سلام ، اخر این پست توضیح دادم عزیز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take Care:40:
سلام ، اخر این پست توضیح دادم عزیز:نقل قول:
دوستان فرق Proxy با Socks که در نسخه آخر از هم جدا شده چیه ؟ پراکسی که معلومه چیه، همون پورت فبلطر شکن هاست که میدیم، اون یکی چیه ؟
نقل قول:
اکانت های جدید برای گذر از فیلترینگ هست که وارد دنیای IT شده و نرم افزار IDM این امکان رو قرار داده که تو اون قسمت بشه مشخصات LOGIN به این اکانت رو وارد کرد
سلام دوستان
من یه برنامه 14G دانلود کردم که سه تا پارتش 4G و یه پارتش 2G است.
اون سه تاپارت 4G رو اکسترکت کردم و پاکشون کردم حالا که میخوام این 2G را اکسترکت میکنم میگه برای شروع باید پارت قبلی باشه
کسی میتونه کمکم کنه که بدون دانلود پارت قبلی بتونم پارت اخر اکسترکت کنم
ممنون میشم اگه کمک کنیئ اخه با این سرعت دانلود یه پارت 4G ادم پیر میکنه
سلام ، البته سوالتون ارتباط چندانی به این تاپیک نداره ، اما ،نقل قول:
بهتره که پارتهای قبل رو recover کنی از روی هارد
یا اینکه روی همون پارتها راست کلیک کنین و extract to رو بزنین و آدرس بدین و extract بشن فایلها ، بعد میگه که به پارتهای قبل یا بعدی نیاز داره ، اون پنجره رو کلیک نکن ، بزار کپی بشن ، بعد پنجره رو Cancel کن ، فایلهایی که extract شدن سرجاشون هستن.
اگه این راهها عملی نشن ، مطمئن باش هیچ راهی نیست.
سلام دوستان
من دو تا مشکل دارم موقع دانلود ویدیو ها از سایتهای امثال یو*تو*ب با idm و یا دانلودر real player :
idm که برا من عشقی (ببخشید کلمه بهتر پیدا نکردم)کار میکنه بعضی وقتا نوار دانلودش بالای صفحه ویدئو مورد نظر ظاهر میشه بعضی وقتا هم نه.موقعی هم که میاد ممکنه اصلا یه ویدئوی دیگه رو (مثلا
از ویدئوهای قبلی) دانلود کنه.مشکل دیگه هم اینکه تو فایرفاکس چطوری میتونم تنظیم کنم که نوارش بالای ویدئوهای یو*تو*ب وامثالهم ظاهر بشه؟ممنون از لطف هر کی که یه جواب جامع بده.
سلام
یه مشکل عجیب دارم با IDM . طول روز لینک هایی که مخوام دانلود کنم رو جمع میکنم بعد تایم میدم که 3 شب به بعد دانلود کنه ولی این عشقیه هر وقت بخواد شروع می کنه دانلود کردن!!!همه حجمم رو به باد میده!
چه کنم؟
مشکل از IDM نیست دوست من.. یک سری ویدئو ها Download-freed هستن یک سری هم نیستن ، اگه باشن همیشه خود IDM میگیره به طور خودکارنقل قول:
اما شما میتونین به Option برنامه برین و تب general و در بخش customize IDM download panels in browsers روی گزینه ی Edit کلیک کنین و باز به تب دوم برین و اونجا سایتهایی رو که میخواین بالای ویدئو اون پانل دانلود ظاهر بشه خودکار وارد کنین داخل لیست و همینطور در تب اول هم نوع فایلها
و همچنین تب File type و در قسمت اول ، فرمت فایلهای ویدئویی رو که میخواین به لیست اضافه کنین.
به این شکل اون ها رو هم به طور خودکار میگیره
همچین چیزی امکان نداره دوست من ، یک جای کارتون میلنگه ، ممکنه ساعت سیستمتون تنظیم نباشه ، یا اینکه صف رو درست نچیدین یا اینکه ساعت اتمام کار رو مشخص نکردین، امشب خودتون حواستون بهش باشه ببینین که جریان چیه..نقل قول:
سلام همه چی درست بود ولی!نقل قول:
تو قسمت Scheduler تیک گزینه start download on IDM startup رو برداشتم درست شد!
عجیبه آخه اون تیک هم نباشه باید کار کنه ، اصلا بعید میدونم کسی اون تیک رو زده باشه :20:نقل قول:
ممنون دوست من. ولی یه قسمتشو یادتون رفت جواب بدین.(بعضی وقتا بالای یک ویدیو پانل idm ظاهر میشه ولی یه چیز دیگرو دان میکنه.)نقل قول:
آره یادم رفت داشتم به اصغر فرهادی فکر میکردم :دینقل قول:
فکر نمیکنم مشکل با IDM باشه ، کلا سایتای خارجی یکم قاطی دارن ، و گاها میبینیم که سرکار میزارن، توی سایتای دیگه به جز ویدئو این اتفاق نیفتاده ، افتاده ؟
وقتی idm از یه سایتی یه کلیپ یا اهنگ رو میگیره و میزنیم کنسلش میکنیم چطوری میشه برش گردوند و اون اهنگ ویدئو رو دانلود کرد؟
مثلا تو یو تی وب میزنه download this video ولی میبندیمش بعدا پشیمون میشیم :دی
راه حل؟ از دانلود کل صفحه هم استفاده کردم اون فایل رو نیاورد
کار میکرد ولی بی موقع کار میکرد!!!الان آدم شده سر ساعت میره دانلود!نقل قول:
طبیعیه که به فرهادی فک کنیم چون مایه افتخارمونه:7:. ایشالا اسکارم میگیره:33:.نقل قول:
خب بگذریم.
آره فقط با سایتای ویدئو این مشکلو داره.بعد یه سوال دیگه موقع دانلود از بعضی لینکا هم نمیشه با idm دانلود کرد وفقط از طریق برنامه خود بروزر میشه .آیا تنظیماتی داره که بشه همیشه و با هر بروزری با idm فایلا رو گرفت؟
ببخشید اگه سرتو بدرد اوردم:11:.
رو بعضی از دستگاه ها وقتی دوباره سایت رو ریلود می کینم بعد از چند ثانیه اون پنجره باز میشه ولی بعضی مواقع دیگه باز نمیشه و باید از یه بروزر دیگه برای باز کردنش استفاده کرد.انگار IDM بهش بر میخوره و دیگه نمیارتش.البته باید راه های دیگه هم وجود دلشته باشه.نقل قول:
توی تنظیمات IDM در تب جنرال بایت تیک use advanced browser integration رو بزنین بهد تیک بروزری رو که باهاش کار می کنین رو هم بزنین سپس به تبfile types برین و توی قسمت بالا فرمت مورد نظر رو بدون دات(.) می نویسین و ok می کنیننقل قول:
اگرم بیاره ممکنه فایله عوض شه!نقل قول:
سلام دوستان... آقا من از وقتی فایرفاکس 8 رو نصب کردم idm توش کار نمیکنه...قبلا میرفتیم از سایت idm پلاگینشو نصب میکردیم... الان چند وقته سایتش باز نمیشه... چیکار کنم؟
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خواهش میکنم عزیز...نقل قول:
چندحالت داره ، معمولا اگه حجم فایل خیلی کم باشه ، با خود مرورگر گرفته میشه ، یا اینکه اون سایت توی لیست استثنای IDM رفته باشه ، که دیگه اصلا با IDM نمیشه ازش دانلود کرد.
توی زبونه ی File type میتونی به لیست Exception دسترسی داشته باشین(در قسمت Dont start automatically )
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
اگه از روش کرک همیشگی IDM استفاده کرده باشین ، گفتم که دیگه نمیتونین به سرور IDM دسترسی داشته باشیننقل قول:
این ورژن از برنامه رو بگیرین و به راحتی باهاش کار کنین:
اقا لطف میکنید این اسکریپت کانکت اینترنت شبانه برایTask Scheduler رو بگید برای ویندوز 7 ؟
میخوام اینترنت شبانه رو کانکت کنه خودش
ازین برنامه استفاده کنید:نقل قول:
آموزش هم که قبلا داده شده :
دوستان کسی منو راهنمایی نمیکنه :8:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
شما احتمال خیلی زیاد از مرورگر Firefox دارید استفاده میکنید و نرم افزار idm رو باید با مرورگر firefox مچ کنید
برای این منظور ازمنوی tools گزینه add-ons به قسمت Extension برید و IDM رو بررسی کنید تو این قسمت Enable باشه
همچنین از idm تریال و 30 روزه استفاده نکنید و حتما با کرک معتبر کرک شده باشه
اگر مشکلات رفع نشد IDM رو پاک کنید و سیستم رو ریستارت کنید و مجدد IDM جدیدترین نسخه رو بگیرید و نصب کنید با کرک معتبر فعال کنید
موفق باشید
نه منظور من چیز دیگه ای بود
من هم اپرا هم فایرفاکس دارم و idm بدون کار اضافه ای اجرا میشه و دانلود میکنه منظورم این بود که وقتی یکبار پنجره download this video اومد و بستیمش چطوری میشه دوباره رفت و اون ویدئو یا اهنگ رو گرفت؟ یعنی کار همون پنجره هه رو انجام داد...؟! بعضی سایت ها هم که فایل های انلاینشون رو رندم میذارن و با ریلود صفحه همون مدیا قبلی نمیاد...
فکر کنم اون گزینه رفت رفت یعنی باید صفحه رو رفرش کنی تا اون گزینه دوباره بیاد. نظر من اینه! :31:نقل قول:
میاد ولی ممکنه دوباره اون فایل لود نشه! همون رندمی که گفتم...
سلام
از سایت دانلود ها
پارت 1 ویندوز سوون رو دانولد میکردم که یه خطا داد idm که وقتی چک کردم هم خود سایت هم سرور های دانلود مشکل داشت
الان سایت درست شده اما هنوزم سرور های دانلود کار نمیدن
و برنامه idm هی پیام میده .
میشه کمک کنید ؟ و بگید امیدی هست که از همون 80 % شورع به دانلود کنه ؟
فایروال هم خاموش کردم
سلام من وفتی میخوام لینکی رو با idm دانلود کنم این error رو میده..
the server replies that you dont have permissions to download this file
HTTP/1.1 103 Forbidden
idm : version 6.05 build 11
firefox : version 9.0.1
اصلا لینک رو نمیشناسه...
چظور میتونم این مشکل رو حل کنم...؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم و ورژن برنامه ها هم تقریبا همینه چه مرگشه همیشه هم اینجوری نمیشهنقل قول:
بعضی فایلها اینجوری میشه:13:
بله امکانش هست. به شرطی که اون سایت که ازش دارید دانلود می کنید فایل رو برنداشته باشه.نقل قول:
یه مشکل هم من دارم.
من گاهی اوقات موقع دانلود با این مشکل مواجه میشم :
این چی هست ؟
سلام دوستان
من امروز IDM رو ابدیت کردم قبلا فایل هایی که دانلود میکردم توی درایو D سیو میشودن ولی الان هر چقدر ادرس میدم بازم در Downloads میره کجای کارم ایراد داره ؟ این امکانم ندارم که بتونم فایلامو توی درایو C نگه دارم چون 30 مگابایت بیشتر جا نداره مرسی :40:
سلام ، شما فقط برای حالت General رو دارین تغییر میدین ، روی همه ی گزینه ها مث Compressed و program و ... بزارین و آدرس درست بدین..نقل قول:
ضمنا آدرس فیلد اول رو با آدرس فیلد دوم ، دو تاچیز متمایز بدین. برای حالت General تیک گزینه ی change folder for رو بزنین.
آقا من یه چن روزی رفته بودم سفر و کامپیوترو تنظیم کرده بودم که شبا روشن شه و خودش دانلود کنه البته با کمک IDM
ولی متاسفانه متوجه شدم بعد اینکه 3تا فایلو دانلود کرده بود،دوباره برگشته و از اول اونارو دانلود کرده،درحالی که دانلود قبلیارو فول انجام داده بود و به غیر از این 3تا فایل،فایلای دیگه ایم تو لیست و یا صفها بودن!
بعضی موقعام که بعد اینکه تا یه درصد دانلودو پیش برده،دفعه بعدی یهو میاد از اول دانلودو شروع میکنه
دلیل این مشکلات چیه؟
کسی جواب این مشکل رو نمی دونه ؟نقل قول:
سلام روی چه صفی گذاشته بودین دقیقا ؟نقل قول:
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
مشکل سایت هست نه IDM ، فک کنم رفته بودین اون سایتی که کرک و کیجن میده ، و همچنین قبل از دانلود کرک یک سری حروف به هم ریخته رو باید وارد کنین تا لینک دانلود ساخته بشه؟ اون سایت کلا همون شکل هست ، برای گرفتن ، باید تموم مراحل رو مجدد انجام بدین.نقل قول:
موفق باشین../.
روی صف دانلودهای همزماننقل قول:
یه مشکل دیگه ام پیش اومده
یه فایلی تا 100% دانلود شده و مثه اینکه تو بازسازی دانلود بوده که ارتباط قطع شده،حالا هرکاری میکنم دانلودو تموم نمیکنه،چیکار باید کرد؟
سلام
من با idm چند تا فایل رو رو دانلود داشتم بعد سیستم رو ری استارت کردم و حالا که idm رو باز میکنم لیست فایل ها خالیه
البته اون بخش هایی که دانلود شده تو درایو c هست ولی برای ادامه دانلود موندم
!help plz
یه بار از اون گوشه سمت چپ تسکبار ببندش،بعد بازش کن احتمالا درست میشهنقل قول:
واسه منم بعضی اوقات بعضی از فایلا حذف میشن که بعد اینکار برمیگردن