برای خودروهای سایپا تو قسمت پارامترها یا زیر مجموعه انتقال قدرت. تو ایران خودرو هم انتقال قدرت.نقل قول:
Printable View
برای خودروهای سایپا تو قسمت پارامترها یا زیر مجموعه انتقال قدرت. تو ایران خودرو هم انتقال قدرت.نقل قول:
نه عزیزم وقتی یه ماشین دو گانه سوز در قسمت کپسول و شیر اطمینان دستکاری بشه این اتفاق براش می افتهنقل قول:
حالا چه فرقی داره کارخانه ای باشه یا غیر کارخانه ای
دستکاری لوازم سی ان جی خطرناکه حسن
کاربراته یا انژکتور؟نقل قول:
با سلام
دوستان اردي مدل 82 انژکتوري با کولر و هيدروليک دارم
هيچ گونه اموزشي رو داخل اينترنت نديدم که بتونه کمکم کنه به نصب کلاچ اهرمي اردي
وسايل خام کلاچ اهرمي رو با کلي گشتن تهيه کردم که اونم اخريش بود !!! :) بازم خوبه تونستم تهيه کنم گير نمياد لا مسب !
تو نصبش واقعا گيج شدم البته يکمش رو تونستم نصب کنم
کلا تمام قطعات رو بطور صحيح سرهم کردم پايه هارو هم تونستم وصل کنم يک طرف به بقل دسته موتور يک طرف هم به زير ناودوني "که وصل ميشه به گلگير از داخل" (نميدونم اسم اي قسمت کلا چي هست بايد ببخشيد) بعد اهرميرو که وصل ميشه به دوشاخه گيربکس اونم وصل کردم .
2 تا مشکل بزرگ دارم که خواهش ميکنم ياري کنيد دوستان خيلي گير کردم توش
يکي اين که چرا اين اهرمي که فقط يه سرش قورقوري داره (اهرمي که وصل به دوشاخه گيربکس ميشه)هيچ گيري نداره با پيچ ريگلاج (که سرش مثل o انگيليسيه) يعني در ميان و راحت جدا ميشن بهم ننداخته؟؟
سوال دومم اينه که اقا اون سمتي که وصل ميشه به پدال کلاچو نميدونم چطور بايد ببندم
بازم ميگه با عکسي نوشتهاي چيزي کمکي به من گير افتاده کنين دمتون گرم
بازم بايد ببخشين که خيلي غير حرفه اي سوالمو پرسيدمو اسم قطعاتو اينجوري گفتم
405 مدل 88نقل قول:
این یعنی انژکتوره!نقل قول:
ببین دوست من اگه در اون لحظه چراغ چک هم روشن میشه برو اتصال سنسور اکسیژن رو جدا کن
ببین چی میشه
راستی اون ماده زرد رنگ مایعه یا گازه یا جامد(مثلا پودر)؟
چقدر طول میکشه که دیگه نیاد؟
اگه موتور گرم باشه بعد روشن کنی باز هم میاد؟
چک روشن نمیشهنقل قول:
ماده به شکل مایع هست چون کف حیاط دیده میشه
موتور گرم نمیاد
لطفا توضیح بدید چرا پراید نیاز به هوا گیری نداره؟؟نقل قول:
برای هواگیری پراید اپتدا شیلنگ کوچکی که روی لوله کناری آب (سمت ترموستات و پشت کوئل دوبل) قرار داده رو در بیارید. رادیاتور رو پر از آب کرده موتور رو روشن کنیدو از یک طرف داخل رادیاتور آب بریزید و از طرف دیگه اون لوله لاستیکی رو بالا نگه دارید تا آب خارج بشه، اگه هوایی موجود باشه از اونجا تخلیه میشه در انتها لوله رو جا بزنید و درب رادیاتور رو ببندید.نقل قول:
سیستم گردش آب ماشین ها (بخصوص اروپایی ها که در شرایط سرد تری هستند) با هم متفاوت هست. نوع واتر پمپ و رادیاتور و شکل قرار گیری درب ان در پژو باعث این مورد میشه ولی در ماشینی مثل پراید بعد از هر گونه دستکاری کافیه اونو پر از اب رادیاتور و ضد یخ کنید و با باز گذاشتن شیر بخاری و دربا رادیاتور ماشین رو روشن کنید و پس از چند دقیقه که اب گرم شد و ترموستات عمل کرد و گردش اب شروع شد اب لازم رو اضافه کنید و درب رادیاتور رو محکم کنید و از بودن اب کافی در مخزن رزرو و از سالم بودن لوله درونی مخزن (خیلی مهمه) و بستن درب ان اطمینان حاصل کنید . و همون طور که دوست عزیز فرمودند از باز کردن درب خاموش در هنگام داغ بودن جدا خودداری کنید . پس از یک روز هنگامی که ماشین سرده باز مقدار اب رو از رادیاتور بازدید کنید .نقل قول:
پرايد داراي سيستم آب باز هست، يعني داراي يك مخزن تبخير كه آب گرمي كه موقع كار كردن ماشين بواسطه انبساط حجمش زياد ميشه، به اون مخزن ريخته ميشه( بجاي اينكه بريزه زمين، مثل پيكان)و زماني كه موتور، رادياتور، و البته آب رادياتور خنك شد، بواسطه پايين رفتن آب و ايجاد يك خلاء ، مكشي ايجاد شده و آب توي مخزن تبخير و انبساط رو مكيده و دوباره وارد جريان گردشي آب رادياتور ميكنه.در اين بين هوا هم ميتونه به نحوي وارد مدار گردش بشه، منتها چون سيستم باز هست و مرتب در حال مكش و برگشت آب به مخزن هست، اون هواي اضافي خود بخود گرفته ميشه، ولي در خودروهايي مثل پژو 206 يا 405 و سمند، آر دي ، اينجوري نيست.همون روشي كه خدمت شما گفتم انجام بديد، مشكلي پيش نمياد، بقيه مسير رو هم از نظر سالم بودن چك كنين.
رادیاتور 405 یه پیچ بالا داره یکی پایین. هنگام هوا گیری باید پایینی را برای تخلیه آب باز بگذارم؟؟
هنگام هواگیری پیچ پایینی باید بسته وبالایی باز باشهنقل قول:
میخوام مدولاتور فن بخاری 405 بخرم مارک بخصوصی نداره فقط بگم مدولاتور بدید؟
لوازم فروشی های 405 دارن یا لوازم فروش های برق ماشین؟
مدولاتور فن رو ميتونين از فروشندگان يدكي پژو تهيه كنين، گاهي وقتها فروشندگان لوازم برقي ماشين هم ميارن.ماركهاي زيادي هست..بعضيها خوب و بعضي مشكلدارن..شركتي باشه خوبه البته الان بايد خيلي گرون شده باشه، يه زماني حدود قيمت نوع شركتي حدود 25.000 تومان بود.
من یه 206 تیپ 2 دارم از همون ابتدا بعضی مواقع این دسته ضبطش کار نمی کنه البته بعضی مواقع و با خاموش روشن کردن ماشین درست میشه چند بارم گارانتی بردم هیچکاری نکردن و الکی دسته رو عوض کردن اما درست نشد !
و اینکه رو دور موتور 2200 صدای لرزش میده به نظرتون این مال چی هست ... ؟ این اتفاق جدیده و هنوز تعمیرگاه نبردم البته
مشکل اولتون احتمال داره از سیستم پخش باشه نا خود ماشین ولی خوب چکار میشه کرد. اگه بتونید یه سری به نمایندگی پخش بزنیدنقل قول:
. مشکل دومتون میتونه از دسته موتور باشه اونو چک کنید بد نیست
با سلام خدمت دوستان گرامی ؛
چند وقت پیش بخاری پرایدم بعد از مدت کوتاهی که آب موتور گرم شده بود باد سرد می زد .
برددمش تعمیرگاه
اولی گفت : شبکه رادیاتورش کثیفه باید عوض شه !
دومی گفت : نه بابا رگولاتور گازت باید تمیز بشه(اون قسمتی که آب ماشین داخلش جریان داره )
سومی گفت : ترموستات 82 بزار و ضد یخ رو هم عوض کن به حرف سومی گوش دادم و خیلی بهتر شد .
حدس خودم اینه که همون اولی راست گفته بود و به ترموستات هم ربطی نداشت !:n13: چون ضد یخ خاصیت رسوب زدایی داره احتمالاً بهتر شدنش به خاط همینه .:n01:
الان موندم که رادیاتور بخاری رو عوض کنم یا نه ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستانی که چیزی در این مورد می دونن درخواست کمک دارم .
ممنون :n01:
سیستم آب پراید گردشیه و اگه به هر دلیلی یک جاییش دچار گرفتگی بشه عملکرد سیستم خنک کننه مختل میشه. به احتمال 80% رادیاتور بخاری گرفته، البته احتمال گرفتگی رگلاتور یا سایر لوله ها هم هست اما خیلی بعیده. در اولین فرصت رادیاتور بخاری رو تعویض کنید و ضد یخ و آب رادیاتور رو هم همراهش تعویض کنید.نقل قول:
سلام دوستان
این مطلب درسته :
اگر تایری بزرگتر از تایر استانداردِ ماشین روی محور کِشنده نصب بشه , کیلومتر شمار سرعتی کمتر از سرعت حقیقی نشون میده .
اگر تایر کوچیکتر نصب بشه , سرعتی بیشتر از سرعت حقیقی نشون میده .
درسته ؟
قابل توجهِ دوستانی که دوست دارند فیلرگیری رو تصویری یاد بگیرند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنسور کیلومتر شمار روی دیفرانسیل نصب میشه و از اونجا سرعت خودرو رو اندازه میگیره. بر فرض با هر دور گراندپینیون تایر استاندارد هم یک دور بزنه.حالا با تعویض تایر باز هم با هر دور پینیون تایر بزرگتر هم یک دور میزنه اما به علت بزرگتر بودن مسافت بیشتری رو طی می کنه. پس حرف شما صحیحه اما با توجه به اینکه شما برای نصب تایر بزرگتر محدودیتهای شدیدی دارید (اعم از حداکثر اندازه قابل نصب یا محدودیتهای تعلیق و ...)عملا نمیتونید تایری نصب کنید که اختلاف فاحشی با تایر استاندارد داشته باشه.نقل قول:
این موضوع درسته دوست عزیز چون بسته به سرعت چرخش چرخ سنسور رو مشخص می کنه ولی تاثیرش فکر نمی کنم اوتقدر زیاد باشهنقل قول:
هر چقدر تایر بزرگتر باشه سرعت ماشین بیشتر از اونیه که نشون میدهنقل قول:
سلام دوست عزير ماشين پرايدمن هم دقيقا همين مشكل روداره شنيدم كه موتوهاي زيمنس پرايد چنين مشكلي دارن واين مشكل هم فقط درزمستان بعداز چندين ساعت خاموشي پيش مياد .تعويض استپروشمع و... مشكل روحل نميكنه .فكرميكنم تعميركارهاي ماهنوز كشفش نكردن.انشاءالله كه حل بشه
سلام رفقا
من وقتی در ماشین و باز میزارم چراغ هشدار چها تایی نمیزنه
سمت شاگرد راهنمای جلو عقبش میزنه ولی سمت راننده نه (نه جلو نه عقب)
یعنی وقتی درا باز هستند انگار راهنمای راست زدی، در حالی که باید هشدار باشه
مانیتور ماشین هم عینآ مثل راهنمای راست کار میکنه نه هشدار چهارراهنما
اشکال از کجاست؟
چراغها نسوختن، چون راهنمای چپ کار میکنه موقع راهنما زدن
فقط ایراد توی باز بودن دره...
ماشین پراید
----- ماشین شما مشکل داره. اگه دزدگیر داره مشکل از اونه.نقل قول:
تخصصی ه؟ نمیشه درستش کنم خودم؟نقل قول:
مدل ماشین؟ سال تولید؟ دزدگیر داره یا نه؟نقل قول:
پراید
83
بله داره
206 اس دی جدیدا هنگام دور زدن ماسین (پیچیدن) دو سه تا بوق میزنه شبیه بوق کم بودن بنزین. چراغ stop تو جلو آمپر هم چشمک میزنه. البته گاهی این مسله رخ میده و نه همیشه. مشکلش از چی میتونه باشه؟؟
مصرف کرولا حدود 12 تا داخل شهر هست. چه کار کنم ؟
دوستان
من یه پراید دارم 132 و 7000 تا کارکرده
الان جدیدا وقتی دور موتور تو دنده 2 و3 و1 به آخرش میرسه و ماشین گاز میخوره یه تر تر کوچیک هم تو گازش هست
مشکلش به نظرتون چی هست؟
تازگی ها یه بار بنزین سوپر زدم
به نظر خودم از بعد اون شاید هست شایدم نه چون من فنی نیستم
ممنون:n16:
با سلام
دوستان من پراید 141 دارم که دنده خیلی بازی داره و دنده 3 و 4 را گم می کنم و اینکه تو 3 رفتنی گیر می کنه و باید بیام خلاص دوباره برم تو 3 ایراد از چی هست ( ریول دنده هم عوض کردم درست نشد به گفته مکانیک )
کمبود روغن تو کارتلنقل قول:
سلام دوستان ماشين من يك پرايد صبا فول انژكتوري مدل 89 است يك دو هفته اي است كه وقتي سوييچ را ميبندم موتور خاموش نميشه بردم تعميرگاه گفت احتمالا رله دوبل ( برق اصلي )ايراد داره و آن را عوض كرد خواستم ببينم كلا اين مشكل ميتونه مربوط به چه عواملي باشه؟ آيا امكان داره مربوط به رله نباشه و دوباره اينطوري بشه؟ با تشكر
مشکل از خود دزدگیره.ببرید پیش کسایی که نصب و تعمیر دزدگیر دارن.نقل قول:
لنت های ترمز در حال تمام شدنه و سطح روغن ترمز در منبع پایین اومده.نقل قول:
ببخشید چیزی متوجه نشدم واضح تر توضیح بدیدلطفا.نقل قول:
ضعیف شدن دیسک و صفحه کلاچ یا خوردگی ماهک و برنجی 3 و4 .نقل قول: