهریور با هماهنگی با استاد و آموزش بگیرید که موقع ثبت نام ارشد همراه داشته باشین.
پروسه دادن گواهی موقت پس از تایید نمره پروژه یک روز هم طول نمیکشه.
تاریخ دانشگاه های مختلف فرق میکنه ولی معمولا تا پایان حذف اضافه ترم اول دانشگاه ارشد که حدودا هفته دوم مهر هست، فرصت میدن گواهی موقت لیسانس رو ببرید.
خب یعنی گواهی موقت هم کفایت میکنه.
گواهی اصلی فارغ التحصیلی ( مدرک ) رو کی باید به دانشگاه ارائه کنم؟؟
گواهی اصلی فارغ التحصیلی (دانش نامه لیسانس) رو طول میکشه بدن، نیازی هم به ارائه دادنش به دانشگاه ارشد نیست.نقل قول:
اصل گواهی موقت پایان دوره کارشناسی کفایت میکنه.
سلام من زیست شناسی خوندم حالا میخوام یه رشته انسانی تو ارشد بزنم معدلم بالا نیست فقط دنبال کتابهای تستی مناسب برای حداقل 4 ماه درس خوندنم قبلا رشته های علوم اجتماعی و پژوهشی رو ارشد شرکت کردم قبول نشدم چه رشته ای رو توصیه می کنید که قبولی تو تهرانش زیاد باشه و بشه چند ماهه خوند؟؟پیام خصوصی بذارین لطفا
سلام دوستان
من رشته ام عمران هستش به نظرتون ارزش داره تو آزمونها و کلاسهای آمادگی کارشناسی ارشد شرکت کنم؟یا کتاب بگیرم خودم بخونم؟نظرتون چیه؟؟
مدرسان شریف خوبه یا ماهان یا پارسه؟ نمیدونم کدوم خوبه؟لطفا دلیلتون رو هم بگین؟
ممنون
سلامنقل قول:
بستگی به خودتون داره و سبک درس خوندنتون.
اگه آزمون ها فشرده نباشن و بینشون وقت کافی برای مطالعه باشه و درس خوندن شما در حدی باشه که از آزمون جلوتر باشین و برای آزمون فقط درسا رو مرور کنید خیلی تاثیر داره.
من خودم آزمون آزمایشی دادم و نتیجه اش رو هم دیدم.واقعا موثر بود.
در مورد موسسه چیزی نمی دونم.من خودم آزمون تعاونی سنجش دادم و راضی بودم.به نظرم مدرسان شریف یکم زیادی شلوغش میکنه( مثل قلمچی ) و فقط دنبال کسب درامده.
بقیه رو نمی دونم.
بقیه دوستان نظری ندارن در رابطه با موسسات؟نقل قول:
معمولا تو کلاس های ارشد به دلیل حجم بالای مطالب و زمان کوتاه چیز خاصی یاد نمیگیری.نقل قول:
اکثرا هم میان کتاب های تستی مطرح رو به صورت نکته مطرح میکنن.
بهترین راهش اینست که بری دانشکده عمران دانشگاه تهران یا پلی تکنیک از بچه هایی که رتبه های برتر آوردن سئوال کنی و کتاب های ارشد رو بعد از مشورت با اونا بخری.
بسته های آموزشی به هیچ دردی نمیخورن، از هر انتشاراتی چندتا کتابش بیشتر خوب نیست، مثلا از پوران پژوهش یا راهیان ارشد یا مدرسان و... هر کدوم 2 الی 3 کتابش مطرحه.
آزمون آزمایشی هم حتما شرکت کن، سئوالات اکثرشون غیر استاندارده اما تو مدیریت زمان کمک میکنه.
هر کدوم بهت نزدیکتره یا هزینه اش کمتره رو انتخاب کن و فقط خودت رو محک بزن، رتبه زیر 100 میاری.
ماهان و پارسه تو یک سطح هستند ولی سنجش بهتره چون هزینه اش کمتره و استاندارد تره و جزوه زوری هم غالب نمیکنه.
با مکانیک فکر کنم مشترک زیاد داشته باشی و این منابع رو تا جایی که میدونم بهترین هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوستان، برای کارشناسی ارشد IT (علی الحصوص گرایش شبکه) کتاب های کدام موسسه رو مفیدتر می دونید؟ پارسه یا ماهان یا مدرسان شریف یا ...؟ بنده متاسفانه شاغل هستم و تایم کافی برای کلاس های حضوری ندارم.. با مطالعه کامل و دقیق این کتاب ها میشه توی کنکور سراسری موفق بود؟ با سپاس.
سلام من پسری 25 هستم كه دارای مدرك كارشناسی مهندسی صنایع هستم من به رشته روانشناسی بالینی علاقمند هستم مشكل من اینه كه نمی تونم بین رشته روانشناسی و مهندسی صنایع كدامش رو انتخاب كنم چون به هر دو علاقمند هستم البته علاقه اصلی من روانشناسی بالینی است و نسبت به آینده روانشناسی دچار تردید هستم در ضمن دانشگاه شهر من ارشد بالینی ندارد ولی ارشد صنایع دارد و من نسبت به خوابگاه نظر خوبی ندارم لطفا منو راهنمایی كنید ممنونم
سلام وقتتون بخير
راستش من دانشجوي كارشناسي مديريت دولتي هستم يعني تموم كردم ديگه ...
زبان تخصصي يك و دو داشتيم با سه و چهار كه هر دو رو 20 شدم و واقعا
خوندم...
يه پيش زمينه اي هم داشتم از قبل
دوران راهنمايي زبان كار كردم تو زبانكده حدود 5-6 ترم ولي چون فرار بود
ديگه ادامه هم ندادم و ...
الان من ميخوام برم ارشد مديريت دولتي و بعدش اگه خدا خواست دكتراي مديريت دولتي
راستش همه ميگن زبان انگليسيت اگه خوب نيست الكي نرو فايده نداره فقط زبان مهمه !
خودمم علاقه دارم ولي واقعا نميدونم چي بخونم؟
زبانكده نه ... اگه مجموعه اي پكيجي چيزي باشه روزي يكي دو ساعت وقت
ميزارم ميخونم تا زبانم خوب بشه
ولي نميدونم چي ؟!
و اينكه از بين
خواندن - نوشتن - حرف زدن
كدوم رو بيشتر بايد تقويت كنم؟
ممنون ميشم يه مجموعه اي چيزي معرفي كنيد براي مديريت دولتي ... تشكر فراوان
آزمون زبانی که برای کلیه رشته ها تو ارشد هست دو بخش میشه :نقل قول:
1- آزمون زبان عمومی 2- آزمون زبان تخصصی
برای زبان تخصصی که فقط همون کتابایی که تو لیسانست خوندی، دانستن لغات اصلی رشته ات کفایت میکنه، چون متن تخصصی بهت میدن و ازش سئوال مطرح میکنن، صرفا کافیه معانیش رو سر در بیاری و بفهمی درباره چه صحبت میکنه. همون منابع دانشگاهیت کافیه.
اما زبان عمومی در بین اکثر رشته ها مشترک هست.
مشابه بخش لغت و گرامر و درک مطلب تافل هست.
برای لغت من این منابع رو برای کلیه رشته ها پیشنهاد میکنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای گرامر هم کتاب های پارسه و مدرسان شریف کتاب های خوبی هستند.
همچنین موسسه فرهیختگان به نشانی farhikhtegan.com کتاب فوق العاده ای برای گرامر داره که به جرات با خوندنش میشه بالای 85 درصد سئوالات گرامر تافل رو هم جواب داد و از طرفی حجمش هم زیاد نیست و خیلی منسجم و طبقه بندی شده، نوشته شده.
راهی چیزی برای بالا بردن انگیزه، افزایش تمرکز و کاهش تنبلی دارید؟! :n28: 6 ماه دیگه کنکوره هنوز غلطی نکردم :n14:
معمولا متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد رو با توجه به هدف قبولیشون میشه به سه دسته کلی تقسیم کرد:نقل قول:
1- قبولی در دانشگاه های درجه 1 سراسری (تهران، شریف، بهشتی، صنعتی اصفهان و...)
2- قبولی در دانشگاه های درجه 2 سراسری و درجه 1 آزاد (زنجان، کرمان، تبریز یا آزاد علوم تحقیقات و ...)
3- قبولی در هر دانشگاهی که شد (درجه 3 سراسری و درجه 2و3 ازاد و پیام نور و...)
بستگی به اینکه هدفتون قبولی در کدام مجموعه هست راهکارها متفاوت هست.
مسلما برای دسته سوم یک مطالعه خیلی معمولی روزی 2 الی 3 ساعت هم کفایت میکنه.
اما برای دو دسته اول نیاز به برنامه ریزی هست و ساعت مطالعه هم مسلما متناسب با خواسته افزایش پیدا میکنه.
ابتدا هدفتون رو از ارشد خوندن مشخص کنید.
اگر هدفتون جدی باشه، انگیزه خود به خود پیش میاد.
تجربه ای که خودم داشتم شامل بستن تمامی اکانت های مجازی بود و سر زدن به اینترنت به صورت حداقل و نهایتا یکی دو بار در آخر هفته.
به جای آخر فروم باز باید تبدیل بشید به خیلی کم پیدا در فروم.
بعدش هم برنامه ریزی مکتوب هست، منابع رو تهیه کنید، تعداد فصل ها و صفحاتش رو یادداشت کنید و در یک پروسه 5 ماهه تقسیم کنید که همه چیو تمام کنید.
ماه آخر صرفا مرور هست.
همچنین آزمون های آزمایشی برای دو دسته اول واقعا لازمه.
چون این آزمون ها بودجه بندی دارن، شمارو هدایت میکنن به خوندن و کسب رتبه خوب و خودش انگیزه خوبی میتونه باشه که در اولین نوشته همین صفحه یک توضیحاتی درباره آزمون های آزمایشی دادم.
نقل قول:
يك دنيا سپاس بابت توضيحات خوبت عزيز
ولي من واسه ورودي منظورم نبود
كلا در خود دانشگاه ميخوام يه وقت گير نكنم !
خصوصا براي دكترا ...
ارشد هم همينطور
ميخوام يه متن دادن بتونم راحت ترجمه كنم ( ترجمه نه ، يعني بفهمم چي گفته ديگه! )
اين منظورمه
تشكر
برای دانشگاه هم همینطوره، آزمون زبان عمومی چه ارشد چه دکترا در ایران بسیار شبیه به آزمون تافل هست هم از جهت لغت ها و هم از جهت گرامری.نقل قول:
شما برای نوشتن یک مقاله خیلی مهم هست که اصول گرامری رو رعایت کنید، کجا فعل رو ing بدین، ندین از that و the کجا استفاده کنید و نکنید و....
که برای همه اینها یک شناخت کامل از گرامر ضروریه که اشاره کردم.
اگر هدفتون دکترا باشه، نوشتن مقاله اهمیت داره که لازمه اش هم گنجینه لغات مناسب و هم گرامر قوی هست.
به اون سایت فرهیختگان سر بزنید برای دانشگاه تهران است و اساتیدش هم آکادمیک هستن و میدونن چی رو بهتون بگن که به دردتون بخوره.
کتاب تست برای تست زنی چی بگیرم خوبه برای کارشناسی ارشد حقوق عمومی ؟
من مدرسان شريف گرفتم ..نقل قول:
کتاب تست برای تست زنی چی بگیرم خوبه برای کارشناسی ارشد حقوق عمومی ؟
ماهان - پارسه - مدرسان شريف - و ...
براي كارشناسي تست ماهان رو گرفتم و قبولم شدم
ببينم مدرسان چه جوريه !
سلام.
اگر کسی از دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کارشناسی ناپیوسته با معدل بالای 17 طی 4 ترم فارغ التحصیل بشه و جزو 2 نفر اول ورودی های اون ترم رشته خودش از حیث معدل باشه، ولی معدل کاردانیش درست و حسابی نباشه میتونه توی پذیرش بدون کنکور فارغ التحصیلان ممتاز کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد پذیرفته بشه؟ رشته مورد نظر هم با رشته کارشناسیش یکی هست..
سلام دوستان
من دانشجوی رشته الکترونیک هستم.پاییز امسال میرم ترم 7.درسم هم به یاری خدا 8 ترمه تمام هست .میخواستم بدونم بهترین زمان برای شروع درس برای آزمون ارشد کی هست؟ آیا از حالا به فکر آماده سازی برای ارشد باشم یا فعلا تمرکزم روی درس دانشگاه باشه و بعد از فارغ التحصیلی به طور جدی برای ارشد بخونم؟ (یعنی از تابستن آینده)
از توجهتون پیشاپیش سپاسگزارم
بستگی داره هدفتون از شرکت در ازمون ارشد قبولی در کجاها هست و سابقه تحصیلیتون چگونه است.نقل قول:
برای قبول شدن در یک دانشگاه مطرح و رتبه عالی دو راه دارین :
1- درستون رو تمام کنید و پروژه رو هم تحویل بدید و فارغ التحصیل بشید و سال بعد با خیال راحت شرکت کنید.
2- ترم 7 پاییز 93 رو خیلی کم واحد بردارین و از الان به فکر کنکور باشید و پس از کنکور، ترم 8 با تعداد واحد زیاد رو در نیمسال دوم 93-94 اخذ کنید.
اما اینکه در پاییز هم سر کلاس ترم 7 بروید و با امتحانات و پروژه درگیر باشین و برای کنکور هم بخونین، راندمان خیلی پایین میاد ولی بازم نمیشه گفت 100 درصد شکست میخوری، ممکنه با تلاش چندین برابر نتیجه بگیرید.
بیشتر به این بستگی داره که مثلا در دروسی مثل ریاضیات مهندسی، معادلات دیفرانسیل یا ... که مدت ها ازشون گذشته هنوز چقدر قوی هستی.
ریاضیات رو مدتهاست که مطالعه نکردم.نقل قول:
راستش تابستان هم واحد گرفتم کارآموزی و پروژه و اگر بخوام از الان برای کنکور آماده بشم ناچارا باید این ترم رو حذف کنم.اون راه دومی که عرض کردید آیا مرسوم هست؟ یعنی هستند کسانی که با هدف قبولی در کنکور با اینکه 2 ترم از درسشون مونده شرکت کنن؟ امکان موفقیت به این روش هست؟
چون من همیشه در نظرم داشتم که سال آخر کنکور بدم و منظورم از اینکه از الان به فکر ارشد باشم هم این بود که از الان بعضی از دروس رو برای کنکور سال بعد مطالعه جدی داشته باشم؟
مجموعه ریاضیات برای رشته های فنی مهندسی خیلی مهم هست و معمولا توصیه میشه تابستان منتهی به ارشد صرفا روی این مجموعه کار بشه، اگر تابستان رو برای ریاضی از دست بدین خیلی عقب میوفتین.نقل قول:
البته عرض کردم همه اینا برای کسی هست که هدفش رتبه خیلی خوب یا نهایتا قبولی در دانشگاه های تهران هست وگرنه برای قبولی ارشد در آزاد یا دانشگاه های درجه 2 و 3 میشه با یک مطالعه نسبی هم موفق شد.
راه دوم هم مرسوم هست ولی معمولا در ترم پاییز یا واحد بر نمیدارن یا خیلی کم بر میدارن و البته از تابستانش هم ریاضیات رو تمام میکنن.
با این اوصافی که شما گفتین، به نظرم بهتره درسهاتون رو تمام کنید و از سال بعد با تمام قوا شرکت کنید.
نظر شخصی من این هست که ارشد خوندن در دانشگاه هایی با کیفیت پایین تر نه کمکی به شاغل شدن شما میکنه و نه در مصاحبه دکتری پیش رو بهتون کمک میکنه، تو مصاحبه های دکتری دانشگاه های تهران اکثر بچه هایی که ارشد آزاد بودن راحت رد میشن و بچه های دانشگاه های درجه 2 سراسری هم با رزومه خیلی قوی بتونن قبول بشن.
پس کسی که میخواد ارشد شرکت کنه، اگر صرفا مدرک میخواد که فرقی نمیکنه.
اما اگر برای ادامه تحصیل میخواد بهتره تمام وقت بخونه و برای شما خواندن برای کنکور پس از فارغ التحصیلی گزینه مناسب تری به نظر میاد.
نقل قول:
سلام
اصلا نیازی نیست تو دوران تحصیل تست کار کرده باشین.همین 6 ماه برای مطالعه کاملا کافیه.
اصلا نمی خواد خودتون رو با بقیه مقایسه کنید.به تجربه بقیه گوش کنید و خودتون با توجه به شناختی که از خودتون دارین طبیعتا متوجه میشین که چطوری باید درس بخونین و چه راهی رو برین تا موفق باشین.بهترین تصمیم گیرنده خودتون هستین و هیچ کس دیگه ای به اندازه خودتون نمیتونه برای شما روش درس خوندن رو تعیین کنه.هرجور راحتین درس بخونید. فقط درس بخونید و تمرکز کافی داشته باشین.همین برای موفقیت کافیه.
کنکور ازمایشی رو حتما بده. شدیدا تاثیر مثبت داره.به شرطی که اماده تو کنکور آزمایشی شرکت کنی.
من امسال کنکور دادم. الان منتظر نتیجه هستم.رتبه ام در حد تلاشم خیلی عالی بود و به هدفم رسیدم.( میتونم شبانه دانشگاه های برتر تهران و روزانه دانشگاه های برتر غیر از تهران رو قبول بشم )
من چون ریاضی ام ضعیف هستش و از طرف دیگه کمبود وقت پیدا کردم قید ریاضی رو زدم و تو کنکور ریاضی رو سفید دادم.و ضرر نکردم.
چون امسال ریاضی رو برای رشته مکانیک سخت گرفتن و کسایی که رو ریاضی خیلی وقت گذاشتن مطابق میلشون نبود.
ولی دروس تخصصی راحت بود و منم اون دروس رو خوب خونده بودم و کلی به نفعم شد.
ولی بازم بستگی به خودتون و شانستون داره.
و اینکه برای رشته مکانیک احتمال اینکه امسال ریاضی ساده باشه وجود داره.رشته شما رو نمیدونم.
چون کم پیش میاد که دو یا چند سال متوالی یک درسی رو سخت بگیرن و معمولا هر سال یکی از دروس رو سخت میگیرن و هر سال این درس جابجا میشه.
پس اگه ریاضیتون ضعیف نیست ، به نظر من خوندن ریاضی ارزشش رو داره.
شما برای مطالعه دروس:
اولویت رو به درسایی بدین که بیشتر روشون تسلط دارین و این درسا رو اول شروع به خوندن کنید.بعد به ترتیب سراغ درسایی برین که بیشتر روشون ضعف داریم.تا آخر.
و به نظر من اینکه چند تا درس انتخابی رو عمیق و کامل بخونید بهتر از اینه که تمام دروس رو ناقص و سطحی بخونید.
هدف من قبولی در دانشگاه های تهران و نهایتا دانشگاهای درجه 2 هست.اصلا هدفم این نیست که از هر کجا شده مدرک بگیرم چون آینده ام به شدت به تحصیل بستگی داره چون اگر میخواستم وارد بازار کار بشم اصلا همین کارشناسی هم نمی گرفتم.سرمایه آنچنانی هم ندارم که بخوام خودم کاری دست و پا کنم.خودم هم فکر میکنم بهتره بعد از فارغ التحصیلی برای ارشد آماده بشم.حالا من اگر بخوام امسال یک کنکور آزمایشی بدم بنظرتون اگر درس رو از همین الان شروع کنم از درس خوندن برای ارشد زده میشم؟ با توجه به اینکه میخوام کنکور رو به طور جدی سال بعد بدمنقل قول:
عزیز شما تو دوران آماده سازی کنکور چقدر دانشگاه می رفتید؟ چقدر وقت واسه در خواندن داشتید؟ پایه دروستون چه طور بود؟ آیا در طول ترم های قبل از آماده سازی برای ارشد هم درسهای گذشته رو مرور می کردید؟نقل قول:
ببخشید که سوالاتم زیاد هست ممنون از توجهتون
سلامنقل قول:
عزیز شما تو دوران آماده سازی کنکور چقدر دانشگاه می رفتید؟ چقدر وقت واسه در خواندن داشتید؟ پایه دروستون چه طور بود؟ آیا در طول ترم های قبل از آماده سازی برای ارشد هم درسهای گذشته رو مرور می کردید؟
ببخشید که سوالاتم زیاد هست ممنون از توجهتون
من ترم پاییز رو مرخصی گرفتم و اصلا دانشگاه نمیرفتم.
از تابستون اواسط مرداد شروع کردم.
البته این وسط کارهای متفرقه زیاد داشتم که وقتم رو می گرفت به خاطر همین وقت کم آوردم.طوری که از 7 روز هفته ، 4 روزش رو درس می خوندم.اونم روزی نهایت 6 ساعت.
ولی اگه منظم مطالعه داشته باشین و وقتتون رو تلف نکنید به نظرم زمان کاملا مناسبیه.
پایه دروس اصلی ام نسبتا قوی بود. به خصوص دروسی که ضریب 3 برای گرایش مورد نظرم داشت و خیلی خوب فهمیده بودم.
پایه ریاضی ضعیفی داشتم که به خاطر همین سراغش نرفتم.
زبان رو هم گرامر رو فراموش کرده بودم.لغت هم نخوندم. فقط متن تخصصی خوندم که اونم تو کنکور وقت اضافه نیاوردم.به خاطر همین زبان رو هم سفید زدم.
نه.بعد پاس کردن درسی ، پیش نیومده که درسی رو دوباره مرور کنم. البته خیلی از دروس اصلی رو کامل فراموش نکرده بودم و تا حدودی بلد بودم و خوندن برای ارشد بیشتر مرور و یادآوری مطالب گذشته بود.