سلام من ارین هستم و تازه تو سرور 4 ثبت نام کرده ام.
و دوست دارم یکی از قهرمانان بازی باشم .
راستی می خواستم بدونم چگونه می توانیم در این بازی لشگریان خود را مخفی کنیم تا در موقع حمله از بین نروند؟؟؟؟:31:
Printable View
راستی می خواستم بدونم چگونه می توانیم در این بازی لشگریان خود را مخفی کنیم تا در موقع حمله از بین نروند؟؟؟؟:31:
بابا تقلب همجا هست مثلا این ببیندید
طرف 88 دهکد داره 87 تاش 163 جمعیت داره
aryan jojo travian
راستی می خواستم بدونم چگونه می توانیم در این بازی لشگریان خود را مخفی کنیم تا در موقع حمله از بین نروند؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. به همه . خوبین؟ دلم تنگ شده بود. متاسفانه من دوباره معتاد شدم. تازه بدجور. تراوین پلاسم خریدم. میگم یکی بگه ایران دیگه اسپید نمیزنه؟
آرین جان شما هم انشاا... یه قهرمان بشی و به هدف والا برسی. نیرو ها هم نمیشه مخفی کرد. معمولا برای یه جنگ غارت یا پشتیبانی میفرستن به یه جای دیگه که آسیب نبینن.
یه متروکه بگیر بفرستشون اون تو اما اگه اونجا بشون حمله کنن دیوار نداره بد بخت میشی
سلام
یک سوال:
توتنها میتونند 1/3 منابعی که در مخفیگاه یک توتن دیگه هست رو غارت کنند؟
یا این فقط شامل رومن و گولها میشه؟
خب سرور چند معتاد شدی؟نقل قول:
من شنیدم سرو 6 که تا چند هفته دیگه راه میوفته اسپید خواهد بود البته شنیدم
فقط اگه مهاجم توتن باشه میتونه 1/3 رو بر داره چه مدافع توتن باشه چه گول چه رومنقل قول:
ولی من فک کنم 1/3 رو زمانی بر میداره که کل ظرفیت مخفیگاه پر باشه
مثلا اگه ظرفیت مخفیگاه 1000 هست و 500 تاش پره دیگه مهاجم نمیتونه بر داره
اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند
ممنوننقل قول:
اگه این طور که شما میگید باشه که عالیه :)
لطفاً دوستانی که اطلاع دارند صحتش رو تائید کنند تا ما هم بتونیم با اطمینان روش برنامه ریزی کنیم.
سلام دوستان
توی سرور 1 هستم (manhunter) و سرور 5 (mooQ)
خوشحال میشم توی بحث شرکت کنم ;)
آقا آخر سرور 1 چی شدش؟ سه دات تموم کرد؟
چی شد سرور 1؟؟؟؟
سه دات تموم کرد یا زدن ترکوندن (حیف که دی ال کردم وگرنه)
انشالله این اسپید و بزنن واسه من که کار دارم خوبه
این سرور های معمولی را آدم باید وایسه تا منابع بیان بالا من همچین که میرم و شب میام میبینم حمله کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین تئوتن اول از همه میره سراغ انبارت هر چقدر توشه بر میداره به جز مقداریش که میره توی مخفی گاه مثلا اگه رومن یا تئوتن باشی و انبارت 5000تا پر باشه 1 مخفی گاه 10 داشته باشی 4000تا رو هرکی بت حمله کنه میتونه ببره اما اگه تئوتئ باشه غیر از این 400 تا 300 تام از اون 1000 تا میبره که مخفی کردی
اما اگه مدافع گول باشه که هر مخفی گاه 10 2000 تا جا داره تو یچیزی حدود 1300 400 می تونی مخفی کنی
امیدوارم متوجه شده باشی اگه نشدی بگو کامل تر بگم:20::46:
خوب حالا اگه توتن باشی انبارت 5000 تا ظرفیتش باشه و 6 تا مخفیگاه داشته باشی که یکیشون سطح یکه یعنی جمعاً 5100 تا ظرفیت مخفیگاهت باشه، اونوقت چی؟نقل قول:
اگه در این شرایط بهت حمله بشه آیا میتونن چیزی رو غارت کنند؟!
یک سوال دیگه:
اگه نیروهات رو برای غارت به یک دهکده که باهات 12 ساعت فاصله داره بفرستی و مثلاً وقتی که 10 ساعت راه رو طی کردند حمله رو کنسل کنی چه اتفاقی میفته؟
آیا نیروهات باید 10 ساعتی رو که رفتن دوباره برگردند که جمعاً میشه 20 ساعت، بدون اینکه هیچ حملهای صورت بگیره و اگر در این فاصله 20 ساعته کسی به دهکدتون حمله کنه نیروهای شما از تلفات احتمالی محفوظ میمونند؟
ممنون که با حوصله جواب میدین ;)
نقل قول:
اول بگم از 2 تا بیشتر رو بش دیگه ساختو ساز نمی گن میگن کشاورزی به طرف هم میگن باغبون:31:
اونوقتم اگه 5000 تا پر باشه بت حمله کنه تئوتن نزدیک 2000 تایش میره:21:
ببین تو می خوای بفهمی چقدر امن داری موقع حمله تئوتن
این 5100 رو به 3 تقسم کن می شه 1700 بعد از 5100 کم کن 3400 اگه انبارت پر باشه
اگه انبارت پر نیست دو حالت داره از 3400 کم تره که 0 0 0 0 :27:
اگه نه از این 3400 بیشتره هر چقدر بیشتر داره مثلا 4000 تا توی انبارته بعد از حمله 3400 میمونه
تمام این حرفارم رو حساب تئوتن زدم:19:وای که می خوام سر به تنش نباشه این نژاد
اگه 6 تا مخفیگاه ساختی پس فردا جا کم میاری برای ساختو ساز بعد مجبور میشی خونه اصلیتو 10 کنی همه رو خراب کنی اونم از 10 به 9 بعد از 9 به 8 تا....1 به 0
که هر کدوم هم کلی وقت میبره:19::13::19::13::19::13:
نقل قول:
تو اصلا هر گونه جا به جای نیرو رو تا 1دقیقه بعدش میتونی کنسل کنی:27::20:(آخی)
یا بزار حمله کامل شه برن 20ساعت رو بیان
یا 30ثانیه قبل از اینکه نیرو ها برسن به دهت(مهاجم) بزن حمله بعدم که مهاجما رفتن کنسل کن بازم میگم 1 دقیقه وقت داری برای کنسل کردن
به این کارم میگن جا خالی ولی همین امروز از شانس بد ما حدود 80 تا نیرو که مال نژاد رومن بود پر پر شد چون توی اون 30 ثانیه نت هم بازیم خراب شد بعد که درست شد کلی نیرو پر:18: :19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
شما که گفتید در صورتی که موجودی انبار کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه توتن از غارت عاجزه!نقل قول:
متاسفم که نیروهات پرید :37:نقل قول:
ممنون که جوابم رو دادی (نمیدونم چرا اینجا دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداره!)
انجا هم از تشکر خبری نیست هم شمارش گر پست لالا کرده اگه این 2تا وصل بود من نزدیک 150 200 تای پست بیشتر داشتم
من کی گفتم عزیز من ببین همه نژادا هر چی منبع که از ظرفیت مخفیگاه بیشتر باشه میبرن اما اگه کمتر از مخفی گاه باشه کاسب نمیشن
تئوتن توی این داستان همین حالت اجرا میشه اما به جای اینکه مخفیگاهت رو از 1000 بگیره حدود 700 میگیره بقیه رو میدزده
بله، این هم از عجایب این انجمنه. شما هم در عوض برین هر چند تا اسپم دلتون خواست در تایپیکی با عنوان "همین الان در حال گوش کردن به چه آهنگی هستید" بدید تا جبران پستهای شمارش نشده اینجا بشه :46:.نقل قول:
ببخشید؛ درسته، شما نبودید این حرف رو زدید. دوستمون momkhbpsp بود که اینو گفت، من هم گمان کردم شما بودید.
اما اگر momkhbpsp درست گفته باشه، محشره...
اگه حرف منو متوجه شده باشی دیگه حل من چندانم تازه کار نیستم نزدیک 2سال دارم بازی میکنم حالا شما میگی اون درست گفته من نمی دونم چی گفته ولی چیزی که میگم و می دونم درسته تجربست من توی نژاد ررومن 3تا مخفی گاه سطح 10 بار اولی ه بازی میکردم زده بودم اگه حمله میدیدم جوری منابع رو ککم میکردم ک تا موقع رسیدن نیرو ههای دشمن به 3000 نرسه اگه تئوتن بود به 2000 نرسه
من حرف شما رو متوجه شدم. فقط یک نقل قول از دوست دیگمون کردم، نه تائیدش کردم نه تکذیب. فقط اظهار امیدواری کردم که صحت داشته باشه.نقل قول:
از شما هم ممنون که تجربیات خودتون رو در اختیار من و بقیه اعضاء میگذارید.
سلام به همه.
من تو شمال غرب سرور 5 بازی میکنم تقریبا تازه کارم. ولی بیشرفتم تا به اینجا بد نبوده و الان رتبه ام معمولا طرف های 2000-1800
هست.
به نظرم این سرور خیلی جذاب میشه. :D
مخصوصا تو شمال غرب . با وجود اتحاد هایی مثل نمسیس و blade و اتحاد های زیاد دیگر.
خیلی باحال میشه . همین الانشم بعضی اتحا ها به جون هم افتادن وای بحال بعدا ....... :D
بازی باحالی یه:31:
سلام به همه ی دوستان
من FR بازی میکنم ولی اواخر تابستون اومدم سرور Speed ایران
تراوین ایران همش نامردی و بچه بازی(البته شامل همه نمیشه فقط 99 درصدش)
تا یکی رو فارم میکنی ده تا نامه واست میاد که تهدیدت کردن چرا بچه میزنی
خب یه اتحاد هم سطح خودت پیدا میکنی که قدرتت رو تست کنی،میری داخل توضیحات اتحادش هم پیمان ها میبینی،خب هم پیمان زیادی نداره میشه دست و پنجه باهاش کرد.اعلان جنگ میکنی 10 دقیقه بعد میبینی 50 تا حمله داری از اتحاد هایی که هم پیمان نیستن.(آخر بچه بازی)قدرتش رو نداری خب قبول نکن
من یکی که پشیمون شدم اومدم سرور ایران
ما که دوباره رفتیم FR
bonne chance
اگه اسپید باشه خیلی عالی میشه:8:نقل قول:
با سلام ما هم میتونیم بیایم تو فرانسه بازی کنیم
منظورم سرور فرانسه هست اونجا انگار اسپید داره کسی اونجا کلن داره ما بیایم توش ما که بلد نیستیم با اینها حرف بزنیم
با سلام .
دوستان من یدونه اکانت تو سرور اسپید دارم .
لازمش ندارم و میخوام بفروشم .
اگه کسی طالبه تو پروفایلم بگه تا توضیحات رو واسش ارسال کنم .
نقل قول:
شدن که اره برو عضو شو اما مواقع حمله هاشون فکنم مواقع لالا بودن تو باشه:31:
البته بر عکس هم می شودنقل قول:
شدن که اره برو عضو شو اما مواقع حمله هاشون فکنم مواقع لالا بودن تو باشه:31:
هااااااا
بحث سرور فرانسه شد!
ای که چه حالی می ده
من الان هستم
با 60 تا جمعیت حدود 10-15تا گرزدار!!!
این فرانسویای نازک نارنجی هم هی می گن حمله نکن
می گم باج بدین جواب نمی دن!!!!!!!
یه عربم کنارم هست که زبون من حالیش نمی شه!
خیلی داستان جالبیه
اره خیلی حال می دهد من توی سرور اسرئیل هستم اصلا زبون ادمیزاد نمی فهمندنقل قول:
هااااااا
بحث سرور فرانسه شد!
ای که چه حالی می ده
من الان هستم
با 60 تا جمعیت حدود 10-15تا گرزدار!!!
این فرانسویای نازک نارنجی هم هی می گن حمله نکن
می گم باج بدین جواب نمی دن!!!!!!!
یه عربم کنارم هست که زبون من حالیش نمی شه!
خیلی داستان جالبیه
چه عکس باحالی داری..........:20: خودتی؟نقل قول:
اره بابانقل قول:
اره خیلی حال می دهد من توی سرور اسرئیل هستم اصلا زبون ادمیزاد نمی فهمند
خیییلی خنگن به خدا!
این عربه رو بهش گفتم اسیراتو آزاد کنم برات؟
بد بخت دو روزه نفهمیده چی گفتم هی چرت و پرت می پرونه!
اقا این مولتی هانترای ایتالیا خیلی باحالن!
یه یارو بهم فحش داد
بهشون گزارش دادم
در ان واحد بهم پیام دادن
ایتالیایی بود هیچی نفهمیدم
معنی کردم این بود:
سلام ،
اغلب افرادی که او را توهین به دو دلیل :
1) من در حذف و مراقبت انجام نمی شود.
2) farmizzati وجود دارد و می خواهم از کینه raiders آنها ممنوع شود.
اگر شما باور دارید که می خواهید به ادامه گزارش پاسخ به این پیام را با dell'insulto لینک به طور مستقیم و یا سبد که از پیامهای مختلف که کاربر می آیند و به حمله ادامه دهد.
ارادتمند
حالا خودتون افعالشو تغییر بدین
ورژن انگلیسیش هم اومد:
Hi,
very often people who are insulting him for two reasons:
1) I am in delete and do not care anymore.
2) There farmizzati and want to be banned to spite their raiders.
If you believe you want to continue reporting reply to this message with the link dell'insulto or baskets directly the various messages that come from that user and continue to raid.
Sincerely
MH-chiara1602
بابا من چهار روزه بنم کردن هر نامه رو بعد از دو روز می خونن !
ببیند دوستان آره بدبختی اینه که من انگلیسی هم زیاد خوب نیست تازه طرف میخواد فرانسوی بنویسه
هیچی دیگه نمی فهمم آیا این مشکلی هست .
نه
فقط بهش بگو بهت انگلیسی پیام بده
به مشکلی برخوردی می تونی با من درمیون بذاری
یوزرتو بهم می گی؟
اینو دیدم گفتم بزارم بخندین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]